159

4.7 na podstawie 159 recenzji klientów

125
26
3
2
3
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 159

0

Posiada wszystko czego oczekiwałam

HT-S350 18.02.2021 Autor: 11MARCH11

Używam juz dwa miesiące- jest naprawdę świetny. Bardzo dobra jakość dźwięku

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia swoją funkcje

HT-S350 07.02.2021 Autor: Agata789

Jest to mój pierwszy produkt tego typu, jednak nie wyobrażam sobie innej opcji. Jest świetny. Super spełnia swoją funkcje, a ulubioną sąsiadka nowych sąsiadów na pewno nie będę :p

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Duża moc i jakość

HT-S350 05.02.2021 Autor: Jakub L

Cieszę się z zakupu tego soundbara. Świetny disain

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

za tą cenę super

HT-S350 04.02.2021 Autor: arcik01

za tą cene super sprzęt, dźwięk duzo lepszy niż z telewizora

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam.

HT-S350 01.02.2021 Autor: Alice_01

Produkt spełnia oczekiwania, nie zajmuje duzo miejsca. Polecam!!!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnił moje oczekiwania ....

HT-SD35 28.01.2021 Autor: Ppaattiii

Spełnił moje oczekiwania chociaż mieszkamy w bloku dźwięk w małych pomieszczeniach jest bardzo czysty polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw wspomagających funkcji

HT-SD35 26.01.2021 Autor: Nisia

Udało mu się go kupić . Wspaniały zakup. Super odbiór

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

HT-SD35 26.01.2021 Autor: Adrianna_1993

Jak na soundbar za taką cenę, gra rewelacyjnie. Oczywiście jest wiele dużo lepszych sprzętów, jednak nie w tej kategorii cenowej. Sprawdza się w swojej roli, dźwięk jest dużo lepszy niż ze zwykłych głośników tv. Serdecznie polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne brzmienie

HT-S350 24.01.2021 Autor: Fpsa77

Poprawia efekty dźwiękowe podczas oglądania filmów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny dźwięk Sony

HT-SD35 24.01.2021 Autor: Entra

Piekny, czysty dźwięk, mocne basy, kino w domu :) Prosty w obsłudze, idealnie spełnił moje oczekiwania

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Za tą cene jest ok.

HT-S350 24.01.2021 Autor: Andżej

Używam od 1.5 miesiąca i cena do jakości jest adekwatna.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak na mieszkanie super

HT-S350 23.01.2021 Autor: nick Adam

Do pokoju 5x5 super, wyraźny dźwięk, łatwe łączenie z innymi urządzeniami.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sliczny zestawik

HT-S350 23.01.2021 Autor: Zajawka

zadowolony z zakupu jak narazie mam taka nadzieje ze bedzie tak dalej

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sobdbar

HT-S350 23.01.2021 Autor: Siemens

Zakupiłem 2 tyg. temu, był w promocji przy telewizorze koszt 899 zwrot po rejestracji na stronie sony 300 zł. Inaczej nie myślałem o takim sprzęcie, teraz jestem bardzo zadowolony że go posiadam, oglodani z włączonym sondbarem super.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ekstra dźwięk

HT-SD35 23.01.2021 Autor: Krysten123

Dobry sprzęt za dobrą cenę! Polecam wszystkim!!!!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bezprzewodowe połączenie z TV

HT-S350 20.01.2021 Autor: Jackob

Niesamowity dźwięk. Dostawa profesjonalna. Obsługa techniczna pomocną.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry zestaw

HT-SD35 20.01.2021 Autor: uhaehuehehe

Bardzo dobry zakup, soundbar spełnia swoją rolę i sprawdza się w większym salonie, w stosunku cena-jakość wypada dobrze. Szybkie połączenie bluetooth, czysty dźwięk.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Subufer masakra

HT-S350 18.01.2021 Autor: Ajax2509

Praktycznie nie słyszalny suboofer ,który w takim sprzęcie robi ogromną robotę .Jak można było takie coś wypuścić z fabryki .

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

opinia

HT-SD35 15.01.2021 Autor: beja1959

udalo mi sie skorzystac z promocji jestem bardzo zadowolona z zakupu

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

HT-SD35 15.01.2021 Autor: Mm0909

Super polecam zakup trafny polecam goraco xxxxxxxxx

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry sprzet

HT-SD35 15.01.2021 Autor: Jiggajrlon

Kupilem miesiac temu jestem bardzo zadowolony wreszcie filmy brzmia jak w kinie ( oczywiscoe malym ;) )

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem ok!

HT-S350 15.01.2021 Autor: wlods

Używam dość krótko. Zestaw dość zgrabny, solidnie wykonany. Dźwięk dobry ale nie rzucający na kolana. Ogólnie można śmiało polecić.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Genialny sprzęt

HT-S350 15.01.2021 Autor: NanaTana

Wspaniały zestaw, dźwięk i obraz bez zastrzeżeń. Kilka razy zacięła się aplikacja YouTube i konieczne było przywrócenie ustawień fabrycznych.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ładny sprzęt jak za tą kasę

HT-SD35 13.01.2021 Autor: Ajanek82

Polecam sprzęt godny takiej kasy .Bardzo ładny wygląd.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super brzmienie

HT-SD35 13.01.2021 Autor: piciu71

Kupiłem w promocyjnej cenie zwrot kasy 300zł od sony. Jestem mega zadowolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny zestaw

HT-S350 12.01.2021 Autor: KEDAR2009

Dobrze brzmi przy oglądaniu filmów i graniu w gry np. playstation

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

HT-S350 11.01.2021 Autor: Asiadejzi06

Udalo mi się kupic w promocyjne cenie i jestem bardzo zadowolona.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada super dzwięk

HT-SD35 11.01.2021 Autor: rad16

udało mi się kupić trzy tygodnie temu jestem bardzo zadowolona

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brzmienie bardzo ładne, spełnia wszystkie oczekiwa

HT-SD35 10.01.2021 Autor: bodya1311

Jestem kompletnie zadowolony! Polecam dokupić jeszcze dwa głośniki do tego!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze gra i była promocja o 300 zł taniej

HT-SD35 09.01.2021 Autor: Wojti

Promocja bardzo dobra przy zakupie telewizora Sony

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ŚWIETNY GŁOS

HT-S350 09.01.2021 Autor: Madzia26

Kupiłam nowy telewizor i dostałam zniżkę na produkt soundbar

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Git

HT-SD35 08.01.2021 Autor: Marcinos

Git, działa, dźwięk ok jak za ta cenę. Zadowolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne funkcje i doskonałą jakość głosu,zróżnicow

HT-S350 08.01.2021 Autor: Sonia102

Kupiłam 2 tygodnie temu w świetnej cenie.,po poszukiwaniu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość wykonania i dźwięk

HT-S350 07.01.2021 Autor: wadi88

Polecam w 100%. Kupiłem jako prezent świąteczny i wszyscy domownicy zadowoleni.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

daje lepszy odsłuch

HT-SD35 07.01.2021 Autor: Niusia

Udało się kupić subwoofer HTSD35. Jest zdecydowanie lepszy odbiór głosu oraz słychac wszystkie detale i efekty.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony HT-S350

HT-S350 07.01.2021 Autor: akabelka

Kupilam razem z telewizorem Sony Bravia - znacznie poprawia komfort odbioru , dźwięk jest doskonały !

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiadam swietby zestaw funkcji

HT-SD35 07.01.2021 Autor: Sebe222

Udalo mi siw to kipic miesiac temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

OK

HT-S350 07.01.2021 Autor: REN11

Jest ok, ma wiele fajnych funkcji. Prosty w instalacji

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw soundbar

HT-SD35 06.01.2021 Autor: Dawkar 91

Jestem bardzo zadowolony z zakupu soundbara oraz także z zakupu telewizora Sony.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

HT-SD35 05.01.2021 Autor: annaj1

Cieszę się ogromnie z zakupu świetnego sprzętu SONY

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

HT-S350 05.01.2021 Autor: vanpur3

Świetna jakoś wykonania super dźwięk jak na gabaryty urządzenia dobry bas w filmach czy muzyce

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość dźwięku

HT-S350 05.01.2021 Autor: aneczkam

Soundbar bardzo dobry jakościowo-głos czysty , cena niska za dobry produkt

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świtny odbió dźwięków.

HT-S350 04.01.2021 Autor: komo2171

Komponuje się z moim oledem, jest idealny do poprawy dźwięku w każdym filmie, grze czy innym programie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest bardzo głośny

HT-SD35 04.01.2021 Autor: Pompa68

Kupiłem go miesiąc temu i jest bardzo dobry,i spełnia moje oczekiwania

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Barwa dźwięku super, wielefunkcji odbioru

HT-SD35 03.01.2021 Autor: alow

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zarówno jakosc jak i wyglad jest ok

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwa obsługa wiele funkcji

HT-SD35 31.12.2020 Autor: Domin111

Udało mi się kupić poprzez zakupu telewizora wiec kupiłem w pakiecie

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze grający sprzęt

HT-S350 30.12.2020 Autor: Wróbel81

Szybki zakup z polecenia sprzedawcy. Jesteśmy zadowoleni, sprzęt łatwo przenieść do ogrodu i odtwarzać muzykę z tableta lub telefonu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

HT-SD35 30.12.2020 Autor: Patrycja Krajewska

Niewiarygodne jak może zmienić się jakość przy pomocy tak niewielkiego urządzenia. Jak dla mnie bomba rewelacja polecam każdemu kto się wacha

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały

HT-S350 29.12.2020 Autor: Simon1979

Jestem bardzo zadowolony działa bardzo dobrze służy całej rodzinie

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobrze się sprawuje.

HT-S350 29.12.2020 Autor: Cysio1990

Cudowny sprzęt! Sprawuje się świetnie, łatwo się podłącza.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super dźwięk

HT-SD35 29.12.2020 Autor: Szpyrek

Jestem zadowolony z kupionego sprzętu, ma super dźwięk.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

opinia

HT-S350 29.12.2020 Autor: 11lupus 22

jesteśmy bardzo zadowoleni ze sprzętu ,którego używamy od kilku tygodni

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

HT-SD35

HT-SD35 28.12.2020 Autor: bart5

Soundbar godny polecenia, Zawsze kupuję tylko sprzęt Sony - od 30 lat i nigdy mnie nie zawiódł.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup, jakość do ceny

HT-SD35 28.12.2020 Autor: Siwyx9

Bardzo dobry produkt, dużo funkcji i prosty w obsłudze

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest świetny

HT-SD35 28.12.2020 Autor: wy12

Jestem bardzo zadowolony ze swojego zakupu Ale nie spodziewałem się jego mozliwosci

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo fajny sprzęt

HT-SD35 27.12.2020 Autor: andres113

mam go dwa tygodnie i jestem zadowolony z niego bardzo

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo intuicyjny, łatwy w obsłudze

HT-SD35 27.12.2020 Autor: Mistrzu

Włącza się i wyłącza praktycznie bez dodatkowej obsługi, nawet nie trzeba pilota własnego.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny, zgrabny, prosty, dobrze grający zestaw.

HT-SD35 25.12.2020 Autor: Gralmi

Porządny zestaw, dobre wykonanie, prostrację podłączenia obsługi. Sam due uruchamia i wyłącza. Jakość dźwięku bardzo dobra. Warto protestować ustawienia położenia umiejscowienia subwoofera (w różnych miejscach różnie gra -jakosc niskich tonów). Jestem zadowolony z zakupu jakości dźwięku. Nie zajmuje dużo miejsca nie ma kabli.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER ZESTAW !!!

HT-S350 23.12.2020 Autor: PIOTR0905

KUPIŁEM TRZY DNI TEMU JESTEM BARDZO ZODOWOLONY POLECAM :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość dźwięku.

HT-SD35 23.12.2020 Autor: Kinga17

Zakupiliśmy soundbar przy okazji zakupu telewizora, to była najlepsza decyzja. Jakosc dźwięku na najwyższym poziomie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Gwarancja dobrego dźwięku w przyzwoitej cenie.

HT-SD35 21.12.2020 Autor: Kris_84

Subwoofer kupiony razem z telewizorem SONY, co umożliwiło skorzystanie z dodatkowego rabatu producenta. Dźwięk dla przeciętnego użytkownika czysty, basy nie za mocne. Daje się sparować z dowolnymi smart fonami i innymi urządzeniami, co daje możliwość słuchania muzyki w każdej wolnej chwili. Początkowo miałem kłopoty ze sterowaniem głosem z telewizora, ale wymiana kabla HDMI na nowszy rozwiązała problem. Generalnie jest namiastką kina domowego, ale w pełni wystarczającą dla przeciętnego użytkownika, który w salonie nie ma za wiele miejsca na 6 kolumn zestawu kina domowego.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość dzwięku

HT-S350 20.12.2020 Autor: barbara12

kupiony z końcem listopada wraz z telewizorem SONY KD-65XH9096 spisuje się świetnie jakość dzwięku super

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

HT-SD35 19.12.2020 Autor: Aleksander 17

Kupiłem sprzęt miesiąc temu. Super basy,Super dźwięk.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest prosty w obsłudze

HT-SD35 18.12.2020 Autor: Darinka

Jesteśmy z sprzętu bardzo zadowoleni i jak najbardziej polecamy

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze

HT-S350 18.12.2020 Autor: Adiszczak

Cena produktu nieadekwatna do jakości osłuchiwanego dźwięku.

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry głos - efekty dxwiekowe

HT-SD35 18.12.2020 Autor: zbipig

polecam innym - bardzo dobry produkt, spełnia moje oczekiwania

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest dosyć prosty w obsłudze

HT-SD35 18.12.2020 Autor: Jagoda1966

Kupiłam ten sprzęt jakieś dwa tygodnie temu. Jest doskonały.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem zadowolony

HT-SD35 17.12.2020 Autor: mcinkus

Jestem zadowolony z kupna kompletu soundbar + telewizor

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny zestaw dobra cena ogólnie na tak

HT-SD35 17.12.2020 Autor: Mat92

Kupiłem go jakiś czas temu łatwy w obsłudze, bardzo dobra jakość i wygląd

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonale wybrzmiewa !!! Tylko SONY

HT-SD35 16.12.2020 Autor: damenn

Świetne brzmienie nawet w dużym 40-sto metrowym salonie. Dobry bass, dźwięk przestrzenny, swietny disign, ma wszystko to co trzeba. Spełnia moje oczekiwania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw przydatnych funkcji.

HT-SD35 15.12.2020

Mega fajny i przydatny sprzęt. Kształt wygląd pasuje do mebli, które posiadam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zawsze chciałem mieć takie coś.

HT-SD35 15.12.2020 Autor: Witekwol

Super sprawa. POLECAM Wszystkim TEN Produkt SONY !!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie