82

4.7 na podstawie 82 recenzji klientów

66
12
3
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Dokładnie to, czego szukałem! :)

108 cm (43”) 05.10.2020 Autor: MiKowski

Szukałem telewizora o wielkości ok. 40-42 cale do mniejszego pokoju dziennego, odwiedziłem salon Sony z zamiarem kupna nieco starszego modelu, ale gdy zobaczyłem ten model, długo nie musiałem się zastanawiać. Świetne wykonanie, bardzo dobra jakość obrazu 4K UHD (wzmacnia ją w tym modelu dodatkowo opcja 100Hz), bardzo przyjazne i intuicyjne menu, fajny pilot do obsługi. Po kilkunastu dniach od zakupu jestem bardzo, bardzo zadowolony i szczerze polecam! Dziękuję Sony :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

zewnetrzne nosniki danych

123 cm (49'') 01.01.2021 Autor: SimK

pomimo że 3 tygodnie to mało by móc obiektywnie ocenić produkt, wystarczyło to jednak na ujawnienie kilku mankamentów z których jeden jest mega uciążliwy a mianowicie telewizor ma problemy z zewnętrznymi nośnikami danych, a jak po 15 min już zrozumie ze ma podpięty dysk zewnętrzny i o dziwo widzi np. film to odtwarzanie go graniczy z cudem, zazwyczaj ścina albo film odtwarzany jest w zwolnionym tempie . O dziwo ten sam nośnik podpięty pod budżetowy telewizor np shar..., lub thomp... nie mówiąc o Sams... zachowuje się bez problemów, a 2 pierwsze to TV poniżej 1 tys zł.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 84

Modele

0

Na początek kubeł zimnej wody

108 cm (43”) 21.01.2021 Autor: ryba63

kupiłam telewizor dwa miesiące temu z czego przez 10 dni byłam bardzo zadowolona, odbierał nienagannie,ale potem nie dało się oglądać ,samo istnie zgłaśniała się fonia,której nie można było okiełznać oprócz tego same przełączały się kanały i tzreba było ogląć to co ON chciał a nie ja.Cieszyłam się że mam kolejny super dobry tewizor(wcześniej miałam stary też Sony, który służył szmat czasu)Zawiodłam się,teraz jest po naprawie, zobaczę jak długo będzie działał.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

123 cm (49'') 20.01.2021 Autor: wet1407

Jakość obrazu i nasycenie barw rewelacyjne, szczególnie gdy jest ciemno, w dużym nasłonecznieniu jest nieco gorzej. Dźwięk raczej przeciętny, warto dokupić dobry soundbar. Dostęp do gniazd, gdy telewizor wisi na ścianie tragiczny. Kilka razy był problem z włączeniem telewizora, ale po resecie wracało wszystko do normy i od dłuższego czasu problem już nie wystąpił. Mimo kilku mankamentów z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt. Jeśli zależy Wam na jakości obrazu to z pewnością nie będziecie rozczarowani :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość obrazu

123 cm (49'') 17.01.2021 Autor: andrzej123

Telewizor kupiony 3 tygodnie temu. Działa bardzo dobrze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY XH8505

123 cm (49'') 15.01.2021 Autor: _Zico_

Mam go już prawie miesiąc. Jestem bardzo zadowolony. Obraz wyraźny, piękna głebia kolorów. Prosta, intuicyjna obsługa. Ilość złączy jest wystarczająca.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra odświeżalnosć.

108 cm (43”) 14.01.2021 Autor: szklarzkowalski

Sony Smart Tv podczas oglądania widać wyrażną różnicę porównując z poprzednim odbiornikiem też sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY, jakość+innowacje, które intuicyjnie ogarniam

108 cm (43”) 13.01.2021 Autor: MRAW

To mój kolejny tv Sony, pierwszy z Androidem. Od najpierwszego włączenia XH85 w sposób zrównoważony "szanuje" mnie jako doświadczonego użytkownika starszych generacji Sony Bravia, a jednocześnie jego intuicyjna konfiguracja stymuluje mnie i moją rodzinę do tego, by "ogarniać" nowe funkcje i korzystać z nowych możliwości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony Bravia

108 cm (43”) 10.01.2021 Autor: sujek007

Jestem zadowolony kupuje tv tylko Sony z którymi nie mam problemu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zadowolona klintka

108 cm (43”) 09.01.2021 Autor: Zadowolona klientka

Kupiłam ok. miesiąc temu i jestem bardzo zadowolona. Telewizor spełnił moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY - polecam niezdecydowanym!

108 cm (43”) 06.01.2021 Autor: _MK_

Po kilku latach użytkowania tv koreańskiego producenta przyszedł czas na zmianę ... głównie jakościową. Celem moich poszukiwań był telewizor, który będzie topowym produktem uznanej światowej marki a jednocześnie przy niewielkich (jak na dzisiejsze gabaryty) wymiarach doskonale wkomponuje się otoczenie pokoju. Jestem typem wymagającego klienta, który przed zakupem robi kompleksowy rekonesans na rynku skupiając się na plusach i minusach wybranego produktu i tak też było podczas tych poszukiwań. Wertowanie wielu opinii, testów, stron sklepów zaowocował tym a nie innym wyborem - 43 cale + 100Hz + 4K - telewizor robi świetną robotę! Wybór, którego dokonałem nie rozczarował mnie. Obudowa jest dosyć ciężka ale dzięki metalowym szerokim nóżkom jest bardzo stabilna, wykonana w minimalistyczny sposób wizualnie robi bardzo dobre wrażenie. Do wszystkich gniazd dostęp znajduje się głównie z boku. Ciekawie zostało rozwiązany sposób zasilania - tv posiada zasilacz dzięki czemu sam tv nie nagrzewa się nadmiernie. O parametrach nie będę się rozpisywał bo można znaleźć je w sieci. Dla mnie atutem jest 100Hz i 4K, które przy odpowiednim wyregulowaniu parametrów obrazu (m.in. Motionflow, czystość i rozdzielczość) oraz źródle w wysokiej jakości (minimum 1080p) robi wspaniałe wrażenie. Dźwięk jest czysty z bogatą możliwością regulacji ustawień (tv posiada korektor graficzny) według własnych preferencji. Fabryczne ustawienia obrazu proponuję zmienić na dzień dobry bo są ustawione standardowo pod klienta w sklepie, który pojawia się z przysłowiowej ulicy więc kontrast i kolory są wyolbrzymione. Warto poświęcić czas i chęci by ustawić wszystko w odpowiednich proporcjach. Matryca posłuży nam wtedy na długi lata i będzie trzymała poziom. Ekran mógłby być w pełni matowy (jest półmatowy) ale obraz jest czysty i dobrze widoczny nawet przy mocno oświetlonym pomieszczeniu. Spotkałem się z opiniami niektórych osób, które posiadają ten typ telewizora, że nie da się oglądać obrazu przy mocno nasłonecznionym pomieszczeniu. Z mojej perspektywy niczego takiego nie zauważyłem. To co bardzo mi odpowiada to fakt, że telewizor posiada po kilka gniazd HDMI, USB oraz wiele innych, których parametry można indywidualnie zdefiniować wg własnych upodobań (dla dociekliwych) ale można je też ustawić w taki sposób by niezależnie jakie źródło podłączymy za każdym razem odbiór był taki sam (dla leniwych). Istnie możliwość podpięcia zewnętrznego dysku by nagrać na nim to co nam się spodoba. Na koniec kilka słów o systemie Android, który posiada ten model i pilocie. Możemy zainstalować na telewizorze dowolne aplikacje jednak róbmy to z rozwagą bo do dyspozycji mamy ograniczoną pojemność pamięci, która wynosi w tym wypadku 8GB. Uważam, że na dzisiejsze potrzeby powinno być jej przynajmniej dwukrotnie więcej. Spotkałem się w sieci z opinią, że wbudowany odtwarzacz multimedialny nie wyświetla w odpowiedni sposób plików w bibliotece, z której chcemy je odtworzyć. Polecano wówczas zainstalowanie popularnego odtwarzacza V.L.C. W moim egzemplarzu niczego takiego nie zauważyłem podczas użytkowania ale z ciekawości postanowiłem, że spróbuję zainstalować tą aplikację. No i żeby było śmieszniej to właśnie po zainstalowaniu V.L.C pliki odtwarzały mi się bez ścieżki dźwiękowej :) a jakość obrazu straciła na jakości, powróciłem więc do standardowego fabrycznie zainstalowanego odtwarzacza. Nie dyskredytuję tej aplikacji ale w tym konkretnym przypadku fabrycznie zainstalowany odtwarzacz spisuje się idealnie. Pilot - standardowy dobrze sprawujący się sprzęt z jedną jakże ułatwiającą życie funkcją - mikrofonem. Gdy irytuje nas wpisywanie w wyszukiwarce literka po literce słów - mikrofon załatwia sprawę w sekundę informując nas przy okazji, że jest aktywowany miejscowym podświetleniem. Podsumowując - SONY KD-43XH8505BAEP to bardzo dobry sprzęt. W tej cenie nie kupicie niczego lepszego - polecam wszystkim niezdecydowanym!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

więcej niż się spodziewałem

123 cm (49'') 06.01.2021 Autor: pablo1302

Jak w tytule: kolory super, system głośności wystarczający (18m2 pokoju i świetnie dają radę ). Menu intuicyjne. Po 2 tygodniach używania nie zauważyłem wad. Polecam!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

123 cm (49'') 02.01.2021 Autor: maciek1234

Użytkowany prawie 2 miesiące TV oceniam bardzo dobrze za obraz i dźwięk, zarówno z anteny satelitarnej, jak i internetu. Filmy 4K na YouTube rewelacyjne, walking tour daje wrażenie przebywania w oglądanym miejscu, super odwzorowuje szczegóły. Stare filmy poddane cyfrowej obróbce wydają się nakręcone wczoraj. W porównaniu do dwóch Samsungów, gdzie w obu wyskoczyły fioletowe plamy, Sony sprawia wrażenie lepszego jakościowo. Jedyne co mi doskwiera to problem z zapamiętaniem ustawienia sterowania dekoderem za pomocą pilota tego TV - dekoder przestaje reagować na pilot TV. Później problem z ponownym "sparowaniem" dekodera pod pilota. W końcu zrezygnowałem... Plus za głosowe wyszukiwanie materiału na YouTube itp., bardzo ułatwiające korzystanie z aplikacji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada bogate oprogramowanie.

108 cm (43”) 01.01.2021 Autor: ZF54

Miałem zamiar kupić coś do komputera jako monitor firmy LG. Zamiana na sprzęt firmy Sony wyszła na dobre. Sprzęt spełnił moje oczekiwanie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

zewnetrzne nosniki danych

123 cm (49'') 01.01.2021 Autor: SimK

pomimo że 3 tygodnie to mało by móc obiektywnie ocenić produkt, wystarczyło to jednak na ujawnienie kilku mankamentów z których jeden jest mega uciążliwy a mianowicie telewizor ma problemy z zewnętrznymi nośnikami danych, a jak po 15 min już zrozumie ze ma podpięty dysk zewnętrzny i o dziwo widzi np. film to odtwarzanie go graniczy z cudem, zazwyczaj ścina albo film odtwarzany jest w zwolnionym tempie . O dziwo ten sam nośnik podpięty pod budżetowy telewizor np shar..., lub thomp... nie mówiąc o Sams... zachowuje się bez problemów, a 2 pierwsze to TV poniżej 1 tys zł.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka jakość za rozsądne pieniądze

108 cm (43”) 30.12.2020 Autor: Wasil2004

Telewizor kupiłem dwa tygodnie temu, jakość obrazu i dostosowania go do siebie to najwyższa półka. Android działa świetnie a płynność obrazu w grach z konsol nowej generacji jest wyśmienita. W stosunku jakość cena myślę że jest to telewizor godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wiele przydatnych funkcji

108 cm (43”) 29.12.2020 Autor: Kwiatek 249

Kupiłem jakieś dwa tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu i dźwięku

108 cm (43”) 29.12.2020 Autor: Arkadiusz2520

Zakup tego konkretnego modelu w rozmiarze 43" tuż przed świętami nie należał do łatwych (po 8 latach padła matryce w Samsungu, oczywiście jakby nie mogła paść po Nowym roku...); wszystkie wykupione. Zestawienie cena/jakość oraz opinie, jak się przekonałem zrobiły swoje. Faktycznie, i ja potwierdzam wysoką jakość tego sprzętu. Jakość obrazu w 4K jest warta podkreślenia. TV bardzo dobrze radzi sobie także ze zwykłym HD (kablówka VECTRA). Wyraźny, płynny i głęboki obraz nie tylko na HBO. Co ważne posiada także equalizer dźwięku (i działa). Jakość i sprawność takich aplikacji jak NETFLIX, HBO GO, You Tube, Spotify itd, bez zarzutu; koniec z podłączaniem laptopa!!! Android TV - bajka. Bardzo łatwa i intuicyjna obsługa. Na podkreślenie zasługuje także wsparcie SONY w drodze e-mail w zakresie możliwości sprzętu oraz jego obsługi. Czego akurat mi brakuje: jasnej ramki i podstawy - bardziej by mi pasował do wnętrza;-) oraz funkcji PIP na dwóch tunerach (przy oglądaniu na żywo można obejrzeć równolegle jakiś inny program - na czas reklam...). No ale po co się ma dekoder z nagrywarką z kablówki :-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Tak bardzo

123 cm (49'') 29.12.2020 Autor: Pii007

Produkt bardzo OK. Na tle konkurencji wyśmienity. Bardzo intuicyjny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv z małym ale :)

123 cm (49'') 27.12.2020 Autor: Bob77 Polska

Tv. Bardzo intuicyjne aplikacje szybko działają Apple TV. / Netflix / HBO / CDA / dobrze to gra . Obraz super. Choć trzeba się przyzwyczaić do mocnych kolorów . Trochę obraz mglisty przy slow motion w powtórkach sportowych na eleven . Problem mam z połączeniem z kinem Bose za pomocą kabla optycznego niestety dźwięk co jakoś czas się wykrzycza . Ten problem nie występuje w połączeniu z dekoderem .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania

108 cm (43”) 27.12.2020 Autor: Mixi

Dług wahałem się, przeglądając dużą gamę, w końcu nauczony doświadczeniem wybrałem model o teoretycznie największych możliwościach i najlepszych parametrach. TV spełnił oczekiwania, jakość i funkcjonalność znakomita. Możliwości okazały się większe od oczekiwanych. W kwestii niezawodności za wcześnie na ocenę, chociaż inne produkty moje tej firmy są co najmniej poprawne. Zakup trafiony, pełna satysfakcja.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny telewizor

123 cm (49'') 26.12.2020 Autor: tytus_tytusiewicz

Bardzo dobry obraz zarówno w grach jak i filmach, fajne opcje smart. Generalnie jesteśmy zadowoleni, dobre żywe kolory

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

łatwy w użyciu

123 cm (49'') 21.12.2020 Autor: bogna

kupiłam ten tv ponieważ jest to mój drugi tv z którego byłam bardzo zadowolona

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonały obraz i dzwięk

123 cm (49'') 21.12.2020 Autor: muss123

kupiłem sprzęt dwa tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zbyt lakoniczna instrukcja obsługi

123 cm (49'') 20.12.2020 Autor: Gazda19

Telewizor zakupiony pod wpływem reklamy w jednym z renomowanych marketów. Mnóstwo przydatnych funkcji. Bardzo duże możliwości multimedialne. Niestety jest też minus, szczególnie dla osoby mniej zorientowanej w ustawieniach technicznych sprzętu. Jest nim zbyt lakoniczna instrukcja obsługi. Po wejściu w ustawienia obrazu chciałbym z niej dowiedzieć się, jak ustawić obraz "własny" i co da przesuwanie konkretnych suwaków na ekranie. Jak ustawić HDR? Uważam, że skróty literowe na przyciskach pilota powinny odnosić się do nazewnictwa polskiego, a nie angielskiego.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tylko Sony

123 cm (49'') 18.12.2020 Autor: MaciejM

Doskonały TV w ustawieniach „własnych” nie lepszego TV w tej klasie. Brawo Sony! u mnie z soundbarem HTX8500 rewelacyjne !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Satysfakcjonujący zakup

108 cm (43”) 16.12.2020 Autor: szymon50

Telewizor kupiłem trzy miesiące temu, jestem zadowolony z zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do ps5

123 cm (49'') 16.12.2020 Autor: mirnoss

Trzeba poświęcić trochę czasu na ustawienia wyświetlania, ale po regulacji kolory i ostrość bardzo dobre.Filmy w 4K rewelacyjne (z YouTube 4K-bajeczne).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje wszystkie oczekiwania.

108 cm (43”) 15.12.2020 Autor: Witekwol

Nie mogłem chyba sprawić sobie lepszego prezentu na święta. Jestem mega zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry zakup

108 cm (43”) 14.12.2020 Autor: zibi210

kupiłem tydzień temu jestem zadowolony z TV polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry, nowoczesny TV 43'' Sony, 4K

108 cm (43”) 13.12.2020 Autor: JAS21

Telewizor bardzo zgrabny, solidne, metalowe nóżki, subtelna elegancja. Użytkuję ponad tydzień w 14 metrowym pokoju i jestem w pełni zadowolony - dzieciaki również. Łatwa konfiguracja. Łatwy dostęp do Youtube, Netflix i innych źródeł przez wifi z użyciem pilota z wybieraniem głosowym (bardzo użyteczna funkcja). Pilot od TV zastąpił również pilota od dekodera UPC. TV ma możliwość nagrywania przez USB i pewnie wiele innych nieodkrytych jeszcze funkcji. Obraz rewelacyjny przy dobrym źródle sygnału, można pomylić z OLED - większość osób nie zauważy różnicy. Łatwo można oglądać filmy 4K z Internetu, ale HD z sygnału naziemnego też daje bardzo dobry efekt. Dla marudnych dźwięk mógłby być zapewne lepszy, ale dla większości użytkowników jest moim zdaniem wystarczający. Czujący niedosyt mogą przełączyć dźwięk na zewnętrzne kolumny lub inne systemy audio i wtedy na pewno będzie lepiej - jest taka możliwość. Mając ten TV, dobry Internet plus i soundbar nie potrzebujemy nic innego obecnie, by stworzyć domowe centrum rozrywki na każdą okazję.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony to jest klasa

108 cm (43”) 12.12.2020 Autor: Rybieości

Znakomity telewizor, ma wszystkie funkcje prosta i łatwa instalacja. Jestem bardzo zadowolony. Dzięki, że jesteście

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Co tu pisać świetny sprzęt

123 cm (49'') 11.12.2020 Autor: Mario0606

Telewizor świetny łączy się ze wszystkimi urządzeniami bluetooth jakie są w domu w sekundę , android śmiga jak szalony , obraz przepiękny , dźwięk po ustawieniach własnych świetny , ogólnie wspaniały sprzęt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Centrum multimedialne

123 cm (49'') 11.12.2020 Autor: Danny Flame

Zarówno do filmów i seriali jak i do konsoli- rewelacja :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry telewizor do 50 cali

123 cm (49'') 09.12.2020 Autor: dawidox24

Bardzo dobra jakość obrazu, płynne 100Hz, bardzo dobra czerń.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super wygląd super funkcje ogólnie super

123 cm (49'') 07.12.2020 Autor: becks0203

Tv jest u mnie od ponad miesiąca i jestem mega zadowolony a jakość obrazu pod PS4 mega a co dopiero jak zakupie ps5

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

108 cm (43”) 06.12.2020 Autor: Kamillo144

Posiadam ten tv od dwóch tygodni i jest naprawdę super nie ma problemów z matryca jak to jest u konkurencji prześwietlenia itp. Obraz i dzwiek rewelacyjny również nadaje się do konsoli w 43" nie ma sobie równych .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny

108 cm (43”) 30.11.2020 Autor: Jakubekk14

Telewizor daje świetne wrażenie 4k i ma wiele aplikacji. Mam nadzieję że seria XH85 nie będzie źle działać wraz z ps5 :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze 43'' na rynku

108 cm (43”) 29.11.2020 Autor: Iuventus

Pomijając powszechny już brak powłoki antyrefleksyjnej i średnią jakość dźwięku, wszystkie parametry i funkcje (smart tv) doskonałe, jak na tak niszowy już rozmiar tv.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zawsze Sony

108 cm (43”) 29.11.2020 Autor: And5

Jestem b. zadowolony. Cieszę się że wybrałem markę Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

123 cm (49'') 27.11.2020 Autor: Pticu70

Jak dla mnie to rewelacja, jedyny problem to słaby kontakt z horizonem od UPC

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko to czego oczekiwałem

123 cm (49'') 26.11.2020 Autor: Grzegorz1974

Kupiłem około 2 tygodnie temu wszystko ok żałuję tylko że nie kupiłem większego soniaka

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra opinia o produktach Sony

108 cm (43”) 22.11.2020 Autor: Malinie1

Posiadam telewizor od kilku dni, spełnia moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko to co jest niezbędne.

108 cm (43”) 20.11.2020 Autor: kejstus

Posiadanie Tv Sony Bravia to przyjemność dla oka i ucha.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

B. dobry sprzęt POLECAM

123 cm (49'') 16.11.2020 Autor: EFEKT

Używam ponad miesiąc - bez uwag Polecam ................................

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cudo

108 cm (43”) 16.11.2020 Autor: Marta2501

Telewizor mam już miesiąc. Jest cudowny. Obraz najwyższej jakości, super dźwięk, dostęp do netflixa i innych aplikacji na których można oglądać filmy i seriale. Do tego jest bardzo łatwy w obsłudze. Gorąco polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Menu czytelne prosta obsługa

123 cm (49'') 11.11.2020 Autor: Jolica

Prosty czytelny pilot,obraz i dźwięk super sterowanie głosem bez zarzutu. Wszystkie parametry zgodne z opisem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To jest to czego oczekiwałem od tv

123 cm (49'') 10.11.2020

Po prostu bardzo dobry produkt, czytelne menu, wspaniały obraz i dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyszukiwanie głosowe i pilot

108 cm (43”) 29.10.2020

Na bardzo dobrym telewizorze długim i szerokim cieniem kładzie się wyszukiwanie głosowe i pilot. Wyszukiwanie z nieznanych powodów raz jest w stanie wyszukać tytuły netflixa innym razem nie. Hbo nie obsługuje w ogóle. Za to za kazdym razem wrzuca cała listę niepotrzebnych rzeczy z YouTube. Nie pomaga dodawanie frazy „netflix” lub wyszukiwanie z poziomu aplikacji. Po co komu wyniki spoza aplikacji z poziomu której inicjuje szukanie? Próby zwykle kończą się na wpisywaniu frazy ręcznie. I tu przechodzimy do pilota BEZ KLAWIATURY! Jakbym się przeniósł w czasie o kilka lat wstecz i klikam kursorem każda literę z osobna. Niesamowicie irytujące doświadczenie mocno psujące pozytywne wrażenia z zakupy nowego urządzenia Sony. sam pilot ma nieergonimiczny kształt uniemożliwiający obsługę jedną ręka. Jest tak długi, że bardziej nadaje się na spacer z psem do aportowania niż Obslugi tv. Kolejna kwestia jest problem jego sparowania z upc horizon ale to już na marginesie bo zahaczam tez o sferę sprzętu innego producenta.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko ok.

123 cm (49'') 18.10.2020 Autor: agaj

Prosty w obludze, świetny obraz i dźwięk. Nawet nie za duży ekran daje świetny efekt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna częstotliwość odświeżanja

123 cm (49'') 16.10.2020 Autor: Hoshigaki

Kupiłem kilka tygodni temu, obraz ma świetne kolory i czerń a przede wszystkim dzieki motion flow jest bardzo płynny. System android w tv spisuje się bardzo dobrze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dokładnie to, czego szukałem! :)

108 cm (43”) 05.10.2020 Autor: MiKowski

Szukałem telewizora o wielkości ok. 40-42 cale do mniejszego pokoju dziennego, odwiedziłem salon Sony z zamiarem kupna nieco starszego modelu, ale gdy zobaczyłem ten model, długo nie musiałem się zastanawiać. Świetne wykonanie, bardzo dobra jakość obrazu 4K UHD (wzmacnia ją w tym modelu dodatkowo opcja 100Hz), bardzo przyjazne i intuicyjne menu, fajny pilot do obsługi. Po kilkunastu dniach od zakupu jestem bardzo, bardzo zadowolony i szczerze polecam! Dziękuję Sony :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

4.5\5

108 cm (43”) 04.10.2020 Autor: Novy39

Produkt spełnia moje wygórowane wymagania dotyczące jakości obrazu, estetyki i możliwości. Jakość portów HDMI i USB trochę odstaje od pozostałych elementów trzeszczą i kołyszą się w obudowie. Pozdrawiam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Android TV oraz Bravia Sync

123 cm (49'') 04.10.2020 Autor: zyxellll

Kupiłem za 3600 a tydzień później kocztuje już 2600

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór telewizora do mieszkania

108 cm (43”) 30.09.2020 Autor: starjaros

Użytkuję telewizor od trzech tygodni. Świetny obraz i dźwięk, rewelacyjnie współpracuje z iPhone i Huawei. Na uwagę zasługuje sterowanie za pomocą głosu, które wreszcie spełnia oczekiwania zwłaszcza w sterowaniu aplikacjami internet browser i YouTube. Szkoda tylko, że cena jest znacznie wyższa od konkurencji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Android tv

123 cm (49'') 22.09.2020 Autor: Braviassimo

Sony xh85 ladny, pilot wygodny, ale ekran nie dosc matowy przy padajacym swietle. Kolory trudne do ustawienia, na kalibartor calmana trzeba wydac sporo, jedynie w filmach netflix widac jakosc koloru, . Programy tv wypadaja kiepsko przykladowo kolor skory. Android ubogi, przydalby sie Chrome z przegladarka i dostep do plikow. Ogladajac netflix sie zacina i opoznia audio, nie ma softwaru do korekty takiego opoznienia. I fatalny zasilacz skrzynka na zewnatrz zamiast wbudowanego. Nozki w drozszych wersjach niestety nie w tej mozna ustawic na zewnatrz, tutaj praktycznie zaden soundbar sie nie zmiesci. Kiedys sony bylo lepsze, choc zawsze sporo kosztowalo.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

XH85

123 cm (49'') 21.09.2020 Autor: Misio78

Minal jakiś czas od zakupu mojego poprzedniego telewizora i przyszedł czas na zmianę, wybór nie był łatwy bo na rynku jest wiele dobrych firm,po wnikliwym przeanalizowaniu ofert,wybór padł na Sony XH 85 i po sprawdzeniu telewizora,jego funkcji i jego obrazu był to słuszny wybór.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Po prostu bardzo dobry Tv

123 cm (49'') 20.09.2020 Autor: Kobieta

Jestem zadowolony z zakupu, wszystko czego oczekiwałem od produktu jest.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tradycyjnie doskonały produkt Sony

123 cm (49'') 19.09.2020 Autor: dzidekdrugi

Kupiłem go w sierpniu 2020r. i od razu mnie zachwycił

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz i głos

108 cm (43”) 17.09.2020 Autor: Zaba1719

Kupiłem z 5 letnią gwarancją po dobrej cenie w sklepie Sony Center

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

123 cm (49'') 17.09.2020 Autor: Kinomanka

Już niemal miesiąc jestem posiadaczką XH85 i z czystym sumieniem mogę zarekomendować ten model. Jestem kinomanka i szukałam takiego telewizora który mają 49 cali będzie oferował mi optymalnie dobry obraz. Sony XH85 spełnia te wymagania, telewizor jest ustawiony w pokoju o mocny nasłonecznieniu w ciągu dnia, więc poziom jasności i kontrastu był dla mnie bardzo istotny. Bez problemu daje się oglądać filmy, ponadto obraz jest miękki, zawiera szczegóły w ciemnych miejscach, do tego dźwięk jeśli chodzi o moje wymogi, bardzo dobry. Kolory znakomite, również te, a nawet przede wszystkim, w funkcji wersji kinowej. Powiem tak, nie jestem specjalistką od technicznych detali i niuansów zawartych w parametrach, chciałam produkt, który będzie zgrabny, nie zawalał mi pokoju, dawał bardzo dobry obraz i dźwięk. I taki jest zakupiony przeze mnie model. Trochę się bałam lekko chybotliwych nóżek na których stoi, bo mam bardzo żywego kota, ale nic się nie dzieje złego, telewizor stoi stabilnie:)) Może smart tv mógłby być bardziej przyjazny w poruszaniu się, ale nie jest to zbytni problem, trzeba się przyzwyczaić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyjemna i łatwa obsługa

123 cm (49'') 16.09.2020 Autor: Robson39

Szybkość aplikacji bez zarzutu, takie programy płatne jak: HBO, Netflix, bez zarzutu. Jakość obrazu bardzo dobra, dźwięk wystarczający. Nie testowałem na konsoli i normalnej tv cyfrowej, więc się nie wypowiem. A, wielkość zasilacza i krótki kabel zasilający mnie zaskoczył, jedyny taki mały minus.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

BEZKONKURENCYJNY W TYM SEGMENCIE

108 cm (43”) 14.09.2020 Autor: pk123q

100 HZ odświeżania obrazu co zapewnia b. dobrą jakość obrazu a tego nie ma u konkurencji stąd zakup tego TV

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwość obsługi

123 cm (49'') 06.09.2020 Autor: Zbyszek logo

Cieszę się że go kupiłem i dalej odkrywam jego zalety

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

funkcja obraz w obrazie jest fikcją

123 cm (49'') 03.09.2020 Autor: pafos

4 gwiazdki, ponieważ funkcja obraz w obrazie jest fikcją, działa tylko na martwych stronach głównych aplikacji np. youtube. Nie można oglądać równocześnie na żywo np. youtube i w małym obrazie program tv.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

123 cm (49'') 02.09.2020 Autor: Kokolko

super obraz ,szybkosc w dzialaniu androida.dla mnie bomba....nic wiecej nie potrzeba...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super wybór

108 cm (43”) 27.08.2020 Autor: Darek2424

dzisiaj kupilem i jestem bardzo zadowolony to kolejny produkt sony z mojej kolekcji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny odbior i jakosc obrazu. Fajne funkcje.

123 cm (49'') 23.08.2020 Autor: meerd

Swietny odbior i jakosc obrazu. Fajne funkcje.....

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak dłuższego użytkowania

123 cm (49'') 23.08.2020 Autor: Marian 49

Zbyt krótkie użytkowanie by oceniac produkt, funkcja integracji pilotów działa i nie działa może to brak umiejętności użytkownika lub wada oprogramowania.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Liczy się szybkość

123 cm (49'') 20.08.2020 Autor: piotrzalewski

Szybki tV ? przerzucam kanały, serfuje po aplikacjach i jest ok. ale jest coś co bardzo nie daje mi spokoju...wczytanie aktualnego programu i wyświetlenie go na ekranie jest mylące, gdyż najpierw widać to było wcześniej i po chwili tv zaskakuje i wyświetla poprawny program tv.....

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Fajny sprzęcik :-)

123 cm (49'') 20.08.2020 Autor: Marek91812

Jak na LCDka to bardzo przyzwoite urządzenie. Piękne kolory, dobry dźwięk i co zwraca uwaga... mega szybkość i responsywność systemu. Obsługa głosem też spoko działa. TV godny polecenia, nie daję full gwiazdek bo te są moim zdaniem zarezerwowane dla OLEDów :) A i co najważniejsze.. AirPlay :)))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv 49XH8505

123 cm (49'') 11.08.2020 Autor: Zokar

Cóż można powiedzieć o telewizorze, który nie ma minusów. Doskonałość w każdym calu. Kupiłem ten tv ponad tydzień temu. Rozpakowałem, podłączyłem, włączyłem i moim oczom ukazał się obraz żyleta bez jakichkolwiek regulacji obrazu inaczej mówiąc 4K na zwykłych kanałach bez formatu 4K. Dźwięk idealny. Korzystam z dekodera nc+ Ultrabox4K. Jedyne co to wyszukiwanie głosowe... nie dopracowane... nie szuka tego co by się chciało. Ale to szczegół. Suma summarum telewizor godny polecenia. Polecam go z czystym sumieniem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy TV 49 cali na rynku

123 cm (49'') 10.08.2020 Autor: Jerry_B

Zakupiłem TV SONY 49XH8505 po analizie na rynku TV 49 cali . Wcześniej też posiadałem TV Sony 32 cali ale z częstotliwością 100Hz, stąd , nie było mowy aby zrezygnować z tego parametru również przy zakupie nowego, stąd ze względu na posiadane miejsce tylko wchodził w rachubę TV 49 cali. Padł wybór na ten nowy model z roku 2020. TV rewelacyjny - obraz dźwięk, na wysokim poziomie, prosta obsługa pilota. Montaż , strojenie jest nawet dla laika. Jedyna wada to przy częstym korzystaniu z asystenta Google wyszukiwanie głosowe jak w Androidzie ulega zablokowaniu , ale szybki reset androida przez naciśnięcie na pilocie przez 3 sek przycisku włączenia TV powoduje, że wszystko wraca do normy. TV obsługuje się intuicyjnie. TV solidnie wykonany, aluminiowa ramka, jedynie co to nóżki mogły by być ciut grubsze ale to kwestia gustu. TV warty polecenia . Nowości techniczne i technologiczne sprawiają , że przewyższa niższe modele i znacznie bliżej mu do modeli tych z wyższej półki TV SONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

5

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt

108 cm (43”) 03.08.2020 Autor: Siostra

Bardzo dobry i naturalny obraz, świetne kolory - polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie