Identyfikator artykułu : 00108802 / Ostatnia modyfikacja : 23.03.2018

Jaka jest różnica między opcją Reset Default (Przywróć ustawienia domyślne) i Factory Reset (Przywróć ustawienia fabryczne)?

Produkty i kategorie związane z tym artykułem

UWAGA: Dostępne funkcje zależą od aparatu.

  • Funkcja Reset Default (Nast. domyślne) / Camera Settings Reset (Reset. ustawień aparatu)

    Resetuje do wartości domyślnych ustawienia fotografowania, bez zmiany innych ustawień.

  • Funkcja Initialize (Inicjuj/Inicjalizuj)

    Resetuje ustawienia zmieniane przez funkcje Reset Default (Nast. domyślne) / Camera Settings Reset (Reset. ustawień aparatu), a także ustawienia daty i godziny, łączności Wi-Fi itp. Funkcja Initialize (Inicjuj/Inicjalizuj) usuwa ponadto z aparatu różne informacje, takie jak zarejestrowane twarze, mikroregulacje AF, numery plików i pobrane aplikacje.

  • Funkcja Factory Reset (Ustawienia fabryczne)

    Resetuje wszystkie ustawienia zmieniane przez funkcję Initialize (Inicjuj/Inicjalizuj), a dodatkowo mikroregulacje AF.

UWAGI:
  • Nie wyłączaj aparatu podczas resetowania.
  • Po przeprowadzeniu resetowania aparat może pokazywać pusty ekran przez około 10 sekund. Jest to normalne i nie oznacza nieprawidłowego działania aparatu.