6

4.8 na podstawie 6 recenzji klientów

5
1
0
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 10

2 Modele

Modele

0

Klasa sama w sobie.

164 cm (65") 12.11.2019 Autor: Mariusz T

Jestem bardzo zadowolony. Wymiana LED na OLED to była bardzo dobra decyzja.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest świetny

164 cm (65") 30.10.2019 Autor: Wexir

Poprzednio miał być AF9 ale jest AG8 i jest to jak dla mnie ideał .Obraz super głos może i za cichy ale do normalnego użytkowania wystarcza a jak ktoś chce głośno to przecież są wzmacniacze i te rozwiązanie głośnika,matryca jako głośnik.Godny polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wart swojej ceny

139 cm (55") 29.09.2019 Autor: Max7

Przykład solidnego produktu. Opcja dźwięku ruchomego w ekranie dobrze się sprawdza na filmach

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakoś obrazu i dużo dodatkowych funkcji

139 cm (55") 28.09.2019 Autor: Domingos1978

Obraz naprawdę rewelacyjny. Funkcje bezprzewodowe, zainstalowane aplikacje ułatwiają użytkowanie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

AG8 OLED Opinia

139 cm (55") 27.08.2019 Autor: andrzej608

Telewizor zakupiony ponad miesiąc temu, spełnia wszystkie oczekiwania, ostry dynamiczny obraz, dźwięk na najwyższym poziomie. Urządzenie posiada rozbudowane menu, po którym poruszamy się dosyć intuicyjnie instrukcja obsługi nie jest potrzebna, płynnie działające aplikacje. Polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

super obraz

139 cm (55") 04.08.2019 Autor: marek 2

super- najlepszy jaki kupiłem do tej pory ten jest 3 zmarki sony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Ma dobry obraz i dobre porzebne, wygodne funkcje

164 cm (65") 31.07.2019 Autor: edidwa

udało mi się kupić dziś i jestem zadowolony z obrazu,dźwięku i wielu potrzebnych i wygodnych funkcji

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Super Tv

139 cm (55") 25.07.2019 Autor: Majkimajk

2miesiace temu zakupilismy i sie przyzwyczailismy juz do niego wiec nie bylo dalej efektu wow ale postawilismy obok tv led nasz stary tv i szczenka opadla

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Fantastyczny obraz

139 cm (55") 12.07.2019 Autor: hs63

Pomimo że posiadałem w pełni sprawny TV LCD Sony ze względu na jakość obrazu oraz wiele innych funkcji (np. sterowanie głosem) zdecydowałem się na zakup tego TV.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Ładny obraz

139 cm (55") 08.07.2019 Autor: jancio

Kupiłem około miesiąc czasu temu lecz jeszcze tam nie mieszkam i wiele nie umiem powiedzieć. Fajnie chodzi i dosyć ładny dźwięk jak na TV (nie potrzebnie kupowałem belkę sound rund). Raz dziwnie się jakby zawiesił kiedy słuchałem muzyki z spotify.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie