44

4.5 na podstawie 44 recenzji klientów

31
9
2
1
1
Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony Bravia super urządzenie z Adroidem

KD-65XH8196 10.10.2021 Autor: Pandee Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor posiada wiele przydatnych aplikacji, praca na androidzie działa szybko i sprawnie. Instalacja prosta i intuicyjna, a powiązanie samego TV z kontem Google.pl sprawi że TV będzie dostosowany idealnie pod użytkownika. Od wielu lat byłem zwolennikiem innej wiodącej marki zaczynającej się na literę "ES" ale sama jakoś obrazu, kolory i kąt patrzenia o wiele lepszy. Jak macie czas poproście sprzedawcę o włączenie TV nad którym się zastanawiacie i porównajcie z Sony, to nic nie kosztuje a może zadecydować na waszej decyzji, tak jak w moim przypadku. Polecam i jestem zadowolony w 100%.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Telewizor bez dobrego dzwięku

KD-55XH8196 27.11.2020 Autor: apisp Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor z roku 2020 niestety nie spełnia wszystkich moich oczekiwań. Obraz można było ocenić w sklepie i jest w tym segmencie OK. NIe można było zobaczyć materiałów HDR i Dolby Vision i tu jest nie najlepiej. Widać dosyć wyraźnie w dolnej części ekranu dwie poświaty przy ciemnych scenach. Przeszkadza przy oglądaniu, przełączenie na tryb żywy pomaga ale to już nie jest HDR. Materiały w HD pokazuje rewelacyjne również w 4K. Jak ktoś dużo ogląda Netflix to nie polecam. Największy problem jest z dźwiękiem wbudowane głośniki nie nadają się (brzmi jak w studni ustawianie nie pomaga). Brak Bluetooth (tylko dla pilota i klawiatury) powoduje że trzeba podłączać dodatkowy kabel do soundbara. Dlatego 4 HDMI bo inaczej  nic nie można by podłączyć A o słuchawkach bezprzewodowych nie ma mowy. To tylko dla zaawansowanych :) i bogatych   UWAGA specyfikacja nieprawidłowa -- brak BLUETOOTH!!

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 44

Modele

0

Polecam

164 cm (65") 21.11.2021 Autor: dawid34

Polecam jestem zadowolony z zakupu Jak za tą cenę polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Używam go od 3 tygodni. Jako TV spełnia w pełni sw

KD-65XH8196 18.11.2021 Autor: DrDriver

Używam go od 3 tygodni. Jako TV spełnia w pełni swoją rolę. Kupiłem go jednak głównie do współpracy z trenażerem rowerowym, bo opinie o systemie były bardzo dobre - i tu duży zawód. Wszystkie aplikacje, które chciałem przetestować / zainstalować na TV okazały się niekompatybilne. Pozostaje mi czekać na jakąś aktualizację. I mam wielką nadzieję, że ktoś z SONY to przeczyta i się postara - wówczas bez wahania polece ten TV.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
23.11.2021

Witaj DrDriver!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Przykro nam z powodu braku możliwości korzystania z telewizora wraz z dedykowana aplikacją rowerową.
Pragniemy zapewnić, iż wszelkie uwagi ze strony Klientów są wykorzystywane przy pracy
nad nowymi rozwiązaniami i aktualizacjami urządzeń.
Mimo wszystko życzymy przyjemnego korzystania z telewizora.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Sony - XH81 - Super kolory i ostrość.

KD-65XH8196 25.10.2021 Autor: TSKOWRON35

Mam go kilka miesięcy zero wad same plusy. Kładzie samsungi na łopatki.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony Bravia super urządzenie z Adroidem

KD-65XH8196 10.10.2021 Autor: Pandee Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor posiada wiele przydatnych aplikacji, praca na androidzie działa szybko i sprawnie. Instalacja prosta i intuicyjna, a powiązanie samego TV z kontem Google.pl sprawi że TV będzie dostosowany idealnie pod użytkownika. Od wielu lat byłem zwolennikiem innej wiodącej marki zaczynającej się na literę "ES" ale sama jakoś obrazu, kolory i kąt patrzenia o wiele lepszy. Jak macie czas poproście sprzedawcę o włączenie TV nad którym się zastanawiacie i porównajcie z Sony, to nic nie kosztuje a może zadecydować na waszej decyzji, tak jak w moim przypadku. Polecam i jestem zadowolony w 100%.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada potrzebne mi funkcje

164 cm (65") 19.09.2021 Autor: Ktokolwiek

Świetny produkt, szybko reaguje na przyciski pilota, dobre obraz i dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma fajne funkcje, ładny wygląd i jakość obrazu

KD-55XH8196 19.09.2021 Autor: Sparrow56 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupu dokonałem 3 tygodnie temu. Bardzo fajny telewizor. Myślę, że za cenę 2999 zł trudno znaleźć coś lepszego.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje idealna funkcja sterowanie głosem

KD-55XH8196 27.08.2021 Autor: Kazik 1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Ogólnie jestem zadowolony ,zbyt krótki czas użytkowania żeby powiedzieć coś więcej .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy zakup

139 cm (55") 25.06.2021 Autor: kateja Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

To najlepszy zakup w moim długim życiu. Długo się zastanawiałem nad wydaniem prawie dwukrotnie wyższej kwoty, niż za podobne - innych marek. Nie żałuję. Super jakość, intuicyjne menu, wszystko na swoim miejscu, wszystko działa doskonale, każda funkcja. Rewelacyjny obraz - kolory, czerń i biel, regulacja ustawień dla nie znających się na technice, ale też zaawansowana dla tych "technicznych". Zdecydowanie polecam! Telewizor jest doskonały! Do tego kontakt z firmą = dostaję informacje na temat obsługi i ustawień preferencji.

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakkość

KD-65XH8196 21.05.2021 Autor: domekuuuuu Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Fajnie się sprawuje po miesiącu czasu. ekstra obraz i dźwięk. chodzi płynnie i bez cięć

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super android tv

164 cm (65") 16.05.2021 Autor: DanielR1975 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetny Smart TV, wszystko działa szybko i sprawnie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania

KD-55XH8196 28.04.2021 Autor: leonanc Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor kupiony w promocji 50 za 500,za tą cenę spełnia oczekiwania zarówno jeśli chodzi o wizje jak i fonię

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
03.05.2021

Witaj! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Pozdrawiamy!

0

TelewiTVzor

KD-55XH8196 19.04.2021 Autor: just11 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Fajny telewizor. Instalacja intuicyjna. Obraz żyleta. Przydałaby się jednak aplikacja na telefon do jego obsługi (pilot w telefonie).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

KD-55XH8196 23.03.2021 Autor: Ghoosst16385037 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Posiadam go może krótko bo 3 tygodnie ale na prawdę mogę polecić obraz, dźwięk, prędkość odpalania się aplikacji, ogólnie wszystko jak na razie na +

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

KD-65XH8196 - Dziadostwo

KD-65XH8196 17.03.2021 Autor: ziomek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dziadostwo ostatni zakup firmy Sony szkoda wydać na was 1 zł, nie będę was nigdy Polecał.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

1

Zgłoś naruszenie
0

posiada dużo funkcji ,programów.

KD-55XH8196 09.03.2021 Autor: Walek7

kupiłem go pięć miesięcy temu i jak narazie jestem zadowolony z zakupu działa bez zarzutu trochę czasu zajęło ustawienie wszystkiego tak że z mojej strony polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo ciekawych funkcji

KD-65XH8196 06.03.2021 Autor: Danka15 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Produkt spełnia moje oczekiwania. Posiada wiele funkcji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony

KD-65XH8196 03.03.2021 Autor: kris 130773 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem go 2 miesiące temu ,jak narazie spisuje się świetnie jestem bardzo zadowolony ,polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

KD-55XH8196 03.03.2021 Autor: Myrus Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor użytkuje już miesiąc super jakosc obrazu,smart tez szybko chodzi wykończenie,pilot to widać markę.Goraco polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem spoko

KD-65XH8196 23.02.2021 Autor: Macus Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest to następny tv marki sony. Ogólnie jestem zadowolony, jak narazie przez ponad miesiac użytkowania sprawuje się całkiem nieźle. Jeden minus który pojawiał się, to trzeba było 3 razy zrestartować system Android.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
25.02.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Nowy telewizor

KD-65XH8196 20.02.2021 Autor: wilczysynus

Telewizor zakupiony w grudniu. Posiada wiele możliwości ustawień. Interfejs jest przejrzysty i bardzo intuicyjny. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

po prostu marka Sony

KD-55XH8196 07.02.2021 Autor: arni2 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem telewizor przed świętami i jestem z niego bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

KD-55XH8196 28.01.2021 Autor: Tomek99999999999 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dobry sprzęt dobre wykonanie dobra jakość ogólnie wszystko ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

KD-65XH8196 23.01.2021 Autor: Dzingis Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jedynym mankamentem jest że nieodtwarza dysków zewnetrznych. Nawet servis nie był w stanie mi pomóc.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bluetooth

KD-65XH8196 22.01.2021 Autor: Mitras Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zawiodło mnie to ze nie działają słuchawki przez Bluetooth. Myślałem ze Sony to znaczy coś ale się zawiodłem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
25.01.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Model KD-65XH8196 nie posiada profilu A2DP umożliwiającego połączenie Bluetooth pomiędzy telewizorem a słuchawkami. Niestety nie wszystkie telewizory Sony posiadają taką funkcję.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

przekonal mnie jakosc obrazu

KD-65XH8196 20.01.2021 Autor: ja71 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

kozystam od miesiaca i jestem bardzo zadowolony przekonal mnie jakosc obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
25.01.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Ok

KD-55XH8196 19.01.2021 Autor: Dzieki Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupilem produkt dwa tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor

KD-55XH8196 09.01.2021 Autor: Wąski45 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Witam jestem posiadaczem Bravi od 1 miesiąca telewizor jest bardzo dobry i spełnia moje oczekiwania jest wiele opinii negatywnych i pozytywnych w mojej ocenie bardzo duży plus Gorąco Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dla mnie rewelacja pod każdym względem

KD-55XH8196 04.01.2021 Autor: dyc1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

miałem tv innych firm typu Samsung ,ale Sony bije na głowę

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny tv w dobrej cenie

KD-55XH8196 01.01.2021 Autor: IB73 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bogate menu i łatwy w obsłudze. Kupiony w zestawie z soundbarem. Jakoś I, polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada prawie wszystko.

KD-55XH8196 24.12.2020 Autor: fotoed Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem prawie miesiąc temu, jestem zadowolony , Brakuje mi jednak takich aplikacji jak ZOOM i Przeglądarki Google.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania, ale występują problemy

KD-55XH8196 23.12.2020 Autor: SenJerzy Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Tv spełnia wymagania funkcjonalne oraz związane z jakością obrazu, ale pojawiły się problemy. 1. Pilot nie obsługuje niektórych aplikacji. Np. Eurosport. Po uruchomieniu aplikacji nie można wybierać pól sterujacych, pozycji do wyświetlenia, itp. Po prostu nie działają klawisze strzałek przesuwajace kursor, znajdujace się w centralnym miejscu pilota (kółko). Co ciekawe mój stary pilot z innego tv Sony - działa! 2. W pewnym momencie przestał być przesłany dźwięk z aplikacji do tv/aidio. Obraz był, dźwięku nie było. Pomogło zrestartowanie tv. Sytuacja nie jest nigdzie opisana w instrukcji, zresztą nie powinna mieć miejsca. Rozwiązanie problemu zajęło mi sporo czasu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

KD-55XH8196 21.12.2020 Autor: Carlos1231 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest super polecam. Piękny obraz dziek, android śmiga aż miło

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

KD-55XH8196 19.12.2020 Autor: Zimny94 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Klasa sama w sobie, polecam każdemu kto chce mieć najlepsza jakoś obrazu Oł, to tylko sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

KD-55XH8196 13.12.2020 Autor: Jas13jas Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wszystko się zgadza, z soundbarem jakoś oglądanych filmów jest świetna.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla mnie doskonały.

KD-65XH8196 09.12.2020 Autor: Cenreno Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem ten model ponieważ chciałem mieć duży telewizor z ładnym obrazem. To co zobaczyłem po podłączeniu sprawiło że opadła mi szczęka. Piękne żywe kolory, bardzo dobra czerń. Po prostu mega sprzęt. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja!!!!!

KD-55XH8196 06.12.2020 Autor: Hlava84 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

W tych pieniążkach telewizor poprostu kompletny. Jak dla mnie bez wad. Polecam gorąco.!!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

KD-55XH8196 27.11.2020  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiłem telewizor 2 miesiæce temu, sprawia się rewelacyjnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor bez dobrego dzwięku

KD-55XH8196 27.11.2020 Autor: apisp Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor z roku 2020 niestety nie spełnia wszystkich moich oczekiwań. Obraz można było ocenić w sklepie i jest w tym segmencie OK. NIe można było zobaczyć materiałów HDR i Dolby Vision i tu jest nie najlepiej. Widać dosyć wyraźnie w dolnej części ekranu dwie poświaty przy ciemnych scenach. Przeszkadza przy oglądaniu, przełączenie na tryb żywy pomaga ale to już nie jest HDR. Materiały w HD pokazuje rewelacyjne również w 4K. Jak ktoś dużo ogląda Netflix to nie polecam. Największy problem jest z dźwiękiem wbudowane głośniki nie nadają się (brzmi jak w studni ustawianie nie pomaga). Brak Bluetooth (tylko dla pilota i klawiatury) powoduje że trzeba podłączać dodatkowy kabel do soundbara. Dlatego 4 HDMI bo inaczej  nic nie można by podłączyć A o słuchawkach bezprzewodowych nie ma mowy. To tylko dla zaawansowanych :) i bogatych   UWAGA specyfikacja nieprawidłowa -- brak BLUETOOTH!!

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

KD-65XH8196 08.10.2020 Autor: Tw202009 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

rewelacja, funkcje, szybkość reakcji, obeaz, kolory

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyjemnie się ogląda

KD-65XH8196 16.09.2020 Autor: Tim12 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor mam od tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Android tv spisuje się dobrze. Korzystam z playera, hbo go i jeszcze kilku innych aplikacji. Wszystko działa płynnie bez zacinania. Bardzo stabilnie i płynie działa komunikacja z telefonem i iPadem po AirPlay. Lepiej niż Chromecast. Wygodny, solidny pilot. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry stosunek ceny do jakości

KD-55XH8196 14.09.2020 Autor: Giekso Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

W tych pieniędzach bardzo dobra czerń i jakość dźwięku aczkolwiek po trzech godzinach używania padło podświetlenie matrycy - na szczęście wymieniono mi sprzęt od ręki.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor w super cenie

KD-55XH8196 13.09.2020 Autor: alina0107 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor o jakim marzyłam, spełnił moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Więcej jak dobry

KD-55XH8196 09.09.2020 Autor: Andre954 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem 2 tygodnie temu, jest ok, nie wiem co jeszcze by mógł mieć, obraz bez uwag, współpraca z internetem b. dobra.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
14.09.2020

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

netflix , you tube

KD-55XH8196 08.09.2020 Autor: zen_nonek

tv O,k nie mogę znależc w ustawieniach tego "DŹWIĘK Moc głośników 2 x 10 W Regulacja tonów wysokich / niskich tak ? Korektor dźwięku tak ? - info na stronie Euro RTV.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie