22

4.7 na podstawie 22 recenzji klientów

18
3
0
0
1
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 22

0

Wspaniały spełnia moje oczekiwania jakościowe.

121 cm (48”) 21.09.2021 Autor: jtyszk57

Miałem trudności z dostaniem tego produktu wspomniany telewizor do chwili obecnej jest najlepszy i spełnia moje oczekiwania .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja ogólna

121 cm (48”) 16.09.2021 Autor: sulina

Telewizor kupiłem około miesiąca temu obraz dzwięk super dużo przydatnych funcji wybieranie głosowe o.k. ramka panelu OLED dość solidnie wykonana ,natomiast jeżeli mógłbym się do czegość przyczepić to do załączania odbiornika z pilota tzn. najpierw trzeba przycisnąć przycisk POWER na pilocie ,a dopiero wybrać kanał .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowity obraz

121 cm (48”) 16.09.2021 Autor: gredlin1

Posiadam od 2 tygodni jestem bardzo zadowolony, idealne kolory obrazu, piękny minimalistyczny design, podstawa zamiast nóżek.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To jest to

121 cm (48”) 08.09.2021 Autor: Stanmark

Warty każdego grosza! Wygląda nowocześnie. Obraz wspaniały. Dźwięk idealny, przynajmniej dla mnie. Funkcje łatwe w użyciu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ocena KD48

121 cm (48”) 06.09.2021 Autor: bassab

Użytkuję ten produkt jakieś trzy tygodnie obraz doskonały bez kalibracji. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny telewizor

121 cm (48”) 05.09.2021 Autor: Owczyk

Dla mnie telewizor idealny pod każdym względem. Polecam wszystkim, którzy myślą o kupnie nowego telewizora OLED poniżej 50 cali.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY TV

121 cm (48”) 25.08.2021 Autor: Supermisio102

TV spełnia moje wszystkie oczekiwania, wspaniały obraz.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz i dźwięk ...cud, miód !

121 cm (48”) 24.06.2021 Autor: jurekt49

Szukałem tv max 50 cali, zawsze miałem SONY, i tym razem się nie zawiodłem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko czego potrzebuję

121 cm (48”) 14.06.2021 Autor: juruś

Jestem wierny jednej firmie jaką jest SONY i 4 czerwca kupiłem model KE48A9BAEP

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OLED 48"

KD-48A9 09.04.2021 Autor: Mix2x

Bardzo dobrze wykonany telewizor, technologia oled sprawdza się znakomicie. Jest pełna czerń i kontrast oraz nasycenie barw super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz

KD-48A9 26.03.2021 Autor: Kris1972

Jakość, obraz, obsługa, funkcje bez zarzutu. Polecam!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony Oled 48 A9 to telewizor super.Polecam

KD-48A9 13.03.2021 Autor: Andrzej5510

Jakość obrazu jest wysublimowana idealnie oddaje kolory i szczegóły.Dźwięki są dopracowane i wspaniale brzmią.Dźwięki wychodzą z obrazu.Tak jak w opisie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ma doskonałą jakość obrasu

KD-48A9 09.03.2021 Autor: ratownik66

dostałem dodatkową gwarancję z czego jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały pod każdym względem

KD-48A9 05.02.2021 Autor: louisie

Kupiłem w przedpłacie, dostałem ekstra plan serwisowy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobra jakość i funkcjonalność telewizora

KD-48A9 30.01.2021 Autor: lepo66

Pełna satysfakcja - dobra jakość produktu i bezproblemowa konfiguracja. Po kilku dniach był mały problem z zawieszeniem Netflix ale po restarcie (elektrycznym) wszystko działa i cieszy użytkownika :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz

KD-48A9 25.01.2021 Autor: RS74

Jest z nami ponad tydzień i sprawuje się wspaniale, super telewizor.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kilka funkcji bym ulepszył lub poprawił

KD-48A9 05.01.2021 Autor: blad201

Technicznie prawie doskonały, ale kilka rzeczy które mi przeszkadzają pewnie da się zwalić na Androida. - co kilka godzin zdarza mu się paro-sekundowa pauza (nawet z ciemnym ekranem), a potem się budzi i działa nadal, - podłączyłem słuchawki bezprzewodowe, ale ich w łączenie wyłącza dźwięk TV - nie opcji, pozwalającej na działanie obu rodzajów dźwięku, - brak mi jednej kompletnej instrukcji w pliku pdf. Na plus zaliczyłbym nagrywanie na dysk USB (zasilany tylko przez USB) - działa nawet jak wyłączony TV. Są pewne kłopoty przy odtwarzaniu z przyspieszaniem (zawiesza się), ale pauzować i dalej oglądać można. Wada ewidentna: drogi i za niski - ma taką podstawę, że ekran jest 1-2 milimetry nad komodą na której stoi. Da się tylko papiery przed nim położyć - inne przedmioty zasłonią ekran lub odbiornik pilota. Nawet przednia krawędź komody zasłania czytnik sygnałów pilota, umieszczony na dole, pod ekranem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie telewizor i czyste żywe obrazy OLED

KD-48A9 16.12.2020 Autor: BOL7

Udało mi się kupić tego wybór TV i cieszę tego oraz dobre obrazy ekran OLED. Wystarczająca ekran cali 48.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Moja opinia ogólna dotycząca wyglądu i odbioru tel

KD-48A9 16.12.2020 Autor: Lechosław latarnik

Kupiłem model 2 tygodnie temu,zbyt mało czasu na obiektywną i adekwatną ocenę ! Jedyna to taka,że telewizor jest w tej chwili BARDZO DROGI ponieważ model 55-cio calowy bywa nawet tańszy !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Żyleta

KD-48A9 09.12.2020 Autor: Deepdark

A9 | MASTER Series | OLED 48" | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

OLED TV

KD-48A9 07.11.2020

Wspaniały obraz i dźwięk godny polecenia, wielkość odpowiednia do małych mieszkań

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny TV

KD-48A9 16.09.2020 Autor: krzysztofnowak1025

Świetny TV. Bardzo polecam. Firma Sony to super firma.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

4

Zgłoś naruszenie