225

4.7 na podstawie 225 recenzji klientów

190
22
4
4
5
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

doskonały obraz i dźwięk

139 cm (55") 02.07.2019 Autor: Jan5919

jakość obrazu zdecydowanie lepsza niz w TV LED, dźwięk naturalny dobrze zlokalizowany na ekranie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

10

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Brak współpracy z modułami CAM EPC

139 cm (55") 17.10.2020 Autor: krychus

Zawsze ceniłem sobie markę SONY i zawsze miałem tv tej firmy, kupując flagowy model AG9 nie przypuszczałem że tak mnie może zawieść. Problem w tym że TV AG9 nie widzi modułu canal+ cam ci epc, moduł jest dobry bo działa na starszym modelu tv sony , a starszy moduł niebieski nc+ (jest wycofywany) działa bez problemu w AG9. Jeżeli ktoś nie będzie korzystał z modułu cam epc tv sony AG9 bardzo polecam, na razie mam niepełnosprawny telewizor i bezużyteczny moduł CAM EPC.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 226

Modele

0

super funkcje

195 cm (77") 25.09.2021 Autor: gregor 1953

aktualnie nalepszy TV w mojej opinii, troche wysoka cena, warto wykonac kalibracje obrazu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała jakość obrazu i funkcje wbudowane

164 cm (65") 21.09.2021 Autor: Aga1975

Zakupiony kilka miesięcy temu model jest naprawdę warto swojej ceny. Polecam każdemu komu zależy na jkości obrazu i sprzęcie na lata.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony telewizor

139 cm (55") 15.09.2021 Autor: Paweł2

Udało mi się go kupić 1 mc temu jest super super obraz, dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W pełni spełnia moje oczekiwania.

139 cm (55") 01.09.2021 Autor: Darioman1

Mam już 2 takie jeden 77" i 55" i kupiłem trzeci to chyba najlepsza recenzja

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY AG9 po rewitalizacji z modelu AF9

164 cm (65") 20.08.2021 Autor: gregx2us

AG9 to jeszcze większa porażka pod względem obsługi niż wcześniejszy AF9. Wiesza lub wyłącza się oprogramowanie w trakcie oglądania dowolnego programu z satelity. Non stop trzeba go restartować aby można było zmienić kanał TV. Często nie daje się włączyć telewizora kolejnego dnia - czarny, martwy ekran, tylko restart pomaga

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz znakomity,marzenie spełnione

195 cm (77") 02.08.2021 Autor: GÓREK69

Czekałem dwa lata, warto było, marzenie spełnione .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały ....... lecz nie bez wad .

195 cm (77") 14.07.2021 Autor: maro998

Obraz super , czerń czarna a kolory naturalne . Filmy 4 K obraz rewelacja zarówno z płyt UHD jak i z Netfliksa i Youtoube. Troszkę czasu trzeba poświęcić na konfiguracje i w zasadzie wszystkie podłączone urządzenia można sterować jednym pilotem. Drobna wada to bardzo niska podstawa i brak możliwości postawienia sounbaru przed TV bo zasłania się gniazdo IR sterowania i część ekranu ale na szczęście sam telewizor ma bardzo przyzwoity dźwięk a do filmów odpalam kino domowe i jest super, Wcześniej był Oled LG 65 cali ale Sony 77AG9 robi różnicę. Obraz z odległości 0k 4,5 metra przy dobrym sygnale wygląda znakomicie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny

164 cm (65") 25.06.2021 Autor: Sebas_201

Mam go od 2 tygodni i jestem mega zadowolony. Bardzo ładny ostry obraz i łatwy w obsłudze. Aplikacje działają bez zarzutu. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobrze wyposażony

164 cm (65") 12.06.2021 Autor: ares333

Doskonały zakup ,jestem bardzo zadowolony z tego telewizora

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wiele możliwości

139 cm (55") 08.06.2021 Autor: GaTo1974

Użytkuję od dwóch tygodni i muszę przyznać obraz i dźwięk rewelacja nie wspominając o możliwościach tegoż modelu . Posiadałem wcześniej model innej firmy ale wróciłem do Sony bo jest bezkonkurencyjny .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To jest SONY

164 cm (65") 03.06.2021 Autor: jarko

Spełnia wymogi telewizora z prawdziwego zdarzenia.Polecam zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość i oprogramowanie

164 cm (65") 03.06.2021 Autor: Francuz

Podsumuje w punktach Jakość obrazu naprawdę zadowolajaca nie mogę złego słowa powiedzieć. Dźwięk jest czysty i głośny nawet drobny bas wyczuwalny W oprogramowaniu telewizora jest wiele nie dokończeń takich jak Nie można ustawić nawet po podłączeniu klawiatury nowego stałego IP. Nie da rady zapisać zmian. Brak możliwości wyłączania napisu wbudowany chrome cast na wygaszaczu ekranu. A sam suport mówi że on może wypalić ślady w matrycy. Sprzęt za takie pieniądze powinien posiadać takie zabezpieczenia aby nie wyswietlac tego samego napisu w jednym miejscu lub to wyłączyć albo go przemieszczać w czasie. Oprogramowanie mogło by mieć więcej opcji dostosowania ekranu powitalnego np zapisywać ulubione aplikacje z wyboru a nie ze po każdym uruchomieniu lista się resetuje. Jedyna dobra rzecz to to że system działał całkiem szybko

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

164 cm (65") 30.05.2021 Autor: Akry

Używam 3 miesiące i uwag krytycznych nie mam. Głęboka czerń. Obraz ostry jak brzytwa. No i dźwięk ... odłączyłem dotychczas używane sprzęty sam telewizor wystarczy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony OLED KD55AG9 4K

139 cm (55") 24.05.2021 Autor: capricorn67

Udało mi się kupić na wyprzedaży. Posiada bardzo dobre parametry i system Android.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość obrazu i dźwięku

164 cm (65") 21.05.2021 Autor: Lucy123

Jestem użytkownikiem tego telewizora od ponad miesiąca i jak na razie jestem bardzo zadowolona :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor na miarę XXI wieku

164 cm (65") 11.05.2021 Autor: kubu

Zakup był w pełni zaplanowany, Sony w ostatnim czasie stał się znowu topowy jeżeli chodzi o telewizory jestem zadowolony i oglądanie filmów szczególnie na NETFLIX to rozkosz! Dokupiłem jedynie Soundbar również firmy Sony jako uzupełnienie całości doskonałego odbioru i satysfakcji by poczuć się w domu tak jak w kinie w obecnym świecie Pandemii!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny ale ........

139 cm (55") 01.05.2021 Autor: Iber

Telewizor fajny, ale jest parę rzeczy, które mnie na dzień dobry mocno zirytowały, szczególnie że tani nie był. Nie daje się sparować pilota z chyba najbardziej popularnym w Polsce dekoderem UPC Horizon o czym w Sony wiedzą od jakiegoś czasu. Poza tym klawiatura fizyczna nie działa w Netflixie. Nie wiem czy to wina Sony ale smrodek pozostaje. Kosztowała prawie 170 zł i wyszukiwanie czegoś jest z użyciem klawiatury ekranowej nie jest zbyt wygodne. Słabo wyglądają paski informacyjne wyświetlane na dole ekranu np. w wiadomościach, ale czekam na optymalizację obrazu, którą zamówiłem przy zakupie i zobaczymy czy będzie lepiej. Ogólnie ładnie wykonany i dopracowany model.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moja recenzja

139 cm (55") 20.04.2021 Autor: Miasteczko

Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Brakuje mi tylko możliwości odtwarzania plików .iso. Pozdrawiam Zbigniew

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super obraz

195 cm (77") 16.04.2021 Autor: Henk 102

Udało mi się kupić, rodzina zadowolona. Oglądanie filmów, meczów super sprawa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szeroka gama indywidualizacji obrazu

195 cm (77") 15.04.2021 Autor: janwyr

Mam telewizor kilka miesięcy, nadal odkrywam jego zalety, podoba mi się coraz bardziej. To był najlepszy wybór.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udany zakup!

195 cm (77") 13.04.2021 Autor: LKreciel

Fantastyczna jakość obrazu. Głębia kolorów i głębia czerni. Świetny interfejs użytkownika. Rewelacyjny pilot.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY.

139 cm (55") 04.04.2021 Autor: Megroom

Telewizor spełnia moje oczekiwania. Warto wydać kasę bo telewizor wymiata na całego. Polecam.na mama

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony 55 oled AG9

139 cm (55") 31.03.2021

Obraz rewelacja. Barwy, ostrość zbliżone do rzeczywistości.Polecam , bo naprawdę super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor OLED SONY

139 cm (55") 29.03.2021 Autor: JackP

Zakup godny polecenia Dźwięk bardzo przyjemny - bez potrzeby stosowania urządzeń zewnętrznych, możliwość przesyłania cyfrowego dźwięku z TV do urządzenia zewnętrznego, działa poprawnie choć przełączanie nie jest intuicyjne.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz i dzwięk

164 cm (65") 29.03.2021 Autor: Asterion

Powodem dla którego zdecydowałem się na zakup tego modelu Sony a nie innego "oleda" był system Acoustic Surface - czyli dźwięk płynący bezpośrednio z ekranu = brak dodatkowych głośników i źródło dźwięku doskonale zsynchronizowane przestrzennie z obrazem. System działa i sprawdza się świetnie zarówno jako dźwięk TV jak i głośnik centralny w 5.1

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV Sony OLED

164 cm (65") 27.03.2021 Autor: MichalUla

Telewizor Sony OLED stał się dla nie i mojej rodziny centrum pozyskiwania: informacji, wiedzy, rozrywki i weryfikacji wszystkich tych wcześniej wymienionych aspektów. Wszystko w jednym miejscu i dla każdego.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo funkcji ale słabych

139 cm (55") 19.03.2021 Autor: pawber

Dobry obraz ale dźwięk lepiej wyłączyć lub od razu zakupić nowy sprzęt dźwiękowy

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma co trzeba

139 cm (55") 19.03.2021 Autor: A178

Otrzymałem ten telewizor po reklamacji poprzedniej generacji, (uległ awarii po roku eksploatacji). Mija już rok eksploatCji i jest OK.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt.

164 cm (65") 15.03.2021 Autor: Matras

Super obraz dźwięk oraz wykonanie estetyczne obudowy ekranu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok ale bez szalu

164 cm (65") 14.03.2021 Autor: Gizmo10000

Liczylem na wiecej jakokosc obrazu reklamowane vs poprzedni 7 letni telewizor nie powala - jednak reklama robi swoje. No i w 2021 w tej cenie telewizora brak podswietlanego pilota to zart.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To nie tylko obraz

164 cm (65") 13.03.2021 Autor: Komendante

Używam 11 miesiąc Sony AG9 i doceniam nie tylko świetny obraz. To jest telewizor o rewelacyjnym audio. Smart TV jest super i na koniec taki drobiazg - pilot. Funkcjonalny i odporny na uszkodzenia mechaniczne. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny

195 cm (77") 12.03.2021 Autor: teos65

wspaniały obraz oeaz niezły dźwięk,prosta obsługa wszystkich funkcji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz i niesamowity dźwięk

164 cm (65") 09.03.2021 Autor: kkcx

Telewizor ma wspaniały obraz i dźwięk. OLED to jest naprawdę klasa sama dla siebie. Telewizor stoi w pokoju z oknami na południe oraz zachód i nawet w lato oglądam przy najmniejszej jasności - nie ma żadnego problemu. Nie jest prawdą, że OLED nie sprawdza się w jasnych pomieszczeniach, sprowadza się znakomicie. Dźwięk jest po prostu rewelacyjny, pomysł z użyciem ekranu jako de facto głośnika daje niesamowite wrażenia. Gorąco polecam. Problem? Oczywiście pięciocyfrowa cena...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor marzeń

164 cm (65") 06.03.2021 Autor: Yanus 1

Mój "romans" z firmą SONY trwa prawie 40 lat. Ciężkie kineskopy zostały wyparte przez kolejne generacje sprzętu. Tv SONY zawsze wyróżniała nowoczesność konstrukcji, wspaniała jakość obrazu i długotrwała niezawodność. Wraz z żoną jesteśmy emerytami. Mamy sporo czasu, więc tv SONY nie ma z nami łatwego życia. Funkcja Smart sprawia, że świat leży u naszych stóp, a my jesteśmy w ciągłej podróży. Wspaniałą sprawą jest też możliwość oglądania na dużym ekranie tv własnych zdjęć i filmików z podróży lub spotkań rodzinnych, oraz "rozmowy" z tv Sony AG9, który bezbłędnie wykonuje nasze komendy a czasem poucza, reagując na nasze błędy w obsłudze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

77AG9

195 cm (77") 05.03.2021 Autor: Tygrys

Obraz rewelacja, dźwięk bardzo dobry, nie wymaga zadnych soundbarów i subbuferów. Funcje sieciowe bardzo stabilne, 4k z youtuba czy netflixa bardzo szybkie, prawie komputer, jedynie używanie przeglądarki internetowej mało wygodne (brak myszy :-), jedynie kursor). Dylematem przy zakupie było, czy ekran oled ulegnie wypaleniu przy stałym wyświetlaniu np. pasków informacyjnych. Problem ten pomógł w ograniczeniu oglądania partyjnych kretyńskich połajanek. Bardzo przydatna funcja wyłączenia obrazu. Jestem super zadowolony z zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ogólna ocena Sony - AG9

139 cm (55") 05.03.2021 Autor: PiotrJanisz

Telewizor OLED kupiłem w salonie Sony i użytkuję od 31 07 2019r Działa bezawaryjnie. Bardzo dobra jakość dźwięku (zastosowanie ekranu jako głośnik rewelacja). Natomiast obraz na ustawieniach fabrycznych (standardowy i żywy) przejaskrawiony za dużo bieli. Jak obraz przyciemnię staje się ponury. Twarze prawie białe. Każda kolejna aktualizacja oprogramowania poprawia te relacje kontrastu. Ale trzeba jeszcze nad tym popracować by obraz był perfekt.Dotyczy to telewizji HD. Natomiast na You Tubie w 4k obraz jest super. Szkoda że brak mu podglądu obrazu na innym kanale oraz chciałbym aby gdy używam słuchawek inna osoba mogła słyszeć dźwięk z telewizora. Starsze modele Sony miały te przydatne funkcje.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OLED

139 cm (55") 01.03.2021 Autor: Tadeusz 123

oled daje zupełnie inną jakość obrazu i dźwięku nie zależnie od wielkości pomieszczenia i odległości od tv

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyjemność korzystania z tego urządzenia /TV /.

139 cm (55") 23.02.2021 Autor: Jos 81

Rzeczywiście posiada zestaw ciekawych funkcji , między innymi wykorzystujących internet. Relatywnie prosta obsługa. Doskonały obraz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Działa b. dobrze , ma inteligentny system

139 cm (55") 23.02.2021 Autor: Michał Cienista

Po dwóch tygodni od zakupu nie zauważyłem braków w działaniu. Nie wiem jednak jak podłączyć satelitę?

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt

195 cm (77") 21.02.2021 Autor: dek79

Mam go od marca 2020, 77", szybki, andriod tv, oglądanie youtube, wybieranie głosem, przycisk netflix na pilocie, automatycznie się aktualizuje. W połączeniu z bluray UBP-X800M2 i amplitunerem STR DH790 do tego głośniki ALTUS75 jak nowe stworzyłem sobie naprawdę rewelacyjny zestaw. Jak pisał przedmówca telewizor nie robi tylko kawy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz bardzo dobrej jakości

195 cm (77") 18.02.2021 Autor: izolda

Obraz i dżwięk świetnej jakości,jedyny problem to konieczność zmiany oprogramowania na najnowsze ze względu na problemy techniczne w połączeniu z modemem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny sprzęt

164 cm (65") 17.02.2021 Autor: CArtC

Produkt zakupiony w sklepie po poszukiwaniach w internecie oraz oględzinach podobnych produktów na półkach sklepowych. Dla mnie super sprzęt . Posiada jednak jeden mankament - wewnętrzne wi-fi nie działa aż tak doskonale jak cała reszta w tym modelu .Inżynierowie powinni sie tej kwesti przygladać na biżąco . Telewizor został profesjonalnie skalibrowany i teraz odbiór to sama przyjemność . Obraz i dziwiek są perfekcyjne . Na tle innych producentów Sony wypada znakomicie ...Polecam zakup każdemu , kto ceni sobie wysoką jakosć wykonania i odbieranych wrażeń ...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny ;)

139 cm (55") 15.02.2021

Jak dla mnie telewizor godny polecenia praktycznie pod każdym względem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor , polecam wszystkim .

164 cm (65") 13.02.2021 Autor: Mario271

Połączenie technologii Oled + szybki Android , wsparcie AirPlay , ma wszystko czego potrzebuje. Mógłby jeszcze kawę robić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony kd55 ag9

139 cm (55") 11.02.2021 Autor: Lolosklad

Bardzo dobry obraz, łatwy w obsłudze i dużo funkcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega TV

195 cm (77") 10.02.2021 Autor: Bartek_1973

zakupiłem mc temu, jestem mega zadowolony. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

bez uwag

139 cm (55") 04.02.2021 Autor: żużu1967

bez uwag jakosć do ceny super zdecydowanie 65 cali byłby jeszcze ciekawszym pomysłem

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Moje Sony

164 cm (65") 03.02.2021 Autor: grkn

Ma to co powinien mieć telewizor , ekran , dźwięk , funkcje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyśmienity dźwięk i obraz

164 cm (65") 30.01.2021 Autor: PIOTR 123

Dokładnie w tej kolejności. System nagłośnienia jest tak rewelacyjny, że nie potrzebuje soundbara. Obraz ma tylko jedną wadę a może zaletę. Ciemne sceny w jasny słoneczny dzień są za ciemne. Nic nie widać. Dlaczego zaleta? Jak jest ładna pogoda trzeba korzystać z życia a nie kisić się w czterech ścianach. Pozatym jakość i szczegółowość obrazu przekracza wszystko co do tej pory widziałem. Ustawienia - można ustawić niemal wszystko nawet to o czym bym nie pomyślał. Trochę rozczarowuje Android tv. Przeglądarka to porażka, nie da się korzystać. A zainstalowanie jakiejś popularnej jest niemożliwe. Są zato wszystkie popularne serwisy udostępniające treści video i audio. Udostępnianie treści z innych urządzeń z Androidem i iOS jest łatwe i raczej bez zakłóceń. Chociaż mam dwa routery i ostatnio tv ciągle skacze pomiędzy oboma sieciami. A do przesyłania danych potrzeba aby obydwa urządzenia pracowały w tej samej sieci. Telewizor to model 2019 rok kupiłem go na początku 2020 teraz mamy styczeń 2021 a dzisiaj zainstalowała się aktualizacja. Czyli jest wsparcie od SONY. Ciekawe jak długo jeszcze. Co ciekawe końcem 2020 roku była aktualizacja oprogramowania pilota. Nawet nie wiedziałem, że pilota też można aktualizować. Szkoda tylko, że po aktualizacji nie wiadomo co się zmieniło. Może nie wiem gdzie szukać.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ładne kolory i głębia

139 cm (55") 30.01.2021 Autor: Bodek 22

Jestem bardzo zadowolony tylko do produktu w tej cenie oczekiwałbym bezpłatnej profesjonalnej konfiguracji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

AG9

164 cm (65") 29.01.2021 Autor: Fantom320

Dzień dobry, bardzo długo się zastanawiałem nad tym TV. W końcu decyzja zapadła, sprzęt sprawdza się w 100%. Jak dla mnie doskonały. Mały minusik za cenę;)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

164 cm (65") 28.01.2021 Autor: zimny50

Kupiłem miesiąc temu, dobra jakość, łatwa obsługa. Mogę śmiało polecić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetne efekty dźwiękowe

164 cm (65") 27.01.2021 Autor: wasyl93

Długo się zastanawiałem nad wyborem konkretnego modelu, jednak seria AG9 to strzał w dziesiątkę. Telewizor świetnie się sprawdza, działa płynnie, dźwięki i efekty są bardzo pozytywne. Do tego obraz z ekranu OLED jest powalający. Nie żałuję wyboru Sony i gdybym miał ponowną możliwość wyboru, nie zmieniłbym decyzji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

spełnia oczekiwania

164 cm (65") 27.01.2021 Autor: Arpi7

bardzo dobry produkt, ALE: - bardzo drogi w relacji do podobnych - brakuje funkcji: włączanie PWR ON poprzez klawisz nr programu i start tego programu - przełączenie na funkcję HOME : wyłączenie poprzedniego dźwięku z "czknięciem" - brak możliwości zmiany położenia ekranu - obrotu o kilka stopni - trzy tygodnie niezbyt intensywnego użytkowania to mało na pełna ocenę

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy TV do 2020 roku włącznie!

164 cm (65") 22.01.2021 Autor: kony84

Idealne kolory! Oglądanie filmów to czysta przyjemność.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Miło, sympatycznie. Na pewno tam wrócimy

195 cm (77") 20.01.2021 Autor: art2601

Super sprzęt, w dobrej cenie, spełnia moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OLED PREMIUM

139 cm (55") 18.01.2021 Autor: Adriano11

Wykonanie bardzo nowoczesne, jakość obrazu najwyższa z możliwych. Pilot intuicyjny. Świetny HDR na konsoli.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Tragedia z wejściami HDMI

195 cm (77") 17.01.2021 Autor: Gumis

Telewizory z tej serii mają problem z wejściami HDMI które podczas pierwszej konfiguracji TV potrafią się zablokować. Straciłem kilka dni na kombinowaniu jak to naprawić. Użyłem innych przewodów HDMI kupiłem nowy dekoder i nic to nie dało. Obraz TV jest super ale co z tego jak nic nie można podłączyć do telewizora przez złącze HDMI. Strata czasu i pieniędzy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy OLED na rynku

139 cm (55") 16.01.2021 Autor: SmackThat

Zdecydowanie najlepszy wybór jeśli chodzi o OLED oraz o telewizory w ogóle. Jedyny model, który może mu dorównać jakością obrazu to flagowy Panasonic OLED. Nawet nie próbujcie porównać tych imitacji OLED od LG czy PHILIPSA, SONY MASTER Series to całkowicie inna liga, jeden poziom wyżej. System Android TV w działa naprawdę OK, czekamy na uograde do Google TV. Dostęp do wielu aplikacji daje większe możliwości. Dźwięk Acoustic Surface Audio+ jest naprawdę przyzwoity. Ogólnie na rynku nie ma lepszego wyboru, wiedziałem co kupuję po wielu porównaniach bezpośrednich z innymi modelami OLED i przy oglądaniu dokładnie tych samych treści widać różnice na plus SONY. Obraz 10/10 Dźwięk 9/10 brakuje możliwości ustawiany rodzaju EQ np. Mocny, Dance, Movie itp, jest tylko opcja manualna. Smart TV 9/10 czasami wystąpi zawieszenie jakiejś aplikacji, ogólnie na plus.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony AG9

139 cm (55") 16.01.2021 Autor: Kostek1976

Super wyglada, świetnie wtapia sie na czarnej scianie. Sama marka Sony oczywiście broni się na karzdym kroku-POLECAM

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

super

139 cm (55") 15.01.2021 Autor: adamfish72

zamawiany produkt posiada cechy zgodnie z oczekiwaniem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Korzystna cena jak za taki sprzet

195 cm (77") 14.01.2021 Autor: MM45mM

Bardzo jestem zadowolony z obrazu. Wygodne sterowanie jednym pilotem. Choć w ciągu kilku dni instalacji już dwa razy przestała działać synchronizacja pilota z dekoderem cyfry+. Niezbyt wygodna podstawa, stoi tak nisko na szafce, że brak miejsca na soundbar. Panowie instalujący TV bardzo uczynni choć niestety niezbyt zorientowani w możliwościach ustawień telewizora. Ogólnie jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: Mirekand

Sony Bravia AG9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV) SUPER TV

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry ekran, reszta mogłaby być lepsza.

139 cm (55") 12.01.2021 Autor: Dyskutant

Bardzo dobry ekran. Obsługa telewizora powinna być bardziej intuicyjna, dotyczy to w szczególności implementacji systemu Android. System w ciągu kilku pierwszych miesięcy po zakupie niestabilny. Niezbędny wielokrotny reset. Dwa razy interwencja serwisu. Serwisanci niekompetentni. Nie obsługuje Bluetooth. Teraz działa OK.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ogólna ocena

164 cm (65") 12.01.2021 Autor: wb55

Zakupiłem telewizor w akcji promocyjnej w okresie przedświątecznym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Godny polecenia

164 cm (65") 10.01.2021 Autor: Just0707

Telewizor użytkowany od dwóch tygodni i spełnia wszystkie oczekiwania: obraz igła, obsługa bardzo intuicyjna, nowoczesny wygląd

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

bardzo przyjemny TV

164 cm (65") 08.01.2021 Autor: AgaP5

Zakupilam ten tv kilka tygodni temu i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jest kilka powodow dla ktorych wybralam ten wlasnie tv: Po pierwsze mam zaufanie do tej marki (od kilkudziesieciu lat korzystam ze sprzetu grajacego, potem byl laptop vaio) cokolwiek nie zakupilam zawsze sluzylo mi niezawodnie latami. Ten tv ma przede wszytkim doskonaly obraz i dziwiek (kazdy, kto tego doswiadczny nie bedzie potrzebowal dodatkowego przekonywanai). Jestem tez fanem jego minimalistycznego nienahalnego designu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry obraz

164 cm (65") 08.01.2021 Autor: maxbrod

Bardzo dobry produkt. Na razie testuję dwa tygodnie i wszystko jest w porządku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ŚWIETNY OBRAZ, POSIADA DTS

164 cm (65") 07.01.2021 Autor: Armando 81

Udało mi się kupić 3 miesiące temu, rewelacyjny obraz,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

164 cm (65") 06.01.2021 Autor: AK28

Mam go miesiąc i jestem baaaardzo zadowolona. Jest rewelacyjny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt!

139 cm (55") 06.01.2021 Autor: StudioDex

Kupiłem sprzet nie całe miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko!

195 cm (77") 06.01.2021 Autor: Mirek Z

Długo szukałem na rynku telewizora, który zaspokoił by moje wymagania. W końcu wybrałem SONY OLED BRAVIA 77 i to jest TO!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie