122

4.5 na podstawie 122 recenzji klientów

93
14
6
6
3
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Mega obraz , cudne kolory szybkie odświeżanie

126 cm (50") 14.08.2021 Autor: Bilbol Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Tv super , prosty w obsłudze , znakomity obraz i kolory . Opcja z dostosowaniem obrazu i dźwięku do otoczenia super

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Problem z obsługą modułów CI

126 cm (50") 10.01.2022 Autor: SławekM

Telewizor ma problem z obsługą modułów CI . Podczas oglądania telewizji używając modułu CI , co chwile na obrazie pojawiają się piksele . Nie da się oglądać telewizji . Problem nie dotyczy mojego egzemplarza co można sprawdzić po wpisach na forum sony społeczność. Jeśli to czytasz przed podjęciem decyzji o zakupie telewizora Sony to radze przemyśleć .

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 123

Modele

0

Fajny układ i bardzo prosta obsługa

139 cm (55") 18.01.2022 Autor: Koko17

Cieszę się z tego telewizora nie potrzeba dużej wiedzy żeby go skonfigurowac

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt ale ...

215 cm (85'') 17.01.2022 Autor: Tygrys32

Świetny TV z genialnym obrazem świetną czernią ( jak na LED )wcześniej miałem Philips PUS 7600 różnica w obrazie to przepaść. Dźwięk jakością również pozytywnie zaskakuje ( nie potrzebuje soundbara , jeśli rozbudować audio to tylko o kino domowe i to dobrej klasy bo taniocha nie ma sensu do tego TV ) Niestety mam też dwie uwagi : 1) mimo że można nagrywać z TV na zewnętrzny dysk , nie ma możliwości zatrzymania , cofnięcia programów na żywo ( Philips miał taką funkcje ) trzeba włączyć nagrywanie , wejść w menu nagrań odszukać i puścić nagranie , nie jest to ani wygodne , ani intuicyjne i nie daje możliwości cofnięcia programu na żywo . 2) po grudniowej aktualizacji : - część menu działa wolno , wejście w ustawienia się zacina ( po pierwszym naciśnięciu wchodzi w Home ) - pojawił się problem współpracy z modułem CAM do tv SAT , wygląda to jakby sygnał słaby . Dwóch instalatorów sprawdziło instalacje nie znalazło problemu , podłączyłem TV sąsiada , okazało się że problem jest w TV , co później potwierdził serwis Sony i kazał czekać na aktualizacje , Już miną miesiąc aktualizacji wciąż nie ma .Obecnie tydzień czekam na serwisanta , który ma wgrać oprogramowanie ręcznie Pierwszy raz mnie Sony zawiodło .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra - uczciwa relacja ceny do jakości

139 cm (55") 16.01.2022 Autor: Wolf 82

+ jakość obrazu (jak na tą cenę) + ładny wygląd + solidnie spakowany i wykonany - średnia (nie zła) jakość dźwięku, mile widziane wsparcie audio. - producent ewidentnie chciał zaoszczędzić na długości kabla.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Godny polecenia

139 cm (55") 16.01.2022 Autor: SebastianM

Użytkuje od miesiąca. Telewizor godny polecenia, obraz bardzo płynny, kolory wyraziste. Dźwięk, jak na to co można wydobyc z samego telewizora też przyzwoity.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kolejna świetna Bravia

126 cm (50") 15.01.2022 Autor: adam7906

Po 10 latach przyszedł czas na zmianę "sypialnianej" BRAVII serii 85 z 2012 roku 46" na troszkę większą...tak, poprzednia pracowała 10 lat i pewnie będzie dalej pracować w rodzinie. Nowy jest oczywiście bogatszy o wiele przydatnych funkcji a obraz dalej świetny jak to w BRAVII. Polecam z czystym sumieniem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

139 cm (55") 15.01.2022 Autor: DonCamillo85

Bardzo dobry telewizor ze wszystkimi funkcjami jakie sobie wyobrażałem. Mnóstwo przydatnych aplikacji, jakość obrazu oraz odświeżanie na poziomie 120Hz a także poziom głośności jest zadowolajacy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada bardzo wiele świetnych funkcji.

108 cm (43”) 14.01.2022 Autor: fran47

Telewizor kupiłem niecały miesiąc temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Posiada wysokiej jakości i obraz. Bardzo łatwa intuicyjna obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony Bravia KD-50X85J

139 cm (55") 12.01.2022 Autor: aga12

Jakość bardzo dobra spełnia moje oczekiwanie. Same zalety

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko na najwyższym poziomie dźwięk, obraz i op

126 cm (50") 12.01.2022 Autor: Giertus87

Wspaniały sprzęt i polecam każdemu. Posiada dużo wejść HDMI i USB a nie tak jak w innych markach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z obsługą modułów CI

126 cm (50") 10.01.2022 Autor: SławekM

Telewizor ma problem z obsługą modułów CI . Podczas oglądania telewizji używając modułu CI , co chwile na obrazie pojawiają się piksele . Nie da się oglądać telewizji . Problem nie dotyczy mojego egzemplarza co można sprawdzić po wpisach na forum sony społeczność. Jeśli to czytasz przed podjęciem decyzji o zakupie telewizora Sony to radze przemyśleć .

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.01.2022

Witaj SławekM

Dziękujemy za opinię.
Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Aktualnie trwaj prace nad rozwiązaniem problemu i wprowadzeniu nowego oprogramowania.


Paula @Sony PL

0

Doskonały wybór

126 cm (50") 09.01.2022 Autor: Piciek

Telewizor spełnił moje wszystkie oczekiwania. Świetny obraz i dźwięk. Aplikacje działają szybko i bez przycięć. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko ok

139 cm (55") 09.01.2022 Autor: Floid72

Jak w temacie. Wszystko ok, działa i się podoba, ok.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo fajnych funkcji

126 cm (50") 09.01.2022 Autor: grzecho77

Telewizor kupiony 3 tygodnie temu drugi sprzęt tego producenta,super design

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spoko obraz

108 cm (43”) 07.01.2022 Autor: Cronos447

Jakoś obudowy dosyć słaba. Ilość funkcji przekładając na cenę słaba.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
10.01.2022

Witaj Cronos447!

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezwykle cenny i brany pod uwagę podczas wprowadzania nowych aktualizacji, jak i w procesie udoskonalania sprzętu.
Pragniemy również zapewnić, iż został on przekazany do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

X85j recenzja po mc uzywania

139 cm (55") 06.01.2022 Autor: Cih7

Tv fajny prosty szybki android, obraz na grach daje frajde tylko trzeba ustawić wg swoich preferencji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia

164 cm (65") 06.01.2022 Autor: Pio99

Kupiony na Święta. Jak na razie jest to wybór warty ceny. Łatwy w obsłudze, intuicyjny, mi pasujący. Córka także nie ma większych problemów jak na 10 lat. Godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry do grania i oglądania tv

126 cm (50") 06.01.2022 Autor: Venom 3003

Doskonałą jakość obrazu i dźwięku w grach i codziennym oglądaniu tv. Wiele przydatnych funkcji szybkiego dostępu polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

139 cm (55") 04.01.2022 Autor: anula 27

Kupiłam ten telewizor dwa tygodnie temu, jestem bardzo zadowolona. Obraz ma piękne kolory i dobry kontrast, tv łatwy w obsłudze, polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

108 cm (43”) 03.01.2022 Autor: Klient ok

Telewizor ten jest kolejnym produktem marki Sony w moim domu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu ów produktu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Użytkowany przez ponad 2 tygodnie

108 cm (43”) 03.01.2022 Autor: Andrzej0807

Świetne kolory i kontrast. Duże możliwości odnośnie ustawień. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. 12 lat temu kupiłem sony 32 cale LCD full HD. Do dzisiaj działa bez zarzutów. Mam nadzieję, że ten 43 calowy będzie tez działał tak długo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacja

108 cm (43”) 03.01.2022 Autor: makowski2008

telewizor mam 3 miesiąc działa super a z konsola sony 5 działa wyśmienicie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość dźwięku

126 cm (50") 01.01.2022 Autor: Onatan

Do pełnej satysfakcji z jakości dźwięku polecam dokupić subwoofera Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Działa jak błyskawica

108 cm (43”) 01.01.2022 Autor: Bobr187

Super telewizor 43 cali bardzo dobry, polecam. Łatwy w obsłudze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy w swojej klasie

108 cm (43”) 29.12.2021 Autor: roman604

Telewizor kupiłem nie dawno i jestem bardzo zadowolony.Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie.Oprogramowanie łatwe w obsłudze bez żadnych zbędnych wodotrysków,po prostu Sony.Obraz najlepszy w tej klasie telewizorów,nad dźwiękiem można jeszcze popracować,choć słuchanie bez soundbara nie jest uciążliwe .Ogólnie bardzo polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor

108 cm (43”) 29.12.2021 Autor: piotr001

Użytkuję telewizor od 2-ch miesięcy. Działa bez zarzutu. Obraz jest w porządku, do dźwięku również nie mam zastrzeżeń. Na plus oceniam wbudowany Chromcast. Do tej pory używałem przystawki w wersji 3.0 i różnie bywało. Często się zacinała i trzeba było czekać na pobranie danych. Ten w telewizorze działa w zasadzie płynnie i bezproblemowo. Telewizor - ja na mój gust - brzydko wyglądał na dostarczonych nóżkach. Ich duży rozstaw, ze względu na rozmiary szafki na której stoi, zmusił mnie do zakupu stojak z jedną centralną podstawą. Teraz wygląda zdecydowanie lepiej i stabilniej - trzeba było jednak wydać dodatkowo kilkaset złotych.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
31.12.2021

Witaj Piotr001

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.


Paula @Sony PL

0

Telewizor z super obrazem i dźwiękiem

164 cm (65") 28.12.2021 Autor: Janusz76

2 tygodnie temu kupiłem ten telewizor. Do tej pory nie ma z nim żadnych problemów i działa prawidłowo. Jakość jest bardzo dobra.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny telewizor z GOOGLE TV i androidem

139 cm (55") 28.12.2021 Autor: wosiek

Jestem zadowolony z tego zakupu. Bardzo dobry dźwięk i proste menu. Kolory super . O to mi chodziło. Zakup jak najbardziej udany .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

B.dobry telewizor,tylko mam zastrzeżenia co do ust

108 cm (43”) 28.12.2021 Autor: depotop

B.dobry telewizor,mam tylko zastrzeżenia co do ustawień,regulacji timera wyłączania-włączania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

No elegancki duży obraz ma

139 cm (55") 28.12.2021 Autor: Sfinek

Chodzi dobrze obraz jak brzytwa ostry i no niech chodzi kupę lat

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niezły telewizor w dobrej cenie

126 cm (50") 28.12.2021 Autor: norberttg

Telewizor posiadam od niecałego miesiąca i do tej pory sprawuje się świetnie jak na telewizor w budżecie +\- 3000 zł. Dobrze odwzorowuje kolory, HDR działa naprawdę w porządku, jest bardzo prosty w konfiguracji. Kąty widzenia nie są tragiczne, choć mogłyby być lepsze - dla mnie to nie problem, bo ustawiony mam frontalnie do miejsca z którego korzystam. Zakupiłem go ze względu na 120Hz do PS5 i nie widzę żadnych zastrzeżeń. Fajny bajer, że pilotem od TV mogę sterować konsolą - nie wiem czy w telewizorze innej marki by to działało. Ogólnie jestem zadowolony, ew. kupiłbym ten sam o większej przekątnej. Dźwięk jak na zwykły telewizor jest okej, czysty, basy też się znajdą.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra pod PS5

126 cm (50") 28.12.2021 Autor: ALHEMIK

Zakupiłem pod Ps5 i w tej cenie to jest idealny wybór

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor z super obrazem i dźwiękiem

164 cm (65") 27.12.2021 Autor: Jankes76

Telewizor kupiliśmy sobie na święta. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego funkcji . Wspaniały obraz i dźwięk . Bardzo często też korzystamy z internetu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko

139 cm (55") 27.12.2021 Autor: Tadekx

Mam go tydzień wszystko ma co potrzeba dobry produkt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Na ogół dobry telewizor

139 cm (55") 26.12.2021 Autor: Wiesław57

Telewizor posiada wszystkie potrzebne funkcje z wyjątkiem jednej uciążliwej funkcji a mianowicie: przy nagrywaniu na dysk zewnętrzny z przesunięciem czasowym brak możliwości zapisania programu który ustawiłem bo zapisuje poprzedni.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
29.12.2021

Witaj Wiesław57!
Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Poniżej załączamy link do artykułu, w którym można odnaleźć informacje na temat nagrywania programów telewizyjnych:
https://bit.ly/3qBuivp
Jeśli chciałbyś skonsultować sprawę dokladniej z naszym supportem zachęcamy do kontaktu:
https://bit.ly/32r68f7

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Sprawuje sie bardzo dobrze

126 cm (50") 26.12.2021 Autor: Pawcit

Intuicyjny, fajnie wykonany, smart w tv nie jest zagmatwany. Ladnie swieci i na chwile obecna nie mam do niego zadnych zarzutow. Oby tak dalej a nie wroce do firmy ktora od zawsze przodowala w sprzetach tv w moim domu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do konsoli nowej generacji

108 cm (43”) 24.12.2021 Autor: wojtiust

Jak powyżej idealny do konsoli nowej generacji oraz filmików w 4k z dronow itd

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena tv

139 cm (55") 24.12.2021 Autor: Spider1967

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Świetna jakość obrazu i dźwięku. Funkcje dostępne beż problemu. Bardzo dobry telewizor

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duży ekran za nie duże pieniądze.

164 cm (65") 24.12.2021 Autor: rafaltomb1992

Szukałem dużego ekranu za przyzwoite pieniądze i jednocześnie dobrej jakości. Jeśli chodzi o sposób oglądania na takiej wielkości - świetna sprawa! Jakoś wyświetlanego obrazu również na wysokim poziomie. Największą bolączką jest jakość dźwięku - jest słaba, więc należy rozważyć dodatkowe źródło dźwięku. Ogólnie polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
29.12.2021

Witaj rafaltomb1992!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Feedback ze strony Klientów jest dla nas niezmiernie ważny.
Uwagi przekazaliśmy do odpowiedniego działu.
Życzymy wielu niezapomnianych wrażeń audiowizualnych podczas korzystania z naszego flagowca.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Brak przeglądarki internetowej

164 cm (65") 24.12.2021 Autor: MAC 1234

Myślałem że w dzisiejszych czasach wszystkie telewizory posiadają przeglądarki internetowej

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
29.12.2021

Witaj MAC 1234!
Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Zgodnie z danymi technicznymi zamieszczonymi na oficjalnej stronie producenta telewizor jest wyposażony w przeglądarkę Vewd:
https://bit.ly/3eDyhli

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Tv

164 cm (65") 23.12.2021 Autor: Lucio8790

Spełnia wszystkie moje wymagania. Nie ma się do czego przyczepić

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor ok

164 cm (65") 23.12.2021 Autor: Adam11111

Jednej funkcji brakuje, która była we wcześniejszych modelach: Brak możliwości odtwarzania dźwięku jednocześnie w telewizorze i urządzeniu bluetootch Telewizor gruby na dole

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
27.12.2021

Witaj Adam11111!
Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezwykle istotny i brany pod uwagę przez inżynierów Sony przy wprowadzanych aktualizacjach oraz udoskonalaniu produktów.
Uwaga została przekazana do odpowiedniego działu.

Życzymy przyjemnego korzystania z telewizora i wielu niezapomnianych wrażeń audio - video.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Znakomity

139 cm (55") 22.12.2021 Autor: Wnuczek30

Kupiłem 2 tygodnie temu jakość,prosty w obsłudze polecam do konsoli ps5

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dźwięk i obraz są świetne!

164 cm (65") 21.12.2021 Autor: vitali73

dźwięk i obraz są świetne!to przyjemność oglądać filmy i przyrodę na tym telewizorze!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie spełnia moich oczekiwań

139 cm (55") 21.12.2021 Autor: Kamila_

Zakupiliśmy telewizor jakieś dwa tygodnie temu. Wcześniej (w 2014 r.) również wybraliśmy Sony Bravia i byliśmy baaardzo zadowoleni. niestety synek uszkodził matryce więc byliśmy zmuszeni do zakupu nowego sprzętu. Nowy model mocno nas rozczarował. Jedną z jego wad - jak dla nas - BARDZO poważną jest beznadziejny sposób wyświetlania zdjęć z dysku zewnętrznego. Wcześniejszy telewizor świetnie odtwarzał zdjęcia z dysku zewnętrznego. Miał świetnie przygotowany pokaz slajdów z możliwością ustawienia tempa i podkładu muzycznego. Aktualny model w tym zakresie - niezwykle dla nas ważnym - zupełnie sobie nie radzi. wbudowany media Player nie daje możliwości dodania podkładu muzycznego, nie radzi sobie z dużą ilością fotografii na dysku, zmienia jakość fotografii i nie jest w stanie płynnie przechodzić z fotografii do fotografii. Ponadto pilot jest mało intuicyjny (przyzwyczajona do poprzednika nie mogę odnaleźć podstawowych przycisków). Telewizor nie ma popranej instrukcji - błąd zidentyfikowałam w momencie kiedy próbowałam ściągnąć na telewizor aplikację do pokazu slajdów - guide w telewizorze swoje a rzeczywistość swoje... Telewizor ma ładny obraz dla programów wyświetlanych np. z netflixa, ale poza tym nie mogę napisać wielu superlatyw mając porównanie do rewelacyjnego modelu z 2014 r. Ten po prostu nie spełnia oczekiwań.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
23.12.2021

Witaj Kamila_

Dziękujemy za opinię.

Poniżej przesyłam linki pomocnicze co do połączenia dysku zewnętrznego oraz pełna instrukcje obsługi:
https://bit.ly/3JdPM9X
https://bit.ly/3H5LbEV
W przypadku problemów zalecam kontakt z działem pomocy technicznej:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Paula @Sony PL

0

Jestem zawiedzony funkcjonalnością odbiornika.

139 cm (55") 21.12.2021 Autor: Sławomir70

To mój drugi TV Sony. Pierwszy kupiony 8 lat temu 42 calowy odbiornik działałby do dziś, ale młodszy syn przyczynił się do skrócenia jego żywota. Z uwagi, że dotychczasowy odbiornik działał świetnie i spełniał moje wymagania jako fotografa (o czym poniżej), postanowiliśmy kupić ponownie TV Sony. I tak oto jest z nami od trzech tygodni. Stoi na stoliku, ślicznie odbiera sygnał telewizyjny, Netflixa i Youtube'a. Niemniej zawiódł mnie jeżeli chodzi o wyświetlanie tego co dla mnie ważne - fotografii. Podłączam dysk zewnętrzny 2TB, aplikacja Media Player widzi fotografie, ale sposób w jaki je wyświetla, pozostaje wiele do życzenia. A właściwie wyświetla je w taki sposób, że po prostu się odechciewa wszystkiego. Po pierwsze jakość wyświetlanego obrazu jest tragiczna, po drugie przejścia pomiędzy fotografiami nie są płynne, po trzecie nie można nawet ustawić czasu wyświetlania fotografii. A przecież TV Sony Bravia sprzed 8 lat, właśnie tak działał. Było naprawdę dobrze, to czemu teraz jest tak fatalnie? Sądziłem, że kupując nowy telewizor nie dostanę wyłącznie "pudła" do odtwarzania filmów, ale funkcjonalność w zakresie wyświetlania zdjęć będzie co najmniej tak jak w poprzednim telewizorze. To właśnie powoduje, że jestem mocno niezadowolony z odbiornika i dałem ocenę średnią, bo jednak doceniam jakość obrazu przy odtwarzaniu obrazów ruchomych. Jestem zawiedzony, bo zamiast lepiej, jest znacznie gorzej. Nie spodziewałem się, że tak popsujecie odbiornik telewizyjny, tym bardziej, że Sony produkuje przecież aparaty fotograficzne, więc mogłoby zwrócić większą uwagę również na ten segment oczekiwać klientów.

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
23.12.2021

Witaj Sławomir70

Dziękujemy za opinię.

Poniżej przesyłam link do przewodnika pomocnicznego:
https://bit.ly/3FnlShe
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W przypadku problemów zalecam kontakt z działem pomocy technicznej:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Paula @Sony PL

0

rewelacja

126 cm (50") 19.12.2021 Autor: mc1marcin

Najlepsza jakość w przystępnej cenie. Polecam zdecydowanie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny tv

189 cm (75”) 18.12.2021 Autor: Grzegorz555

W 4k obraz super ,w HD jest dobrze dżwięk dość dobry jak na płaski tv

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada pasek szybkiego wyszukiwania funkcji

108 cm (43”) 17.12.2021 Autor: piotr64

Udało mi się kupić kilka tygodni temu przedostatnią sztukę. Jestem zadowolony z zakupu i tej wielkości ekranu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kupiłem super polecam

164 cm (65") 16.12.2021 Autor: Zulus1973

Kupiłem polecam super sprzęt intuicyjna obsługa !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

108 cm (43”) 15.12.2021 Autor: Jakub1972

Telewizor wykonany bardzo ładnie, działa szybko, posiada doskonałe odwzorowanie kolorów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Google TV robi. swoje.

108 cm (43”) 14.12.2021 Autor: edi 62

Tv. zakupiony miesiąc temu.Calkowicie spełnia moje oczekiwania. Obraz super. Dźwięk do akceptacji. Polecam jak najbardziej. Poprzedni Sony nx 700 to już staruszek ale ciągle działa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość obrazu - powala

108 cm (43”) 14.12.2021 Autor: maciejka_75

nie ma na rynku takiego małego telewizora na rynku z taką jakością. Ja z Poznania pojechałem do Bydgoszczy gdzie okazało się że go nie ma więc ostatni model w sklepie był we Włocławku. Więc spaliłem bak paliwa ale rodzina rodzinka zadowolona. To już mój drugi SONY w domu. Innego nie chce.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

139 cm (55") 14.12.2021 Autor: MIKI 2000

Mam go od ok. miesiąca. Zastąpił stary, wysłużonego 40 calowy telewizor. Jakoś obrazu zarówno z Tv naziemnej, kablówki,czy HBO i Netflxa jest świetna. Android TV działa rewelacyjnie, nic się nie wiesza, ani nie przycina. Cała rodzina jest bardzo zadowolona. Jedynie dźwięk mógłby być trochę lepszy, ale od tego są soundbary :).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

126 cm (50") 13.12.2021 Autor: Jaskok

Kupiony 2 tygodnie temu działa świetnie wszystkie opisane funkcje przydatne

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lustro z drobną rysą.

139 cm (55") 13.12.2021 Autor: Borówa

Sam talewizor bez zastrzeżeń. Mam jednak problem z używaniem aplikacji Disney +. Powinna się uruchamiać po użyciu odpowiedniego przycisku na pilocie. Nie działa i nie można jej zaktualizować. Kontakt z serwisem niczego nie wyjaśnił ani w niczym nie pomógł. Poza tym wszystko działa, obraz prawidłowej jakości.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
15.12.2021

Witaj Borówa!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Każdy feedback ze strony Klientów jest dla nas niezmiernie istotny.
Aplikacja Disney+ jest aplikacją zewnętrzną, w związku z tym firma Sony niestety nie zajmuje się bezpośrednim
wsparciem w jej zakresie. Zachęcam do kontaktu z producentem aplikacji.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Nic dodać!

139 cm (55") 09.12.2021 Autor: Bąbel73

Jest po prostu świetny.W ocenie ogólnej jest za mało gwiazdek na plus.Brawo

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem niezły TV

126 cm (50") 08.12.2021 Autor: Strzelro

Przesiadka ze starego TV tez marki Sony ponad 10lat i nadal dzaiala. Jakość wykonania TV dobra, spodziewałem się lepszej jakości plastikow, przede wszystkim ramki TV. Sam obraz na TV kaowej dobry, spodziewałem się lepszego efektu Wow, oczywiście w porównaniu do starego TV wygląda to mega. 4K na YouTube wyglada rewelacyjnie. Głośniki TV do samego oglądania wiadomości itp. są OK, aby pooglądać Filmy, koncerty trzeba podlaczyc inne głośniki. Odejmuje 1 gwiazdke ponieważ mam problem z modułem CI , nie widzi programów, trzeba go wyjąć i włożyć ponownie aby je zaczytał. Serwis z telewizji kablowej powiedział, ze to wina TV i ten model podobno tak ma, będę w tej sprawie kontaktować się z serwisem Sony.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.12.2021

Witaj Strzelro

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Przesyłam poniżej informacje pomocnicze:
https://bit.ly/3GK7oIN
Jeśli występuje problemy z modułem CAM, zalecam kontakt z pomoc techniczna:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula @Sony PL

0

Mógłby być świetny ale jest kilka wpadek

108 cm (43”) 08.12.2021 Autor: marcinek74

Łatwy montaż stopek, które są zaskakująco solidne. Irytujace pierwsze uruchomienie i aktualizacje: nierozpoznany tuner UPC Horizon ( ale łatwe ręczne dodanie), instalowanie różnych aplikacji google (z pół godziny; brak sklepu goole play) i aktualizacja systemu (kolejne 20 minut). Fajne dzielenie funkcji pilotów UPC Horizon i X85J. Fatalne rozpoznawanie zawartości pendrive i dysków USB. Dosyć Często TV nie rozpoznaje zawartości pendrive - Sony w instrukcji mówi o ponownym podłączeniu dysku, buuu. Brak możliwości zmiany wielkości czcionki (można zainstalowac kodi ale powinna być lepsza domyślna aplikacja). W kilku filmach x265 10bit zamiast obrazu mam kwadraty (shield tv radzi sobie bez problemu ale po co tedy Sony z androidem skoro gorszy). Napisy do filmów z dysku każe mi wybierać osobno! Brak aplikacji dla MET OPERA i steam link :( Pilot do tego TV to tragedia: olbrzymi z mikroskopijnymi przyciskami, dla mrówek chyba. Nawet krzyżak (kółko) jest za małe. Chyba nie ma przycisków, które można by nacisnąć nie zahaczając o przycisk obok. Do tego jest to dosyć elastyczne tworzywo (cały sie wygina) i ma (jak dla mnie) nieprzyjemną fakturę pod spodem. Zasilany dwoma bateriami AAA. Nie licząc krzyżaka, VOL+-, CH+- i power to ma 39 przycisków. Stary samsung miał 5 dodatkowych i robił to samo. Straszne marnowanie miejsca i strasznie to niewygodne i nieczytelne. Pilot powinien być najbardziej intuicyjną i ergonomiczną części TV a tu taki bubel. Specjalny Przycisk Disney+ na rynek polski, gdzie nie ma tej usługi, a gdzie HBO GO ? Skróty do tych VODów można mieć na stronie głównej wiec przyciski uważam za zbędne tak czy inaczej. Jak i wiekszość przycisków na pilocie. Po podłączeniu klawiatury usb, w kilku miejscach interfejsu Google TV, nie mogłem zatwierdzić wpisanej treści ani na klawiaturze ani na pilocie (wpisywanie działało). Musiałem ją odłaczyć i męczyć sie z mikroskopijnymi przyciskami pilota. Kolejna niedoróbka. Dobry obraz chociaż w niektórych filmach nie radził sobie z mrugajacymi scenami i wystepowało echo w obrazie i zamiany jasności na innych powierzchniach (czarne plamy na twarzach w filmie), mniej niż w TV Serif z 2020 (ten tv to tragedia do filmów) ale ciągle. Dużo opcji ustawy jakości obrazu ale wyostrzenie jest gorsze niż w Samsungu 43KU6400 z 2016, szczególnie widać to w napisach z tunera UPC. Dźwięk jakby bardziej dudniący i zgaszony, ale można sie przyzwyczaić. Nie wiem dlaczego wielu producentów, w swoich produktach, robi coraz więcej niedoróbek i błedów, które dyskfalifikują produkt w podstawowej funkcji. Niby widać, że myślano nad wieloma rzeczami i władowano tam pieniadze ale potem kilka jest zupełnie spartaczonych i pewnie nigdy nie zostaną naprawione. Jak dla mnie ten TV to krok wstecz.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
10.12.2021

Witaj Marcinek74


Dziękujemy za opinię.
Poniżej przesyłam pomocnik co do korzystania z aplikacji:
https://bit.ly/3yfU1gs
Oraz które aplikacje są dostępne:
https://bit.ly/3IGi7p9
Instrukcje pomocnicze co do jakości dźwięku:
https://bit.ly/3DM1Ew2
W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt z działem pomocy technicznej:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula @Sony PL

0

Łatwość obsługi świetny obraz

126 cm (50") 08.12.2021 Autor: Pyci69

Tv sprawdza się świetnie z internetem lub tv cyfrowa fullHd 4k. Przy oglądaniu YT lub Netflix w dużych rozdzielczościach świetnie widać kolory i to co chciał autor nagrana nam przekazać. Super sprawa oglądać seriale bądź ulubione kanały w sieci z tak dobrym ekranem. Dzięki również niczego sobie bez żadnego saundbaru czy zestawu głośników jakość muzyki jest na przyzwoitym poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV Android

126 cm (50") 07.12.2021 Autor: tomii1982

TV kupiony 2 tygodnie temu, na tą chwilę jestem mega zadowolony, poprzedni TV to samsung UHD do tego nie ma co porównywać.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz, średni android

164 cm (65") 06.12.2021 Autor: Macgyver174

Telewizor wygląda ładnie ma cienkie ramki prawie niewidoczne, obraz bardzo ładny ale trzeba samemu sobie go wyregulowac. Co do androida to jestem średnio zadowolony czasami ciężko ma połączyć się z telefonem posiadam xiaomi mi 10. Tak samo nie zawsze łączy z Wii fii no ale ja akurat mam połączony kablem więc to nie problem. Największy mankament to ciemniejszy obraz w rogach ekranu wtv za ta cenę myślę że to jakiś żart. Ogólnie telewizor polecam ze względu na obraz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
08.12.2021

Witaj Macgyver174

Dziękujemy za opinię.
Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Proponuje następujące rozwiązania:
https://bit.ly/3dvt5PZ
https://bit.ly/3y3THBg
https://bit.ly/3rO2Dtk

W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt z pomocą techniczna Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula @Sony PL

0

Łatwa obsługa.

139 cm (55") 05.12.2021 Autor: Majoni

Po krótkim czasie użytkowania rozczarowało mnie to że nie ma możliwości nawet wykupienia Disney+ , przycisk jest, a usługi brak. Lubię jak coś jest to żeby działało, ale poza tym telewizor jest świetny łatwa i wygodna obsługa, obraz super dźwięk mam z podłączonego głośnika więc tym bardziej lepiej. Głośnik połączony przez HDMI , więc z telewizorem działa pod jednym pilotem. Od lat kupuję sprzęt Sony, to jedna z czołowych i solidnych marek RTV. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada świetne funkcje

139 cm (55") 03.12.2021 Autor: lukszy12

wspaniały obraz i dźwięk 55" i takie małe kino w domu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

164 cm (65") 02.12.2021 Autor: AdrianPobutkiewicz1234

Bardzo udany produkt. Kompromis ceny do jakości. Działa bardzo szybko

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po prostu świetny

139 cm (55") 02.12.2021 Autor: eLkaTV

Przesiadłam się z 10-letniego LG na nowego Sony i chyba już innego telewizora nie kupię. Świetne kolory, głębokie czernie, super dźwięk. Do tego Android TV co pozwala na łatwe wyświetlanie filmów z komputera lub telefonu. Bardzo intuicyjne menu, łatwa obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po pierwszym tygodniu jest ok

164 cm (65") 02.12.2021 Autor: TwojStary69

Po pierwszym tygodniu jest ok zobaczymy jak będzie za rok czy dwa

Jakość obrazu

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV sony x85j.

139 cm (55") 01.12.2021 Autor: Miecz1

Pod kątem słaby obraz. Na przeciwko bardzo dobry..

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
06.12.2021


Witaj Miecz1

Dziękujemy za opinię.
Poniżej przesyłam instrukcje ustawień zaawansowanych obrazu:

https://bit.ly/3DuxywO
https://bit.ly/3xXOlHs


Paula @Sony PL

0

tv sony 65 100-120 hz do kitu i przereklamowany

164 cm (65") 30.11.2021 Autor: alfaks1

Kupiłem ten sony po sugestii sprzedawcy, miałem kupić samsunga 65 cali i bardzo żałuję- w przeciągu 3 lat to drugi tv sony , coraz bardziej udziwniają ich regulacje, mó 7-mio letni samsung 55 4k o wiele lepszy obraz i precyzejniejsza i prosta jego regulacja

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
02.12.2021

Witaj Alfaks1

Dziękujemy za opinię.
Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Zalecam bezpośredni kontakt z działem pomocy technicznej:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula @Sony PL

0

Świetny obraz

164 cm (65") 30.11.2021 Autor: Januszka3

Mam go od 2tygodni i jestem bardzo zadowolony super desing

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony X85J

139 cm (55") 30.11.2021 Autor: wiekoz

Super sprzęt, kupiłem go tydzień temu i nie mogę się nacieszyć z jakości. Polecam bardzo udany model.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry tv

126 cm (50") 30.11.2021 Autor: Popo90

Jestem bardzo z niego zadowolony jedyny mały minus nie ma zrzutu ekranu z telefonu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

108 cm (43”) 26.11.2021 Autor: Francewawa

Jestem Bardzo zadowolony z zakupu. Telewizor dla przeciętnego człowieka posiada bardzo dużo funkcji super obraz 100Mhz . Zakup planowałem od około 4 miesięcy temu ale cena odstraszała Sony jest za drogie w stosunku do konkurencji .Udało mi się kupić w super cenie 2950 zł ale tylko sztuka Polecam w 100% Telewizor

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie