Identyfikator artykułu : SX067773 / Ostatnia modyfikacja : 24.08.2021

Czy zresetowanie telefonu do stanu fabrycznego spowoduje utratę danych?

    Zresetowanie telefonu w celu przywrócenia ustawień fabrycznych powoduje usunięcie wszystkich osobistych danych zapisanych w pamięci wewnętrznej urządzenia Xperia™.

    Usuwane są między innymi następujące dane:

    • Kontakty
    • Pozycje kalendarza
    • Notatki
    • Wiadomości (SMS, MMS i e-mail)
    • Aplikacje i ich dane
    • Ustawienia
    • Zakładki

    Zdjęcia, filmy i utwory muzyczne nie są usuwane podczas przywracania ustawień fabrycznych telefonu.

    Uwaga! Przed przywróceniem ustawień fabrycznych telefonu należy utworzyć kopię zapasową wszystkich danych.