18

4.1 na podstawie 18 recenzji klientów

9
6
0
2
1
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Recenzje klientów: 18

0

Drogi ale najlepszy wybór!

WF-1000XM3 24.05.2020 Autor: Kamil audiofil

Słuchawki mimo braku kodeków aptx, oddają dźwięk bezkonkurencyjne i absolutnie czysto. Bass jest wyraźny, środek i wokal przyjemne a wysokie tony brzmią jakby ktoś grał nam w środku głowy :D wspaniały sprzęt! Początkowo trochę zajęło mi żeby dobrać właściwe gumki douszne. Ważne : apk do obsługi słuchawek ma wadę, przy każdym włączeniu resetuje nastawy equalizera i trzeba od nowa ustawić. Na szczęście gdy ustawimy po swojemu, możemy wyłączyć apk i słuchawki pamiętają na stałe nasze nastawy. Polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ból w uszach

WF-1000XM3 23.05.2020 Autor: Maccccccaaa

Odesłałem tego samego dnia co odebrałem. Nie wytrzymałem dłużej niż 1 godzina na telekonferencji. Wymieniałem wkładki, przetestowałem wszystkie, ale ból w uszach był nie do zniesienia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Czasami przestają działać

WF-1000XM3 19.05.2020

Słuchawki często przestają działać, funkcje dotyku nie zawsze powodują zmianę. Słuchawek nie da się połączyć z laptopem. Aplikacja dedykowana do produktu jest niedostępna w Polsce.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przyjemne słuchawki pomimo wysokiej ceny

WF-1000XM3 10.05.2020 Autor: Tomek237

Słuchawki są bardzo przyjemne. Pomimo swoich gabarytów pewnie siedzą w uchu i nie wypadają pomimo biegu czy wzmożonych ruchów głową. Niestety należą jednak do jednych z większych dousznych słuchawek true wireless (prawdziwie bezprzewodowych), jednak można to wybaczyć Sony, gdyż są wypełnione technologią. WF-1000XM3 grają świetnie. Niestety nie posiadają żadnego z sensownych kodeków bleutooth - autorskiego LDAC Sony (sic!) czy nawet aptX-a - trzeba zadowolić się zwykłym AAC, który znacząco kompresuje dźwięk. Na pocieszenie Sony dodał coś co nazywa się DSEE HX - technologia skupiająca się na poprawie straconych podczas kompresji detali. Don't get me wrong, słuchawki grają naprawdę dobrze - 99% procent osób będzie bardzo zadowolonych z dźwięku. Moim zdaniem, Sony, przy takiej zaporowej kwocie, powinno "wrzucić" w standardzie coś lepszego niż AAC. Aktywna redukcja szumów działa świetnie jak na słuchawki douszne - eliminuje większość hałasów z otoczenia. Średnio radzi sobie czasami z głosami, ale przy grającej muzyce dźwięki otoczenia są naprawdę mało słyszalne. Największym plusem jest to, że nie trzeba zwiększać głośności przy zmianie otoczenia - przejście do hałaśliwego otoczenia nie powoduje potrzeby zwiększenia głośności. Słuchawki niestety nie mają żadnego standardu wodoszczelości co zdecydowanie deklasuje je jeżeli chodzi o uprawianie sportów w nich. Szkoda jednak, że nie ma nawet podstawowej wodoszczelności gdyż człowiek poci się nawet przy prostych czynnościach. Brak jakiejkolwiek wodoszczelności może zawarzyć na długotrwałym używaniu (przypadkowe zachlapanie może je bezpowrotnie uszkodzić). Plusem braku wodoszczelności jest łatwość otwarcia słuchawek (nie polecam próbować, gdyż na pewno wpłynie to na gwarancje). Po upływie okresu gwarancyjnego można z łatwością wymienić baterię - jest to zwykła VARTA CP1254, którą można łatwo znaleźć w Internecie. Posumowując, Sony WF-1000XM3 to świetnie grające słuchawki, których zakupu na pewno nie żałuję pomimo kilku wad: braku LDAC czy aptX, braku jakiejkolwiek wodoszczelności, czy większych gabarytów w porównaniu do konkurentów.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny dzwięk, wygodne, dobra obsluga sluchawek

WF-1000XM3 16.04.2020 Autor: Arturro2105

Sluchawki mam od okolo 2 tyg. Graja swietnie. Musialem jednak dla poprawy jakosci odsluchu dokupic inne kocowki sluchawek (piankowe) poniewaz dostarczone w zestawie nie odpowiadaly mi.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super dźwięk

WF-1000XM3 09.04.2020 Autor: Aeromajkel

Słuchawki sprawdzają sie w kazdym momencie ;-) Dzwiek rewelacyjny.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niby wszystko gra, ale...

WF-1000XM3 01.04.2020 Autor: karcza

Słuchawki zakupione 17.09.2019r. po pierwszej fazie ekscytacji gdzie wszystko cudowanie działało, czystość dźwięku powalała, że aż nie chciało ich się ściągać, pojawiło się kilka ale... Po pierwsze po ponad pół roku użytkowania lewa słuchawka przestała się ładować, zostawiona, jak zawsze, w etui ładującym po ok 24h jest kompletnie rozładowana, producent radzi restartować, nie pomaga, trzeba co jakiś czas do nich zaglądać i je sprawdzać. Ostatnio też grają za cicho, dźwięk ustawiony na maximum, a słyszalność bardzo słaba. Uważam, że takie wady w sprzęcie, w tej półce cenowej, to jakieś nieporozumienie A z pozytywniejszych aspektów, to generalnie prezentują się bardzo ładnie, wygodnie siedzą w uchu i przez pół roku nie sprawiają problemów.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Miła przesiadka

WF-1000XM3 27.03.2020 Autor: PiterDz

Kupiłem je jako prezent na osiemnastkę z dwa tygodnie temu gdyż dużo słucham muzyki i chciałem postawić na jakość a nie na cenę. Jako były użytkownik słuchawek jbl btt460 mogę powiedzieć, że była to miła przesiadka. Wreszcie mogę ustawić equalizer co w tamtych słuchawkach było tylko marzeniem a tutaj dzięki aplikacji mogę do woli podkręcać dźwięk w zależności od gatunku muzyki. Dzięki tym słuchawką zażegnałem irytujących zakłuceń (ci co mają tańsze to znają ten ból) podczas słuchania cicho muzyki. Noice Canceling jeszcze aż tak nie testowałem bo niestety kiedy to piszę jest epidemia koronawirus ale podczas odkurzania tylko część hałasu się przeciska. Jedyny mankament jest nauka zakładania i noszenia, jeden tydzień to był festiwal nieprzyjemnych doznań ale po tygodniu ucho się przystosowało i teraz na nic nie narzekam. Podsumowując moją krótką recenzję: jestem zadowolony z produktu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

4

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki doskonałe z pewnymi niedoskonałościami

WF-1000XM3 20.03.2020 Autor: lololo

O tym jakie są fantastyczne, usłyszysz na Yt. Ja wymienię kilka wad. Recenzja napisana po aktualizacji do wersji 2.3.0. 1. słuchawki mogą nie pasować do twoich uszu, wymienne wkładki nie pomogą. Po prostu mogą wypadać. Trzeba uważać nosząc np. bluzę z kapturem:) 2. brak kodeków aptX i LDAC, chociaż podobno ma się to zmienić, na razie brak 3. pasywne tłumienie jest dość słabe, a co za tym idzie, aktywne też perfekcyjne nie jest (i nie chodzi mi o tony wysokie); na siłę wciskać słuchawek w uszy nie mam zamiaru 4. programowalne opcje dotykowe mają ograniczenia, wybierasz zestaw opcji dla konkretnej słuchawki; nie wyjmiesz potrzebnych tobie opcji z zestawów, niestety 5. na końcu, ale w sumie najbardziej irytująca wada - zacinający się asystent google; po kilku wypowiedzianych wyrazach następuje cisza, po ponad sekundzie znowu go słychać; za każdym razem jest przerwa w transmisji:p liczyłem, że aktualizacja to naprawi, niestety... a słuchawki mam sparowane z XZ3 (najbardziej spaprana aktualizacja do androida 10 btw) Dałem jednak 4 gwiazdki, bo słuchawki i tak są genialne i świetnie zrobione, a soft może Sony poprawi, może...

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość dźwięku

WF-1000XM3 19.03.2020 Autor: kamkil

Świetny produkt, jakość dźwięku bije na głowę konkurencje. Dorze leżą w uszach i tłumią hałasy zewnętrzne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dźwięk na wysokim poziome

WF-1000XM3 15.03.2020 Autor: derek1966 wp

bardzo dobrze współpracują z odtwarzaczem Walkman SONY NZ-A105

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze trzyma się w uchu

WF-1000XM3 09.03.2020 Autor: Umbriaga

Po tygodniu użytkowania uważam, że był to udany zakup. Słuchawki mają bardzo dobry dźwięk, redukcja hałasu działa super, wystarczająco długo działają na baterii. Aplikacji dedykowanej brakuje języka polskiego (mnie osobiście nie przeszkadza, ale wiem, że są osoby, którym by na tym zależało). Zdarzały się rozłączenia z telefonem i myślę, że jeszcze oprogramowanie wymaga korekty (nie zawsze prawidłowo działa obsługa dotykiem).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne - może być lepiej

WF-1000XM3 18.02.2020 Autor: paparati16

NC jest bardzo przydatne, ale niestety na dworze mikrofon zbiera zbyt dużo szumu (wiatru). Muzyka fajnej jakości, szkoda że nie ma możliwości konfiguracji samych gestów na słuchawkach. Pomimo to daje 5, bo używam na codzień gdy studiuje i bez nich nie wyobrażam sobie życia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Must have for frequent travelers

WF-1000XM3 04.02.2020 Autor: Aribog

High quality audio with outstanding ANC. It absolutely outperformed my expectations.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Jakość dzwięku bardzo dobra

WF-1000XM3 22.01.2020 Autor: trys

Za wcześnie na dokładne podsumowanie, pierwsze wrażenie bardzo dobre, minus za aplikację na telefon, nie można jej zainstalować.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajna opcja wyciszania hałasu.

WF-1000XM3 24.12.2019 Autor: doc26

Dostałem je w grudniu. Dźwięk rewelacja, zwłaszcza w Tidalu w pakiecie z hi-fi i dolby atmos. Niestety, zdarzają się chwilowe przerwy w strumieniu. Również dźwięk przy odtwarzaniu filmów jest trochę opóźniony. Niestety, chyba mam niestandardowe uszy, bo miał nie mogę słuchawek dobrze dopasować - wypadają.. Poza tym, bardzo dobre słuchawki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki które polubisz

WF-1000XM3 21.12.2019 Autor: MirekG

Bardzo wygodne , funkcjonalne i świetnie brzmiące słuchawki . Doskonale działający system redukujący hałas zewnętrzny . Eleganckie etui które jednocześnie przechowuje i ładuje .

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

nietrafiony zakup

WF-1000XM3 06.12.2019 Autor: kisotrab

mam b.duży niedosłuch... dlatego mam słabą głośność ... korzystam wyłącznie do Laptopa z WIN 10... minusem jest że nie mogę słuchać na Windows mobile z Lumii... przy zakupie przeoczyłem info o ograniczeniach...

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

56

Zgłoś naruszenie