Na targach ISE 2024 firma Sony zaprezentuje najnowszą linię rozwiązań Crystal LED

Na stoisku zaprezentowana zostanie najnowsza seria CH wraz z zupełnie nowymi rozwiązaniami, które poszerzają możliwe zastosowania tej technologii

ISE Barcelona, Hiszpania, 30 stycznia 2024 r. - Na targach ISE 2024 w Barcelonie firma Sony zaprezentuje najlepsze rozwiązania Crystal LED. Po raz pierwszy na targach ISE zostanie pokazana 220-calowa seria CH. Odwiedzający stoisko będą mogli przekonać się o wszechstronności rozwiązań Sony i sprawdzić poszczególne produkty w zastosowaniach korporacyjnych, detalicznych, motoryzacyjnych/symulacyjnych i w produkcji wirtualnej. ​

220-calowy monitor 1,2 mm z seria CH na stoisku Sony przyciąga uwagę kolorami, fakturą i głębią, które są znakomicie widoczne dzięki wysokowydajnej technologii Super Fine LED – jest to idealny wyświetlacz na wystawy, do korporacyjnych sal konferencyjnych i sal projekcyjnych. ​

Na stoisku znajdzie się również Crystal LED FLUX, dostępny wyłącznie na rynkach europejskich i debiutujący na ISE. Jest wybitnym produktem zaprojektowanym przez Sony i wyprodukowanym przez Videofonikę. Jest to Crystal LED na mobilnym stojaku, który przekształca każdą przestrzeń biurową w miejsce pełne kreatywności i współpracy. Jego konstrukcja zapewnia niezrównaną elastyczność, umożliwiając łatwe przemieszczanie i regulację wysokości, a także przechowywanie całego wymaganego sprzętu i akcesoriów. Doskonale dostosowuje się do różnorodnych środowisk. Zostanie to zaprezentowane w obszarze korporacyjnym wraz z Crystal LED serii BH 1,5 mm 138 cali. ​

Firma Sony ogłosiła dwa nowe produkty, które będą również prezentowane na targach ISE 2024. Nowe przedłużacze światłowodowe ZRA-T1 i ZRA-R1, kompatybilne zarówno z seriami BH, jak i CH, są rozwiązaniem do transmisji sygnału na odległość 300 metrów.

Rik Willemse, Head of Professional Displays and Solutions Europe, mówi: "Sony dokłada wszelkich starań, aby rozwiązania najwyższej jakości były dostępne dla użytkowników końcowych o różnych potrzebach i wymaganiach. Te nowe produkty stanowią ważny krok w realizacji tej misji.".

Na stoisku Virtual Production na targach Sony ISE 2024 odbędzie się również demonstracja możliwości tej technologii w różnych zastosowaniach branżowych, w tym wykorzystania jej do wprowadzenia na rynek produktu o dużej sile oddziaływania, na przykładzie motocykla Hondy, prezentowanego na nowym monitorze Sony Crystal LED VERONA z niezrównanym poziomem czerni i niskim stopniem odbicia światła. Przykłady użycia tej technologii w środowiskach korporacyjnych i detalicznych są coraz częstsze, a Sony jest liderem w tej dziedzinie.

W dniach 30 stycznia - 2 lutego 2024 r. firma Sony zaprezentuje te rozwiązania oraz serię BH w hali 3, na stoisku 3E300 na targach FIRA Barcelona, Gran Via. Więcej informacji można znaleźć na stronie pro.sony

Informacje o Sony Corporation

Sony Corporation jest spółką zależną należącą w całości do Sony Group Corporation i jest odpowiedzialna za działalność związaną z rozrywką, technologią i usługami (ET&S) w Sony Group. Z wizją "dalszego dostarczania Kando i Anshin ludziom i społeczeństwu na całym świecie poprzez dążenie do technologii i nowych wyzwań", Sony będzie tworzyć produkty i usługi w takich obszarach, jak domowa rozrywka i dźwięk, obrazowanie i komunikacja mobilna. ​ ​

Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.sony.net ​

Informacje o Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. jest spółką zależną Sony Corporation z siedzibą w Wielkiej Brytanii. Prowadzimy wiodącą działalność Sony w zakresie rozrywki, technologii i usług dla rynków konsumenckich i profesjonalnych, a także działalność w zakresie rozwiązań do przetwarzania obrazu i czujników w całej Europie. Począwszy od prac badawczo-rozwojowych i inżynieryjnych, poprzez projektowanie, aż po sprzedaż, marketing, dystrybucję i obsługę klienta, pracujemy nad realizacją celu Sony, jakim jest wypełnianie świata emocjami dzięki sile kreatywności i technologii. ​ ​ ​

Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.sony.eu/presscentre

Aktualizacje w Twojej skrzynce pocztowej

Klikając "Subskrybuj", potwierdzam, że zapoznałem się z Polityka prywatności i wyrażam na nią zgodę.