13

4.3 na podstawie 13 recenzji klientów

8
2
2
1
0
Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Uwaga! Dopasować gumki !

WF-SP800N 16.11.2020 Autor: brry

Jestem starym zjadaczem z dużą ilością sprzętu, którego trudno zaskoczyć. Ale udało się! Ludzie, dobierajcie dobrze gumki (zresztą, jak i w realnym życiu) Wtedy SUPER BASS brzmi jak super bass, z którym na dodatek można ćwiczyć, bez zmartwień o higienę /stan sprzętu. polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Dźwięk ok, ale trwałość słabą!

WF-SP800N 12.05.2021 Autor: konradr

Sluchawki mają całkiem niezły dźwięk, w tym bass. Niestety, z trwałością jest gorzej... Po pół roku normalnego użytkowania naderwał się uchwyt do ucha w lewej słuchawce. Od tego czasu, słuchawka ledwo się trzyma w uchu. Oczywiście uszkodzenia nie obejmuje gwarancja. Ale to nic. Najgorsze, że tego uchwytu nie można nigdzie znaleźć! Serwis dał mi link do sklepu w którym "powinien być". Problem w tym, że tak nie jest. Poza tym, słuchawki się przetarły w kilku miejscach, przez co wyglądają nieestetycznie. Podsumowując: Nie polecam, że względu słabą trwałość uchwytów i ich niedostępność. 750zl za słuchawki na pół roku? Tragiczny stosunek jakość do ceny!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

6

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 13

0

Świetne słuchawki

WF-SP800N 15.05.2022 Autor: MikeM79

Używałem wcześniej słuchawek tws no-Name. Męczyły mnie problemy z połączeniem bt itp. więc kupiłem Sony i nie żałuję. Połączenie jest stabilne, dźwięk bardzo przyjemny i dobrze trzymają się w uszach. ANC coś tam działa, ale jeśli ktoś oczekuje efektów jak w WH-1000XM3 (lub nowszych) to się rozczaruje. Bardzo na plus natomiast jest czas działanie na baterii. Nie udało mi się ich jeszcze rozładować 'na raz'. Generalnie polecam. Jedna rzecz, na którą trzeba uważać, to jeżeli włoży się je do rozładowanego etui to się nie wyłączą i same też się rozładują do zera.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Godne polecenia

WF-SP800N 16.01.2022 Autor: DaSo

Wygodne, bardzo dobry basowy dźwięk, trzymają się świetnie w uszach

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

utrzymają się na uszach !

WF-SP800N 03.01.2022 Autor: Lucky 55555

Wreszcie mogę słuchać muzyki i się poruszać bez ciągłego podnoszenia słuchawek z ziemii ;-))

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki na które czekałem...

WF-SP800N 12.12.2021 Autor: Jamaza

Z słuchawek korzystam ponad rok. Dość często w nich biegam i trenuję. Żadnych problemów. Wytrzymały akumulator i szybkie doładowywanie z bazy. Trzymają się w uszach bardzo dobrze ale warunkiem jest właściwe ułożenie i dopasowanie wielkości silikonowych zatyczek, początkowo sprawiało mi to mały kłopot powodujac wysuwanie z uszu, jednak znalezienie wlasciwej pozycji i sposobu założenia całkowicie niweluje problem. Słuchawki nie są lekkie ale ilość funkcji jakie posiadają rekompensuje wagę. Dźwięk jak na taki sprzęt i wodoszczelność naprawdę bardzo przyzwoity, choć dla audiofilów może być niewystarczający. Moim zdaniem lekko przytłumiony bass. Ale coś za coś.To sprzęt treningowy i tu spisuje się znakomicie. Są głośne i maksymalne natężenie dźwięku nie wpływa na jakość. Świetnie reagują na indywidualną korekcję dźwięku. Słuchawki wizualnie prezentują się rewelacyjnie już w samym pudełku, widać dbałość o szczegóły i wysoką jakość użytych materiałów. Fajna aplikacja ułatwia pewne ustawienia i daje możliwość sprawdzenia naładowania tak słuchawek jak i bazy. Brakuje trochę większej możliwości manualnego ustawienia sterowania dotykowego.

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre .

WF-SP800N 30.11.2021 Autor: DIESELup

Świetne, pomijam to ,że wyszły nowsze wersje. Sony po zainstalowaniu , apka super BTW) , mają super funkcje , plusem jest to ,że szybko się ładują, można używać ich naprzemiennie ,co jest ważne kiedy ktoś dużo rozmawia , zasieg mają większy niż 10m ,sprawdzone. Brzmią jak dla mnie ok. Obsługa google asystenta na początku trochę skomplikowane, teraz super. Odporność na wodę kurze pyły i inne trzęsienia ziemi, tutaj naprawdę widać, że to działa. Reasumując, polecam, po odpowiednim dopasowaniu będziecie bardzo zadowoleni .

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dźwięk ok, ale trwałość słabą!

WF-SP800N 12.05.2021 Autor: konradr

Sluchawki mają całkiem niezły dźwięk, w tym bass. Niestety, z trwałością jest gorzej... Po pół roku normalnego użytkowania naderwał się uchwyt do ucha w lewej słuchawce. Od tego czasu, słuchawka ledwo się trzyma w uchu. Oczywiście uszkodzenia nie obejmuje gwarancja. Ale to nic. Najgorsze, że tego uchwytu nie można nigdzie znaleźć! Serwis dał mi link do sklepu w którym "powinien być". Problem w tym, że tak nie jest. Poza tym, słuchawki się przetarły w kilku miejscach, przez co wyglądają nieestetycznie. Podsumowując: Nie polecam, że względu słabą trwałość uchwytów i ich niedostępność. 750zl za słuchawki na pół roku? Tragiczny stosunek jakość do ceny!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

6

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
17.05.2021

Witaj! Przykro nam z powodu doświadczanych przez Ciebie niedogodności. Dziękujemy zauwagi dotyczące trwałości elementów urządzenia - przekazaliśmy je do odpowiedniego działu.

0

Zgodne z przeznaczeniem

WF-SP800N 28.04.2021 Autor: iwo_ Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłam produkt około 2 miesięcy temu. Użytkuję słuchawki wszędzie gdzie się da. Rewelacyjna jakoś brzmienia muzyki, nawet w trakcie przejazdy pociągiem, autem, autobusem. Polecam wszystkim.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słabe w porównaniu do WI-SP600N

WF-SP800N 25.04.2021 Autor: sick132

Poprzednie moje słuchawki (WI-SP600N) biją te na głowę. Pod względem jakości dźwięku, ale przed wszystkim utrzymywaniem słuchawki w uchu. Tamte głębiej wchodziły do kanału ucha i nie dość, że pewniej siedziały w uchu, to o niebo lepiej izolowały od dźwięków otoczenia. Szczerze jestem rozczarowany. Pewnie będę musiał kombinować z jakimiś piankami zamiast gumek, a chyba nie o to chodzi przy produkcie za niemałe pieniądze i to od takiego producenta.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super słuchawki dla aktywnych

WF-SP800N 02.04.2021 Autor: Corel

Kosztują niemało ale warte są swojej ceny polecam każdemu melomanowi

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sp 800N

WF-SP800N 08.03.2021 Autor: Shog

Dlugo walczylem sam ze soba..... mialy byc wf1000xm3, ale.... 1.Sp800 siedza perfekcyjnie w uchu, 2. Sp800 nie sa gorsze o wiecej niz 5% w ANC, jakosci dźwięku. Polecam

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry, ale.......

WF-SP800N 29.11.2020 Autor: JB music

Słabo odtwarza basy, za mało głośny, niezbyt dobrze trzyma sie w uchu. lewa słuchawka mi wypada z ucha

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwaga! Dopasować gumki !

WF-SP800N 16.11.2020 Autor: brry

Jestem starym zjadaczem z dużą ilością sprzętu, którego trudno zaskoczyć. Ale udało się! Ludzie, dobierajcie dobrze gumki (zresztą, jak i w realnym życiu) Wtedy SUPER BASS brzmi jak super bass, z którym na dodatek można ćwiczyć, bez zmartwień o higienę /stan sprzętu. polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealnie do słuchania nie nadają się do rozmów tel

WF-SP800N 28.10.2020 Autor: Mariuszswiezy

Muzyka w jakości 360 tylko w serwisie Deezer HiFi , ilość utworów bardzo ograniczona. Największym problemem jest dla mnie że 85% rozmówców nie rozumie co do nich mówię i słyszą mnie bardzo słabo i muszę powtarzać po kilka razy to samo zdanie. Mega irytujące. Proszę zróbcie coś z tym. Muzyka ze Spotify i innych serwisów gra mega. Jeżeli chodzi o muzę to lepszych nie znajdziecie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
30.10.2020

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Prosimy upewnić się, iż sygnał nadawany od operatora telefonii komórkowej jest dostatecznie wysoki - tak aby umozliwić bezproblemowe rozmowy.
Dodatkowo zachęcam do wykonania pełnego resetu słuchawek: https://bit.ly/2HMz3ji
W razie dalszych problemów zapraszamy do kontaktu z naszą linią wsparcią technicznego: https://bit.ly/3oFdr9c

Pozdrawaimy,
Zespół Sony Polska