187

4.8 na podstawie 187 recenzji klientów

161
16
6
0
4
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Obraz jest fantastyczny

KD-65A8 21.12.2020 Autor: thrasher666

TV kupiłem 2 dni temu, obraz jest niesamowity, obsługa bardzo łatwa, jedyny problem, to fakt, że siedzę i gapię się cały czas w telewizor :)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Sony Brawia

KD-65A8 24.11.2020 Autor: Malgosia

Generalnie telewizor super, obraz i dziwięk rewelacja. Jednak jak za tą cenę powinien działać bez zarzutu a nie równo po miesiacu przestać działać. Nie pomaga nawet reset :(

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 188

Modele

0

ogólnie telewizor oceniam dobrze chociaż soft

KD-65A8 25.09.2021 Autor: Hamerapl

Problem z softem telewizora kilka razy wymagał zresetowania do ustawień fabrycznych z powodu braku połączenia z WiFI plus nie synchronizuje się z dekoderem Canalplus

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny zakup

139 cm (55") 23.09.2021 Autor: alex0229

Doskonałe zakup Obraz jak żyletka Piękny dźwięk Dużo aplikacji

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super TV

139 cm (55") 21.09.2021 Autor: Kawasakizg1200

Fantastyczny telewizor mimo, że drogi ale warto. Fantastyczny dźwięk,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV SONY

KD-65A8 14.09.2021 Autor: HMSony

TV ok. Ale zdecydowałbym się na większy teraz coraz tańsz.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyświetla niesamowity obraz

139 cm (55") 12.09.2021 Autor: rudzin

Używam od miesiąca, w porównaniu do mojej poprzedniej Bravi to przeskok do innej epoki. Obraz wyświetlany z XBOX niemal bez opóźnień, funkcja HDR no i ARC to coś co musi mieć współczesny TV. Ale to nic przy obrazie jaki generuje. Czarne jest po prostu czarne, a białe jest białe. Dźwięk ok choć i tak puszczam przez soundbar JBL

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny odbiór

KD-65A8 04.09.2021 Autor: Daro123

Bardzo dobry odbiór ale wolałbym więcej cali. 65 dla mnie za mało mimo że nie duzy salon

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ok

139 cm (55") 03.09.2021 Autor: Donkreto

Wszystko jest w porządku to jest to czego szukałem do grania i oglądania Netflixa.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak zwykle nie zawiodłem się na zakupie.

KD-65A8 15.08.2021 Autor: kamyk41

Polecam jestem zadowolony z tego zakupu . Czekam jeszcze na kalibracja, ale i tak jest świetnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

działanie TV

KD-65A8 10.08.2021 Autor: gs11

1. Zawiesza się i nie reaguje na pilota, trzeba go wyłączyć i po kilku minutach sam się włącza 2. Nie działa USB, nie widzi większości lub często nawet wszystkich plików 3. czasami sam się włącza 4. czasami wchodzi w tryb pojawiania się czarnego ekranu, tzn co minutę pojawia się czarny ekran z napisem BRAVIA i trzeba nacisnąć np BACK w pilocie

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada odpowiednie funkcje

139 cm (55") 28.07.2021 Autor: Sonia2021

Użyteczny sprzęt domowy, rozbudowNa regulacja, prosta w użyciu, domyślna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zakup

164 cm (65") 22.07.2021 Autor: Bolesław pan

Kupiony telewizor za tak wysoką kwotę powinien być wyposażony w dodatkowe gniazdo słuchawkowe nie kolidujące z odbiorem foni ogólnej,w obecnej wersji albo słucha niedosłyszący na słuchawkach albo zdrowy na foni ogólnej.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony OLED a8

KD-55A8 17.07.2021 Autor: Glaka

Świetny bardzo dobry znakomity fantastyczny w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak trybu wyświetlanie SPORT

KD-55A8 04.07.2021 Autor: Waldis

Telewizor ok, telewizja w HD wygląda jak na plazmie Panasonic. Za to materiały 4K z innych źródeł niż TV biją na głowy plazmy. Szkoda, że firmowe tryby po za jednym kinowym nie są do niczego przydatne. Pokazują jak można przejaskrawić obraz w lewo lub prawo i tyle. Trzeba się nawalczyć z ustawieniami ręcznie, żeby dało się oglądać. Powinno być z 6-8 predefiniowanych ustawień. No i brakuje trybu sport, a na dostępnych jakie są w TV wbudowane, to obraz wygląda tak, że chciałem go oddać do sklepu. Dźwięk super - nie potrzeba soundbarów.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry

164 cm (65") 02.07.2021 Autor: jozefmiko

godny polecenia dobry obraz dobry dzwięk ogólny wygląd OK.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony KE 8A

139 cm (55") 01.07.2021 Autor: Klient rtveuroagd

Telewizor ok, obraz na początku użytkowania bardzo ładny, mam porównanie z LCD sony. Niestety po tygodniu użytkowania pojawiły się migające poziome pasy a obraz zaczął migać. Aktualnie tv jest w serwisie. Zobaczymy czy to była wada fabryczna czy po tygodniu zdążyło się już coś popsuć

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko co powinien mieć tej klasy sprzęt

164 cm (65") 16.06.2021 Autor: KeramW

Przeszedłem w Plazmy na OLED Sony , obraz bardzo dobry, jakość dźwięku również. Ogólnie telewizor godny polecenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Teewizor jak się patrzy!

KD-55A8 14.06.2021 Autor: Kris123

Świetny obraz, intuicyjna obsługa, bezproblemowe użytkowanie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Klasa sama w sobie

164 cm (65") 12.06.2021 Autor: Maciek1212

Po 8 latach mój samsung, przyszedł czas na zmianę. Wybór padł na OLED'a Sony. Jestem pod wrażeniem jakości zarówno obrazu jaki i dźwięku, telewizor spełnia wszystkie moje oczekiwania. POLECAM

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trudno do czegoś sie przyczepic

164 cm (65") 02.06.2021 Autor: Voodoo

Używam ok 2 tyg, obraz „żyleta”, czarny jest czarny :-), proste podłączenie i konfiguracja, intuicyjne menu, sieć Lan śmiga . Jak miałbym sie do czegoś przyczepic to dźwięk, od lat korzystam z soundbara i myslalem ze przy nowym TV nie będę musiał ale jednak roznica jest bardzo duza. To co najważniejsze, czyli obraz jest fantastyczny. Moze jestem starej daty ale brakuje mi normalnej instrukcji, takiej papierowej do poczytania. I jeszcze jedna rzecz - bardzo krótki kabel zasilający. Przy montażu telewizor sprawia wrażenie bardzo delikatnego - ekran ma z 5 mm i trudno jest dobrze złapać wiec troche nerwów kosztowało powieszenie sprzętu :-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

164 cm (65") 29.05.2021 Autor: TomiRun

Telewizory Sony są bardzo, bardzo, bardzo, bardzo Ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ostrożność

164 cm (65") 22.05.2021 Autor: marosik22

Byłoby wszystko super gdyby po dwóch tygodniach od zakupu pojawiła się usterka matrycy OLED:(

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor, polecam wszystkim.

164 cm (65") 22.05.2021 Autor: Pedro 73

Mam ten telewizor od niedawna, jestem bardzo zadowolony. Super realistyczny obraz i niesamowity dżwięk. Polecam wszystkim koneserom jakości obrazu i dżwięku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

A8 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR)

KD-55A8 17.05.2021 Autor: Zosia

Telewizor bardzo ale to bardzo mnie zaskoczył czystością obrazu, dźwiękiem oraz łatwością obsługi. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny obraz i dźwięk

164 cm (65") 11.05.2021 Autor: Przyprawy Świata

Super obraz i głęboki dźwięk niewymagający subwofera

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fantastyczny telewizor.

KD-55A8 08.05.2021 Autor: Darek9966

Kupiłem go kilka miesięcy temu i jak na razie nie mam zastrzeżeń. Spełnia wszystkie oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak projekcji ekranu z laptopa po wifi

KD-55A8 17.04.2021 Autor: collega

Ekran i dzwiek super ale brak takiej opcji jak projekcja ekranu po wifi to zart przy tej klasie i cenie telewizora mam 2 inne tv samung i lg oba razem kosztowaly mniej niz polowe ceny sony a8 i w obu dziala ta funckja bez problemowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor

139 cm (55") 06.04.2021 Autor: Pawel66

Nie minął jeszcze miesiąc użytkowania. Pierwsze uwagi. Treści poniżej HD wyglądają średnio. HD i 4K rewelacyjnie. Jeszcze nie wszystko rozgryzłem ale sygnał z laptopa nawet HD nieostry i mało płynny. Jak na TV bardzo dobry dźwięk nawet dość dobrze słychać basy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

cena adekwatna do jakości sprzętu

KD-55A8 05.04.2021 Autor: Zibi xxx

zakupiony dwa tygodnie temu spełnia oczekiwania - super obraz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Telewizor Sony A8

KD-55A8 02.04.2021 Autor: baniol

Kupiłem ten produkt 3 msce.temu. Jestem z niego bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super obraz

KD-65A8 29.03.2021 Autor: Mariusz7777

Kolory w TV takie jak powinny być piękne i naturalne .Jakość wykonania ,perfekcyjna .W promocji minus 1200 zł to cena szok Super OLED za 7900 nic dodać Tym razem media exspert wykosił konkurencję .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka cena aba jakość produktu

KD-65A8 27.03.2021 Autor: Ekspert 190

Udało mi się kupić na święta i to był zły wybór telewizor awaryjny android zamula nie polecam nikomu Sony

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Android w TV może zrobić cię w jajo

KD-55A8 14.03.2021 Autor: bodek27

Kupiłem miesiąc temu i nagle w aplikacjach zniknął głos. Np. Ipla bez głosu, albo Netflix. jakoś mnie oświeciło, że może trzeba zaktualizować system. Ale w tej wersji systemu (Androida) funkcja aktualizacji jest w zupełnie innym miejscu niż mówi instrukcja, która odnosi się do jeszcze starszej wersji systemu. Cudem znalazłem, gdzie się ten badziew za 6 tysi aktualizuje. Inaczej do tej pory mógłbym tylko oglądać nieme kino. Gratuluję producentowi.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz najwyższej jakości

KD-55A8 06.03.2021 Autor: fosek

Obsługa intuicyjna, mnóstwo funkcji, Android szybki a obraz i dźwięk rewelacyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo polecam ten produkt tv sony cali a8

KD-65A8 02.03.2021 Autor: Krzyszjas

Borykałem sie z wyborem tv oled patrząc na modele ceny i firmy które są w czołówce światowej przeglądając fora sklepy wyborem tv sony cali a8 i jestem bardzo zadowolony z tego wybór chodź były firmy rywalizujące lecz firma technologia firmy Japonii przewyższa konkurencji obraz i dźwięk jest obłędny można by było jeszcze mieć podświetlenie pilota lecz proponuję każdemu kto szuka bardzo dobrego tv w technologi 21 wieku

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

KD-55A8 02.03.2021 Autor: Mar725

Wiedziałem że na Sony można liczyć... obraz już od początku mnie urzekł swoją głębią i niesamowitym kontrastem... funkcjonalność? Wspaniała, to nie tylko telewizor ale super urządzenie multimedialne... Youtube, netflix, HBO, albo filmy wakacyjne z dysku z Gopro... nie ma problemu, wszystko działa jak należy!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OKI

KD-55A8 13.02.2021 Autor: Bodek1965

Jest OK no i w ogóle duży taki, że hoho i kolorowy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

obraz bardzo realistyczny

KD-65A8 12.02.2021 Autor: Rafi78

Jeden z najlepszych O-ledów na rynku. Postawiłem na tą markę jako wiodącego producenta matryc. Warto dopłacić więcej by cieszyć się perfekcyjnym obrazem i dzwiękiem.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony jedna drzazga do super tv

KD-65A8 12.02.2021 Autor: Okeedokee

W zasadzie same zalety które zakresie poniżej... jednak ciśnie mi się jedna kwestia - kupując tv za 10000zl pilot nie jest podświetlany!!! Tańsze tv mają a tu.... no cóż Sony zaoszczędziło ;) a klient ma niesmak... no ale dla mnie liczy się obraz i dźwięk a tutaj nie ma już zastrzeżeń.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przyzwoity dźwięk

KD-65A8 09.02.2021 Autor: and4y

Zdecydowałem się na zakup Sony ze względu na dźwięk. Cztery głośniki (2x10W i 2x5W) zespolone z matrycą, matryca wibruje, przez co dźwięk słyszalny jest ze środka ekranu a nawet jakby przesuwał się i podążał za osoba mówiącą. Moc głośników dla mnie wystarczająca. Posiadam A8 od dwóch miesięcy, jeden raz na początku się zawiesił. Był konieczny ponowny restart jak w przypadku pierwszego uruchomienia. Pilot do telewizora (według mnie) mógłby być bardziej designerski. Sam telewizor elegancki, w dolnej części cienki pasek z logo i delikatną białą diodą zaświecającą się na chwile podczas włączenia i obsługi TV. Menu telewizora na androidzie, rozbudowane. Jakość obrazu, kolory, ostrość, górna półka. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonałe wykonanie, rewelacyjny obraz

KD-55A8 09.02.2021 Autor: Artur S

Telewizor użytkuję od początku stycznia 2021. Jedyne uwagi dotyczą sterowania pilotem innych urządzeń. Obraz, dźwięk nienaganny!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny

KD-55A8 08.02.2021 Autor: sikorek0

Cenie ten telewizor za jakość obrazu i świetny dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Intuicyjne menu

KD-65A8 07.02.2021 Autor: norbi1507

Bardzo dobra firma co gwarantuje jakość. Trafione z zakupem w 10.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

A8 OLED

KD-55A8 07.02.2021 Autor: xal45

TV od 2 tygodni sprawuje się zgodnie z oczekiwaniami. Z wad to: pilot....wg mnie zupełnie nieergonomiczny, za delikatny, przyciski malusieńkie jak dla dziecka...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kino w domu

KD-65A8 06.02.2021 Autor: Miki 5504

Do tej pory w odbiornikach telewizyjnych zwracałem uwagę tylko na jakość obrazu. Dzisiaj wiem jak duże znaczenie ma również dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwa obsługa dużo fajnych funkcji

KD-55A8 05.02.2021 Autor: Mixol99

Bardzo dobry zakup, gry na ps4 wymiatają . Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Radość

KD-55A8 04.02.2021 Autor: Piotr555

Spisuje się znakomicie, świetny obraz, dźwięk. łatwość obsługi.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry ale Android musi byc lepszy:)

KD-55A8 02.02.2021 Autor: Saikon

Telewizor jest super. Wyglad, jakosc bardzo dobra. Jeden minus to ze czasami air play zacina sie i wifi sygnal, aby to naprawic zawsze musze robic restart co 2-3 dni telewizora. mam nadzieje ze ten fix bedzie zrobiony w nastepnych updejtach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy

KD-65A8 02.02.2021 Autor: Wiktorzpolski

Bardzo dobry telewizor pod każdym względem. Obraz, dźwięk obsługa

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wizualnie bardzo ładny

KD-55A8 01.02.2021 Autor: maniek73

Jestem zadowolony z zakupu tego telewizora Mam tylko problem bo również kupiłem soundbar SONY i mam problem aby je zespolić tak aby wszystko działało na jednym pilocie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Full wypas jeśli chodzi o funkcje.. I obraz bez za

KD-65A8 01.02.2021 Autor: komo2171

Odkąd go mam nie potrzebuję innego, ściany prawie brakło, ale ...Za ten obraz i dźwięk warto było.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ogolna

KD-55A8 01.02.2021 Autor: MrDabolina

w pełni spełnia oczekiwania, po podłączeniu sundbaru sony absolutnie wystarcza do 20 metrowego salonu,

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

KD-55A8 26.01.2021 Autor: Elektryksam

Bardzo dobry wybór, dobra jakość obrazu i dźwięku. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze

KD-55A8 25.01.2021 Autor: szpaaku

Jestem bardzo zadowolony z tv czysty obraz wygodne funkcje

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

stały nabywca marki sony

KD-65A8 25.01.2021 Autor: art7719

ponownie nie zawiodłem się na tym produkcie ,oczywiście droższy niż konkurencja ale jak ze wszystkim za markę też trzeba zapłacić

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor

KD-55A8 24.01.2021 Autor: Petroza

Świetny telewizor. Nic dodać nic ująć. Polecam zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor.

KD-55A8 23.01.2021 Autor: Januszek1234

Od paru tygodni telewizor służy swoim bajeczny obrazem i genialnym dźwiękiem, bez żadnych uwag czy choćby najmniejszych problemów. Jedynym problemem jest brak kanałów tv spełniających wymagania (fhd lub 4k)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz i dźwięk kryształ

KD-55A8 23.01.2021 Autor: pakotos

Kupiłem 2 tygodnie temu. Obraz powalający, dźwięk kinowy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony 65A8 SUPER

KD-65A8 23.01.2021 Autor: Glacho

Super jakość obrazu, fajna jakość dźwięku soundbar nie jestvkonieczny, łatwa obsługa nawet dla dzieci.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zachwycony użytkownik nowego TV Sony Oled

KD-55A8 22.01.2021 Autor: Tomasz_wroc

Witam. Jestem pod wrażeniem zakupionego sprzętu. Długo zastanawiałem się nad wyborem i dokonałem właściwego nabycia. Rewelacyjny dźwięk i obraz, android tv, mnogość przydatnych funkcji, sparowanie pilota z dekoderem. Można długi wymieniać. Pozdrawia zadowolony klient. Prawdziwa jakość to wiecej niż standard!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony Brawia Oled 55KDA8 nowoczesność i piękno

KD-55A8 22.01.2021 Autor: biegniew1

Kupiłem telewizor w sylwestra , od tej pory mam same pozytywne doznania związane z tym odbiornikiem . Odbiornikiem i nie tylko , bo jest to wielofunkcyjne urządzenie medialne . Jestem zachwycony jego jakością obrazu bo to najważniejsze, ale i nowoczesnością . Wspaniały telewizor polecam . Po prostu pierwsza klasa .

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pełna satysfakcja z zakupu telewizora

KD-65A8 21.01.2021 Autor: Blekitnajola

Korzystam z telewizora już miesiąc. Przy zakupie kolejnego telewizora brałam pod uwagę LG oraz Sony Bravię z uwagi na wieloletnie użytkowanie jego poprzednika. Wybrałam ostatecznie Sony Bravię, mogąc wreszcie zobaczyć w sklepie obraz i usłyszeć dźwięk. Kierowałam się przede wszystkim jakością obrazu i dźwięku, ale też innymi funkcjami. Nie zawiodłam się. Przepiękne kolory, odpowiednio stonowane, a nie przejaskrawione jak w niektórych telewizorach, dźwięk, który faktycznie wydobywa się z ekranu, wygodny i praktyczny pilot. Rewelacyjnie ogląda się filmy na Netfliksie. Po prostu w czasie pandemii zafundowałam sobie kino w domu. Oczywiście z dodatkowych funkcji korzystają również z przyjemnością moi synowie, np. z możliwości wbudowanego Androida. Skorzystałam również z promocji firmy Sony. Na razie uzyskałam akceptację wniosku. Uwaga dla korzystających z promocji: nie wyrzucajcie czasem opakowania z telewizora (trzeba wyciąć kody kreskowe). Polecam szczerze. Jestem zadowolona z zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor bez przepłacania

KD-55A8 21.01.2021 Autor: martiko

Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Cena nie odstrasza a jakość obrazu wyśmienita. Należy zwrócić uwagę na szeroki rozstaw nóżek, może nie zmieścić się na węższym stoliku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

KD-55A8 19.01.2021 Autor: Dorcia

Kupiliśmy jako rodzinny prezent świąteczny i jesteśmy bardzo zadowoleni

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Opinia

KD-65A8 18.01.2021 Autor: hankagr

Telewizor kupiliśmy miesiąc temu. Jesteśmy zadowoleni. Obsługa sprzętu bardzo prosta. Obraz piękny, ale tylko pod warunkiem, że macie dostęp do szybkiego Internetu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Intuicyjny w obsłudze

KD-65A8 17.01.2021 Autor: Marcur

Sprawdza się w połączeniu z telewizją NC + Łatwa edycja listy kanałów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość obrazu

KD-65A8 17.01.2021 Autor: Renia 1

Super obraz, super kolory, super dźwięk, łatwa obsługa

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duży gadżet

KD-55A8 15.01.2021 Autor: Sylka

Kupiłam telewizor przed Świętami.Wyraźny obraz,doskonałe kolory,świetne naglośnienie.Gaszę światło i czuję się jak w kinie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada świetny obraz i dżwięk

KD-55A8 15.01.2021 Autor: KRISTOFEREK

Super obraz , telewizor kupiony miesiąc temu bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super telewizor!

KD-65A8 14.01.2021 Autor: MP79

Telewizor kupilem w grudniu i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Super kolory i dźwięk no i bardzo ładnie sie prezentuje. Trafiłem na urodziny SONY i zwrócili mi 800 zł na konto. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Tv ma dużo różnych funkcji, posiada androida

KD-55A8 14.01.2021 Autor: Kasia 123

Telewizor kupiony niecały miesiąc temu, świetnie działa, obraz rewelacja, dźwięk super. Nic dodać nic ująć

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

TV QLED 55

KD-55A8 12.01.2021 Autor: Maćko44

Udało mi się kupić TV w ramach promocji. TV świetny. Wspaniały, czysty obraz QLED doskonale odzwierciedlający rzeczywistość, filmy na Cyfra+ i Netflix bajeczne w doskonałej jakości i przy Dolby dźwięku przestrzennym. Ale żeby nie było tak słodko, cena tv kosmiczna, czy warto wydać takie pieniądze....

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz i dźwięk wyśmienity

KD-55A8 12.01.2021 Autor: miklo

Jestem od dwóch tygodni zachwycony jakością obrazu.Do tej pory używałem telewizor SONY LED KDL-43WE755 który też spełniał moje oczekiwania, ale teraz poprawa czerni i kontrastu jest ogromna. Dźwięk współgra łącznie z soundbarem, dając rewelacyjne efekty.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie