364

4.6 na podstawie 364 recenzji klientów

275
57
13
7
12
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony 65XH95 / Pełny LED - najlepszy wybór!

164 cm (65") 02.09.2020 Autor: miki01

Miałem OLED (PHILIPS 55/9002), który po drugiej wymianie matrycy (wypalenia pikseli) zamieniłem na pełny LED. Czerń nie tak głęboka, ale reszta parametrów i funkcji nieporównywalnie lepsza. Nie jestem kinomanem, ale do sportu i oglądania w dzień - rewelacja. Nawet nie odczuwam braku podświetlenia ambilight :)...Tanio nie jest :(

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Zespół się po jednym dniu

123 cm (49'') 25.04.2021 Autor: Kenny_PM

Byłem strasznie "podjarany" jak kupowałem ten TV. Wybrałam Sony bo był to dla mnie synonim niezawodności, na przestrzeni lat miałem wiele produktów Sony takich jak kino domowe, PS3 i PS4. Telewizor kupiłem aby być przygotowanym na PS5 na które polowałem. Recenzje produktu napawały optymizmem a niestety realia okazały się inne. Telewizor zepsuł mi się po jednym dniu użytkowania, nagle przestały działać 3 z 4 portów HDMI. Zawołany serwis po zdjęciu obudowy stwierdził uszkodzenie mechaniczne którym wg serwisanta były cytuje: "Za ciasne kable HDMI". Tłumaczenie i oględziny portów/kabli nic nie dały reklamacja została odrzucona. Zaznaczę że kable są sprawne i były używane z sukcesami w starym TV Samsung. Nie używałem żadnej nadmiernej siły, śladów uszkodzenia nie widać z zewnątrz. Działa tylko jeden port HDMI a ja za każdym razem podłączając coś do niego będę się zastanawiał jak długo i kiedy "ciasny kabel HDMI" spowoduje wepchnięcie pinu i uniemożliwi dalsze użytkowania TV. Jak dla mnie jest to fabryczna wada portów HDMI która w TV za 4000zł nie powinna wystąpić. Jakiej jakości muszą być porty HDMI że psują się po włożeniu zwykłego certyfikowanego kabla HDMI? Dla zainteresowanych zdjęcia tych portów. Serwis zaproponował mi wymianę całej płyty głównej w cenie 1500zł co stanowi prawie 1/3 ceny nowego TV. Na razie złożyłem odwołanie do Sony i mam nadzieję że zostanie rozpatrzone pozytywnie. Tak jak pisałem Sony było dla mnie synonimem jakości i obsługi klienta co teraz będę musiał zrewidować i pewnie będę się wiele razy zastanawiał czy kupić ponownie ich sprzęt. Żeby nie było że wylewam tylko swoje smutki, muszę przyznać że jakość obrazu i obsługa TV jest bardzo dobra. Android działa płynnie i nie zacina się. Jedynie pilot jest taki jak by z zeszłej epoki i niewiele różni się od pilota którego mam w starym 10 letnim Samsungu. Filmy z Netflixa wyglądają obłędnie a mnogość ustawień obrazu zadowolą każdego. Są one łatwe do zmiany i każdy ustawi sobie obraz pod siebie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

15

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 365

Modele

0

65xh9505

164 cm (65") 13.10.2021 Autor: Robek1

Telewizor spoko. Android działa płynnie, bez zawieszeń. Możliwość instalowania aplikacji spoza sklepu. Pamięć 16G wg. mnie jest za mała, min. 32. Podświetlany pilot powinien posiadać czujnik oświetlenia, gdyż podsświetlenie włącza się także w dzień, co nie jest potrzebne, a zżera baterie w 5 miesięcy. Czasami pilot od tv nie reaguje na dekoder. Brak możliwości sterowania w języku polskim tv (głośniej, ciszej, zmiana kanału).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

KD-85XH9505

215 cm (85'') 28.09.2021 Autor: citizenpm

bardzo udany zakup - doskonała relacja ceny do jakości i funkcjonalności tego modelu TV Bardzo dobra jakość obrazu, fantastyczne kolory (jak to SONY); gorąco polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz

215 cm (85'') 27.09.2021 Autor: Lotna

Telewizor całkowicie spełnia moje oczekiwania , czerń jest wreszcie czarna , świetne oddanie barw i ten metalowy , podświetlany pilot.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

niesamowity obraz

139 cm (55") 24.09.2021 Autor: wojwil

Obraz full HD w jakości 4k super szybki android rewelacyjny pilot subtelne nóżki

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry TV godny uwagi i polecenia

139 cm (55") 21.09.2021 Autor: arekdro

Bardzo dobry TV, godny uwagi i polecenia. Intuicyjny w obsłudze, współpracuje z wieloma sprzętami.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 20.09.2021 Autor: GROCHOL

Ideny telewizor w tym przedziale cenowym. Super jakość obrazu i dźwięku niczego sobie. Da się słuchać bez podłączania urządzeń zewnętrznych. Telewizor z całym wachlarzem możliwości po podłączeniu do internetu. Dobrze działające sterowanie głosem. Dobra jakość wykonania. Długo wybierałem. Nie żałuję zakupu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

139 cm (55") 19.09.2021 Autor: M1A7

Telewizor mam od tygodnia świetnie prezentuje się na ścianie, bardzo dobry obraz i jakość dzwięku który z każdego miejsca w domu telwizor dopasowuje za pomocą mikrofonu w pilocie, dodatkowo super opcją jest podświetlany pilot

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu

123 cm (49'') 16.09.2021 Autor: Esemes

Genialna jakość w 4k, super kolory, przyzwoity dźwięk. Dobrze działający OS. Niestety ten model ma widoczne winietowanie w rogach. Nie jest to dokuczliwe ale jest widoczne i może to przeszkadzać.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
20.09.2021

Dziękujemy za opinię.

Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Piękne kolory, łatwa obsługa

139 cm (55") 31.08.2021 Autor: Tom555

Długo myślałem nad wyborem firmy i modelu. Jak syn kupił nie miałem już wątpliwości. Dobry zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Głośniki

139 cm (55") 30.08.2021 Autor: marek294

Czytając recenzje na temat głośników i odbieranego głosu byłem zachwycony lecz po kupnie telewizora mam zastrzeżenie co do głosu, strasznie śfiszczy ,mało basu jak by były głośniki tylko nisko tonowe, to jest denerwujące.Muj 8-mio letni Panasonic ma wyrażny przynajmniej głos.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
01.09.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Sony XH9505 - super TV!

139 cm (55") 29.08.2021 Autor: MarcoZar

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Na plus jakość obrazu i dźwięku, płynność działania, jakość wykonania TV i pilota.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre parametry

139 cm (55") 28.08.2021 Autor: Oceanos56

Fenomenalny direct Led i się nie wypala jak oledy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

LED jak OLED

139 cm (55") 24.08.2021 Autor: Gregorkross

Bardzo dobry wybór Jakość obrazu dla mnie 4/5 Wadą jest brak współpracy z soundbar po przez kabel hdmi arc

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
26.08.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Po 3 miesiącach

139 cm (55") 23.08.2021 Autor: bobsky

Zastanawiałem sie nad zakupem TV OLED, ale obawiałem sie wypalania, kontrastu i ceny. Po wielu recenzjach porównaniach zdecydowałem sie na ten model. Po przejściu z TV Sony LED na ten naprawdę odkryłem na nowo niektóre gry, filmy. Zaskoczył mnie skok jakościowy obrazu. Nie bez podstaw ten model jest nazywany OLED killerem :) Jedynym problemem jest niestety jego zaleta i wada, czyli Android TV. Daje możłiwości, lecz niestety juz miesiąc po zakupie zwiesił mi się Netflix i musiałem robić restart telewizora. Więc bywają nieraz z tym problemy. Ale jakby ni epatrzeć jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bezkonkurencyjny

