115

4.2 na podstawie 115 recenzji klientów

67
25
11
3
9
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Super

139 cm (55") 14.08.2020 Autor: skrabkap

Świetny telewizor, bardzo dobre kolory, sporo funkcji jak za taką cene. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Cięgle coś szwankuje

164 cm (65") 04.08.2020 Autor: pablo8219

Przed zakupem analizowałem parametry i patrząc na ten zakres cenowy, telewizor wyróżniał się na tle konkurencji. To tego renoma marki Sony zachęciła mnie do zakupu a korzystna cena w sklepie internetowym zadecydowała. Po kilku dniach zaczęły się problemy. Telewizor wyłącza się i włącza na nowo. Netlix zawiesza się i wyłącza film. Po aktualizacji sytemu to samo. Nie pomaga przywrócenie ustawień fabrycznych ani szereg zabiegów jakie doradza centrum pomocy Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 115

Modele

0

Kr

108 cm (43”) 02.10.2021 Autor: Krzysiek2

Kupiłem 2 tygodnie temu. Dobry obraz, przejrzyste menu - spełnia oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwaga tv posiada wadę fabryczna

164 cm (65") 25.08.2021 Autor: Pelagia

Tv bez powodu wyłącza się i trzeba resetować, czasami to pomaga a czasem nie, ostatnim razem nie dało się go włączyć przez 4 dni, przyjechał serwisant i również próbował go włączyć, co mu się nie udalo, odbiornik został zabrany do serwisu i tam oczywiście cudem się włączył, śledząc różne fora dowiedziałam się że nie jest to problem tylko mojego tv, dlatego uważam że tv ma wadę fabryczną, wiec tak będzie jeździł do serwisu aż wygaśnie mi gwarancja, tym samym kończę swoją kilkunastoletnią przygodę z firma Sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
27.08.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Dobry hardware słaby software

123 cm (49'') 05.08.2021 Autor: rzempek2207

Telewizor ma dobry design. Obraz jest super. Kuluje software. Telewizor się zacina, aplikacje nie zawsze chcą się uruchomić. Pomaga powrót do ustawień fabrycznych, ale tylko chwilowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
09.08.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Jest na co popatrzeć.

164 cm (65") 29.05.2021 Autor: gradan

Po okresie 4 miesięcy użytkowania miałem wymianę na nowy bo niestety nie chciał się pewnego dnia włączyć ale po wymianie sprawuje się świetnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry

KD-49XG7004 27.04.2021 Autor: Tnera1

Cieszę się z zakupu jest bardzo dobry i pasuje dla moich potrzeb

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor XG70

164 cm (65") 24.04.2021 Autor: XMENNINE

Telewizor godny polecenia dla mniej lub więcej wymagających. Spełnia wszystkie podstawowe funkcje na obecny rozwój i potrzeby technologii.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duży i wyraźny

164 cm (65") 05.04.2021 Autor: badi 2009

Telewizor ten spełnia moje oczekiwania. Marka telewizora Sony cieszy się moja sympatią i mojej rodziny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Prosty w obsłudze

164 cm (65") 02.04.2021 Autor: KRIS 25

Dobry telewizor w dobrej cenie,jakość obrazu i barwy zadowalające.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
06.04.2021

Witaj! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Dziękujemy za Twoją recenzję.

0

Android

139 cm (55") 28.02.2021 Autor: Artiti79

Telewizor super kolory dźwięk tylko szkoda że nie ma sklepu pley w aplikacjach żeby można było ściągać aplikację jest tylko wbudowa strona internetowa .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszystko by było super gdyb ynie

139 cm (55") 02.02.2021 Autor: dandan74

hbo go nie działa pleyer tv nie działa z telefonem nie mogę sparować Tragedia a pan w sklepie mówił jaki to super tv

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
05.02.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W przypadku problemów z działanie aplikacji zalecamy poniższe rozwiązania:
- odłączenie telewizora od prądu na 2 minuty
- aktualizację oprogramowania do najnowszej wersji: https://bit.ly/36KIHMw
- HOME - Ustawienia - Pomoc techniczna - Inicjalizuj informacje osobiste/personalne
Jednakże aplikacja Player nie jest już wspierana na telewizorach opartych na systemach innych niż Android. Poniżej przekazujemy odpowiedni artykuł w tej kwestii:
https://bit.ly/2MTeDHA
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

nie polecam

123 cm (49'') 31.01.2021 Autor: jul21

zawsze kupowałam tv samsung, brat namówił mnie na sony i żałuję. Bo kilku miesiacach użytkowania na ekranie pojawiły sie czarne plamki. Zareklamowałam, okazało sie,że za matryce ,,weszły,, meszki.Nie wiem skąd meszki u mnie w domu...ja ich nie mam,ale za matrycą były. Serwis powiedział,że jednorazowo to przeczyszczą,ale nie dają gwarancji,że to się nie powtórzy. Brak słów

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszystko super, poza 2 rzeczami

123 cm (49'') 23.01.2021 Autor: Combacik

brakuje mi niestety hbo i odtwarzania z usb filmów bez problemów. Za to obraz super, jak to w sony bravia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
25.01.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W przypadku problemów z odtwarzaniem plików wideo z urządzenia masowego proponujemy zapoznać się z poniższym artykułem:
https://bit.ly/3qPHwTD
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem urządzenia zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Sony Bravia KD 49 XG7077

123 cm (49'') 03.01.2021 Autor: Marcin1906

Kupiłem go kilka dni temu, jestem bardzo zadowolony obraz wyraźny z niezłymi parametrami, dźwięk bardzo dobry moc głośników wystarczająca ,, wszystko to w estetycznej obudowie, dobrze działające aplikacje YT i Netflix oraz możliwość nagrywania odtwarzania w różnych formatach, wart na pewno swojej ceny, jakość tej firmy doceniam od wielu lat . Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Koordynator jakości gotowego wyrobu

164 cm (65") 21.12.2020 Autor: Koordynator Jakości

Telewizor jest super. Netfix, youtube i gry na konsolach śmigają pięknie.. Kupiłem i po 2 dniach pojawił się poziomy pasek .Zgłosiłem sprawę do serwisu.Telewizor wymieniono na nowy (w nowszej wersji) w przeciągu tygodnia. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Odradzam ten telewizor

164 cm (65") 14.12.2020 Autor: margaret7896

Ten telewizor to jakaś porażka, od początku wszystko w nim nie gra, smart tv pozostawia wiele do życzenia, playera nie ma w ogóle, ipla zaktualizowana może 2 lata temu więc o najnowszych odcinkach nie ma co marzyć. TV się wiesza, nie można przełączyć kanałów - aby zaczął działać trzeba go wyłączyć z kontaktu. Zdecydowanie to był nasz najgorszy zakup. Nie polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry ale trochę mnie zawiódł.

164 cm (65") 07.12.2020 Autor: karjan

Telewizor zakupiony 19.10.2020 w Media Expert. Jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu i dźwięku. Pilot z dedykowanymi przyciskami na Netflix i Youtube też jest ok. Problem w tym, że telewizor odmówił posłuszeństwa i po 5 tygodniach użytkowania po prostu się nie uruchomił, dokładnie to po włączeniu pilotem, zaświecił i zgasł, nie dając już żadnych oznak. Czekam na serwis. Pomimo że już dwukrotnie ponaglałem i minęło kilkanaście dni od zgłoszenia to nie znam nawet terminu kiedy serwis się pojawi. Otrzymuje jedynie zapewnienie , że zgłoszenie wpłynęło proszę czekać na kontakt z serwisem. To jest ta łyżka dziegciu wynikająca z zakupu. Jako TV sam w sobie za te pieniądze daje bardzo dobry, czysty wyraźny obraz. Polecam jako produkt. Mam nadzieję że naprawa przebiegnie szybko i już awaria się nie powtórzy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor

164 cm (65") 20.11.2020 Autor: Adrian1359

Super produkt telewizor spełnia moje oczekiwania. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena telewizora

108 cm (43”) 19.11.2020 Autor: zbych45

Ładny obraz, dobry dżwięk. Brakuje mi obrazu w obrazie oraz timera, obie funkcje były w modelu jaki miałem poprzednio. Nie podoba mi się, że telewizor jest przechylony do tyłu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

byłoby fajnie ale...

108 cm (43”) 16.11.2020 Autor: StanK

Byłoby fajnie gdyby nie kilka uwag. Pierwsza i najważniejsza to gniazdo anteny. Nie wiem skąd taki pomysł gniazdo anteny to delikatnie nieporozumienie. Jeśli do poprawnego odbioru potrzebny jest wzmacniacz to wtyk nie wejdzie do gniazda bo blokuje obudowa. Musiałem szlifować wtyczkę gdyż nie było innego wyjścia. Następna sprawa to przy szybkim operowaniu pilotem telewizor się zawiesza. Na szczęście idzie go odblokować. Trzecia sprawa to instrukcja obsługi. Po co taka książka skoro to samo jest na kartce, a w książce nic o dodatkowych funkcjach, nic o możliwościach współpracy z innymi urządzeniami, ich wymaganiami. Np. można podłączyć dodatkowy dysk twardy ale czy tylko HDD?. Nic o tym jak można ustawić telewizor indywidualnie. To trzeba robić samemu intuicyjnie. Dla osób starszych to nie do przejścia chyba że ich nie bierze się pod uwagę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz, ostry nasycony pięknymi kolorami...

KD-43XG7004 24.10.2020 Autor: Arkpia

Pierwszy raz zdecydowałem się kupić telewizor Sony i nie zawiodłem się spełnił w nadmiarze moje oczekiwania szczególnie w zakresie przejżystego obrazu i bardzo wyraźnego dźwięku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest idealnie taki jakiego szukałam

164 cm (65") 21.10.2020 Autor: aniaI

Szybki zakup, łatwe ustawienia, działa bez zarzutu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak na obecne czasy Tv przeciętny

164 cm (65") 18.10.2020 Autor: Mariusz21

Kupiłem produkt sony będąc przekonany, że wydając pieniądze na TV cenionej marki dostanę dopracowany produkt, niestety w tym modelu brakuje możliwości instalowania aplikacji, słaba częstotliwość odświeżania, oraz brak możliwości ustawienia funkcji sleep podczas oglądania aplikacji, to tylko niektóre z niedogodności. Pilot również mógłby dzialac lepiej. Wedlug mnie telewizor przeciętny jak na firmę sony to troszkę mało.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest elgenacki jak CZA

139 cm (55") 13.10.2020 Autor: Wys2020

Jestem bardzo zadowolony z tego modelu sony KD 55xg7005 pod konsole jak CZA PLUS bardzo dobry obraz zwykłej telewizji

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry odbiornik 4k ale to nie smart TV w 2020r

108 cm (43”) 12.10.2020 Autor: Marakas

Kierując się opiniami innych posiadaczy takich TV zdecydowałem się na zakup tego urządzenia. Obraz jest ok, bardzo dużo ustawień daje poczucie panowania nad ustawieniami ale określanie tego TV Smart jest zdecydowanie na wyrost. Ograniczona propozycja aplikacji zmusiła mnie do zakupu multimedialnej przystawki z androidem. Telewizor nie obsługuje standardowych plików multimedialnych, nie ma możliwości nagrywania TV na żywo. Dedykowane aplikacje np. Netflix potrafią zawiesić/ zamrozić obraz i dopiero odcięcie zasilania przywraca TV do życia. Prime video od jakiegoś czasu zgłasza błąd podczas próby uruchomienia dowolnego programu (inne urządzenia odtwarzają programy Prime video bez problemu). Pewne funkcjonalności, które wydawały mi się standardem (wcześniej miałem Samsunga ) tu są nieobecne tak jakby inżynierowie Sony zaspali jakieś kilka lat . Generalnie rozczarowanie którego nie tłumi naprawdę przyjemny obraz 4K.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprawdzona marka

164 cm (65") 26.09.2020 Autor: Hanna819

Sprawdzona Marka SONY ,dobry produkt , ładny dizajn

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kompatybilny ze starszymi sprzętami Sony

139 cm (55") 11.09.2020 Autor: Daniello

W sklepie sprawdziłem, czy połączy się z kinem domowym z 2006 roku. Odpowiednie kable i wszystko działa sprawnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor

139 cm (55") 04.09.2020 Autor: justa84

W lutym był kupiony. Telewizor się zespół i nie można się do was dodzwonić

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry, tani telewizor 4K.

139 cm (55") 24.08.2020 Autor: markbla

To jest mój drugi TV 4K. Pierwszy Samsung UHD UE48JU7000 skończył żywot po 4,3 roku, kosztował 2 razy więcej niż SONY KD-55XG7005, ale był 3D - szybsza matryca, miał PIP, POP i wiele innych bajerów, dlatego wyższa cena. Ten ma bardzo dobry obraz i sporo lepszy dźwięk od Samsunga, ale system zamknięty operacyjny Linux nie pozwala na pobieranie innych aplikacji. Brak możliwości oglądania HBO GO - minus. Podczas nagrywania programu na HDD nie ma możliwości oglądania innego programu - następny minus. Na pilocie ma NETFLIX i YouTube - to jest plus. Dzięki dekoderowi HbbTV pozwala odbierać Telewizję Hybrydową - to następny plus. Stosunek jakości do ceny - kolejny plus.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
26.08.2020

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Świetny i przyjazny tv

123 cm (49'') 18.08.2020 Autor: Jubiler

Zmieniłem tv po 10 latach na taką samą markę i jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 14.08.2020 Autor: skrabkap

Świetny telewizor, bardzo dobre kolory, sporo funkcji jak za taką cene. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada bardzo dużo funkcji jak Smart wifi.

123 cm (49'') 05.08.2020 Autor: opelastraF1

Zawiodłem się na samsungu chciałem kupić LG ale gdy zobaczyłem w sklepie SONY z bardzo ładnym i wyraznym obrazem wybór padł na ten telewizor.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cięgle coś szwankuje

164 cm (65") 04.08.2020 Autor: pablo8219

Przed zakupem analizowałem parametry i patrząc na ten zakres cenowy, telewizor wyróżniał się na tle konkurencji. To tego renoma marki Sony zachęciła mnie do zakupu a korzystna cena w sklepie internetowym zadecydowała. Po kilku dniach zaczęły się problemy. Telewizor wyłącza się i włącza na nowo. Netlix zawiesza się i wyłącza film. Po aktualizacji sytemu to samo. Nie pomaga przywrócenie ustawień fabrycznych ani szereg zabiegów jakie doradza centrum pomocy Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
06.08.2020

Witaj pablo8219,

skontaktuj się z naszym działem wsparcia technicznego:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Pozdrawiamy,
Zespół Wsparcia Technicznego Sony

0

Jest OK.

139 cm (55") 31.07.2020 Autor: Jack6

Sprzęt bardzo dobry, świetny obraz i dźwięk. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra cena wysoka jakość

139 cm (55") 29.07.2020 Autor: mirkoz74

Bardzo ładny obraz wysokiej jakości dźwięk łatwy w obsłudze i ustawieniach

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

139 cm (55") 28.07.2020 Autor: majkel 102

Wspaniała jakość dźwięku łatwy w obsłudze spełnienia wszystkie oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada obraz wysokiej jakości

123 cm (49'') 23.07.2020 Autor: jano73

Udany zakup,jakość obrazu niesamowita polecam każdemu.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY -XG70

123 cm (49'') 22.07.2020 Autor: TJ75

OK JESTEM ZADOWOLONY , GOŚCIE W MOIM SALONIE ZACHWYCENI ODBIOREM I DŹWIĘKIEM , CZEGOŻ CHCIEĆ WIĘCEJ :-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV na dziś

123 cm (49'') 18.07.2020 Autor: G__B

Wymieniłem 42LG na XG70 i jestem zadowolony z zakupu. TV spełnia moje wymagania . Montaż i uruchomienie bezproblemowe. Masa opcji do wykorzystania z którymi można sobie spokojnie poradzić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny

139 cm (55") 15.07.2020 Autor: Lord_Zedzik88

Jestem zadowolony kompatybilny z konsola super obraz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz dobry, problemy z internetem

139 cm (55") 11.07.2020

Obraz dobry, problemy z internetem, po 2 miesiącach się zawiesił.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt Rewelacyjni

139 cm (55") 29.06.2020 Autor: Czaro19996

Jestem bardzo zadowolony z zakupu produktu, telewizor okazał się strzałem w 10tke

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje oczekiwania.

164 cm (65") 29.06.2020 Autor: kuba3274

Super telewizor. w tej cenie nic lepszego nie znalazłem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje to raz, idealny disayn.

139 cm (55") 27.06.2020 Autor: Ulakrawcowa

Po dwóch miesiącach od zakupienia, jest w serwisie do naprawy w ramach gwarancji .

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry telewizor w przystępnej cenie

139 cm (55") 26.06.2020 Autor: Truti

Telewizor kupiony przypadkiem zamiast Samsunga, ma dużo lepsze kolory oraz widoczność pod kątem. Dźwięk jest również bardzo dobry.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz dobrej jakości

139 cm (55") 22.06.2020 Autor: OSKAR13

Jestem zadowolony z zakupu. Stosunek ceny do jakości bardzo dobry.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super cena jak za SONY

139 cm (55") 16.06.2020 Autor: jarson1970

Dobry duży ekran .Pilot prosty w obsłudze.Ładny wygląd

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega tv

139 cm (55") 16.06.2020 Autor: Ruda37

Nie moglam trafic lepiej Fantastycznt tv Nie mialam.najmniejszego problemu z podłączeniem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo intuicyjna nawigacja.

139 cm (55") 15.06.2020 Autor: Kris 1957

Mam ten model od miesiąca, działa płynnie, matryca świeci jaśniej niż w modelu serii XF. Szkoda, że nie ma Dolny Vision tylko HDR. Ale gorąco polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada funkcje ktore mnie zadowalaja.

139 cm (55") 12.06.2020 Autor: Kuba46

Po rzetelnym wywiadzie zdecydowalem sie na zakup ktory dokonalem wlasnie w dniu dzisiejszym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje oczekiwania

123 cm (49'') 11.06.2020 Autor: Audiotore1985

Jakoś odnoście do ceny jest jak najbardziej na miejscu. Działa bez zarzutu i póki co nic mnie nie zniechęciło w użytkowaniu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony

108 cm (43”) 10.06.2020 Autor: miki 1956

Od wielu lat mam telewizory Sony Nigdy nie naprawiałem tych telewizorów a chodziły po 10 lat bez żadnych napraw

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

To bardzo dobry sprzęt

KD-49XG7004 08.06.2020 Autor: waldemar4

produkt jak najbardziej dobry choć moim zdaniem matrycę powinien mieć lepszą jak na firmę Sony przystało

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny Tv

108 cm (43”) 07.06.2020 Autor: ColinPL

Przykład TV idealnego. Menu po polsku. Intuicyjne Smart TV. Głębia kolorów za dobre pieniądze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie

139 cm (55") 05.06.2020 Autor: Dandys271

4 miesiące temu udało mi sie kupić telewizor jest bardzo dobry

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry stosunek jakości do ceny

123 cm (49'') 04.06.2020 Autor: Brat_szu

TV spełnia wymagania. Dobre kolory, jasność i kobtrarst. Użytkuje od 2 tyg. I jestem zadowolony. Od zawsze dzięk mam przez kino więc nie ocenie tego elementu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra dla mnie jakość obrazu

123 cm (49'') 03.06.2020 Autor: darek_k

Jestem zadowolony z zakupu tej wersji telewizora Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystkie funkcje, króre potrzebuje.

123 cm (49'') 03.06.2020 Autor: rkowalczyk

Kupiłem w zeszłym miesiącu i jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Marka SONY

139 cm (55") 02.06.2020 Autor: taurusgl

Dysk HDD wyłącza po ok.godzinie oglądania. Przeglądarka - dno. Aplikacje -kilka wgranych (nie ma możliwości pobrać innych). Pilotem nie obsłużymy dekodera CP. Dobry obraz,dźwięk i ukrycie kabli. Ogólnie nie polecam a wręcz odradzam .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER SPRZET

139 cm (55") 01.06.2020 Autor: pawel46

jestem zadowolony z zakupu tego telewizora z uwagi na jakość obrazu i głosu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma świetne funkcje krystaliczny obraz po prostu

139 cm (55") 31.05.2020 Autor: Macia

Kupiłam miesiąc temu i nie żałuję jest nie zastąpiony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

beznadziejny smart

139 cm (55") 30.05.2020 Autor: rajpio1964

niesamowity chłam.po półtorej miesiąca pękła od wewnątrz matryca bez jakiejkolwiek mojej ingerencji.gwarancja nieuznana.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny ale nie bez wad

164 cm (65") 25.05.2020 Autor: Burteck

Telewizor super dźwięk o niebo lepszy od Samsunga nie potrzeba soundbara obraz super niestety nie ma androida więc o HBO zapomnijcie bez dodatkowych urządzeń. Ma problem z odnajdywaniem sieci trzeba długo czekać choć może to być przyczyną że udostępniamy z telefonu. Ogólnie to bardzo dobry produkt i spokojnie można polecić zakup

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość do ceny, parametry użytkowe - b. dobre

164 cm (65") 15.05.2020 Autor: paiw10

Łatwość instalacji, prosta obsługa. Dobra jakość wyświetlanych obrazów, dobry dzwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

164 cm (65") 09.05.2020 Autor: Matja20

Tv spełnia wymagania co do stosunku ceny Posiada wszystkie funkcje oprócz Bluetooth

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość w niskiej cenie

164 cm (65") 04.05.2020 Autor: Boydak35

Telewizor spełnił nasze oczekiwania, ma bardzo elegancki i ponadczasowy wygląd, ponadto łatwą obsługę, szybki dostęp do funkcji Smart, przyciski Youtube i Netflix na pilocie. Wart swojej ceny.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajne funkcje i krystaliczny obraz

139 cm (55") 04.05.2020 Autor: Bochen 88

Udało mi się kupić na spotanie i nie żałuję jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

badergogle

108 cm (43”) 27.04.2020 Autor: badergogle

jest ok kupiłem ten tv w Media Markt jest ok myślę że jest najlepszy w swojej grupie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udany zakup

123 cm (49'') 26.04.2020 Autor: Darek68

Na zakup namówili mnie znajomi i w pełni podzielam ich opinię tym tv. Bardzo dobry obraz (bardzo dobra i wydajna czerń obrazu), intuicyjne i proste ustawienia wraz z regulacją funkcji. Bardzo dobra jakość dźwięku. Dobra cena za 49 cali. Płynnie odbiera Netflix i Yuotube.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry produkt za dobrą cenę

139 cm (55") 19.04.2020 Autor: suliki19610217

Kupiłem bo chciałem dobry sprzęt. Ma kilka niedoróbek ale są mnie istotne. j

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest ok

164 cm (65") 18.04.2020 Autor: zwierzak79

jest ok tylko dla miłośników firmy Sony... jak zawsze super produkt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po prostu Sony

139 cm (55") 18.04.2020 Autor: Bolo89

Najwyższa jakość. Sony to Sony. Jestem bardzo zadowolony jak zawsze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor na miarę czasów

139 cm (55") 13.04.2020 Autor: Stan53

Był to dla mnie udany zakup, łatwość obsługi i cudowny ostry obraz. W instrukcji brakowało mi szczegółów dotyczących nowych funkcji (same nazwy niewiele mi mówią). Minusem jest dla mnie brak możliwości zainstalowania aplikacji "Hbogo". Ale gorąco polecam zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie