19

4.0 na podstawie 19 recenzji klientów

7
8
1
3
0
Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Pięknie gra - ale tylko w wersji przewodowej

16 GB 19.04.2018 Autor: dario1207

Ogólnie fajny odtwarzacz. W wersji z przewodem gra super. Jednak minus, że nie można wpływać na jakość dźwięku poprzez efekty dźwiękowe podczas połączenia bluetooth. Bateria też znika szybko - w porównaniu do NWZ a15. Właśnie dlatego oddałem A45 a wróciłem jeszcze raz do NWZ a15.

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Sprzęt dobry, oprogramowanie do niczego.

16 GB 01.05.2018

Sprzęt ogólnie OK - bardzo dobrej jakości muzyka, długo gra na bateriach. Oprogramowanie do niczego - próbowałem przez 2 dni skopiować pliki, bez skutku. W końcu działa pod iTunes.

3

1

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 19

0

Walkman jest nowoczesny i jakościowo doskonały.

16 GB 25.01.2021 Autor: Lech12

Dostałem Walkman na prezent imieninowy prawie rok temu. Jestem z prezentu zadowolony. Wszystko działa bez zarzutu. W przyszłości proszę o poprawienie treści instrukcji obsługi.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw dla słuchacza

16 GB 09.01.2021 Autor: danunia

Kupiłam rok temu. Sprzęt bardzo dobrej jakości. Ładny wygląd.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Perfekt

16 GB 09.08.2020 Autor: tadpat

kupiłem produkt przed rokiem i jestem bardzo zadowolony z jakości odtwarzanej muzyki i samego produktu

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry ale za cichy (dla mnie).

16 GB 22.04.2020 Autor: Levinson

Ogólnie jestem bardzo zadowolony gdyby nie jeden minus... jego zakres głośności nie jest imponujący. Mój stary Walkman Sony NW-A808 jest głośniejszy i jakby miał lepszą dynamikę brzmienia.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sony nw-a45hn

NW-A45HN 22.11.2019 Autor: gromix007

napiszę tylko o wadach jakie widzę choć nie pozbywam się sprzętu i jestem z niego bardzo zadowolony.Swiadomie wybrałem typowe mp3 a nie muzykę z telefonu.Zaczynamy,1-przy podłączeniu słuchawek bluetooth obcina poziom głośności,muzyka wtedy gra dla mnie za cicho i nic z tym nie można zrobić.2.Polecane są słuchawki dedykowane na kablu do tej mp3 w ustawieniach,szukam na stronie sklepu sony polska i sklep nie posiada w ofercie tych modeli a dokładnie IER-NW500N lub MDR-NW750N,są to słuchawki z certyfikatem Hi-Res.i 3 punk to brak WIFI ale o tym wiedziałem więc jakby przymykam oko.Generalnie jestem na etapie poszukiwań słuchawek,jak ktoś to czyta z sony to ewentualnie proszę mnie utwierdzić w przekonaniu że nie mam racji z zakupem wymienionych modeli słuchawek,będe wdzięczny i wydam kasę

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
25.11.2019

Nawiązując do Pańskiego zapytania, informuję, iż firma Sony nie zajmuje się bezpośrednio sprzedażą produktów. Nie posiadamy więc dokładnych informacji o dostępności tych modeli słuchawek w sklepach. W zaistniałej sytuacji możemy zalecić, aby skontaktować się bezpośrednio ze wsparciem sklepu Sony Centre lub lokalnym salonem Sony centre. Strona: https://scentre.pl/ Numer telefonu: 882 562 597

0

Dobry

NW-A45HN 21.11.2019 Autor: CHUDYSTG

swietnie wspulpracuje jestem zadowolony ale mozna bylo go troche ulepszyc

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry odtwarzacz muzyki mp 3

NW-A45HN 05.11.2019 Autor: Jacek 51

Dobry system obsługi odtwarzacza . Bardzo dobre odtwarzanie muzyki dobra góra jak i bass jedyny mankament przy przewodowym odtwarzaniu nie potrzebnie wycisza muzykę i podaje komunikat o głośności granica jest smiesznie niska nie na duże miasto Odtwarzacz mam od roku.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super Odtwarzacz.

NW-A45HN 20.10.2019 Autor: Adamsony

Super Odtwarzacz Bardzo Polecam Dźwięk Idealny Bardzo Dobrze Wykonany.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY NW A 45

16 GB 05.10.2019 Autor: Bogusław 60

Mam od listopada 2018. Urządzenie nie widzi zawartości karty SD. Jak to naprawić.

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
08.10.2019

Witaj @Bogusław 60, w tej sytuacji skontaktuj się z naszym wsparciem technicznym przy pomocy poniższego linku celem otrzymania stosownej pomocy: https://bit.ly/2t8AqP9 .

0

Szkoda

16 GB 14.07.2019 Autor: Tuptek1916

Brak kompatybilności z systemem Android jak również brak możliwości przesłania utworu poprzez bluetooth. Dyskwalifikujące

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Opinia

16 GB 17.04.2019 Autor: Konura

Jest ok. Ale ma za mało funkcji np zegar, foto, dyktafon

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje programowe jak z początku mp3

16 GB 23.02.2019 Autor: Rumburak21

Sprzęt techniczne wspaniały. Oprogramowanie to porażka. Brak wifi to kolejny krok do tyłu. Szkoda tej świetnej elektroniki. Bubel programowy.

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Walkman

16 GB 08.01.2019 Autor: saimon1957

Bardzo dobry produkt. Jakość dźwięku doskonała. Wiele bogato rozbudowanych możliwości i funkcji

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma sygnał wyjściowy na wysokim poziomie i bardzo d

16 GB 29.12.2018 Autor: Ryszad1943

Kupiłem ten odtwarzacz względu na odpowiednio wysoki sygnał wyjściowy do słuchawek z tłumieniem dźwięków zewnętrzych (firmy SONY). Tylko ten model spełniał moje oczekiwania. Jestem również zadowolony z dołączonego oprogramowania, ułatwiającego organizowanie folderów oraz list odtwarzania.

0

1

Zgłoś naruszenie
0

wspaniałe brzmienie

16 GB 11.12.2018 Autor: Zdziba

kupiłem parę dni temu i bardzo się z tego cieszę,na podstawie danych technicznych jakie posiada mój walkman , wiem że będę bardzo zadowolony.ma wiele przydatnych funkcji a przede wszystkim jakość dzwięku powala , jest super.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw korektorów dźwięku jest niesamowity

16 GB 08.12.2018 Autor: mikey1979

Użytkuję od 2 tyg. i jest to sama przyjemność. Korektory dźwięku dają niesamowite pole do wrażeń słuchowych + odtwarza pliki chyba we wszystkich możliwych formatach. Obudowa solidna i bardzo wygodna. Użytkuję sprzęt ze słuchawkami Denon AH-D1200 i jest to bardzo dobre połączenie dwóch uznanych japońskich firm.

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Nfc blututh

16 GB 08.07.2018 Autor: Manianak1

Posiadam niecały miesiąc jestem zadowolony. Bardzo mały wygodny w każdej kieszeni

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Sprzęt dobry, oprogramowanie do niczego.

16 GB 01.05.2018

Sprzęt ogólnie OK - bardzo dobrej jakości muzyka, długo gra na bateriach. Oprogramowanie do niczego - próbowałem przez 2 dni skopiować pliki, bez skutku. W końcu działa pod iTunes.

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Pięknie gra - ale tylko w wersji przewodowej

16 GB 19.04.2018 Autor: dario1207

Ogólnie fajny odtwarzacz. W wersji z przewodem gra super. Jednak minus, że nie można wpływać na jakość dźwięku poprzez efekty dźwiękowe podczas połączenia bluetooth. Bateria też znika szybko - w porównaniu do NWZ a15. Właśnie dlatego oddałem A45 a wróciłem jeszcze raz do NWZ a15.

2

0

Zgłoś naruszenie