139 cm (55") 20.08.2021 Autor: Tomasz 666

Może za wcześnie aby zachwalać, bo co do oceny nie mam żadnych wątpliwości. Zakup przemyślany, analizowany ok pół roku. Zmiana z xf7596 to rewelacyjna decyzja. Obalam opinie o trzeszczącej obudowie, problemach z diodą powiadomień... Obraz, narazie na ustawieniach fabrycznych, dla mnie zaskakująco rewelacyjny... Obsługa intuicyjna, rozbudowana w porównaniu do mojego poprzednika, bezproblemowa... W połączeniu z soundbarem HTX8500, który już posiadałem to teraz pełnia szczęścia posiadania... Każdemu polecam... Dla mnie nie ma nic lepszego...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry wybór

139 cm (55") 14.08.2021 Autor: Marysia

Doskonały obraz i dźwięk. Mam go zaledwie dwa tygodnie, ale polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

164 cm (65") 09.08.2021 Autor: Rchh

Jest okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllll

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szybko i konkretnie

215 cm (85'') 09.08.2021 Autor: Bartff

Szybko i konkretnie z dużą wiedzą, punktami , polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wygląda niepozornie, a jest mistrzem!

139 cm (55") 06.08.2021 Autor: j94pl

Przesiadłem się, po wielu latach, z innego telewizora, z jednego z pierwszych modeli konkurencji z pełnym podświetleniem FALD i muszę przyznać, że nie mogłem wybrać lepiej. Sony XH95 przewyższył moje oczekiwania dot. nowego urządzenia i pokazał swoje możliwości w trybie HDR - efekt jest spektakularny. Można znaleźć telewizory, które są mniej znanych marek i na papierze będą miały podobne parametry... Ale mam wrażenie, że w Sony dostaje się coś, co trudno jest ująć w tabelkach - jakość działania, wszelkie algorytmy, drobne, ale bardzo miłe i przydatne drobnostki. Jedyne, czego mi brakuje, to pilot z pełną klawiaturą qwerty - ale rozpoznawanie głosowe jest wystarczająco dokładne i sprawdza się jako zamiennik.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra relacja ceny do jakości

123 cm (49'') 06.08.2021 Autor: Kasia2021

Kupując kolejny TV Sony bardzo zależało mi na tym, aby przede wszystkim nie był zbyt duży. Poprzedni model miał 43" i naturalnym dla mnie był zakup maksymalnie do 50”. Modele jakie brałam pod uwagę to X90J i A9J, przede wszystkim ze względu na dostępność mniejszych rozmiarów. Finalnie wybór padł na 49XH95. Telewizor służy mi wyłącznie do oglądania filmów, programów przyrodniczych, informacyjnych oraz rozgrywek sportowych i tutaj XH95 sprawdza się doskonale. Obraz (oglądany z odległości 3,9m w pomieszczeniu o bardzo dużym nasłonecznieniu) jest bardzo wyraźny a kolory są nasycone. Filmy warto oglądać wybierając funkcję KINO, ponieważ podczas niektórych filmów obraz bywa zbyt realistyczny, dając efekt obrazu jaki mają telenowele. „Przydymiona” nakładka kinowa sprawdza się więc idealnie. Aplikacje Hbo, Netflix, Player, YouTube etc. działają bez zarzutu. Sam TV ma bardzo estetyczną szczotkowaną 9mm ramkę, pilot nie jest premium, ale wygląda bardzo porządnie. Dźwięk z samego urządzenia (rozm.49”) jest dosyć słaby, więc bazując tylko na nim można być zawiedzionym. Tu obowiązkowo należy podłączyć soundbar lub inny system zewnętrznych / dodatkowych głośników. Warto zwrócić uwagę na różnice w wyposażeniu telewizorów występujące pomiędzy różnymi rozmiarami tego samego modelu. Rozmiar 49” nie ma takich głośników ani możliwości oglądania pod kątem jak np.55” i nie dotyczy to wyłącznie modelu XH95. Ogólnie, wybór tego konkretnego modelu był w pełni świadomy i urządzenie w 100% spełnia moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kino w domu

