93

4.4 na podstawie 93 recenzji klientów

66
15
2
5
5
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Swietny Obraz ale system smart ledwo to dźwiga

164 cm (65") 08.07.2020 Autor: Tomekzup

Telewizor ma świetny obraz no ale jaki ma mieć obraz OLED? wiadomo. Koncepcja urządzenia przemyślana i ciekawa w tym również interfejs użytkownika w oparciu o system Android jednak optymalizacja i wydajność to zwyczajna tragedia. Aby przełączyć się pomiędzy programami telewizyjnymi potrzeba niemal 5 sekund, system smart jest ładny ale lagi są potworne, wszystko chodzi topornie, wolno jak w komórce za 100 zł a nie w urządzeniu za 8000 zł. To absolutnie najsłabszy element tego TV. Wg mnie płacąc tyle pieniędzy za ten TV można oczekiwać, że tak banalnych problemów poprostu nie będzie. Trochę się czuję jakbym otrzymał za spore pieniądze produkt niepełnowartościowy, wybrakowany.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Po pół roku - ekran tv uszkodzony

139 cm (55") 03.08.2020 Autor: rbutrun

Po pół roku użytkowania pojawiały się na ekranie tzw. powidoki. Akutlanie czekam na odp. z serwisu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 93

Modele

0

Szybko się wypalił

139 cm (55") 07.07.2021 Autor: Rozczarowany1

Mimo sporadycznego używania bardzo szybko się wypaliła matryca. Oczywiście Sony nie uznał reklamacji.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brakujący element podstawki

164 cm (65") 01.07.2021 Autor: Miamia

Kupiłam telewizor sony OLED ok 2 miesięcy temu, niestety po zakupie dostałam paczkę z brakującym elementem do podstawki, zgłaszałam to do sklepu ale nikt nie zareagował.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Retencja obrazu nie uznawana w ramach gwarancji

164 cm (65") 29.06.2021 Autor: zbyszek111

Zareklamowałem po 10 miesiącach od zakupu retencję obrazu tj pasy na ekranie w tle obrazu. Sony nie uznało gwarancji twierdząc ,że to wina eksploatacji. Telewizor użytkowany był normalnie zgodnie z instrukcją obsługi. Gwarancja nie została uznana. Działanie na szkodę klienta .To jak oglądać program TV, może lepiej nie włączać wtedy nic sie nie stanie..........

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OBRAZ, DŹWIĘK I ANDROID

139 cm (55") 22.06.2021 Autor: neoR

Bardzo dobry obraz OLED- to jednak lepsza technologia niż inne związane z LED, Bardzo ładny i dynamiczny dźwięk TV. Czytałem negatywne informacje na temat ANDROIDA w tym TV- zaprzeczam funkcje chodzą płynnie i są bardzo intuicyjne. w tej klasie cenowej moim zdaniem to bardzo dobry wybór.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyrazisty obraz

139 cm (55") 16.06.2021 Autor: Jacek1975

Kupiony rok temu w100%zadowolony . spełnia wszystkie moje oczekiwania

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor wspaniały pod względem wyglądu jak i dzi

139 cm (55") 07.06.2021 Autor: Rico57

Mam agd przeszło rok,jakość obrazu,funkcje,dla mnie wystarczają z zapasem,a dźwięk powala na kolana,co mi brakuje-wyjscia analogowego

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV oled

139 cm (55") 23.05.2021 Autor: Koronka

Mam od 1,5 roku. super, ale pojawił się uszkodzony/e pixele. proces reklamacji i serwisu - wzorowy, dziękuję!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor godny polecenia!

164 cm (65") 28.04.2021 Autor: GooIn

Mam go od prawie roku, przez ten czas ani razu mnie nie zawiódł. Sprawdza się podczas oglądania filmów jak i również grania na PS5 :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor, ale...

164 cm (65") 28.04.2021 Autor: Gunix

Tak, jak w tytule - telewizor jest świetny, jakość obrazu jest wspaniała, funkcjonalność bez zarzutu. Niestety ma niedociągnięcia jeśli chodzi o dopracowanie wewnętrznego systemu operacyjnego. Bardzo dużym rozczarowaniem byłe to, że telewizor gryzł się z innymi urządzeniami SONY. W moim przypadku był to Amplituner połączony przez HDMI z telewizorem. Objawiało się to bardzo długim włączaniem (około 2min.), upgrade usunął problem. Natomiast upgrade, który usunął poprzedni problem, wygenerował nowy - mianowicie losowo co kilka sekund, po minucie, dziesięciu różnie - wyświetlają się informacje na górze ekranu dotyczące aktualnie używanego wejścia HDMI. Kolejna zagadka, której jeszcze nie rozwiązałem... Czekam na upgrade, może rozwiąże problem. A na razie dostaję białej gorączki oglądając telewizję przez dekoder lub film z płyty DVD/BD.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny TV

164 cm (65") 11.04.2021 Autor: gregoryprivate

Telewizor bardzo fajny, dobra jakość odbioru do kina czy gier video. Niestety obsługa TV zmieniła się po aktualizacji 2019, chociażby zniknęło wiele funkcji obsługiwanych z pilota np. dostęp do "programów działających w tle" pomiędzy którymi można był się przemieszczać czy chociażby zamykać zbędnie działające aplikacje. Zepsuta opcja rzekomo poprawionej funkcji "obraz w obrazie" i wiele innych. Uważam, ze nowe aktualizacje bardzo znacznie zepsuły wiele funkcji obsługi TV, zwłaszcza tych obsługiwanych z danych przycisków na pilocie, których porostu teraz już nie ma, a które były bardzo wygodne i przydatne. Również samo menu TV było bardziej przyjazne, przejrzyste i wypasione, niestety aktualizacja zmieniła totalnie wygląd menu i obsługę TV. Poprawiajcie funkcjonalność, błędy itp. ale nie zmieniajcie funkcji, które są od początku przypisane dla pilota czy menu TV. Każdy TV SONY produkowany jest ze swoim odrębnym menu i funkcjami, które nie powinny być zmieniane. Dlatego moja ocena co do tych punktów jest bardzo niska. Czy kupiłbym jeszcze raz ten TV ? Z opcjami i funkcjami takie jakie wyszły z fabryki TAK, po aktualizacji i dokonanych zmianach NIE.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

139 cm (55") 09.04.2021 Autor: Jac354

Posiada wiele przydatnych funkcji a obraz to piękna bajka

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

łatwy w obsłudze

139 cm (55") 09.03.2021 Autor: jacek 123

poza usterką odświeżąnia obrazu działa bardzo dobrze

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz w porównaniu z LCD

164 cm (65") 18.02.2021 Autor: Arkezar

Cieszę się z zakupu , nie żałuje decyzji, polecam wszystkim w rodzinie nawet żonie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ponadprzeciętny obraz - fatalne połączenie z inter

164 cm (65") 25.01.2021 Autor: Użytkownik7550

TV ma wspaniały design, intuicyjne menu, ale od samego początku problemy z siecią WF-FI. Problem jest w zasadzie nieusuwalny i nikt nie jest w stanie mi pomóc. Ciągła aktualizacja nic nie pomaga. Fatalna relacja ceny do jakości. Chcąc zaoszczędzić nerwów przenoszę się do innego pokoju, gdzie 10 letni konkurent radzi sobie o niebo lepiej

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

55 ag8

139 cm (55") 10.01.2021 Autor: 06400

Kupiłem z polecenia i jestem w miarę zadowolony. Dźwięk ok ale dla mało wymagających. Czerń super, sporo ustawień własnych. Ale słabo łapię wifi, no i wszystko z tym związane. Nie potrzebnie dałem 6 tys. Mogłem wziąć niższy model za 3,5 i za resztę sounbara od Sony albo sonos.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor spoko ale firma Sony to porażka

139 cm (55") 01.01.2021 Autor: DawidP

Telewizor bardzo na tak , obraz bardzo dobry , ale brak jakiego kolwiek wsparcia od Sony , brak aktualizacji do nowego androida brak wsparcia dla Apple TV, telewizor mono ograniczony i zacofany przez oprogramowanie . Wypuścili produkt dobry ale zamiast go aktualizować olali temat . Gdybym miał ponownie wybierać wybrał bym LG

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwa instalacja, super obraz

139 cm (55") 17.12.2020 Autor: Nizior

Wszystko super wygląda i działa, w połączeniu z soundbarem Profi kino domowe :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kolory dzwięk wielkość ekranu wszystko wspaniałe.

164 cm (65") 12.12.2020 Autor: Waldek1951

kupiłem telewizor 9miesięcy temu A wraz z soundbar SONY SA-ZF9 MOGĘ przeżywać moc wrażeń.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry wybór

139 cm (55") 11.10.2020 Autor: Eryk101

Super jakość - bardzo intuicyjne funkcje ! I jeszcze genialny wygląd

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dziwię się, że Sony nie aktualizuje Androida

139 cm (55") 08.10.2020 Autor: PankracyZ

Po kilku miesiącach używania tak wygląda ekran. Obecnie czekam juz ponad trzy tygodnie na naprawę / wymianę telewizora!

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny sprzęt. Idealny na ścianę.

139 cm (55") 13.09.2020 Autor: Łukasz 80

Długo szukałam czegoś takiego jak ten telewizor aby idealnie pasował do ściany Ma cieniutkią ramkę i daje efekt lustra na ścianie. Bardzo dobre parametry techniczne i idealne brzmienie. Jestem mega zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

brak kontaktu z servisem

164 cm (65") 02.09.2020 Autor: WLech

Interweniuję już po raz drugi, gdyż tv jest niesprawny. Nie mogę go załączyć po wyłączeniu. Dopiero wielokrotne próby wyłącz- załącz z sieci uruchamia tv, co trwa ok. 10 minut. Nie wiem do kogo mam złożyć reklamację ?

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny

139 cm (55") 28.08.2020 Autor: Sarna18

Super wygląd i funkcje,ale nie było czasu na dokładne ustawienia i testowanie

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała jakość obrazu

139 cm (55") 10.08.2020 Autor: Darek53

Kupiłem miesiąc temu. Świetny obraz ,doskonała czerń,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po pół roku - ekran tv uszkodzony

139 cm (55") 03.08.2020 Autor: rbutrun

Po pół roku użytkowania pojawiały się na ekranie tzw. powidoki. Akutlanie czekam na odp. z serwisu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Mógł być trochę lepiej zrobiony

139 cm (55") 27.07.2020 Autor: Tomek 333

Pilot mógł być bardziej przejrzysty i telewizor mógł być bardziej dopracowany i bardziej żeby dobierać kolory barak zmniejszania obrazu

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV OLED Sony 65" AG8

164 cm (65") 27.07.2020 Autor: gugin13

zakupiony przez mnie miesiąc temu odbiornik TV Marki Sony 65" OLED AG8 sprawdza się w 100% w codziennym użytkowaniu; najlepszym kolorem tego wspanialego telewizora wykonanego w technologii OLED jest...głęboka, niczym nie zmącona, głęboka czerń ! Długo czekałem, sprawdzałem modele telewizorów OLED i polowałem na okazję która się pojawiła dokładnie miesiąc temu. Pierwotnie nastawiony byłem na zakup TV OLED LG 55 lub 65" ale finalnie zdecydowalem się i zakupilem OLED Sony AG8. Co zdecydowało o tym? Znakomity procesor przetwarzania obrazu oraz funkcje poprawiające jakość obrazu. Poza tym marka Sony sama się broni od dawna znana jakością swoich produktów i to nie tylko telewizorów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak upgrade

139 cm (55") 25.07.2020 Autor: marjas

Mimo obietnic Sony brak wsparcia oprogramowania dla AG8 szczególnie AirPlay

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz i funkcjonalność

139 cm (55") 15.07.2020 Autor: hello roman

Sony początkowo nie był brany przez nas pod uwagę z racji nieco wyższej ceny niż konkurencyjne modele – jednak po dokładniejszym obejrzeniu go i zapoznaniu się z funkcjami stwierdziliśmy, że warto zainwestować. Obraz jest świetny, a funkcje związane z Android TV ogromnie ułatwiają korzystanie. Fakt, że telewizor ma wbudowany Chromecast sprawia, że nie jest to już tylko telewizor, ale także drugi ekran dla komputera czy telefonu. Streamowanie mediów na telewizor z innych urządzeń jest bardzo prosty. Co do dźwięku to nie mogę tutaj nic zarzucić – brzmi jak telewizor, czyli do zaakceptowania. Wiadomo natomiast, że żaden telewizor nie brzmi dobrze z racji swojej konstrukcji. Dźwięk jednak w żaden sposób nie przeszkadza w korzystaniu z telewizora (o ile ktoś nie jest audiofilem).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt!

139 cm (55") 10.07.2020 Autor: Davinfa

Jakość wykonania, obraz (ta cierń!) oraz dźwięk: super! Nie wiesz, co kupisz jeszcze!? Zastanawiasz się jaki telewizor oled w twoim salonie!? Polecam Sony KD-55AG8 w 100%!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspanialy

139 cm (55") 08.07.2020 Autor: Martini2

TV jest super pod kazdym wzgledem. Obraz niesamowity i dzwiek tez.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietny Obraz ale system smart ledwo to dźwiga

164 cm (65") 08.07.2020 Autor: Tomekzup

Telewizor ma świetny obraz no ale jaki ma mieć obraz OLED? wiadomo. Koncepcja urządzenia przemyślana i ciekawa w tym również interfejs użytkownika w oparciu o system Android jednak optymalizacja i wydajność to zwyczajna tragedia. Aby przełączyć się pomiędzy programami telewizyjnymi potrzeba niemal 5 sekund, system smart jest ładny ale lagi są potworne, wszystko chodzi topornie, wolno jak w komórce za 100 zł a nie w urządzeniu za 8000 zł. To absolutnie najsłabszy element tego TV. Wg mnie płacąc tyle pieniędzy za ten TV można oczekiwać, że tak banalnych problemów poprostu nie będzie. Trochę się czuję jakbym otrzymał za spore pieniądze produkt niepełnowartościowy, wybrakowany.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

139 cm (55") 02.07.2020 Autor: Pamela75

Kupiłem w Styczniu tv Sony i jestem zadowolony z zakupu był dość drogi ale warty pieniędzy tylko pilot mógłby być bardziej praktyczny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony recenzja

164 cm (65") 29.06.2020 Autor: Tomaszek B 63

Sprzęt super, zawsze kupuje markę Sony ale po zakupie smartfona który wpadł mi do wody i jak mnie potraktował serwis to był skandal i teraz mam obawy co do marki.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony

139 cm (55") 28.06.2020 Autor: mm mirek

Kupiłem wczoraj, długo się zastanawialiśmy jaki model, zdecydowaliśmy się na Firmę SONY

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv Sony to był bardzo dobry zakup !!!

139 cm (55") 27.06.2020 Autor: Darekdarek1

W połowie czerwca kupiłem Sony Oled Tv i po wypakowaniu od razu zauważyłem wysoka jakość wykonania. Jakość obrazu i czerń jest przepiękna. Dźwięk wydobywający się z matrycy jest czysty i głęboki. Naprawdę fajny dźwięk. Jakość i szybkość połączenia z internetem oraz włączanie aplikacji super!! Android robi swoje i naprawdę można dużo fajnych aplikacji ściągnąć. Poza tym bez problemu mogę podłączyć dysk przenośny i obejrzeć film. Zassalem sobie odtwarzacz mx player i bez problemu czyta polskie napisy a nawet je z internetu ściąga. Jedynym drobnym mankamentem jest to ze Bluetooth w tv nie da się sparować z Bluetooth w iPhone. Przypuszczam ze android i iOS się gryzą. Niezdecydowanym bardzo polecam ten tv. Wcześniej chciałem kupić tańszy LG a później Philips ale ponieważ Philips był w tej samej cenie kupiłem Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada doskonala matryce

139 cm (55") 21.06.2020 Autor: Robko

Doskonala jakosc obrazu i szybkosc reakcji na apki

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

funkcje głosowe android Bluetooth

139 cm (55") 07.06.2020 Autor: lenow

Kupilem go 27 maja w sony centre w poznaniu i co krok odkrywam nowe funkcje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

świetne kolory

139 cm (55") 07.06.2020 Autor: bohdan 14

jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, którego dokonałem miesiąc temu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Podstawowe funkcje telewizora w super jakości.

139 cm (55") 21.05.2020 Autor: lech0614

Duża frajda w oglądaniu filmów nie pomijając dobrego sportu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny interfejs

139 cm (55") 02.05.2020 Autor: Welpa73

Cieszę się bardzo bardzo fajny zakup Super obraz i dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry TV

139 cm (55") 02.05.2020 Autor: Krzysztof KD55

Wszystko działa jak należy, świetny obraz, doskonały dźwięk, menu intuicyjne.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest wpożo

164 cm (65") 29.04.2020 Autor: Nick1233

Jest dobry.........................................

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena działania telewizora

139 cm (55") 23.04.2020 Autor: Tedy 25

Telewizor b.dobry polecam zakup.Najlepiej skorzystać w promocjach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

139 cm (55") 18.04.2020 Autor: Jackie50

Kupiłam go dwa miesiące temu jestem zadowolony doskonały obraz i dźwięk

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

EDEN

139 cm (55") 13.04.2020 Autor: andfli

PO PROSTU EDEN...ZASTANAWIAM SIĘ NAD GRAJBELKĄ....

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest rewelacyjny

164 cm (65") 11.04.2020 Autor: Jacek07

Bogactwo funkcji i rewelacyjny obraz to czyni ten telewizor godnym polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny sprzęt

164 cm (65") 06.04.2020 Autor: PawelPr

Sprzęt z doskonałą jakością obrazu, super współpacuje z sondbarem sony - dzwięk rewelacja. Łatwo sparować ze smartfonami i tabletami w domu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Problem z połączeniem z Wi-Fi

139 cm (55") 05.04.2020 Autor: mmarioo1

TV ma znany już z innych modeli TV SONY problem dot. stanu sieci Wi-Fi. Po początkowej konfiguracji TV wszystko działa do momentu wyłączenia TV z prądu. Wtedy, android ładuje się na nowo, połączenie internetowe też się połączyło, wszystko jest wygląda dobrze ale brak jest dostępu do Internetu, pomimo informacji, że TV jest połączony z siecią. Zaznaczam, że TV ma najnowsze obecnie oprogramowanie, żadne z podanych rozwiązań na stronie SONY nie rozwiązują na stałe problemu. Prawdopodobnie problem jest w oprogramowaniu. Od TV, który nazywa się smart oczekuję, podstawowego działania - bezproblemowego łączenia się z Internetem, natomiast KDAG8 za każdym razem zmusza do grzebania w ustawieniach.

Cechy

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor z pilotem bez podświetlania.

139 cm (55") 17.03.2020 Autor: torosan

Używam telewizora od dwóch tygodni. Jakoś obrazu znakomita, poziom czerni więcej niż zadowalający. Wygląd kwestia gustu, mi bardzo się podoba. 5mm ekran robi wrażenie! Fajnie byłoby gdyby logo było jakoś dyskretnie podświetlane. Szkoda trochę, że telewizor wszystkie aktualizacje dostaje na końcu. Największa wada to pilot. Mimo, że świetnie się sprawdza jako pilot do kilku urządzeń - potrafi np sterować PS4, to brak podświetlania w tej klasy TV to poważny minus. Android TV działa szybko, Aplikacji pod dostatkiem, dla mnie jednak sam system - trochę przekombinowany. Wolałem chyba bardziej czytelny układ ze starszych bravia, ale może teraz musi tak być.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tylko OLED! Tylko Sony!!

139 cm (55") 15.03.2020 Autor: Telek46

Porównując z innymi markami wybrałem Sony - najlepsza jakość obrazu!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jestem bardzo zadowolony

139 cm (55") 14.03.2020 Autor: wojtanek

super obraz i dźwięk, polecam wszystkim którzy szukają jakości!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny w każdym calu

139 cm (55") 10.03.2020 Autor: faniron

Telewizor użytkuje ósmy miesiąc jest niezawodny pięknie się prezentuje funkcjonalność zgodne z oczekiwaniem pracuje płynnie i nic się nie zawiesza jakość obrazu olśniewająco piękna polecam każdemu kto stoi przed wyborem tvoled

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dźwięk niesamowity

139 cm (55") 10.03.2020 Autor: Magda0308

Kupiłam ten model w promocji Ale powiem szczerze wart swojej ceny Obraz piękny a dźwięk suuuper

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fatalna współpraca z UPC

164 cm (65") 09.03.2020 Autor: Gr19

udało mi się kupić jakiś miesiąc temu i jestem rozczarowany odbiorem sygnału z UPC, każda zmiana kanału to 4-6 sekundowa czarna dziura

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor.

139 cm (55") 07.03.2020 Autor: jazda99

Jestem po posiadaczem tego TV od 2 tygodni. Obraz bajka. Wiele świetnych funkcji. Jedynym minusem jest 100mb port ethernetowy, co nie powinno się zdarzać w TV tej klasy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Blisko ideału

164 cm (65") 04.03.2020 Autor: Dad Pit

Kupiłem w sklepie autoryzowanym, za cenę konkurencyjną na rynku - w danym dniu w Łodzi chyba najniższą. Duży plus! Bardzo miła obsługa i zrozumienie w sklepie. Kolejny plus! Po rozpakowaniu, szybki montaż, podłączenie zewnętrznych źródeł av - wszystko łatwe i intuicyjne. Obraz - żyleta. Mega plus! Dźwięk - niezły (na co dzień korzystam jednak z amplitunera). System operacyjny TV - se taki. Minus. I to wszystko powoduje, że blisko ideału jest ten tv :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry

139 cm (55") 29.02.2020 Autor: Klient sklepu

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.jedyny minus to zacinanie się systemu Android. Trzeba go resetować wyciągając z gniazdka kabel. Trochę to denerwujące biorąc pod uwagę cenę telewizora

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny, ale wadliwy...

139 cm (55") 28.02.2020 Autor: crazyna

Od listopada 2019 to już drugi TV, pierwszy zabrał sonyservice. Obraz i funkcje świetne, klarowne - ale czy jest tak bezproblemowy jak mój poprzedni TV z 2002 roku? Wymaga dokupienia 5-letniej gwarancji w ZAPOROWEJ cenię...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

164 cm (65") 25.02.2020 Autor: obszczymur

Nic dodać nic ująć po prostu rewelacja :)) !!!!!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zapadnięta dolna ramka ekranu do środka

164 cm (65") 24.02.2020 Autor: robalni

Kupiłem, powiesiłem i po nacieszeniu się obrazem przez miesiąc zauważyłem mocno zapadniętą ramkę pod ekranem TV. Zapadnięcie powstało prawdopodobnie na lini montażowej telewizora. Zgłosiłem reklamację do Sony. Szybko przyjechało dwoje młodych ludzi i byli mocno zaskoczeni tą wadą i nie wiedzieli co z tym robić. Czyli nie spotkali się jeszcze z takim przypadkiem, więc zadzwonili do swojego przełożonego, który oznajmił mi prze tel. że to nie jest wada TV ale to jest taka normalność w takich telewizorach. Uśmiechnąłem się delikatnie bo przed chwilą widziałem wielkie oczy i zdziwienie młodych serwisantów którzy oglądali naocznie sprzęt. W związku z tym prosiłem rozmówcę o pisemną e-meilową ekspertyzę serwisu ,że ta wada to norma dla Sony KD 65 AG 8 . Do dziś nic nie dostałem. Będę jeszcze rozmawiał ze sklepem. Zobaczymy co się uda zrobić z telewizorem za około 10 tyś zł od którego oczekuję że ekran nie będzie wygięty w banana. Telewizor zamierzam wpuścić w zabudowę meblową na płasko i na pewno nie ukryję tej wady tym bardziej że jest dolna ramka na wysokości oczu. No cóż. Taki telewizor powinien albo wylądować na przecenie lub zostać wymieniony na taki z prostą ramką.Bo naprawiać tego na pewno się nie opłaca. Reszta wygląda następująco. Obraz bardzo dobry plus dużo możliwości ustawień. Dźwięk w standardzie bardzo dobry. Wygląd TV bardzo dobry. Pilot starej linii ale bardzo funkcjonalny i czytelny i działa jak należy. Android TV raz zamula komendy, a raz działa normalnie. Telewizor bardzo ładny. To tyle w temacie AG 8 65 cali .Załączam zdjęcie i film.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry telewizor

139 cm (55") 20.02.2020 Autor: Oliwier

Dobra jakość obrazu. Skomplikowana obsługa - mały wpływ użytkownika na ustawienie np. stronny startowej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz

139 cm (55") 20.02.2020 Autor: marcin7820

Udało mi się kupić dwa tygodnie temu i jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

164 cm (65") 08.02.2020 Autor: Signum19

Kupiony miesiąc temu wgrałem 8 0reo jak na razie rewelka

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super zakup

139 cm (55") 04.02.2020 Autor: dora59

Jakość obrazu i kolorów na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony Oled

139 cm (55") 03.02.2020 Autor: BennyJJ

Telewizor wysokiej klasy, który oferuje świetny, naturalny i kontrastowy obraz o nieprzekłamanych barwach i który ogląda się z dużą frajdą.Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

139 cm (55") 02.02.2020 Autor: adam0

udało mi się to kupić kilka dni temu i bardzo się z tego cieszę

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny ale awaryjny

164 cm (65") 30.01.2020 Autor: Lupus82

Telewizor byłby znakomity, gdyby nie musiał po 2 tygodniach trafić do serwisu..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor SONY OLED posiada wiele funkcji

139 cm (55") 28.01.2020 Autor: godeliva11

Telewizor BRAWIA KD 55AG8, który kupiłam ok 2 miesięcy temu spełnia moje oczekiwania, aczkolwiek dźwięk jakoby miał się wydobywać ze wsząd to zdecydowana przesada i tu jestem zawiedziona. Poza tym jest b. dobrze, b. dobrej jakości obraz, kolory, łatwość ustawień. Oby tak dalej bo ocena dotyczy właściwie krutko używanego produktu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Żenada

139 cm (55") 18.01.2020 Autor: Goliad27

Telewizor posiadam miesiąc i jest problem z łącznością bluetooth, przerywa w trakcie kożystania z pilota gdy chcemy poprawić ustawienia ,system się zawiesza ,brak kontakty z Sony w Warszawie wygurowana cena co do jakości

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Obraz i dźwięk świetne

164 cm (65") 10.01.2020 Autor: Funtoo

Telewizor mam od tygodnia, jestem z niego zadowolony, wczoraj uaktualniłem w nim androida do wersji 8 Oreo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

139 cm (55") 10.01.2020 Autor: berni9pl

Kupiłem go dwa tygodnie temu. Bardzo ładny obraz, wyraźny, łatwa obsługa. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie