Identyfikator artykułu : 00137085 / Ostatnia modyfikacja : 29.03.2019

Czy można usunąć informacje o ustawieniach sieciowych?

    Informacje o ustawieniach sieciowych można usunąć.
    . Informacje można zresetować, wykonując poniższą procedurę:

    OSTRZEŻENIE:Istnieje ryzyko utraty danych. Zostaną zresetowane wszystkie ustawienia zapisane w aparacie. Nie można usunąć każdego elementu z osobna.

    • FDR-X1000V, HDR-AS200V, HDR-AS100V

      1. Naciśnij przycisk NEXT [Dalej], aby wyświetlić obszar SETUP [Ustawienia], a następnie naciśnij przycisk ENTER.
      2. Naciśnij przycisk NEXT [Dalej], aby wyświetlić obszar CONFG [Ustawienia], a następnie naciśnij przycisk ENTER.
      3. Naciśnij przycisk NEXT [Dalej], aby wyświetlić obszar RESET [Resetowanie], a następnie naciśnij przycisk ENTER.
      4. Naciśnij przycisk ENTER, aby wyświetlić komunikat SURE? [Na pewno?] przy wyświetlonym komunikacie OK, a następnie ponownie naciśnij przycisk ENTER.
        Po zakończeniu resetowania ustawień aparat automatycznie uruchomi się ponownie.
    •  
    • HDR-AZ1

      1. Włącz aparat.
      2. Naciśnij przycisk RESET [Resetowanie] ostro zakończonym przedmiotem, na przykład szpilką.

    HDRAZ_Reset_Button

    UWAGA: Przed wyrzuceniem aparatu zalecamy zresetowanie ustawień, aby chronić dane osobowe; w aparacie zapisane są informacje sieciowe smartfonu lub tabletu.