139 cm (55") 06.08.2021 Autor: Mag70Gd

Strzał w 10. Obraz bliski doskonałości - wart swej ceny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor ok ale obsługa serwisowa to dramat

189 cm (75”) 02.08.2021 Autor: humez

Telewizor jest ok ale wsparcie serwisowe Sony w przypadku awarii jest bardzo słabe. Telewizor po uszkodzeniu jest już naprawiany przez dwa tygodnie. W tym samym czasie drugi telewizor ale Panasonic został naprawiony na miejscu na drugi dzień.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada swietne funkcje

139 cm (55") 31.07.2021 Autor: janek1961

Produkkt dobrze wykonany i wyposazony spenia moje oczekiwania

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość odbioru technicznego producenta

139 cm (55") 28.07.2021 Autor: Slawekw196

Trudno mi na razie zrecenzować telewizor, gdyż od razu po zakupie znalazł się w serwisie. TV nie odbierał żadnych kanałów z anteny naziemnej, a i telewizja satelitarna też była ponad jego możliwości.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super zakup

139 cm (55") 26.07.2021 Autor: A1202

Kupiłam w ubiegłym miesiącu telewizor 55" 4K i już żałuję że tylko taka wielkość. Jakość obrazu i dźwięku jest niesamowita. Jak na razie polecam zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ten telewizor LED 4K wyświetla obraz prawie jak 8K

215 cm (85'') 16.07.2021 Autor: dark_net

To jest telewizor 4K w technologii LED, ale subiektywne odczucia są takie, jakbym patrzał na OLED w 8K. Jego czerń jest kosmiczna, kolory i wyrazistość niesamowita. Dobry sygnał HD skaluje do 4K tak, że trudno odróżnić źródło. Pilot to cudeńko, reaguje podświetleniem jak go tylko dotkniesz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie nadzaję się do oglądania!

164 cm (65") 13.07.2021 Autor: Art70

Po 2 miesiącach eksploatacji jestem totalnie zawiedziony Tym czymś jedyny plus to obraz ale!!! nie można go docenić bo telewizor w wybrane przez siebie dni resetuje się kilka razy i zawiesza i tylko wypięcie z prądu pomaga na chwilę. reset do ustawień początkowych nie pomógł 6000 wyrzucone w błoto. Dałem 1 gwiazdkę bo mniej się nie da.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
16.07.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Opisany problem związany z samoczynnymi restartami telewizora i jego zawieszaniem się można spróbować rozwiązać samodzielnie, stosując się do zaproponowanych poniżej kroków zaradczych.
Proszę upewnić się, iż wgrana aktualizacja jest najnowszą (do sprawdzenia w Pomocy technicznej odbiornika) oraz dokonać resetu do nastawień początkowych.
Dodatkowo warto czasowo wyłączyć funkcję Bravia Sync w telewizorze i odłączyć peryferyjnie podłączone do Tv urządzenia.

W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Rewelacja

139 cm (55") 10.07.2021 Autor: wlad74

Obraz super, mocny efekt HDR, android TV chodzi płynnie. Jedyny problem to brak funkcji timeshift (problem częścowo można obejść włączając nagrywanie i zatrzymać nagrywany materiał), trochę to razi jak na flagowiec z 2020.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego telewizora.

139 cm (55") 09.07.2021 Autor: Steffon

Zakupiłem ten telewizor gdyż miał bardzo dobre opinie od testerów i się nie zawiodłem. Warto korzystać z opinii testerów to bardzo pomaga w wyborze odpowiedniego modelu jaki nas interesuje.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Godny polecenia

139 cm (55") 08.07.2021 Autor: Poldek

Telewizor spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobry obraz, funkcjonalne rozwiązanie przycisków pilota.Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Xh9505

139 cm (55") 07.07.2021 Autor: r2r1980

Telewizor kupiłem około miesiąc temu, jednak używam go od 7 dni. Telewizor ma bardzo dobre parametry, super kolory, dźwięk przyzwoity. Super pilot, fajnie leży w dłoni a do tego podświetlenie w nocy robi robotę. Muszę jeszcze się pobawić ustawieniami których nie brakuje ale po kilku dniach mogę go polecić. Jakość obrazu związana jest w dużej mierze z posiadanymi urzadzeniami: mam ultrabox i na nim jakość obrazu jest super, netflix super, ale już jakość na module cam z CP niezbyt fajna obraz rozmywa się.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor 4K

123 cm (49'') 29.06.2021 Autor: janula

Bardzo cieszę się z zakupu kolejnego telewizora marki Sony. Z tej marki korzystam już od 32 lat. Nigdy mnie nie zawiodły produkty tej marki, a posiadam ich bez liku (amplitunery, nagrywarki, aparaty fotograficzne i telewizory). Zakupiony telewizor jest doskonały. Znakomite barwy, kontrast, sterowanie i łączenie z internetem. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

189 cm (75”) 27.06.2021 Autor: Irogral

Polecam wszystkim telewizor spełnienia moje wymagania obraz ok dźwięk ok multimedia ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

obraz żyleta!

164 cm (65") 27.06.2021 Autor: Error68

puki co wszystko ok. ale mam go dopiero 3 tydzień!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość obrazu

139 cm (55") 26.06.2021 Autor: Precik

Obraz rewelacja. Dźwięk całkiem dobry, a jak chcę aby był również rewelacyjny, to do kompletu włączam amplituner 5.1.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo denerwujące niespodziewane wyłączenia

164 cm (65") 24.06.2021 Autor: Pczarnec

Od 3 miesięcy użytkuję i jestem zadowolony ale już 3 razy mi się wyłączył niespodziewanie pomagało jedynie wyłączenie z sieci aby wystartował ponownie. Jeżeli jest nagrywany na dysk program to można oglądać inne programy ale niektórych programów nie można oglądać e(mimo 2tunerów).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny telewizor

189 cm (75”) 24.06.2021 Autor: Azad

Bardzo ładnie wygląda, doskonały obraz i prostota korzystania. Nawet pilot jest świetny - podświetlany

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fatalny obraz

139 cm (55") 23.06.2021 Autor: Adios

TV rekomendowany przez sprzedawcę jako maserati…a otrzymany Fiat tipo…obraz rozmazuje się. Wymiana dekodera tv Orange nie pomogła. Wymiana kabla HDMI nie pomogła. Jak serwis Sony nie pomoże to oddaje TV i 5tys wyrzucone w błoto.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor w rozsądnej cenie

123 cm (49'') 20.06.2021 Autor: Psychomaruxxx

W końcu zdecydowałem się na ten zakup. Zastanawiałem się przez dłuższy czas jaki telewizor kupić, porównywałem wiele modeli i padło właśnie na ten, ponieważ ma wszystko co jest mi potrzebne do szczęścia obraz jest świetny, działa bardzo płynnie, na bardzo dobry dźwięk jak na TV i do niczego nie można się doczepić. Oczywiście, że OLED za 10k byłby lepszy, ale też nie szukałem tak drogiego TV i jest też pewne, że następny TV jaki kupię będzie też od Sony , bo to poorostu najwyższa klasa i najwygodniejszy system i obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

164 cm (65") 20.06.2021 Autor: Łukasz Kielce

Rewelacja... Zarówno dźwięk jak i obraz na najwyższym poziomie... Mamy mocno naświetlony salon i sprawdza się bardzo dobrze... OLED nie dawał rady...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY KD65XH9505

164 cm (65") 18.06.2021 Autor: white_666

Wszystko w jak najlepszym porządku. Kąty widzenia, szybkość matrycy, kolory oraz czerń - idealne. Android działa szybko i płynnie. Głośniki w miarę chociaż szału nie ma. Obudowa nie „strzela”. Prawdą jest, że ten model może być „zabójcą OLEDów. U mnie, w salonie sprawdza się idealnie. Pomieszczenie słoneczne, w dzień bardzo dobrze doświetlone. Odległość od ekranu to około 260 cm. Polecam :-).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

PRZYKRE DOŚWIADCZENIE PO MIESIĄCU

123 cm (49'') 14.06.2021 Autor: Dick P

Niecały miesiąc eksploatacji Sony nr ser. 006029901

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Pilot posiada fajne funkcje - ale do zmiany.

189 cm (75”) 14.06.2021 Autor: Cięty

Kupiony miesiąc temu - na razie wszystko działa ok. jedynie co mi się nie podoba to pilot i jego ergonomia po prostu jest nie dopasowany do ręki źle go się trzyma miałem wcześniej Samsunga który posiadał ładnie wyprofilowany pasujący do dłoni pilot .Proponuję firmie popracować nad zmianą .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor jest rewelacyjny

164 cm (65") 09.06.2021 Autor: mikrouser

Nie jestem jakimś ekspertem od telewizorów, ale przed wyborem kilka tygodni poszukałem w sieci, popytałem sprzedawców i zdecydowałem się na ten model. Moim zdaniem jeden z najlepszych telewizorów na rynku. Najbardziej przydatna opcja, to oglądanie pod kątem z boku. Fotele tak stoją, że się ogląda pod kątem i obraz zawsze (i w dzień i w nocy) jest tak samo dobry jak się ogląda na wprost. Dźwięk jest super, funkcjonalność super. Chodzi płynnie. Pilot bardzo wygodny i się podświetla. Minusy: jak się chce zawiesić na ścianie to brak korytek do ukrycia kabli i przy włączeniu, zbyt głośno robi 'tyk'. Telewizor rewelacyjny i drugi raz wybrałbym ten sam model!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To mógł być bardzo fajny telewizor.

164 cm (65") 07.06.2021 Autor: miwedrych

Po pierwszych zachwytach, bo kolory i jakość obrazu bardzo dobra przyszło wielkie rozczarowanie. Cały bardzo dobry efekt został zniweczony wyraźnie ciemniejszymi rogami ekranu. Problem jest szczególnie widoczny przy jasnych nieruchomych scenach. Telewizor idealny do oglądania filmów panoramicznych. Czarne pasy zasłaniają wady matrycy. W załączeniu zdjęcie.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Pilot???

139 cm (55") 07.06.2021 Autor: wawr

Ogolnie ok.Do aktualizacji po pierwszym uruchomieniu pilotem tv moglem kontrolować również dekoder 4K od ncplus.Po aktualizacji ta mozliwosc zniknęła.Szkoda...ufam jednak ze ta usługa powróci z kolejnym uaktualnieniem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony

123 cm (49'') 05.06.2021 Autor: Grzes2109

Bardzo dobry telewizor. Świetny obraz dobry dźwięk. Bardzo dobrze współpracuje z telewizja kablową UPC poprzez moduł CI+. Prosta konfiguracja. Po podłączeniu do internetu dostęp do telewizji na żądanie. Łatwa obsługa. Bardzo duży duży plus dla Sony. Największy minusem jest to, że firma Sony krzywdzi swoich użytkowników telewizorów 49' za to, że nie mają miejsca na większe TV zabierając podświetlanego pilota i obejmuje zestaw górnych głośników.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

zła polityka sony, brak wsparcia

164 cm (65") 31.05.2021 Autor: glogowianin

wystarczy uszkodzony panel, żeby pożegnać się z telewizorem i to już po 2 miesiacach od zakupu,uszkodzenie mechaniczne matrycy i koniec pieśni. Sony nie wymienia tych rzeczy, można kupic nowytv.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacja w 65 calach

164 cm (65") 29.05.2021 Autor: IzaB

2 tygodnie temu udało nam się zakupić 65 calowy TV... Sony to firma której telewizory kupujemy od 30 lat... nasz zachwyt kolejnymi modelami jest niepełny ponieważ ten sprzęt się nie psuje - to dopiero trzeci model... ale jesteśmy zachwyceni zarówno obrazem jak i dźwiękiem wspomaganym przez soundbar Sony bo jakżeby inaczej...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry w jasnym pomieszczeniu

139 cm (55") 26.05.2021 Autor: Justourways

TV użytkowany od 2 tygodni. Bardzo dobra jakość obrazu. Świetny do odtwarzania streamingu z przeróżnych platform. Bardzo dobrze radzi sobie z 2.7 K i 4K. Interfejs do odtwarzania ze źródeł zewnętrznym troszkę się jeszcze zawiesza.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony i wszystko jasne...

189 cm (75”) 23.05.2021 Autor: Mariusz W

Życie jest zbyt krótkie żeby oglądać na byle czym. Było, jest i będzie SONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To już mój 6 Sony w ciągu 10lat

189 cm (75”) 22.05.2021 Autor: delbano

Rewelacja. Zmieniam dość często telewizory ale tylko Sony. Miałem kilka innych marek ale doszedłem do wniosku ,że jest Sony i są telewizory. Polecam w 100%

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kozak Tv

139 cm (55") 18.05.2021

Polecam mimo że to model z zeszłego roku to jest to ogień. Watr swojej ceny w każdym aspekcie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry stosunek jakości do ceny.

164 cm (65") 18.05.2021 Autor: alvaroalvaro

Dobry sprzęt ale spodziewałem się lepszego dźwięku. W ogólnym rozrachunku jak najbardziej polecam...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 16.05.2021 Autor: AnGu

Udało mi się kupić tydzień temu w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolona. Świetne oprogramowanie no i ten obraz, rewelacja.... Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko oprócz HDMI 2.1

164 cm (65") 14.05.2021 Autor: kerad

Kupiłem 2 tygodnie temu. TV model z 2020. Wszystko naj, super. Perfekcja. Android Tv wymiata inne systemy. Perfekcja w każdym detalu. Brak hdmi 2.1., ale ja nie potrzebuję. Natomiast modele 2021 będą miały - widziałem Oled.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyśmienita jakość

164 cm (65") 13.05.2021 Autor: Hub00

Telewizor udało mi się zdobyć dwa tygodnie temu i jestem z tego bardzo zadowolony. Jakość obrazu jak i funkcjonalność to pierwsza klasa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry zakup

139 cm (55") 12.05.2021 Autor: JAN27

z produktów sony byłem zawsze zadowolony polecam wszystkim

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetna jasność

139 cm (55") 10.05.2021 Autor: Jerzyna

Świetny obraz, duża jasność, dobra funkcjonalność,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV XH95 Full Array LED 4K Ultra HD

164 cm (65") 07.05.2021 Autor: andrzej__

Zakup sprzed miesiąca. Poprzdeni TV - zalup przed 6 laty, również SONY, TV działa do tej pory idealnie. Nadszedł czas na zmianę na większy. Poprzednik wędruję do pokoju dziecka.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy

139 cm (55") 05.05.2021 Autor: Karolos84

Świetny telewizor, zdecydowanie jeden z najlepszych LCD na rynku. W sklepie w bezpośrednim porównaniu tv innych marek w tym samym przedziale cenowym, był bezkonkurencyjny, obraz ładniejszy nawet od taiego oleda.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt naprawdę świetny

164 cm (65") 05.05.2021 Autor: Piotr pit

Kupiłem po bardzo długim namyśle, obserwowałem opinie i się nie zawiodłem , jest to już mój czwarty telewizor Sony i coraz bardziej lepszy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

164 cm (65") 05.05.2021

Telewizor zaskoczył mnie szybkością działania oraz obrazem. Super !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw B.d funkcji

123 cm (49'') 05.05.2021 Autor: Pykacz24

Niedawno kupiony :król w kat.49 cali.nie widzę wad. Polecam wszystkim kupującym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry tv

164 cm (65") 05.05.2021 Autor: alex2552

Udany zakup Jestem zadowolony z telewizora sony 65

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

65XH9505

164 cm (65") 03.05.2021 Autor: ptobot

Obraz żyleta! Klękajcie narody! W wypadku tego tv wszystkie przeczytana przeze mnie recenzje (ani jednej negatywnej lub chociażby poddającej cokolwiek w wątpliwość) przełożyły się na jakość OBRAZU. Natomiast mam mieszane odczucia co do jednoznaczności, wyrazistości opisów niektórych funkcji w systemie operacyjnym. Poza tym: wg mnie poważny minus za brak funkcji time shifting, chociaż tę niedogodność idzie zaakceptować, natomiast poważne problemy tej klasy sprzętu tej klasy producenta, które wystąpiły podczas współpracy z zewnętrznymi HDD i pendrive'ami to już dyskwalifikacja totalna. Próbowałem trzy dyski HDD od 500 GB do 2 TB i trzy pendrive'y od 32 do 128 GB. Zawieszanie TV podczas formatowania i/lub "uzdatniania" ww. do współpracy z odbiornikiem, zacięcia DŹWIĘKU podczas odtwarzania filmu w wcale nie wyżyłowanej jakości... Tutaj nie stać mnie było na kompromis - tv zwróciłem i do Sony nie wracam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Walory użytkowe na plus

215 cm (85'') 02.05.2021 Autor: Kamil263

Mam dwa modele 9505 9096 do oglądania tylko z anteny wystarczy 9096 być może przy obrazie w 4K była by różnica ja na dzień dzisiejszy nie widzę sensu w dopłacie do modelu 9505

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

164 cm (65") 01.05.2021 Autor: 41ye

Super obraz. Dźwięk zaskoczył na plus - nie potrzeba mi dodatkowych głośników. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy led na rynku !!!

164 cm (65") 28.04.2021 Autor: zet1976

Jestem jego szczęśliwym posiadaczem od 2 tygodni. Jakość obrazu i dźwięku jest znakomita. Jego zalety dostrzegą szczególnie Ci, którzy szukają ekranu do jasnego pokoju.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zaciemnienia w rogach ekranu

123 cm (49'') 28.04.2021 Autor: J W 55

Telewizor nie spełnia moich oczekiwań i oceniam go jako słaby produkt. Na jasnym tle w rogach telewizora są widoczne mocne zaciemnienia, co sprawia wrażenie wypalonego ekranu. Stwarza to dyskomfort i odbiera przyjemność podczas oglądania.Chciałem wymienić na drugi, ale Serwis stwierdził, że ten typ telewizora tak ma, natomiast ja oczekiwałbym wymiany na telewizor bez takiej wady

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Nic dodać nic ująć...

164 cm (65") 28.04.2021 Autor: Boroma

Długo myślałem nad nowym tv wszystko trwało około 2 lat zanim się zdecydowałem. Wiem że to długi czas jednak nie zmieniam często tego sprzętu jeśli się sprawdza wiadomo nowe technologie wygląd itd. z czasem się zmieniają ale wymiana tv częściej niż co 10 lat jest dla mnie zbędne. Jeśli kupuje się produkt który dla Ciebie i Twoich bliskich z niego korzystających jest tym którego Wam trzeba, bez zbędnych pierdol z których i tak nie korzystacie. Z racji że wcześniejszy model też był Sony i do tej pory się SPRAWDZA w innym pokoju po 15 latach częstego korzystania nie mogliśmy kupić innej marki. Kolory nie przesadzone, naturalne, dźwięk super, aplikacje, super wygląd TV i w końcu podświetlany pilot sprawia że jest inny. W tym roku myślę że bardzo przystępna cena jeśli chodzi o 65'. Polecam wszystkim nie zdecydowanym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt cena/jakość =bdb

164 cm (65") 28.04.2021 Autor: Kamil 7878

Kupiłem ok 3 tygodni temu i do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu. Super jakość, świetny design i konkurencyjna cena! Pana z Sony Center Klif pozdrawiam i dziękuję! Zadzwoniłem już z domu, oddzwonił z pełną informacją, co i jak.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie