190

4.2 na podstawie 190 recenzji klientów

109
48
15
7
11
Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Krzysztof

123 cm (49'') 24.10.2019 Autor: Alegro

Polecam świetny zakup KDL-49WE660 teraz kino domowe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Bubel w eleganckim opakowaniu

102 cm (40") 22.09.2018 Autor: rozgoryczony

Telewizor z fabrycznym defektem w postaci clouding'u (jasne plamy podczas ciemnych scen). Zaufałem marce SONY i teraz żałuję.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

30

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 190

Modele

0

Wart swojej ceny

KDL-40WE665 09.07.2020 Autor: Jaro7A

Bardzo dobra jakość obrazu. Nie widać różnicy między 4K a full HD przy tej przekątnej ekranu. Super kolory i ostrość. Nie jest najtańszy ale warto

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniała jakość obrazu i dźwięku

KDL-40WE665 06.07.2020 Autor: KlientSony

Szybkie przełączanie jednym przyciskiem na Netflix i na YouTube

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kupiłem ten sprzęt gdyż posiadał funkcję SMART

102 cm (40") 06.07.2020 Autor: Janusz 65

Działał ok do momentu skończenia się okresu gwarancji ,obecnie nie działa SMART,gdyż nie widzi sygnału WI-FI wysyłanego przez sprawny ruter w domu

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

fajny TV

KDL-40WE665 01.07.2020 Autor: leszekzg3

telewizor ładny funkcjonalny i dobry polecam każdemu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena ogólna produktu.

KDL-40WE665 29.06.2020 Autor: zygmunt31

Produkt jest wysokiej jakości solidnie wykonany-znanej marki.Jestem zadowolony z wyboru.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje oczekiwania

KDL-40WE665 25.06.2020 Autor: romagoino

Jak dotąd działa bez zarzutu. Nie ma problemu z obsługą:)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup

KDL-40WE665 23.06.2020 Autor: Andrzej Z

Bardzo dobry tv, świetny obraz, wszystkie niezbędne funkcje.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomity model

KDL-40WE665 18.06.2020 Autor: lupa7

Podobał mi się i mam.Szczególnie że udało się kupić po cenie super promocyjnej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv Sony 40 WE 665

KDL-40WE665 12.06.2020 Autor: Iga 27

Tv spełnił moje oczekiwania!! Jednym przyciskiem You Tube i Netflix. Kupiłam go do sypialni i wcale nie jest za duży. Menu proste. Obraz super. Polecam!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

poszerzona ilość funkcji

KDL-40WE665 28.05.2020 Autor: KANBUD

Zwiększenie możliwości oglądania funkcji dodanych do tego odbiornika, nie wymagających użycia innych urządzeń.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor.

KDL-40WE665 14.05.2020 Autor: piotr511

Bardzo dobry zakup, telewizor w pełni spełnia moje oczekiwania. Bardzo wysoka jakość przy dobrej cenie. Obraz i głos bez zastrzeżeń. Dostęp do internetu również bardzo dobry. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Czysty ostry obraz w przeglądaniu aplikacji

KDL-40WE665 12.05.2020 Autor: Henryś 70

Od lat kupuję tylko produkty SONY, KINO DOMOWE ,RADIO I 2 TV NIEZAWODNE.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry telewizor.

KDL-40WE665 07.05.2020 Autor: marekiwan

sony Bravia od wielu lat. Wymieniłem na większy model. jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko czego potrzebuję.

102 cm (40") 01.05.2020 Autor: Wiolla

Telewizor spełnił moje oczekiwania, obraz bardzo ładny, internet śmiga, dużo przydatnych funkcji, dla mnie jest ok.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony jest klasą samą dla siebie

102 cm (40") 27.04.2020 Autor: Leszeg

W sklepie lapidarnie powiedzieli, że 'świeci najlepiej ze wszystkich, niech pan zobaczy'. I tak jest. Porządny, uczciwy sprzęt bez sztuczek i marketingowego ględzenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moja ocena 4,5/5

KDL-40WE665 23.04.2020 Autor: archer12

Telewizor spełni w 100% wymagania średnio wymagającego klienta. Jeśli chodzi o mnie to sam obraz też spełnia te wymagania, ale tylko cyfrowy. Analogowego z kolei w żaden sposób użytkownik nie można dostępnymi dla użytkownika narzędziami umieścić w środku ekranu i zawsze jego fragment obrazu jest obcięty. W dźwięku dominują tony wysokie i nie ma możliwości uzyskania dobrych niskich, bez dodatkowych urządzeń. Jak dla mnie 2-wejścia HDMI to też co najmniej o jedno za mało, biorąc pod uwagę, że jedno zajmie dekoder sygnału satelitarnego. Poza tym telewizor można wybrać tylko w kolorze czarnym. Czy tak powinno być? Poza tym nie ma zastrzeżeń i nadal uważam, że za obecną cenę 1599 warto go już kupić. Za poprzednie 1799 raczej nie, dlatego zalegiwał na półkach sklepowych bez powodzenia. Jeśli chodzi o zalety to niewątpliwie warto podkreślić brak cieni w rogach ekranu, co często widzi się u innych producentów przy tej wielkości ekranu. Bardzo dobrze skonfigurowany jest też system WiFi (system MIracast), dzięki czemu łatwo współpracuje z innymi urządzeniami zewnętrznymi, jak komputer, laptop, smartfon i inne. Pomimo pewnych braków śmiało polecam zakup tego telewizora

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy telewizor w tej cenie

102 cm (40") 24.03.2020 Autor: Arrow12

Super produkt. Mam go od ponad kilku miesięcy i sprawuje się znakomicie. Zdecydowanie na plus jest jakość oraz świetny wygląd. Posiada SmartTV czyli szereg najpotrzebniejszych funkcji wraz z Wi-Fi. Bezkonkurencyjny w tej cenie. Polecam!!

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyraźny i czysty obraz

102 cm (40") 21.03.2020 Autor: Ruda08

Kupiliśmy ten telewizor do pokoju syna tuż przed Świętami Bożego Narodzenia w lutym przestał działać, okazało się że padła płyta główna po szybkiej naprawie przez serwisanta -w domu bez konieczności wożenia do serwisu ,telewizor dalej działa bez zarzutów, więc polecam kupno ,pomimo MOŻE wady fabrycznej.Mamy w domu inne sprzęty firmy Sony które mają już parę lat,i do tej pory żaden się nie popsuł ,więc polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bezawaryjny

102 cm (40") 17.03.2020 Autor: adam55

Kupiłem bo innej firmy po kolejnej naprawie uległ awarii więc postanowiłem, ze kupie nowszy model SONY , ponieważ posiadam tej firmy już ponad 10 lat i dalej jest bezawaryjny wspaniale odbiera programy ( Brawia) .Teraz BRAVIA KDL-40WE660.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

padła matryca po 5 miesiącach

102 cm (40") 16.03.2020 Autor: katastrofa

Jestem rozczarowana żywotnością produktu telewizora.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyjemny telewizor

102 cm (40") 16.03.2020 Autor: luzerob

To juz moj trzeci telewizor marki SONY. Tym razem wybralem KDL-40WE660 do nowego mieszkania I jestem z niego bardzo zadowolony. Wspanialy design, funkcjonalnosc I jakosc wykonania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada dużo funkcji

102 cm (40") 11.03.2020 Autor: kizisza

kupiłem na jak dotychczas jestem zadowolony ciekawe jak długo będzie tak się sprawował

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słabo wypad.

102 cm (40") 01.03.2020 Autor: Robin82

Gdy kupowałem TV Sony myślałem ze cena idzie z jakością, ale po roku użytkowania padła matryca. Trochę mnie to zmartwiło ale serwis wymienił mi telewizor na nowszy model WF 66 43 cale.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest OK

102 cm (40") 28.02.2020 Autor: Kazar84

Telewizor kupiony spontanicznie w sierpniu 2019 choć jest to model z 2017 roku. Obraz i dźwięk ok. Czasami zwiesza się YouTube. Jakość wykonania dobra wygląd zewnętrzny ok. Generalnie nie ma co narzekać.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trochę rozczarowany

102 cm (40") 22.02.2020 Autor: mptomasz

Łączność z zewnętrznymi urządzeniami WiFi (smartfon, laptop) działa niestabilnie. Za każdym razem (codziennie) chcąc połączyć smartfon z tv, a próbowałem z różnymi markami, trzeba na nowo rejestrować w systemie telewizora. Chciałbym poinformować, że kilka razy przywracałem ustawienia fabryczne i telewizor ma aktualną wersję oprogramowania. Nie zapamiętuje też ostatniego punktu odtwarzania filmu z pamieci USB. Poza tym OK.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jako tv do sypialni rewelacja

102 cm (40") 23.01.2020

Zakupiony miesiac temu, jako tv do sypialni. Ogólnie jest zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wszystkie funkcje , które oczekiwałem

102 cm (40") 17.01.2020 Autor: jachu

Kupiłem telewizor w ubiegłym roku, , zachwyciła minie ostrość kolorów oraz funkcje jakie posiada przedmiotowy produkt. Wszystko byłoby dobrze , gdyby nie jeden szkopuł. Dokupiłem zestaw głośników również Sony H-TS 350 , aby uzyskać głos bardziej przestrzenny, jednak gdzieś jest wada , bo głośnika co jakiś się resetują. Na razie nie uzyskalem w Pomocy technicznej Sony żadnej rzeczowej pomocy celem wyeliminowania tej sytuacji. Tak sam telewizor ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Fajny.

102 cm (40") 12.01.2020 Autor: Dom1no

Telewizor wart swojej ceny. Ladny czysty obraz jest Netflix i Jesli Youtube nie zostanie wyłączony z czasem to będzie super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny stosunek ceny do jakości

102 cm (40") 06.01.2020 Autor: Macio0

Rewelacyjna jakość obrazu zamknięta w solidnej obudowie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Czytelny pilot zestawem przydatnych przyciskow

102 cm (40") 30.12.2019 Autor: babel37

Mam go od tygodnia spełnia swoją funkcję bez zastrzeżeń

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada funkcję nagrywania i szyki dostęp do YouTu

102 cm (40") 24.12.2019 Autor: 1Ryś

Posiadam niecały miesiąc jest OK, ale nie poznałem /prawdopodobnie/ wszystkich możliwości.Nie jak może współpracować z laptopem i smartfonem? Może otrzymam od Państwa jakąś podpowiedź?

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo fajnych funkcji.

102 cm (40") 20.12.2019 Autor: koregent60

Za krótko ten telewizor mam bym mógł coś więcej powiedzieć. Na razie jestem bardzo zadowolony, muszę się nauczyć i zapamiętać jak sprzęt obsługiwać.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor do sypialni lub dla dziecka

102 cm (40") 18.12.2019 Autor: pawba

Telewizor spełnia swoje funkcje, do ogladania w sypielni lubu dziecka , obraz dobry, Jedna brak w nim adroid TV, nie HBO GO. Tylko Netflix.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sony

102 cm (40") 14.12.2019 Autor: Kijan800p

Obraz super. Dokupiłem głośniki, bo w nim są słabe. Brakuje w nim bluetooth, aby np. podłączyć słuchawki które nie blokują głośników. Ciekawe czy pogra chociaż 10 lat Mój stary tv gra już 18 lat i dalej sprawny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Elegancja 4+

102 cm (40") 14.12.2019 Autor: Onow92

Kupiłem, posiadam już 4 miesiące jestem bardzo zadowolony. 4,5/5.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super Telewizor za rozsądne pieniądze

102 cm (40") 04.12.2019 Autor: 1975 PAWEŁ

Super telewizor za normalną kasę idealny na prezent dla osoby która nie bardzo radzi sobie z elektroniką

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor poza jednym ale

123 cm (49'') 02.12.2019 Autor: Ddxx

Jeżeli chodzi o sam telewizor to nie ma się do czego przyczepić, obraz ok , dźwięk z głośników tv słaby Jeżeli chodzi o funkcje multimedialne np netflix telewizor sprawuje się słabo. Po trzech dniach oglądania trzeba przywracać ustawienia fabryczne bo aplikacja nie działa prawidłowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv z problemami :)

123 cm (49'') 28.11.2019 Autor: mamka40

TELEWIZOR ok...? po 3 miesiącach użytkowania wysiadło jedno z dwóch wejść HDMI, tv regularne problemy (codziennie) WiFi, nie mogę włączyć Netflixa, bez resetowania połączenia sieciowego...

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne kolrory nasycenie oraz inne funkcje

102 cm (40") 28.11.2019 Autor: jarek558

Bardzo dobra jakość obrazu, kolory naturalne, a system smart prosty w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Za mało doświadczenia, zapoznaje się

102 cm (40") 27.11.2019 Autor: Edward 1939

Programy Naziemnej Telewizji ustawiłem na pokojowej antenie i jest b. dobrze. Ustawiłem Wi-Fi z rutera i ze telefonu . Teraz rozpoznaje sposoby używania - przeglądarkę Google uruchamiam lecz nie udało się jeszcze wyświetlić obrazu ze telefonu czy laptopa . Jakoś słabo jest to opisane-wytłumaczone.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Niezadowalająca jakość obrazu

102 cm (40") 27.11.2019 Autor: rafi7827

Produkt zakupiony rok temu, niestety po roku awaria matrycy, obecnie na wymianę otrzymałem nowy. Po roku użytkowania tego produktu nie jestem zadowolony z jakości obrazu. Liczyłem na lepszą jakość obrazu

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sony

102 cm (40") 27.11.2019 Autor: jpirogowicz134

Tv kupiłem tydzien temu jeszcze do konca nie poznalem wszystkich funkcji ale i tak jestem bardzo zadowolony to jest mój trzeci tv marki sony i nie kupuje innych modeli gdyz 2 poprzednie slużyly mi wiernie przez minione lata i nigdy sie nie zepsuly dlatego polecam ta firme.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy tv do 43"

102 cm (40") 05.11.2019 Autor: Hermanowy

Końcówka serii telewizorów ze świetnym obrazem w rozmiarze 40". Na rynku w zasadzie brak tv 43" i mniejszych ze dobrym obrazem, kupować póki jeszcze są. Minusem jest ubogi i powolny smart.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Czwarty Sony

KDL-40WE665 04.11.2019 Autor: cmbor

I wszystkie Sony (32, 40, 43 i 55 cali) działają świetnie. Oczywiście serie 660 i 700

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada dobry obraz i internet

123 cm (49'') 28.10.2019 Autor: Babucewicz

kupiłam w 2018r a teraz wystąpił błąd w aplikacjach i nie miżna odbierać

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

100% satysfakcji

102 cm (40") 27.10.2019 Autor: Angy77

Jednym zdaniem: doskonały produkt w doskonałej cenie. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Krzysztof

123 cm (49'') 24.10.2019 Autor: Alegro

Polecam świetny zakup KDL-49WE660 teraz kino domowe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

102 cm (40") 22.10.2019 Autor: TP30

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tego tv sony. Obraz bardzo dobry .Szybki dostęp do YouTube. Przystępna cena.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Spelnia moje oczekiwania w 110 %.

102 cm (40") 19.10.2019 Autor: sorgo2

Swietny telewizor za super pieniadze. Fajne przyciski Netflix i Youtube, tego wlasnie oczekiwalem. Jakosc obrazu super, dzwiek idzie przez sprzet zewnetrzny. Po prostu jakosc Sony. Polecam kazdemu :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest w idealnym wymiarze 40"

102 cm (40") 05.10.2019 Autor: Jul65

Jest w idealnym wymiarze 40",ma złącze Euro,na moje potrzeby dostateczną rozdzielczość. Kolorystyka ok.Pilot od Vectry wyłącza tv i medialną skrzynkę vectry.Pilot przejrzyste rozmieszczenie. Żona zadowolona ja też

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Spodziewałem się ...więcej od SONY

102 cm (40") 06.09.2019 Autor: RobekSIWY

Kupiłem bo musiałem mieć ekran nie szerszy niż 95 cm. W zasadzie w tym segmencie nie miałem wyboru to albo coś na S...... ale tego drugiego nie było i teraz trochę żal że nie poświęciłem więcej czasu. Myślałem BRAVIA! będzie obraz igła ....teoretycznie bo WOW nie ma. Wejście do opcji SMART nie zawsze działa trzeba czasem zmienić kanał albo źródło. Wąsko ustawione uchwyty do zaczepu ściennego i przy "ciężko" działającym uchwycie dociskając wygina się ekran WOW ...ale jest cały na razie. Do skąpego wyposażenie w źródła się nie czepiam bo widziały gały co brały. Generalnie mocna 4.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo braków - konstrukcja "ataka sobie"

102 cm (40") 16.08.2019 Autor: PavelZet

Niby "smart" a smarta udaje - brak wsparcia Sony w dostarczaniu nowych funkcjonalności. Ot kolejny TV wyprodukowany, sprzedany i aby tylko zapomnieć. Brak podstawowych aplikacji np. HBO GO. Te które są od miesięcy nieaktualizowane - Netflix. Ostatni firmware sprzed wielu miesięcy. Dźwięk niskiej jakości. Kolory np przy przeglądaniu zdjęć - wyblakłe. Nadaje się dla seniora który nie ma specjalnych wymagań ale nie do współczesnego domu. Choć "mó" senior ma takie wymagania - musiałem mu dokupić Apple TV bo ten niby-smart okazał się zwykłym rupieciem. Pilot słabiutki - czasem trzeba wciskać niektóre przyciski kilka razy (gumki). Ekran przy bardzo delikatnym przecieraniu mikrofibrą odsuwa się od ramki obudowy - tak jakby panel LCD był punktowo przyklejony do obudowy w kilku miejscach. Pozytwy - w sklepie wydawało się, że kolory są lepsze niż u innych. Niestety to było w sklepie w domu nie wytrzymuje porównania z drugą 40 calówką od Samsunga. Zarówno w kwestii jakości wyświetlania jak i w wsparciu (Samsung otrzymał już 2 kolejne aktualizacje, aplikacje są stale aktualizowane - w Sony - nic - cisza.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Przydatne i wygodne funkcje

102 cm (40") 11.08.2019 Autor: Dosia

Super obraz, świetny wygląd, ale za małe litery w opisie programu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sympatyczny telewizor

102 cm (40") 10.08.2019 Autor: Janek61

Kupiłem go wczoraj i odkrywa jego możliwości - jest świetny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor bezużyteczny

102 cm (40") 17.07.2019 Autor: Bolo_86

Niestety telewizor po niecałych 2 latach użytkowania jest bezużyteczny ponieważ SONY nie wspiera żadnego sklepu z aplikacjami. W momencie zakupu istniał bardzo ubogi opera store. Jak na smart tv wspieranie netflixa i youtube to za mało. Do tego bardzo słabo wypadają ciemne kolory i czernie.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

0

Zgłoś naruszenie
0

niepraktyczny w uzyciu

KDL-40WE665 08.06.2019 Autor: derlo

uzywam 2 lata i zaluje ze kupilem gubi kanaly, gubi polaczenie z internetem, uciazliwy uklad menu

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

102 cm (40") 04.06.2019 Autor: Kaska123123

Telewizor mam od 1,5 roku więc mogę śmiało stwierdzić, że jego kupno było najlepszym wyborem. Jakość obrazu, dźwięk, funkcje oraz proste i zrozumiałe menu zadowolą każdego. Jest bezawaryjny, smart tv również działa bez zarzutu. Jedyne czego mu brakuje to intuicyjne przyciemnianie obrazu. Jeśli kiedyś w przyszłości będę chciała wymienić telewizor to ponownie wybiorę tą firmę. Szczerze polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

102 cm (40") 01.06.2019 Autor: cichyzdzich

Krótko użytkuję. Sprzęt dobry, obraz dźwięk, internet, ale jedno na razie mnie denerwuje. Co jakiś czas z telewizora wydobywa się głośny trzask. Nie wiem co go powoduje, jest to na tyle rzadkie że można wytrzymać. We wcześniejszych opiniach już ktoś o tym pisał. Tak że się nie zdziwiłem gdy walnęło pierwszy raz. Pozdrawiam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV

123 cm (49'') 12.05.2019 Autor: Romulus

Duża liczba dostępnych funkcji przy stosunkowo niskiej cenie

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Net

102 cm (40") 10.05.2019 Autor: Willerfb

Netflix, YouTube działa bezbłędnie. Zero problemów i działa w miarę szybko

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor WE66

102 cm (40") 23.04.2019 Autor: Fajdros

Telewizor ten kupiłem 2 tygodnie temu i uważam, iż dokonałem rozsądnego zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

8

Zgłoś naruszenie
0

Szybko łączy się z internetem.

123 cm (49'') 23.04.2019 Autor: jaskiniowiec24

Szybko się łączy obraz bez rewelacji jest po prostu ok.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super

102 cm (40") 09.04.2019 Autor: blekitny23

super cena super telewizor fajny obraz dobrze dziala wszystko bez problemow

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

7

Zgłoś naruszenie
0

Ma dużo funkcji

102 cm (40") 31.03.2019 Autor: bombo

Telewizor jest supr i jest w przystępnej cenie.Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

7

Zgłoś naruszenie
0

You Tube i Netflix na pilocie

102 cm (40") 18.03.2019 Autor: Ewka

Mam go już pół roku i działa bez zarzutu. Obraz świetny (jak to u Sony) i dostęp do you tuba i netflixa z pilota, co bardzo cieszy mojego wnuka:))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

14

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry tv za rozsądne pieniądze.

123 cm (49'') 11.03.2019 Autor: Olek42

Tv kupiony za 1449zł. W tej cenie bardzo dobry. Łatwo dostosować ustawienia do swoich potrzeb. Nie żałuję. Jeden minus nie wiadomo dlaczego, ale najpierw należy włączyć dekodet tv a potem lelewizor. W przeciwnym razie telewizor nie potrafi odnaleść sygnału.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Zmieńcie nazwę na MANTA.

123 cm (49'') 07.03.2019 Autor: 5II9AA9EA

Rozczarowanie roku. Na początek jedyny puls: kąty widzenia.......i koniec. Teraz minusy: Obraz HD nie dorównuje posiadanym przeze mnie Samsungom. Polepszacze, tryby ruchu, filmu i tworzenie realizmu, X-Reality PRO (hahaha) - nie zauważalne! Nie dają nawet 10% efektów osiąganych przez konkurencje. Regulacje i gotowe ustawienia sceny nie są regulowane oddzielnie (dla każdej ze scen) i co gorsza w ogóle się od siebie nie różnią, poza Kino i HDR - wiadomo. Guide z programami jest nieczytelny i powolny, nie wyświetla informacji, w którym momencie oglądanego programu jesteś w postaci liniowej, co jest bardzo przydatne i polubiłem w Samsungu/LG. Smart TV - ospały i z ograniczoną przez SONY liczbą aplikacji . TV nie czyta praktycznie żadnych urządzeń pamięci zewnętrznych(!!!). Czyta jedynie kilka/kilkanaście wybranych przez producenta HDD (poszukajcie linków - problem nie rozwiązywalny przez inżynierów SONY od ok 2010-2012 roku, sądząc po zapytaniach na forach). Praktycznie jedynie te z zasilaniem zewnętrznym. Nagrywa jedynie na pendrive'ach powyzej 32GB. Tyle po 3 tygodniach użytkowania. Tanio sprzedam. (Albo zamienie na Samsunga z dopłatą...moją rzecz jasna.)

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

8

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony i to chyba wystarczy

123 cm (49'') 06.03.2019 Autor: artur50

Posiadam ten typ telewizora od 1,5 roku i jestem z niego zadowolony. Po prostu to jest Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

24

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry zakup

123 cm (49'') 06.03.2019 Autor: Marek246

Kupiłem ten telewizor m-c temu,bjrdtem bardzo zadowolony z jakości obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

13

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały telewizor

123 cm (49'') 20.02.2019 Autor: Ciepiel

Posiadam telewizor od prawie roku, jestem z niego bardzo zadowolony. Jakość obrazu jest świetna, super przycisk z przyciskami odwołującymi od razu do YouTube i Netflix.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

24

Zgłoś naruszenie
0

Brak kontroli nad parametrami obrazu

102 cm (40") 15.02.2019 Autor: Gryf60

Telewizor ni9e trzyma wprowadzonych ustawień obrazu i po kilkunastu sekundach wraca do "swoich" parametrów tzn. obraz jwraca zawsze do trybu "żywy" i jest maksymalnie wyostrzony, co często jest meczące dla oczu.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

4

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny

102 cm (40") 11.02.2019 Autor: kk70

bardzo dobrze współpracuje z WD MY Cloud - wystarczy podpiąć LAN i gotowe

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

3

Zgłoś naruszenie