662

4.5 na podstawie 662 recenzji klientów

488
111
21
19
23
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Zawiesza się i restartuje dość często.

139 cm (55") 17.09.2020 Autor: Tomecku

Zawiesza się i restartuje dość często, obraz i dźwięk super ale problemy ze stabilnością oprogramowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

5

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Telewizor ma perspektywy ale jest niestabilny tech

164 cm (65") 27.10.2020 Autor: Kamil89

Telewizor funkcje ma w sam raz do Xboxa series x i z tego tytułu go kupiłem jednak obecnie po dwóch tygodniach używania sprawa zgłoszona do suportu gdyż sam się codziennie po kilka razy restartuje lub zawiesza się , próbowałem już wszystkiego łącznie z kilkukrotnym przywocnenem do ustawień fabrycznych i nic, odradzam zakupu do momentu kiedy problem restartowania bedzie załatwiony gdyż z tego co czytam na forach wiele osób ma ten problem. Telewizor ten nawet w nocy sam się potrafi włączac.. a w dodatku przed restartem jest taki obraz jak na załączonym zdjęciu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

8

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 680

Modele

0

Dobry telewizor w dobrej cenie.

164 cm (65") 24.01.2021 Autor: Trot

Długo szukałem nowego tv, chciałem aby był on o wybór na dłuższą chwilę. Poprzedni tv miałem 8 lat i chciałem aby nowy działa mniej więcej tyle samo. Miałem ograniczony budżet więc w kwocie jaką miałem idealnie wpasował się xh90. 65 cali to była wielkość jaką chciałem. Ogólnie z tv jestem zadowolony. Wydaje się solidny, obraz też jest wspaniały. Ogólne wrażenia są pozytywne poza jednym. Pewnego dnia po włączeniu tv android się nie uruchomił i zresetował się tv wpadając w niekończąca się pętlę rebootow. Pomógł dopiero zresetowanie do fabrycznych jednak oznaczało to ponowne mozolne konfigurowanie wszystkiego. Jak na tv za taką kwotę takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Czemu nie ma też rozwiązań systemowych na backup? Gdyby nie to dałbym 5 a tak jest jedynie solidne 4. Mimo to tv świetny jak na swoją klasę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv super z małą wada

164 cm (65") 24.01.2021 Autor: Lethos

Tv super jestem bardzo zadowolony jedyny minus to w rogach podświetlenie jest troszkę ciemniejsze troszkę to przeszkadza ale za tą cenę nie mogło być idealnie

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacyjny obraz

139 cm (55") 24.01.2021 Autor: jan57

telewizor o rewelacyjnym obrazie,mnóstwem przydatnych funkcji i perfekcyjnym wyglądzie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne parametry w przedziale cenowym

164 cm (65") 24.01.2021 Autor: Biriusz

2 tygodnie użytkowania i jestem bardzo zadowolony, spełnił moje oczekiwania;

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szybki interfejs, duuuży ekran ;-), ładny obraz

164 cm (65") 23.01.2021 Autor: nick Adam

Miałem wcześniej 55X...9005, przy wymianie postanowiłem pozostać przy modelu zmieniłem tylko rozmiar 65XH9005 Szybki interfejs, duuuży ekran ;-), ładny obraz. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Slicznosci mazylem i mam

139 cm (55") 23.01.2021 Autor: Zajawka

kupilem caly zestawik i zadowolony bardzo!!!111111

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ogromny z doskonałym obrazem

215 cm (85'') 22.01.2021 Autor: PppDdd

Jestem zachwycony jakością obrazu, mimo że mam dekoder HD. Co to będzie jak wymienię na 4K!!! Super działają funkcje smart. Świetnie współpracuje z iPhonem dzięki AirPlay i współpracy z aplikacją Dom. Z TV kupiłem od razu sounbar więc nic nie napiszę o dźwięku. Podsumowując - bardzo polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz jest rewelacja obsługa intuicyjna.

164 cm (65") 22.01.2021 Autor: Adam 61a

Posiadam ten telewizor od dwóch miesięcy,i jestem mega zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Więcej nic nie trzeba Super

164 cm (65") 22.01.2021 Autor: Maro2529

Kupiłem ten TV i powiem tylko Jedno KONKRET sprzęt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

139 cm (55") 22.01.2021 Autor: Radowizard

Produkt w dobrym stosunku ceny do jakości. O ile wszystko poniżej full HD to tak jak w każdym innym ale 4K i tryby HDR w grach to magia. Android wymiata konfiguracja szybka i łatwa o ile masz konto Google ;). Wiadomo że nie jest to OLED ale czerń jest bardzo fajna.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość, dobra cena

139 cm (55") 22.01.2021 Autor: Mietek W

Spełnia wszystkie oczekiwania. Produkt dla wymagających. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem trochę rozczarowana

139 cm (55") 22.01.2021 Autor: efcia

Telewizor użytkuję od dwóch tygodni i jestem trochę rozczarowana. Przy pierwszym ustawieniu było wszystko ok, mogłam za pomocą pilota sterować dekoderem nc+ zmieniać kanały, głośność. Przy włączeniu kolejnego dnia wszystko się straciło. Musiałam kolejny raz skonfigurować wejścia i niestety tu już pilot tv nie chciał sterować dekoderem. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomogło. Jest to dość uciążliwe, gdy cały czas muszę myśleć, którego pilota użyć. Zdarza się, że po włączeniu kolejnego dnia telewizor prosi o skonfigurowanie ponowne wejścia hdmi - dziwne. Wystąpiły też mignięcia ekranu, tak jakby na chwilę brakło prądu - ale po przeszukaniu internetu i zastosowaniu zmiany ustawień polecanych przez innych użytkowników, ten problem na razie ustąpił. Nie zmienia to faktu, że to nie były jakieś ustawienia oczywiste i nikt intuicyjnie by na to nie wpadł. No cóż dałam się przekonać, że Sony to poziom wyżej jako firma, ale niestety żałuję, że uległam namowom męża, zamiast zostać przy pierwszym wyborze jakim był Samsung. Liczę, że z kolejną aktualizacją oprogramowania pilot tv zacznie współpracować z dekoderem :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprzęt pierwsza klasa.

164 cm (65") 22.01.2021 Autor: Mansionis

Telewizor jak na potrzeby naszej rodziny jest idealnym wyborem. Jakosc wykonania,jakosc obrazu, czystość oraz barwy są wyśmienite. Nic dodać nic ujać.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W sumie spoko

164 cm (65") 21.01.2021 Autor: Raf696996

Nie wiem czy nie umiem czy coś jest nie tak,ale mam wrażenie że urządzenia podpięte do tv "gryza sie"... raz działa soundbar raz nie, dekoder od tv tez różnie... trochę irytujące bardzo ale do ogarnięcia. Chyba ze ja cos zle robie.. ale telewizor git

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SZTOS DO PS5

139 cm (55") 21.01.2021 Autor: VASTO

Kupiłem TV jakieś 2 tyg temu, pierwsze co aktualizacja systemu ;) Obraz taki jak powinien być: wyraźny, dobrze dobrane kolory, spoko konty Po podłączeniu PS5 i włączeniu Cyberpunk 2077 szczękę zbierałem z podłogi Zdecydowanie polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

zaskakująco dobra czerń

164 cm (65") 20.01.2021 Autor: xes_szcz

Porównuję do całkiem niezłej plazmy Viera G30. Trudny przeciwnik. Muszę pochwalić XH90 za odwzorowanie czerni. Ten full array led na prawdę działa. Oczywiście można znaleźć opinie o tym że są przypadki gdzie widać poświatę, ale z punktu widzenia użytkownika, to tak marginalne przypadki, że nie należy sobie tym zaprzątać głowy. Tak więc moja przesiadka z plazmy okazała się łatwa. Nic mi tu nie brakuje. Używalność (usability) oceniam na najwyższą notę. Obawiałem się Android TV, ale muszę przyznać że jest super intuicyjne. No i to jedyny póki co LCD od Sony który implementuje wszystkie funkcji HDMI 2.1. PS5 nadchodzę (jak tylko uda mi się go zodbyć)!

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz bajka bez konkurencyjny

139 cm (55") 20.01.2021 Autor: Mario 355300

Super obraz ale trochę mało mocy dźwięku za ta cene

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam serdecznie

139 cm (55") 20.01.2021 Autor: Wariatte

Kolory świetne, odbiór bez zarzutów. Z przyjemnością wybierając, albo polecając bliskim produkt podobnej kategorii, polecę ten konkretny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ładny obraz I mnóstwo funkcji

164 cm (65") 19.01.2021 Autor: DamiaNP

Telewizor posiadam od miesiąca, ogólnie bardzo dobry. Jedyny mankament jest to że często się wiesza i ponownie włącza oczywiście tylko wtedy kiedy często skacze się pomiędzy np netflix, Youtube, HBO tak poza tym bardzo dobry telewizor.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry sprzęt

139 cm (55") 19.01.2021 Autor: Henio1234

Telewizor wykonany z wysokiej jakości materiału. Bardzo dobra jakość obrazu, zlokalizowany u mnie naprzeciw okna i nawet podczas ostrego słońca obraz wyraźny i nic się nie odbija. Jakość dźwięku bardzo dobra. Szybko reaguje na polecenia z pilota. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zalety i wady XH90

164 cm (65") 19.01.2021 Autor: Wojto

Telewizor kupiłem około miesiąc temu, Plusem jest m.in. dobra jasność w HDR oraz po aktualizacji oprogramowania wsparcie HDMI 2.1 we wszystkich portach oraz strefowae wygaszanie ekranu dzięki czemu czernie są zadowalające jak na telewizor LCD. Telewizor bardzo dobry dla graczy (bardzo niski input lag). Minusem jest natomiast nierównomierne podświetlenie matrycy zwłaszcza na rogach , przy jasnych scenach widać znacznie ciemniejsze rogi. W mocno oświetlonych pomieszczeniach jasność obrazu (parametr SDR) jest okej ale moim zdaniem telewizor tej serii powinien dać z siebie więcej. Podsumowując , gdybym stanął jeszcze raz przed zakupem telewizora to podjąłbym tą samą decyzję.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor posiada wiele ciekawych funkcji. Jest ła

164 cm (65") 19.01.2021 Autor: Skania

Kupiłam telewizor 28 grudnia. Spisuje się niezawodnie. Szczerze polecam. Dobra cena

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor ze słabym pilotem

139 cm (55") 19.01.2021 Autor: Bogudar

Użytkuję tv od kilku tygodni. Produkt jest ok. Bardzo ładny design samego tv, natomiast to co wymaga poprawy i to mówią wszyscy sprzedawcy to pilot dołączany do telewizora w zestawie. Konkurencja tutaj niestety wyprzedza o lata świetlne i nie pomaga tutaj możliwość sterowania smartfonem, chociaż usługa android tv to dobry kierunek.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

zgodnie z oczekiwaniami

215 cm (85'') 19.01.2021 Autor: SERA1960

Telewizor kupiłem w SONY CENTER jest zgodny z oczekiwaniami

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor regularnie się zawiesza

139 cm (55") 19.01.2021 Autor: Artur KAC

Przynajmniej raz dziennie się zawiesza. TV nie reaguje wtedy na pilota. Jedyne wyjście z sytuacji to czekać nawet do 30 min. lub odłączenie z sieci. To mój trzeci telewizor SONY i raczej ostatni. Mam nadzieję, że producent naprawi ten błąd. Niestety soft stawia wiele do życzenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

85 cali XH9096

215 cm (85'') 18.01.2021 Autor: Redil69

Bardzo dobry model dobry obraz kontrast i wiele więcej niestety jakość głośników i ich moc kiepska na 2 w skali 1-5 bez soundbara tragedia lecz przy zakupie od razu postanowiłem zakupić system 7.1 i dlatego wybrałem ten model i całość się uzupełnia idealnie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia tv XH90 Sony 55'

139 cm (55") 18.01.2021 Autor: Przemek112

Telewizor posiadam mniej więcej od początku 2021r. Zainstalowany w sypialni, design ok, parametry TV (ekran) idealnie dopasowane do odległości, z której oglądam telewizję. Jeżeli chodzi o sam telewizor to zainstalowanie go i podłączenie do internetu banalnie proste. Pilot od TV również udało mi się prosto sparować z dekoderem Canal+. Głębia kolorów, nasycenie, kontrast bez żadnych zastrzeżeń (Sony Bravia - a mam drugi taki Tv, to jednak jakość). Co prawda w tej gamie TV znajdziemy tańsze ale Sony to jakość i za to niestety trzeba zapłacić. Jedyna uwaga to moc głośników 2X20 W - mogłyby być mocniejsze. Ilość aplikacji, z których można korzystać powalająca, dla zwykłego użytkownika zupełnie wystarczająca, w końcu to android. Super sprawa sterowanie głosem, również po polsku. Co do trwałości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko czego można potrzebować, ale...

139 cm (55") 18.01.2021 Autor: Marcin1111

Uważam ze za te pieniądze pilot powinien być trochę lepszy. Zdarza się ze nie odczytuje moich przyciśnięci i muszę 2 razy kliknąć przycisk. 2. Wadą moim zdaniem jest to że nie można go włączyć bezpośrednio do menu Hondę dedykowanym przyciskiem tylko zawsze wraca do ostatniej aktywności co w moim przypadku przeszkadza. 3. Parowanie z AirPlay niestety nie działa jak w instrukcji. TV musi być podłączony do innego WiFi niż telefon bo inaczej nie mogę klonować ekranu. Poza tym w miarę spoko.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomity obraz

139 cm (55") 18.01.2021 Autor: Jprdl01

Telewizor używam od miesiąca. Kolory są idealne onraz bardzo wyraźny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rozmiar robi wrażenie

215 cm (85'') 17.01.2021 Autor: krzyJ

Jestem bardzo zadowolony z produktu. Rozmiar nieziemski. Jakość obrazu na wysokim poziomie. Kontent 4k prezentuje się super. Używam z kinem domowym wiec nie mam opinii na temat wbudowanych głośników. Pilot wygląda trochę tandetnie jak na telewizor w tej cenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony XH9096

164 cm (65") 17.01.2021 Autor: Tomek04

Niezwykle cienka i smukła metalowa ramka wokół ekranu i minimalistyczne nóżki sprawiają, iż telewizor wygląda niezwykle elegancko i nowocześnie. Świetna matryca LED typu VA wraz z pełnym podświetleniem LED, zapewniająca większą i ciemniejszą czerń oraz lepszy kontrast od pozostałych matryc APS, IPS. Ponadprzeciętnie wysoka jasność w trybie HDR, szeroka paleta barw, bardzo dobra widoczność szczegółów w cieniach i upłynnianie ruchu sprawia, iż odbierany obraz jest niezwykle żywy i realistyczny. Dzięki HDMI 2.1 i niskiemu input lagowi posiadacze konsol będą zadowoleni możliwością grania w 4k 120 hz. Dźwięk czysty i klarowny, choć basy powinny być głębsze. System działa szybko, płynnie i stabilnie, a intuicyjna obsługa to duży plus. Bardzo korzystny stosunek jakości do ceny. Polecam ten sprzęt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada system Android

139 cm (55") 17.01.2021 Autor: OLO76

Bardzo dobry telewizor z systemem android. Obraz ostry. Mnóstwo możliwości. Bardzo polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz

164 cm (65") 17.01.2021 Autor: Hug90

Jedyny minus to brak funkcji obrazu sport.Reszta na duży plus.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv

139 cm (55") 17.01.2021 Autor: Czoska

Idealny telewizor dla ludzi ceniących dobry obraz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przemysław

164 cm (65") 17.01.2021 Autor: cichutki85

Jestem mega zadowolony. Kolejny telewizor również będzie od Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny stosunek ceny do jakości

139 cm (55") 16.01.2021 Autor: Sir_Hipolit

Kupiłem ten telewizor po zrobieniu dokładnego researchu i jestem bardzo zadowolony. Obraz jak żyleta, mnóstwo przydatnych funkcji i aplikacji, z zewnątrz prezentuje się również godnie. Bardzo przystępna cena za tak wysoką jakość. Serdecznie polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

164 cm (65") 16.01.2021 Autor: Pawels71

Wszystko Ok polecam ten sprzęt wszystkim kinomanom

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor!

164 cm (65") 16.01.2021 Autor: rynek

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Super obraz, fajny dzwięk, android TV i komendy głosowe!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ładny obraz i szybkie działanie android tv.

139 cm (55") 16.01.2021 Autor: kolo7334

Zdecydowałem się na ten model po przeczytaniu wielu recenzji i opinii użytkowników i nie zawiodłem się. Obraz jest bardzo ładny zarówno z telewizji naziemnej, HBO go. Na Netflixie obraz jest powalający a sam Android tv działa płynnie i szybko. Ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony choć to na razie 15 dni od zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

164 cm (65") 16.01.2021 Autor: Rob779

Zakup w promocji cenowej, stosunek jakości do ceny - petarda

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry obraz, przystępny interfejs. Zadowolony

139 cm (55") 15.01.2021 Autor: Louis 53

Zadowolony jestem z jakości obrazu i dobrze skonfigurowanych funkcji. Stosunkowo łatwa, intuicyjna obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękny obraz

139 cm (55") 15.01.2021 Autor: Kozi27

Świetny telewizor pod nową konsolę od Sony. Pora tylko kupić i cieszyć się z telewizora jak i konsoli.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

139 cm (55") 15.01.2021 Autor: Kanaka1976

Użytkuje go id miesiąca jest ok. ŚWIETNY obraz i funkcję dodatkowe.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny telewizor.

164 cm (65") 15.01.2021 Autor: Mwok

Zmieniłem lg 42lv5500 na sony. Moje wrażenia bardzo pozytywne. We wszystkim jest lepszy. Współpraca z telefonem super. Włącza się błyskawicznie. Obraz bardzo ładny. Jedyne co mi przeszkadza to mocno rozświetla obraz tam gdzie jasne punkty. Ale za to czernie i kolory super. Wrażenia z 4k wspaniałe. Ogólnie bardzo zadowolony. Mam tylko nadzieję że VRR będzie w aktualizacji bo jak nie to się zdenerwuje :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny sprzęt

164 cm (65") 15.01.2021 Autor: Turbogwidon

Tv posiadam od dwóch miesięcy.Bardzo fajny sprzęt,poza tym że raz na kilka dni potrafi się zawiesić i sam wyłączyć(restart).No i kilka razy zdarzyło się że nie przełączył ze Smart na tv,tak jakby aplikacja tv się zawieszała.Po wyjęciu wtyczki z gniazda i włożeniu spowrotem wszystko wraca do normy.No i Jarek w HD wygląda niesamowicie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

139 cm (55") 15.01.2021 Autor: GosiaB73

Jestem zadowolona z zakupu tego telewizora ma wszystko co jest potrzebne

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry do konsoli

139 cm (55") 14.01.2021 Autor: Kubaku1920

Tv sprawdza się do konsoli i w zwykłym użytkowaniu.Jedyny minus to ciągle działające porty USB.Ogolnie jestem zadowolony i polecam bo sony to jakość!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu

164 cm (65") 13.01.2021 Autor: Łukasz_1983

Produkt spełnił moje oczekiwania którymi kierowałem się przed zakupem. Jedyny minus to dźwięk (to chyba standard w tv dlatego daję max. ocenę), ale Państwa soundbar załatwia sprawę:)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Soundbar

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Kat_p121

Nie mam porównania bo to mój pierwszy soundbar ale nie żałuję zakupu. Polecam :-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre funkcje

139 cm (55") 12.01.2021 Autor: Joker1969

Jestem zadowony z zakupionego sprzętu i polecam go znajomym

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry TV, ale...

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Dawid_1975

Kupiłem ten telewizor - jako "najlepszy sprzęt do PS5" w listopadzie, w niezłej cenie (~4,5k). Zgodnie z zapowiedziami, miała miejsce aktualizacja do HDMI 2.1. eARC działa (dokupilem soundbar Sony, bez tego dzwięk nieco "plaski"). Na plus także pilot (sterowanie głosem), Android (szybki, sporo aplikacji), obraz "ładny" :) etc. Minusy? Przede wszystkim... nadal problemowa współpraca z PlayStation 5 :( M.in. zaniki dzwieku (mimo HDMI 2.1, trudno wykorzystać jego potencjał). Fajny sprzęt, z potencjałem - jednak mam nadzieję, że Sony szybko naprawi błędy i będzie można się nim w pełni cieszyc.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia TV Sony 55XF9096

139 cm (55") 12.01.2021 Autor: Macinek

Telewizor jak najbardziej ok. Niestety jest i trochę wad. 1. Pisanie z pilota - tylko dla wytrwałych 2. Brak przeglądarki, 3. Sporo aplikacji ze zwykłego androida nie ma i jak na razie z poziomu tv nie znalazłem sposobu na ich instalacje.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zadowolony

139 cm (55") 12.01.2021 Autor: Bzyku

Polecam zakup tego modelu. Bardzo żywe kolory. Jakość na wysokim poziomie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzi dobry stosunek jakości do ceny

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Kubabuba

Telewizor dobrze wykonany, nie zawiesza się, wszystko działa płynnie. Obraz bardziej naturalny niż w SAMSUNG, o wiele milszy dla oka. Chromecast Buil-in także zasługuje na pochwałę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

czysta przyjemność

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: PiotrRodrigo

to po prostu doskonały telewizor, po wnikliwej analizie i wielu rozmowach z tymi "co się znają", wybór padł na SONY . Jeden wielki pozytyw, obraz dźwięk komunikacja aplikacje kompatybilność , doskonała cena. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kocur

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Areq91

Z reguły nie pisz żadnych recenzji, ale po zakupie tego telewizora uświadomiłem sobie że warto go polecić każdemu. TV SONY + konsola SONY = przyjemność przez duże P

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z netflix

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Klient78

Telewizor zakupiliśmy w październiku i nie działała w żądaniem sposób aplikacja netflix ale szybki kontakt ze strony infolinii i serwisu mega kompetentny

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SonyBrawia75 cali 100HzPilot posiada dużo funkcji

189 cm (75”) 11.01.2021 Autor: robsonw

Kupiłem miesiąc temu telewizor jestem zadowolony wspaniały obraz wszystko działa ok na początku musi się zainstalować tak jak na telefonie tylko nie trzeba wyłączać w czasie instalowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada extra obraz

139 cm (55") 11.01.2021 Autor: qaz47

kupiłem ok miesiąc temu jest super produktem zgodnym z opisem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie można zapanować nad ustawieniem obrazu

164 cm (65") 11.01.2021 Autor: and66

Menu ustawień obrazu telewizora posiada mnóstwo opcji, ale nie można uzyskać zadowalającego efektu rozdzielczości, tonacji barw i reakcji na ruch. Od telewizora Sony za taką cenę oczekiwałem dużo lepszej jakości obrazu.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

139 cm (55") 11.01.2021 Autor: wocar

Super TV. Obraz idealny, Super wygląd, Android TV szybko bez zacięć, Zdecydowanie polecam !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam bardzo

164 cm (65") 11.01.2021 Autor: Marcin111111

Po miesiącu użytkowania jestem pod wielkim wrażeniem. Jakość obrazu ekstra. Dźwięk jak na TV też bardzo dobry.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry wybór

139 cm (55") 11.01.2021 Autor: Vailo

Telewizor zakupiłem miesiąc temu od tego momentu nie zamieniłbym tego odbiornika na żaden inny. Obraz żyleta czarny to czarny bez relefleksów jedyny mankament to dźwięk powinien być trochę bardziej ostry i nadać trochę głębi. Sam wygląd telewizora nie budzi zastrzeżeń doskonale odnalazł się na mojej ścianie między nowoczesnymi meblami a cienkie ramki sprawiają wrażenie jak by ekran był częścią ściany.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry TV

139 cm (55") 11.01.2021 Autor: asz111

Telewizor spoko. obraz ładny, dźwięk jak w każdym TV. Ogólnie jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przesiadka z samsunga

164 cm (65") 10.01.2021 Autor: Wiater82PL

Telewizor posiadam od 10 dni. Obraz super, nie ma się do czego przyczepić i to chyba najważniejsze. Dźwięk średni, trochę płaski pomimo equalizera nie za wiele zmienia. Menu pomimo androida mało przystępne wszystkiego trzeba szukać, do dziś nie mogę ogarnąć dekodera dzwieku, czy to leci po optyku w DD czy Neo. Może kwestia czasu na razie nie dotarłem do tego. Pilot niestety jak z drewna. Patrząc na magic od LG albo chociaż Samsunga. Chyba powinni już w tych czasach coś fajniejszego dorzucać... Wiem że skupiłem się na wadach bo to mi przeszkadza... Ogółem tv na 4+++ bo obraz zamiata wszystko pod dywan.. także polecam użytkownikom a twórcom polecam zainwestować w rozwój peryferiów... Pozdrawiam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

164 cm (65") 10.01.2021 Autor: Marek1981

Kupiłem ostatnią sztukę na sklepie i kolejny raz jestem, zadowolony z telewizora Sony ponieważ mam również starszy model i nigdy nie było z nim także problemu.Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

TV spoko dla ps5 MINUS brak wsparcia 1440p/120hz

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: filex5

TV spoko pod konsole ps5 jednak podłączenie PC dawało nie lada problemy największy minus brak wsparcia dla 1440p/120hz i problemy z wykryciem sprzętu przez kartę dodatkowo auto konfigurator zamiast wybierac ten lepszy standard hdmi 4k(120hz) to wybiera Dolby Vision. licze na poprawki w aktualizacji skoro 4k w 120hz dzial to dlaczego niema 1440p?

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest całkiem fajny ale bo jest zawsze ale ,

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: U820

Sony zastąpiło Samsunga i co do jakości obrazu jestem zadowolony , ale czemu taki wielki pilot ? Czemu gniazdo (port)USB nie wyłącza się po wyłączeniu tv , w Samsungu miałem do USB podłączone podświetlenie ambilght w Sony muszę użyć zewnętrznego zasilacza .jak za taką cenę Sony powinno mieć takie podświetlenie w standardzie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Seria xh90 polecam

164 cm (65") 10.01.2021 Autor: Sawik77

Bardzo dobry telewizor seria xh90 tak, naprawdę na ustawieniach fabrycznych obraz super. Matryca VA odświeżanie 100Hz obraz w 4k oraz UHD Dolby Vision naprawdę cukierek. POLECAM

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wygodny

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: swinkapippka

Android tv działa poprawnie (pozwala na działanie HBO netflix Apple TV itd) Mankamentem jest brak działającej obsługi serwera dlna postawionego na rtn66u który to działał bezproblemowo na poprzednim tv. Rozwiązaniem tego problemu jest KODI które po dłuższym czasie wydaje się być znacznie bogatszą alternatywą dla dana. Sam obraz jest bez zarzutu i przyjemnie się na nim ogląda filmy. Kwestia dźwięku - w moim przypadku podpięty jest SoundTouch 300 i listwa dostała nowego życia ponieważ na starym tv grała żenująco kiepsko a teraz jest optymalnie (arc działa bezproblemowo).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kiepski dżwięk

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: macgaiwer

Wyłancza się 3-4 razy dziennie. Dżwięk jest beznadziejny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest OK

164 cm (65") 09.01.2021 Autor: martin6262

Jestem zadowolony telewizor spełnił moje oczekiwania !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie