179

4.7 na podstawie 179 recenzji klientów

138
29
7
1
4
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony 65XH95 / Pełny LED - najlepszy wybór!

164 cm (65") 02.09.2020 Autor: miki01

Miałem OLED (PHILIPS 55/9002), który po drugiej wymianie matrycy (wypalenia pikseli) zamieniłem na pełny LED. Czerń nie tak głęboka, ale reszta parametrów i funkcji nieporównywalnie lepsza. Nie jestem kinomanem, ale do sportu i oglądania w dzień - rewelacja. Nawet nie odczuwam braku podświetlenia ambilight :)...Tanio nie jest :(

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Problemy z połączeniem z Soundbar Sony

164 cm (65") 20.09.2020 Autor: Bastusio

Na początku zachwyt. Potem dokupiłem sounbar Sony i zaczęły się problemy. Podłączyłem zgodnie z instrukcja do gniazda HDMI eArc i przez moment działało. Wyświetlał się komunikat żeby dokończyć konfigurację. Dokończyłem i przestało działać. Na infolinii kazano mi przywrócić zresetować tv i soundbar. Zresetowałem i nie działało. Kazano mi porozłączać kable i z powrotem podłączyć. Za pierwszym razem nie zadziałało. Zrobiłem to kilkakrotnie i nagle zaczęło działać. Za parę dni pojawił się komunikat o aktualizacji oprogramowania. Wykonałem i.... przestało działać.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

3

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 180

Modele

0

Rozczarowany:/

139 cm (55") 20.01.2021 Autor: JoeX

W grudniu 2020 po długich analizach zdecydowałem się na nowy TV Sony ,,podobno’’ flagowy model lcd 55xh9505. Co do samego urządzania to nie można mieć zastrzeżeń. Obraz jest dobry, dźwięk jak na tv również jest w porządku. Jestem natomiast rozczarowany jakością montażu odbiornika. W flagowym model jest źle zmontowana ramka odbiornika!%#? Od kilku tygodni przepycham się ze sklepem w sprawie reklamacji urządzenia i wymiany na nowe. Chciał bym też, aby firma SONY przysłała mi analizę 8D przyczyny przeoczenia takiej wady i opuszczenia takiego urządzenia linii montażowej. Kupując TV sprzedawany jako Premium powinien on spełniać wysokie standardy jakościowe. Oprócz tego w urządzeniu są dość głośne ,,trzaski’’ obudowy tylnej podczas oglądania. Obecnie straciłem zaufanie do marki Sony.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór

139 cm (55") 19.01.2021 Autor: Pllech11

Długo zastanawiałem się czym zastąpić dotychczasowy tv plazmowy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny SONY KD-55XH9505

139 cm (55") 19.01.2021 Autor: mariusz7223

Doskonały design i wykonanie, rewelacyjny obraz i pilot

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony potwierdza swoją klasę tym modelem.

189 cm (75”) 18.01.2021 Autor: kronus2ek

Po raz kolejny zaufałem tej firmie.Jest to właściwie to czego oczekiwałem.Obraz w super jakości i lepszy dżwięk stwarzający wrażenie przestrzennego.Wzorcowa współpraca z amplitunerem Sony DN-1060 potęguje wrażenia audio.Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny z małym ALE...

164 cm (65") 18.01.2021 Autor: Grzegorz 1977

Od 2 tygodni użytkuję 65 HX 9505. bardzo dokładnie analizuję co widzę. Więc tak: Obraz 65 cali z 2 metrów bajka zadnych uwag. Obraz bardzo szczegółowy , kolory świetne. Kontrast idealny Czerń trzeba wyregulować (gamma -2) bo ta od producenta jest szara. Kąty do 170 stopni bez uszczerbku dla obrazu Dzwięk jest super (nie wiem czemu ale dużo lepszy od bliźniaczego modelu 55 cali) Funkcje smart dziają szybko i bezbłędnie. Youtube, Netflix, HBO, WP Pilot jedno logowanie do konta i z głowy. Pilot na bluetooth działa z każdej pozycji. Jedyny minus to złe podświetlenie rogów spadek jasności o ok 30% Mimo to kupił bym jeszzce raz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Za te pieniądze chyba nic lepszego się nie kupi

164 cm (65") 15.01.2021 Autor: nicraM

Obraz "z pudełka" całkiem dobry, mój egzemplarz wymagał lekkiego skręcenia czerwonego i zielonego koloru, może zdecyduję się na profesjonalna kalibrację. Dużo opcji do zmiany i regulacji. Między trybami przełącza się szybko i sprawnie. Przez 2 tygodnie tylko raz się zawiesił :) Dobry dźwięk, nie trzeba koniecznie zawsze włączać kina domowego. Brak HDMI 2.1 Strefowe wygaszanie działa, natomiast trzeba sobie zdawać sprawę, że efektu WOW nie będzie, ponieważ rozświetlenie otoczenia jasnego punktu na ekranie, przy ciemnych scenach jest widoczne i może być irytujące. Mocowanie nóżek do TV jest dość delikatne, przez co telewizor łatwo się buja. Żółta dioda obok znaczka Sony w nowym TV świeci się nie wiadomo dlaczego, po tygodniu użytkowania sama zgasła (może się zepsuła).

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry telewizor

123 cm (49'') 14.01.2021 Autor: Zefff

Zalety: bzrdzo dobry obraz - kolory, ostrość, jakość, dzwięk mimo moich obaw, całkiem znośny, płynnie działający android. Wady: jeden róg świeci jaśniej, na pilocie wolałbym przycisk do youtube niż do sklepu play.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość obrazu

139 cm (55") 14.01.2021 Autor: Marek_65

Wspaniałe kolory, kontrast, jasność i dobre kąty widzenia. Dodatkowo android tv. Tydzień to mało, oby tak dalej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

fajna zabawka polecam

164 cm (65") 14.01.2021 Autor: rumianek82

posiadam go od kilku tygodni ale jak na razie nie mam zadnych zarzutow wszyscy dziala jak nalezy polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz.

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: girzmar

Kupiłem go, będąc przekonanym o jego świetnych parametrach. No i to, że posiada androida.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonała jakość

189 cm (75”) 11.01.2021 Autor: Tomko

To był impuls, kupiłem w Sylwestra, ledwo zmieścił się do dużego Suva. Instalacja bardzo prosta jednak do zawieszenia na ścianie potrzebowałem szwagra i whisky, efekt doskonały!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry LCD

164 cm (65") 11.01.2021 Autor: Jar Solo

Użytkuję prawie 2 miesiące i muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolony z działania tego modelu pomimo wszelkich obaw, które to były opisywane szeroko na forach odnośnie modelu XH90 jak i XH95. Wszystkich jego funkcji oczywiście nie używam ale działanie z posiadanym przeze mnie soundbar-em jest poprawne. Do kanałów TV nie wykorzystuje funkcji TV wbudowanej bo mam osobny tuner sat więc tej opcji nie ocenię. Obsługa telewizora jak i tunera sat podświetlanym pilotem Sony naprawdę przydatna. Dźwięk po korekcji z samego TV akceptowalny. Aplikacje VOD takie jak Netflix, Amazon Prime, Dazn, HBO działają bez zarzutu. Minusem na pewno jest dioda od mikrofonu, która lubi się sama włączyć a że świeci dość mocno to przeszkadza. Jest jednak łatwa metoda na jej wyłączenie. Do mankamentów można by też zaliczyć trzaski obudowy, które zdarzają się co jakiś czas. Ogólnie na chwilę obecną nie żałuję zakupu. Polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Profesjonalny

164 cm (65") 10.01.2021 Autor: ALL59

Kupiony prawie przypadkiem z nastawieniem, że ma być: 4K - 65 cali i SONY. Zadowala oczy i uszy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: Arolen

Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Kapitalny obraz. Dobry dźwięk. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv sony

164 cm (65") 09.01.2021 Autor: Waldemort

Telewizor jest ok, sony to dobra marka. Starają się wyprzedzać innych.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Do Ps5 i TV idealny

164 cm (65") 09.01.2021 Autor: Gawar7

Kupiony 2 tyg. temu. Ogólnie jesteśmy bardzo zaskoczeni i zadowoleni.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Przesiadka z 65 cali z roku 2015

189 cm (75”) 09.01.2021 Autor: Sony_Marek

Krótko, przepaść. Doskonały obraz, całkiem niezłą czerń, bardzo wysoką jasność obrazu, wyśmienity dźwięk (tak dobry że przestałem korzystać z zestawu kina domowego) do tego stabilność systemu, AppleTV, AirPlay, Netflix, wreszcie świetnie działający, podświetlany pilot.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

139 cm (55") 09.01.2021 Autor: Glema

Telewizor ma doskonały obraz, jest przyjazny w użytkowaniu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Po prostu brak słów to jest [the best]

164 cm (65") 08.01.2021 Autor: robi15

Polecam, warty ceny, po prostu udany zakup. To jednak Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV plus zestaw HT-S350

123 cm (49'') 06.01.2021 Autor: Aro50

Kupiłem miesiąc temu w sklepie Sony, skorzystałem z promocji Sound Bar.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wszystko co mi jest potrzebne

164 cm (65") 06.01.2021 Autor: waldi 62

chciałem kupić tv Sony innego typu ale po porównaniu z tym modelem który kupiłem nie miałem żadnych wachań co do wyboru .Jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry 75 calowy tv

189 cm (75”) 05.01.2021 Autor: blar

Świetny produkt. Bardzo dobra jakość materiałów dająca poczucie produktu klasy premium. Świetna jakość obrazu sprawdzająca się w jasnym salonie. Niezła jakość dźwięku. Bardzo ładny pilot z podświetleniem z intuicyjną obsługą.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy telewizor LED w rozmiarze 55 Cali.

139 cm (55") 05.01.2021

Telewizor kupiłem wraz z sound barem.Całość świetnie sobie radzi.Obraz na TV jest poprostu piękny....gołym okiem to widać gdy patrzyłem na obraz innych telewizory.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jednorodność bieli

189 cm (75”) 05.01.2021 Autor: Seas2

Niestety, ale moja recenzja nie będzie pozytywną. Zaskoczyły mnie zaciemnienia w rogach typowe dla podświetlania krawędziowego. Ten odbiornik ma podświetlanie strefowe i ten sam problem. Oglądanie programów sportowych na śniegu jest udręką. Wzrok automatycznie kieruje się na tę wadę. Samsung qled rozwiązał ten problem w 100%. Zakup tego tv za ponad 10000 zł był błędem.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest na androidzie i działa rewelacyjnie

139 cm (55") 04.01.2021 Autor: Br Pit45

Mam go od trzech tygodni jest funkcjonalny łatwy w obsłudze no i obraz to pod każdym względem rewelacja najwyższa klasa z ręką na sercu polecam !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

164 cm (65") 03.01.2021 Autor: NeyB

Bardzo dobry telewizor kupiony w dobrej cenie. Nie brałem pod uwagę Sonego ale po obejrzeniu w sklepie na tle innych modeli warto było wysupłać parę groszy więcej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny smart telewizor

139 cm (55") 03.01.2021 Autor: Darmad

Oglądanie filmów i koncertów nabrało zupełnie innych wymiarów. Doskonała jakość obrazu i dźwięku sprawia wrażenie jakbyśmy byli w centrum akcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Długo się zastanawiałem czy Oled ,Qled jest XH

139 cm (55") 03.01.2021 Autor: Cezar71amg

Kupiłem na urodziny, dobry wybór. Realia - znikoma ilość dostępnych kanałów 4K mam nadzieję niebawem się pojawi. Świetny pilot, podświetlany lepszy niż w Oled . Ogólnie bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony = Znakomity TV

139 cm (55") 02.01.2021 Autor: Al Bundy 7

Wspaniała jakość obrazu, wyraźne szczegóły, jasność, kontrast i całkiem dobry dźwięk. Intuicyjna obsługa i szybki dostęp do portali rozrywki typu You Tube, Netflix i inne. Sprzęt godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość wszystkiego

123 cm (49'') 02.01.2021 Autor: Marek Marek

Kupiliśmy na Święta Bożego Narodzenia i dobry zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny!

164 cm (65") 31.12.2020

Bardzo polecam. Jestem zachwycony tym telewizorem. Rozważałem jeszcze QLED Samsunga z racji jednego kabla, ale jednak wolę smart TV w Sonym – także jakość obrazu wydawała mi się lepsza niż w Samsungach. Zaskakująco - fajny dźwięk z samego telewizora.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ZA TAKIE PIENIĄDZE TRAGEDIA

139 cm (55") 31.12.2020 Autor: STRAZAKSAM

KUPIŁEM 2 MIESIĄCE TEMU I POPSUŁY SIĘ WEJŚCIA HDMI

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

MORDERCA OLED-ów!!!

164 cm (65") 30.12.2020 Autor: MARCIN1984

Bardzo dobry Tv. Wybrałem markę sony dlatego że zmieniałem swój obecny TV również Sony model KDL-37w5720 który dzielnie mi służył od 2009r Xh to PETARDA... OBRAZ ŻYLETA, bdb dzięk, poprostu rewelacja!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry Tv firmy Sony

139 cm (55") 30.12.2020 Autor: Bob1234567

Używam od ok. 2 tyg. Na razie dobrze się sprawdza. Niezbyt często zmieniam tv i trudno go porównywać z poprzednim Sony. Ten jest jednak na pewno lepszy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest solidny w wyglądzie i w działaniu

139 cm (55") 30.12.2020 Autor: Teed

Kupiłem soniaka i jest ok oby nie nawalił bo będzie bolało

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

164 cm (65") 28.12.2020 Autor: Grochu

Udało się kupić miesiąc temu po cenie poniżej 6000 na Sony centre.Polecam bardzo mocno ten sklep w razie problemów reakcja Obsługi sklepu jest natychmiastowa.Co telewizora obraz i obsługa perfekcyjna.Jestem zadowolony w 100 procentach.Sony stoi zawsze na bardzo wysokim poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

wiele fajnych funkcji

164 cm (65") 28.12.2020 Autor: Nuna 267

dobry telewizor łatwy w obsłudze. Dobra jakość obrazu, dźwięk dość dobry ale to tylko telewizor.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ocena 10/10

139 cm (55") 27.12.2020 Autor: KONIK71

Kupiłem po przeczytaniu wielu recenzji oraz opinii i się nie zawiodłem, ponieważ obraz wgniata w fotel. Doskonały sprzęt, który z czystym sumieniem polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje wymagania.

139 cm (55") 26.12.2020 Autor: Skippers

Bez zastrzeżeń. Cieszę się jakością obrazu. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najwyższy model LCD na 2020r.

139 cm (55") 25.12.2020 Autor: Romeo11

Telewizor spełnia moje oczekiwania, obraz naturalny, dźwięk dobry. Cena w promocji poniżej 5 tyś. Plus rabat i zwrot 300 zł. za soundbar od Sony. Z wad jak inne osoby sygnalizowały podczas oglądania treści internetowych może wystąpić zawieszenie systemu co u mnie skutkowało brakiem dźwięku lub obrazu, u mnie pomogło wyłączenie zasilania na 2 minuty.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

zadowolony

164 cm (65") 24.12.2020 Autor: mactika

Świetny TV spełnia moje oczekiwania jedyne co można się przyczepić to komendy głosowe Google asystent raz rozumie a raz nie i tyle :-))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny obraz, rzywe kolory

139 cm (55") 24.12.2020 Autor: Bartek L

Kupiłem w media Markt cena najniższa na rynku. Dachowe doradztwo

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

9/10

123 cm (49'') 23.12.2020 Autor: andi991

Telewizor rewelacyjny. Jedyny minus to brak HDMI 2.1 (pod konsole), i jednak momentami delikatnie przycina (android tv).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

fajne kolory,

164 cm (65") 22.12.2020 Autor: Dionizos

Bardzo dobry tv nie widzę, żadnych wad. Przed zakupem byłem pełen obaw czytając bzdurne opinie na necie. Bardzo ładne kolory, wart swojej ceny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo funkcji

139 cm (55") 22.12.2020 Autor: jacek2666

Jest to mój drugi telewizor Sony, jestem zadowolony, produkt zgodny z opisem producenta jak i opiniami klientów.Polecam tą markę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

123 cm (49'') 21.12.2020 Autor: chriss1983

Posiadam telewizor od 5 tygodni jak na razie super. Obraz na 10 dźwięk 8,5. Poprzedni telewizor marki sony mnie nie zawiódł dlatego zdecydowałem się na zakup nowego a 49 cali w zupełności wystarczy do niedużego mieszkania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super sprzęt, jestem bardzo zadowolony!

139 cm (55") 21.12.2020 Autor: moro72

Tv bardzo solidnie wykonany , czytelna i łatwa obsługa, fajny i intuicyjny pilot,sprzet godny polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Marzenia się spełniają :-D

139 cm (55") 21.12.2020 Autor: Giedeon70

Od dłuższego czasu marzył mi się TV 4K. Wreszcie udało się zakupić to cacko. Zrobiłem sobie urodzinowy prezent. :-) Jeśli chodzi o telewizory, jestem wierny marce Sony, więc nie wyobrażałem sobie zakupu czegoś innego. Nigdy się nie zawiodłem i tym razem liczę, że też tak będzie. Mam go od dwóch tygodni, więc nie powiem nic o trwałości. Natomiast jakość obrazu, dźwięku i design - jak zawsze na najwyższym poziomie. Wrażenia UHD nie do opisania. To trzeba zobaczyć. Dodam, że nie ma utraty jakości przy oglądaniu nawet pod ostrym kątem. A "wisienką na torcie" jest podświetlany pilot. Nareszcie! :-) Ps. UWAGA na dodatkowe koszty! ;-) Pamiętajcie, że do takiego TV trzeba się wyposażyć w odpowiedni sprzęt, najlepsze kable HDMI i dostęp do kanałów 4K (np.: dekoder z dostępem do Canal+4K, PS 4Pro lub 5, Apple TV 4K, dobry odtwarzacz blu-ray, Netflix z planem Premium itp. A gdy już to przebrniemy (choćby częściowo) - to super wrażenia murowane! ;-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

polecam

164 cm (65") 21.12.2020 Autor: urkins

Polecam świetny telewizor spełnia oczekiwania pogromca qled

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość

123 cm (49'') 21.12.2020 Autor: Lunek 303

Ok wszystko Dobra jakość obrazu i dźwięku polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor super, nóżki mogły by być stabilniejsze

164 cm (65") 21.12.2020 Autor: zbig56

Kupiłem 2 dni temu i spełnienia moje oczekiwania. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony

139 cm (55") 21.12.2020 Autor: Mw2020

Od 30 lat kupuję tylko telewizory Sony z uwagi na ich niezawodność i trwałość. Zakup XH95 poprzedziłem rozpoznaniem telewizorów konkurencji, ale żaden nie zwrócił mojej uwagi. XH95 spełnił moją wizję obrazu 4K i jest najlepszy w średniej półce cenowej na rynku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W miarę dobry ale szału nie ma.

164 cm (65") 20.12.2020 Autor: Fredex

Mam tv od prawie 3 tygodni przetestowałem go dokładnie obraz jest przyzwoity ale tylko ten podany z naprawdę dobrego źródła bo np. trochę starsze filmy wyglądają przeciętnie. Jakość odtwarzanych zdjęć naprawdę dobra z lustrzanki. Kalibracja kolorów standardowych do przyjęcia dla większości osób, nie ma dużych błędów i odstępstw kalibracji. Jakość dźwięku nie powala stary trinitron 25 lat temu miał większą dynamikę nie mówiąc o ilości basu. Pilot przyjemny wygodny klasa premium. System narazie po aktualizacji działa stabilnie. Dziwne działanie zielonej diody raz świeci a raz nie do końca nie wiadomo co pokazuje. Duży minus za słaby opis funkcji czyli co robią i jak je ustawić np. Motion Flow ruch ostrość. W sumie po przesiadce z wysokiego modelu sony z przed 7 lat strasznej różnicy nie ma jakościowej no może ramka cieńsza i android a i wifi szybciej stabilniej działa. Oglądam dużo filmów i nagrań video oraz zdjęć. Do gier nie używam. Lubię dobry obraz i dźwięk.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W pełni spełnia moje oczekiwania gdyby nie.....

139 cm (55") 19.12.2020 Autor: Kris65

Telewizor charakteryzuje się niezwykle naturalnymi kolorami, które sprawiają, że podczas oglądania programów nadawanych w wysokiej rozdzielczości nie ma się wrażenia sztucznego wzmocnienia barw. Bardzo dobre dopracowanie audio daje komfort podczas słuchania słuchania dialogów, szczególnie w naszych rodzimych produkcjach, gdzie słowa wypowiadane przez aktorów często giną gdzieś w tle. I wszystko byłoby „ na medal”, gdyby nie fakt że nasz nowy Sony nie chce współpracować z platformą HBO GO. Przekazywany sygnał pozbawiony jest dźwięku. Po rozmowie z bok HBO dowiedziałem się, że problem z tym modelem Sony jest im znany i spróbują znaleść rozwiązanie. Jeżeli okazałoby się, że nie nie można korzystać z tej platformy z winy producenta, byłby to duży minus i musiałbym zweryfikować swoją opinię.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo porządny telewizor

164 cm (65") 19.12.2020 Autor: Mac 007

Tv spełnił wszystkie moje oczekiwania. Barwy i jasność super. Jak to w każdym płaskim telewizorze głośniki raczej słabe ale w połączeniu z zestawem kina domowego też Sony uzyskałem głos na wysokim poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Cena adekwatna do jakości

123 cm (49'') 18.12.2020

Świetny telewizor przy budżecie 4000 zł. Wyraźnie wyróżnia się na tle konkurencji płynnością obrazu. Matryca VGA doświetlona drugim panelem ledów daje świetny kontrast czerni i bieli. Android działa poprawnie lecz nie tak płynnie jak na smartfonie. Telewizor jeszcze poznaję. Na ten moment naprawdę szczerze polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy LED TV na rynku

139 cm (55") 17.12.2020 Autor: OnChange

Telewizor użytkuję od tygodnia. Zadziwia głębia barw, doskonała czerń, szybki Android. Jakość wykonania zgodna z najwyższym standardem. Duża niespodzianka to dźwięk. Kapitalny pilot, który poprzez zdolność uczenia się obsługi innych urządzeń (tuner telewizji kablowej) całkowicie eliminuje dostępne w domu pozostałe piloty. Na bardzo duży plus bezproblemowa komunikacja poprzez AirDrop - szybki streaming dowolnej treści z uprzedzeń z systemami iOS. Jak dotąd nie zauważyłem wad.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Przerósł moje oczekiwania

189 cm (75”) 16.12.2020 Autor: bea17

Mamy go od tygodnia i nie wyobrażam sobie bez niego naszego salonu :) Ma wszystko, co trzeba, przepiękny obraz, bardzo dobry dźwięk, mnóstwo aplikacji. Bardzo udany zakup. Polecam szczerze!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

139 cm (55") 16.12.2020 Autor: Lafar44

Telewizor posiadam od 2 tygodni i jestem nim zachwycony. Uważam, że ten TV spełni wszystkie oczekiwania większości użytkowników. Obraz po lekkiej korekcie wygląda znakomicie (lubię naturalne kolory), jasność jest kosmiczna i aż razi w oczy. Polecam z czystym sumieniem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry produkt wymagający dużo pracy

189 cm (75”) 16.12.2020 Autor: Luxx

Mała kompatybilność z innymi urządzeniami - innych marek

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

KD-65XH9505

164 cm (65") 15.12.2020 Autor: vibroterm

Logistyka związana z zakupem wzorowa. Opakowanie telewizora bezpieczne. Uruchomienie intuicyjne. Obraz i dźwięk dobra jakość. Od dłuższego czasu mam drobny problem: otóż bez logiki zapala się kontrolka pod napisem Sony pierwsza z lewej. Kolor pomarańczowy. Raz świeci kilka godzin, raz nie świeci przez tydzień.Wszystkie warianty opisane na stronie sprawdzone. Najnowszy soft zainstalowany. Serwis Sony nie radzi sobie , odsyła do tekstów internetowych, które mogę przeczytać bez ich udziału. Ostatnio odpowiedzieli, ze z nowym softem mruganie to normalny efekt. U mnie nie mruga, świeci światłem ciągłym. Internet podpięty na sztywno. Konto Google. Co jakiś czas próbuję czyścić cache wyszukiwarki. Brak efektów. Zgaśnie po 5 -minutowym braku napięcia. Jeżeli coś takiego występuje , to powinno być to opisane w instrukcji. Może ktoś się zastanowi przed zakupem? Może Samsung? Może serwis coś poradzi?

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony 65xh95

164 cm (65") 15.12.2020 Autor: Sztazi

Tv, jest mega. Na razie po dwóch tygodniach działa wszystko perfekcyjnie. Smart kozak. Jakość obrazu miodzio. Może kiedyś pokusze się o kalibrację. Pilot podświetlany robi robote i jest wykonany z dobrej jakości materiałów. W wielu opiniach narzekają na niego,nie wiem dlaczego. Tv i pilot obsługuje polski język, wygoda niesamowita. Ja polecam. Aby służył. Przedłużyłem gwarancje producenta do 5lat. Oczywiście kupiony w sony center.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony prosi o recenzję - no nie odmówię

123 cm (49'') 14.12.2020 Autor: qwert1221

Zakupiony telewizor za 4000zł, topowy produkt SONY! 49XH9505! Wszystkie wskazówki dotyczące pisania opinii sugerują o wpisanie zalet, żeby chwalić dany produkt. Oczywiście, mógłbym to zrobić ale wtedy musiałbym skłamać. Od dłuższego czasu wahałem się czy Sony czy Samsung, a może OLEDowy LG, wszyscy chwalą, wszyscy polecają to spróbowałem swojej przygody z Sony, miałem nadzieję na owocną wyprawę - lecz wszystko się popsuło już na samym początku. Kupując telewizor za taką kwotą mam zamiar usiąść przed nim i zachwycać się wspaniałymi walorami i cieszyć się z oglądanych materiałów. No niestety Sony, nie tak to sobie wyobrażałem… Clouding, Dirty Screen Effect, Blooming - to cechy nad którymi Sony musi popracować i poprawić, bo to co wypuszczane jest na rynek - powinno być zakazane. O ile efekt „Cloudingu” jest typowy dla matryc LCD/LED i jest do zniesienia, o ile „Bloomingu” można się pozbyć wyłączając Local Dimming, o tyle obok DSE nie można przejść obojętnie. Podświetlanie DIRECT LED (najwyższa półka) a obraz widziany taki jak w załącznikach – na jednolitych, ruchomych obrazach – nie do przyjęcia. Bardzo przeszkadza w oglądaniu, człowiek skupia się na „brudnym ekranie” a nie na tym co ogląda… Nie tak to powinno wyglądać, nie tak. Czekam na opinie serwisu, mam nadzieję że w tym etapie Sony nie rozczaruje i mój przypadek zostanie rozwiązany pozytywnie. W innych kwestiach? Obraz, kolory, dźwięk, system – nie ma do czego się przyczepić. No może aplikacja YouTube po tygodniu zaprzestała odtwarzania filmów – okazało się że wystarczy odłączyć TV od zasilania na parę minut. Czy polecam? To zależy jak zostanie przedstawiona opinia serwisu na temat mojej matrycy, czy dokonają naprawy i czy naprawią swoje błędy.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

7

2

Zgłoś naruszenie
0

POLECAM WSZYSTKIM

164 cm (65") 14.12.2020 Autor: Robertpoleca 1985

Zacznijmy od początku. Po 6 latach używania telewizora Sony nastąpił kolejny zakup. Poprzedni to Sony W8515B z 2014 roku w rozmiarze 55 cali. Doskonały telewizor, który teraz dalej działa u mojego Taty. Jeśli chodzi o Sony XH95 to obraz jest najlepszy z LCD jaki oglądałem. Standardowy obraz daje już wysoki wynik, po kalibracji obrazu ( ustawienia gotowe z internetu ) wszystko śmiga. Kolejny raz się nie zawiodłem, oczywiście polecam pójście to Sony Centre aby zobaczyć go osobiście. Polecam i dziękuje!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Genialna jakość obrazu - OLED Ci niepotrzebny!

164 cm (65") 14.12.2020 Autor: m_Daniel

Świetna jasność. Świetna czerń. Bardzo dobra jakość obrazu obserwowanego pod kątem. Bardzo dobra jakość dźwięku w tonach wysokich i średnich - basu nieco za mało, ale do tego służy soundbar/kino domowe/stereo. Świetny procesor. Szybko działający Android, naprawdę szybko. OLED to moda - odczujesz jego minusy w jasnych pomieszczeniach, szczegółowości w ciemnych scenach. XH9505 to naprawdę mocny sprzęt!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony - XH95

164 cm (65") 13.12.2020 Autor: Przemo03

Po miesiącu użytkowania nie działa głosowe wyszukiwanie ani youtube. Chyba to co pisali wcześniej użytkownicy, że po krótkim użytkowaniu tv oprogramowanie zaczyna szwankować. Do tej pory miałem same Samsungi za podobne pieniądze i oprogramowania działały. Chyba będę żałował tego zakupu i zmiany na Sony.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

55XH95

139 cm (55") 13.12.2020 Autor: stratoss

Kupiony w sony center , mam go koło 3 tygodni , wiec o trwałości nie napiszę . Telewizor sprawdza się świetnie , mnogość funkcji , ustawień , android działa bardzo płynnie , nie udało mi się go jeszcze zawiesić . Obraz fantastyczny , dźwięk również chociaż i tak mam podłączone dwa głośniki aktywne audio pro A26 , które uzupełniają wrażenia z oglądania .Na tą chwilę nie ma sir do czego przyczepić , jak będzie dalej czas pokaże

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Obraz jak z bajki.

164 cm (65") 11.12.2020 Autor: slavek444

Poszukując od dłuższego czasu telewizora z wyższej półki, wysłuchałem porad wielu osób, w tym sprzedawców. W grę wchodziły modele 3 marek: LG, SAMSUNG i SONY. O zakupie tego konkretnego modelu zdecydowała opinia znajomego, profesjonalisty z branży medialnej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

TV który możesz polubić

139 cm (55") 11.12.2020 Autor: taddy_w

Zakup planowany dosyć długo. Sony 55XH nie był telewizorem pierwszego wyboru. Najpierw przeżyłem fascynację OLEDami marki zaczynającej się na L. Byłem o krok od kupna. Ale w porę zorientowałem że nie wszystko w OLEDach jest idealne. Szukałem dalej, mój wybór to kwestia kompromisu. Chcesz mieć coś bardzo dobrego; szykuj się na duży wydatek. Sony XH95 nie jest idealny. Brak w nim złącz HDMI 2.1, podświetlania Ambilight, idealnej czerni. Ale komu to potrzebne. Kupuje telewizor kompletny. Pierwsze wrażenie nie ciekawe, nóżki jakieś mało przekonujące z wyglądu i jakości. Dotykam, badam zdejmuję folię, jest efekt metalu, solidne. Konstrukcyjnie przemyślane daje poczucie stabilności to pierwszy plus. Biorę pilota do ręki wydaj się duży, ale dobrze wyważony, ergonomiczny i to że czuć powłokę metalową kolejny plus. Strojenie intuicyjne plus. Podłączam internet po kablu. Test Netflixa, HBO, You Tube, wyśmienicie, jakość brzytwa, odwzorowanie kolorów bez kalibracji bardzo przyzwoite. Podłączam serwer NAS. Filmy super. Pojawiają się aktualizację. Jestem już pewny to dobry zakup. Wymieniam tuner TV od operatora kablowego kartę CI+, nareszcie tylko jeden pilot. po miesiącu użytkowania, Żona patrzy na mnie jakbym przynajmniej stanął u podnóża Mont Everest. Oglądam wspólnie seriale i mam wrażenie, że to bardzo udany zakup na kolejne lata.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny TV

164 cm (65") 10.12.2020 Autor: Wojo72

Trafiłem z dobrą ceną na Black Friday, codziennie odkrywam coś nowego. Obraz rewelacyjny, podłączony pod kino domowe + Spotify... i można się relaksować. Kolory żywe, 4k ogląda się fenomenalnie! Polecam jak najbardziej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Robi Wow ale .................

139 cm (55") 10.12.2020 Autor: RobiToni

W zasadzie już recenzowałem ten produkt (Sony KD-55-XH95) ale były problemy i został oddany do sklepu i zakupiony na nowo. Niestety przy całym „WOW” nie uszło się bez problemów . Ciagle obraz robi wrażenie ale !no właśnie jest ale i to całkiem poważne ,”nowy” telewizor nie jest wolny od wad i chyba żałuje że jednak nie zdecydowałem się na LG bo myśle że główny problem jest w oprogramowaniu bo hardwarowo jakoś daje radę tzn poza brakiem HDMI 2,1i niestety przyciemnieniami w rogach (nie wiem czy to mój egzemplarz czy niestety taka uroda i jak by powiedzieli u APPLE taka cecha produktu ) ,wszystko gra , natomiast (tak mi się wydaje) softwarowo nie zdaje egzaminu i to wszystko szaleje i pracuje jak mu się podoba a mam namyśli ze sparowaniem i pracą z soundbarem SONY HT-G700 ,raz łączy raz nie raz małe spóźnienie raz duże a czasem przerywanie a po ponownym powrocie do ustawień fabrycznych mija długo po zmianie programu tv czy też przesunięciu treści filmu. Taka karuzela że aż ..........., na początku było pięknie ,samo się sparowało a później nie widzi że jest połączenie przez HDMI 3(eARC/ARC), przy każdej zmianie programu dźwięk z soundbara jest wstrzymywany i załapuje z dużym opóźnieniem a i czasem przy zmianie głośności (przy używaniu pilota tv) dzieje się tak samo (nie zawsze) ,poza tym spóźnienie w dialogach np z YouTube czy Neflixa. Nie tylko jest to irytujące ale tez ........ . Szkoda że takie cuda wianki się dzieją bo naprawdę obraz i dźwięk telewizora robią efekt WOW no ale po parunastu dniach użytkowania „WOWu” czar prysł .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

164 cm (65") 09.12.2020 Autor: Wojtek 1963

Kupiłem dwa tygodnie temu, narazie trudno do czegoś się przyczepić, prosty czytelny w obsłudze, dobry dźwięk, ładny obraz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie