11

4.6 na podstawie 11 recenzji klientów

7
4
0
0
0
Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 11

2 Modele

Modele

0

Odtwarzacz MP3

4 GB 21.07.2019 Autor: Mati96

WALKMAN posiada proste i intuicyjne menu w języku polskim. Cenowo średnia półka. Jakość wykonania dobra a dostępne w nim opcje wystarczające choć wzbogacony o funkcję Bluetooth byłby lepszy.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada dobrą baterię

8 GB 28.06.2016 Autor: axel1175 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

posiadam to już ponad rok i jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma bardzo długo jak faryka dała i nie musze co chwile ładowac, pozostałe funkcje do tej pory mnie nie zawiodły

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

porządny sprzęt

8 GB 02.03.2016 Autor: Marta1234 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dobry sprzęt w dobrej cenie. Mały, lekki, wyświetlacz czytelny, dobra jakość dźwięku, łatwy w obsłudze. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super mp4

8 GB 11.09.2015 Autor: Giering22 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wg mnie najlepsze mp4 jakie do tam posiadalem, bardzo dobry dźwięk, długo trzyma bateria, jedyny minus to szybko rysująca się obudowa.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyzwoite MP3

8 GB 14.03.2015 Autor: irrus Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Główne zalety tego urządzenia to "miękkie" klawisze (brak plastikowych stuknięć) i długi czas pracy na baterii. Tymi kryteriami kierowałem się przy zakupie. Na plus są też niewielkie wymiary i standardowy jack. Minusem jest wrażliwa na otarcia obudowa (głównie tylna matowa część) i brak możliwości nazwania stacji radiowych ("Zapisz 05" nic nie mówi). Używam głównie do nauki języków, więc nie wypowiem się na temat jakości dźwięku, dla mnie jest dobry. Funkcje foto, video to raczej wodotrysk - za mały ekran. Radio bardzo dobrze stroi; czasami tylko trzeba dostroić jakąś stację z dużym "pogłosem". Jak dla mnie świetny sprzęt mobilny, tylko ciut za drogi.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry zakup

8 GB 06.03.2015 Autor: fiatlux Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupowałem bez większego przekonania (po co walkman w dobie smartfonów), ale teraz nie mam wątpliwości, że to była dobra decyzja. Pokochałem to urządzenie - jest lekkie, zgrabne, miło się to trzyma w dłoni, świetnie odtwarza muzykę, ma fajne słuchawki, ciągle mam go przy sobie i głównie słucham swoich ulubionych podcastów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo wspaniałe urządzenie

8 GB 04.01.2015 Autor: mariuka Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Odtwarzacz mp 4 zakupiłem na początku grudnia 2014. Urządzenie jest bardzo małe wygląda jak telefon komórkowy ma wiele wspaniałych funkcji. Jakość wykonania uważam za celujący.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

8 GB 09.11.2014 Autor: umo1984 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem tego walkmana nie cały tydzień temu i ma swoje zalety i wady, jednak zalet ma zdecydowanie więcej niż wad. Do głównych wad można zaliczyć kiepsko działające radio i wyszukiwanie go poza miastem,w mieście nie ma tego problemu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wiele funkcji przydatnych

8 GB 29.07.2014 Autor: andy1959 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

kupilem ponad miesiac temu i jestem zadowolony Z ZAKUPU

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały dzwięk

4 GB 03.06.2014 Autor: jozef03

Przed kupnem tego odtwarzacza Miałem urządzenie firmy Creative, ale się zepsuł. Zdecydowałem się na zakup odtwarzacza Sony i jestem mile zaskoczony jakością dźwięku bo na to szczególnie zwracam uwagę.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

świetny i intuicyjny

4 GB 02.06.2014 Autor: genezyp

Doskonale się sprawdza jest intuicyjny i ładnie wykonany

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie