54

4.8 na podstawie 54 recenzji klientów

48
5
0
0
1
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 54

Modele

0

doskonałyobraz

164 cm (65") 29.09.2021 Autor: ALE X

Kupiony w salonie SONY miesiąc używany i jest rewelacja

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

KD-65A89 10.09.2021 Autor: rumburak19691330

Jestem bardzo zadowolony, rewelacyjny zakup polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

KD-55A89 09.08.2021 Autor: gabor201

Telewizor mam od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Obraz super z każdego kąta i rewelacyjny dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

KD-55A89 04.08.2021 Autor: elviras

produkt zakupiłam z ekspozycji, z dodatkową gwarancja 5 lat

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

JEST OK

KD-65A89 28.07.2021 Autor: JAREK19

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z TEGO WYBORU.SPELNIA WSZYSTKIE MOJE OCZEKIWANIA.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz i dźwięk

KD-65A89 16.07.2021 Autor: Manix7146

Udany zakup. Funkcja mikrofonu na pilocie nie działa. Pilot sparowany. Brava to klasa. Polecam zakup. Świetny obraz i dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
19.07.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Celem wyeliminowanie niedogodności związanej z brakiem możliwości wyszukiwania głosowego proszę zastosować poniższe kroki zaradcze:
https://bit.ly/3BloGd2

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

OLED 65" z dobrą funkcjonalnością

KD-65A89 12.07.2021 Autor: AGAL

Jestem użytkownikiem od 3 tygodni. Jeszcze ustawienie kilku z dostępnych funkcji ciągle przede mną

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tragedia

164 cm (65") 23.06.2021 Autor: figaro73

Po jednym dniu przestał działać. Serwis go zabrał i nie wiadomo co dalej. Jedyny plus to dobry sprzedawca.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacja

KD-55A89 15.06.2021 Autor: ondros

bardzo dobry produkt, jakość obrazu rewelacja, wykonanie wyśmienite

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Subiektywna opinia

KD-55A85 29.05.2021 Autor: Olek_zalany_potem 666

Obraz spoko ale światło odbija się jak w najtańszym telewizorze, na szczęście głębia kolorów i jasność trochę niweluje poświatę okna, lamp itd. Głośniki mają ładny dźwięk ale w tej cenie powinny być mocniejsze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

KD-65A89 17.05.2021 Autor: Leszek59

posiadam go od ok 2 tyg. i jestem bardzo zadowolony, polecam ten model.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - A89 Bravia 65"

KD-65A89 21.04.2021 Autor: An_24

Telewizor godny polecenia, barwy i czerń wręcz powalają. Aplikacje dostępne z poziomu telewizora dopełniają reszty aby w pełni wykorzystać możliwości telewizora. Obsługa prosta wręcz intuicyjna

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po prostu Sony

KD-65A89 01.04.2021 Autor: 4kMaster

To 65 cali czystego szczęścia zastąpiło ten sam rozmiar lcd od konkurencji z P...c. Nie będę się kompromitował fachową terminologią: jasnością w HDR, skalowaniem czy odwzrowaniem ruchu - to wszystko juz wiecie bo przecież tak samo jak ja przeczytaliście i obejżeliście wszystkie testy na internetach. Ten TV jest piękny, obraz który generuję jest genialny z każdego źródła. Kocham kino i zaufałem SONY że podaruje mi emocję na każdym seansie- nie zawiodłem się ani razu. Oglądam od początku moją kolekcie UHD i Blu-ray i za każdym razem nie mogę doczekać się kolejnej pozycji z półki:). Polecam z czystym sumieniem każdemu kto oczekuje od obrazu perfekcji.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OLED to jest to!

KD-65A89 26.03.2021 Autor: Sknerus1970

Niesamowity obraz, bardzo cienkie ramki. Jak na wbudowane głośniki dźwięk bardzo ładny, średniotonowe za ekranem na wysokości 3/4 ekranu. Podświetlany pilot ze sterowaniem po bluetooth ( nie podczerwień) zawsze działa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz

KD-65A85 20.03.2021 Autor: JacobM

Telewizor świetny. To egzekwo z Panasonic HZ 2000 najlepszy OLED 2020 roku. I nie jest to tylko moja osobista opinia, ale raczej wielu ekspertów i recenzentów telewizorów. Kto raz kupił OLEDa więcej do LCD nie wróci. Strasznie boli jednak brak HDMI 2.1 w 2020 roku, i to zwłaszcza że Sony zaprezentowało PS5. Ale gram żadko więc jakoś przełknąłem i go kupiłem bo jeśli chodzi o obraz to liga mistrzów. Polecam w 100%

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

System obraz

KD-65A89 06.03.2021 Autor: lxd2476kkd

Dobra firma obraz dźwięk i cena. Zobaczmy jak będzie z OLED jak się wypali i jak podejdzie do tego serwis

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia po 2mies użytkowania

KD-55A89 27.02.2021 Autor: Aga2021

Jestesmy bardzo zadowoleni. Jakość oceniam na 6! Obraz rewelacja!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcjonalność i prędkość działania doskonała A89

KD-55A89 20.02.2021 Autor: Bolek

Telewizor posiadam od ok.3miesięcy. Wyświetlacz b.dokładnie odwzorowuje szczegóły i kolory wyświetlając doskokały obraz.Funkcjonalność androida idealna,wpisywanie fraz w wyszukiwarce mierne (żmudne) .Komunikacja z innymi urządzeniami b.dobra. Pilot podświetlany na5+ (bdobry+)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka jakość obrazu i dźwięku

KD-65A89 25.01.2021 Autor: Huntosk

Telewizor zakupiłem dwa tygodnie temu jakoś dziękuję obrazu są bardzo wysokie dodatkowych atutem jest intuicyjne menu oraz wszystko w jednym pilocie korzystam z telewizji satelitarnej z kartą CI+, Cyfrowej telewizji naziemnej, Netflix i Apple TV Wysoka jakość dźwięku w telewizorze spowodowała że odłączyłem Soundbar

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

całokształt

KD-65A89 11.01.2021 Autor: papasW

telewizor kupiony 14 dni temu więc nie jest rozpracowany ale ocena ogólna obrazu dzwięku bardzo dobra ,wi fi łączy bardzo dobrze. wielkość i gabaryty doskonałe , płaskie. Problemy 1. zacina się odtwarzenie z HDD czsami prawidłowo , czasmi scenami i nie możana przejść do przeglądania po kilka scen, brak monitoringu jaka część materiału jest odtworzona. 2. brak dostępu do sterowania ręcznego Pilot z podświetleniem to prawdziwa nowość i zdaje całkowicie egzamin

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fonkcjonalność i doskonały obraz

KD-65A89 09.01.2021 Autor: rob10098

Ciesze się tym telewizorem 3 tygodnie. Jak na razie wszystko działa sprawnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

KDL 65A89

KD-65A89 07.01.2021 Autor: Fusiak14

kupiłem w Grudniu ten telewizor i to był super wybór.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz wspaniały, dźwięk bardzo dobry ale...

KD-55A89 04.01.2021 Autor: Marcin1979

Witam, telewizor kupiliśmy 21 grudnia w sklepie internetowym sony center. Dzięki wsparciu telefonicznemu telewizor był u nas w wigilię rano. Obraz jest bardzo doby, kolory żywe, pomimo pewnych obaw o naświetlenie pokoju w salonie mamy dość jasno ale w żadnym przypadku nie ma to wpływu na obraz. W nocy przy dobrym filmie jakość obrazu jest fenomenalna. Jest tylko pewne ale, po 3 dniach system się zawiesił. Jako początkujący użytkownik straciłem godzinę zanim doszedłem jak zrobić reset systemu (android). Poza tym jednym razem działa bardzo fajnie. Drugie ale to pilot, sam pilot jest wykonany bardzo ładnie ale żeby przełączyć program itp. muszę wycelować go w telewizor, baterie są nowe z zestawu (Panasonic ;) ). Kupię jeszcze nowe i mam nadzieję że będzie lepiej. Generalnie POLECAM.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fantastyczny!!!

KD-55A89 02.01.2021 Autor: Zula25

Marka Sony gości w moim domu już od wielu lat i nigdy nie zawiodła. Tak jest również i tym razem... Telewizor mega, dźwięk faktycznie przy efektach głosowych jak w kinie! Piękny obraz, kolory fantastyczne, nic dodać nic ująć. Konfigurowanie telewizora szybko i bez żadnych problemów. No i nareszcie ładny i prosty pilot. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko co potrzeba.

KD-55A89 28.12.2020 Autor: bkorwek

Pełna satysfakcja z zakupu, wysoka jakość, za rewelacyjną cenę

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz jest najlepszy - kolory piękne

KD-55A89 22.12.2020 Autor: Holin

Najlepszy zakup, świetna decyzja , zaczęłam niestety oglądać tv, bo trudno wzrok oderwać nawet od reklam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dźwięk w tym tv jest mega

KD-55A89 22.12.2020 Autor: Kowalus83

Naprawdę fajny Telewizor mam nadzieję że posłuży mi długo!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz

KD-65A89 20.12.2020 Autor: gietling

Mam go od miesiąca. Bardzo dobra jakość obrazu i kompatybilność z innymi urządzeniami np: kina domowego, smartfonu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest to już 15 telewizor Sony pierwszy oled

KD-55A89 17.12.2020 Autor: kuchar

Telewizor godny polecenia świetny obraz plus dobry dzwiek

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super TV

KD-65A89 16.12.2020 Autor: Bartosz

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Obraz jest bardzo dobry. Wszystko działa bardzo płynnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zaspokaja wszystkie moje oczekiwania.

KD-65A89 15.12.2020 Autor: Kaju

Wybór świetny . Jestem bardzo zadowolony. Godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ok

KD-65A89 13.12.2020 Autor: jacekw

jest ok, telewizor w pelni zgodny z moimi oczekiwaniami

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Perfekcyjna czerń i piękne kolory.

KD-55A89 12.12.2020 Autor: Skowi

Telewizor prezentuje się bardzo dobrze. Przede wszystkim hipnotyzującą czerń. Kto raz zaznał jej w warunkach kinowych, ten prawdopodobnie nie będzie sobie wyobrażał innego TV, piękne kolory i zadziwiająco dobra jakość dźwięku jak na telewizor. Android śmiga aż miło, wszystkie aplikacje działają bez zastrzeżeń. Polecam. Jestem zadowolony i ze sprzętu i z jakości obsługi sklepu internetowego sonycenter.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Domowe centrum rozrywki - Smart TV

KD-55A89 11.12.2020

Przed zakupem, zapoznałem się z wieloma recenzjami i opiniami, a na ich podstawie pojawiły się wątpliwości, który TV wybrać. Wyboru tego TV dokonałem ze względu na przywiązanie do marki, poprzedni TV, to 10 letni KDL-40W4500 ciągle działający. Skok technologiczny jest ogromny, a ja nie mam wątpliwości, że dokonałem dobrego wyboru. Obraz z matrycy OLED jest obłędny, a możliwości ustawień bardzo rozbudowane. To co dla mnie jest największym zaskoczeniem, to Smart TV oparty na Android. Płynność działania, łatwość obsługi, mnogość aplikacji na 5+. Strumieniowanie treści dzięki wbudowanemu Chromecast działa rewelacyjnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Oled Sony jest jeszcze lepszy niż myślałem !!

KD-55A89 10.12.2020 Autor: Święty Big Nick

Telewizor jest jeszcze lepszy niż się spodziewałem ,Wszyscy domownicy sa zaskoczeni jakością obrazu jak i dźwięku. Sony to marka Premium.Polecam wszystkim

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony kd65a89

KD-65A89 10.12.2020 Autor: DaPod

Jestem bardzo zadowolony. Czerń powala. Po podłączeniu do kina domowego rewelacja.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

KD-65A89 08.12.2020 Autor: Kelesin

Kupiłem A89 65 cali w Sony Center C.H. Libero w Katowicach 1.5 tyg. Temu. Telewizor połączony jest do AVR Sony 7.1. Początkowo z pewną nieufnością co do jasności panelu OLED. Po zamontowaniu na ścianie powiem ta: Gdyby był wieczór, pokój oświetlony bez przesady, tak by było janso, to spoko, daje radę, obraz bardzo dobry.. W półmroku wydobywa obraz genialny. W całkiem ciemnym pokoju .... bez komentarza, żuchwa na podłodze. Do oglądania w dzień, radzę włączyć tryb obrazu "żywy"(dostęp na szybkich ustawien jednym przyciskiem pilota). Wybitnie poprawia ogladanie w jasny dzień. Początkowe moje lęki o jasnośc panelu OLED w ustawieniach SONY mineły. Co do obsługi, pilota, systemu smart - nie dodać, nic ujać. Sugeuruję jako przeglądarkę internetowa doinstalować Pufffin z Google Store (da się oglądac z takich róznych portali filmowych, jak dawniej zalukaj), a jako odtwarzacz multimediów - Kodi. Obsługuje w chwili obecnej HDD z filmami o pojemności 4TB i zapisanymi 2 TB. Jakość obrazu, kolorów, płynność ruchów, kontrast (nieskończony) to po prostu bajka. Sterowanie dekoderem NC+ z poziomu pilota TV - doskonałe, podobnie blu-rayem i AVR. Dźwięk wiecej niż przyzwoity, ale z AVR 7.1 jest świetnie. Acha, bardzo rekomenduje sparować poza słuchawkami bluetooth, takze klawiatuę bluetooth. Osobiscie udało mi sie zdobyć Logitech K830 (ładowana przez USB, podświetlana,. touchpad, kapitalnie dostosowana do Android TV. Zastepuje w 95% pilot + dużo więcej. Ale K400 plus działa równie dobrze, jest tańsza, dłużej działa na baterii tyle tylko że nie jest podświetlana. Co bym dołożył do tego ??? Zmieniłbym AVR na Denona x1600h lub coś z Sony 7.1 - 7.2 i nowszy blu-ray player, pewnie ze stajni SONY, może UBP X800m2 ... Wracając do samego TV, to fajna rzeczą jest aplikacja Preject M z Google Store - działa róznocześnie z radiem internetowym (np. Tunein czy My tuner) lub przy odtwarzaczu multimediów z muzyką. OK. Ogólnie: bardzo gorąco polecam ten TV. I pamietajcie, jak sie podłączy to i owo, to z systemu robi sie torpeda. Pozdrawiam wszystkich kinomaniaków.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przewyższył oczekiwania. Super!

KD-55A89 07.12.2020 Autor: Andrzej 52

Jakość obrazu jest powalająca. Szczególnie gdy oglądasz filmy 4K np. Netflix, RedBullTV YouTube itp. Wart swojej ceny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz to naprawdę „żyleta”

KD-65A89 06.12.2020 Autor: MirekR

Perfekcyjna czerń i kolory bliskie ideału. Obraz pochodzący z różnych źródeł jest fantastyczny. Sprzęt dla wymagających, ale naprawdę warto. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Robi ogromne wrażenie

KD-55A89 01.12.2020 Autor: 23MJ

Przesiadłem się z 10-letniego tv Sony Bravia 40 cali na OLED 55 cali i jestem pod ogromnym wrażeniem. Po dwóch tygodniach wciąż uważam, że była to znakomita decyzja. Nie oglądam zwykłej telewizji, ale tę internetową, czyli Netflix, HBO, Apple TV i YouTube. Rewelacja. No i jeszcze NBA w super-mega-ultra jakości! Odradzam zakup większego czy nowszego LCD. OLED to jest ten krok dalej, szczebel wyżej, widać różnicę oglądając zwykłe programy czy filmy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony A89

KD-65A89 29.11.2020 Autor: Artch

Kupiłem 3 tyg. temu. LCD czy OLED. W gry nie gram, OLED obraz rewelacja to trzeba zobaczyć. Dźwięk wyjątkowo bardzo dobry jak na TV. Dobra powłoka antyodblaskowa. Android tego się obawiałem ale wszystko chodzi płynnie i warto kupić model A89 pilot z mikrofonem daje rady nawet w języku polskim. Za krótki okres użytkowania, na dzisiaj jestem zadowolony i polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Powalający obraz i dżwięk

KD-55A89 29.11.2020 Autor: PM_zak

Do tej pory nie wyobrażałem sobie, że może być tak wspaniały obraz na tak dużym telewizorze, a dźwięk jest zaskakujący, wydaje się że żyje razem z obrazem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak narazie świetnie działa

KD-55A89 26.11.2020 Autor: Bakawka

Telewizor działa bardzo dobrze. Cenie wygodnego pilota i szybkość działania. Nie mogę znaleść tylko Apple TV i Apple Music, ale za to AirPlay działa lepiej niż w produktach samsung

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo szybki, doskonały obraz.

KD-55A89 22.11.2020 Autor: Xawierd Alexander

Telewizor posiadam dwa tygodnie. Doskonały obraz 4k Czerń wyśmienita głęboka z odpowiednia gradacją .Oddanie kolorów petarda. Generalnie dobre źródło dobry obraz. Dobry dźwięk przestrzenny . Mnóstwo ustawień. Dźwięk wydobywa sie z ekranu. Błyskawiczna reakcja . Włączenie telewizora trwa czasami nawet poniżej 2 sekund a maksymalnie 3. Przejście z You Tube na HBO GO 5 sekund. telewizor wygrał kilka testów i ma kilka rekomendacji. Przez dwie organizacje testujące sprzęt został uznany za najlepszy tv 2020. Jakość montażu, materiały wykonanie pilota wersja podświetlana. Petarda. Ja polecam. Minusy hmm. brak Hdmi 2.1 i brak wieszaka na ścianę w zestawie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY to SONY obraz i dzwięk w super jakościści

KD-55A89 12.11.2020 Autor: Lutek123

Kupiłem miesiąc temu Rewelacyjne prawdziwe kino w domu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wzorowa jakość i funkcjonalność

KD-55A89 09.11.2020 Autor: Glili

Wygląd- nowoczesny z delikatną ramką i dyskretnym logo, dźwięk wzorowy prosto z ekranu, obraz kryształowo czysty z wzorową czernią w 4K, pilot rewelacja: metalowy od góry, podświetlany, z wbudowanym mikrofonem, Android płynnie działa i rozszerza funkcjonalność TV. Wart każdej wydanej złotówki, brawo SONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękny obraz, ciekawe funkcje.

KD-65A89 18.10.2020 Autor: anrazc

Telewizor nie za ciężki i cienki - ładnie wygląda na ścianie - na pewno duża w tym zasługa dedykowanego uchwytu. Ma piękny obraz, aczkolwiek można go docenić oglądając kanały minimum w HD, a najlepiej superHD. Głos całkiem mocny, w sumie przy normalnym pomieszczeniu nie potrzeba soundbara. Intuicyjna obsługa i ma wszystkie potrzebne funkcje. Nie potrzeba do niego chromecasta czy apple tv. Jedyny minus i rada: nie współpracuje ze wszystkimi dekoderami od telewizji kablowych - potrzebne najnowsze urządzenia (ja mam UPC i był mega problem z podłączaniem, skończyło się na wymianie dekoderów z powodu braku kompatybilności - usługa oczywiście dodatkowo płatna) - ale to nie wina TV. Generalnie polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

zdecydowanie najlepszy telewizor

KD-65A89 11.10.2020 Autor: piotrK66

Polecam!!! idealny obraz,wspaniałe kolory,intuicyjna obsługa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mój tv

KD-55A89 04.10.2020 Autor: Irek64

Kupiony ponad miesiąc temu. Instalacja prosta. Obsługa bajka. Obraz doskonały, płynny, jakość i wyrazistość sprawia wrażenie i zapiera dech. Dźwięk wydobywający się z ekranu sprawia szok i niedowierzanie. Porównywalny z dźwiękiem z kina domowego, jedyna prawdziwa różnica to ten grom z woofera oraz dźwięk z tylnych głośników. Więc obecnie kino domowe włączam jedynie raz na jakiś czas. Dawniej musiało grać non stop.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry TV.

KD-55A89 13.09.2020 Autor: WBO177

Telewizor użytkuję od maja 2020. Bardzo dobry obraz, wymiata, dobry dźwięk, bardzo dobra współpraca z urządzeniami peryferyjnymi, łatwa obsługa, fajny pilot, bardzo solidny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Zmiana na nowszy Sony Bravia

KD-65A89 09.09.2020 Autor: PetertheB

Po paru latach zmieniłem starszą Bravie na nową 65A89, o jakości obrazu nawet nie pisze bo różnica powala. Zaskakuje integracja z istniejącym sprzętem Apple TV4k, kinem domowym, Playstation 4 wszystko działa z nowego pilota bez jakichkolwiek dodatkowych operacji. Apple Homekit również pracuje prawidłowo. Podłączenie podglądu poprzez aplikacje Androidową kamer na zewnątrz domu również przebiegło bez niespodzianek.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko OK

KD-65A89 22.08.2020

Jestem zadowolony z zakupu,polecam .Doskonałe kolory

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie posiada regulacji wysokości nóżek

KD-55A89 09.08.2020 Autor: Franek1

Jestem posiadaczem od 7 dni zadowolenie przyćmił fakt że nie mogę postawić soundbaru.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor ze wspaniałym obrazem

KD-65A89 20.07.2020 Autor: Rysiek69

Telewizor wyświetla wspaniały obraz posiada mocny procesor do skalowania obrazu ze słabej jakości do bliskiej 4K. Płynnie działający Android 9.0 i bardzo dobry dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie