20

4.0 na podstawie 20 recenzji klientów

12
2
2
2
2
Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Wszystko dobrze, ale....

WF-XB700 02.04.2021  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wszystko dobrze ale w aplikacji sony headphones nie ma modelu tych słuchawek i niestety nie można się pocieszyć funkcjami.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Dobre póki działały

WF-XB700 24.07.2021 Autor: MatiMath Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Całkiem przyzwoite. Dobry dźwięk. Trochę za masywne w porównaniu z konkurencją. Po sześciu miesiącach od kupna prawa słuchawka przestała działać. Nie dało się jej naładować i cały czas migała czerwona lampka.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 20

0

Zadowolony

WF-XB700 17.11.2022 Autor: RWB4444

Jestem w pełni usatysfakcjonowany z zakupu tych słuchawek. Sony po raz kolejny mnie nie zawiodło.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre sluchawki5

WF-XB700 22.07.2022 Autor: Kamil73

Mam je od miesiąca i powiem ze jestem bardzo zadowolony. Super wytłumienie i bardzo dobre basy. Czas pracy również bardzo dobry. Jak na słuchawki dokanałowe praca 8h + doładowanie z etui i następne h jest super.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

WF-XB700 03.07.2022 Autor: Mareczek191

Jestem bardzo zadowolony z zakupu produktu od Sony

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WF-XB700

WF-XB700 12.06.2022 Autor: Aro555

Sekret tych słuchawek to właściwie ułożenie w uchu,kiedy to się stanie płynie do nas muzyka super jakości, właśnie te słuchawki dostarczają ogromną przyjemność,super bas.Polecam bas-maniakom

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bas to bas, a nie bzyk.

WF-XB700 19.01.2022 Autor: MariuszSt

Miałem inne słuchawki - markowe i drogie. Basy bzyczały, co dla miłośnika rocka i metalu jest słabe. Ponieważ się poprzednie pchełki się posypały, na następne wybrałem SONY i teraz wiem że to jest to. Tony wysokie są świetne, tony niskie są rewelacyjne, reszta też ok. Stworzone do muzyki. Sterowanie guzikami jest dla mnie lepsze niż te wszystkie panele dotykowe, co wiedzą lepiej. Owszem słuchawki są spore i trzeba mieć ucho w standardzie projektowym SONY, bo inaczej mogą wypaść. Mnie siedzą mocno i chociaż bez ANC izolują od otoczenia bardzo dobrze. I co najważniejsze, gra sama lewa słuchawka lub sama prawa i obie razem. Grają długo i bardzo wyraźnie. A BT 5.0 daje im znakomity zasięg. W mieszkaniu 80 m2 telefon ulokowany w miarę centralnie i grają wszędzie! Żadnej przerwy mimo dwóch, trzech ścian. Poprzednicy padali za pierwszą betonową ścianą. Są super!

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

świetny bass!

WF-XB700 08.01.2022 Autor: Ewela

kupiłam je 2 tygodnie temu i jestem w nich zakochana!

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wypadają z uszu

WF-XB700 18.09.2021 Autor: Mzk_39 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem narzekam, na rower się nie nadają ponieważ wypadają z uszu po pewnym czasie i nie jest to kwestia doboru gumek, wypadają jak każde normalne pchełki

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

2

9

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
20.09.2021

Dziękujemy za opinię.

Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.


Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Pierwsze wrażenie jest super.

WF-XB700 27.08.2021 Autor: rpacholik

Do zakupu zachęciła mnie reklama internetowa, Zgadzam się z opisem słuchawek.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dźwięk bardzo dobry !

WF-XB700 17.08.2021 Autor: BetiJopa82 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Sam produkt w sobie świetny. Dźwięk, mojej opinii, wysokiej jakości. Jest tylko jeden mankament, który niestety nie jest nigdzie dobrze opisany. Trzeba się zagłębić bardzo daleko w instrukcję w internecie. Mianowicie, nie można samodzielnie stosować prawej słuchawki, lewą można, prawą natomiast nie. Jest to trochę kłopotliwe, ale można się przyzwyczaić.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

7

2

Zgłoś naruszenie
0

Dobre póki działały

WF-XB700 24.07.2021 Autor: MatiMath Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Całkiem przyzwoite. Dobry dźwięk. Trochę za masywne w porównaniu z konkurencją. Po sześciu miesiącach od kupna prawa słuchawka przestała działać. Nie dało się jej naładować i cały czas migała czerwona lampka.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
28.07.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Mamy nadzieję, iż placówka serwisowa pozytywnie rozwiąże zgłaszany problem.
W razie pytań związanych z funkcjonowaniem sprzętu zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Bardzo słaba wytrzymałość

WF-XB700 17.07.2021 Autor: cdtH Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Słuchawki dają względnie dobre brzmienie, jednak cechują się żałosną wytrzymałością - po raptem pół roku użytkowania jedna ze słuchawek przestaje działać. Słuchawki nie są warte swojej ceny.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

3

2

Zgłoś naruszenie
0

SŁUCHAWKI

WF-XB700 03.07.2021 Autor: ADAM 1549

BARDZO POLECAM WSZYSTKIM SUPER GRAJĄ DOBRY WYBÓR OK

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

fajny bas nic więcej

WF-XB700 18.06.2021 Autor: gzesiu Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Używałem tych słuchawek dwie doby. Nie dość że wyglądałem jak kosmita (wystają bardzo mocno z uszu słuchawki), nie posiadają ANC, ciężka obsługa przyciskami - nie mogłem często znaleźć przycisków, brak normalnej apki do obsługi słuchawek. Poza dźwiękiem i głośnością nie widzę zalet. Lecz z dźwiękiem jak pisałem - brak ANC

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

1

5

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki grają dobrze, tylko rozliczają po 15 min

WF-XB700 18.04.2021 Autor: Lucek 88 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Słuchawki są ok, lecz ciągle rozłącza Bt. Oddane na gwarancję, która została uznana, teraz muszę czekać na rozwój sprawy. Tymczasem jestem bez słuchawek.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

1

6

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko dobrze, ale....

WF-XB700 02.04.2021  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wszystko dobrze ale w aplikacji sony headphones nie ma modelu tych słuchawek i niestety nie można się pocieszyć funkcjami.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

ma potężne jeb.. jak na takie małe coc..

WF-XB700 12.12.2020 Autor: koziol18l

Dostałem od żony na gwiazdkę świetnie trafiła 11/10

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

JAKOŚĆ=CENA

WF-XB700 11.12.2020 Autor: fith

Pierwsze wrażenie -DUŻE nie miałem jak sprawdzić wcześniej wielkości ,żaden sklep nie oferuje możliwości organoleptycznego sprawdzenia nie mówiąc już o przesłuchaniu. Wykonanie :wygląda solidnie i estetycznie, Ładowanie; zgodne z opisem ok.2h plus ładowalne etui ok.3h Czas działania: długi nie rozładowałem Parowanie :bezproblemowe, Dźwięk: soczysty bas ,dobrze słyszane soprany, Nie sprawdziłem czy po czasie nie używania działa automatyczne wyłączenie takowe jest po schowaniu do etui ładującego

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada bass

WF-XB700 11.12.2020 Autor: koziol001

Miolo się słucha i jest petarda dziwek bass wszystko na miejscu (tylko kabla zapomnieli dać żart) lubię stendup..;)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Naprawdę dobre słuchawki

WF-XB700 09.07.2020 Autor: BONA KS RUCH20

Dżwięk super, jakość wykonania dobra. Produkt spełnia swoją rolę.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry produkt ale bez szału

WF-XB700 09.05.2020 Autor: Zyawa

Zakupione tydzień temu. Brzmienie bardzo dobry. Wykonanie dobre. jedyny mankament to wielkość. W porównaniu z konkurencją duże, tzn. bardzo wystają poza uszy.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

1

3

Zgłoś naruszenie