Identyfikator artykułu : SX067673 / Ostatnia modyfikacja : 15.04.2015

Czy naprawienie oprogramowania spowoduje utratę danych?

    Naprawienie oprogramowania za pomocą aplikacji PC Companion (na komputery z systemem Windows®) lub aplikacji Sony™ Bridge for Mac (na komputery Apple® Mac®) powoduje wymazanie pamięci wewnętrznej urządzenia Xperia™. Ze względu na konfigurację pamięci urządzeń Xperia™ z systemem Android™ w wersji 4.1 lub nowszej, powoduje to utratę wszystkich danych zapisanych w pamięci wewnętrznej urządzenia.

    Usuwane są między innymi następujące dane:

    • Kontakty
    • Pozycje kalendarza
    • Notatki
    • Wiadomości (SMS, MMS i e-mail)
    • Aplikacje i ich dane
    • Ustawienia
    • Zakładki
    • Zdjęcia
    • Filmy
    • Muzyka

    Uwaga! Przed naprawieniem oprogramowania należy utworzyć kopię zapasową wszystkich danych.