Identyfikator artykułu : 00108802 / Ostatnia modyfikacja : 27.07.2026Drukowanie

    Jaka jest różnica pomiędzy opcją Przywróć ustawienia domyślne/Ustawienia aparatu a opcją Przywróć ustawienia fabryczne/Inicjuj?

    • Funkcja resetowania ustawień domyślnych / aparatu

      Ustawienia głównych trybów fotografowania zostaną zresetowane.

    • Zainicjuj funkcję

      Zresetuj ustawienia funkcji Reset Defaults / Camera Settings (Resetuj ustawienia aparatu) , a także inne ustawienia, takie jak ustawienia daty/godziny i ustawienia Wi-Fi . Ponadto pamięć twarzy , numer pliku i pobrane aplikacje również zostaną usunięte.

    • Funkcja przywracania ustawień fabrycznych

      Zresetuj wszystkie ustawienia wprowadzone za pomocą funkcji Inicjalizacja , a także ustawienia mikroregulacji AF .

    Uwagi:

    • Dostępne funkcje mogą się różnić w zależności od modelu aparatu.
    • Nie wyłączaj aparatu podczas resetowania.
    • Po zresetowaniu aparat może wyświetlać pusty ekran przez około 10 sekund. Jest to normalne i nie świadczy o usterce.
    • Funkcje, które zostaną zresetowane, różnią się w zależności od modelu aparatu. Szczegółowe informacje można znaleźć w Przewodniku pomocy.(Instrukcja obsługi)do twojego aparatu.

    Ten artykuł został przetłumaczony maszynowo. Tłumaczenia maszynowe nie uwzględniają kontekstów i mogą niedokładnie oddawać sens wersji angielskiej.