Po zalogowaniu się na konto Sony można przesyłać obrazy do chmury i kontaktować się przez Internet z innymi twórcami. Można także dodawać do konta aparaty i kamery oraz wyświetlać powiadomienia na ich temat. Logowanie jest zbędne, jeśli zamierzasz używać wyłącznie innych funkcji, takich jak przeglądanie Odkryj.
Konto Sony to konto, z którego można korzystać w różnych usługach oferowanych przez Grupę Sony. Aby zarejestrować się w Creators' Cloud, potrzebne jest konto Sony.
Rejestrację można anulować z poziomu platformy Creators' Cloud Web lub z poziomu swojego konta. Korzystając z poniższych metod, anulowana zostaje wyłącznie rejestracja w Creators' Cloud. Posiadane konto Sony pozostanie.
Usuwanie poprzez serwis Creators' Cloud Web
Najpierw zaloguj się na konto, które chcesz usunąć. Następnie wybierz kolejno (ekran Ekran główny) → (Informacje o użytkowniku) → adres e-mail → [Wyrejestruj się z usługi Creators' Cloud].
W niektórych witrynach używano wcześniej terminu „Członkostwo Creators' Cloud”. Jednak termin ten nie jest już używany. Zmianie nie uległ zakres usług dołączonych do Członkostwa Creators' Cloud, takich jak aplikacja Creators' App czy usługi w chmurze Creators' Cloud.
Aby obejrzeć ten film, trzeba zaakceptować pliki cookie serwisu YouTube
Wejdź do ustawień plików cookie poniżej, przejdź do sekcji „Funkcjonalne” i włącz pliki cookie serwisu YouTube.