216

4.5 na podstawie 216 recenzji klientów

145
49
14
5
3
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Supert TV

108 cm (43”) 28.10.2018 Autor: ZbyszekeM

Używam TV Sony KD-43XF7596 od miesiąca. W ciągu ostatnich 10 lat to mój trzeci TV Sony. Jestem zadowolony ze wszystkich funkcji. Mam jedną uwagę Brak przeglądarki internetowej Google Chrome

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Plusy i minusy..

123 cm (49'') 24.02.2019 Autor: Artur898989

Jak na ta polke cenowa: - jakosc obrazu calkiem dobra - duzo funkcjonalnosci ... i to sa glowne powody dla ktorych kupilem ten telewizor. Pilot kiepski - trzeba idealnie naprowadzic czujnikiem na tv bo inaczej nie zalapie. Menu brzydkie i chaotyczne nie tak jak w samsungu czy panasonicu. Motionflow do uzycia wylacznie w dwóch trybach ekranu a samemu nie da sie inaczej ustawic. Design slaby - plastik łatwo rysujacy sie a z tylu tv klocek.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 216

Modele

0

Ułatwia życie

123 cm (49'') 25.05.2020 Autor: Aircolo

Niespodziewałem się że wniesie tyle radości do mojego życia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra

108 cm (43”) 12.05.2020 Autor: Mariopl12

Mam już rok czasu , działa bardzo dobrze, bez problemów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem bardzo zadowolona z telewizora

139 cm (55") 11.05.2020 Autor: Irys 61

Telewizor kupiony 6 m-cy bez zadnych zastrzeżeń obraz świetny łatwy w obsludze,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja !

123 cm (49'') 08.05.2020 Autor: Arti69

Od roku czasu bez zastrzeżeń. Kazdy kto do nas przyjdzie jest pod wrażeniem jakości obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wsszystko OK!

164 cm (65") 27.04.2020 Autor: trooll3

Świetny telewizor. Znakomicie spełnia oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz, słaby dźwięk

123 cm (49'') 17.04.2020 Autor: Pablosmile

Obraz bardzo dobry, 4k fajnie się sprawdza. Jednak musiałem dokupić soundbar bo dźwięk z wbudowwnych głośników jest słaby.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje ekstra - dobry sprzet

108 cm (43”) 15.04.2020 Autor: Kondzio1996PL

Posiadam owy model od roku, używany codziennie po parę godzin. Polecam bardzo ten telewizor - nigdy mnie nie zawiódł. Świetnie nadaje się do oglądania filmów wysokiej jakości. Jak wiemy telewizor oparty na sofcie andorid - polecam gorąco.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony forever

164 cm (65") 05.04.2020 Autor: Cizemy

Jestem fanem tej marki i jestem z nią na dobre i na złe

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość obrazu i nierównomierne podświetlenie

108 cm (43”) 02.04.2020 Autor: belly123

Telewizor na początku zrobił na mnie ogromne wrażenie, duża rozpiętość barw i rozdzielczość 4k zapewnia bardzo ładny, ostry i nasycony obraz. Niestety występuje duży backlight bleeding (nierównomierne podświetlenie w ciemnych scenach) a Sony uznaje to za cechę a nie wadę produktu. Smart TV działa z pewnym opóźnieniem, nie przeszkadza to szczególnie w wybraniu interesującej nas treści z wielu aplikacji które możemy zainstalować.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor dużo przydatnych funkcji.

108 cm (43”) 30.03.2020 Autor: rafi268

Witam jestem zadowolony z telewizora sony. Świetny wygląd przejzyste i funkcjonalne menu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie jestem zaskoczony . Wiedziałem że będzie ok

139 cm (55") 29.03.2020 Autor: hopas1

Kupiony niedawno jestem bardzo zadowolony. Po prostu super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ergonomia

139 cm (55") 21.03.2020 Autor: xyz2000

Telewizor działa rewelacyjnie i jest świetnej jakości. Ale po kliku miesiącach użytkowania stwierdziłem że pilot jest mało ergonomiczny. Dodatkowo przy odtwarzaniu filmów nie ma funkcji szybkiego przewijania do przodu i do tyłu .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada system android

164 cm (65") 21.03.2020 Autor: biniol

produkt dobry, jak dla mnie powolnie pracuje wchodząc do aplikacji

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Generalnie ok. Polecam.

108 cm (43”) 19.03.2020 Autor: Mariusz67

Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu TV. Wiele bardzo przydatnych funkcji. Jako smart z systemem android bardzo dobry. Obsługa głosowa rewelka. Do tego mogę wg wllasnego uznania dodawać aplikacje. Szczerze polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

123 cm (49'') 12.03.2020 Autor: Sebastians

Android - coś wspaniałego , obraz , dźwięk bardzo dobre, spełnia moje oczekiwania minusem jest pilot trzeszczy podczas użytkowania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Intuicja

139 cm (55") 11.03.2020 Autor: Marko2323

Telewizor spisuje się bardzo dobrze jest bardzo intuicyjny w obsłudze kompatybilny z wieloma urządzeniami międzyinnymi z laptopem laptopem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny Tv

139 cm (55") 09.03.2020 Autor: T1F1

Jestem bardzo zadowolony. Polecam telewizor, ma wiele funkcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo fajny tv ale nie bez wad

139 cm (55") 21.02.2020 Autor: piotrrrrrrrr

Tv posiadam półtora roku jedyne do czego moge sie przyczepic to slaba jakosc ramki wokol ekranu (mam odciagany wieszak i czesto uzywam) ktora bardzo trzeszczy i jest malo solidna oraz brak mozliwosci podlaczenia sluchawek przez bluetootha. Obraz super jak i dzwiek. Brakuje moze tylko obsugi glosem innych funkcji tv niz wyszukiwanie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

cena adekwatna do jakości

123 cm (49'') 06.02.2020 Autor: nemovado

Sprzęt - jak na SONY - trochę poniżej oczekiwań - matryca z bardzo nierównym podświetleniem (serwis twierdzi, że "tak ma być"): jaśniejsze przebarwienia widoczne na ciemnym tle, zwłaszcza przy bocznych krawędziach. Słabiutka implementacja Androida (jedynie 8.0) - brak możliwości zainstalowania DOBREJ alternatywnej przeglądarki internetowej (mozilla, chrome, opera? nic z tego!).

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Od lat używam sprzętu firmy SONY

123 cm (49'') 24.01.2020 Autor: Stanr68

To jest mój już 5 egzemplarz sprzętu RTV firmy Sony i nigdy się nie rozczarowałem zawsze był i jest na wysokim poziomie i bezawaryjny Polecam bo nie stać Nas na słaby sprzęt domowego użytku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zawiesza się

139 cm (55") 24.01.2020 Autor: Wolfek22

Z początku ok. Teraz strasznie się zawiesza. Trzeba wyłączyć z prądu i ponownie włączyć to dopiero działa

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok wszystko narazie

139 cm (55") 17.01.2020 Autor: BravoJohny

Do tej pory/prawie rok/ nic nie dzieje się złego. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo praktyczny i niezawodny

123 cm (49'') 16.01.2020 Autor: Wieslawxyx

Użytkuje go już dłuższdłuższyi jestem bardzo zadowolony, TV funkcjonalny i niezawodny.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Czysty wyraźny obraz.

123 cm (49'') 09.01.2020 Autor: Bezii

Super. Jestem bardzo zadowolony. Jakość to tylko w Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

niezadowolony

139 cm (55") 04.01.2020 Autor: Kotiv1964

Niestety po 1 roku użytkowania zaczynam żałować,że wybrałem markę Sony przez 1 rok miałem niezliczone przymusowe restarty telewizora ,czasem kilka razy dziennie, tylko podczas przełączania kanałów tv sat, nie pomagały mu wyłączanie pewnych opcji w ustawieniach technicznych itp. Jestem zmuszony kupić inny TV. Bedzie to jednak inna marka ,przykro bo myślałem, że Japońska technika jest the best

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny telewizor

164 cm (65") 31.12.2019 Autor: Piotrek64

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Piękny obraz, fajny smart tv , prosta obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry do konsoli

123 cm (49'') 29.12.2019 Autor: hiui21986

uzytkuje dobry rok i żadnych zastrzezeń polecilbym bym

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada znakomity obraz

123 cm (49'') 29.12.2019 Autor: Kwiatek198918

Udało mi się go kupić na początku tego roku jestem bardzo Zadowolony aczkolwiek posiada kilka mankamentów

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Godny polecenia

164 cm (65") 27.12.2019 Autor: trebor11

Telewizor mam od miesiąca i jestem zadowolony. Bardzo dobra jakość obrazu, choć trzeba trochę pokombinować. Dużo różnych ustawień obrazu już zaprogramowanych. Dobrze działa Internet, równie dobrze funkcja wybierania głosowego. Zastrzeżenia mam do instrukcji obsługi - bardzo uboga. Problem jest z ustawieniem jednakowego poziomu głośności z różnych źródeł i na różnych kanałach, gdy podłączony jest system kina domowego. Ale telewizor jak najbardziej wart polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy telewizor stulecia!

108 cm (43”) 22.12.2019 Autor: Klaudia 1239

Telewizor mam od stycznia, jestem wierną fanką firmy Sony i nie jest to pierwszy zakup od tej firmy, obraz przepiękny, dźwięk oryginalny i niepowtarzalny, wygląd pierwszorzędny, polecam zdecydowanie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wery gut

139 cm (55") 03.12.2019 Autor: Pirania

TV bardzo fajny dużo opcji graficznych świetne meni sklep android bardzo bogaty niezwykle exstra bass i obraz na filmach 4 k pilot świetny bardzo czuły

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

139 cm (55") 28.11.2019 Autor: Kris14780

Po aktualizacji androida tv raz na 2 tyg nie chce się wlaczyc. Trzeba odłączyć go z gniazdka i podłączyć ponownie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny tv

123 cm (49'') 09.11.2019 Autor: Mateusz55436

Nic się nie zacina bardzo dobry android robi robotę

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada super funkcje

164 cm (65") 03.11.2019 Autor: azarro1

Telewizor spełnia moje oczekiwania, jestem mega zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brawo dla Barvii

108 cm (43”) 23.10.2019 Autor: Przemo123456

Piękny obraz i kolory. Tv wart zakupu. Polecam ten tv.

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest świetny

139 cm (55") 19.10.2019 Autor: Hada

Polecam Każdemu spełni jego naj śmielsze oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada szybki i sprawny system operacyjny Android

123 cm (49'') 06.10.2019 Autor: rafiks

Telewizor został zakupiony rok temu i do tej pory nie widzę żadnych wad.Jestem zadowolony w 100%. W tamtym czasie nie było lepszego telewizora w tej cenie.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

139 cm (55") 04.10.2019 Autor: s96Adrian

Telewizor jak za taką cenę idealny. Dobry dźwięk, bardzo dobry obraz 4K, HDR. Android działa płynnie i intuicyjnie. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV KD-55XF7596

139 cm (55") 27.09.2019 Autor: TV Stanisław

Dobra jakość wykonania,bardzo ładny obraz, jakość dźwięku dobra. Po czterech miesiącach użytkowania telewizor zawiesił się, przestały działać wszystkie aplikację. Po przywróceniu ustawień fabrycznych TV działa nadal ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość obrazu zadawlająca

139 cm (55") 25.09.2019 Autor: Marcinp

Poprzednik LG niema porównania Sony to Sony Smart śmiga nie zacina funkcja rozpoznawania mowy na początku dziwnie mówić do pilota ale robi robotę

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ANDROID JEST SUPER

123 cm (49'') 24.09.2019 Autor: edi257

MAM ROK I JEST OK . obraz super. internt dziala jedyny minus brak wyszukiwarki google

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Żałuje, że go nie oddałem jak jeszcze mogłem

123 cm (49'') 18.09.2019 Autor: GizmoMDG

Wyświetlany obraz jak na 4K jest co najmniej słaby. Czernie bardzo nie czarne. Kolory nie przenikają się płynnie tylko schodkowo a mam porównanie z podobnym telewizorem od LG.Teraz po 7 miesiącach telewizor jest na naprawie gwarancyjnej , ponieważ do wnętrza ekranu dostał się robak! który wyglądał jak spalone pixele. Kasa w błoto, po raz drugie z Sony...

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękne kolory, ładny wygląd.

139 cm (55") 14.09.2019 Autor: Revol

Telewizor smukły w bardzo ładnej ramce. Obecność androida na pokładzie pozwala na instalacje najpopularniejszych aplikacji. Brakuje jednak kilku które można spotkać na telewizorach konkurencji. Obraz jest bardzo ostry a kolory bardzo wyraziste. Jeśli chodzi o kąty widzenia to tutaj jest gorzej. W porównaniu ze starym telewizorem w tym czerń oraz kąty są trochę gorsze. Brakuje też iluminacji diody led która nie świeci się w trybie standby. Telewizor bardzo szybko reaguje aczkolwiek android potrafi czasem zawiesić aplikacje. Dobry wybór w dobrej cenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

naprawdę dobry sprzęt za niewygórowane pieniądze

139 cm (55") 10.09.2019 Autor: gdlubek

dobra matryca, stosunkowo proste menu, idealna proporcja jakości do ceny

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moj telewizor

139 cm (55") 07.09.2019 Autor: Konrad102

Obraz jest bardzo realistyczny,kolory są bardzo nasycone

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

139 cm (55") 05.09.2019 Autor: zyga46

Bardzo jestem zadowolona z zakupu, telewizor spełnił moje oczekiwania - jak również cena była odpowiednia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wiele możliwości dzięki systemowi Android

139 cm (55") 05.09.2019 Autor: Walduś90

Telewizor posiadam od miesiąca, dzięki Androidowi posiada wiele możliwości. Jakość obrazu oraz dźwięk doskonałe.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

GODNY POLECENIA

123 cm (49'') 30.08.2019 Autor: Andrzej888

BARDZO DOBRY TELEWIZOR, JAKOŚĆ OBRAZU I DŹWIĘKU ZADOWALAJĄCA, SMART TV NA ANDROIDZIE DAJE WIELE MOŻLIWOŚCI JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU TEGO TELEWIZORA

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Matryca wysoka jakość obrazu

164 cm (65") 23.08.2019 Autor: Pioter999

Kupiłem tv niecały miesiąc temu jak w tytule matrycą zasługuje na pochwałę.Dziwi natomiast fakt że firma jaką jest sony nie daje porządnego pilota tylko dziadostwo którym trzeba w 21 wieku całować w telewizor co do płynności działania jest na dobrym poziomie jeśli chodzi o android tv usługa fajna ale jak na te podzespoły które są odpowiedzialne za jego działanie to jest średnio tv potrafi się zawiesić i trzeba niestety odpiac kabel zasilania żeby ten porządnie się zresetowal.W ogólnej ocenie dalej 4 gwiazdki myślę że to wystarczająca ocena

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

HDR nie działa

139 cm (55") 19.08.2019 Autor: Polak88

HDR po aktualizacji nie działa, nie ma w ogóle opcji do ustawienia HDR. Kumpel ma ten sam telewizor i po miesiącu użytkowania był już w naprawie, póki co mój działa, ale jak pisałem HDR zamiast poprawić obraz to go psuje, nakłada szary efekt jak by był za mgłą.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada prawie wszystko jak na smart tv

139 cm (55") 17.08.2019 Autor: Romy51

Kupiłem tv sony ponieważ ma Androida i a cena była relatywnie niska jak na tv z takim wyposażeniem. To , ze kupiłem sony zdecydowała recenzja sprzedawcy w Media Markt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pierwsze wrażenie

139 cm (55") 13.08.2019 Autor: Nerolek

Jest idealny niczego nie brakuje sprawia że odpoczynek jest rewelacyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

CZENSTO SIE ZAWIESZA

123 cm (49'') 01.08.2019 Autor: Ramzes 1111

Ogolnie slabe aplikacje ,malo polskich albo wszystkie platne

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystkie funkcje jakich poszukiwałem

123 cm (49'') 27.07.2019 Autor: Najmi 2019

Telewizor super , jedyne minus to: słuchawki po kablu , nie uboga instrukcja zwłaszcza w obszarze korzystania z aplikacji .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie jest jak piszą

139 cm (55") 24.07.2019 Autor: Jarosław Jan

Program odpowiedzialny za łączność pomiędzy telefonem a telewizorem nie działa. Zdjęcia trzeba zrzucać na ekran za pomocą Google. Zauważyłem że włącza się samoczynnie zaraz po wyłączeniu. Nie wart był 2880 zł. Mogę zgłosić do naprawy lecz trzeba mieć czas. Żałuję że kupiłem

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw fajnych funkcji. Łatwy w odsłudze.

164 cm (65") 23.07.2019 Autor: gofer123

Posiadam telewizor pół roku i nie mam zastrzeżeń .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szczególnie podobają mi się funkcje Google i Netfl

139 cm (55") 13.07.2019 Autor: lidka

Mąż wyszedł z domu na pół godziny i wrócił z tym telewizorem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

139 cm (55") 10.07.2019 Autor: Tatko

Kupiłem ostatnio dobrej jakości telewizor i jestem z niego bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomita jakość w przystępnej cenie

123 cm (49'') 09.07.2019 Autor: dowolny345

Jeśli poszukujesz telewizora 4K opartego na platformie Android TV, to trafiłeś idealnie. Bardzo dobra jakość obrazu, łatwa obsługi i przystępna cena.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

164 cm (65") 04.07.2019 Autor: Krisgda

Mam go od miesiąca super odbiera i jestem bardzo zadowolony polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

108 cm (43”) 25.06.2019 Autor: Zbyszek55

Super telewizor pod każdym względem (obraz, funkcje internetowe, itp.)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia pozytywna

123 cm (49'') 23.06.2019 Autor: kale1963

Telewizor godny polecenia. wszystko ok. minus brak dwukierunkowego bluetooth i słaba jakość głośników.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

139 cm (55") 19.06.2019 Autor: Lipa007

Nie żałuję zakupu spełnia wszystkie wymagania :)).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyszukiwanie głosowe

139 cm (55") 18.06.2019 Autor: fk 68

Produkt posiadam od 9 miesięcy i nie nażekam i bardzo jestę zadowolony.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Więcej zalet niż wad

108 cm (43”) 15.06.2019 Autor: PoorBoy

Udało mi się go kupić na promocji ok 700zl taniej, cały czas na niego polowalem i w sumie miałem zapłacić już pełną kwotę, ale nadazyla się promocja więc zakup padl odrazu, telewizor zastąpił 12 letniego sony ktory byl idealny, lecz nie posiadal telewizji naziemnej i smart tv, nowy relewizor w porównaniu do mojego starego ma slabszy głos i troche wolniej reaguje na komenty wydwane pilotem ale problem pojawil sie po aktualizacji do najnoszego systemu Android i nie jest źle, nie przeszkadza mi to bo opoznienia nie sa jakos bardzo duże. Ogolnie polecam wszystkim poki co nie ma z nim żadnych problemów mkze raz czy dwa się zawiesił i trzeba bylo go zrestartowac ale nie wymienilbym go na inny chyba ze na wiekszy ale przestrzeń w salonie nie pozwala.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

całokształt OK... ( menu, obsługa...)

139 cm (55") 03.06.2019 Autor: pszepan_k

super czysty ostry obraz, schludny wygląd .... bez zbędnych wydziwień

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z internetem

123 cm (49'') 29.05.2019 Autor: wues47

Niestety nie mogę skonfigurować TV z modemem UPC i nie mogę korzystać internetu

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

139 cm (55") 27.05.2019 Autor: Arekzg

Sprzęt super, super, super, super, super wczoraj oglądałem zcteściową i też jej się pofobał sprzęt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 20.05.2019 Autor: Czeslawski

Świetny wybór chociaż mógłbym wziąć większy 65 ale i tak jest ok funkcje smart czad super nie myślałem że to takie fajne mieć internet w tv dźwięk mógłby być lepszy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny telewizor

123 cm (49'') 15.05.2019 Autor: yoyo28

Telewizor z masa funkcji, za rozsądne pieniadze. Jestem zachwycony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

słaba matryca

123 cm (49'') 15.05.2019 Autor: Pietrzus

TV użytkowany pół roku. Na początku byłem nawet zadowolony, ale po ok 2 miesiącach po zakupie pojawiły się bardzo duże przebarwienia na matrycy, które skutkują tym, że nie da się oglądać żadnych ciemnych scen w filmach czy też w zwykłej telewizji, a wieczorem przy zgaszonym świetle nie da się oglądać wcale.. na razie tv jest w naprawie, ale pracownik serwisu odbierający telewizor stwierdził, że na 100% nic nie zostanie zrobione, bo "te telewizory tak mają". Bardzo słabo ze strony tak renomowanej marki. Niby Sony, a jakość Sanyo..

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV do wszystkiego!

139 cm (55") 14.05.2019 Autor: lech_s

Telewizor zakupiłem w listopadzie 2018, do chwili obecnej wszystko działa super jakość obrazu, dźwięk, obsługa internetu wszystko SUPER. POLECAM!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie