56

4.9 na podstawie 56 recenzji klientów

51
4
0
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 55

Modele

0

Bardzo dobry odbiór

139 cm (55") 12.10.2021 Autor: 0212

Bardzo jestem zadowolona z zakupu mimo dość wysokiej ceny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

lepszy niż LG

164 cm (65") 09.10.2021 Autor: Lamian

Obraz lepszy niż w podobnym LG. Wysoka jakość wykonania jak Sony za dawnych czasów z lat 80-tych.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

139 cm (55") 09.10.2021 Autor: mari52

Jesteśmy zadowoleni z zakupu telewizora. Kolory naturalne jak w świecie rzeczywistym. Jakość dźwięk bardzo dobry.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sony bravia A84J

195 cm (77") 09.10.2021 Autor: tomekk2129

znakomity tv .obraz super i dżwięk robi wrażenia, przyjazne menu tv i obsługa

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały Oled TV

164 cm (65") 08.10.2021 Autor: Borman

Przesiadka z sony kdl w905 (nota bene bardzo dobrego TV) na a84j to strzał w przysłowiową 10. Doskonała jakość obrazu (czerń, stopnie jasności, kolory), matryca oled perfekcyjna. Nie kalibrowałem, ustawiłem jedynie bardziej ciepłe kolory (red -3, blue -6). System operacyjny google tv w pełni konfigurowalny. Mam spięty z PS5 (przez hdmi) oraz zestawem stereo marantz (przez optyk). Gry 4k hdr oraz filmy blue ray 4k uhd prezentują się niesamowicie! Długo się zastanawiałem nad a90j, ale nie widziałem aż tak dramatycznej różnicy, która uzasadniałaby wydanie ponad 4 tys. więcej (TV 65”). Jestem mile zaskoczony jakością dźwięku płynącego z TV. Aplikacje i usługi działają szybko (zasługa pewnie Google tv). Usługa vod bravia core interesująca (szczególnie w wymiarze pure stream 80mb/s), ciekawi mnie jak będzie reagować rynek. Podsumowując jestem bardzo zadowolony z zakupu i szczerze polecam niezdecydowanym.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko czego oczekujecie od nowoczesnego TV

164 cm (65") 08.10.2021 Autor: Kamil K

Bardzo dlugo przymierzalem sie do zmiany TV a fakt ze do tej pory bylem zadowolonym posiadaczem plasmy Panasonic tym bardziej mi utrudnial wybor. Bylem juz bliski zakupu oled panasonic TX-65HZ1500E z ubieglorocznej lini ale niestety nadal soft jest ponizej tego co powinien posiadac nowoczesny TV. W tym aspekcie Sony mnie nie zawiodł i Google TV świetnie sie sprawdza. Tak samo bardzo mile jestem zaskoczony jakoscia obrazu , bo przecież o to przede wszystkim chodzi w TV . Jeśli ktoś do tej pory jeszcze jest posiadaczem najlepszych matryc jakie do tej pory byly czyli plazm, to chcialem powiedzieć ze mamy w koncu godne zastepstwo .I jeszcze jedno co mnie bardzo pozytywnie zaskoczylo to dźwięk, wow jak na TV to super. Szczerze polecam , naprawde udana seria. Brawo Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY to jest to!

164 cm (65") 07.10.2021 Autor: Piotr 70

Trzy tygodnie temu kupiłem ten tv. Powiem krótko; jeśli jesteście Państwo posiadaczami tego telewizora z tegorocznej, najnowszej lini XR to macie super jakość, nienachalny elegancki design no i prestiż...,za prawie porównywalną cenę w stosunku do konkurencji. (zawsze można trafić też fajne weekendowe i okresowe promocje które robi Sony).

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor SONY

164 cm (65") 04.10.2021 Autor: Marek 56

Uważam że TV SONY są najlepsze . Gorąco polecam wszystkim .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony oled 4K XR

139 cm (55") 02.10.2021 Autor: Meg333

Moj zakup zostal zrobiony na 3 Dani przed wyjazdem do Anglii z ktorego jestem zadowolona poniewaz zrobilam present swoim rodzicom.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wiele nowoczesnych funkcji i foskonała kolorystyka

139 cm (55") 26.09.2021 Autor: slonko12

Kupiłem około 2 tygodni temu wraz z soundbarem HT 700 i jestem zadowolony z telewizora. Świetna jakość obrazu i rewelacyjna jakość dźwięku. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wow efekt

195 cm (77") 24.09.2021 Autor: Xtr6

Przesiadłem się z plazmy Panasonica i jestem w szoku jak technologia szybko mknie do przodu. Dla mnie „bomba”

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowicie dobry obraz

164 cm (65") 23.09.2021 Autor: MirasDudas

Cały czas poznaję ten TV, ale robi na mnie coraz większe wrażenie. Do tej pory miałem telewizory Samsunga, ale już widzę, że Sony to wyższa liga.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy wybór dla kinomaniaka w 2021?

164 cm (65") 22.09.2021 Autor: Mirek80

Telewizor mam od niecałego miesiąca, więc coś niecoś mogę już napisać. Konfiguracja jest zrozumiała i szybka, nie napotkałem żadnych nieprzewidzianych problemów. Jakość obrazu jest po prostu niesamowita - szczególnie w ciemnym otoczeniu - i prawdą jest że z OLEDa nie da się już wrócić do "zwykłego LEDa". W trakcie dnia jest również OK, ten model w rozmiarach 65" i 55" jest jedynym (stan na wrzesień '21) telewizorem OLED który ma powłokę antyodblaskową (77" nie ma tej powłoki). Zdarzało mi się oglądać go w słoneczne dni i w mojej opinii jest wystarczająco jasno, nie trzeba zaciągać zasłon itd, myślę że jeśli tylko nie pada na niego bezpośrednio słońce, to będzie OK. Kąty widzenia perfekcyjne. Kontrast perfekcyjny. Wąska tafla ekranu robi wrażenie, jest grubsza część z elektroniką ale wszystko się gustownie komponuje w całość. System dźwiękowy to jest coś co mnie najbardziej zaskoczyło, czytałem przychylne recenzje wiec wstrzymałem się z zakupem soundbara i chyba nie będę go kupował - myślę, że dla zdecydowanej większości to co oferuje telewizor będzie w zupełności wystarczające. W moim odczuciu dźwięk jest czysty, dialogi zrozumiałe, bas wystarczająco głęboki. Google TV w Polsce jeszcze nie działa tak dobrze jak w USA (jest mniej funkcjonalne i nie rozumie tylu poleceń), ale myślę że i tak jest w porządku i przede wszystkim daje możliwość instalacji bardzo wielu różnorodnych aplikacji. Wyszukiwanie głosowe to wygodna sprawa. Jak już przy sterowaniu jesteśmy, wyższy model A90J ma podświetlanego pilota - można go również dokupić osobno i sparować z A80J i myślę że to fajna rzecz jeśli ktoś lubi oglądać w ciemności (a w końcu OLEDa warto). Dla graczy - warto wiedzieć o braku VRR choć Sony obiecało, że będzie aktualizacja która tą funkcjonalność przyniesie (pewnie wtedy gdy będzie to również dostępne dla konsoli PS5, słyszałem coś o końcu '21). Ja gram niewiele więc nie traktowałem tego priorytetowo, może dla kogoś kto głównie gra i komu nie zależy na Google TV warto się rozejrzeć wśród innych producentów OLEDów? Ja wybierałem pomiędzy Sony A80J i Samsungiem QN91A (z podświetleniem MiniLed) i po tym miesiącu jestem przekonany że dokonałem właściwego wyboru :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele możliwości

139 cm (55") 22.09.2021 Autor: Bruno11

Zakupiłem kolejny TV Sony ponieważ są bezbłędne z czego jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest SUPER

139 cm (55") 22.09.2021 Autor: KRIS1959

Kupiłem go parę tygodni temu i z soundbarem w zestawie wizja i fonia jest boska :))

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest niesamowity

139 cm (55") 22.09.2021 Autor: Marko2

Kupiony miesiac temu świetny wygląd mnóstwo ciekawych funkcji chociaz jeszcze nie wszystkie ogarnięte prosty w obsłudze No i ten dźwięk super

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SuperTV

164 cm (65") 21.09.2021 Autor: MacHanack

Telewizor przewyższył moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Montaż, konfiguracja, obsługa intuicyjne. Świetna jakość obrazu i dźwięku. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nowoczesny ale nieskomplikowany

139 cm (55") 21.09.2021 Autor: Snimag120

Kupiłam miesiąc temu po wizycie w salonie Sony. Jestem zadowolona, lekki, ładny, prosty, ma bardzo dobry dźwięk a obraz (wiadomo zależy od dostawcy sygnału) pierwsza klasa. Tylko cena nadal wysoka, stąd gwiazdka w dół

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
23.09.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska
@Paula

0

Świetny telewizor

164 cm (65") 20.09.2021 Autor: dk38

Kupiłem miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony. Piękny obraz, dobry dźwięk, system operacyjny płynnie działający bez zarzutu. To mój trzeci telewizor Sony i zawsze bez zarzutu. Uważam model A80J za bardzo dobry wybór w relacji cena jakość. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz

164 cm (65") 19.09.2021 Autor: Emso

Na pewno top w telewizorach! Robi wrażenie, a obraz 4K łałł.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super Oled

164 cm (65") 18.09.2021 Autor: gavis

Tv kupilem niedawno , obraz, dzwięk świetne. Mnostwo funkcji przydatnych, aplikacje dedykowane smigaja, polecam ten tv.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękne kolory

164 cm (65") 18.09.2021 Autor: MaMarta

Telewizor ma piękne kolory i głębokie czernie. Zaskakująco dobrze działa upscaling materiału do jakości podobnej do 4k.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony

164 cm (65") 14.09.2021 Autor: Trot00

Najlepszy z dostępnych. Posiada wszystko, co chciałam mieć. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny stosunek jakości do ceny!

195 cm (77") 12.09.2021 Autor: Nomad72

Świetny telewizor. Posiadałem Sony 55" LED i chciałem zmienić koniecznie na OLED 65A90J, który jest perfekcyjny w każdym calu... ale za niewiele większą kasę można mieć aż 77" - a to już jest b. duża zmiana w stosunku do 55". Po przeczytaniu testu na HDTV Polska mój wybór padł na 77A84J. Ten model jest świetnie wykonany, ma 3 różne możliwości ustawienia nóżek, b.szybki system, banalną obsługę, no i oczywiście powalającą jakość obrazu. Obraz 4K wygląda świetnie, super działa z PS5 i bardzo dobrze skaluje z FHD do 4K. Posiada zaskakująco dobry dźwięk - chociaż to ma znacznie drugorzędne - i tak go podpiąłem pod kino domowe. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i mogę go gorąco polecić. Zrobię jeszcze profesjonalną kalibrację, żeby wycisnąć z niego maxa. Jedyna uwaga: pilot mógłby być podświetlany - taki jak w A90J.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest naprawdę dobry

164 cm (65") 12.09.2021 Autor: Grzed53

Telewizor użytkuję od 2 tygodni więc ostateczna ocena może być przedwczesna. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Posiada wiele bardzo przydatnych funkcji, obraz jest bardzo dobry podobnie jak i prezencja. Początkowo dźwięk był mało atrakcyjny jednak okazało się, że była to wina dekodera telewizji kablowej i można to zmienić stosując odpowiednie ustawienia. Teraz jest OK.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony zawsze górą !

139 cm (55") 12.09.2021 Autor: Cartronic

Zakupiony tv dopiero po podłączeniu do aplle tv pokazuje klasę samą dla siebie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jeden z najlepszych TV Oled na rynku !!

139 cm (55") 12.09.2021 Autor: Madamczyx

Kupiłem model a84J jest to lekko usprawniona wersja a80J. Pod względem jakości obrazu i dźwięku to istny top, wraz z modelem a90J. Wcześniej posiadałem LG Oled B8 już ten TV, pokazał jak piękny może być obraz, jednak w porównaniu z a84J, to kolejny poziom wyżej. Jakość wykonania również premium. Szkoda tylko, że w tej cenie nie ma podświetlanego pilota, tak jak w modelu a90j, można sobie go dokupić za 300 zł, ja tak zrobiłem ale to minus dla Sony, że nie ma go w zestawie. Polecam ten TV, dla wszystkich koneserów obrazu i dzwięku w filmach i grach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

164 cm (65") 11.09.2021 Autor: kryszas

To mój kolejny telewizor od Sony. Matryca OLED robi fenomenalne wrażenie. Obraz idealny. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szybki procesor sprawia że Google TV chodzi bardzo płynnie. W porównaniu ze starym telewizorem dużym zaskoczeniem na plus jest też dźwięk z wbudowanych głośników.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest świetny

139 cm (55") 10.09.2021 Autor: Bokton

Kupiłem miesiąc temu, sprzęt jest super ma wiele możliwości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada fajne funkcje

164 cm (65") 09.09.2021 Autor: Couore

Bardzo się cieszę z zakupu tego produktu, pracuje świetnie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest łatwy w obsłudze dla osoby początkującej

139 cm (55") 08.09.2021 Autor: DOM AMEKI

Bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku, łatwe w obsłudze menu za pomocą pilota, choć niektóre przyciski na pilocie są małe. Bardzo dobre rozwiązanie z małym ekranem w prawym górnym rogu, gdy się przegląda kanały.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

spełnia oczekiwania

139 cm (55") 07.09.2021 Autor: Bartoszko

TV spełnia pokładane oczekiwania TIP-TOP. dobrze wydane pieniądze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

POSIADA DOBRE FUNKCJE

164 cm (65") 07.09.2021 Autor: BERTA NO1

KUPIŁEM TYDZIEŃ TEMU I JESTEM ZADOWOLONY UDANY PRODUKT

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz

139 cm (55") 06.09.2021 Autor: Ringojeb

Obraz ogień czarny jest jak smoła... w nocy... na odludziu :D

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonala jakosc obrazu

164 cm (65") 05.09.2021 Autor: Jerzy2021

Bardzo jestem zadowolony z zakupu.Polecam ten produkt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny wybór do kina domowego

195 cm (77") 31.08.2021 Autor: Andnic

Jakość obrazu robi wrażenie, TV prosty w obsłudze i dobrze współpracujący z urządzeniami peryferyjnymi. Ogromny plus za przewodnika instalacji, nie ma opcji aby pobłądzić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały TV!

164 cm (65") 30.08.2021 Autor: JacekKedzierski

Kupiłem telewizor 65" podczas promocji, więc cena w stosunku do jakości wyszłą bardzo dobrze. Jedyny minus to że nie mogę go użyć jako głośnik centralny co jest możliwe tylko w 90J. Jeśli chodzi o obraz, jego jakość, szybkość matrycy, funkcje startu i używalności to jest to doskonały wybór, z którego jestem bardzo zadowolony. Z czystym sumieniem polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam.

164 cm (65") 29.08.2021 Autor: Jachty

Kolory idealne super działa AirPlay. Polecam Super cienki intuicyjna obsługa

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie

164 cm (65") 28.08.2021 Autor: Jacekopony

Telewizor ok ładnie wykonany idealny obraz oraz jakość dźwięku

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super

195 cm (77") 27.08.2021 Autor: pawlak64

bajer wspaniała jakość top model bajka polecam jest najlepszy

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

nowa zabawka

195 cm (77") 26.08.2021 Autor: jerzymir

ładna nowa zabawka, budzi zazdrość narodu, nie potrafię jeszcze korzystać z wszystkihc funkcji, ale ładnie się prezentuje.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
30.08.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Spełnia w 100% oczekiwania.

139 cm (55") 22.08.2021 Autor: Dycha

Kupiłem tydzień temu, po 14 latach użytkowania Sony KDL 40 HX800. Różnica ogromna z racji postępu technicznego . Na początek wrażenie niesamowite. Wszystkie funkcje w zupełności wystarczające.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie do końca super

164 cm (65") 21.08.2021 Autor: AdamSony01

Jest ok, ale brakuje podświetlanego pilota. Powinien być dla całej serii XR. Brak wsparcia dla starszych urzadzen typu dvd (component video). Niepotrzebne aż 3 gniazda antenowe. Dźwięk tylko OK, od telewizora premium marki Sony, spodziewałem się więcej. Po postawieniu na nózkach, nie ma miejsca na soundbar.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mistrzostwo w każdym calu

195 cm (77") 09.08.2021 Autor: Bliźniak73

Co tu pisać, jakość obrazu i dźwięku szokująca, nawet soundbar leży w szufladzie niepodłączony. Miałem kupić 65 A90 cali, ale na szczęście sprzedawca mnie oświecił i jest 77. Polecam. Jedyny minus to pilot., który w 90 jest podświetlany, gadżet, ale byłoby miło, Sony popraw się.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

195 cm (77") 30.07.2021

Czasami myślę że to było naprawdę tanio za taki produkt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja, wszystko SUPER !

195 cm (77") 24.07.2021 Autor: romanus19

Produkt Najwyższej Jakości. W Pełni wykorzystuje Moc PS 5 . Obraz , kolory , kontrast i czarna jak smoła czerń - REWELACJA ! TV wart każdej wydanej złotówki. POLECAM !

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękny obraz

164 cm (65") 22.07.2021 Autor: Janek56

Jak na razie jestem zadowolony z produktu chociaż obawiam się jak długo będzie działał. Dużo wpisów jest o wypalaniu pikseli. Wysłałem zapytanie na ten temat do serwisu ale chyba mnie z ignorowali bo nic nie napisali.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz

164 cm (65") 09.07.2021 Autor: Janek56

Kupiłem go wczoraj. Nie mam jeszcze pełnej wiedzy na temat tego produktu

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Uszkodzony internet w tv

164 cm (65") 08.07.2021 Autor: gusjew

Nowy a nie działa kupiony w salonie Sony i nie widzi internetu (kabel,wifi) a bez internetu w takim telewizorze nic nie zrobisz

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
12.07.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Opisany problem związany z niepoprawnym działaniem sieci internetowej można spróbować rozwiązać samodzielnie, stosując się do
zaproponowanych poniżej kroków zaradczych.
Proszę upewnić się, iż router jest ustawiony w kanałach od 1 do 11 włącznie.
Nastawieniami zajmuje się bezpośrednio, w formie zdalnej dostawca sygnału internetowego.
Dodatkowo zachęcam do wykonania lekkiego resetu z pilota - przy włączonym odbiorniku naciskamy i przytrzymujemy przycisk power przez 7 sekund, puszczamy.
Odbiornik wyłączy się i włączy ponownie. Reset ten nie powoduje utraty danych zapisanych uprzednio w Tv.

Pomocne może okazać się poprawne ustawienie daty i godziny wedle poniższych kroków:
https://bit.ly/3wEgelI

Warto upewnić się, iż wgrana aktualizacja jest najnowszą (do sprawdzenia w Pomocy technicznej odbiornika):
https://bit.ly/3huMdQZ
oraz dokonać resetu do nastawień początkowych.

W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.


Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Posiada pełny zestaw funkcji

139 cm (55") 08.07.2021 Autor: Zbigi244

Kupiłem 2 tygodnie temu jestem bardzo zadowolony ,jest super

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zgodnie z oczekiwaniami od Sony Bravia OLED

164 cm (65") 22.06.2021 Autor: Jarek zegarek

Bardzo dobry produkt za cenę z górnej półki. Dla mnie najważniejszym wyróżnikiem było zachowaniu głębi barw i czerni przy oglądaniu nie ma wprost obrazu. Pod tym względem przypomina mi moją poczciwa plazmę Pioneer 50’. O wiele lepszy od nie starej Bravii LED 55’.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obraz i dźwięk

195 cm (77") 18.06.2021 Autor: Oli59cpx

Dobry wygląd i działanie aplikacji. Świetna jakość obrazu i dźwięku

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry wybór

139 cm (55") 10.06.2021 Autor: lesiopm

Zanim zdecydowałem się na zakup poświęciłem kilka tygodni na research. Ten model idealnie wpisał się w moje potrzeby. Łatwa obsługa, obsługa aplikacji Google, świetny obraz i bardzo dobry dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony 77A84J

195 cm (77") 03.06.2021 Autor: Mario3377

Rewelacyjny obraz i dźwięk, nie widziałem lepszego obrazu na innych dostępnych w sklepach TV w podobnej cenie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY BRAVIA XR-A84J

164 cm (65") 12.05.2021 Autor: Densik

Telewizor spełnia moje oczekiwania , jednym słowem Super sprzęt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie