140

4.2 na podstawie 140 recenzji klientów

80
36
8
6
10
Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

ogólnie jest ok poza jedną wadą

102 cm (40") 27.12.2017 Autor: romaniczok

ogólnie jest ok poza jedną wadą, nie da się regulować jasności obrazu w trybie przeglądarki internetowej

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Bubel w eleganckim opakowaniu

102 cm (40") 22.09.2018 Autor: rozgoryczony

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding'u (jasne plamy podczas ciemnych scen). Zaufałem marce SONY i teraz żałuję.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

29

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 140

3 Modele

Modele

0

Spodziewałem się ...więcej od SONY

102 cm (40") 06.09.2019 Autor: RobekSIWY

Kupiłem bo musiałem mieć ekran nie szerszy niż 95 cm. W zasadzie w tym segmencie nie miałem wyboru to albo coś na S...... ale tego drugiego nie było i teraz trochę żal że nie poświęciłem więcej czasu. Myślałem BRAVIA! będzie obraz igła ....teoretycznie bo WOW nie ma. Wejście do opcji SMART nie zawsze działa trzeba czasem zmienić kanał albo źródło. Wąsko ustawione uchwyty do zaczepu ściennego i przy "ciężko" działającym uchwycie dociskając wygina się ekran WOW ...ale jest cały na razie. Do skąpego wyposażenie w źródła się nie czepiam bo widziały gały co brały. Generalnie mocna 4.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo braków - konstrukcja "ataka sobie"

102 cm (40") 16.08.2019 Autor: PavelZet

Niby "smart" a smarta udaje - brak wsparcia Sony w dostarczaniu nowych funkcjonalności. Ot kolejny TV wyprodukowany, sprzedany i aby tylko zapomnieć. Brak podstawowych aplikacji np. HBO GO. Te które są od miesięcy nieaktualizowane - Netflix. Ostatni firmware sprzed wielu miesięcy. Dźwięk niskiej jakości. Kolory np przy przeglądaniu zdjęć - wyblakłe. Nadaje się dla seniora który nie ma specjalnych wymagań ale nie do współczesnego domu. Choć "mó" senior ma takie wymagania - musiałem mu dokupić Apple TV bo ten niby-smart okazał się zwykłym rupieciem. Pilot słabiutki - czasem trzeba wciskać niektóre przyciski kilka razy (gumki). Ekran przy bardzo delikatnym przecieraniu mikrofibrą odsuwa się od ramki obudowy - tak jakby panel LCD był punktowo przyklejony do obudowy w kilku miejscach. Pozytwy - w sklepie wydawało się, że kolory są lepsze niż u innych. Niestety to było w sklepie w domu nie wytrzymuje porównania z drugą 40 calówką od Samsunga. Zarówno w kwestii jakości wyświetlania jak i w wsparciu (Samsung otrzymał już 2 kolejne aktualizacje, aplikacje są stale aktualizowane - w Sony - nic - cisza.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przydatne i wygodne funkcje

102 cm (40") 11.08.2019 Autor: Dosia

Super obraz, świetny wygląd, ale za małe litery w opisie programu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sympatyczny telewizor

102 cm (40") 10.08.2019 Autor: Janek61

Kupiłem go wczoraj i odkrywa jego możliwości - jest świetny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor bezużyteczny

102 cm (40") 17.07.2019 Autor: Bolo_86

Niestety telewizor po niecałych 2 latach użytkowania jest bezużyteczny ponieważ SONY nie wspiera żadnego sklepu z aplikacjami. W momencie zakupu istniał bardzo ubogi opera store. Jak na smart tv wspieranie netflixa i youtube to za mało. Do tego bardzo słabo wypadają ciemne kolory i czernie.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

niepraktyczny w uzyciu

KDL-40WE665 08.06.2019 Autor: derlo

uzywam 2 lata i zaluje ze kupilem gubi kanaly, gubi polaczenie z internetem, uciazliwy uklad menu

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

102 cm (40") 04.06.2019 Autor: Kaska123123

Telewizor mam od 1,5 roku więc mogę śmiało stwierdzić, że jego kupno było najlepszym wyborem. Jakość obrazu, dźwięk, funkcje oraz proste i zrozumiałe menu zadowolą każdego. Jest bezawaryjny, smart tv również działa bez zarzutu. Jedyne czego mu brakuje to intuicyjne przyciemnianie obrazu. Jeśli kiedyś w przyszłości będę chciała wymienić telewizor to ponownie wybiorę tą firmę. Szczerze polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

102 cm (40") 01.06.2019 Autor: cichyzdzich

Krótko użytkuję. Sprzęt dobry, obraz dźwięk, internet, ale jedno na razie mnie denerwuje. Co jakiś czas z telewizora wydobywa się głośny trzask. Nie wiem co go powoduje, jest to na tyle rzadkie że można wytrzymać. We wcześniejszych opiniach już ktoś o tym pisał. Tak że się nie zdziwiłem gdy walnęło pierwszy raz. Pozdrawiam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV

123 cm (49'') 12.05.2019 Autor: Romulus

Duża liczba dostępnych funkcji przy stosunkowo niskiej cenie

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Net

102 cm (40") 10.05.2019 Autor: Willerfb

Netflix, YouTube działa bezbłędnie. Zero problemów i działa w miarę szybko

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor WE66

102 cm (40") 23.04.2019 Autor: Fajdros

Telewizor ten kupiłem 2 tygodnie temu i uważam, iż dokonałem rozsądnego zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

8

Zgłoś naruszenie
0

Szybko łączy się z internetem.

123 cm (49'') 23.04.2019 Autor: jaskiniowiec24

Szybko się łączy obraz bez rewelacji jest po prostu ok.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super

102 cm (40") 09.04.2019 Autor: blekitny23

super cena super telewizor fajny obraz dobrze dziala wszystko bez problemow

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

7

Zgłoś naruszenie
0

Ma dużo funkcji

102 cm (40") 31.03.2019 Autor: bombo

Telewizor jest supr i jest w przystępnej cenie.Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

7

Zgłoś naruszenie
0

You Tube i Netflix na pilocie

102 cm (40") 18.03.2019 Autor: Ewka

Mam go już pół roku i działa bez zarzutu. Obraz świetny (jak to u Sony) i dostęp do you tuba i netflixa z pilota, co bardzo cieszy mojego wnuka:))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

14

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry tv za rozsądne pieniądze.

123 cm (49'') 11.03.2019 Autor: Olek42

Tv kupiony za 1449zł. W tej cenie bardzo dobry. Łatwo dostosować ustawienia do swoich potrzeb. Nie żałuję. Jeden minus nie wiadomo dlaczego, ale najpierw należy włączyć dekodet tv a potem lelewizor. W przeciwnym razie telewizor nie potrafi odnaleść sygnału.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Zmieńcie nazwę na MANTA.

123 cm (49'') 07.03.2019 Autor: 5II9AA9EA

Rozczarowanie roku. Na początek jedyny puls: kąty widzenia.......i koniec. Teraz minusy: Obraz HD nie dorównuje posiadanym przeze mnie Samsungom. Polepszacze, tryby ruchu, filmu i tworzenie realizmu, X-Reality PRO (hahaha) - nie zauważalne! Nie dają nawet 10% efektów osiąganych przez konkurencje. Regulacje i gotowe ustawienia sceny nie są regulowane oddzielnie (dla każdej ze scen) i co gorsza w ogóle się od siebie nie różnią, poza Kino i HDR - wiadomo. Guide z programami jest nieczytelny i powolny, nie wyświetla informacji, w którym momencie oglądanego programu jesteś w postaci liniowej, co jest bardzo przydatne i polubiłem w Samsungu/LG. Smart TV - ospały i z ograniczoną przez SONY liczbą aplikacji . TV nie czyta praktycznie żadnych urządzeń pamięci zewnętrznych(!!!). Czyta jedynie kilka/kilkanaście wybranych przez producenta HDD (poszukajcie linków - problem nie rozwiązywalny przez inżynierów SONY od ok 2010-2012 roku, sądząc po zapytaniach na forach). Praktycznie jedynie te z zasilaniem zewnętrznym. Nagrywa jedynie na pendrive'ach powyzej 32GB. Tyle po 3 tygodniach użytkowania. Tanio sprzedam. (Albo zamienie na Samsunga z dopłatą...moją rzecz jasna.)

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

8

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony i to chyba wystarczy

123 cm (49'') 06.03.2019 Autor: artur50

Posiadam ten typ telewizora od 1,5 roku i jestem z niego zadowolony. Po prostu to jest Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

24

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry zakup

123 cm (49'') 06.03.2019 Autor: Marek246

Kupiłem ten telewizor m-c temu,bjrdtem bardzo zadowolony z jakości obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

13

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały telewizor

123 cm (49'') 20.02.2019 Autor: Ciepiel

Posiadam telewizor od prawie roku, jestem z niego bardzo zadowolony. Jakość obrazu jest świetna, super przycisk z przyciskami odwołującymi od razu do YouTube i Netflix.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

24

Zgłoś naruszenie
0

Brak kontroli nad parametrami obrazu

102 cm (40") 15.02.2019 Autor: Gryf60

Telewizor ni9e trzyma wprowadzonych ustawień obrazu i po kilkunastu sekundach wraca do "swoich" parametrów tzn. obraz jwraca zawsze do trybu "żywy" i jest maksymalnie wyostrzony, co często jest meczące dla oczu.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

4

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny

102 cm (40") 11.02.2019 Autor: kk70

bardzo dobrze współpracuje z WD MY Cloud - wystarczy podpiąć LAN i gotowe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

3

Zgłoś naruszenie
0

Ograniczona funkcjonalnośc wyjścia cyfrowego

102 cm (40") 10.02.2019 Autor: Gryf60

Obraz jest bardzo dobrej jakości. Niestety ustawienia dźwięku na optycznym wyjściu cyfrowym ma ograniczona funkcjonalność. Chciałem ustawić- zgodnie z instrukcją - w zakładce "Ustawienia zaawansowane" wyjście optyczne audio jako przestrzenny. Zakładka ta wyświetlała się jako nieaktywna i nie mogłem niczego w niej zmienić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze

102 cm (40") 07.02.2019 Autor: Zbiber

Mam go kilka miesięcy to był dobry zakup jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

doskonały obraz

123 cm (49'') 05.02.2019 Autor: edi92

kupiony w listopadzie ,super się sprawuje.jestesmy zadowoleni

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

18

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo aplikacji

123 cm (49'') 29.01.2019 Autor: Wujaszek 01

Ponieważ była promocja i potrzebowałem dobrego telewizora

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

11

Zgłoś naruszenie
0

Przyzwoite wykonanie w tym przedziale cenowym.

102 cm (40") 28.01.2019 Autor: KikiMD

Po zakupie okazało się że matryca jest wadliwa. Wyświetlała zielone piksele. Serwis wymienił odbiornik na inny egzemplarz....

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

7

0

Zgłoś naruszenie
0

WIFI SMART TV

102 cm (40") 24.01.2019 Autor: cienkibolek

Pasuje do mebli dopasowany do wnęki tak jak chciałem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

5

Zgłoś naruszenie
0

Mój 1SONY i SMART

102 cm (40") 17.01.2019 Autor: ULITA7

Wymieniłam zużyty odbiornik(PHILIPS 21CN4462)na WE66 i Jestem bardzo zadowolona z dokonanego wyboru.Tak,z tego TV także z przyjemnością KORZYSTAM,tym bardziej że jest mobilny...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

8

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko ok

102 cm (40") 14.01.2019 Autor: twójnick

Za krótko używam, żeby się rozpisać. Póki co wszystko jest ok, telewizor robi co ma robić. Jedynie co, to cały czas walczę z odpowiednim ustawieniem kolorów, bo cały czas coś mi nie pasuje i szukam ideału :)

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Przystepna cena

102 cm (40") 13.01.2019 Autor: Kanadyjka

Telewizor prezentuje sie bardzo ladnie,jest latwy w obsludze.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Solidny

102 cm (40") 12.01.2019 Autor: Thorgal1

Solidny telewizor z matrycą bravia... Sony jako chyba jedyna firma jeszcze inwestuje w mniejsze rozmiary ekranów...Godny zwrócenia uwagi w rozmiarze 40 cali

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

7

Zgłoś naruszenie
0

Świetny pomysł

123 cm (49'') 11.01.2019 Autor: HedAp

Kupiłem 2 tygodnie temu w EuroRtv, jakbym wiedział jak pobrać aplikacje do smarta to byłaby pełna 10

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt za nieduż pieniadze

123 cm (49'') 07.01.2019 Autor: Karol13

Bardzo fajny telewizor, obraz ja to w Sony extra, super wygląd, obsługa łatwa i przyjemna. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

18

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo słaba jakość obrazu

102 cm (40") 06.01.2019 Autor: PiciuPiotr88

Postanowiłem zakupić tym razem Sony Bravia i jestem bardzo nie zadowolony jeżeli chodzi o ciemne sceny na telewizorze widać bardzo mocno plamy jest to męczące dla oczu więc po części żałuję zakupu

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

27

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor.

123 cm (49'') 17.12.2018 Autor: jack1256

Za trochę ponad 1900 zł bardzo dobry sprzęt, kolory super, białe to białe, łatwy w obsłudze, dobry dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

28

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding

102 cm (40") 16.12.2018 Autor: alexpiastow

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding'u jasne plamy podczas ciemnych scen

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

22

0

Zgłoś naruszenie
0

fajny telewizor, za rozsądną cenę

102 cm (40") 13.12.2018 Autor: kmarek

Prosta i szybka instalacja, działa z modułem CI+, bardzo ładny obraz, trochę cichy dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

3

Zgłoś naruszenie
0

SONY to SONY

123 cm (49'') 10.12.2018 Autor: Paweł1975

Telewizory SONY zawsze były, są i będą najlepsze !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

37

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość w dobrej cenie!

123 cm (49'') 08.12.2018 Autor: Domi12

Telewizor kupiliśmy ok miesiąca temu i póki co sprawuje się świetnie, wyraźny obraz Plus dźwięk dobrej jakości to jest to czego nam było trzeba :)

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

16

Zgłoś naruszenie
0

Fajny telewizor za dobrą cenę

102 cm (40") 04.12.2018 Autor: resyl

Użytkuję od tygodnia i jak na razie jestem całkiem zadowolony. Bezproblemowa obsługa, bardzo dobra jakość obrazu, dość intuicyjny.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

11

Zgłoś naruszenie
0

BRAKI

102 cm (40") 03.12.2018 Autor: oryx

BRAK- 1) drugiego złącza typu SCART 2) trzeciego złącza HDMI 3) fatalne usytuowanie wejść do podłączeń ,usytuowanie boczne uniemożliwia schowania kabli które muszą wystawać poza obrys TV i szpetnie to wygląda !!!!

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz oraz głos doskonały. Bardzo pomocna jest aut

123 cm (49'') 02.12.2018 Autor: jozef49

Udało mi się kupić ten telewizor 17.11.2018 i jak do tej pory jestem z zakupu bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

8

Zgłoś naruszenie
0

POSIADA MOJE FUNKCJE, WIFI,YOUTUBE ITD

102 cm (40") 27.11.2018 Autor: CZESŁAW42

DZISIAJ GO ZAINSTALOWAŁEM. Z DOTYCHCZASOWEGO SPRZĘTU SONY JESTEM B. ZADOWOLONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

6

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolona

102 cm (40") 24.11.2018 Autor: Paulina 15

Kupiliśmy niedawno i spełnia nasze oczekiwania.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

3

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolony

102 cm (40") 17.11.2018 Autor: r2903

Kupiony miesiąc temu do małego pokoju, jak na razie wszystko dobrze, ale był mało używany

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super opcje

123 cm (49'') 03.11.2018 Autor: Jurek59

Mam go prawie miesiąc i jest super, super produkt i nie drogi

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

3

Zgłoś naruszenie
0

bardzo ładny obraz ,wyrazisty

123 cm (49'') 23.10.2018 Autor: mada59

Jestem bardzo zadowolony zakupu wygląd i meni jest ciekawe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Optymalny

123 cm (49'') 12.10.2018 Autor: altus

Po porażce z Samsungiem SUHD 55’’ za blisko 9000zł, który uległ awarii i jest w trakcie naprawy z tytułu dodatkowego ubezpieczenia (naprawa trwa od 11.08.20018. Dziś jest 12.10.2018 i nadal jest w trakcie naprawy) W związku z powyższym podjąłem decyzje o kupnie telewizora zastępczego. Szukałem telewizora o podobnym rozmiarze z obsługą Internetu w rozsądnej cenie. Wybór padł na sony! Świetny obraz zgrabny wygląd sprawnie działający Internet i według mnie rozsądna cena 2050 zł w zamian za to, co dostajemy. Nie posiada 3d i 4k według mnie zbędne dodatki.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Zwykły średniak z wieloma mankamentami.

102 cm (40") 09.10.2018 Autor: Vinio

Smutny design, kiepskie spasowanie plastików,koszmarne umiejscowienie wejść hdmi, usb, optical z adapterem (sic!) z boku. Błędy oprogramowania. Nawet po aktualizacji. Gdzie to logo podczas inicjalizacji. To tak po krótce.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

1

Zgłoś naruszenie
0

JAKOŚĆ OBRAZU

102 cm (40") 07.10.2018 Autor: EMOLIUM

TELEWIZOR POSIADAM OD DWÓCH MIESIĘCY I JESTEM ZADOWOLONY

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Posiada fajne funkcje

102 cm (40") 29.09.2018 Autor: Rafal1975

Kupiłem cztery dni temu i jest super,ładny wygląd.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor godny polecenia dla zwykłego Kowalskiego

102 cm (40") 24.09.2018 Autor: tomek807

Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem tego telewizora.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

16

Zgłoś naruszenie
0

Bubel w eleganckim opakowaniu

102 cm (40") 22.09.2018 Autor: rozgoryczony

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding'u (jasne plamy podczas ciemnych scen). Zaufałem marce SONY i teraz żałuję.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

29

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla 6 latki

102 cm (40") 15.09.2018 Autor: Wierny klient

Dziecko w potrafi obslugiwać telewizor bardzo ladny obraz jest to nasz 3 w domu polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wyrazny i czysty obraz

123 cm (49'') 10.09.2018 Autor: ANBC03

chciałam kupić inny ale nie żałuję. jestem zadowolon

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super

KDL-40WE665 05.09.2018 Autor: adik30

jest bomba ,polecam ten telewizor dla kazdego !!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

6

Zgłoś naruszenie
0

Posiada ciekawe rozwiązania techniczne.

102 cm (40") 02.09.2018 Autor: Rafi74

Jestem zadowolony z zakupionego produktu.Polecam .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brakuje łączności po bluetoothu.

123 cm (49'') 04.08.2018 Autor: chmielom

Dobre urządzenie z małymi brakami, tj. bluetoothu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

bogato wyposażony

123 cm (49'') 27.07.2018 Autor: Jarosław Michał

Uruchomiłem go kilka dni temu . Rozpoczęcie pracy intuicyjne . Przewodnik logicznie prowadzi. Jakość obrazu ok.Jestem b. zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ustawienie kolorów

102 cm (40") 18.07.2018 Autor: lenar

Trudność z ustawieniem kolorów zbliżonych do naturalnych. W zależności od oglądanego programu.Jest albo za jasno albo za ciemno. Wrażenie "rozmazanego" obrazu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ma dobre funkcje

102 cm (40") 11.07.2018 Autor: gaga55

póki co, jestem zadowolona z zakupionego telewizora (odpukać:-) dobra relacja jakości i ceny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada aplikacje internetowe i to jest plus.

102 cm (40") 26.06.2018 Autor: krzysiozak

Posiada aplikacje internetowe które obsługują myszkę i klawiaturę. Szkoda że tylko dwa gniazda USB, i szkoda że tych urządzeń nie można wyłączać przy włączonym telewizorze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Przyzwoity obraz, dobry dźwięk.

102 cm (40") 12.06.2018 Autor: Dyzio2018

Na razie testuję różne ustawienia obrazu. Dźwięk bardzo dobry. O jakości mogę się wypowiedzieć za 10 lat :)

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mało problemowy

102 cm (40") 30.05.2018 Autor: Pati400

Telewizor mam nie dlugo. Nie cały miesiąc. Na razie nie mam większych zastrzeżeń.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze funkcjonalne menu

123 cm (49'') 27.05.2018 Autor: Robo65

Jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu łatwy w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wystarczający Telewizor

102 cm (40") 23.05.2018 Autor: patryq633

Posiadam go od ponad miesiąca i póki co jestem z niego zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

szału nie ma

123 cm (49'') 23.05.2018 Autor: Jackas

kupiłem go jakies 2 tygodnie temu.Myslałem ze bedzie porównywalny z samsungiem którego miałem ale mi sie zepsuł albo duzo lepszy.Ale nie bede ukrywał ze sie zawiodłem.2 przyciski do aplikacji to nie wszystko a opera jest duzo słabsza niz wyszukiwarka samsunga,aplikacji prawie nie ma.Jedynie co na plus to rozmiar telewizora i obraz bo dekoder dvbt tez do najlepszych nie nalezy.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie
0

obraz

102 cm (40") 13.05.2018 Autor: bogdan71

Jak na razie jestem zadowolony , nie ma problemów .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ilość funkcji większa niż sie spodziewałem!

102 cm (40") 13.05.2018 Autor: Ryszard1949

Na razie odkrywam zalety tego TV. Bez problemu uruchomiłem internet. Dobra jakość obrazu, chociaż wymagał dostrojenia.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny telewizor

KDL-49WE663 11.05.2018 Autor: Kamii917

Telewizor bardzo prosty w obsludze, ma duzo funkcji i aplikacji. Rozdzielczosc ekranu super. Elegancki wyglad, stabilny. Dobry jakościowo. Jedyny minus przycisk home jest zaraz pod przyciskiem "strzalka w dol" i czesto przez przypadek sie go naciska bo sa bardzo blisko siebie. Ale sadze ze to kwestia przyzwyczajenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

B. dobry z drobnymi uwagami

102 cm (40") 07.05.2018 Autor: Ken65

jeszcze w fazie testowania, bardzo dobry obraz, wi-fi pracuje OK, nie każdy dysk USB 3,0 rozpoznaje (_)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie