58

4.5 na podstawie 58 recenzji klientów

40
14
0
2
2
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Bardzo dobry obraz

80 cm (32") 31.03.2019 Autor: Frunio

Używam zaledwie kilka dni ale już jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

świetny sprzet

80 cm (32") 26.01.2019 Autor: piko125 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

dobry kolejny produkt który zakupiłem. dobrze się sprawują jak do tej pory bez usterek

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 58

Modele

0

Dobry Sony

80 cm (32") 28.12.2021 Autor: Zxc16

Użytkuję ten TV od 3 lat około 10-13 godz na dobę, wszysto działa bez zmian jak w dniu zakupu po aktualizacji oprogramowania przystosował się do do nowego systemu tv naziemnej DVB-T 2/ HEVC

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Ma wszystko to czego się spodziewałem

80 cm (32") 24.06.2021 Autor: Jurwlo Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiony produkt, to jak zwykle doskonała japońska jakość. Ma wszystko to czego oczekiwałem, a nawet więcej. Podoba mi się intuicyjna obsługa. Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

aplikacje

80 cm (32") 18.05.2021 Autor: bobm_1962

Jestem zawiedziony, aplikacje zawieszone z których nie można korzystać. (zakupiłem pakiet "sport" z "Ipla" no i nie mogę z niego korzystać to jest skandal!

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
20.05.2021

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Opisany problem związany z niepoprawnym działaniem sieci internetowej można spróbować rozwiązać samodzielnie, stosując się do
zaproponowanych poniżej kroków zaradczych.
Proszę upewnić się, iż router jest ustawiony w kanałach od 1 do 11 włącznie.
Nastawieniami zajmuje się bezpośrednio, w formie zdalnej dostawca sygnału internetowego.
Dodatkowo zachęcam do resetu z pilota:
HOME-Ustawienia - Pomoc techniczna-Inicialzuj dane osobiste -Ok.

Warto upewnić się, iż wgrana aktualizacja jest najnowszą (do sprawdzenia w Pomocy technicznej odbiornika) oraz dokonać resetu do nastawień początkowych, gdy powyższe nie przyniesie rozwiązania problemu.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

TV

80 cm (32") 27.03.2021 Autor: Ireneusz45 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

TV 32 615 jestem bardzo zadowolony i chętnie polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

youtube

80 cm (32") 19.03.2021 Autor: Arus 37

kupiłem wczoraj i już jestem szczęściarzem świetny obraz

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
22.03.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Fajnie że można nagrywać przez Usb

80 cm (32") 19.03.2021 Autor: Rafi69 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Za niewielkie pieniądze fajny sprzęt. Posiadam ten telewizor od 16-tego lutego i jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry obraz, dużo funkcji, dźwięk średni

80 cm (32") 17.01.2021 Autor: Andpoh

Mam za krótko by by szczegółowo zrecenzować. Dodam póżniej

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry, ale...

80 cm (32") 29.12.2020 Autor: Feliks5 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor jest bardzo dobry, instalacja w sieci przebiegła płynnie, funkcjonuje bez zarzutu. Jednak przy zakupie powinienem otrzymać informację, że jego system operacyjny (nie Android!) nie umożliwia nowych instalacji. I tak nie da się np. używać HBO GO ani Horizon GO. O tym, że dalsze instalacje są niemożliwe dowiedziałem się dopiero od telefonicznego serwisu Sony...

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
03.01.2021

Dziękujemy za opinię.
Wszelkie sugestie ze strony Klientów są brane pod uwagę podczas pracy nad nowymi rozwiązaniami oraz wprowadzanymi aktualizacjami przez inżynierów Sony.
W razie kłopotów związanych z funkcjonowaniem odbiornika zachęcam do bezpośredniego kontaktu z linią wsparcia technicznego Sony:

Telefon: +48 22 30 60 694

E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com

Nasze linie są otwarte w godzinach 09:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku.

Pozdrawiamy,
Zespół Sony Polska

0

Świetny

80 cm (32") 29.11.2020 Autor: aozga

Ponieważ wielkość tv jest w okolicach 30cali (32), więc system HD Ready jest optymalny. Z prezentowanych w sklepie telewizorów Sony miał najlepszy obraz (zasługa elektroniki?). Bardzo pozytywne odczucia z eksploatacji!.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

KDL-32WE615.

80 cm (32") 11.10.2020 Autor: zadowolonyKlient Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Spełnia moje oczekiwania, brak uwag. Niezdecydowany polecam, szczególnie do niezbyt duży pokoi w mieszkaniach.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

naprawdę dobry

80 cm (32") 23.08.2020 Autor: dedy1955 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

zakup bardzo dobry, internet po wi-fi chodzi prawidłowo.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Niewielki telewizor ze sporymi możliwościami

80 cm (32") 30.07.2020 Autor: jotwoj

Telewizor wart swej ceny! Jakość obrazu - a do przekazu obrazu ma przecież służyć - naprawdę dobra

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Brak aplikacji do pobierania aplikacji.

80 cm (32") 13.07.2020 Autor: Rashey884 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Ogólnie jestem zadowolony . Niestety brak możliwości pobierania aplikacji. Żeby przejść do menu aplikacje trzeba najpierw wyłączyć inne podłączone urządzenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobra rozdzielczość i łatwe menu

80 cm (32") 24.05.2020 Autor: włodziara

dobra rozdzielczość i fajne intuicyjne menu oraz ładny wygląd.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz

80 cm (32") 17.05.2020 Autor: cyniek292

Sony to sony. Kto zna ten produkt to wie o czym mówię. Jakość obrazu jest doskonała. Czy telewizor ma 32 czy 65 cali. Do tego jeszcze prostota obsługi. Od lat posiadam Sony i raczej nie będę na tę chwilę zmieniał marki. Pozdrawiam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw dobrych funkcji

80 cm (32") 16.05.2020 Autor: rak61

Kupiłam tydzień temu i na razie działa sprawnie . Obraz super , dżwięk ok. Trochę gorzej z przeglądarką internetową ,mam podłączone przez wi-fi i zacina się

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wi-fi, elementy do karty zamiast dekodera

80 cm (32") 14.05.2020 Autor: Jerzy I Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony z produktu, jakość dziwięku mogła być bardziej wysublomowana.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obraz, obraz i jeszcze raz obraz

80 cm (32") 21.03.2020 Autor: Janek Kos Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obraz objezdza niejednego full hd. Dzwiek ok., plynnie yt, szybka reakcja na pilota, a teraz zeby sprobowac pisze z niego ta recenzje. Troche wolno, ale za to z podlaczona klawiatura i mysza.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Takie sobie, trochę przestarzałe urządzenie.

80 cm (32") 03.03.2020 Autor: rysbor

Kupiłem, bo zepsuł mi się 4 letni PHILIPS. Nie miałem w tym czasie innego wyboru.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam wszystkim jak zawsze tylko sony

80 cm (32") 24.02.2020 Autor: wasylis777

Posiadam mnóstwo urządzeń tej marki, polecam, najwyższa jakość wykonania i obrazu, tylko jedna firma dla mnie jeżeli chodzi o sprzęt

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały produkt z wieloma nowymi funkcjami

80 cm (32") 15.02.2020 Autor: DrMidoh17

Doskonały produkt z wieloma nowymi funkcjami umożliwiającymi dostęp do zdjęć, muzyki i filmów z telefonu komórkowego. To także aktualizuje oprogramowanie automatycznie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

80 cm (32") 02.02.2020 Autor: Gieras1984

Udało mi się to kupić jakiś miesiąc temu i bardzo się z tego ciesze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - WE61 LED HDR TV

80 cm (32") 02.02.2020 Autor: Paladyn Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiłem telewizor Sony i jestem bardzo zadowolony z niego

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw przydatnych funkcji

80 cm (32") 25.01.2020 Autor: Katarzyna 11 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo fajny telewizor, który ładnie się prezentuje ma super obraz i dźwięk. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Smart tv bardzo podstawowe

80 cm (32") 08.01.2020 Autor: Jarek1002 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jeżeli chodzi o smart tv to posiada dwa klawisze do netflix i YouTube i w zasadzie to wszystkie plusy. Nie ma możliwości ściągnięcia jakich kolwiek innych apek. Przeglądarka ? Bardzo słaba. Po 3 tygodniach w pilocie pojawiły się pierwsze problemy z klawiszami nawigacyjnymi. Nie jest to full hd tylko hd redy . Za taka cenę jednak już można się spodziewać o oczko wyżej z technologią. Koszmarny dziwiek ustawień niby dużo, ale mam wrażenie że to ma tylko wprowadzić w błąd . W zasadzie zalet żadnych nie znalazłem bo konkurencja oferuje to samo tylko te telewizory kosztują 900zl a nie 1300zl . Szczerze nie polecam .

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
13.01.2020

Witaj @Jarek1002, bardzo mi przykro z powodu Twojego niezadowolenia. Wskazany przez Ciebie model jest bazowym w ofercie Sony, jeśli zależało Ci na aplikacjach to znacznie lepszym wyborem byłby telewizor z systemem Android, oferujący dostęp do sklepu Google. Ten telewizor obsługuje rozdzielczość HD Ready, jednak informacja jest ogólnodostępna w specyfikacjach - https://bit.ly/36RzjoC. Co do dźwięku, to sam zwróciłeś uwagę, że ustawień jest bardzo dużo, więc są spore możliwości dostosowania dźwięku pod kątem swoich preferencji. ^Krzysiek

0

Opinia o tv Sony

80 cm (32") 08.01.2020 Autor: EmilCh Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Z tv jestem zadowolony, jakoś dźwięku i obrazu bardzo dobra. Na minus: brak możliwości odbioru hbo go oraz po tygodniu użytkowania tv trafił do reklamacji, ponieważ była uszkodzona matryca.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
13.01.2020

Witaj @EmilCh, bardzo mi przykro z powodu konieczności serwisowania telewizora. Ze swojej strony mogę jedynie zapewnić, że nie jest to standard i teraz wszystko powinno być OK. Co do aplikacji HBO GO, to faktycznie nie jest dostępna na tym modelu (jedynie model z systemem Android). Tutaj mogę zaproponować podłączenie zewnętrznego urządzenia HDMI, które mogłoby przekazywać sygnał z aplikacji na telewizor.

0

Chyba ma wszystko czego można wymagać od tewizora.

80 cm (32") 07.01.2020 Autor: Andre1954 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Stary telewizor wysiadł, zacząłem szukać nowego, bez wodotrysków i w umiarkowanej cenie /emerytura/. Kupiłem, o dziwo sam zainstalowałem i uruchomiłem wszystkie funkcje z internetem włącznie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

80 cm (32") 31.12.2019 Autor: henryka

Jest taki jaki chciałam mieć jest funkcjonalny i łatwy w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobra jakość produktu

80 cm (32") 22.12.2019 Autor: wpres1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

kupiłem i użytkuję. przywiązany do marki i do linii produktowej

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rzeczywiste, realne obrazy.

80 cm (32") 10.12.2019 Autor: Maciej77

Super produkt w super cenie. Bardzo dużo funkcji w telewizorze

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

funkca yt

80 cm (32") 09.12.2019 Autor: lord0905

Bardzo ładne obraz kupuje zawsze produkty sony gdyż są zawsze najwyszej jakości

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Godny polecenia

80 cm (32") 24.08.2019 Autor: KowTom Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem go niedawno, bardzo dobre nasycenie kolorów nawet w trybie oszczędny, największy minus brak możliwości dodania jak i Sony nie przewiduje aktualizacji swojego oprogramowania aby dodać app HBO GO.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

opinia o zakupionym TV KDL-32WE615

80 cm (32") 08.07.2019 Autor: zadrol Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

To produkt posiadający wszystkie interesujące użytkownika tv 32' o takich gabarytach funkcje (może poza pełną funkcjonalnością samej przeglądarki opera, która nie radzi sobie z video na pewnych stronach). Jest to tylko HD ready, ale przy dobrej jakości sygnału wejściowego wypada nieźle.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nowoczesność i elegancja

80 cm (32") 31.05.2019 Autor: voluminka

Bardzo dobry odbiór, obraz i dźwięk bez zarzutu, elegancki wygląd.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry obraz

80 cm (32") 31.03.2019 Autor: Frunio

Używam zaledwie kilka dni ale już jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wszystko czego potrzebowalem

80 cm (32") 27.03.2019 Autor: Marcin hrabia Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizor świetny,mimo że niedawno kupiony,sprawdza się doskonale,jedyny minus to to,że wszyscy chcą oglądać jednocześnie inne kanaly

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwagi

80 cm (32") 17.03.2019 Autor: juba Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dla mnie podoba się ujęcie w pilocie funkcji YouTube i Netflix

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Netflix i youtube

80 cm (32") 20.02.2019 Autor: Martazwa Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Telewizora używam od niecałego miesiąca. Jestem zadowolona z obrazu i dźwięku. Netflix i youtube działają bez zarzutu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny sprzet

80 cm (32") 26.01.2019 Autor: piko125 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

dobry kolejny produkt który zakupiłem. dobrze się sprawują jak do tej pory bez usterek

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

gubi wi-fi i nie mozna wyłączyć go z pilota

80 cm (32") 23.01.2019 Autor: ramirez00 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

kupiłem go miesiąc temu i nie jestem zadowolony gubi wi-fi

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
28.01.2019

@ramirez00, gubienie wifi zazwyczaj związane jest z automatycznym kanałem w ustawieniach routera. Telewizor niestety wrażliwy jest na jakiekolwiek zmiany w sygnale, więc zalecam ustawić kanał w routerze na stały z przedziału 1-11. Co do pilota - jest coś podłączone do TV przez HDMI (dekoder)? Zazwyczaj, jeśli TV nie reaguje na komendy pilota to związane jest to z niekompatybilnością sterowania przez HDMI z innymi urządzeniami. W takim przypadku wystarczy wyłączyć to sterowanie na TV albo na podłączonym urządzeniu.

0

Powrót do TV sony

80 cm (32") 03.01.2019 Autor: Przemysław

Długo szukałem TV do pokoju dla dzieciaków, jednak warto było poczekać i skrupulatnie szukać gdyż produkt spełnił moje oczekiwania. Doskonała jakość obrazu, ładny wygląd telewizora. Trochę ciężko przyzwyczaić się do funkcji w pilocie jeśli wcześniej używało się produktów konkurencji ale mam na to czas.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

to urządzenie ma wszystkie funkcje,które chciałam

80 cm (32") 28.12.2018 Autor: Anowi1999 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Ze sprzętu korzystam koło miesiąca i jestem bardzo zadowolona z jego funkcjonowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry telewizor smart tv

80 cm (32") 20.12.2018 Autor: Jan672

Kupiłem telewizor i jestem zadowolony działa bardzo dobrze

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry obraz

80 cm (32") 11.12.2018 Autor: Robert1111 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

W pełni spełnia moje oczekiwania. Wyróżnia się jakością obrazu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super TV ze stroświeckim pilotem

80 cm (32") 17.11.2018 Autor: agmi

tv bardzo udany, łatwy w obsłudze, intuicyjne menu, jedyny mankament to pilot jak dla mnie słaby taka cegiełka.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sprawdzona marka

80 cm (32") 14.11.2018 Autor: czarny51

to już trzeci tv od Sony i działa bez zastrzeżeń .Obraz ma dobry i funkcje ok

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

80 cm (32") 13.06.2018 Autor: Max83 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Fajny sprzęt tylko po podłączeniu zewnętrznych głośników i tychże głośników do wiezy trzeba manewrowac kablami żeby dźwięk szedł przez głośniki. Nie da się na raz bo się gryzie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

80 cm (32") 02.06.2018 Autor: Grzesiek27 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony kupiłem i narazie jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

80 cm (32") 29.04.2018 Autor: Janek09 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Posiada wszystkie funkcje, które są mi potrzebne, podobnie jak wejścia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry do kuchni

80 cm (32") 24.04.2018 Autor: Markekpla Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

WiFi, szybka reakcja na pilota - to co potrzebowałem

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam!

80 cm (32") 30.03.2018 Autor: Mosqqitoo Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Po zakupie pierwszego takiego modelu, pojechaliśmy po kolejny! Super polecam:)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ocena telewizora sony

80 cm (32") 08.03.2018 Autor: 1968 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

produkt bardzo dobry zgodny z opisem polecam zdecydowanie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dwa tv firmy Sony i oba działają idealnie

80 cm (32") 31.01.2018 Autor: Duna123 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jeden tv kupiony 4 lata temu i jeden miesiąc temu. Świetne rozwiązania technologiczne. Produkt bezawaryjny. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry TV ale slabo z nagrywaniem

80 cm (32") 31.12.2017 Autor: slawek33333 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

swietny TV ale jesli chcesz cos nagrac to sa problemy z odtworzeniem tego co zostalo nagrone, albo przerywa, albo wogole nie da sie odtworzyc.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry TV

80 cm (32") 21.12.2017 Autor: AdKa Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jakość dźwięku i obrazu jest idealna. Mały minus za umieszczenie wejścia antenowego z boku TV w taki sposób że nie dało się podłączyć anteny pokojowej, trzeba było kupować dodatkową przejściówkę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SŁabe smart tv brak wielu polskich aplikacji

80 cm (32") 03.12.2017  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

SŁabe smart tv brak wielu polskich aplikacji mogło by być więcej i lepsza przeglądarka

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny telewizor

80 cm (32") 03.10.2017 Autor: wolickim Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobra jakość obrazu i bardzo mocny dzwięk muzyki.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

intuicyja obsługa,dobry dzwięk

80 cm (32") 11.07.2017 Autor: zbigzgli Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

zgodnie z moimi oczekiwaniami,cena + jakość .kolorystyka bardzo dobra.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie