475

4.7 na podstawie 475 recenzji klientów

376
63
18
5
13
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Rewelacyjny TV

139 cm (55") 20.07.2022 Autor: Dareus121

Telewizor oszałamia funkcjami i intuicyjnym dostępem do wszystkich funkcji, na androidzie więc szybko reaguje na przyciski, jakość obrazu i dźwięku oceniam na 6.Polecam z czystym sumieniem

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Świetny obraz, ale niestety...

139 cm (55") 28.11.2021 Autor: stalyklientsony

To już mój czwarty telewizor SONY. Poprzednio - rewelacja! Niestety, tym razem bardzo się zawiodłem. Telewizor - choć obraz i dźwięk jest naprawdę świetny - ma kilka bardzo istotnych wad. Po pierwsze i najważniejsze - nie ma - podstawowej i ważnej - opcji PIP/PAP z której ja często korzystam (jeden obraz na satelicie, drugi na naziemnej) - np, oglądam jakiś mecz bez głosu komentatorów - ekran duży, wszystko by było na dwóch obrazach świetnie widać - a tu się dowiaduję, że SONY z tego zrezygnowało!!! To jest naprawdę ważna i potrzebna opcja. Dodawane są jakieś Netfixy, Disney +, Google itp - po co mi to? To jest telewizor... Co więcej, nie ma o tym informacji w "metryczce" telewizora dostępnej na stronach w danych zakupowych. Jest masa różnych danych, które mi nic nie mówią - a tego nie ma,.. Co by szkodziło w "metryczce" wpisać PIP/PAP - nie ma? Po drugie - pilot. Bardzo niewygodny i niepraktyczny w użyciu. WAŻNE klawisze - "cofnij, guide, siła głosu" są malutkie i ciężko na nie trafić. Duże są klawisze Disney, Netflix... - Oglądam telewizor, jest ciemno - a tu muszę świecić światło, wytężać wzrok by trafić na mini-przycisk... Nieraz trafiam nie w to co trzeba i wyświetlają mi się dziwne rzeczy, mam kłopoty z powrotem. Poza tym przyzwyczaiłem się do naprawdę dobrych i praktycznych pilotów SONY. Dlaczego zmieniono ich styl? Numerki programów były na górze, są na dole... Pilot jest fatalny i ciężki w użyciu. Dodają na pilocie Disneya, youtube itp. - a tego NIE MA!!! Co więcej, nie ma o tym informacji. Co by szkodziło w "metryczce" wpisać PIP/PAP - nie ??? Po trzecie - gdy się wyświetla informacje o programie (pomijając już to, że nie jest tak łatwo do nich dotrzeć) to one są napisane takimi mini-mini literkami. Ekran ogromny, a te literki nieczytelne... Nie wiem czemu - w telewizorze o mniejszym ekranie wszystko było czytelne, a tu te literki takie malutkie... Ekran świetny, głos świetny - ale w życiu nie przypuszczałem, ze po ponad 30 latach kontaktu z SONY spotka mnie takie rozczarowanie. Firma zmienia produkt na gorszy... PS. Napisałem w recenzji mniej więcej to samo, i dostałem email, że recenzja nie została zamieszczona bo jest niezgodna z regulaminem. Co to - krytykować nie można? Bo za wycięcie opcji PIP/PAP naprawdę należą się firmie słowa ostrej krytyki. Cóż Wam to przeszkadzało?

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

4

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 477

Modele

0

Super sprzet

164 cm (65") 04.10.2022 Autor: Keram40

Sony jak Sony dla mnie pierwsza liga to już 5 tv Sony w mojej karierze.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo intuicyjny w obsłudze.

164 cm (65") 04.10.2022 Autor: carsonns

Prezencja jak i funkcjonalność wzorowa,super nagłośnienie,

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt

164 cm (65") 02.10.2022 Autor: rafi76

Telewizor i soundbar kupiony niecały miesiąc temu , był to bardzo udany zakup. Ogromnym plusem jest system android.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super, wszystko chodzi

164 cm (65") 29.09.2022 Autor: mareka10

Na minus kiepski głos. Reszta to same zalety. Super obraz.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość dźwięku w połączeniu z żywym obrazem.

164 cm (65") 26.09.2022 Autor: Delamente

Stosunek jakości do ceny. Flagowy model XR jest wyposażony w bardzo dobrą matrycę i świetny przestrzenny dźwięk. Obsługa w nowym systemie intuicyjna, większość funkcji przydatna. Plusy: obraz, dźwięk, wygląd zewnętrzny, pilot z przydatnymi opcjami, system i aplikacje. Minusy: brak możliwości nagrywania na pendrive.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor z wieloma funkcjami

164 cm (65") 26.09.2022 Autor: Macstro

Jest to mój kolejny telewizor sony. Jakos6 obrazu jak i szybkość działania aplikacji jest super. Posiadam go niedługo i jeszcze nie wszystko sprawdziłem, ale i tak jestem zadowolony. Polecam

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak zawsze solidność

164 cm (65") 26.09.2022 Autor: Lemonkukis

Intuicyjny panel sterowania , wysoka jakość obrazu . Do wyboru kilka ustawień dźwięku, nowoczesny design. A przede wszystkim to SONY mam telewizory tej firmy od lat i jeszcze się nie zawiodłem

Wydajność

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

164 cm (65") 25.09.2022 Autor: Remk

Użytkuje telewizor około miesiąca. Obraz jest świetny, wiele możliwości ustawienia obrazu według własnych upodobań. Obsługa telewizora, dostęp do jego funkcji nie sprawia problemów. Duży minus to dźwięk, który niestety zaniża ocenę telewizora, jest po prostu fatalny. Korzystam na szczęście z zewnętrznego systemu głośnikowego.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz rewelacja jest to drugi telewizor sony bravi

164 cm (65") 25.09.2022 Autor: Mala1205

Super telewizor jak zawsze firma mnie nie zawiodła

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udany telewizor.

139 cm (55") 22.09.2022 Autor: Kris36

Szukałem tv z tamtego roku w dobrej cenie. Po obejrzeniu kilku samsungów, LG czy phillips'ów zerknąłem na sony którego wcześniej nie brałem pod uwagę. Wyboru nie żałuję, tv działa jak powinien , całkiem dobrze skalibrowany obraz już po wyjęciu z pudełka, procesor obrazu ze znacznie wyższych modeli, dzieki temu jest bardzo dopracowany ruch na ekranie- obraz nie klatkuje mimo 120Hz, dość intuicyjna obsługa, android.tv czyli bez problemow z aktualizacjami, wbudowana pamięc na aplikacje, ciekawy tryb wygaszacza ekranu, całkiem ok głośniki (tv jest grubszy niż 3cm więc i głośniki są większe) Niestety estetycznie jest tak sobie, za tv który w dniu premiery był za ponad 5k to wygląda dość tanio, cały czarny plastikowy, żeby chociaż miał ramki z czarnego szczotkowanego aluminium czy coś, pilot też taki sobie choć w wyższych modelach jest już z lepszych materiałów i podświetlany to tutaj go zabrakło. Wiadomo że wygląd nie jest najważniejszy ale mimo wszystko sprzęt też kupujemy trochę oczami a ten się na półkach wcale nie wyróżniał. Jednak ważne że działa super.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor sony 4KXR65X90JAEP

164 cm (65") 22.09.2022 Autor: Horniczka

Mamy go dwa tygodnie,jeszcze do końca nie jest rozpracowany, efekty wizyjne połączone z soundbarem daje wrażenie jakbyśmy byli w kinie,telewizor nawet "odpowiada" na nasze pytania np.która godzina,jaka pogoda nas czeka.Noo, zaskoczył nas Sony bardzo pozytywnie.Polecam w 100% bo warto

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

139 cm (55") 21.09.2022 Autor: Majki1410

Obraz super ostre kolory,wszystko szybko chodzi!!!

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wart wydanych pieniędzy.

164 cm (65") 21.09.2022 Autor: Przemo 15

To mój już trzeci tv Sony i trzeci raz jestem zachwycony. Obraz naprawdę robi wrażenie nawet podczas oglądania TV satelitarnej nie wspominając o disnej prime czy netflix. Gry z ps5 wyglądają naprawdę zacnie. Tv działa jak powinien android bardzo płynny .polecam z czystym sumieniem.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

164 cm (65") 20.09.2022 Autor: QMPT

Posiadam sprzęt od roku i jestem bardzo zadowolony z jakości działania. Można by było poprawić np intuicyjność oprogramowania - możliwość ustawiania własnej kolejności aplikacji

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

139 cm (55") 19.09.2022 Autor: DanielPelech

To jest już drugi telewizor tej marki w moim domu. Poprzedni kupiłem 14 lat temu i działa do dzisiaj mam nadzieje ze i ten model bedzie tak udany. Obraz i głos super jestem pod ogromnym wrażeniem.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość obrazu bardzo dobra

164 cm (65") 19.09.2022 Autor: Tokowik

Telewizor trafiony w dziesiątkę. Jakość odbioru b.db

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niezły obraz kiepskie funkcje smart

139 cm (55") 18.09.2022 Autor: chester24

Obraz ma ładny i podświetlenie w miarę równomierne. Dźwięk trzeba się przyzwyczaić największym mankamentem są aplikacje i ich obsługa tak samo jak menu tv strasznie nie intuicyjne

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
30.09.2022

Witaj chester24!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Informacje dotyczące poszczególnych sekcji menu znajdziesz tutaj: https://bit.ly/3y3IHVF

W razie problemów z poszczególnymi aplikacjami zalecamy upewnienie się, że wersja oprogramowania jest najnowsza oraz wyczyszczenie pamięci podręcznej.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Tv X90J Bravia

164 cm (65") 18.09.2022 Autor: arti05051971

Kupiłem TV jakieś miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony ...

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super produkt

139 cm (55") 16.09.2022 Autor: Marek 57

Telewizor posiadam już od tygodnia. Eksperymentuję z ustawieniami i różnymi podłączeniami zarówno źródeł obrazu oraz dźwięku. Jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności, jakości obrazu i dźwięku. Trochę ustawienia początkowe nie są zadowolające. Ale wystarczy odrobina zabawy i cierpliwości to efekty są bardzo obicujące.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny i wyraźny obraz, doskonały dźwięk.

139 cm (55") 16.09.2022 Autor: Esad5

Telewizor mam od sierpnia 2022 r. I jestem z zakupu bardzo zadowolona. Zachwyca kolorystyka obrazów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór na kolejny TV

164 cm (65") 14.09.2022 Autor: Kojo11

Długo zastanawiałem się nad wyborem kolejnego TV do domu na kolejne lata. Wybór tego modelu okazuje się właściwą dezyzją gdzie jakość i funkcjonalność ma przyzwoitą cenę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony tv

164 cm (65") 13.09.2022 Autor: robsonik71

Super obraz.super dzwiek....poleć ten zakup ........

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

słuchawki

139 cm (55") 13.09.2022 Autor: WieslawB

Generalnie jest ok. ale zdecydowanie brakuje mi możliwości jednoczesnego słuchania dźwięku przez np. System Audio czy głośniki w telewizorze i słuchawki np. bluetooth. Moja żona źle słyszy i taka możliwość jest konieczna abyśmy razem mogli oglądać programy. Taka możliwość powinna być z zasady udostępniona do wykorzystania wg uznania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV taki jakiego oczekiwałem

164 cm (65") 11.09.2022 Autor: Ryszard sp3cht

Telewizor kupiony parę dni temu. Ma wszystko czego oczekiwałem od telewizora. Intuicyjne menu. Bardzo dobra jakość obrazu. Jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor sony X90J

126 cm (50") 11.09.2022 Autor: Krzysztof 453

Telewizor użytkuję od miesiąca, jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu, system Android działa płynnie. Idealny do gier komputerowych po zainstalowaniu dodatkowo aplikacji nvidia. Pilot z mikrofonem super sprawa do przeglądania internetu. Bardzo dobry dźwięk. Polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz, łatwa obsługa.

164 cm (65") 11.09.2022 Autor: Kri77

Kupiony miesiąc temu bardzo dobre parametry w pełni spełnił moje oczekiwania, łatwość obsługi.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

164 cm (65") 08.09.2022 Autor: LukasPL12

Super TV do codziennego oglądania TV oraz pracy. Wbudowana Google TV daje nie ograniczone możliwości. Poza tym TV świetnie wygląda!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny telewizor

139 cm (55") 08.09.2022 Autor: kir39kir

świetny telewizor. Polecam zarówno do sypialni jak i do salonu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

164 cm (65") 08.09.2022 Autor: GRUHA_PL

W tym przedziale cenowym próżno szukać czegoś lepszego... Gry na xbox S i ps5 wyglądają rewelacyjnie, a filmy w 4k to magia... W połączeniu z kinem domowym stanowi kompletny system rozrywki... Bogactwo kolorów, niesamowita głębia i ostrość, kontrast... To jest to czego oczekiwalem od tv, i spełnił moje oczekiwania w 100%

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw super funkcji. Bardzo dobre kolory.

139 cm (55") 07.09.2022 Autor: Iza782

Kupiliśmy dwa tygodnie temu jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru i zakupu telewizora

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moja recenzja X90J 65

164 cm (65") 06.09.2022 Autor: dbirnbac

Udało mi się kupić ten telewizor z Outlet w stanie idealnym. Jestem bardzo zadowolony - szczególnie z jakości i odwzorowania kolorów, oraz obsługi dolby vision i atmos.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny do PS5 i aplikacji

164 cm (65") 05.09.2022 Autor: Muffin17

Korzystam z niego niecały miesiąc i jestem zachwycony łatwością obsługi, przełączania między aplikacjami, konsolami itp. Obraz jest piękny, wyraźny i płynny.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv dobrej marki

139 cm (55") 01.09.2022 Autor: Karol1988

Jakość tv bardzo dobra menu proste ,do tego wybieranie głosowe po konfiguracji ok

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiadam telewizor

139 cm (55") 29.08.2022 Autor: Kasia19849403

Kupiłam u was telewizor sony X90J jak na razie jestem bardzo zadowolona

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór w tej cenie

164 cm (65") 27.08.2022 Autor: Romanek41

Ekran świetny ostry o super kolorach. System działa szybko i płynnie. Do tej pory korzystałem z tv Panasonica i Sony to inna klasa telewizorów. Jedyna uwaga to sposób montażu nóżek a raczej ich demontażu trudny do wykonania i zmiany położenia. Ogólnie bardzo udany zakup Polecam.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość

164 cm (65") 26.08.2022 Autor: Żyto

Świetny obraz, nie spodziewałem się, że produkcje z Netflix będą, aż tak dobrze wyglądać. HDR robi super wrażenie, bardzo przyjemne doświadczenie dla oka.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Subiektywne wrażenia przy oglądaniu treści multime

164 cm (65") 26.08.2022 Autor: jurek1961

Po przejrzeniu wielu propozycji u konkurencji, do Sony przekonało mnie wiele nowych technologii zastosowanych już w roczniku 2021, gdzie nie znalazłem takich w innych modelach telewizorów, i mimo wyższej ceny niż w innych modelach nie jestem zawiedziony, telewizor poprostu wart jest swej ceny, tak trzymać na przyszłość.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny telewizor

189 cm (75”) 07.08.2022 Autor: Marek71

Zakup tego telewizora był strzałem w dziesiątkę. Jak zwykle SONY niezawodny. Jakość obrazu doskonała, bardzo równomierne podświetlenie. Kąt widzenia jest świetny. Rozmiar telewizora jest idealny do "kina domowego" dodatkowo łatwy w obsłudze. Oglądanie filmów w 4k na tym telewizorze robi super wrażenie. OPINIA WYSTAWIONA W AKCJI PROMOCYJNEJ SONYOPINIA WYSTAWIONA W AKCJI PROMOCYJNEJ SONY.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt-polecam

139 cm (55") 07.08.2022 Autor: Siwy62

Udało mi się kupić telewizor z rabatem, sprzęt tegoroczny, a cena modelu zeszłorocznego

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super

164 cm (65") 06.08.2022 Autor: Fanshirt

używam tydzień i jestem pod wrażeniem jakości obrazu

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu

164 cm (65") 06.08.2022 Autor: danio999888

Kupiłem go i nie żałuję, filmy i seriale ogląda się rewelacyjnie zupełnie jak w kinie

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry TV

164 cm (65") 06.08.2022 Autor: toporeone

Kupiłem i jestem zadowolony. Działa na streamingach, działa z konsolą SONY.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dskonale sprawdza się jako domowe centrum rozrywki

139 cm (55") 06.08.2022 Autor: uran59

Od momentu zakupu sprawuje się doskonale. Wszystkie funkcje działają bez zarzutu. Obraz super. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Solidny tv

164 cm (65") 06.08.2022 Autor: MariuszZakupy

Dobry stosunek jakości do ceny Dla mnie Sony to produkt pierwszego wyboru to mój 4 odbiornik o nigdy nie miałem usterek Funkcjonalny pilot

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz dźwięk i funkcje jak zawsze w Sony super

164 cm (65") 05.08.2022 Autor: MANIEK 73

Kupiłem tydzień temu jestem zadowolony Sony robi robotę

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super

164 cm (65") 05.08.2022 Autor: bRyku

Mega telewizor, obraz jak żyleta, obsługa łatwa i bezproblemowa

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV za tą cenę, spełnia oczekiwania 101%

164 cm (65") 04.08.2022 Autor: IgorBenjamin

Kupiłem TV przed miesiącem, zakup supermegazajefajny.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość do ceny.

164 cm (65") 28.07.2022 Autor: Mariobros24

Uważam że to świetny tv w rozsądnej cenie. Bardzo dobra jakość obrazu i łatwa obsługa.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lepszy niż się spodziewałem

164 cm (65") 27.07.2022 Autor: Purpur

Doskonałego obrazu i dźwięku się spodziewałem. Ale kompletnie to urzekł mnie interfejs, głosowe wyszukiwanie i co zaskakujące...wygaszacz ekranu z tropikalna dżunglą. Lepsze niż frame :)

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobrej jakości tv w rozsądnej cenie

139 cm (55") 26.07.2022 Autor: PiotrP1971

TV kupiłem około miesiąc temu. Nie jestem ekspertem, trudno było mi więc nawet porównywać ofertę różnych marek. Telewizor miał zastąpić nastoletniego 32” LG i w pierwszej kolejności tam szukałem następcy. Do wyboru Sony skłoniły mnie wysokie i dość jednomyślne oceny użytkowników. No i pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne! Obraz jest wysokiej jakości, Dźwięk z wbudowanych głośników można również dostroić używając automatycznych trybów odtwarzania lub korektora. Nie podłączyłem go jeszcze ze wzmacniaczem stereo, ale planuję to zrobić. TV zamontowany jest na ścianie, masa tv jest na tyle niewielka, że udało mi się zamontować go bez pomocy.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

139 cm (55") 22.07.2022 Autor: Damiany79

Solidna dobra marka i super jakosc w dobrej cenie:)

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świętny obraz i dźwięk

164 cm (65") 22.07.2022 Autor: lola21

Kupiliśmy telewizor w świetnej cenie zdecydowaliśmy się na niego ponieważ ma wysoką skalę kolorów i bardzo dobrą matrycę, z każdym kolejnym obejrzanym filmem jesteśmy zadowoleni z dobrze rozdysponowanych pieniędzy.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny TV

139 cm (55") 20.07.2022 Autor: Dareus121

Telewizor oszałamia funkcjami i intuicyjnym dostępem do wszystkich funkcji, na androidzie więc szybko reaguje na przyciski, jakość obrazu i dźwięku oceniam na 6.Polecam z czystym sumieniem

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

0

Zgłoś naruszenie
0

Spoko

139 cm (55") 19.07.2022 Autor: Pupcia dupcia

Puki co bardzo fajny,zobaczymy jak bedzie dzialal po paru latach

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

164 cm (65") 18.07.2022 Autor: r_wawa

Przesiadka z Panasa 55". Większy:) telewizor nigdy nie jest za duży. Bez profesjonalnej kalibracji, ale z własnym doświadczeniem i po kilku godzinach mam bdb obraz. Dużo funkcji ustawień. Szczegóły lepsze, obraz wyraźny, kontrastowy, nie widzę smużeń czy "ciągnięcia" kolorów przy ruchu. Bardzo dobra czerń. Trochę za cukierkowy, ale to mają dziś wszystkie tv (Samsung, LG, Philips). Po 20 latach z Panasonicami muszę chyba się przyzwyczaić. Świetny dźwięk, choć u mnie i tak przez kino domowe. Tylko dwa USB, trochę mało. Android wymiata, główna przewaga, Kodi i zewnętrzny tvbox do kosza. Oryginalny odtwarzacz w Sony nie powala. Generalnie świetny telewizor, polecam na ten czas. Cena do jakości bardzo dobra. Za kilka lat albo oled++ albo miniled, zobaczymy co wygra.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Gry z konsal wyglądają świetnie.

139 cm (55") 17.07.2022 Autor: PiotrekC

Telewizora praktycznie głównie używam do gry na Playstation. Grając na PS5 gry wyglądają rewelacyjnie. TV daje też bardzo dobry obraz nakonsolach poprzednich generacji, grając na PS4 i zasłużonym PS3 gry wyglądają również bardzo dobrze jeśli chodzi o aspekt wizualny. Mam tylko nadzieję, że matryca nie wysiądzie jak w poprzednim Samsungu, którego miałem, niedługo po upływie gwarancji.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony xr65x90j to świetny tv

164 cm (65") 16.07.2022 Autor: Woczak01

Posiadam ten telewizor od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony. Super obraz, dużo funkcji i w połączeniu z ps5 rewelacja.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super telewizor

164 cm (65") 14.07.2022 Autor: piotrek22

telewizor zakupiłem kilka tygodni temu i jestem niezmiernie zadowolony z jakości obrazu, ale też co bardzo istotne ze sprawności działania systemu. poza tym jakość wykonania i wygląd są świetne. bardzo polecam!

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wiel funkcji

164 cm (65") 13.07.2022 Autor: ryz9

fajna funkcja wyszukiwania głosowego dobry dzwięk kolory naturalne.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trafny wybór

139 cm (55") 13.07.2022 Autor: Waldemar 1936

Nadszedł czas na wymianę posiadanego w pełni sprawnego 46" tv SAMSUNG. Po wielu analizach i zastanowieniach padł wybór na kupno tv SONY. Z pośród szerokiej oferty wybór padł na SONY Brawia XR - 55X90J. Powodem takiego wyboru były pozytywne opinie o firmie Sony i jej wyrobach.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor zgodny z opisem

139 cm (55") 09.07.2022 Autor: Skiba1975

Super telewizor kupiłem dla syna do PS4 sprawdza się idealnie mankamentem jest nie działający mikrofon w pilocie.

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.07.2022

Witaj Skiba1975!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.
W celu smadzielnego wyeliminowania probemu z wyszukiwaniem głosowym, zalecam skorzystanie ze wskazówek zawartych w linku: https://bit.ly/3cerroN

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

duzy yak jest duzy

189 cm (75”) 08.07.2022 Autor: sawimichal

mam posiadam od 2 tygodni na plus widzę z kuchni szczegoly jakies 10m., jest android odmiana oled lg w innym pokoju, obraz widac niedostatki wzgl oleda, obsluga techniczna na infoloni bezradna gdy pojawil sie problem z pilotem, nie moge zespolic glosnosci tv z amplituner denon zakresy sie nie pokrywaja. a tak to zwykly tv bez jakiegos hallo. i raz mi sie zawiesil wyjecie wtyczki pomoglo

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
11.07.2022

Witaj sawimichal!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

W celu samodzielnego wyeliminowania problemu z pilotem, zalecam wykonanie instrukcji z linku: https://bit.ly/3au0HzX

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Bardzo dobry tv

139 cm (55") 08.07.2022 Autor: Gambit_pl

Fajny tv, bardzo dobre odwzorowanie obrazu. Super skomunikował sie z wszystkimi podłączonymi urządzeniami

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fest perfection

126 cm (50") 07.07.2022 Autor: Tadeo60

Super fest, mega czad, turbo wow, wgniata w marmur.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra matryca.

164 cm (65") 06.07.2022 Autor: Sognab

Mam nadzieję że posłuży bez awaryjnie jak starszy brat Sony KD

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Od lat kupuję produkty Sony

139 cm (55") 05.07.2022 Autor: Kuler

Od lat kupuję produkty Sony i nigdy się nie zawiodłem. Mam to czego chciałem. Połączenie dobrej ceny z bardzo dobrym produktem.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny smart TV ale ..z problemami??

164 cm (65") 04.07.2022 Autor: Ewaasna

To mój trzeci TV Sony i faktycznie pomimo większego ekranu nie czuje się ograniczeń systemu. Wszystko chodzi bardzo płynnie, przełączanie kanałów, ładowanie aplikacji przełączanie między YouTube Netflix Disney+ czy Prime Video poprzez przyciski jest świetne, dodatkowo wreszcie pilot jest jeden więc nawigacja jest bardzo uproszczona. Jednak porównując do znajomych z Samsungiem którego ma kilkunastu moich znajomych nie ma na nowej nakaładce Google TV mojej ukochanej aplikacji pogodowej którą poleciłam wszystkim znajomym i na samsungach jest (na moich starych tv sony też ją mam tylko tu jej brak :( Aplikacja Meteonews.tv. nie mogę tego zrozumieć i to największy minus tego tv, Jak konkurencja może w smartach ją mieć::(((( Drugim minusem jest gubienie kanałów tv. Naziemnej. Na początku było ok, wszystkie kanały w czerwcu działały, aź po aktualizacji nie znajduje kanałów od 4 do 11, dodatkowo okresowo gubi kanały aż do 30 . W starym tv pokazuje się plansza brak sygnału ale kanał jest tutaj kanały się kasują. Próbowałam przestawić antenę na mocniejszy sygnał i niestety takie same efekty. Pomimo zasilacza antenowgo. Obok w domu z Samsungiem kuzynka ma wszystkie kanały tylko antena leży na parapecie więc kanały się zrywają. Ale ona je ma, tak jak najdokładniejszą pogodę z której korzystam chyba 10 lat :((( Napisałam emaila ale nie dostałam odpowiedzi:( I na koniec zrezygnowano też w ustawieniach z czasowego wyłączenia tv po okresie bezczynności na rzecz timera. Dla mnie bez sensu bo timer codziennie trzeba włączać .

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
06.07.2022

Witaj Ewaasna

Dziękujemy za opinię.

Na początku przepraszamy za brak kontaktu z naszej strony.

Jeśli chodzi o dodatkowe aplikacje, np. pogodowe, to gwarantuje, że wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.

Problem z kanałami TV naziemnej można rozwiązać za pomocą aktualizacji TV:
https://bit.ly/3Az27nk
lub przywróceniem ustawień fabrycznych:
https://bit.ly/3AvLMQh


Paula @Sony Support PL

0

W tej klasie i nie tylko jest bezkonkurencyjny.

164 cm (65") 04.07.2022 Autor: Anda123

Przy dobrym sygnale wifi śmiga po prostu wszystko ,jak dla mnie super. Polecam. Dokupiłem wzmacniacz wifi i konkurencja została daleko w tyle.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor - obraz i czerń doskonała

164 cm (65") 03.07.2022 Autor: Rudy1970

Piękny DESIGN. Super system Google TV. Dużo opcji ustawień obrazu i kolorów. OPINIA WYSTAWIONA W AKCJI PROMOCYJNEJ SONY

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry Tv na te chwile, funkcjonalny

164 cm (65") 01.07.2022 Autor: Marcin Miko

Kupiłem w bdb cenie miesiąc temu. Naprawdę warto!!

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moc w super cenie

164 cm (65") 30.06.2022 Autor: eMPik1

bardzo dobry obraz, kapitalny dźwięk, prosta, intuicyjna obsługa, pilot z mikrofonem i pełny Android!

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje oczekiwania

139 cm (55") 23.06.2022 Autor: Maciej1956

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny , pi eony obraz

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie