147

4.7 na podstawie 147 recenzji klientów

114
23
7
1
2
Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony 75X94J

189 cm (75”) 08.01.2022 Autor: spiderek

Nigdy nie piszę opinii ale tym razem napiszę.Do tej pory zawsze miałem telewizory innych marek, chciałem tym razem czegoś ze stajni Sony. Po wielogodzinnym czytaniu różnych recenzji, opinii wiedziałem że chcę X95J. Jednakże miałem dylemat 10,8tys zł to znaczna suma przy 75', więc pomyślałem że może 65'. Trochę za mały. Więc miałem dylemat. Chciałem 75 cali. Trafiłem wtedy na porównania X94J vs X95J. Okazało się że praktycznie te telewizory są takie same, a X94J kosztuje o prawie 4 tyś mniej. Więc wybrałem się w miasto na poszukiwanie tych telewizorów żeby zobaczyć na żywo różnicę. I to był strzał w 10. Okazało się że te dwa telewizory jak niewiele się różnią że przepłacanie 4 tyś za ciut większą ostrość, czy metalową ramkę albo innego pilota nie ma sensu. Tak więc jestem szczęśliwym posiadaczem X94J. Obraz rewelacyjny. Dźwięk tak jak wszyscy piszą beznadziejny. (Mi osobiście to nie przeszkadza bo mam zestaw HiFi podłączony do oglądania filmów). Czy kupiłbym jeszcze raz X94J czy jednak X95J. Zdecydowanie kupiłbym tak jak kupiłem w promocji za 6999zł ten właśnie modem X94J. Nie warto przepłacać prawie 4 tyś. Czy kupiłbym jeszcze raz Sony? Tak zdecydowanie to mój bardzo dobry wybór, jestem zadowolony że jest na Androidzie. Do poprzednich samsungów używałem przystawki Xiaomi miband. A tu mam to samo i rewelacyjnie szybko działa. Co mogę doradzić, jak macie miejsce to zawsze bierzcie większy. Cieszę się że nie dałem się namówić na mniejszy 65 calowy kosztem "wyższego" modelu. Porównywałem nawet go w sklepie do OLEDowego (oba stały obok siebie), i szczerze, to przy dynamicznym obrazie nie widziałem różnicy, przy pauzie jasne coś było widać ale niewiele. Po co więc pchać się w OLEDa? Ja nie wiem. Po prezentacji nowych modeli na 2022, też widzę że praktycznie nie będzie żadnej znaczącej różnicy w X95K który ma miniLED, a soft ten sam. Więc reasumując wiem że X94J posłuży mi na dobrych ładnych lat. Dzięki Sony Center za fajną promocję.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Rozczarowanie

189 cm (75”) 02.01.2022 Autor: PiotrPiotrPiotrGG

Niby Android TV a nie działa Eurosport Player. Sony twierdzi, że to wina Eurosport, ale mam jeszcze np. Mio Box z Android TV i działa bez zarzutów, mam non name TV 32" z android TV i działa bez zarzutu. Wystarczy chyba tylko chęć i poprawa softu a nie zrzucanie na ESP

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 147

Modele

0

Brak negatywnych uwag

189 cm (75”) 08.08.2022 Autor: PadreToshi

Jakość obrazu świetna - nie jestem wybrednym samozwańczym znawcą. Reakcja systemu na pilota/aplikację natychmiastowa - miła odmiana po starszym zamulonym modelu Dźwięk - jeśli ktoś liczy na cudowny dźwięk z telewizora bez zewnętrznego audio, powinien zastanowić się jeszcze raz. Długo zastanawiałem się nad kupnem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie żałuję ani złotówki wydanej na to urządzenie PS. Nie jestem botem ;)

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny tv w dobrej cenie. 75 cali robi robotę.

189 cm (75”) 30.07.2022 Autor: Czouk77

Mam od 2 tygodni w 75 calach i jest przekozak. Dodatkowo 5 lat gwarancji w sony centre w cenie telewizora. Po co brać w innym sklepie czy markecie i płacić dodatkowo 1700 za 5 lat gwarancji. I tak się nie zepsuje. Mój poprzedni xf 9005 w 55 calach właśnie po 4 latach poszedł w inne ręce i klient tez zadowolony. U rodziców też sony staruszek kdl 48w585b. Nie wiem chyba z 2014 roku a świeci normalnie i nic się z nim nie dzieje także jak tv to tylko sony...

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny tv, super możliwości, lecz nie bez wad

139 cm (55") 29.07.2022 Autor: jaROss

Rewelacyjna jakość obrazu, lekko na minus winieta w rogach (przyciemnienie), lekki bleed napisów i plastikowe ramki ( w porównaniu z KDL z 2014 roku). Co do reszty jak na razie bardzo zadowolonym

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV idealny!

189 cm (75”) 29.07.2022 Autor: FiodorKing

Jestem użytkownikiem tego telewizora od 4 tygodni. TV świetnie się prezentuje. Głównie jako TV do PS5, ale również oglądam dużo filmów. Należy pamiętać o aktualizacji telewizora by mieć dostęp do VRR i ALLM. Polecam!

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kąty

189 cm (75”) 27.07.2022 Autor: oli2a

Strasznie kiepskie kąty, nienaturalny obraz, tv nie wart tej ceny

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
29.07.2022

Witaj oli2a!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, ze każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Tv Sony

139 cm (55") 26.07.2022 Autor: Narek 65

Trochę jestem rozczarowany bo: - narożniki ekranu są wyraźnie ciemniejsze przy jasnych scenach - powłoka antyrefleksyjna tylko przy oglądaniu na wprost - dźwięk przeciętny - kąty widzenia bez rewelacji.

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
28.07.2022


Witaj Narek 65!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.
Informacje i zalecenia dotyczące ustawień dźwięku znajdziesz na stronie: https://bit.ly/3zkpjUm

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Chyba jednak zmienię na Samsunga

189 cm (75”) 24.07.2022 Autor: Quel

Telewizor ma tydzień. Wczoraj się zawiesił i nie reagował. System Android (przepraszam, Google) ostatnio nie chciał ściągnąć żadnej aplikacji. Prócz tego, mam problemy ze ściszaniem soundbara pilotem do Tv.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
26.07.2022

Witaj Quel!

Dziękujemy za przesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.
W celu samodzielnego wyeliminowania problemu z konfiguracją pilota od soundbara zalecam upewnienie się, że funkcja Bravia Sync jest włączona: https://bit.ly/3S4vyUw

Aby uniknąć ponowienia się problemu z instalacją aplikacji, zalecam wyczyszczenie pamięci podręcznej wszystkich zainstalowanych aplikacji:

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Bardzo dobry telewizor, polecam!

189 cm (75”) 18.07.2022 Autor: Slavo84

Długo szukałem telewizora 75 cali zarówno do oglądania filmów jak i konsoli ps5. Brałem pod uwagę różne marki w podobnym przedziale cenowym i tv Sony miażdży konkurencję. Świetny obraz dolby vision, dźwięk mam pod soundbar więc się nie wypowiem. Android tv. Polecam.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko świetnie dział.

164 cm (65") 11.07.2022 Autor: arkryg

Telewizor kupiony miesiąc temu . Działa super płynnie nie zawiesza się obraz kryształ .

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

189 cm (75”) 07.07.2022 Autor: Maciej86

Jesteśmy zachwycenie obrazem. Mamy kino w domu. Bardzo wszystkim polecam.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sony x94J

189 cm (75”) 05.07.2022 Autor: Darek j

Genialny telewizor, 75 cali robi wrażenie, recenzji o tym modelu napisano już wiele, ja jedynie dodam ze warto było kupić ten model.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszechstronność i drobne potknięcia

164 cm (65") 13.06.2022 Autor: Jasio58

Chciałem mieć większy telewizor i mam. Poprzedni to KD55XE7096 - do niego porównuję obecny. Zdecydowanie lepszy ekran, głęboka czerń i bogate kolory, dobre wykorzystanie HDR. Bardzo szybko działa elektronika przy zmianie kanału. Kilka razy zdarzyło się, że w trakcie oglądania programu "dostałem" czarny ekran i ciszę, po chwili wyświetlił się ekran "Home" i od nowa musiałem zaznaczyć "TV". W stosunku do poprzedniego w przypadku listy programów nieco przedobrzone. Podświetla kolorem filmy, przewijanie listy powoduje "skakanie" co jeden kanał (w poprzednim cała strona listy) - dla mnie to utrata prostoty i czytelności. Instalacja początkowa z wykorzystaniem anteny satelitarnej niezbyt dobrze opisana w pomocy, pełna dziwnych skrótów i pojęć dla przeciętnego użytkownika niezrozumiała. Układ pilota w poprzedniku zdecydowanie lepszy - w obecnym przycisk listy kanałów "wyrzucony" gdzieś na bok, nieco dziwnie działający. Maskowanie i mocowanie kabelków w nóżkach słabe. Nie wiadomo dlaczego gniazdka wszystkich kabli są z tyłu tak wysoko, przez co trzeba kupować je dłuższe.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
16.06.2022

Witaj Jasio58!



Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Dobry zakup ale irytujące szczegóły

126 cm (50") 13.06.2022 Autor: cooper69

W porównaniu do plazmy 42" Panasonica (wysoki model) na plus: - oczywiste to rozmiar efektywnego ekranu i rozdzielczość - minimum 3x mniejsze zużycie energii (rosnące ceny prądu to był główny powód wymiany) - lepszy dźwięk - niezły interfejs Minusy: - obraz czyli pod kątem blednie i pojawiają się czerwone aureolki przy białych napisach na czarnym tle - nie mogę zmusić pilota Sony do pełnej współpracy z dekoderem (Cisco) UPC - działa wszystko oprócz włączania dekodera - pilot za długi, za małe przyciski (szczególnie play, przewijanie) i nielogicznie rozplanowany w porównaniu do np. Logitech Harmony 555 - strasznie krótki kabel zasilający - "brawo" księgowi wrr

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
15.06.2022


Witaj cooper69!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Po 6 miesiącach pojawiły się przebarwienia matrycy

189 cm (75”) 09.06.2022 Autor: BOAA

TV kupiony w grudniu 2021, po kilku miesiącach przywykłem do obsługi TV, obraz całkiem fajny bez wad, kolory ładne jasność wystarczająca do jasnego pokoju, niestety zadowolenie nie trwało długo bo po 6 miesiącach na matrycy pojawiła się plama - nierównomierne podświetlenie -przebarwienie fiolet. Wygląda na to że gwarancja SONY to porażka -po uznaniu reklamacji na siłę będą wymieniać na inny egzemplarz, na zwrot gotówki nie ma co liczyć.

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.06.2022

Witaj BOAA!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Niesamowity sprzęt

189 cm (75”) 21.05.2022 Autor: Mlodypsych

Od dwóch tygodni użytkuje. Jestem bardzo zadowolony . Mnóstwo funkcj

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niezły ale

164 cm (65") 11.05.2022 Autor: pyrkos1

Obraz ładny ale irytuje podświetlenie które zbyt prześwietla brąz przy ciemnych scenach.Dodatkowy minus to bravia core która się wiesza po ostatniej aktualizacji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.05.2022

Witaj Pyrkos1,

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Poniżej przesyłam pomocne linki:

https://bit.ly/3w7WN7M
oraz
https://bit.ly/3w8eMuL

W razie pytań lub pomocy z ustawieniami, zapraszam do kontaktu:

Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula @Sony Support PL

0

Jak na razie Super

126 cm (50") 09.05.2022 Autor: Jacek3327

Ja na razie a użytkuję ten TV od prawie 2 tygodni jest super. Obraz na pewno nie taki jak w OLED ale spokojnie daje radę. Prosty w obsłudze , Google TV działa płynnie bez zacięć . Małym mankamentem jest to , ażeby działał wbudowany mikrofon trzeba przestawić język na angielski . Ale to jest do przeżycia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

164 cm (65") 02.05.2022 Autor: Tomek11

Jest to drugi TV Sony po jedenastu latach użytkowania pierwszego. Padł wybór na XR 65 X 93J. Użytkuję go od dwóch tygodni. Cóż mogę powiedzieć myślę, że posłuży mi tak długo jak jego poprzednik. Na razie jestem bardzo mile zaskoczony jego możliwościami. Posiada super obraz i dźwięk. Z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekko rozczarowuje!

164 cm (65") 29.04.2022 Autor: jmpot1

Mam też mniejszy Sony Bravia Oled 48". Jest pod każdym względem lepszy. A ten dla przeciętnego oglądacza wystarczy. Mnie zależało na Google TV i streamingu! Te funkcje działają doskonale!!!Jeśli dokupisz oryginalny uchwyt na ścianę pamiętaj ,że część śrub jest dołączona do telewizora i próżno ich szukać w zestawie uchwytu! Generalnie jeśli nie chcesz wydawać fortuny ta to jest dobry wybór. Brak drukowanej i dokładnej instrukcji jest dużą uciążliwością, ale to jest przypadłość wszystkich telewizorów Sony. Widać nie lubią w tej firmir Lasów Państwowych i nie chcą dać im zarobić

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
02.05.2022

Witaj Kodens79!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.
Instrukcję może Pan znaleźć w linku: https://bit.ly/3F84MET

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Doskonały

164 cm (65") 28.04.2022 Autor: Jola71

Telewizor Sony X94J Bravia mamy od pół roku, jesteśmy zachwyceni obrazem , dokładnością szczegółów, kolorystyką, ostrością obrazu... cudowny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup

139 cm (55") 24.04.2022 Autor: DUSIA

Od wielu lat korzystam tylko z urzadzen RTV firmy Sony. I jak zwykle otrzymałam doskonały produkt gwarantującyj jakość firmy spełniającej więcej niż wszystkie moje oczekiwania. Firma Sony to nadal jakość i niezawodność. Polecam bez mrugnięcia okiem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny

189 cm (75”) 15.04.2022 Autor: simon aaa

Przesiadłem się z samsunga, co widać na początku świetny system android, czasami musi chwilę pomyśleć ale może to wina mojego internetu radiowego. Fajny obraz, wybieranie głosowe, aplikacje, dźwięk nie wiem bo mam zewnętrzny system audio. Interfejs przyjazny Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Daje znakomity dźwięk

126 cm (50") 13.04.2022 Autor: fil53

Wcześniej korzystałem z telewizora innej marki, który był dobry, ale po uruchomieniu BRAVIA XR50X94J zobaczyłem i usłyszałem, jaka jest duża różnica na plus dla BRAVIA. Szczególnie różnicę tą słychać - BRAVIA XR50X94J daje znakomity dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

100 % satysfakcji.

164 cm (65") 12.04.2022 Autor: Raff75

Trzeci tv Sony w rodzinie. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Obraz na 6, dzwiek z tv raczej przecietny. Tv podlaczony do soundbara z ktorym ogladanie filmow jest przyjemnoscia dla oka i ucha. Oby byl tak usaby jak poprzednie. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko co trzeba w dobrej cenie

164 cm (65") 12.04.2022 Autor: VonOrlow

Otrzymałem doskonały produkt gwarantującej jakość firmy spełniającej więcej niż wszystkie moje oczekiwania. Firma Sony to nadal jakość i niezawodność.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv za rozsądną cenę

164 cm (65") 11.04.2022 Autor: Kusguwu

Telewizor użytkuję od około dwóch tygodni. Jakość wykonania na bardzo dobrym poziomie, wrażenie wizualne kapitalne. Obraz w 4K śliczny, czerń i kolory po drobnej kalibracji fantastyczne. Obraz z kablówki UPC całkiem dobry. Co do dźwięku to mocno przeciętny dlatego zainwestowałem w soundbar również od Sony. Zakupiłem w promocji za 4389 zł bo cena aktualna 5999 zł jest przesadzona. W tym przedziale cenowym nie ma lepszego sprzętu. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena telewizora

164 cm (65") 08.04.2022 Autor: rmn1990

Telewizor jest bardzo dobry i spełnił moje oczekiwania jeśli chodzi o oglądanie filmów w wysokiej rozdzielczości.. Przyczepić się mogę jedynie do dźwięku, i braku obsługi Dolby Vision w rozdzielczości 4k 120Hz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
11.04.2022

Witaj rmn1990!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

W celu samodzielnej zmiany jakości dźwieku, zalecam skorzystanie ze wskazówek zawartych na stronie: https://bit.ly/3Mcnmy7

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Funkcje i jakość obrazu - WYŚMIENITE!

139 cm (55") 05.04.2022 Autor: dakota67

Model TV jest bardzo nowoczesny, posiada wiele użytecznych funkcji, miły dla oka design. Ogląda się z prawdziwą przyjemnością.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

POSIADA FAJNE FUNKCJE

189 cm (75”) 03.04.2022 Autor: 57Marek

Minus? to to że stary tv SONY 22 cale który służy za monitor do komputera reaguje na pilota nowego tv (haha) tego nie przewidziałem że 10-letni SONY będzie działał jak nowy . TZN. że kupiłem super telewizor

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony to nie tylko marka.

189 cm (75”) 01.04.2022 Autor: ppik

Jestem wieloletnim posiadaczem sprzętu TV sony i nie zawiodłem się kolejnym zakupem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko jest ok!

139 cm (55") 24.03.2022 Autor: darbor

Działa i sprawia dużo frajdy. Prawie intuicyjna obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dużo aplikacji

164 cm (65") 18.03.2022 Autor: carmanek

doskonały do oglądania sportu i filmów , wygodne funkcje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Powrót do TV Sony

164 cm (65") 18.03.2022 Autor: izomur

Powrót po latach do marki Sony jest moim trafnym wyborem. Atrakcyjna cena dla średniaka z funkcjami i jakością z wyższej półki. Ta polityka Sony bije konkurencję.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To czego szukałem

126 cm (50") 18.03.2022 Autor: JacekPlacek72

Kupiony 2 tygodnie temu. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Bardzo wąska ramka, przez co zajmuje tyle samo miejsca co jego 43" poprzednik z duża ramką.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowity ekran piekny obraz

164 cm (65") 09.03.2022 Autor: Jaco79

Dobry prezent na Dzien Kobiet,bardzo dobrze sie oglada zwlaszcza w nocy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor.

164 cm (65") 08.03.2022 Autor: Antoni 1313

Kupiłem ten model 3 tygodnie temu. Znakomity obraz I Google TV. Polecam niezdecydowanym na zakup tego modelu Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny telewizor

164 cm (65") 07.03.2022 Autor: paweljohnny93

Soniacza kupiłem 3 tyg temu i muszę przyznać że spełnia swoją rolę w 100%. Jakość sony to jednak jakość sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

164 cm (65") 05.03.2022 Autor: Adamus494

Rewelacyjny odbiornik TV. Głośniki znakomite. Obraz mega. Jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała barwa kolorów

189 cm (75”) 05.03.2022 Autor: Juras1

Tv naprawdę bdobrej jakości, znakomity obraz, dźwięk, wiadomo że to nie jest soundbar tylko tv, więc nie można wymagać zbyt dużo Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niestety wydali bubla, poniżej szczegoly

126 cm (50") 28.02.2022 Autor: Daro1977

Okazuje się że tv ma defekt w postaci korzystania z modułu CI (tv kablowa), komunikacja w tej sprawie z serwisem słaba, ciągle informowanie że aktualizacja załatwi sprawę ale nie wiedzą kiedy będzie.... Sklep podpowiedział żeby zgłosić usterkę, wymienili płytę główną ale monter też dzwonił z dnia na dzień żeby się umówić!!! sam obraz bardzo ładny i tv ok ale podejście producenta i serwisu slabe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
02.03.2022

Witaj Daro1977!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy poinformować, że aktualizacja dedykowana problemowi z odbiorem modułu CAM jest już dostępna. Zalecamy bezpośredni kontakt ze wsparciem technicznym firmy Sony w celu uzyskania plików z aktualizacją: https://bit.ly/3sz7s9R

Pozdrawiam,
Amelia @Sony PL

0

Super

189 cm (75”) 28.02.2022 Autor: Karolr

Tv 75 cali .. dla mnie super. Spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv za te pienidze

164 cm (65") 16.02.2022 Autor: Pol 71

Telewizor godny polecenia poprzedni był Sony i ten tez

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

telewizor

189 cm (75”) 16.02.2022 Autor: kate 1

super sprzęt , kupiony po konsultacjach z firmą sony-wszystko omówili, dobrali sprzęt, sami odzwonili-gorąco polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony to jest to super sprzet

126 cm (50") 12.02.2022 Autor: Leszek48

Kupilem 2 tygodnie temu poprzednie telewizory tez Sony i nie zawiodlem sie ten jest super

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre odwzorowanie naturalnych kolorów.

139 cm (55") 11.02.2022 Autor: Kermit1978

Kupiłem tv kilka miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolony z produktu. Mam nadzieję, że nadal utrzymujecie jakość produktów na wysokim poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny,wykonany perfekcyjnie

189 cm (75”) 08.02.2022 Autor: Luki37

Zadowolony z zakupu,obraz dźwięk wszystko odpowiada. Zawiesiłem na ścianie i prezentuje się kosmicznie cale robią swoje w salonie 75 jest perfekcyjna.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER

189 cm (75”) 08.02.2022 Autor: Jarek1976

Po dwóch tygodniach użytkowania 75'- brak pytań. Spełnia wszystkie założone oczekiwania i to z dużym nakładem. Najwięcej oczekiwań miałem do obrazu - jestem mega zadowolony. Funkcje smart, aplikacje również na duży plus. Odnośnie dźwięku nie będę się wypowiadał bo audio puszczam przez amplituner ONKYO z dźwiękiem 5.1.

Jakość obrazu

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolony, w końcu!

189 cm (75”) 01.02.2022 Autor: filek76

Telewizor mam od blisko miesiąca. Po przesiadce z 6 lub 7 letniego Samsunga jest bardziej niż zadowolony. Smart TV działa błyskawicznie (na poprzednim TV aplikacje działały dość ospale, zwłaszcza HBO GO). Kolory - bajka. HDR - działa! Dźwięk z amplitunera czysty, ARC działa. Nie wiem czemu nie kupiłem tego TV wcześniej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

REWELACYJNA jakość!

139 cm (55") 29.01.2022 Autor: M1973

Kupiłem miesiac temu, jestem bardzo zadowolony, czekam na aktualizacje oprogramowania by móc uzywać mikrofonu w TV a nie w pilocie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekko rozczarowany

189 cm (75”) 16.01.2022 Autor: Adam One

Fajny był przez pierwsze 2 dni. Potem syn podłączył stary tv 40 calowy Samsung i rozpoczęły się testy. No i Samsung dawał radę i kolory miał.bardziej soczyste. Stary 15 letni TV miał.ciekawsze kolory od nowego.75 calowego Sony. Dopiero pogrzebanie w ustawieniach poprawiło.znacznje wrażenie. Ogólnie sprzęt świetny jednak trochę za drogi.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
19.01.2022

Witaj Adam One!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Każdy feedback ze strony klientów jest dla nas niezwykle istotny
i brany pod uwagę podczas dalszego procesu udoskonalania produktów.
Życzymy udanego korzystania z naszego flagowca.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

SONY XR55X93J

139 cm (55") 15.01.2022 Autor: tadzimierz

Świetny telewizor, jakość obrazu na najwyższym poziomie, bardzo dobry dźwięk, duże możliwości personalizacji - dużo ustawień, intuicyjne ustawianie i obsługa, oglądanie - sama przyjemność, sterowanie głosem bardzo przydatne, świetny zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

XR75X94J

189 cm (75”) 10.01.2022 Autor: zibi68

Wszysko działa jak należy z wyjątkiem dźwięku. Kolory, kontrast jakość obrazy jest na 5 gwiazdek, dźwięk jak na tę klasę telewizora stanowczo za słaby. Wbudowane głośniki po prostu nie dają rady. No i jeszcze jedna bardzo istotna wada to brak przycisku TimeShift na pilocie - w celu zatrzymania obrazu tv trzeba przejść przez rozbudowane menu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
13.01.2022

Witaj zibi68!

Dziękujemy za nadesłaną opinię - pragniemy zapewnić, iż została ona przekazana do właściwego działu.
Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezwykle istotny i brany pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami i udoskonaleniami produktów.
Pragniemy zapewnić, iż Państwa opinia została przekazana do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Sony X94J

126 cm (50") 10.01.2022 Autor: Alan241

Świetny tv za rozsądne pieniądze,jedynie czego brakuje to analogowego wyjścia audio,muszę niestety kupić przetwornik C/A,wyjście słuchawkowe nie rozwiązuje problemu,jak dla mnie jest martwe,mimo to polecam,długo zastawiałem się nad wyborem telewizora,ten pod względem obrazu jest rewelacyjny,no i rozmiar,szukałem pięćdziesiątki,pozdrawiam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam było super !!!!!!!!!!!

139 cm (55") 09.01.2022 Autor: mazur

Telewizor jest petarda. Doskonały obraz, głośniki mogłyby być lepsze ale i tak zamierzam dokupić jakiś fajny soundbar wiec jakoś to przeżyje :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nowoczesny i przyjazny w użytkowaniu.

126 cm (50") 08.01.2022 Autor: BAOBAB_69

Fajnie działają polecenia głosowe, programowanie ustawień indywidualnych bardzo intuicyjne. Komunikacja z internetem bardzo dobra. Szkoda, że większość filmów w Bravia Core nie ma polskiego lektora

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony 75X94J

189 cm (75”) 08.01.2022 Autor: spiderek

Nigdy nie piszę opinii ale tym razem napiszę.Do tej pory zawsze miałem telewizory innych marek, chciałem tym razem czegoś ze stajni Sony. Po wielogodzinnym czytaniu różnych recenzji, opinii wiedziałem że chcę X95J. Jednakże miałem dylemat 10,8tys zł to znaczna suma przy 75', więc pomyślałem że może 65'. Trochę za mały. Więc miałem dylemat. Chciałem 75 cali. Trafiłem wtedy na porównania X94J vs X95J. Okazało się że praktycznie te telewizory są takie same, a X94J kosztuje o prawie 4 tyś mniej. Więc wybrałem się w miasto na poszukiwanie tych telewizorów żeby zobaczyć na żywo różnicę. I to był strzał w 10. Okazało się że te dwa telewizory jak niewiele się różnią że przepłacanie 4 tyś za ciut większą ostrość, czy metalową ramkę albo innego pilota nie ma sensu. Tak więc jestem szczęśliwym posiadaczem X94J. Obraz rewelacyjny. Dźwięk tak jak wszyscy piszą beznadziejny. (Mi osobiście to nie przeszkadza bo mam zestaw HiFi podłączony do oglądania filmów). Czy kupiłbym jeszcze raz X94J czy jednak X95J. Zdecydowanie kupiłbym tak jak kupiłem w promocji za 6999zł ten właśnie modem X94J. Nie warto przepłacać prawie 4 tyś. Czy kupiłbym jeszcze raz Sony? Tak zdecydowanie to mój bardzo dobry wybór, jestem zadowolony że jest na Androidzie. Do poprzednich samsungów używałem przystawki Xiaomi miband. A tu mam to samo i rewelacyjnie szybko działa. Co mogę doradzić, jak macie miejsce to zawsze bierzcie większy. Cieszę się że nie dałem się namówić na mniejszy 65 calowy kosztem "wyższego" modelu. Porównywałem nawet go w sklepie do OLEDowego (oba stały obok siebie), i szczerze, to przy dynamicznym obrazie nie widziałem różnicy, przy pauzie jasne coś było widać ale niewiele. Po co więc pchać się w OLEDa? Ja nie wiem. Po prezentacji nowych modeli na 2022, też widzę że praktycznie nie będzie żadnej znaczącej różnicy w X95K który ma miniLED, a soft ten sam. Więc reasumując wiem że X94J posłuży mi na dobrych ładnych lat. Dzięki Sony Center za fajną promocję.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada super funkcje

164 cm (65") 07.01.2022 Autor: beata53

Miałam na oku inny model sony, ale ten był o wiele lepszy i nie było zbyt dużej różnicy w cenie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja!

189 cm (75”) 06.01.2022 Autor: Tomek1978

Telewizor posiadam od tygodnia ale na razie rewelacja!. Jeśli ktoś zastanawia się pomiędzy 65 i 75 zdecydowanie brać 75 cali!!!. Mnogość funkcji i możliwości ustawień. Łatwość połączenia urządzeń od Apple. Obraz w 4K powala. Telewizor zdecydowanie polecam. Dodatkowo podziękowania obsłudze salonu Sony Center w Łodzi w Pasażu Łódzkim, za pomoc przy wyborze i fachową obsługę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest OK

164 cm (65") 06.01.2022 Autor: mikolaj74

Po tygodniu użytkowania co można powiedzieć, obraz żyleta( jak na LCD ), dźwięk też nie jest zły jak dla mnie wystarczy nie ma tragedii , nie trzeba odrazu kupować sounbara.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

recenzja + zdjęcia

189 cm (75”) 05.01.2022 Autor: PB123

niestety po miesiącu eksploatacji w telewizorze pokazała się ta sama wada jak w X90J to znaczy coraz większą częstotliwością obraz zaczął smużyć a następnie zrywać przy zastosowaniu modułu CI+ natomiast na kablu Hdmi z dekoderem praca TV bez zarzutu. Ponadto mocowanie nóżek do konstrukcji jest mało spasowane gdyż są prześwity (w zał. zdjęcia 1 i 2.) Po usunięciu przedstawionych wad produkt będzie mógł być oceniony jako bardzo dobry.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
17.01.2022

Witaj PB123!

Dziękuję za nadesłaną opinię - została przekazana do odpowiedniego działu.
Każda informacja zwrotna od naszych klientów jest dla nas niezwykle ważna i uwzględniana w procesie doskonalenia i wprowadzania nowych rozwiązań,
aktualizacji przez naszych inżynierów.
Zachęcamy do monitorowania komunikatów na stronie pomocy technicznej dedykowanej Twojemu odbiornikowi:
https://bit.ly/3HJ48xH
Jeśli aktualizacja zostanie wydana, zostanie ona natychmiast opublikowana na stronie internetowej wraz z pełnym opisem wprowadzonych przez nią ulepszeń.

Pozdrowienia,
Martyna @Sony PL

0

ok

126 cm (50") 04.01.2022 Autor: wojtek222

Działa poprawnie i spełnia oczekiwania jakie można mieć względem odbiornika tv

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OK

139 cm (55") 02.01.2022 Autor: wiktorrr

Ok, Ok wszystko jak należy się spodziewać po tv sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rozczarowanie

189 cm (75”) 02.01.2022 Autor: PiotrPiotrPiotrGG

Niby Android TV a nie działa Eurosport Player. Sony twierdzi, że to wina Eurosport, ale mam jeszcze np. Mio Box z Android TV i działa bez zarzutów, mam non name TV 32" z android TV i działa bez zarzutu. Wystarczy chyba tylko chęć i poprawa softu a nie zrzucanie na ESP

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
04.01.2022

Witaj PiotrPiotrPiotrGG!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Firma Sony nie zapewnia działania każdej, wybranej aplikacji zewnętrznej.
Celem konsultacji sprawy należy podjąć bezpośredni kontakt z supportem aplikacji Eurosport Player.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Sony

189 cm (75”) 31.12.2021 Autor: piteros77

Świetna jakość obrazu. Dźwięk dobry lecz wolę dźwięk z kina domowego które jest podłączone pod tv. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu

189 cm (75”) 30.12.2021 Autor: Bruszyc

Światna jakość obrazu, intuicyjny w obsłudze. Jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia, ale mam podłączony amplituner Pionieer z kolumnami Jamo które mi to rekompensują.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
05.01.2022

Witaj Bruszyc!

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezwykle istotny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.
Pragniemy zapewnić, iż został on przekazany do odpowiedniego działu.


Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Świetny obraz

189 cm (75”) 29.12.2021 Autor: Stalker Naznaczony

Świetny obraz, w pokoju wydaje się lepszy od sklepowej prezentacji. Matryca jasna , świetny kontrast i czerń , dźwięk ok , chociaż szału nie ma.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kolejny SONY w rodzinie.

164 cm (65") 27.12.2021 Autor: Szyszka76

Trzy lata temu kupiłem 55 calowy XF90 które trafił do pokoju córki (trochę za mały do salonu ) jesteśmy z niego do dziś zadowoleni więc przy wyborze większego nie było dylematu co do producenta i modelu.Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.W tym przedziale cenowym telewizor oferuje wszystko co potrzeba w bardzo dobrej jakości.Jeżeli można na coś ponarzekać to jedynie dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

189 cm (75”) 26.12.2021 Autor: Kijkop

Kupiłem miesiąc temu. TV super!!! Doskonały Obraz i dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny sprzęt

189 cm (75”) 25.12.2021 Autor: PeterCze

Kupiony w dobrej cenie bezposrednio od Sony. Pomijając oczywiste sprawy jak wielkość to przede wszystkim zaskoczył mnie rewelacyjny dźwięk i możliwości ustawień obrazu. Dostrojony do moich potrzeb sprawuje się rewelacyjnie. Polecam bardzo dobry stosunek jakości do ceny a nawet wart więcej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Rewelacja

139 cm (55") 21.12.2021 Autor: Maly0039

Telewizor kupiłem 2 tyg temu.Wsztstko działa.Obraz rewelacja.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zgodnie z oczekiwaniami od marki Sony

139 cm (55") 21.12.2021 Autor: Jacek1907

Działa w domu od miesiąca bdb. wrażenie audio i video.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie ma w tej klasie lepszego.

139 cm (55") 17.12.2021 Autor: Namorek

Długo wybierałem wśród różnych ofert i padło na Sony xr55. Obraz, funkcje dodatkowe i świetna czerń obrazu, to elementy ,które zadecydowały o moim wyborze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie