310

4.5 na podstawie 310 recenzji klientów

226
46
16
10
12
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Idealna jakość

KD-55XH8096 03.02.2021 Autor: Paul97

Idealna jakość do ps4, filmy ogląda się niesamowicie dzięki głębi kolorów do tego soundbar Sony HT-XF9000 to super połączenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Cienie w narożnikach

KD-65XH8077 01.12.2020 Autor: Kriss83PL

Kupiłem ten TV i po 3 dniach oddałem do sklepu. Obraz piękny jak to Sony, ale zacienione narożniki mniej i bardziej (zależnie od sceny wyświetlanej) zdyskwalifikowała u mnie ten telewizor. Mam porównanie obrazu z Sony Bravia 65" kupiony 2 lata temu, tam tego nie ma. Na wstawionym zdjęciu dokładnie widać tę wadę. Druga wada, telewizor bardzo "plastikowy"

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 310

Modele

0

Dobra jakość obrazu

KD-65XH8077 12.10.2021 Autor: Piotr2142

Oceniam jako udany zakup, mimo tego, że raz sam jakby się uśpił i było konieczne odłączenie zasilania by ponownie się uruchomił.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
14.10.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

43xh8096

108 cm (43”) 07.10.2021 Autor: Jerzyi

Obraz dobry ,dźwięk nie najlepszy ,znacznie gorszy niż w panasonicu o podobnych parametrach Pilot - obsługa wymaga nauczenia się, przyciski ułożone nie tak jak by można oczekiwać np.wg ich ważności lub najczęściej używane. WADA- przy montażu telewizora na ścianie gniazdo słuchawkowe bardzo trudno dostępne, każdorazowo słuchawki należy odłączać aby można było słyszeć dźwięk bezpośrednio z telewizora. Brak możliwości podłączenia słuchawek bezprzewodowych również słuchawek sony. Brak takich informacji u sprzedawcy jak i w instrukcji obsługi.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
11.10.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Świetny TV

123 cm (49'') 01.10.2021 Autor: smarius

Bardzo jestem zadowolony z zakupu. Świetny TV w dobrej cenie. Bardzo dobry dźwięk i obraz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie posiadam

KD-75XH8096 28.09.2021 Autor: 3Norbi2

Mam problem kupiłem ten telewizor 3 miesiące temu i się zepsuł zaczął się zawieszać po aktualizacji telewizor pojechał do serwisu jurzminoł tydzień spodziewałem się coś lepszego a nie poprosi szkoda kasy !!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
30.09.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Dobra jakość w rozsądnej cenie

123 cm (49'') 27.09.2021 Autor: Warnery

Zakupiłem ten telewizor już jakiś czas temu, sprawuje się dobrze, obraz jest ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
29.09.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Posiada zestaw świetnych funkcji.

164 cm (65") 27.09.2021 Autor: TomWojRunMar

Super jakość i parametry w bardzo atrakcyjniej cenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ładne kolory i prostota obsługi

KD-65XH8077 25.09.2021 Autor: jb3005

Kupiłem 10 miesięcy temu jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz, dużo funkcji, świetna jakość

139 cm (55") 23.09.2021 Autor: Klasa7A

Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku. Bardzo dużo funkcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

189 cm (75”) 13.09.2021 Autor: Michalbilu89

Cena bardzo dobra. Jiper dźwięk i jakość obrazu. Polecam. Naprawde warto

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

189 cm (75”) 12.09.2021

Użytkowany od 2 tygodni, wszystko działa w najlepszym porządku, dźwięk fantastyczny naprawdę godny polecenia!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

mieszane uczucia

KD-55XH8077 03.09.2021 Autor: Nicol_b

Jeszcze miesiąc temu pisałabym o tym telewizorze w samych superlatywach, ponieważ ma dobry dzwięk, ładny obraz. Niestety nie wiedziałam, że istnieje takie zjawisko jak zakurzenie matrycy. Mieszkam w bloku, zwykłe mieszkanie w mieście, normalne warunki użytkowania - nie mam psa ani dzieci które mogłyby wzniecać tabuny kurzy, a mój telewizor tracił powoli przejrzystość - miał w wyraźne zaciemnienia przy krawędzi górnej i dolnej. Oddałam do serwisu gdzie dowiedziałam się że jednorazowo wyczyszczą mi go bezpłatnie natomiast za kolejne czyszczenia trzeba już płacić. Zapytałam serwisanta czy mogę coś z tym zrobić - dowiedziałam się że to wada telewizorów sony i jedyne co można zrobić to owinąć go folią szczelnie - wtedy się nie będzie kurzył...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Rewelacja

189 cm (75”) 02.09.2021 Autor: Adams1304

Bardzo dobry telewizor obraz rewelacja dużo funkcji no i cena

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy tv od sony jaki posiadałem

123 cm (49'') 31.08.2021 Autor: robertkor1993

TV kupiłem dwa tygodnie temu. Poszedłem tropem za opiniami. Obraz po prostu jest najlepszy. Android tv dodatkowo daje wszelkie zaspokojenie względem funkcjonalności. Posiadam tv satelitarną nc+ i steruję dekoderem i tv jednym pilotem. To jest po prostu super. Tv przeszedł też test na konsoli xbox one s, forza horizon 4. Obraz idealny i żadnego input laga nie odczułem. Jedyne ale to trochę spłaszczony dźwięk, ale kwestia ustawień i jest akceptowalne. Polecam wszystkim.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

KD-75XH8096 29.08.2021 Autor: Aganurika

Jestem bardzo zadowolona z telewizora. Mam do niego podłączony dekoder Evobox lite i soundbar. Oba urządzenia po konfiguracji mogą być sterowane jednym pilotem od telewizora (zasilanie, głośność, kanały, przewodnik, info, catch up). Nareszcie jeden pilot! Konfiguracja bardzo prosta. Polecenia głosowe przez pilota też są super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W tej cenie jeden z lepszych wyborów

139 cm (55") 29.08.2021 Autor: Nufuwyr

Ogólnie dobry telewizor z pięknym, czystym obrazem, który ciężko na co dzień wykorzystać w pełni. Wbudowane głośniki są bardzo przeciętne, natomiast wraz z zewnętrznym zestawem audio jest cudnie. Tutaj była niemiła niespodzianka, że mimo obecności Bluetooth telewizor okazał się nie obsługiwać protokołu do bezprzewodowej łączności z głośnikami. Kolejnym razem będę już uważać. Wychodziłem z założenia, że jest to standard.... Stąd obcinam gwiazdkę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały telewizor w dobrej cenie

123 cm (49'') 24.08.2021 Autor: JuRycho

Mój nowy SONY Bravia 49" 4K Android (KD-49XH8096) to mój kolejny telewizor tej znakomitej firmy. Co ciekawe żaden z poprzedników nigdy nie był naprawiany. Zdecydowałem się na zakup nowego sprzętu tylko dlatego, że wreszcie chciałem wkroczyć w świat obrazu 4K. Oczywiście takie "uzupełnienia" jak Android TV, HDR, WiFi, Bluetooth, HDMI, etc są obecnie standardem, który firma SONY oferuje. Miłym zaskoczeniem jest także cena za telewizor, który sobie wykreowałem w swoich oczekiwaniach - poniżej 2.700 zł. Bardzo proste podłączenie i intuicyjna obsługa pozwoliły w bardzo krótkim czasie obejrzeć i posłuchać świetnej jakości programy. Nawet najbardziej wybredny koneser powinien być zadowolony z tego co SONY prezentuje modelem o którym wspominam powyżej. Dziękuję za stworzenie doskonałości. PS: Ten pean na cześć telewizora może wskazywać na to, że jestem związany z firmą SONY. Stanowczo temu zaprzeczam - nigdy dla nich nie pracowałem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony bravia 75 xh 80

189 cm (75”) 24.08.2021 Autor: Jurek 3671

Super TV spelnia oczekiwania. Kupiony w promocji. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizot

189 cm (75”) 24.08.2021 Autor: Klwkazimierz

Jest ok spełnia moje wymagania jestem zadowolony ..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Elegancki telewizor

KD-75XH8096 23.08.2021 Autor: bobo80

Jakość, obsługa pilota i trfałość, polecam tylko Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Baedzo dobra jakosc

139 cm (55") 22.08.2021 Autor: Macio92

Po miesiacu uzytkiwania, stwierdzam, ze to dobry bylnwybor

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji!

123 cm (49'') 20.08.2021 Autor: Sylwu

Kupiłem i jestem zadowolony! Prosty w obsłudze ! Polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz!

KD-55XH8096 20.08.2021 Autor: Piotr198988777

To był świetny wybór. Dobra relacja cena - jakość.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

nie pierwszy zakup marki sony wszystkie bez zarzut

215 cm (85'') 20.08.2021 Autor: Zb803049387

pomimo dużego ekranu można oglądać z każdej odległości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv nawet ok

189 cm (75”) 19.08.2021 Autor: Prezesoo

Tv kupione dokładnie trzy tygodnie temu ale to nie to sony co kiedyś stosunek jakości do ceny średnia w porównaniu z TV philips 70" to sony wypada bardzo słabo

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duża funkcjonalność

123 cm (49'') 12.08.2021 Autor: Kasia999

Super obraz, łatwa instalacja mnóstwa dodatkowych aplikacji , wygodny pilot , telewizja internetowa również w super jakości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyzwoity telewizor

164 cm (65") 04.08.2021 Autor: stag300

Nawet fajnie swieci, Sony to sony… prosta obsługa, jestem zadoeolony

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trafiony zakup

123 cm (49'') 04.08.2021 Autor: mwodz

Telewizor w 100% spełnił moje oczekiwania polecam markę Sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry wybór!

123 cm (49'') 01.08.2021 Autor: Hiwo

W salonie mam SONY KD75XH9096BAEP 75" LED 4K 120HZ i jestem bardzo zadowolony. Ponieważ była potrzeba zakupienia TV do sypialni padło na podobny model ale mniejszy (po co się na nowo uczyć pilota i funkcji?). Na początku byłem zawiedziony porównując te dwa modele. Strasznie długo czekało się na możliwość wykonania następnej operacji. Po naciśnięciu którejś z funkcji na pilocie trzeba było odczekać (czasami ponad 10 sekund!) aż załapie następną funkcję z pilota. Wpisanie maila, hasła i innych informacji trwało wieczność. Wpisuję np. literkę "a" i czekam z pięć sekund aż TV załapie i pozwoli mi wpisać następną literę :-( To samo z przełączaniem kanałów, aplikacji itp. Na szczęście poszukałem rozwiązania na stronie SONY, gdzie doradca rzeczowo wyjaśnił w czym rzecz. Kilka minut z pilotem w ręku i TV odżył :). Telewizor wart swojej ceny. POLECAM

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przepalający się zasilacz

123 cm (49'') 22.07.2021 Autor: Marecki76

Udało mi się kupić na początku było ok.......teraz niestety psuje się zbyt często.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry telewizor

139 cm (55") 22.07.2021 Autor: VMAK

użytkowany od 2 tygodni to mój trzeci telewizor tej marki i mam nadzieję, że będzie się spisywał tak dobrze jak poprzednicy czyli bezawaryjnie przez ponad 10 lat.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje sony działają perfekcyjnie

189 cm (75”) 12.07.2021 Autor: Pablo rn22

Mam go od dwóch tygodni i wymiata konkurencję obraz bajka.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada przydatne funkcje

123 cm (49'') 12.07.2021 Autor: Olo 51

Udało mnie się kupić model wiodący z 2020r w sklepie Media Expert.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To coś więcej, niż telewizor

123 cm (49'') 05.07.2021 Autor: ola80

Telewizor ma świetną jakość, jest łatwy w obsłudze, mimo, że ma wiele funkcji. Posiada smart TV i wiele aplikacji, dzięki czemu jest czymś więcej niż "tylko" telewizorem. Obraz ma piękne barwy i świetną jakość a jednocześnie nie męczy oczu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje ok

123 cm (49'') 05.07.2021 Autor: Cubalibre86

Zadowolony! Polecam każdemu kto używa sprzętów sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udany

KD-75XH8096 01.07.2021 Autor: dorota666

jestem bardzo zadowolona z zakupu co chwila odkrywam nowe funkcje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma dużo fajnych funkcji

139 cm (55") 27.06.2021 Autor: Tommo8028

Mógł by dostać aktualizacje do androida 11. Po za tym 0 zastrzerzeń

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny w obsłudze

123 cm (49'') 26.06.2021 Autor: Przemo 198

Udany zakup, prosty w obsłudze, świetna jakość obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest super

164 cm (65") 23.06.2021 Autor: Strazak7333

Użytkuje go od 2 tygogodni narazie supejestek jak najbardziej zadowolony

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
28.06.2021

Witaj!
Dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu.

0

Bardzo dobra jakość!

KD-55XH8096 21.06.2021 Autor: juskol97

Kupiliśmy go 2 tygodnie temu, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry do netflixa

123 cm (49'') 20.06.2021 Autor: tomeckid

wreszcie oglądam mecze w 4k,efekty w filmach świetne

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

164 cm (65") 18.06.2021 Autor: Irek71

Ok spełnia moje oczekiwania cena adekwatna do jakości produktu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wonderful TV

139 cm (55") 18.06.2021 Autor: kotnes

I brought the TV a month ago and it is wonderful. The Video clarity and sound system is very good and navigation to other applications is very easy. I recommend this TV.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wszystko co ma mieć tv

KD-65XH8096 17.06.2021 Autor: arek76

android tv działa szybko, wszystko śmiga, pilot wypas bluetooth, obraz żyleta.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najwyższa jakość

139 cm (55") 15.06.2021 Autor: Andrzej56

Zawsze uważałem TV Sony za najlepszy produkt i jak na razie ni zawiodłem się.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

4/5

189 cm (75”) 13.06.2021 Autor: Arekarekarek

Świetny dźwięk, obraz pozostawia do życzenia, nierównomierne podświetlenie matrycy ( będę składał reklamację) funkcje poprawiające obraz nie zawsze go poprawiają, bardzo dobrze współpracuje z innymi urządzeniami np. kino domowe, dekoder.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt nowoczesny i fajny

139 cm (55") 13.06.2021 Autor: Zefir

Mam go od niedawna ale jestem bardzo zadowolony polecam go każdemu użytkownikowi

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny i funkcjonalny

189 cm (75”) 09.06.2021 Autor: Kozik93

Telewizor użytkuje od kilku tygodni. Polecam wszystkim. Od dłuższego czasu szukałem dużego telewizora. Po przeczytaniu mnóstwa artykułów, testów, rozmowach z doradcami w sklepie i przetestowaniu w sklepach telewizorów na żywo wybór padł na ten model. Nie żałuje najlepszy wybór w przedziale cenowym 5000-6000 w tym rozmiarze. Super obraz, piękne kolory. A procesor obrazu poprawiający jakoś działa super. Dobry dźwięk jak na TV, wiadomo zawsze lepsza jakość przez soundbar czy kinie, ale jak na TV jest bardzo dobrze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

nowy telewizor

123 cm (49'') 09.06.2021 Autor: kajanek

musiałem zamienić bo stary Philips już nie wystarczył

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

164 cm (65") 07.06.2021 Autor: Piter84

KorYstam miesiąc i bez zarzutów. Obraz super,mnóstwo funkcjo

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor w swojej kategorii wart swojej ceny.

108 cm (43”) 07.06.2021 Autor: jr2050

Udało mi sie kupić.Wisi na scianie,Przydatne funkcje,dobre kolory.Sony jako jedyne sprzedaje gwarancje serwisowe na swoje produkty TV na 5 lat w serwisie.Nawet nie specjalnie przeszkadza zasilacz którt nie jest wbudowany w ten telewizor,jest osobnym elementem.Dobry zakup, ja jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
09.06.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

KD-49XH8096

123 cm (49'') 01.06.2021 Autor: Maniek 1

Telewizor prezentuje się bardzo dobrze. Charakteryzuje się bardzo ostrym i wyraźnym obrazem w jakości 4K HDR Processor X1. Kąty widzenia bardzo dobre bez żadnych zniekształceń. Dzięki systemom Dolby Vision i Dolby Atmos czuję się jak w domowym kinie. Dźwięk przestrzenny wprowadza w autentyczność scen i wydarzeń wyświetlanych filmów, szczególnie na platformach Netflix oraz Rakuten TV.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niby ok

123 cm (49'') 01.06.2021 Autor: Kolko

Czasami obraz faluje, ogólnie ok. Obraz ostry. Wstępnie polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bomba tv...

123 cm (49'') 01.06.2021 Autor: Kocu

Kolory ekstra dużo lepszy obraz od wcześniejszego smarta. Menu w smart tv wszystko płynnie przechodzi. Duże zadowolenie...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY

KD-65XH8077 31.05.2021 Autor: Iro1334444

Polecam Świetny telewizor do grania i do oglądania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada świetne funkcje.

KD-55XH8096 30.05.2021 Autor: Majk1

Telewizor spełnia moje oczekiwania. Świetny zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz i dźwięk

KD-65XH8096 29.05.2021 Autor: Anna p 69

Kupiłam telewizor 65 CALI 4K 2 tygodnie temu i bardzo się cieszę z wyboru firmy SONY .Obraz i dźwięk są wysokiej jakości.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duży może być ładny

108 cm (43”) 29.05.2021 Autor: adam_broda

Kilka dni i jestem zadowolony. Jako człowiek przywykły do Androida ogarniam ustawienia chociaż jest ich bardzo dużo. Ucieszyła mnie zapowiedź aktualizacji do Google TV.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ogólnie dobry

164 cm (65") 26.05.2021 Autor: Mario 8811

Kupiłem tv. Z mięs temu. Ogólnie jest poprawny. Mam 2 problemy które zauważyłem. Nie mogę podłączyć przed Bluetooth sondbar. I słuchawki to jest wielki minus. Zdarza się przycięcie Android

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny produkt w świetnej cenie

KD-55XH8077 20.05.2021 Autor: Galaa

Dla mnie najważniejszy w tv jest obraz. A ten jest świetny. Bardzo realistyczny, naturalny, taki jak lubię. Menu jest intuicyjne, dobrze się nawiguje, choć pilot mógłby być bardziej ergonomiczny. Warto dopłacić do jakości, która widać nie tylko w obrazie ale i wykonaniu sprzętu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada różne funkcje

215 cm (85'') 19.05.2021 Autor: pankos21

cieszę się bardzo z zakupu, spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

KD-65XH8096 18.05.2021 Autor: Kristof59

Kupiłem kolejny telewizor tydzień temu firmy dony i jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo wyraźny obraz i czysty głos

KD-65XH8096 17.05.2021 Autor: Ryszard 27

Mam ten telewizor dopiero miesiąc nie mam żadnych zastrzeżeń. Telewizor jest super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam Sony 55XH8096

139 cm (55") 16.05.2021 Autor: JackMuk

Good TV for that price:) I can recommend it for sure.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

JESTEM ZADOWOLONY

KD-55XH8096 15.05.2021 Autor: Hujdupa

DOBRA CENA,DOBRY ZAKUP POLECAM CHOĆ MIAŁEM WONTPLIWOŚCI

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

produkt wymarzony dla mnie,posiada funkcje super

123 cm (49'') 14.05.2021 Autor: bolo bolo

po zakupie i uzyytkowania 1 miesionca jest ok w 100% zadowolony,posiada wszystkie funkcje co zazwyczaj widz oczekuje od androida,jest to juz wysoki standart od tv androida,kazdy uzytkownik powinien byc juz zadowolony z obrazu wysokiej jakosci i wszystkich funkcji,dla mnie jest to super tv androit sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko działa baz problemu

215 cm (85'') 11.05.2021 Autor: miroslawg1

Spełnia moje oczekiwania a jestem wybrednym melomanem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny produkt

139 cm (55") 11.05.2021 Autor: Belableblu

Funkcjonalny pilot i dobre nagłośnienie. Obraz sam w sobie idealny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony XH80

164 cm (65") 11.05.2021 Autor: Artek43

Telewizor zakupiony miesiąc temu. Ogólnie jest dobrze. Obraz kolorystycznie, bardzo dobry, czerń jak dla mnie odpowiednią. Niezadowalająca jest płynność obrazu, często klatkuje i to widać, należało by to poprawić, bo w starym 10 letnim LG tego nie było! Dźwięk z głośników bardzo słaby, ale da się go słuchać. Mierny a nawet niedostateczny! Jest dźwięk z wyjścia optycznego, wysokie tony, są akceptowalne, średnica akceptowalna ale niskie tony to jakaś porażka: bas dudni jak by ktoś ciągle w bębny nawalał, nie miałem tego efektu na Xiaomi tv box i starym 10 letnim LG!! Sony, proszę to poprawić ewentualnie udostępnić korektor dźwięku w aplikacji ale na wyjście optyczne. Jeszcze jedna rzecz, jak się przełączy w menu TV na dźwięk cyfrowy to w wzmacniaczu słychać tylko jakiś dziwny szum cyfrowy, też nie wiem co to za udogodnienie i dla kogo?? Ja myślę, że bas jest podbity dla tej cudownej techniki soundbar, ale przez to zapomnieli uwzględnić, klientów z normalnymi kolumnami głośnikowymi, zamiast atrap. Sam android to bajka, działa płynnie, pilot działa bez zastrzeżeń, stacji tv nie sprawdzałem, nawet nie mam anteny, tylko Netflix i YouTube.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
13.05.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Bardzo zawiedziony telewizorem Sony

123 cm (49'') 10.05.2021 Autor: mikgal

Witam serdecznie, telewizor który zakupiłem przysporzył mi tylko niepotrzebnych nerwów i kłopotów. Finalnie telewizor zwróciłem do sklepu i zakupiłem telewizor marki Samsung z którego jestem bardzo zadowolony. Kiedyś ceniłem sobie markę Sony i jej telewizory. Dzisiaj nikomu bym nie polecił ani sam nigdy nie kupił już telewizora Sony. Na 3 telewizory Sony które kupiłem w przeciągu 5 lat, dwa kdl 705b i xh80 miały wadliwe matryce już od nowości. Tylko w 43w805 matryca była sprawna od nowości, niestety 705 i 805 zepsuły się po 5 latach co skutkowało potrzeba kupna nowych telewizorów. 705 wymieniłem na OLED LG bo ceny oledow Sony są zbyt duże, 805 chciałem wymienić na kolejny model z rodziny Sony ponieważ telewizor ten służy głównie do oglądania telewizji. Padło na xh80 który od nowości miał wadliwa matryce, włosy pod matryca i martwe subpixele. Próbowałem zgłosić sprawę do serwisu który proponował mi zabranie nowego telewizora na 2 tyg serwis. Po wcześniejszych doświadczeniach z 705b myślałem ze to serwis przyjedzie i od ręki wymieni telewizor na nowy wolny od wad. Zmotywowało mnie to do spakowania telewizora i oddania zgodnie z prawem do 2 tyg zwrotu. W załącznik zamieszczam włos który dostałem w gratisie do xh80 pod matryca.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

chromecast nie działa, direct disply nie diała,

139 cm (55") 09.05.2021 Autor: innyużytkowniksony

Totalne dno. Direct display nie działa. projekcja nie działa. wifi direct nie działa. wgóle nie współpracuje z telefonem xiaomi redmi 8t. (Chromecast też nie działa -- ale chromecast jest już złym wyborem same w sobie). pomoc techniczna od tygodnia nie potrafi pomóc. To totalnie dyskwalifikuje ten tv w tej grupie cenowej i w kategorii android tv. W sumie szkoda bo po za totalnie nie działającą i nie potrzebnie skomplikowaną (chromecast) obsługą zdalnego wyświetlania z telefonu inne szczegóły są dobrze dopracowane.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - XH80

108 cm (43”) 08.05.2021 Autor: manciom12

Gdybym miał drugi raz wybierać nigdy bym go nie kupił

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry telewizor

123 cm (49'') 04.05.2021 Autor: andrew_

Telewizor bardzo łatwy w konfiguracji, właściwie większość zrealizowała się automatycznie przez połączenie siecią wifi i telefon. Świetnie sprawdza się Android TV, zastąpił również mój zewnętrzny chromecast. Bardzo ładny i żywy obraz, telewizor działa szybko. Świetny zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie