104

4.3 na podstawie 104 recenzji klientów

62
23
9
8
2
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Idealna jakość do ceny

123 cm (49'') 30.12.2016 Autor: yankie

Telewizor posiadam od niecałego miesiąca. Na plus na pewno bardzo dobra jakość obrazu - żywe kolory, naturalna czerń, ostre kontury, prosta obsługa i zadowalający dźwięk. Na duży nawet bardzo duży minus brak wyszukiwarki www (może ktoś się pokusi o umieszczenie w kolejnym update softu)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

funkcje

80 cm (32") 21.06.2017 Autor: tkzimny

Pomimo wielu zalet produktu wraz z utworzeniem nowych przydatnych funkcji giną funkcje istniejące w poprzednich modelach.Bardzo przydatna funkcja dająca możliwość zaprogramowania interesujących programów z jednoczesnym przełączeniem na interesujący program została zastąpiona funkcją nagrywanie zamiast wprowadzenia funkcji nagrywanie obok przypomnienia.Poprzedni posiadany model posiadał tą funkcję z której byłem bardzo zadowolony i kierując się funkcjonalnością posiadanego modelu zdecydowałem się na nowszy model i w tym zakresie jestem zawiedziony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 104

13 Modele

Modele

0

Grał i się popsuł

108 cm (43”) 26.07.2019 Autor: Andrzej39

Przyjazny interface do sterowania telewizorem z pilota ale co z tego. Dobrze grał przez okres gwarancji i 6 miesięcy . Nagle ciach i stracił obraz. Naprawa możliwa ale koszt ok 1/4 nowego. Ominę SONY kupując następny.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz

80 cm (32") 09.07.2019 Autor: nemo123

Jak do tej pory super. Wcześniej kupiłem Philipsa FullHD, był o kilkaset zł tańszy. Po sześciu miesiącach kupiłem Sony, Philips trafił do piwnicy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre funkcje

80 cm (32") 02.07.2019 Autor: iGrażka2

Mam go od tygodnia, ale już dosyć dobrze opanowałam jego działanie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mam TV Sony Bravia KDL-32WD750, od nie dawna..

80 cm (32") 12.06.2019 Autor: Lew7

Spełnia moje oczekiwania ;) Zalety: Stylistycznie SONY ma ładny wygląd. Piękny obraz - żywe kolory. Łatwość obsługi. Wady: Jeszcze, nie ustawiłem dobrze głosu – jakość dźwięku taka sobie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor że znakomitym obrazem.

80 cm (32") 10.05.2019 Autor: MarKam52

Mały ale świetny telewizor, ma wszystko co powinien mieć[przydało by się jedno wejście HDMI więcej]. Poza tym działa jak do tej pory znakomicie.... Z internetem włącznie. Polecam z czystym sumieniem!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kłopoty

123 cm (49'') 01.05.2019 Autor: gbkg

po dwoch latach brak aktualizacji udostepnionych aplikacji reklamacja nie wprowadza nic co moze pomoc poza sugestia zmiany na nowszy model

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma to co potrzebuję i więcej

80 cm (32") 10.04.2019 Autor: Grażynka

Mam telewizor od około miesiąca i nie zdążyłam rozpracować wszystkich jego możliwości. Dobry obraz, ładne kolory, dobry dźwięk. Brakuje mi możliwości obracania ekranu, ponieważ podstawka jest przymocowana na stałe bez takiej opcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość obrazu

123 cm (49'') 17.02.2019 Autor: Ryszard78

Kupiłem telewizor jakiś rok temu, ogólnie jestem zadowolony. Obraz super, niestety funkcje multimedialne niedoptacowane. Aplikacje dane znikają, brak przeglądarki, a od 3 miesięcy firma SONY nie może sobie poradzić z NETFLIXem. Niestety nie działa

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mało funkcionalny

123 cm (49'') 06.02.2019 Autor: Mietek 12345

Kupilem telewizor ale jestem rozczarowny poniewasz pi roku sie zepsół

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WD75 jest dobrze wykonanym produktem

80 cm (32") 02.02.2019 Autor: zygmunt 50

Uważam że decyzja o zakupie była dobrą decyzją.Jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor do kuchni

80 cm (32") 31.01.2019 Autor: Bravik

Szukałem telewizora full HD do kuchni. Ważna była rozdzielczość, b. dobra jakość obrazu , małe ramki wokół ekranu. Choć cena stosunkowo wysoka jak za telewizor 32" cale to jednak wart jest każdej złotówki

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kolejny soniak

80 cm (32") 11.01.2019 Autor: kriss 43

Posiadam go nie długo aby coś więcej o nim napisać.Obraz jest więcej niż ok,a tylko to się dla mnie liczy,dobre wifi i to mi wystarczy,a ze czegoś ma za mało np. aplikacji-to to jest tylko dla mnie gadżet mało znaczący :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała jakość obrazu ale ograniczone SmartTV

80 cm (32") 09.01.2019 Autor: foton20

Kupując ten telewizor nie wiedziałem, że SmartTV jest ograniczone jedynie do kilku wbudowanych aplikacji bez możliwości rozbudowy i używania przeglądarki stron www. Niestety, informacji o tym ograniczeniu nigdzie nie znalazłem. Dopiero po zapytaniu skierowanym do SONY dostałem odpowiedź, że te ograniczenia powoduje system ANDROID

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystkie funkcje które potrzebuję.

80 cm (32") 03.01.2019 Autor: JaszKon

To już mój 5-ty telewizor Sony.Piękny obraz oraz wygląd zewnętrzny.Intuicyjna obsługa.Mam go w sypialni a w salonie jest KDL-49WD750

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo częste zawieszanie usługi wifi direct.

108 cm (43”) 19.12.2018 Autor: Stasiu58

Nie jestem zadowolony z tego produktu od samego początku.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre przyłącza,nawet Euro

80 cm (32") 11.12.2018 Autor: Bogdan 1951

Jedyny mały minusik-dwa razy w ciągu 30 dni brak reakcji na pilota.Po wyłączeniu z prądu i włączeniu wszystko wróciło do normy.Nie uważam tego za jakieś straszne wydarzenie.Dalej same PLUSY. Zawsze Sony (jak zwykle)zachwyca mnie przyjaznym wyrazistym obrazem z dużą możliwością regulacji wg własnych upodobań.Ładny dźwięk,wystarczająca ilość przyłączy nawet " niemodny " Euro jest.Ładna wąziutka ramka i podstawka. Waga ok -łatwy do podniesienia.Choć ja nie korzystam ale jest przystosowany do zawieszenia na ścianie Z zakupu jestem bardzo zadowolony.Jest jeszcze Wi-Fi i Ipla to też plusik. Nie ma przeglądarki internetowej,ale i tak bym z niej nie korzystał.W sumie polecam na 99 %

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super zakup

80 cm (32") 24.11.2018 Autor: mika1

kupiłem 3 tygodnie temu i jesteśmy mile zaskoczeni jakością

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV

80 cm (32") 06.11.2018 Autor: Andarja

Bardzo dobry obraz, dźwięk taki sobie, musiałem dokupić soundbar.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały telewizor

80 cm (32") 05.11.2018 Autor: zbyszek_h2

Kupiłem go dwa tygodnie temu. Spełnia moje oczekiwania. Świetny obraz i dźwięk. W Smart TV Brakuje aplikacji HBO GO.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wygląd dobry Obraz bardzo dobry

80 cm (32") 31.10.2018 Autor: kowald

Kupiłem pół roku temu działa bardzo dobże telewizor do średniego pokoju polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak normalnej przeglądarki

123 cm (49'') 21.09.2018 Autor: Mały 10

Kupiłem rok temu i bardzo żałuję że nie kupiłem LG

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przystępny posiada zestaw dobrych funkcji

108 cm (43”) 15.09.2018 Autor: Perer

Mam go od roku i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Taki jak oczekiwałem.

80 cm (32") 07.09.2018 Autor: jan80

Użytkuję go już kilka miesięcy, przy czym służy mi jako monitor do wyświetlania filmów z płytek, także w standardzie 1080p. Z tv zrezygnowałem całkowicie stąd trudno mi coś powiedzieć o jakości odbioru z anten. Z jakości wyświetlania w tym ograniczonym zakresie jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

NIE POLECAM

123 cm (49'') 12.08.2018 Autor: pawel1749

Telewizor sprawia ogólnie dobre wrażenie niestety po około 1,5 roku w niewyjaśnionych okolicznościach padła płyta główna. Naprawa nie jest objęta gwarancją więc usunięcie usterki na własny koszt jest nieopłacalne. Ogólnie rzecz biorąc telewizor byłby świetny ,gdyby działał dłużej niż 1,5 roku .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor 32" do sypialni

80 cm (32") 06.08.2018 Autor: WroWacław

Wielkość dobrana do oglądania w małym pokoju jako drugi telewizor w domu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie posiada przeglądarki internetowej

80 cm (32") 27.05.2018 Autor: magdam

Witam! Kopiłam telewizor miesiąc temu. Jestem bardzo zawiedziona brakiem przeglądarki internetowej. Czy można ją zainstalować.Czy będzie ona dostępna w aktualizacji oprogramowania? Pozdrawiam!

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY-to jest TO!

80 cm (32") 21.04.2018 Autor: lech 46

Jestem fanem produktow SONY od poczatku lat 90-tych,to jest od czasu kiedy kupilem po raz pierwszy odbiornik TV tej marki,wtedy jeszcze kineskopowy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

32 cale bez kompromisów (WD759)

80 cm (32") 01.04.2018 Autor: croft

Jako drugi telewizor w domu (do sypialni) spełnia moje oczekiwania. Dobrze wyposażone 32 cale, w pełnym hd, 400 Hz, wi-fi, nagrywanie, tuner cyfrowy i sat, lan,.... mógłby mieć więcej hdmi (2). Ładny, nasycony obraz, ładny wygląd - design, obsługa typowa dla Sony. Generalnie nieduży ale bez kompromisów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY dziś to tylko legenda

123 cm (49'') 29.03.2018 Autor: pingwin123

Słaby dzwięk, mało gniazd wyjsciowych , ilość HDMI to pomyłka.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

całkiem dobry telewizor

KDL-32WD753 15.02.2018 Autor: kazik 5

kupiłem dwa tygodnie temu i jak na razie jest dobrze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia o telewizorze Sony

80 cm (32") 28.01.2018 Autor: Jacek1978

Dobry produkt dobra jakość obrazu i dźwięku.Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moja recenzja KDL-49WD750

KDL-49WD750 20.01.2018 Autor: Indyk74

Bardzo fajny telewizor. braz HD rewelacja. wygląd rewelacyjny. Jedyne co to przy zmianie programu i to nie zawsze słyszę takie jakby sprzężenie dźwięku. Nie wiem co to jest ale oprócz tego to świetny produkt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER KOLORY

123 cm (49'') 14.01.2018 Autor: KYLO12

KUPIŁEM ROK TEMU I JUŻ W SERWISIE, TROCHĘ WKURZONY BO DŁUGO TO TRWA, GENERALNIE SUPER SPRZĘT POZA DŹWIĘKIEM KTÓRY PADŁ

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

80 cm (32") 08.01.2018 Autor: Piotrrrr

Bardzo dobry telewizor, bez zbędnych wodotrysków - godny polecenia

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor spełnia moje oczekiwania

108 cm (43”) 08.01.2018 Autor: Nika53

W tym przedziale cenowym nie ma lepszego wyboru jestem mega zadowolona jakością obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz. Bez wodotrysków - taki chciałem.

108 cm (43”) 01.01.2018 Autor: Jądruś

Udało mi się kupić przed świętami, kiedy totalnie zawiódł nas ledwo trzyletni Samsung.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprzęt godny polecenia

80 cm (32") 25.12.2017 Autor: Midnight Mover

Bardzo ostry i wyraźny obraz, dźwięk bardzo dobrej jakości. Świetny wygląd pasujący praktycznie do każdego wnętrza. Wsparcie techniczne (aktualizacje oprogramowania), łatwy w obsłudze. Przydatne funkcje.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super telewizor f

80 cm (32") 08.12.2017 Autor: UlaX

Telewizor kupiony niedawno a i tak za późno. Funkcja "oglądaj od początku" bardzo przydatna. Gorąco polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nieprawidłowe działanie Guide

80 cm (32") 02.11.2017 Autor: jastrzebiec1

Po przeprowadzonej konfiguracji telewizora, na kanale 6 ustawił się program TVN24 HD, a na kanale 10 Comedy Central HD. Przeprowadziłem edycję i zmieniłem przyporządkowanie programów na tych kanałach, a mimo to w funkcji "Guide" pokazuje stare ustawienia: na 6 TVN24 HD, a na 10 Comedy Central HD. Ten sam błąd ujawnia się po wybraniu kanału przez podanie jego numeru (6 lub 10). Natomiast funkcja "Prog" wybiera kanały prawidłowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny pod każdym względem

80 cm (32") 20.10.2017 Autor: Zbynio

Udało mi się kupić chyba ostatni model tego tv dostępny trzy tygodnie temu na polskim rynku

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada fajne funkcje

108 cm (43”) 06.10.2017 Autor: Rafix

Kupiłem telewizor 4 miesiące temu i dalej jestem z niego zadowolony. Od dłuższego czasu planowałem zakupić Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry model

80 cm (32") 21.07.2017 Autor: Forek

Jeszcze nie poznałem wszystkich funkcji tv ale jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zawiodłem się na "prostocie".

123 cm (49'') 07.07.2017 Autor: td525

Kupiłem ten telewizor na podstawie opinii w Internecie jako TV bez zbędnych bajerów z dobrym obrazem. I tu się zawiodłem. Jak na odbiornik nie zbyt skomplikowany łatwo go zamotać, co kończy się długim czekaniem na reakcję a czasami wyciąganiem wtyczki z kontaktu. Typowym symptomem powolności tego sprzętu jest to, że po naciśnięciu wyłącznika TV jeszcze działa przez około 5 sekund. Jeśli chodzi o obraz to może i ładny, ale po przesiadce z plazmy nie można się nim zachwycić. Funkcja "kopia lustrzana" to działa bardzo fajnie. Jedno dziecko rzuca wściekłe ptaki na komórce a reszta mu kibicuje na dużym ekranie. Natomiast pokazywanie zdjęć ze smartfonu - zbyt skomplikowane, przynajmniej na Nokii z Windowsem 8. Po za tym reszta OK.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko to, dobry telewizor ma.

123 cm (49'') 22.06.2017 Autor: Kwiatek 47

To już mój trzeci telewizor Sony w ostatnich kilkunastu latach i chyba na inną markę już nie przejdę.Ostatnio miałem Sony Bravia 40 calową.Po 8 latach mi padła.Ten jest zupełnie inny. Bardzo ładna stylistyka.Łatwy w obsłudze.Jakość obrazu i dzwięku bez zarzutu.Jedyną wadą jest brak możliwości uwidocznienia zegara ./chyba, źe ja nie umiem go ustawić ,aby był widoczny na ekranie /.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

funkcje

80 cm (32") 21.06.2017 Autor: tkzimny

Pomimo wielu zalet produktu wraz z utworzeniem nowych przydatnych funkcji giną funkcje istniejące w poprzednich modelach.Bardzo przydatna funkcja dająca możliwość zaprogramowania interesujących programów z jednoczesnym przełączeniem na interesujący program została zastąpiona funkcją nagrywanie zamiast wprowadzenia funkcji nagrywanie obok przypomnienia.Poprzedni posiadany model posiadał tą funkcję z której byłem bardzo zadowolony i kierując się funkcjonalnością posiadanego modelu zdecydowałem się na nowszy model i w tym zakresie jestem zawiedziony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
0

niedrogi a potrafi prawie wszystko

108 cm (43”) 25.05.2017 Autor: marek z podzamcza

kupiłem 13.05 po dwóch miesiącach zastanawiania nad marką, możliwościami technicznymi bo wielkość miałem ustaloną wcześniej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Żywe kolory,super jakosc

108 cm (43”) 19.05.2017 Autor: Krzysztof 07

Jestem bardzo zadowolony z zakupu!!!Super jakość,wygląd, funkcjonalność,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

kupilem bo polecil mi sprzedawca

108 cm (43”) 27.04.2017 Autor: keram1959

telewizor owszem niczego sobie, wydaje mi się,że jest jednak problem z oprogramowaniem ,przy zmianie kanalów pojawia sie denerwujący w wyglądzie obraz menu,zawiedzionyjestem brakiem dostępu do stron www,, trzykrotnie telewizor się "zawiesił" ,konieczne było odłczenie go od zasilania

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz, ważne funkcje

80 cm (32") 19.04.2017 Autor: jlacki

Z zakupu jestem bardzo zadowolony, w szczególności z tego że telewizor ma funkcje : nagrywania oraz wi-fi.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny telewizor

108 cm (43”) 18.04.2017 Autor: wala50

Obraz i dzwięk jak dla mnie jest dobry,trochę mało wejść USB i HDMI,zbyt krótki przewód do zasilacza, w moim przypadku musiałem go dokupić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

wspaniały obraz

108 cm (43”) 18.04.2017 Autor: białostoczanin

kupiłem drugiego kwietnia i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

123 cm (49'') 13.04.2017 Autor: jacek78

Telewizor kupiłem miesiąc temu sprawuje się dobrze. Obraz naprawdę jest super w końcu te 400 Hz robi robotę. Funkcje HuubTv ,Hybryda Tv, oraz aplikacje ok, chociaż mogło być ich więcej. Troche szkoda że brak tu jest przeglądarki. Troche nie dopracowali funkcję lustrzanego odbicia, po połączeniu z telefonem potrafi rozerwać połączenie. Ale ogólnie jestem na Tak.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor KDL 43 WD750

108 cm (43”) 07.04.2017 Autor: Marek2309

Produkt zakupiony w marcu 2017 do dyspozycji w pokoju dzieci

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

telewizor posiada funkcje na których nam zależało

80 cm (32") 06.04.2017 Autor: ewa_ka

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, mamy nadzieję że tak pozostanie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze ale mogło być lepiej

108 cm (43”) 29.03.2017 Autor: bastino11

Jeśli chodzi o nasycenie kolorów i jakość obrazu to sony przebił konkurencje w swoim przedziale. Olbrzymią wadą jest brak przeglądarki internetowej! To aż nie możliwe że telewizor z tego segmentu nie posiada tego. Problem jest również z bezprzewodowym podłączeniem innych urządzeń ( smartfon, laptop ). TV w żaden sposób nie odbiera połączenia. Gdy w TV włączony jest moduł WiFi zakłóca on odbiór internetu na innych urządzeniach. Ogólnie nie jestem do końca zadowolony z zakupu.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

2

Zgłoś naruszenie
0

dobry w dobrej cenie

123 cm (49'') 27.03.2017 Autor: stanik

korzystam okazjonalnie więc moje doświadczenia są skąpe, każdy nie będący telemaniakiem powinien być zadowolony

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

sony

108 cm (43”) 13.03.2017 Autor: zysik79

nie podoba mi się tylko ze niema przeglądarki internetowej !!!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny dla seniora.

80 cm (32") 12.03.2017 Autor: PiotrZm

Łatwość obsługi, idealny obraz, zewnętrzny zasilacz, który łatwo wymienić po latach użytkowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wiele funkcji, chociaż niektóre niedziałaj

123 cm (49'') 07.03.2017

telewizor posiadam od trzech tygodni a już mam z nim kłopot, nie działa wi fi to znaczy muszę za każdym załączeniem tv ustawiać wi fi, po nocy nie mogę włączyć tv,

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor

80 cm (32") 04.03.2017 Autor: Kefir

Porządny sprzęt za tę cenę. Obraz ostry, dźwięk czysty, w funkcjach jedynie brakuje obsługi przeglądarki internetowej ale można bez tego żyć. Wygląd i użyte materiały to klasa wyżej niż konkurencja. Po raz kolejny się nie zawiodłem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mam wrażenie, że trochę biednie wyposażony.

80 cm (32") 04.03.2017 Autor: conrad 71

Procesor za słaby, możliwość internetowe bardzo ograniczone./ wymagana aktualizacja oprogramowania/ Matryca dobra i doskonale oddająca kolory i ostrość. Cena za 32" zdecydowanie za wysoka/odpowiednik samsung tańszy o prawie 400 PLN. jest zdecydowanie lepiej wyposażony/Kupiłam przez sentyment do Sony. To jest mój 4-rty telewizor Sony a pierwszy 10 lat temu i wszystkie chodzą.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

korzystanie ze słuchawek

123 cm (49'') 27.02.2017 Autor: KJP10

Funkcjonowanie słuchawek bezprzewodowych. W tym telewizorze po podłączeniu do odbiornika głos się wyłącza i przechodzi na słuchawki. Żeby korzystać z funkcji odbioru głosu (bez słuchawek) trzeba wyłączyć wtyczkę słuchawek z odbiornika. jest to duża uciążliwość. W poprzednich modelach wystarczyło tylko dodać głos bez konieczności wyjmowania wtyczki z odbiornika.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Obraz Obraz Obraz

123 cm (49'') 23.02.2017 Autor: dzielnicowyparys

Warto go mieć choćby dla tego obrazu a brak wyszukiwarki internetowej z czasem wyjdzie wszystkim na dobre. Mimo że to nie 4 k to po wpisaniu w youtube : "4k" i włączeniu dowolnego filmiku spotykam się z obrazem jakiego nie znałem . Mój poprzedni tv to sh..p aq ..s - full hd , - zupełnie niezły ale to czego doświadczam na youtube w moim najnowszym nabytku to nowa kultura oglądania.......

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko super oprócz podstawki

108 cm (43”) 20.02.2017 Autor: Gr123

Wybieralam z trzech modeli różnych producentów, mniej więcej tej samej klasy. Zdecydowanie dobry obraz. Jedyne uwagi mam do dosyć rachitycznej podstawki

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony to Sony

80 cm (32") 15.02.2017 Autor: bodzik6

Jak zwykle nie zawiodłem się, to mój kolejny zakup urządzenia Sony.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zadowolenie z produktu

80 cm (32") 14.02.2017 Autor: Jolek

Zakupu dokonałam kilkanaście dni temu i poznaje możliwości telewizora.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość za dobrą cenę.

108 cm (43”) 06.02.2017 Autor: emmarek

Obraz, barwy, funkcjonalność - to wyróżnia ten produkt spośród innych. Cena taka sama jak innych produktów, więc nie ma konkurencji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry zakup, ale...

80 cm (32") 30.01.2017 Autor: edek2310

Kupiony ponad miesiąc temu - jak na razie wszystko ok. Produkt dobry ale ma kilka wad Przy przełączaniu kanałów informacje o programie są z nieaktualnej godziny (z poprzedniego wyłączenia TV) problem znika po kilkunastu minutach działania. Pilot wykonany nie estetycznie - widać zaślepione brakujące funkcje / przyciski. Aplikacje internetowe gorzej rozwiązane niż w starszym 40 calowym modelu z 2015 roku. Aplikacja zmieniająca TV w ramkę zdjęciową wymaga dopracowania - wyświetlanie wspólnie z kalendarzem moim zdaniem mogłoby być lepiej rozwiązane. Po wejściu w MENU przestaje działąć regulacja automatycznej głośności - potrafi wtedy się sam "pogłosić". Ubogi w gniazda IN/OUT Ogólnie polecam. Bardzo dobra jakość wykonania. Super obraz.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolony

108 cm (43”) 25.01.2017 Autor: Sahib2

Oglądam od 14 dni. Wcześniej też miałem TV Sony. Pilot bardzo podobny - działa intuicyjnie. Obraz idealny - bez specjalnego ustawiania. YouTube działa bez zawieszeń - na bezprzewodowym internecie. Przeglądanie zdjęć i filmów z pendriva - bez opóźnień.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - WD75: telewizor Full HD

123 cm (49'') 25.01.2017 Autor: Consul49

Kupiłem miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony z tego egzemplarza.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny telewizor

108 cm (43”) 20.01.2017 Autor: Elżbieta

Jestem zadowolona. Brakuje mi tylko przeglądarki internetowej i skypa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry obraz fatalny tuner i nagrywanie

123 cm (49'') 16.01.2017 Autor: kawka

Dzień Dobry, Świetnej jakości obraz i niezłe memu obsługi. Fatalne zaprojektowane jest programowanie nagrywania z DVB-T oraz to że w czasie nagrywania nie można oglądać innych programów . Słabiutko ...

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie