9

4.4 na podstawie 9 recenzji klientów

4
5
0
0
0
Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Recenzje klientów: 9

3 Modele

Modele

0

Mały zgrabny i wygodny

4 GB 27.05.2020 Autor: Yondu

Walkman o pozytywnym wyglądzie ,przydatne funkcje , wybór kolorów ,duża pojemność,szybko sie ładuje Powinien mieć gniazdo USB-C

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne odtwarzacz walkman®

8 GB 22.05.2020 Autor: Oskar1357

Fajne kolory do wybrania fajne menu nie ma bluetooth ale i tak mogę przez kabel dodać różne muzyki i obrazy :)

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest w nim RADIO

4 GB 14.04.2019 Autor: tymek2xd

Udało mi się go kupić miesiąc temu i jest świetny !

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekki

4 GB 14.03.2019 Autor: Syrioosh

Niewielki rozmiarowo i lekki. Obudowa mogła by być metalowa (aluminiowa?) oglądając produkt na zdjęciu miałem wrażenie, że taka jest. Przydałby się jakiś klips żeby można było go przyczepić do ubrania. Na szczęście jest oczko na pętelkę od smyczy. Wyświetlacz, a właściwie jego rozdzielczość pozostawia dużo do życzenia. Cały czas sprawdzam i testuję NW-E393 i pewnie jeszcze nasuną mi się jakieś uwagi, ale ogólnie jestem zadowolony z zakupu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

4 GB 12.02.2019 Autor: nick1994

Bateria trzyma bardzo długo, proste menu, brakuje zegara i włącza się po naciśnięciu jakiegokolwiek przycisku nawet jak włączona jest blokada więc można się zdziwić jak wyjmie się odtwarzacz z kieszeni lub torebki i będzie rozładowany. Gdyby nie te dwie wady to byłby idealny.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

4 GB 25.09.2018 Autor: Henryk W

W dwóch słowach, świetny odtwarzacz. Jakość dźwięku super

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super mp3

4 GB 02.04.2018 Autor: Kris82

Doskonały dźwięk i prosta obsługa, bardzo długo trzyma bateria.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Umilacz treningów

4 GB 14.04.2017 Autor: Spartakus92

Dobry, lekki odtwarzacz muzyki idealny by z nim biegac w erze gdzie telefony staja sie coraz wieksze i nieporeczne :P

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry produkt z pewnymi wadami

4 GB 06.02.2017 Autor: Felinex

Jeśli chodzi o design, wykonanie i materiał to nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Tworzywo przyjemne w dotyku, sprzęt leciutki, duży i wyraźny wyświetlacz. Jakość dźwięku jak na tą cenę bardzo dobra. Przy włączonym podbiciu basów nie wszystko daje się słuchać - lepiej użyć korektora. Natomiast istotną wadą jest klawisz włączania - jest dość duży i lekko się wciska, więc bardzo łatwo o przypadkowe włączenie. Gdy wkładałem do kieszeni kurtki wyłączony odtwarzacz, to prawie za każdym razem wyciągałem włączony! Wystarczy zagięcie materiału, dotknięcie dłonią i już się włącza, a zablokować tego nie można. Druga wada to brak funkcji zapamiętania ostatnio czytanego fragmentu audiobooka (nie ma w ogóle specjalnej funkcji obsługi audiobooków). Czyli gdy chcemy sobie zrobić przerwę w słuchaniu książki i przejdziemy do słuchania muzyki, po powrocie do książki musimy szukać ostatnio słuchanego fragmentu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

9

1

Zgłoś naruszenie