81

4.5 na podstawie 81 recenzji klientów

60
11
5
1
4
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Świetny TV z dużymi możliwościami

108 cm (43”) 02.10.2021 Autor: Pyzik Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

02-10-2021, Zbyszek TV Sony 43X81J użytkuję od kilku dni i jestem zachwycony, super ..... dobry wybór zobaczymy jak będzie sprawował się dalej,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Nowe nie zawsze oznacza lepsze...

108 cm (43”) 20.09.2021 Autor: Mariusz Z Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Od zawsze używałem telewizorów Sony bo były moim zdaniem najlepsze, do dzisiaj Ponieważ mój poprzedni telewizor Sony po ponad 14 latach bezawaryjnej pracy, średnio 15h na dobę zakończył żywot, postanowiłem, że kupię nowy, również tej marki mimo iż konkurencji z podobnymi możliwościami kosztował sporo mniej. Po prostu byłem bardzo zadowolony, do tej chwili. Niestety okazało się, że jest problem i to duży z obsługą modułu CAM. Sygnał tv odbieram z sieci kablowej AstaNet. Z zainstalowanym modułem CAM do dekodowania sygnału oglądając czy to kodowane czy też nie kodowane programy telewizor straszne klatkuje obraz tzn. Na ekranie jest pełno zakłóceń cyfrowych (kwadraciki, stop klatki, zacinanie się obrazu, rozmywanie, głos niewyraźny). Wystarczy, że zdemontuje moduł CAM i nie kodowane kanały są idealne jak to w Sony. W pierwszej kolejności zwróciłem się do kablówki. Sprawdzili instalacje, poziom sygnałów, wymienili kilka modułów CAM i nic. No to serwis Sony. Po ok tygodniu, może ciut więcej dowiedziałem się, że jest to problem wewnętrznego oprogramowania tego modelu i na chwilę obecną brak możliwości usunięcia problemu. Dostałem informację, że być może za miesiąc, dwa lub wiecej... zostanie poprawione op yrogramowanie ale na chwilę obecną nie są w stanie nic zrobić. Pan z serwisu rozłożył ręce i poinformował mnie iz mój egzemplarz nie jest jedynym, wygląda na to, że nowa seria ma poważny błąd w oprogramowaniu. Wciąż mam nadzieję, że Sony podejdzie poważnie do problemu. Na chwilę obecną pozostaje mi tylko czekać i mieć nadzieję. Poza tym "malutkim" problemem telewizor jest super, jakość obrazu, oczywiście bez modułu do dekodowania rewelacyjna, kolory, dźwięk, aplikacje, obsługa super. Obudowa trochę delikatna ale na szczęście nie jest to sprzęt przenośny mam nadzieję, iż to tylko "podkniecie" tej marki a nie szukanie oszczędności kosztem jakości. Przed zakupem proponuję dobrze sprawdzić sprzęt, nawet Sony... Mimo to polecam ale z nie kodowanymi kanałami...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 81

Modele

0

Dobry telewizor Sony x80j

164 cm (65") 15.10.2022 Autor: Twister227

Jestem zadowolony jakby odtwarzal wiecej formatow plikow audio i video to by bylo mistrzostwo swiata :)

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
17.10.2022

Witaj Twister227!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.


Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

telewizor popsul sie w pierwszy dzien

164 cm (65") 14.10.2022 Autor: slawiec

zepsuł się w pierwszy dzień nie chce się włączyć i mruga czerwona dioda 6 razy porażka totalna !!! czekam na serwis

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
17.10.2022

Witaj slawiec!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Bardzo nam przykro z powodu problemu z Twoim telewizorem. Mamy nadzieję, że zostanie szybko rozwiązany przez placówkę serwisową.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Mozna nagruwac filmy i inne programy

108 cm (43”) 06.10.2022 Autor: Jacek 1947

Kupilem trzy tygodnie temu i juz sie ciesze z zakupu.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry

139 cm (55") 22.09.2022 Autor: Termet

Kupiłem trzy tygodnie temu jestem bardzo zadowolona bardzo dobrze funkcjonuje

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry i duzy telewizor

164 cm (65") 20.09.2022 Autor: Michal1981

Kupilem ten TV choc caly czas mialem Samsunga, powiesilem go na scianie i uwaga w zestawie z pilotem znajduja sie adaptery do srub do montazu uchwytu. Telewizor jest podlaczony do NC+ i o dziwo na poczatku po wlaczeniu NC+ tracil na chwile obraz, trawalo to doslownie 2-3 sekundy ale bylo mega wkurzajace. Po resecie okazalo sie ze problem nie ustepuje i skontaktowalem sie ze wsparciem Sony. Odpowiedz byla szybko, dostalem kilka opcji dzialania - nie pomoglo i Sony dalej mnie wsparlo. Podpowiedzieli aby zmienic kabel HDMI na taki wysokiej jakosci do TV 4K i to dopiero pomoglo. Problem zniknal a TV smiga bez problemu. Jestem zadowolony ale jak wiadomo przygody musza byc. Teraz planuje kupic soundbar z DolbyAtmos bo ten TV ma dekoder do Dolby Atmos i chcialbym to wykorzystac ogladajac filmy i sluchajac muzyki wiec pojde w Sony tez.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały zakup

126 cm (50") 13.09.2022 Autor: IRWIT

Zakup TV SONY X80J to doskonały wybór uwzględniający koszt i jakość. Sterowanie tv jest intuicyjne i proste.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele użytecznych funkcji.

126 cm (50") 09.09.2022 Autor: Bak 30

Jestem zadowolony z jakości i funkcjonalności telewizora oraz możliwości jakie oferuje oprócz tego że zbyt długo czeka się na odbiór sygnału po włączeniu. Mam kilka lat starszy model i czas odpalenia jest krótszy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz bez zarzutu

108 cm (43”) 21.07.2022 Autor: srudzin

Telewizor odtwarza dyski zewnętrzne o pojemności do 256GB co jest dużym utrudnieniem

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
25.07.2022

Witaj srudzin!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Dobre oprogramowanie

108 cm (43”) 17.07.2022 Autor: jerzymyszk

Działa bez zarządu i dobra jakość obrazu oprogramowanie do tej jakości

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowity obraz

108 cm (43”) 03.07.2022 Autor: Jaroslawryza

Jakość obrazu nie ma sobie równych. To kolejny telewizor serii Sony Bravia i innego nie chcę znać.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonałość

126 cm (50") 03.07.2022 Autor: Adasik

tv sony jak zwykle nie do pobicia ,obraz i dzwięk na najwyższym poziomie-polecam

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dobry obraz i dźwięk i inne funkcje.

108 cm (43”) 14.06.2022 Autor: and46

Jestem ogólnie z zakupu zadowolony. Brakuje mi wyświetlania jaki będzie następny program i jego godziny. Brak z pomocą pilota możliwości wyświetlania aktualnej daty, dnia tygodnia, godziny. Tworzenie własnej listy programów jest trochę skomplikowane. Nie znam jeszcze dokładnie instrukcji, po zapoznaniu się w/w uwagi może będą nieaktualne .Ważne-ma możliwość połączenia z Internetem.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV

189 cm (75”) 13.06.2022 Autor: Voltnet

Drugi TV Sony w domu. Tym razem system Google TV, a w poprzednim Android TV. Różnica między nimi jest ale oba są intuicyjne. Obraz oceniam bdb z minusem za widoczne podświetlenie matrycy po zmroku. Dźwięk średni, za to sporo różnych gniazd i wejść. Brak HDMI 2.1. Ale ogólnie polecam zakup

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
15.06.2022

Witaj Voltnet

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Poniżej przesyłamy informacje pomocnicze:

https://bit.ly/3OaRPgK

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.



Paula @Sony Support PL

0

Dobrze działa z smartphone xperia

139 cm (55") 11.06.2022 Autor: Hedzz

Kolory i głębia czerni nie osiągalna dla wielu produktów konkurencji. Interface działa świetnie. Pilot z niezmiennym od zawsze układem klawiszy :) Polecam

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko co potrzeba !

126 cm (50") 27.05.2022 Autor: monika33

Telewizor sprawdza się bardzo dobrze. Dobry zakup, polecam !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony 50 cali

126 cm (50") 26.05.2022 Autor: Aga 73

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego telewizora.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada funkcje o wiele lepsze od wymaganych

126 cm (50") 17.05.2022 Autor: Sek12

Udany zakup. Gorąco polecam! Cena niewspółmiernie niska do jakości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W tej cenie doskonały produkt

108 cm (43”) 17.05.2022 Autor: Kamil263

Doskonały nie za duży telewizor do sypialni. To już mój 3 telewizor sony posiadam 43,75 i 85 cali. Bardzo dobry obraz i dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny design

139 cm (55") 27.04.2022 Autor: mario1208

To już kolejny produkt firmy Sony, reszta daleko w tyle.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Odpowiada moim wymaganiom

126 cm (50") 24.04.2022 Autor: Stefciu

Wymieniłem na odpowiadający moim wymaganiom. Ma wszystkie funkcje które potrzebne do dzisiejszych warunków

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

50 cali

126 cm (50") 22.04.2022 Autor: Grzesiulek

Jest git majonez! Cieszy mnie ten rozmiar spoko obraz!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Gwarantuje świetna jakość obrazu

126 cm (50") 21.04.2022 Autor: Domin99

Kupilem 2 tyg temu tv i jestem zadowolony oprócz połączenia WiFi czasu szwankuje ale ogólnie na plus

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
25.04.2022

Witaj Domin99!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

W celu wyeliminowania problemu z wifi, zalecam bezpośredni kontakt ze wsparciem technicznym naszej firmy: https://bit.ly/3xRzMqZ

Dołożymy wszelkich starań, aby problem został rozwiązany.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Polecam

108 cm (43”) 20.04.2022 Autor: Iza Bella

Ładny obraz i dźwięk. Sporo aplikacji. Prosta obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony x81J television

126 cm (50") 19.04.2022 Autor: Bula 2022

Udało się kupić super telewizor. Bomba Sony the best polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

108 cm (43”) 19.04.2022 Autor: Rysuhwysgsgsysjdudyxhsjsj

Telewizor jak telewizor w porządku, polecam, można kupować.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony 43

108 cm (43”) 19.04.2022 Autor: Lawinka

Zawsze kupuję sprzęt RTV firmy Sony i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem nieźle.

126 cm (50") 09.04.2022 Autor: jurek 21

Mam go około 2 tygodnie.Nie wszystko jeszcze opanowałem to znaczy wg moich preferencji (n.p. kolejność ikonek).Troszkę brak mi instrukcji papierowej. A tak ogólnie to wszstko działa płynnie. Aha zgadzam się z innymi że przycisk wyciszenia jest za mały. Ogólnie jest ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma najlepszy obraz!

108 cm (43”) 07.04.2022 Autor: Motosmart360

Jest po prostu rewelacyjny. Nigdy nie zgodzę się z tym że płaci się za markę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super telewizor!

189 cm (75”) 31.03.2022 Autor: Jolakazik

super odbiór i funkcje,bardzo dobra jakość obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

funkcjonalny, matryca więcej niż ok

126 cm (50") 30.03.2022 Autor: radeczek22

to już mój 3 telewizor marki sony, nigdy się na tej marce nie zawiodłem, spełnia w 100% moje oczekiwania, tv współpracuje idealnie z podłączonymi do niego innymi sprzętami, posiada matryce w pełni odzwierciedlającą kolory, tv ładnie się prezentuje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia

126 cm (50") 27.03.2022 Autor: Andrzej62

Kupiłem telewizor Waszej firmy spodziewając się wszystkiego co najlepsze. Szczęście trwało krótko. Okazało się, że od początku nie działa jedno z gniazd USB. Po trzech dniach wysiadło kolejne gniazdo USB. Zgłosiłem niesprawność telewizora. Serwis zjawił się dość szybko i sprawnie zdiagnozował usterkę - uszkodzenie płyty głównej. Po krótkim czasie oczekiwania płyta główna została wymieniona na nową (za co daję gwiazdkę) . Niestety okazało się po wyjeździe serwisanta, że telewizor nie działa jak należy. Tym razem nie akceptowalny był dźwięk, którego w żaden sposób nie można ustawić (konsultowane z serwisem). Ponowna wizyta serwisanta - płyta główna do wymiany. Telewizor użytkuję 25 dni, zadowolenia z produktu "0" -rozczarowanie. Jedna gwiazdka za serwis. Jest mi przykro.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
30.03.2022

Witaj Andrzej62!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Prosty w obsłudze

164 cm (65") 17.03.2022 Autor: Iwonka

Kupiłam miesiąc temu, sama skalibrowalam /system prowadzi /kanały tv wyszukał sam prościzna , obraz cudny nie ustępuje jakością tv z przedziału cenowego 10 tys +

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony to sony

108 cm (43”) 15.03.2022 Autor: Dziadek Jurek

Tv 43 cal jest dobry! Mam porównanie z KD55XH. Jakość obrazu ta sama! Jednak działanie aplikacji internetowych na korzyść 55cali! Podłączenie Xboxa intuicyjne! Netflix i inne HBO Max itp. działają bez zarzutu! Polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szybko łączy się z internetem

108 cm (43”) 09.03.2022 Autor: Beatrix77

Tv kupiłam dwa tygodnie temu. Obraz jest ładny, wyraźny. Bardzo szybko łączy się z internetem. Przydatna jest funkcja szybkiego wybierania. Wadą jest słaby dźwięk (ustawiać trzeba na 6)po przyciśnięciu nr programu bardzo powoli przełącza się i nieczytelny spis programów z opisem (funkcja GUIDE)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
14.03.2022

Witaj Beatrix77,

Poniżej przesyłam informacje pomocnicze, jak lepiej wyregulować dźwięk:

https://bit.ly/3I5QnJ7
https://bit.ly/3qpsy9p

Jeśli będzie pomoc techniczna w ustawieniach zalecam kontakt z pomocą techniczna Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Paula@Sony PL

0

Swietna jakość sprzętu

126 cm (50") 08.03.2022 Autor: zigi1988jp

Jestem bardzo zadowolony z jakości jaką daje Sony . Obraz i dźwięk na najwyższym poziomie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo fajnych funkcji

126 cm (50") 04.03.2022 Autor: Pablo70

Udało mi się go kupić 3 tygodnie temu super kolory wyrazisty obraz i dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Oceniam produkt pozytywnie

108 cm (43”) 27.02.2022 Autor: ceey

To jest mój czwarty telewizor SONY! Ogólnie produkty SONY oceniam pozytywnie.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakośc zakupionego kolejnego produkty firm

108 cm (43”) 08.02.2022 Autor: Medox

Kupiony ostatnio telewizor oraz soundbar spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony nie zawodzi

108 cm (43”) 05.02.2022 Autor: Mikuś5

od 12 lat użytkuję TV Sony Bravia, tak, że nie miałem obiekcji przed zakupem kolejnego tv z tej linii. Oczywiście technologicznie to przepaść ale ten sprzed 12 lat działa bez zarzutu i tylko z jednym pikselem :). Do rzeczy, prosta i intuicyjna obsługa, super obraz i dźwięk, nawet slaby Internet go nie zniechęca :). Ale użytkuję go krótko, jakiś miesiąc więc na temat odczuć i wrażeń po czasie... kiedy indziej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

pierwszy tv sony i bardzo pozytywnie

126 cm (50") 24.01.2022 Autor: kafarek78

Tv sony 50 -x80j bardzo łatwy w obsłudze, Intuicyjnie wszystko działa . Super obraz. Minus ( dziwny pilot) nieporęczny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pikselowanie

126 cm (50") 20.01.2022 Autor: zbigi30

Problem z obrazem na module CI+ , pikselowanie obrazu

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
24.01.2022

Witaj zbigi30!

Dziękujemy za nadesłaną przez Ciebie opinię.
Pragniemy zapewnić, iż została ona przekazana do odpowiedniego działu.
Nasi inżynierowie podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami, udoskonalaniem produktów biorą każdą z konstruktywnych opinii pod uwagę.
Celem próby wyeliminowania niedogodności zachęcam do sprawdzenia, czy parametry jakości, jak i siły sygnału dostarczanego od operatora telewizyjnego
są na poziomie co najmniej 80%.
Warto również wykonać pełen reset telewizora do nastawień początkowych:
https://bit.ly/3u01XlT
oraz zaktualizować odbiornik do najnowszej wersji:
https://bit.ly/3KDB113

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Multimedialne centrum rozrywki

108 cm (43”) 19.01.2022 Autor: Kita243

Po dwóch tygodniach jesteśmy bardzo zadowoleni. Telewizor jest bardzo szybki, nie zacina, bardzo intuicyjny. Generalnie jest lepszy niż się spodziewałem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena ogólna

126 cm (50") 16.01.2022 Autor: Chris209

Brak możliwości zmiany wielkości czcionki w EPG, PO USTAWIENIU PRZYPOMNIENIA, tV nie powinien się włączać ale przypominać o ustawieniu gdy TV jest włączony, ewentualnie możliwość wyboru.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
19.01.2022

Witaj Chris209!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Każdy feedback ze strony klientów jest dla nas niezwykle istotny
i brany pod uwagę podczas dalszego procesu udoskonalania produktów.
Celem uzyskania wsparcia technicznego potrzebujemy więcej informacji na temat niedogodności, której doświadczasz.
Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z naszym supportem: https://bit.ly/33uvtVK

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Świetny obraz

108 cm (43”) 16.01.2022 Autor: Rych314

Telewizor pasuje gabarytami do wnętrza i pozwalana dobrą widoczność pod różnymi kątami. Jasność, nasycenie barw, kontrast bardzo dobre. Na uwagę zasługują aplikacje umożliwiające korzystanie z internetu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

tv sony

139 cm (55") 28.12.2021 Autor: marcin_u

Jestem bardzo zadowolony z tego tv. obraz super, głos super. jedyny minus to mimo możliwości nagrywania dvbt nie można zrobić time shift .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z uruchamianiem - zawiesza się

108 cm (43”) 22.12.2021 Autor: BBIBBI

Telewizor jakościowo super. problem główny to uruchamianie TV - zawieszony system nie odpowiada niestety na żadne polecane resetowania. Zgłaszam do serwisu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
27.12.2021

Witaj BBIBBI!
Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Mamy nadzieję, iż placówka serwisowa pozytywnie rozwiąże zgłaszany problem.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Telewizor całkiem fajny

KD-55X82J 21.12.2021 Autor: Pjoter1996

Telewizor działa płynnie, bez przycienek w android tv co jest duzym plusem. Inna zaleta jest tez rozbudowana mozliwosc konfiguracji obrazu. Jenak na drugi raz kupilbym model X85J który wspiera 120hz i ma lepsza czern a jest niewiele droższy

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor

139 cm (55") 12.12.2021 Autor: Blondyn

Wysoka jakość, dobra cena w stosunku do jakości, posiada dużo fajnych funkcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv sony recenzja telewizora

126 cm (50") 11.12.2021 Autor: kazkaz18

Polecam tv spełnia wszystkie moje wymagania android działa bez probleu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz, dużo przydatnych aplikacji

KD-50X82J 04.12.2021 Autor: Ledan

Bardzo dobry zakup. Wyrób solidny i funkcjonalny. Łatwość obsługi.Czytelne menu obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Instrukcja

126 cm (50") 29.11.2021 Autor: jk66

Brak instrukcji obsługi w formie pisanej. Jakość produktu bardzo dobra.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ogólne wrażenia z użytkowania. Wygląd i obsługa.

126 cm (50") 27.11.2021 Autor: bmw106

Bardzo udany zakup. Wiele przydatnych funkcji. Dobry obraz i dźwięk

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma bardzo dobry obraz

108 cm (43”) 24.11.2021 Autor: Miri_II

Kupiłem go ze względu na wyjście słuchawkowe jakie ten telewizor posiada. Ale okazało się, że zamontowane głośniki też spełniają swoją rolę. Używam go do oglądania filmów z Netflix-a i do gier na Playstation 4 Pro. Część TV też daje radę. Szkoda, że jak chcę skorzystać ze słuchawek przewodowych to muszę za każdym razem robić to manualnie. W moim poprzednim Telewizorze marki Philips można to było robić pilotem. Natomiast obraz jest nieporównanie lepszy. Do tej pory jestem zadowolony z zakupu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

System Android

126 cm (50") 06.11.2021 Autor: zbigi30

Ogólnie OK. Ma zbyt mało pamięci , system pokazuje 4,4G współdzielona

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
08.11.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Specyfikacja posiadanego telewizora do odnalezienia na poniżej załączonej stronie:
https://bit.ly/3mU3upt

Pozdrawiam,

Martyna @Sony PL

0

Smart TV z perfekcyjnym obrazem.

139 cm (55") 05.11.2021 Autor: Sławek 72

Telewizor od kilkunastu dni umila nam popołudnia i wieczory. Zakup udany. Obraz, dźwięk i ogólne wrażenie na najwyższym poziomie. Marka godna polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tragedia

108 cm (43”) 01.11.2021 Autor: Biedak Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Nie polecam. Pozycja do oglądania środek ekrany, zmiana powoduje znaczne pogorszenie obrazu.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Sony support team
03.11.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
Zachęcam do zapoznania się z możliwościami oferowanymi przez preferencyjne, indywidualne nastawienia obrazu:
https://bit.ly/3nW9blV

Pozdrawiamy,
@SONY PL

0

Posiada funkcje których oczekiwałem.

108 cm (43”) 22.10.2021 Autor: And55

Udało mi się kkupić w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup w stosunku do ceny

189 cm (75”) 11.10.2021 Autor: Robo 67 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dobra promocja bardzo ładny zakup oryginalny wygląd

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

126 cm (50") 03.10.2021 Autor: Anulq Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Tv posiadamy około miesiąca , jesteśmy zadowoleni z zakupu , obraz naturalny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV z dużymi możliwościami

108 cm (43”) 02.10.2021 Autor: Pyzik Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

02-10-2021, Zbyszek TV Sony 43X81J użytkuję od kilku dni i jestem zachwycony, super ..... dobry wybór zobaczymy jak będzie sprawował się dalej,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

TV SONY

164 cm (65") 29.09.2021 Autor: mt34 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Produkt ma doskonałą jakość wykonania - solidna konstrukcja a zarazem delikatna, pięknie się prezentuje.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz i dźwięk z małym minusem

189 cm (75”) 23.09.2021 Autor: RaffyXXX Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wymieniłem z 70" philipsa na 75 Bravia 2021 i szczerze jest przepaść w jakości obrazu mimo, że większy nie ma ziarna, czerń jest czarna i wreszcie można oglądać ciemne sceny bez wrażenia, że to demo z C64... dźwięk jest dużo lepszy niż zadowalający. natomiast tv ma problem z podłączeniem miboxa poprzez kino Denona. PS4 również podłączone do denona działa, Blue ray też a miboxa nie widzi (przy bezpośrednim podłączeniu przez hdmi nie ma problemu) rozwiązaniem okazało się zainstalowanie aplikacji (np. spotify) na tv i poprzez optyka dźwięk do Denona. .. mi box leży teraz sobie i czeka na zatrudnienie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze

108 cm (43”) 22.09.2021 Autor: GDSony Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Łatwy w obsłudze, idealna wielkość do mojego pokoju, dobry dźwięk.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

"musi być Sony, pytałam eksperta"

139 cm (55") 20.09.2021 Autor: Naroznik Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Ktoś mnie zaszantażował i mam, ale nie jestem zadowolony. Google TV jest za bardzo lub za mało zintegrowany z systemem telewizora. Nie sposób tego zignorować. Integracja jest tak chaotyczna, że kiedy będąc w aplikacji przechodzimy do ustawień obrazu przez menu podreczne to wracamy do zwykłej DVB telewizji i już nie sposób ustawić obrazu dla samego np. netflixa... Wydawałoby się że na przykładzie DVB kontrolujemy ustawienia które później dadzą efekt przy oglądaniu Netflix lub pliku video? Nic bardziej mylnego, w rzeczywistości widzimy zmianę przechodząc z tym ch ustawień z powrotem do androida i z powrotem do tv, po dwóch tygodniach wciąż nie ogarniam kiedy zmieniamy ustawienia obrazu dla konkretnego medium bo panel wygląda zawsze tak samo. Naciśnij kółko zębate podczas odtwarzania filmu ma streamie i zobacz o co chodzi. BRAK NADRZĘDNEGO SYSTEMU KONFIGURACJI OBRAZU JEST NAKWIEKSZY PROBLEMEM którego się nie spodziewałem. Zapłaciłem 3,5k we wrześniu 21 i to jest dużo. Wcześniej miałem miboxa 3 z LG fhd 42' z 2010 roku i najgorsze, że po pierwszym uruchomieniu nie odczułem przejścia na 4k, mimo HBOgo, Netflix, Prime!!!! Wręcz odwrotnie, bez ciągłego doskonalenia ustawień obrazu nie sposób odczuć pozytywnej zmiany. Jestem strasznie zawiedziony, i wstyd mi, że nie zawalczylem z uparciuchem o tv od firmy na L lub na Sa, bo o nie jest to Sony które wiedzie prym bo jako pierwsze przypłynęło prosto z Japonii i kupisz tylko w Pewexie. X81J kupiłem za 3,5k będę się z nim męczył co najmniej 5 lat, jestem przekonany że skończy się zakupem dobrej przystawki z androidem. Dźwięk jest ok, taki sam jak w 10 letnim LG 2x20w . ZERO CZERNI NIEZALEŻNIE OD USTAWIEŃ, to kolejne nad czym nie ma co się zastanawiać. Na plus: bardzo ciężki, babcia mówi, że solidny i ja się z tym zgadzam. Chociaż to plastik z każdej strony.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
23.09.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad
nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Nowe nie zawsze oznacza lepsze...

108 cm (43”) 20.09.2021 Autor: Mariusz Z Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Od zawsze używałem telewizorów Sony bo były moim zdaniem najlepsze, do dzisiaj Ponieważ mój poprzedni telewizor Sony po ponad 14 latach bezawaryjnej pracy, średnio 15h na dobę zakończył żywot, postanowiłem, że kupię nowy, również tej marki mimo iż konkurencji z podobnymi możliwościami kosztował sporo mniej. Po prostu byłem bardzo zadowolony, do tej chwili. Niestety okazało się, że jest problem i to duży z obsługą modułu CAM. Sygnał tv odbieram z sieci kablowej AstaNet. Z zainstalowanym modułem CAM do dekodowania sygnału oglądając czy to kodowane czy też nie kodowane programy telewizor straszne klatkuje obraz tzn. Na ekranie jest pełno zakłóceń cyfrowych (kwadraciki, stop klatki, zacinanie się obrazu, rozmywanie, głos niewyraźny). Wystarczy, że zdemontuje moduł CAM i nie kodowane kanały są idealne jak to w Sony. W pierwszej kolejności zwróciłem się do kablówki. Sprawdzili instalacje, poziom sygnałów, wymienili kilka modułów CAM i nic. No to serwis Sony. Po ok tygodniu, może ciut więcej dowiedziałem się, że jest to problem wewnętrznego oprogramowania tego modelu i na chwilę obecną brak możliwości usunięcia problemu. Dostałem informację, że być może za miesiąc, dwa lub wiecej... zostanie poprawione op yrogramowanie ale na chwilę obecną nie są w stanie nic zrobić. Pan z serwisu rozłożył ręce i poinformował mnie iz mój egzemplarz nie jest jedynym, wygląda na to, że nowa seria ma poważny błąd w oprogramowaniu. Wciąż mam nadzieję, że Sony podejdzie poważnie do problemu. Na chwilę obecną pozostaje mi tylko czekać i mieć nadzieję. Poza tym "malutkim" problemem telewizor jest super, jakość obrazu, oczywiście bez modułu do dekodowania rewelacyjna, kolory, dźwięk, aplikacje, obsługa super. Obudowa trochę delikatna ale na szczęście nie jest to sprzęt przenośny mam nadzieję, iż to tylko "podkniecie" tej marki a nie szukanie oszczędności kosztem jakości. Przed zakupem proponuję dobrze sprawdzić sprzęt, nawet Sony... Mimo to polecam ale z nie kodowanymi kanałami...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
22.09.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności.
Przesyłam przydatne informacje, które mogą rozwiązać problem z odbiorem kanałów:
https://bit.ly/3CDaEUi
Proszę także sprawdzić najnowsze oprogramowanie dla tego modelu TV.

W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Fajny nowy

108 cm (43”) 18.09.2021 Autor: Andrzej 84 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Udało mi się kupić trzy tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje telewizora ok. Spełniają moje oczekiwania

108 cm (43”) 12.09.2021 Autor: ignis152

jakość obrazu ocena na 3 w pięciostopniowej skali. Zamglony obraz przy większym kącie widzenia. Obraz znośny jeśli siedzimy prostopadle do ekranu. Żałuję zakupu. Gdyby istniała możliwość zwrotu natychmiast bym to zrobił.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
07.01.2022

Witaj ignis152!

Dziekujemy za nadesłaną opinię - pragniemy zapewnić, iż została ona przekazana do właściwego działu.
Przykro nam z powodu doświadczonych przez Ciebie niedogodności.

Pozdrawiam,
Martyna @Sony PL

0

Funkcje są czytelne

164 cm (65") 11.09.2021 Autor: diabu73 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam dobiero dwa tygodnie i jak na razie jast wszystko ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry zakup

108 cm (43”) 04.09.2021 Autor: BBIBBI

Polecam! Bardzo dobry mały TV 43 cale spokojnie mieści się w małym mieszkaniu,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

164 cm (65") 04.09.2021 Autor: Haku42 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem tv 4 dni temu Super polecam obraz wymiata mnóstwo aplikacji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor polecam

139 cm (55") 04.09.2021 Autor: WeroniMarko Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Udało Nam się kupić z mężem. Bardzo mocno polecamy! Świetna szybka praca obraz idealny mnóstwo funkcji i cena przystępna

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pozytywna

108 cm (43”) 31.08.2021 Autor: dobo65

Bardzo dobra decyzja ,wspaniały obraz, łatwa instalacja no i android. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie