175

4.5 na podstawie 175 recenzji klientów

118
41
10
4
2
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Supert TV

108 cm (43”) 28.10.2018 Autor: ZbyszekeM

Używam TV Sony KD-43XF7596 od miesiąca. W ciągu ostatnich 10 lat to mój trzeci TV Sony. Jestem zadowolony ze wszystkich funkcji. Mam jedną uwagę Brak przeglądarki internetowej Google Chrome

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Plusy i minusy..

123 cm (49'') 24.02.2019 Autor: Artur898989

Jak na ta polke cenowa: - jakosc obrazu calkiem dobra - duzo funkcjonalnosci ... i to sa glowne powody dla ktorych kupilem ten telewizor. Pilot kiepski - trzeba idealnie naprowadzic czujnikiem na tv bo inaczej nie zalapie. Menu brzydkie i chaotyczne nie tak jak w samsungu czy panasonicu. Motionflow do uzycia wylacznie w dwóch trybach ekranu a samemu nie da sie inaczej ustawic. Design slaby - plastik łatwo rysujacy sie a z tylu tv klocek.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 175

4 Modele

Modele

0

Żałuje, że go nie oddałem jak jeszcze mogłem

123 cm (49'') 18.09.2019 Autor: GizmoMDG

Wyświetlany obraz jak na 4K jest co najmniej słaby. Czernie bardzo nie czarne. Kolory nie przenikają się płynnie tylko schodkowo a mam porównanie z podobnym telewizorem od LG.Teraz po 7 miesiącach telewizor jest na naprawie gwarancyjnej , ponieważ do wnętrza ekranu dostał się robak! który wyglądał jak spalone pixele. Kasa w błoto, po raz drugie z Sony...

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękne kolory, ładny wygląd.

139 cm (55") 14.09.2019 Autor: Revol

Telewizor smukły w bardzo ładnej ramce. Obecność androida na pokładzie pozwala na instalacje najpopularniejszych aplikacji. Brakuje jednak kilku które można spotkać na telewizorach konkurencji. Obraz jest bardzo ostry a kolory bardzo wyraziste. Jeśli chodzi o kąty widzenia to tutaj jest gorzej. W porównaniu ze starym telewizorem w tym czerń oraz kąty są trochę gorsze. Brakuje też iluminacji diody led która nie świeci się w trybie standby. Telewizor bardzo szybko reaguje aczkolwiek android potrafi czasem zawiesić aplikacje. Dobry wybór w dobrej cenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

naprawdę dobry sprzęt za niewygórowane pieniądze

139 cm (55") 10.09.2019 Autor: gdlubek

dobra matryca, stosunkowo proste menu, idealna proporcja jakości do ceny

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moj telewizor

139 cm (55") 07.09.2019 Autor: Konrad102

Obraz jest bardzo realistyczny,kolory są bardzo nasycone

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

139 cm (55") 05.09.2019 Autor: zyga46

Bardzo jestem zadowolona z zakupu, telewizor spełnił moje oczekiwania - jak również cena była odpowiednia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wiele możliwości dzięki systemowi Android

139 cm (55") 05.09.2019 Autor: Walduś90

Telewizor posiadam od miesiąca, dzięki Androidowi posiada wiele możliwości. Jakość obrazu oraz dźwięk doskonałe.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

GODNY POLECENIA

123 cm (49'') 30.08.2019 Autor: Andrzej888

BARDZO DOBRY TELEWIZOR, JAKOŚĆ OBRAZU I DŹWIĘKU ZADOWALAJĄCA, SMART TV NA ANDROIDZIE DAJE WIELE MOŻLIWOŚCI JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU TEGO TELEWIZORA

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Matryca wysoka jakość obrazu

164 cm (65") 23.08.2019 Autor: Pioter999

Kupiłem tv niecały miesiąc temu jak w tytule matrycą zasługuje na pochwałę.Dziwi natomiast fakt że firma jaką jest sony nie daje porządnego pilota tylko dziadostwo którym trzeba w 21 wieku całować w telewizor co do płynności działania jest na dobrym poziomie jeśli chodzi o android tv usługa fajna ale jak na te podzespoły które są odpowiedzialne za jego działanie to jest średnio tv potrafi się zawiesić i trzeba niestety odpiac kabel zasilania żeby ten porządnie się zresetowal.W ogólnej ocenie dalej 4 gwiazdki myślę że to wystarczająca ocena

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

HDR nie działa

139 cm (55") 19.08.2019 Autor: Polak88

HDR po aktualizacji nie działa, nie ma w ogóle opcji do ustawienia HDR. Kumpel ma ten sam telewizor i po miesiącu użytkowania był już w naprawie, póki co mój działa, ale jak pisałem HDR zamiast poprawić obraz to go psuje, nakłada szary efekt jak by był za mgłą.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada prawie wszystko jak na smart tv

139 cm (55") 17.08.2019 Autor: Romy51

Kupiłem tv sony ponieważ ma Androida i a cena była relatywnie niska jak na tv z takim wyposażeniem. To , ze kupiłem sony zdecydowała recenzja sprzedawcy w Media Markt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pierwsze wrażenie

139 cm (55") 13.08.2019 Autor: Nerolek

Jest idealny niczego nie brakuje sprawia że odpoczynek jest rewelacyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

CZENSTO SIE ZAWIESZA

123 cm (49'') 01.08.2019 Autor: Ramzes 1111

Ogolnie slabe aplikacje ,malo polskich albo wszystkie platne

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystkie funkcje jakich poszukiwałem

123 cm (49'') 27.07.2019 Autor: Najmi 2019

Telewizor super , jedyne minus to: słuchawki po kablu , nie uboga instrukcja zwłaszcza w obszarze korzystania z aplikacji .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie jest jak piszą

139 cm (55") 24.07.2019 Autor: Jarosław Jan

Program odpowiedzialny za łączność pomiędzy telefonem a telewizorem nie działa. Zdjęcia trzeba zrzucać na ekran za pomocą Google. Zauważyłem że włącza się samoczynnie zaraz po wyłączeniu. Nie wart był 2880 zł. Mogę zgłosić do naprawy lecz trzeba mieć czas. Żałuję że kupiłem

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw fajnych funkcji. Łatwy w odsłudze.

164 cm (65") 23.07.2019 Autor: gofer123

Posiadam telewizor pół roku i nie mam zastrzeżeń .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szczególnie podobają mi się funkcje Google i Netfl

139 cm (55") 13.07.2019 Autor: lidka

Mąż wyszedł z domu na pół godziny i wrócił z tym telewizorem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

139 cm (55") 10.07.2019 Autor: Tatko

Kupiłem ostatnio dobrej jakości telewizor i jestem z niego bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomita jakość w przystępnej cenie

123 cm (49'') 09.07.2019 Autor: dowolny345

Jeśli poszukujesz telewizora 4K opartego na platformie Android TV, to trafiłeś idealnie. Bardzo dobra jakość obrazu, łatwa obsługi i przystępna cena.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

164 cm (65") 04.07.2019 Autor: Krisgda

Mam go od miesiąca super odbiera i jestem bardzo zadowolony polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

108 cm (43”) 25.06.2019 Autor: Zbyszek55

Super telewizor pod każdym względem (obraz, funkcje internetowe, itp.)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia pozytywna

123 cm (49'') 23.06.2019 Autor: kale1963

Telewizor godny polecenia. wszystko ok. minus brak dwukierunkowego bluetooth i słaba jakość głośników.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

139 cm (55") 19.06.2019 Autor: Lipa007

Nie żałuję zakupu spełnia wszystkie wymagania :)).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyszukiwanie głosowe

139 cm (55") 18.06.2019 Autor: fk 68

Produkt posiadam od 9 miesięcy i nie nażekam i bardzo jestę zadowolony.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Więcej zalet niż wad

108 cm (43”) 15.06.2019 Autor: PoorBoy

Udało mi się go kupić na promocji ok 700zl taniej, cały czas na niego polowalem i w sumie miałem zapłacić już pełną kwotę, ale nadazyla się promocja więc zakup padl odrazu, telewizor zastąpił 12 letniego sony ktory byl idealny, lecz nie posiadal telewizji naziemnej i smart tv, nowy relewizor w porównaniu do mojego starego ma slabszy głos i troche wolniej reaguje na komenty wydwane pilotem ale problem pojawil sie po aktualizacji do najnoszego systemu Android i nie jest źle, nie przeszkadza mi to bo opoznienia nie sa jakos bardzo duże. Ogolnie polecam wszystkim poki co nie ma z nim żadnych problemów mkze raz czy dwa się zawiesił i trzeba bylo go zrestartowac ale nie wymienilbym go na inny chyba ze na wiekszy ale przestrzeń w salonie nie pozwala.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

całokształt OK... ( menu, obsługa...)

139 cm (55") 03.06.2019 Autor: pszepan_k

super czysty ostry obraz, schludny wygląd .... bez zbędnych wydziwień

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z internetem

123 cm (49'') 29.05.2019 Autor: wues47

Niestety nie mogę skonfigurować TV z modemem UPC i nie mogę korzystać internetu

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

139 cm (55") 27.05.2019 Autor: Arekzg

Sprzęt super, super, super, super, super wczoraj oglądałem zcteściową i też jej się pofobał sprzęt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 20.05.2019 Autor: Czeslawski

Świetny wybór chociaż mógłbym wziąć większy 65 ale i tak jest ok funkcje smart czad super nie myślałem że to takie fajne mieć internet w tv dźwięk mógłby być lepszy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny telewizor

123 cm (49'') 15.05.2019 Autor: yoyo28

Telewizor z masa funkcji, za rozsądne pieniadze. Jestem zachwycony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

słaba matryca

123 cm (49'') 15.05.2019 Autor: Pietrzus

TV użytkowany pół roku. Na początku byłem nawet zadowolony, ale po ok 2 miesiącach po zakupie pojawiły się bardzo duże przebarwienia na matrycy, które skutkują tym, że nie da się oglądać żadnych ciemnych scen w filmach czy też w zwykłej telewizji, a wieczorem przy zgaszonym świetle nie da się oglądać wcale.. na razie tv jest w naprawie, ale pracownik serwisu odbierający telewizor stwierdził, że na 100% nic nie zostanie zrobione, bo "te telewizory tak mają". Bardzo słabo ze strony tak renomowanej marki. Niby Sony, a jakość Sanyo..

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV do wszystkiego!

139 cm (55") 14.05.2019 Autor: lech_s

Telewizor zakupiłem w listopadzie 2018, do chwili obecnej wszystko działa super jakość obrazu, dźwięk, obsługa internetu wszystko SUPER. POLECAM!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny odbiornik TV

139 cm (55") 05.05.2019 Autor: Molot 111

O takim czymś marzyłem od dłuższego czasu i wreszcie mam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry odbiór , b.dobra jakość obrazu

123 cm (49'') 03.05.2019 Autor: jacek0001

użytkuje ten telewizor od miesiąca i coraz bardzie jestem zadowolony z jego zakupu

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu!

139 cm (55") 28.04.2019 Autor: markk8291

Otrzymałem ten telewizor w prezencie i Jestem zachwycony!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Smart android

108 cm (43”) 28.04.2019 Autor: Mariusz1507

Udało mi się kupić po promocyjnej cenie najlepiej odbierał z wystawionych w sklepie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Za przyzwoitą cenę dobry tv 4K

139 cm (55") 24.04.2019 Autor: tomekpl66

Super obraz sama BRAVIA jak za tą cenę,nie widzę konkurencji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jeden z lepszych w tym przedziale cenowym

123 cm (49'') 23.04.2019 Autor: Marcin 83

Bardzo dobra jakość obrazu, Bardzo łatwy w obsłudze pilot,

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV

108 cm (43”) 21.04.2019 Autor: mkskorona

Super ........

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

tv sony

164 cm (65") 15.04.2019 Autor: hary675

mam go od dzisiaj i jeszcze nie mam zdania na temat tego telewizora

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość obrazu i dźwięku oraz jedna wada

108 cm (43”) 10.04.2019 Autor: Włodek1953

Dokupiłem w grudniu 2018 drugi TV KD-43XF7596. Dobra jakość obrazu i dźwięku, ale jedna wada, nie można oglądać innych programów w czasie nagrywania, gdyż posiada tylko jeden tuner cyfrowy, natomiast TV KD-55XD8577, który kupiłem wcześniej posiada dwa tunery cyfrowe, w związku z czym istnieje możliwość nagrywania jednego programu i oglądania innego.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony KD- XF75

123 cm (49'') 05.04.2019 Autor: kazg1

Posiadam dopiero dwa tygodnie ale jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Generalnie bardzo dobry gdyby nie wifi

123 cm (49'') 02.04.2019 Autor: Roman11

Po miesiącu użytkowania jestem zadowolony. Obraz jest bardzo ładny, trochę wolno zmieniają się kanały. No i na początku był problem z Wifi. Po wyłączeniu trzeba było od nowa ustawiać sieć bezprzewodową! Teraz już chyba jest dobrze. Generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mam nadzieję że aktualizacje bieżące poprawią działanie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - XF7596

123 cm (49'') 29.03.2019 Autor: Andrzej1802

Super TV za rozsądną cenę. Pilot z wybieraniem głosowym rewelacyjny, ale jeśli by go rozbudowano o mysz żyroskopową z kursorem do pisania to by było doskonale. Polecam zakup tego modelu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

"Nadzieja"

123 cm (49'') 29.03.2019 Autor: caro50

W sumie jestem z TV KD-49XF7596 zadowolony , choć mógłbym być bardziej gdyby: 1) Nie było problemów z aktualizacją oprogramowania 2) Gdyby przełączanie kanałów nie trwało 8 sek. Tu zaczyna się problem z telefonicznym.serwisem Sony , który w tej sprawie odsyła mnie do operatora kablówki czyli Multimedia Polska a ci z powrotem do Sony (od Annasza do Kajfasza ) 3) Gdyby nie problem z odpaleniem HBO GO na TV Sony choć mam wykupione w Multimediach HBO i HBO GO.Reasumując :aktualizacja ćwiczy w człowieku cierpliwość (kwestia czasu) , 8 sek w przełączaniu kanałów - nieustalony winny (Sony czy Multimedia) mam nadzieję na poprawę po wymianie modułu CAM na dekoder (w Kwietniu) a problem z odpaleniem HBO GO -też mam nadzieję na pozytywny finał przy zdalnej pomocy telefonicznej serwisu Sony. Zobaczymy która mądrość ludowa się sprawdzi : "nadzieja umiera ostatnia" czy "nadzieja matką głupich".

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

spełnia moje oczekiwania bardzo jestem zadowolony

108 cm (43”) 21.03.2019 Autor: Marek5422

bardzo dobry zakup polecam innym klientom spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dobre funkcje

139 cm (55") 19.03.2019 Autor: Toruń

zrobiłem dobry zakup polecam jest mój drugi produkt tej firmy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

139 cm (55") 17.03.2019 Autor: 03slaw50

Kupiłem TV Sony,ponieważ jest to już 5-ty produkt tej marki.Wszystkie były i są ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

moj pierwszy sony

139 cm (55") 13.03.2019 Autor: zbigniew11

telewizor kupilem w swietnej promocji za 2650 i to bylo warunkiem zakupu tego tv.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak mi słów...

139 cm (55") 13.03.2019 Autor: Tomasz 999

Doskonały w każdym calu. Bo przecież to Sony... Adekwatny do ceny..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super funkcje

108 cm (43”) 08.03.2019 Autor: renatam

Dobry telewizor trochę za bardzo skomplikowane menu i pilot

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewwelacyjny telewizor

123 cm (49'') 06.03.2019 Autor: ZG61

kupiłem ten odbiornik dwa tygodnie temu i jest on rewelacyjny bezproblemowy, idealna jakość wykonania idealny obraz po prostu rewelacja. Polecam ten model. Do tego okazuje się , iż kontakt z serwisem w sprawie np. obsługi bezproblemowy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Android TV to strzał w 10

139 cm (55") 06.03.2019 Autor: Treking3011

Posiadam tv od miesiąca. Świetne funkcje, dobry dźwięk. Obraz rewelacyjny. Mnóstwo opcji ustawienia obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena Sony XF75

108 cm (43”) 05.03.2019 Autor: jerzymac

Kupiłem kilka miesięcy temu. Czasami traci łączność WiFi

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ma bardzo duzo funkcji

123 cm (49'') 04.03.2019 Autor: leff013

jestem bardzo zadowolony jak na razie innego nie chce bo mam jeszcze plazme lg na ktorej to na ekranie wyszly plamy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

POSIADA DUŻO NOWOŚCI JESZCZE NIE ROZPRACOWAŁEM ALE

139 cm (55") 03.03.2019 Autor: MARCO 99

JAK NA 55" LEKKI ŁADNA I FUNKCONALNA OBUDOWA BARDZO PORĘCZNY PILOT (ULEPSZONY)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor warty swojej ceny.

123 cm (49'') 03.03.2019 Autor: dawidkil

Telewizor użytkuję od około miesiąca i jestem zadowolony. Jest to mój drugi telewizor Sony (pierwszy działa do dziś). Telewizor ma ładny design, nie jest podwieszony ale stoi na nóżkach.Światło oświetla płaszczyzny pionowe nóżek tworząc ciekawą kompozycję ze stolikiem. Z początku trochę czasu wymagało ustawienie parametrów obrazu do indywidualnych potrzeb. Menu telewizora jest trochę mało intuicyjne, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Obraz jest wyraźny i płynny - szczególnie filmy w trybie automat 24Hz. Dźwięk jest wyraźny oraz czysty. Android działa sprawnie - nie wiesza się. Znajomi mają model XF8596 z matrycą 100Hz i lepszą obróbką obrazu, ale przy normalnym oglądaniu telewizji (do telewizora jest podłączony tuner nc+) nie widać jakiejś szczególnej różnicy - może to kwestia ustawień. Z zauważonych mankanetów to obudowa z tyłu telewizora jest trochę cienka i pod naciskiem palca mocno ugina się, ale nie ma to wpływu na codzienne użytkowanie. Pilot telewizora mógłby mieć ładniejszy design (nie widać szczególnej różnicy pomiędzy pilotem od tv z 2010 r.). Poza tym pilot jest przeładowany niepotrzebnymi przyciskami funkcyjnymi typu GooglePlay, Netflix, a przyciski funkcyjne wokół przycisków sterowania to lekkie nieporozumienie. Plusem pilota jest jego dosyć toporna i wytrzymała budowa i sposób mocowania klapki - pomimo upadku pilota baterie nie wypadają. Ogólnie za cenę 2340zł (po rabacie sklepu) polecam ten produkt. Znacząco lepszy będzie tylko OLED, ale to już inna półka cenowa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada dużo możliwości co jest dla mnie nowością

123 cm (49'') 26.02.2019 Autor: MC2529

Jeszcze dokładnie nie poznałem wszystkich funkcji ale już widzę, że posiada dużo możliwości, które podnoszą wartoś tv

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz doskonały, czyli Sony BRAVIA

108 cm (43”) 24.02.2019 Autor: RobertG73

Telewizor Sony BRAVIA KD-43XF7596 posiadam od trzech tygodni. Jestem ogromnie zadowolony z zakupu. Rewelacyjna, jasna matryca pozwalająca cieszyć oko pięknymi, żywymi kolorami nawet przy podstawowym ustawieniu. Czysty i przestrzenny dźwięk z wbudowanych głośników. Intuicyjna obsługa, prosty i czytelny pilot. Doskonałej jakości produkt Sony, który śmiało mogę polecić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Plusy i minusy..

123 cm (49'') 24.02.2019 Autor: Artur898989

Jak na ta polke cenowa: - jakosc obrazu calkiem dobra - duzo funkcjonalnosci ... i to sa glowne powody dla ktorych kupilem ten telewizor. Pilot kiepski - trzeba idealnie naprowadzic czujnikiem na tv bo inaczej nie zalapie. Menu brzydkie i chaotyczne nie tak jak w samsungu czy panasonicu. Motionflow do uzycia wylacznie w dwóch trybach ekranu a samemu nie da sie inaczej ustawic. Design slaby - plastik łatwo rysujacy sie a z tylu tv klocek.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony 65

164 cm (65") 23.02.2019 Autor: Juras555

Telewizor spełnia moje oczekiwania, obrazy 4K są rewelacyjne, wyszukiwanie głosowe działa bez zarzutu, ogólnie- obraz, dźwięk, pobór prądu, design 10/10.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

wataha

123 cm (49'') 21.02.2019 Autor: Barom

jestem zadowolony z produktu. W porównaniu do wcześniej posiadanego telewizora marki Sony zauważalna gigantyczna poprawa obrazu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada system Android

139 cm (55") 18.02.2019 Autor: jarmar07

Tv dobry ma świetny sytem Android Dosć dobry obraz choc czasami probelm z doświetleniem ciemnego obrazu

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor

139 cm (55") 15.02.2019 Autor: LordGutek

Bardzo dobry telewizor, masa funkcji. Android TV dużą zaletą. Piękny obraz i czysty dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Arek2017

108 cm (43”) 14.02.2019 Autor: Arek2017

Dziękuje telewizor po miesiącu wydaje się ok,ale jest jedno "ALE" czasami a było to już dwa razy telewizor nie mógł odnaleźć sygnału z polsatu cyfrowego . Pojawia się w prawym lewym górnym rogu cyfra 576p wtedy to nie ma obrazu z w/w źródła jakim jest satelita. Trzeba telewizor resetować a moim zdaniem nie powinno tak być. Jeśli będzie się to pojawiać zmuszony będę wezwać serwis . Proszę o pomoc co mam z tym zrobić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma zestaw świetnych funkcji których potrzebuję

139 cm (55") 14.02.2019 Autor: Kicur89

Kupiłem sobie na święta pod choinkę i jestem mega zadowolony z produktu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakoś obrazu.

139 cm (55") 12.02.2019 Autor: Mat16

Telewizor Sony kupiłam 3 tygodnie temu. Jak narazie jestem bardzo zadowolona. Poprzedni telewizor też miałam tej marki. Wygodna jest komenda głosowa. To duży plus !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV ok nic dodać nic ująć

123 cm (49'') 12.02.2019 Autor: Andrzej Z

Przy zakupie ustawiłem w sklepie obok tv innej marki obraz bez porównania super zarówno na wprost jak i pod kątem. Zwłaszcza pod kątem bije konkurencję. Menu proste i przejrzyste. Głośniczki dają radę, choć i tak mam go podłączonego do amplitunera. Aplikacje ładują się szybko i bezproblemowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super

139 cm (55") 11.02.2019 Autor: PAWEL123

Super tv, świetne funkcje, jestem zadowolony, polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bdb telewizor za nieduże pieniądze

123 cm (49'') 10.02.2019 Autor: Gabi73

Udało mi się kupić w Media Markt w promocji ,telewizor bdb ,jakość obrazu ,dżwięk,wygląd, mnogość funkcji, i co najważniejsze internet na telewizorze działa jak powinien szybko i sprawnie bez ścinek i myślenie :) No i częste aktualizacje oprogramowania od Sony w tej chwili Android Oreo 8.0 .Z czystym sumieniem polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt posiada oczekiwane przeze mnie funkcje

123 cm (49'') 09.02.2019 Autor: Mielcar76

Udało mi się kupić za niską cenę.Rewelacyjny obraz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W porządku

123 cm (49'') 07.02.2019 Autor: Lukas2020

Telewizor fajny. Android działa ok, obraz ostry, jasny z ładnymi kolorami. Minusem do tej pory jest jedno zawieszenie się telewizora oraz nie łapanie kanałów z modułu (Trzeba wyciągnąć moduł i włożyć go z powrotem aby zadziałało).

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cena adekwatna do jakości.

139 cm (55") 07.02.2019 Autor: Rob79

Kupiłem za 2900 zł, więc jak za tą cenę jestem zadowolony. Porównywalem na miejscu z innymi firmami i Sony był najbardziej wszechstronny. Android dzualamprawidlowo tylko połączony kablem, samo wi fi sprawuje się średnio. Podoba mi się dźwięk z głośników.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie