83

4.4 na podstawie 83 recenzji klientów

46
32
2
1
2
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony TV

102 cm (40") 06.04.2016 Autor: komendera

telewizora dla kogoś kto nie ma czasu na poznawanie nowych funkcji ale musi szybko ich używać.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Nie będę chwalił bubla!

80 cm (32") 15.05.2017 Autor: Andy95

żałuję, że kupiłem To chyba ostatni produkt marki Sony na który wydałem ciężko zarobione pieniadze.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 83

Modele

0

Jest ok

121 cm (48”) 08.01.2020 Autor: Ostrowski82

Jest ok fajny i super odbiera ładnie wygląda i ogólnie ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Smart TV tylko na kablu

80 cm (32") 29.12.2019 Autor: Jack18

Kupiłem go 3lata temu i już myślę o lepszym. Jakość obrazu i dźwięk ok. Minus słabe wi-fi często się rozłącza. Na początku dużo fajnych aplikacji po 3latach 80%zabrane. Korzystanie z stron www jest bardzo słabe lepiej żeby całkiem nie było bo nerwicy idzie dostać.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

121 cm (48”) 22.03.2019 Autor: Kozik

Udało mi się go kupić jakieś 2 lata temu i bardzo jestem z niego zadowolony . Telewizor ma dużo ciekawych funkcji ale chodzi płynnie i nie zawiesza się , bardzo też polecam serwis na wysokim poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swiety TV za przyzwoite pieniadze

102 cm (40") 26.01.2019 Autor: JohnnyDoe

Po tygodniu uzytkowania jestem zadowolony, widac roznice w obrazie w stosunku do 2-letniego Sony i TV innej firmy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Typowe problemy W70C

102 cm (40") 03.09.2018 Autor: z777

Dekoder często psuje się, system telewizora zawiesza się przez co użytkowanie go nie jest płynne, a nawet uciążliwe. Przy optymalnych ustawieniach jakości obrazu i wykorzystania odświeżania 100Hz obraz potrafi się przycinać.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry kontrast i naturalne kolory

102 cm (40") 28.04.2018 Autor: Radekw67

Świetny telewizor z wieloma funkcjami start tv. Bardzo dobra czerń i zgodność kolorów. Prawie OLED:)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie będę chwalił bubla!

80 cm (32") 15.05.2017 Autor: Andy95

żałuję, że kupiłem To chyba ostatni produkt marki Sony na który wydałem ciężko zarobione pieniadze.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo udany zakup

102 cm (40") 24.11.2016 Autor: maniuni

kupiłem rok temu i naprawdę jestem bardzo zadowolony, co prawda teraz kosztuje prawie pół tego co ja zapłaciłem ale nadal twierdzę iż nie było szkoda , tym bardziej zakochałem się po podłączeniu kabla sieciowego. Gorąco polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonaly smart

121 cm (48”) 25.09.2016 Autor: zbych12342

mam go ponad 6 miesiecy.smart smiga przy najbidniejszej neostradzie.0 problemow,polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny ekran

121 cm (48”) 04.09.2016 Autor: Serkozeusik

Dwa razy się zaciol musiałem go z prądu wylaczyc..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość do ceny

102 cm (40") 31.08.2016 Autor: klient wymagający

Telewizor kupiłem miesiąc temu i jak dotąd sprawuje się bez zarzutu. Wysoka jakość obrazu i dźwięku, elegancki wygląd, intuicyjny w obsłudze. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie

102 cm (40") 30.08.2016 Autor: Remo19

Zakupiony ok. 2 miesiące temu, sprzęt naprawdę godny polecenia wszystkie funkcje jak najbardziej na plus

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

idealny pod konsole, ale...

121 cm (48”) 28.08.2016 Autor: savras

Witam Telewizor jakościowo bardzo dobry. Kupilem go z myślą o konsoli i jestem bardzo zadowolony. Jedyna rzecz, która mnie denerwuje, to bardzo wolne menu, oraz brak aktualizacji i aplikacji takich jak np. hbo go, ktore konkurencja oferuje

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Jak telewizor to tylko Sony !!!

102 cm (40") 21.08.2016 Autor: handzel7

Świetna jakość obrazu i dżwięku. Bardzo dobry zakup.Polecam!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry tv

102 cm (40") 09.08.2016 Autor: FrJbe

Wszystkie funkcje TV w porządku za wyjątkiem ślamazarnej przeglądarki.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spelnia moje oczekiwania co do funkcjonalnosci

121 cm (48”) 28.07.2016 Autor: mackoo4

Uwazam, ze swietny zakup, ma wszystko co potrzeba, mnostwo dodatkowych funkcji, itp.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny , dużo ciekawych opcji i funkcji.

121 cm (48”) 24.07.2016 Autor: Gregor1947

Zakupiłem i jestem zadowolony z funkcji i jakości obrazu. niestety popsuł się po 4 m-c użytkowania i musiałem oddać na reklamację.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Firma Sony nadal produkuje super telewizory.

102 cm (40") 04.07.2016 Autor: mgowiak

bardzo dobry telewizor z jedną wadą - przechodzenie między kanałami, stacjami telewizor zaskakuje natężeniem dźwięku - można się nieźle wkurzyć. Czy Sony nie potrafi rozwiązać tego problemu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele ciekawych funkcji

102 cm (40") 03.07.2016 Autor: Bart70

Posiadam ten telewizor około miesiąca i jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

led

121 cm (48”) 22.06.2016 Autor: blitzff

TV od 2 miesięcy. Potrzebne są dwa dni na ustawienie obrazu, bardzo dużo funkcji. Dźwięk jak dla mnie za słaby i na pewno gorszy niż w Samsungu. Tryb football jak dla mnie nie poprawia ani obrazu ani dźwięku. Myślę obecnie o zakupie soundbar. Tv za to bardzo dobry do PS4. Działa wyśmienicie - wyświetlanie obrazu bajeczne, bardzo mały input lag.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tani i Bardzo dobry

121 cm (48”) 13.06.2016 Autor: FiodorKing

Długo szukałem dobrego TV w przystępnej cenie. Model W70c okazał się strzałem w przysłowiową dziesiątkę. Już od dwóch miesięcy dobrze mi służy. Duża kompatybilność z innymi produktami SONY. Świetny TV do gier video. Z głośników w TV nie korzystałem jak do tej pory, a i audiofilem nie jestem, także o dźwięku zbytnio dużo powiedzieć nie mogę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do pokoju dziennego

102 cm (40") 05.06.2016 Autor: Rafal P

To już 5 telewizor Sony jaki kupiłem. I kolejny raz nie zawiodłem się. To idealny przykład, że jeśli klient jest zadowolony, to będzie wierny marce. Przystępna obsługa, sporo funkcji i właściwy obraz powoduje, że jestem usatysfakcjonowany. Są oczywiście TV o lepszych parametrach. Jeśli jednak ktoś ma "normalne" wymagania i szuka TV w rozsądnych pieniądzach, to ten jest idealny.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz to znak firmowy telewizorów Sony.

121 cm (48”) 31.05.2016 Autor: maciej1989

Ponadto intuicyjne menu i wygodny pilot. Telewizor świetnie współpracuje z innymi urządzeniami. Posiada wiele funkcji, a większości nawet nie zdążyłem jeszcze przetestować.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada wszystko czego potrzeba

80 cm (32") 12.05.2016 Autor: pietka12

dwa tygodnie temu kupilem produkt i spisuje siie doskonale

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak aplikacji

102 cm (40") 10.05.2016 Autor: mirekd

Brak aplikacji typu Skype, przeglądarki np, chrom. 90% aplikacji jest nieprzydatne do niczego. Brak możliwości podłączenia zewnętrznej klawiatury. BARDZO SŁABO.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak Flash Player

121 cm (48”) 30.04.2016 Autor: Aters

Bardzo fajny telewizor z jedną duża wadą: braku Flash Player

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tv

102 cm (40") 20.04.2016 Autor: leny1109

Bardzo dobry tv za rozsądną cenę.Znakomity odbiór kanałów HD

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY od lat nie rozczarowuje

121 cm (48”) 16.04.2016 Autor: bysior73pl

SONY od lat nie rozczarowuje. Do TV-HD doskonały telewizor, do Playstation lux - niski input lag. Wiele wejść 2xUSB 4xHDMI. Kąty ma trochę liche trzeba oglądać raczej na wprost - do grania i oglądania dla 2 osób idealny. SMART TV na normalnym poziomie - nie zamula, sprawnie pracuje pod WIFI. Rozmiar odpowiedni do oglądania i grania z około 2 metrów (teraz się liczy 3 wysokości ekranu za odpowiednie). Cieniutki, wąskie ramki, nie chwieje się. Dioda sygnalizuje tryb TIMER innym kolorem - można ją w ogóle wyłączyć. Pilot trochę taki wyciosany ciężko odróżnić w ciemności właściwą stronę. Mam już miesiąc - wszystko w najlepszym porządku, jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony

102 cm (40") 15.04.2016 Autor: Ewka_551

Ten telewizor kupiłam pod koniec marca i jak dotychczas spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny TV

102 cm (40") 12.04.2016 Autor: Pro100wnik

Nie mam nic do zarzutu, rewelacyjna jakość obrazu i dźwięku. Niestety odtwarzacz filmów ma problemy z odtwarzaniem dużych plików z USB oraz dość kiepskiej jakości menu (prędkość działania). Poza tym, bardzo gorąco polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze się ogłada. Dla moich dzieci ok

102 cm (40") 09.04.2016 Autor: Mprzyslew

Obsługa dość prosta lecz jeszcze nie pojąłem wszystkich funkcji

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość w dobrej cenie

121 cm (48”) 08.04.2016 Autor: Jagoda0000

Telewizor mam dopiero miesiąc...wciąż odkrywam jego nowe funkcje, a jest ich jak dla mnie sporo . Szkoda tylko, że odbiornik nie posiada , ani też nie można wgrać- przeglądarki google chrome. Poza tym wszystko ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony TV

102 cm (40") 06.04.2016 Autor: komendera

telewizora dla kogoś kto nie ma czasu na poznawanie nowych funkcji ale musi szybko ich używać.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

102 cm (40") 04.04.2016 Autor: darek3972

Bardzo udany telewizor. Internet działa bez zarzutu. Jedyne co mogło by być lepsze to szybkość zmiany kanału na kanał.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nieźle, ale mogło być lepiej...

80 cm (32") 31.03.2016 Autor: RGBx

Obraz FHD świetny, niższe rozdzielczości bardzo dobrze skalowane. Dźwięk niezły, choć brak trochę basu. Brak obsługi RMVB i flash. Wolny start - obraz pojawia się po pewnej chwili, a na wybór kanału z klawiatury numerycznej trzeba czekać baaardzo długo. Funkcje smart też działają bardzo wolno.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zależało mi na obrazie dobrej jakości i mam

102 cm (40") 26.03.2016 Autor: ziutekk1

Tv łatwy w obsłudze ma idealny obraz , funkcję smart i właśnie tylko przeglądarka www nie spełnia do końca moich oczekiwań. Tv idealny dla kinomaniaków.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor naszych marzeń

121 cm (48”) 26.03.2016 Autor: Przemcioo8009

Telewizor wart swojej ceny, po prostu musi być taki w domu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały obraz i SmartTV

102 cm (40") 24.03.2016 Autor: Adam13

Długo zastanawiałem się jaką firmę i model wybrać. Strzał w dziesiątkę !!! Z funkcji ma to co jest potrzebne i wykorzystywane, telewizor bez nadmiaru funkcji pełniących tylko rolę marketingową.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

obraz

121 cm (48”) 22.03.2016 Autor: jarczysko

doskonały obraz troszke wolny procesor,reszta ok:))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Solidna firma

80 cm (32") 21.03.2016 Autor: xfrax

Piękny odbiornik, lekki, łatwy w obsłudze, intuicyjny pilot. Super!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo aplikacji

102 cm (40") 11.03.2016 Autor: goral11

Poleciła mi tę markę znajoma,dobry wybór.Zobaczymy co dalej?

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor sony-kdl-48w705c

121 cm (48”) 10.03.2016 Autor: Leszek60

Produkt spełnia oczekiwania, świetna jakość obrazu . Menu intuicyjne. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WIFI OK

102 cm (40") 25.02.2016 Autor: Jas1969

Używam głównie z ps4 i aplikacji internetowych.Po miesiącu testów uważam że telewizorek spełnił moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Miły odbiornik do sypialni

102 cm (40") 25.02.2016 Autor: jakapieknakatastrofa

Wszystko OK. W sumie to niespodziewanie dobrze - porównujac funkcje smart z dużo wyższym modelem Sony, lecz nieco starszym wszystko działa 3 razy szybciej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zaskakująco dobry

80 cm (32") 19.02.2016 Autor: szekle

Bardzo dużo gniazd / w tym 4 HDMI /, świetny obraz, intuicyjne sterowanie, bardzo przydatne wi-fi

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ładne Obraz, Bardzo dobra jakosć

121 cm (48”) 09.02.2016 Autor: Bagorg

Super produkt. Polecam każdemu, dobra cena oraz bardzo dobra jakość obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny produkt za przystępną cenę

102 cm (40") 09.02.2016 Autor: mikos

Zakupiłem sprzęt o wielu funkcjach i możliwościach. Jakość wykonania i odbioru godna takiej firmy jak SONY. Do tego dokupiłem sound bar HT-GT1 chociaż głośniki telewizora odtwarzały całkiem poprawnie z możliwością doboru ustawień. Zastrzeżenia mam jedynie do nieporęczności pilota. Klawisze regulacji głośności i wyboru programów są za nisko - powinny być nad joystikiem. Poza tym pilot powinien być bardziej wyprofilowany aby w ciemności odróżnić jego usytuowanie. Wyjście AUDIO OUT jest zbyt delikatne w stosunku do ilości funkcji i częstości użytkowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tak

121 cm (48”) 26.01.2016 Autor: _matt_

Jestem na tak. Wszystko działa jak należy. Głównie chodziło o jakość obrazu, które sony ma najlepsze. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sper Produkt

121 cm (48”) 16.01.2016 Autor: motorvis

Telewizor kupiłem 2 tygodnie temu użytkowany w niewielkim pokoju.Po zologowaniu się do My Sony bezproblemowo można wszystko ustawić.Funkcje wi=fi zupełnie wystarczają można bezprzewodowo łączyć się z komputrrem i smartfonem.Obraz i dźwięk oceniam bardzo dobrze.Produkt godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sony

121 cm (48”) 13.01.2016 Autor: zyzio174

Kupiłem miesiąc temu tego soniaczka w70c wszystko kula jak trzeba pełno aplikacji przydatnych. Nie muli śmiga wszystko. Sony mnie zaskakuje coraz bardziej mam od 2 lat xperie z, radio samochodowe xplod i dłonie do tuby tez xplot super :-D ***** gwiazdek

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trwalosc

121 cm (48”) 13.01.2016 Autor: Jfsfh

Potrzebowałem dobrego tv polecono mi sony nie słyszałem złych opini na temat sony

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kiepski Smart TV

102 cm (40") 08.01.2016 Autor: zgroszek

Obraz i dźwięk w tym telewizorze - bardzo dobre. Natomiast ustawienia, obsługa i Smart TV mają wiele wad. Np. przy oglądaniu telewizji z dekodera Polsatu, podłączonego do wejścia HDMI, nie można włączyć menu telewizora, nie funkcjonuje wiele opcji w tym wariancie. Przy odbiorze naziemnej telewizji cyfrowej wszystkie opcje są aktywne. Wiele trudności sprawia ustawienie WiFi i sieci.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry obraz i dźwięk, łatwy w obsłudze

121 cm (48”) 08.01.2016 Autor: beti

Kupiony dwa tygodnie temu, ma prostą obsługę - szybko mogliśmy korzystać z wielu jego funkcji. Bardzo ładny obraz, świetna jakość dźwięku

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość obrazu, wygląd

102 cm (40") 05.01.2016 Autor: Piotr BY

Zawszę kupuję produkty firmy SONY i nie zamierzam tego zmieniać :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonałość w każdym calu!

121 cm (48”) 05.01.2016 Autor: krzylo52

Posiadam ten telewizor od około miesiąca i nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego funkcjonalności.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz i dźwięk

80 cm (32") 01.01.2016 Autor: Tomek_L

Jedyna wada, to że dosyć długo po włączeniu nie działają funkcje smart.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały telewizor do gier

102 cm (40") 27.12.2015 Autor: Nikodem

Bardzo dobry telewizor. Szybka matryca w sam raz jako monitor do konsoli.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko co najlepsze :)

121 cm (48”) 26.12.2015 Autor: zadowolonygracz

Dostałem ten telewizor dwa tygodnie temu i jestem pod wielkim wrażeniem bardzo dobra jakość obrazu,szybkość obsługi i wszystko co najlepsze przecież wiadomo że telewizory bravia są najlepszymi na rynku jeśli podłączymy konsolę playstation 4 to uzyskamy najlepszą jakośc obrazu dodatkowo ten model telewizora jest jest idealny do takich urządzeń. Pozdrawiam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

witam

102 cm (40") 17.12.2015 Autor: janusz575

kupiłem niedawno i jestem bardzo zadowolony .Doskonały dźwięk i obraz

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny

80 cm (32") 09.12.2015 Autor: Adder1812

Całkiem fajny telewizorek. Drogawy, ale mimo wszystko ciesze się, że wywaliłem na niego trochę więcej.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość i funkcjonalność telewizora.

80 cm (32") 05.12.2015 Autor: arwojci17

Obraz jest wspaniały za tą cenę i dźwięk rewelacja nie spodziewałem się że takie słabe głośniki wydadzą bardzo dobry z siebie dźwięk , ale jest ale przeglądarka tylko wewnętrzna i wolna jak na sprzęt okrojona na maksa mogło być lepiej szybsza .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz i dźwięk

121 cm (48”) 02.12.2015 Autor: Mario5

Mam go zaledwie od tygodnia,ale jestem bardzo zadowolony.Obraz jak brzytwa łącznie z głęboką czernią,dźwięk nie jest wprawdzie dla audiofilów ale dla mnie jest wystarczająco głośny i czysty.Polecam każdemu kto potrzebuje telewizora do oglądania TV oraz filmów,zarówno z płyt jak i z USB.Nie korzystam z opcji smart bo do tego jest komputer a nie TV ale na pewno czasami będę korzystać ja lub ktokolwiek z rodziny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor Ale...

121 cm (48”) 28.11.2015 Autor: MaciejW

Telewizor OK Ale menu było lepsze w starszych modelach. Brak wyświetlania nazw plików z pamięci USB - są okienka z podglądem, mało czytelne. Oczywiście stały błąd Sony - dysk zewnętrzny przypisany tylko do telewizora(: Obraz OK Może trochę zbyt ciemny, rzecz gustu. Zbyt małe piktogramy jak na taki duży ekran. Dźwięk OK. Jeśli tylko do oglądania TV polecam. Drogi ale myślę że "pewny" produkt.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

fantastyczny do konsoli

121 cm (48”) 26.11.2015 Autor: pyrcu

Dobry produkt z dużą ilością funkcji i bardzo smukłą sylwetkę. Idealny do PS4.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

pozytywne zaskoczenie

102 cm (40") 12.11.2015 Autor: trigerro83

pomimo mojego sceptycznego nastawienia do smart tv,zdecydowałem się jednak na zakup takiego cuda.Jakość działania tego telewizora,intuicyjne menu oraz działanie funkcji smart bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło porównując z konkurencją.Jedna gwiazdka mniej za czarne plastiki,aż się prosi o aluminium i to że po aktualizacji telewizor nieznacznie wolniej reaguje na polecenia pilota odrazu po włączeniu,po 10 s jest wszystko ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duże możliwości i jakość obrazu TV

80 cm (32") 08.11.2015 Autor: Adam49

Jeśli pozna się szczegóły i założenia ustawień, szczególnie w zakresie obrazu (nie wyjaśnione i nieopisane w instrukcji oraz innych opisach), można zaspokoić szeroką gamę wysokiej jakości obrazu TV (przynajmniej w moim przypadku i przy przyzwoitej jakości sygnału TV). Szkoda że jest trochę za wolny SMART TV w połączeniu internetowym. Jako odbiornik TV oceniam produkt, jak na razie za bardzo dobry.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest OK!

102 cm (40") 27.10.2015 Autor: jurenty

Obraz jest bardzo dobry, podoba mi się automatyka w doborze "sceny" obraz i dźwięk w zależności od rodzaju oglądanego materiału.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry design

121 cm (48”) 22.10.2015 Autor: keram

kupilem sobie ten telewizor na mecz polska-irlandia(zaledwie pare dni temu) i mam dwa powody do zadowolenia nasi wygrali a "szkielko" zostalo przetestowane i dziala perfekcyjnie.jezeli ktos szuka tv bez 3D i4K to szczerze polecam. marek

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszystkie funkcje są dostępne w czytelnum menu

102 cm (40") 11.10.2015 Autor: krzysiekdo

zakupiłem około miesiąca temu. Telewizor ten jest znakomity i polecam go z czystym sumieniem .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ostry obraz, barwy przyjemne, wyrazna fonia

102 cm (40") 05.10.2015 Autor: Witold 77

Bardzo przyjemne dla oka barwy obrazu (nie tak jaskrawe i ostre jak w TV innych producentów). Dżwięk wyrażny, dialogi zrozumiałe (ważne przy wadach słuchu).Obsługa prosta, logiczna. Brak informacji o dopuszczalnym poborze prądu przez zewnętrzny dysk USB.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko co obecnie potrzebne.

121 cm (48”) 05.10.2015 Autor: Byro

Kupiony głównie z myślą o oglądaniu filmów i grania na PS4. W obu zadaniach sprawia się rewelacyjnie. Jeśli do czegokolwiek się przyczepić, to jedynie stosunkowo długiej inicjalizacji 'systemu' po uruchomieniu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

najlepsze kolory jakie kiedykolwiek widziałem w tv

80 cm (32") 30.09.2015

takiego tv szukałem, posiada wszystko co mi jest potrzebne w tv, super kolory, dźwięk, smart tv gdzie mogę oglądać np. youtube a w nim filmy. Kolory ma super jak dla mnie, czerń i biel jest oszałamiająca, a jeszcze jak się ureguluje kolory i dźwięk w ustawieniach to się nie ma do czego doczepić. Motion flow 200hz jest ustawiony domyślnie i mocno poprawia jakość obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie