54

4.2 na podstawie 54 recenzji klientów

31
15
0
3
5
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Bardzo dobry obraz w swojej klasie!

123 cm (49'') 19.09.2017 Autor: Aleksander 12

Tydzień temu zakupiłem opisywany Telewizor w wersji 49 cali. Po własnych ustawieniach obrazu i dżwięku stwierdzam że nie żałuję zakupu. W sklepie spędziłem 2 godziny z Pamięcią usb a na niej obrazy testowe 4K Burosch oraz 2 filmy,jeden w 4K a drugi Full HD. Rozważałem zakup Panasonica,lub ewentualnie Philipsa oraz Sony. Nic z Samsunga,Lg itp. Po testowaniu podszedłem do tego modelu i wpięciu przenośnej pamięci ukazał mi się obraz jakiego oczekiwałem w danej chwili i tak oto stałem się posiadaczem tego modelu. W domu na spokojnie skalibrowałem obraz,obowiązkowo gamma na minus 2,żywe kolory wyłączone(telewizorek posiada dobrą matrycę w temacie oddania kolorów)oraz ustawienia czerni na średni. To nie wszystko,nie będę się rozpisywał teraz. Plusy tego odbiornika to obraz zwłaszcza w świetle dziennym,gorzej to wygląda w nocy ale o tym dalej napiszę. Faktycznie dobre kolory,zieleń jest zielona,są odcienie tej zieleni a nie jak w samsungu seledyn. Bardzo ładne oddanie bieli,programy przyrodnicze np.BBC Earth aż chce się oglądać. Filmy z zewnętrznych Pamięci telewizorek odtwarza bez problemu i nie spotkałem się żeby czegoś nie odtworzył,fajne jest to iż na pilocie w każdej chwili mamy dostęp do zmiany ustawień ścieżki audio i napisów. Audio również na przyzwoitym poziomie po zmianie ustawień oraz dużo zależy od sygnału. Na plus łatwa konfiguracja telewizora i przeciętny Kowalski nie będzie miał problemów z ustawieniami. Główny minus to podświetlenie matrycy-jest nie równomierne,u mnie widoczne to jest w dolnym lewym rogu ekranu. Nie przeszkadza to nadmiernie,najbardziej widać to w nocy oraz w ciemnych scenach. Wiadomo matryca IPS i wszystkiego nie można dostać w jakiejś tam kwocie. Drugi minus i to duży to podstawka odbiornika wykonana z elastycznego tworzywa. Powinien być metal,ostatecznie inny materiał bardziej sztywny...Koszta? Przy wkładaniu pamięci do portu usb ma się wrażenie że telewizor za chwilę się przewróci,jednak to moje odczucie. Jednak nadal śmiem twierdzić że jest to najlepszy odbiornik Full HD obecnie na rynku i to naprawdę widać korzystając z platformy cyfrowej jak ja,blue ray czy Plików MKV. Zdecydowanie polecam ten Telewizor Sony a 4K Nie zrobiło na mnie wrażenia,tym bardziej że obecne odbiorniki to nie jest pełne 4K i długo u nas nie będzie tej telewizji. Tu przy silnym sygnale owo Full HD robi wrażenie w tym Sony. Pozdrawiam Olek.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

BRAK

108 cm (43”) 03.11.2018 Autor: markiz1070mk

SZUKAŁEM ALTERNATYWY DO TELEWIZORA SAMSUNG, KTÓRY SIĘ PSUŁ. I SIĘ ZDZIWIŁEM, BO SONY NIE SPEŁNIA MOICH OCZEKIWAŃ: BRAK VOD.PL

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 54

Modele

0

BARDZO UBOGI W APLIKACJE

123 cm (49'') 23.03.2020 Autor: SOBA63

GDYBYM MIAŁ OKAZJĘ KUPOWAĆ JESZCZE RAZ NIGDY BYM NIE KUPIŁ TEJ MARKI TELEWIZORA .POLAK MĄDRY PO SZKODZIE NIE POLECAM

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Full HD dalej w grze

123 cm (49'') 24.01.2020 Autor: hqens

Bardzo dobry telewizor dla użytkownika, który nie wymaga rozdzielczości 4K i większych. Dużo funkcji dla własnych ustawień. Poza b.dobrymi parametrami na plus obsługa HDR. Największy minus to ciągle nawracające problemy z komunikacją przez Wi-Fi i słabe aktualizacje - konieczność przywracania ustawień fabrycznych.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

ok

108 cm (43”) 19.01.2020 Autor: mija58

Pracuje 2 rok bezawaryjnie .Ekran podatny na zarysowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacyjny tj. trwały obraz; niezastąpiony!

123 cm (49'') 19.04.2019 Autor: piecstow

Wszystko mi w nim pasuje (trybi doskonale), wykonanie i jakość materiałów perfekcyjna, jednakże soft przypomina mi pulpit z telegazety, no i pilot także jakby bez wad do puki nie bedzie trzeba kupić drugiego. dlatego 8/10 Dziękuje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja produktu

123 cm (49'') 24.11.2018 Autor: Zbigi5

Bardzo fajny telewizor, z wystarczającą rozdzielczością Funkcji 3D nie potrzebuję, więc nie brakuje mi jej Jednak zwróciłbym uwagę na ptędkość odtwarzania filmów np. HBO przy wykorzystsniu łącza internetowego Mimo dobrej prędkości (300), procesor nie faje rady. Poza tym ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

BRAK

108 cm (43”) 03.11.2018 Autor: markiz1070mk

SZUKAŁEM ALTERNATYWY DO TELEWIZORA SAMSUNG, KTÓRY SIĘ PSUŁ. I SIĘ ZDZIWIŁEM, BO SONY NIE SPEŁNIA MOICH OCZEKIWAŃ: BRAK VOD.PL

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak aplikacji showmax i hbo go

123 cm (49'') 10.10.2018 Autor: Grace80

Kupiłam telewizor SONY miesiąc temu i jestem z niego zadowolona. Jedynie czego nie ma to aplikacji showmax i hbo go.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OK

123 cm (49'') 14.09.2018 Autor: a1a1

Telewizor działa jak trzeba, piękny obraz i głos..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TYLKO SONY

123 cm (49'') 13.08.2018 Autor: Wisienka

Piękne, nasycone kolory, dużo ciekawych funkcji. w ogóle to jestem fanką sony, w domu wszystko musi być tej marki, Telewizor wymieniłam na większy o 6 cali i większych możliwościach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

uszkodzenie

123 cm (49'') 04.08.2018 Autor: 24massa

1 nie reaguje na przełączanie z pilota jak i przycisku nie zmienia programu (zawiesza się), 2 sam zmienia program załącza inny w trakcie oglądania (samoistnie przełącza inny dowolny program podczas dłuższej pracy, bez pilota który leży na stole, 3 sam zanika obraz po pewnym czasie pracy jest czarny obraz tak jakby się wyłączył, choć lampka sygnalizuje stan pracy jest zielona.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do małego mieszkanka w dobrej cenie

123 cm (49'') 25.07.2018 Autor: don_musico

Telewizor świetnie spisuje się w salonie około 20mkw, jakość obrazu jest czysta i nasycona kolorami, zarówno przy odbiorze z kablówki jak i podczas oglądania filmów z netflix. Dużą zaletą telewizora jest łączność wykorzystując technologie bezprzewodową jak również możliwość obsługi jednym pilotem całego zestawu telewizyjnego. Pochwalić należy skróty do aplikacji Youtube i Netflix znajdujące się na pilocie dzięki czemu oszczędzamy czas który by upłynął podczas szukania w podmenu aplikacji. Telewizor przystosowany do oszczędzania energii poprzez zastosowania trybów eco obrazu czy też timerów wyłączania po bezczynności.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry produkt do codziennego użytku za dobrą cenę

108 cm (43”) 25.07.2018 Autor: don_musico

Telewizor świetnie spisuje się w mieszkaniu 43mkw, jakoś obrazu jest nienaganna, zarówno przy odbiorze z dekodera vectry jak i oglądania filmów z usb czy netflix. Bardzo dużą zaletą produktu jest łączność wifi z siecią jak również możliwość obsługi pilotem od dekodera. Kolejną zaletą są przyciski skrótowe do aplikacji Youtube i Netflix co usprawnia czas ładowania filmów. Chwalić można również rozwiązania ekonomiczne, typu timer wyłączenia, inteligentna głośność. Jedyne co mogłoby być lepsze to głośniki wbudowane w tv.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor SONY

123 cm (49'') 10.07.2018 Autor: andrzej47w

Sprzęt kupiony w promocji , jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajnie że posiada funkcję obrazu lustrzanego

123 cm (49'') 05.06.2018 Autor: Leopold58

TV kupiony pół roku temu , cały czas miło patrzeć na jakość obrazu , tylko dżwięk słaby ale to już trudno przeskoczyć przy tak płaskim sprzęcie , może gdyby większy ?

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nowoczesny,lekki ,bardzo dobry obraz

108 cm (43”) 23.05.2018 Autor: wrocjan

Dużo ciekawych możliwości,przegląd programów,nagrywanie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny w dobrej cenie

123 cm (49'') 19.05.2018 Autor: czarny 1

Obraz rewelka ,obsługa prosta po prostu fajny .Nie wiem jak z trwałością [samsung padł po dwa i pół roku]

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku

123 cm (49'') 06.05.2018 Autor: ALINA 56

Bardzo zadowolona jestem z zakupu telewizora i polecam ten produkt znajomym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wart swojej ceny

123 cm (49'') 26.04.2018 Autor: Przemo2901

Szczerze nie spodziewałem sie tak wysokiej klasy kolorów za ta cenę wiec jestem miłe zaskoczony.jedynym minusem jest brak screen mirroring

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Piękny obraz

123 cm (49'') 25.04.2018 Autor: Bogusiaoko

Kupiłam telewizor około miesiąca temu i bardzo jestem zadowolona. Piękne kolory, Netflix, wifi, a więc wszystko co potrzebuję, ponieważ ja oglądam tylko z internetu, prosty w obsłudze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niska cena za dobrą jakośc

123 cm (49'') 21.04.2018

Relatywnie niska cena ponieważ po niżej niższa niż innych produktów i tej przekątnej obrazu - matryca co prawda 50 Hz ale sprzet daje radę.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo fajny sprzęt

108 cm (43”) 05.04.2018 Autor: n12222

Niedawno go kupiłam i nareszcie widzę dokładnie co jest na ekranie.Świetne funkcje są w internecie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony

123 cm (49'') 29.03.2018 Autor: Pneuma

Na Sylwestra kupiłem tv Sony KDL 49W750. Byłem zapewniamy że wszystko będzie ok więc się skusilem na ten tv jednak rzeczywistość była całkiem inna. Posiadam telefon Samsung i w żaden sposób nie mogłem połączyć się z telewizorem a także po fakcie dowiedziałem się że muszę mieć do niego dysk twardy bo na Pan drive nie nagrywa. Serwis powiedział że nic z tym nie zrobi bo Sony prowadzi taka politykę prywatności. Ok może prowadzić ale nie na moim telewizorze a poza tym traci klientów. I poza tym nie tylko u mnie się tak dzieje ponieważ już 3 osoby mówiły mi o takim przypadku.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny tv

123 cm (49'') 20.03.2018 Autor: Evo6

Telewizor uzytkuje od miesiaca. Wszystko ok. Bardzo ladny obraz. Dobre katy widzenia. Dzwiek ok, wiadomo, ze nigdy nie dorowna podpietym glosnikom. Swietny wyglad.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opis zalet i wad

108 cm (43”) 19.03.2018 Autor: Kondzio

Dobra jakosc obrazu , slaba jakosc dzwieku -wymagane audio zewn , niezbyt duza liczba wejsc hmdi usb , brak bluetooth , dobry smart , Wi-fi , ladny wyglad , kontrasty OK , HDR uzyty zbyt ciemny , matryca 50 Hz , paleta barw -OK

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry produkt

108 cm (43”) 19.03.2018 Autor: Tomsonnnnn1993

Kupilem produkt niedawno , bardzo dobry telewizor , latwy w obsludze , super jakos obrazu , produkt warty polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Awaryjny

123 cm (49'') 26.02.2018 Autor: magda050661

Telewizor od samego początku samoistnie się wyłączał, bez możliwości ponownego włączenia z pilota. Wezwany serwis naprawił błąd niestety nie na długo. Po jednym dniu problemy dalej się pojawiają. Teraz czeka mnie wymiana płyty głównej. Niby ok ale minęło 2 tygodnie od zakupu, a jeśli płacisz za produkt nie małą kwotę, to chciałoby się mieć sprzęt nieawaryjny, zamiast tracić czas na umawianie serwisu itp.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

beznadziejne smartTV

108 cm (43”) 16.02.2018 Autor: Norman222

Jakość obrazu jest bardzo dobra, ale po miesiącu zepsuło się smartTV, nie działa Netflix, YouTube i cała reszta aplikacji z wideo. Mimo dobrego połączenia internetowego i najnowszych aktualizacji filmy klatkują (około, o zgrozo, 2 klatki na sekundę) do tego same kwadraty na ekranie, przy czym dźwięk leci normalnie. Byłem zmuszony kupić do niego Chromecast i wiadomo - TV muszę oddać na gwarancję, czyli dodatkowy kłopot. Szczerze nie polecam. Próbuję wstawić zdjęcie tego rozwalonego obrazu, niestety nie da się.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

108 cm (43”) 25.01.2018 Autor: Grosssik

Bardzo fajna jakość, łatwy w obsłudze intuicyjny jestem z niego bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Smart TV z ograniczonymi funkcjami

108 cm (43”) 24.01.2018 Autor: ikkyo

Po tym,jak poprzedni SmartTV (SAMSUNG) wyzionął ducha (awaria matrycy) podjąłem decyzję o zakupie nowego. Sony oczarował mnie jakością obrazu i renomą marki. I na tym koniec zalet tego telewizora. Nie znalazłem możliwości dodawania aplikacji (brakuje Showmax), mało intuicyjne i zagmatwane menu (nie wiem,skąd ciągły komunikat ,że Timer za chwilę wyłączy telewizor). Pomimo podłączenia zewnętrznego dysku, nie ma możliwości zatrzymania oglądanego programu (Timeshift). Można tylko nagrać i później odtworzyć.Konfiguracja połączenia WiFi była drogą przez mękę,na szczęście za którąś powtórką sekwencji czynności udało się. Zatem, jeżeli ktoś potrzebuje dobrego obrazu, to polecam. A jeśli uświadomiłeś sobie ,że jest XXI wiek i oczekujesz od TV funkcji Smart, to zdecydowanie odradzam ten produkt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

0

1

Zgłoś naruszenie
0

telewizor KDL-49WE755

123 cm (49'') 20.01.2018 Autor: 4men

Telewizor spełnia wszystkie moje wymagania odnośnie obrazu, funkcjonalności i interfejsów w stosunku do ceny. Jednak tak beznadziejnego dźwięku nie słyszałem od lat, tragedia. Słuchanie go było torturą dla uszu, zwróciłem go do sklepu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

BARDZO DOBRY

123 cm (49'') 15.01.2018 Autor: Janrednitz

Jestem Bardzo Zadowolony , to Najlepsza marka i wszystkim polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ładny obraz

123 cm (49'') 12.01.2018 Autor: rafros

Jestem zadowolny za te pieniadze produkt polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękne kolory

123 cm (49'') 08.01.2018 Autor: mgscz164

Telewizor godny polecenia. Duży, piękne kolory, dużo przydatnych funkcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

tv sony 43 cale

108 cm (43”) 30.12.2017 Autor: maro61

Narazie ok! Jak minie troche czasu bede mógł powiedzieć wiecej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

123 cm (49'') 28.12.2017 Autor: krzysiu60b

Kupiłem z 2 tygodnie temu i jak narazie jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY zawsze najlepszy

123 cm (49'') 27.12.2017 Autor: marostyn

Od wielu lat stosuję wyłącznie telewizory SONY oraz inne produkty jak kamera, fotoaparat, odtwarzacz blu-ray itd. Nigdy mnie nie zawiodły.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny telewizor

123 cm (49'') 23.12.2017 Autor: Grimhead

Jako telewizor WE75 sprawuje sie swietnie. Mnostwo opcji modyfikacji obrazu, czysty przejrzysty obraz. Nic dodac nic ujac. Jednak, do samego Smart TV mam wiele zastrzezen. Nieczytelne i nieintuicyjne opcje, brak mozliwosci instalowania dodatkowych aplikacji, problemy z Wi-Fi, musialem juz 3 razy zerowac do ustawien fabrycznych bo zapominal i nie mogl ponownie odnalezc sieci, z ktorych wczesniej korzystal. Podsumowujac, jakosc obrazu o wiele lepsza niz w telewizorach marek typu LG i Panasonic z tej polki cenowej, jakosc dzwieku standardowa, ale funkcje smart bardzo irytujace.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

1

1

Zgłoś naruszenie
0

jest ok

108 cm (43”) 21.12.2017 Autor: majar

jestem bardzo zadowolony z zakupu, telewizor w pełni spełnił moje oczekiwania

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

SONY-to widać.

108 cm (43”) 17.12.2017 Autor: munio27

Nie jestem jakimś wielkim znawcą, ani pasjonatem nowinek technicznych.Telewizor kupiłem nie dlatego że chciałem ale dlatego że musiałem bo poprzedni niestety zszedł ze starości.Wybór marki SONY w moim przypadku był nieprzypadkowy gdyż od wielu lat mam kilka sprzętów tej firmy i nigdy się nie zawiodłem,powiedział bym nawet że mam sentyment do marki SONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

TELEWIZOR SONY WE75 HD HDR Z WYŚWIETLACZEM TRILUMI

108 cm (43”) 09.12.2017 Autor: Wilk980

Bardzo dobry produkt -rewelacja.Świetne kolory dżwięk estetyczny wygląd.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor,

108 cm (43”) 08.12.2017 Autor: waljoz

Po dwóch tygodniach mogę powiedzieć ,że zakup był w pełni trafiony,doskonałe kolory,dobry dźwięk,nic dodać nic ująć, jak na razie jestem w pełni zadowolony z zakupu tv Sony WE75

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość obrazu

123 cm (49'') 05.12.2017 Autor: ais60

Bardzo dobry ekran full HD, piękne kolory bardzo przyjemnie się ogląda

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

TELEWIZOR PIERWSZA KLASA

108 cm (43”) 30.11.2017 Autor: BAZANT

KUPIŁEM GO 3 TYGODNIE TEMU, Z TEGO ZAKUPU JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość za rozsądną cenę

123 cm (49'') 01.11.2017 Autor: krzysiekk1

Ładny obraz,duża przekątna obrazu , wiele funkcji no i cena nie wygórowana .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

świetny

108 cm (43”) 29.10.2017 Autor: kramer204

Świetny telewizorek jak i z wyglądu tak i z funkcjonalności. Bardzo dobry obraz i dzwięk, prosty w obsłudze. Dodatkowa funkcja to ,że szybko łaczy sie z YT i działa bez zacięć.Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz i dźwięk.

123 cm (49'') 25.10.2017 Autor: Pyzunia27

Brak HBO Go. Problem oglądania filmów ze stron internetowych. I smart tv zawiódł moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolony z zakupu

108 cm (43”) 17.10.2017 Autor: lnbogdan

Bardzo dobry telewizor ma wszystko czego oczekiwałem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Prosty w obsłudze a jednocześnie bogaty w funkcje

108 cm (43”) 14.10.2017 Autor: ted31

Bardzo ładny wygląd, świetny obraz oraz dżwięk. Kompatybilny z pozostałymi produktami Sony, jakie posiadam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość

123 cm (49'') 02.10.2017 Autor: BeataP13

Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku. Łatwy w obsłudze, ale instrukcja instalacji nie nadaje się do samodzielnej usługi. Brak prostego opisu pierwszej instalacji, ale poradziliśmy sobie. :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry obraz w swojej klasie!

123 cm (49'') 19.09.2017 Autor: Aleksander 12

Tydzień temu zakupiłem opisywany Telewizor w wersji 49 cali. Po własnych ustawieniach obrazu i dżwięku stwierdzam że nie żałuję zakupu. W sklepie spędziłem 2 godziny z Pamięcią usb a na niej obrazy testowe 4K Burosch oraz 2 filmy,jeden w 4K a drugi Full HD. Rozważałem zakup Panasonica,lub ewentualnie Philipsa oraz Sony. Nic z Samsunga,Lg itp. Po testowaniu podszedłem do tego modelu i wpięciu przenośnej pamięci ukazał mi się obraz jakiego oczekiwałem w danej chwili i tak oto stałem się posiadaczem tego modelu. W domu na spokojnie skalibrowałem obraz,obowiązkowo gamma na minus 2,żywe kolory wyłączone(telewizorek posiada dobrą matrycę w temacie oddania kolorów)oraz ustawienia czerni na średni. To nie wszystko,nie będę się rozpisywał teraz. Plusy tego odbiornika to obraz zwłaszcza w świetle dziennym,gorzej to wygląda w nocy ale o tym dalej napiszę. Faktycznie dobre kolory,zieleń jest zielona,są odcienie tej zieleni a nie jak w samsungu seledyn. Bardzo ładne oddanie bieli,programy przyrodnicze np.BBC Earth aż chce się oglądać. Filmy z zewnętrznych Pamięci telewizorek odtwarza bez problemu i nie spotkałem się żeby czegoś nie odtworzył,fajne jest to iż na pilocie w każdej chwili mamy dostęp do zmiany ustawień ścieżki audio i napisów. Audio również na przyzwoitym poziomie po zmianie ustawień oraz dużo zależy od sygnału. Na plus łatwa konfiguracja telewizora i przeciętny Kowalski nie będzie miał problemów z ustawieniami. Główny minus to podświetlenie matrycy-jest nie równomierne,u mnie widoczne to jest w dolnym lewym rogu ekranu. Nie przeszkadza to nadmiernie,najbardziej widać to w nocy oraz w ciemnych scenach. Wiadomo matryca IPS i wszystkiego nie można dostać w jakiejś tam kwocie. Drugi minus i to duży to podstawka odbiornika wykonana z elastycznego tworzywa. Powinien być metal,ostatecznie inny materiał bardziej sztywny...Koszta? Przy wkładaniu pamięci do portu usb ma się wrażenie że telewizor za chwilę się przewróci,jednak to moje odczucie. Jednak nadal śmiem twierdzić że jest to najlepszy odbiornik Full HD obecnie na rynku i to naprawdę widać korzystając z platformy cyfrowej jak ja,blue ray czy Plików MKV. Zdecydowanie polecam ten Telewizor Sony a 4K Nie zrobiło na mnie wrażenia,tym bardziej że obecne odbiorniki to nie jest pełne 4K i długo u nas nie będzie tej telewizji. Tu przy silnym sygnale owo Full HD robi wrażenie w tym Sony. Pozdrawiam Olek.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie można oderwać oczu.

123 cm (49'') 04.09.2017 Autor: jan1960

Telewizor kupiłem dwa tygodnie temu, oglądanie filmów, reportaży czy programów sportowych lub muzycznych, jest frajdą. Bardzo wyrazisty i żywy obraz, dzięki funkcji HDR, wiele możliwości dostarcza również funkcja SMART, dzięki niej mam szeroki dostęp do internetu, oraz możliwość oglądania zdjęć czy klipów filmowych ze smartfona na ekranie telewizora bez użycia kabla. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, mam świetny telewizor za przystępną cenę. Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się jaki telewizor kupić to nie powinien się wahać, zdecydowanie polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

spełnia moje wymagania na dzień dzisiejszy

123 cm (49'') 26.07.2017 Autor: 1z11

Potrzebowałem telewizora do oglądania, bez super bajerów, w dobrej cenie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Full HD i HDR - świetne połączenie

123 cm (49'') 17.07.2017 Autor: Hakus

Telewizor kupiłem głównie pod PS4 Pro, aby wyciągnąć z konsoli i gier jak najwięcej, ale wciąż w tradycyjnym wydaniu, tj. Full HD oraz pod oglądanie filmów - Netflix. Telewizor działa naprawdę dobrze, nie ma zauważalnych opóźnień, obraz jest ostry i piękny dzięki włączonemu trybowi HDR. Konfiguracja kolorów zajmuje chwile ze względu na to, iż na "fabrycznych" ustawieniach obraz jest zbyt ciemny i cukierkowy. Tak naprawdę w każdym przypadku czy to aplikacja czy wejście HDMI - wszędzie trzeba dokonać osobnej konfiguracji, ale efekt jest naprawdę dobry jak na telewizor z tej półki cenowej. Czy kupiłbym go ponownie? Z całą pewnością tak!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

TV SONY !!!!

108 cm (43”) 12.07.2017 Autor: adamt1972

Telewizor super !!! Kolory bajeczne obraz super wyrazny !!! Netflix i You Tube działają wyśmienicie.Polecam ten produkt każdemu kto chce kupić w przyszłości taki telewizor !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie