121

4.9 na podstawie 121 recenzji klientów

110
9
2
0
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 121

0

prosty w obsłudze

HT-G700 06.11.2021 Autor: dorcia25

super produkt. polecam super produkt. polecamsuper produkt. polecamsuper produkt. polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

BARDZO DOBRY SOUNDBAR

HT-G700 29.10.2021 Autor: sulkos18

NAJLEPSZY SOUNDBAR W TEJ KWOCIE. DOSTATECZNIE GŁOŚNY I BARDZO CZYSTY DŹWIĘK. GORĄCO POLECAM

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wyśmienity

HT-G700 28.10.2021 Autor: Kris58

Testuję ten zestaw już dość długo, jakość dźwięku super. Niestety nie wszyscy nadacy nadążąją za jakością

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

HT-G700 28.10.2021 Autor: Evita 65

Świetny efekt kina domowego, łatwy w obsłudze i pasuje do wnętrza.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Reqelacyjny dźwięk

HT-G700 15.10.2021 Autor: Miki32

Urządzenie naprawde bardzo dobrze gra, dźwięk jest czysty, mozna lączyc sie z telefonem i słychać muzyki. Fajnie wyglada i nie jest drogi. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo funkcji

HT-G700 14.10.2021 Autor: FABCIU Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetny produkt odtwarzanie muzyki bądź filmów to kosmos

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealne uzupełnienie

HT-G700 13.10.2021 Autor: Cezik244 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zestawu używam od miesiąca Do tej pory nie znalazłem żadnego słabego punktu tego zestawu, pasuje on idealnie do również nowego telewizora Sony ponieważ dźwięk z głośników telewizora jest dość słaby. Dźwięk jest czysty, ładnie brzmią wszystkie tony dźwięku, zestaw jest bardzo prosty w obsłudze ale jednocześnie ma mnóstwo ustawień.

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

HT-G700 11.10.2021 Autor: blaszyk89 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest OK. Prosty w obsłudze i instalacji. Jakość adekwatna do ceny

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
13.10.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audiofonicznych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Świetny sprzęt

HT-G700 11.10.2021 Autor: ktos11 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetny sprzęt, bardzo dobra jakość dźwięku. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WSPANIAŁY DZWIĘK

HT-G700 10.10.2021 Autor: GRISZA128 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

MAM OD MIESIĄCA SUPER JAKOŚĆ DZZWIĘKU I BASS,POLECAM

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super Relacja Cena Do Jakości .

HT-G700 10.10.2021 Autor: Jerzy1NOW

To jest mój pierwszy Soundbar jestem zadowolony, naprawdę świetny dźwięk Bardzo dobre urządzenie za niewielkie pieniądze bez problemu sparowało się z urządzeniami w domu

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny soundbar, bardzo polecam

HT-G700 10.10.2021 Autor: Dżasta Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Super dźwięk. Muzyka teraz ma prawdziwy bas i oglądanie filmów stało się przyjemniejsze

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kłopoty z połączeniem się z telewizorem

HT-G700 09.10.2021 Autor: Lamian Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Niektóre urządzenia podłączone do TV uniemożwiają połączenie sound-bar z telewizorem. W moim przypadku były to kamery z videomonitoringu podłączone przewodem ethernetowym do urządzenia przetwarzającego sygnał do przewodu HDMI.

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega jakość!

HT-G700 09.10.2021 Autor: Miro92 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupione jakieś 3 tyg temu razem z TV Sony Bravia Xr 65". Mega super zestaw, Sony stanęło na wysokości zadania. Jakość dźwięku bardzo dobra, na domowe warunki wystarczające, do tego łączność bezprzewodowa jest to coś co używam na co dzień.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw ciekawych funkcji

HT-G700 08.10.2021 Autor: Marcel20974 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wszystko gra doskonale, dobry wybór polecam!!!!!!!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne rozwiązanie zamiast kina domowego

HT-G700 08.10.2021 Autor: Darios69 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam dopiero dwa tygodnie ale już jestem zadowolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super soundbar do TV.

HT-G700 08.10.2021 Autor: AMMD Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Soundbar Sony HT-G700 doskonale się prezentuje, ale przede wszystkim bardzo podnosi doznania dźwiękowe oglądanych filmów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super zestaw!!!

HT-G700 07.10.2021 Autor: martaf Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobry produkt za rozsądną cenę. Udało mi się go kupić w promocji. Z telewizorem Sony OLED 4K działa bez zarzutu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada super funkcję piękne kolory

HT-G700 07.10.2021 Autor: Irena1972 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Udało mi się kupić w promocyjnej cenie i jestem bardzo zadowolona

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość warta swojej ceny...

HT-G700 07.10.2021 Autor: Piotr 70 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem ten soundbar w promocji cash back wraz z tv OLED XR-65A84J. Gra super!, i jest wart swojej ceny a jak traficie na promocję to zawsze miło.Efekty dźwiękowe zgodne z oczekiwaniami, szczególnie dźwięk przestrzenny podczas oglądania filmów akcji lub wydarzeń sportowych.Nie ma znaczenia nieforemny pokój np. z wykuszem czy jego wielkość, bo głebia i jakość dźwięku jest zachowana, polecam...

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw super funkcji

HT-G700 06.10.2021 Autor: Daniel3663 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony, super dźwięk polecam !!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

W komplecie super.

HT-G700 06.10.2021 Autor: belfelgor Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem wraz z telewizorem sony (zwrot za soundbar 500zł) świetna opcją sterowanie z pilota telewizora, można powiedzieć automat bezobsługowy. Dźwięk całkiem przyzwoity, wyświetlane info o rodzaju dźwięku

Jakość dźwięku

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
11.10.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, iż sprzęt Sony spełnia Pana wymagania i działa bez zarzutu.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Świetny sprzęt

HT-G700 06.10.2021 Autor: Aniolok Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetny produktu - super dźwięki. Obsługa kompetentna.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super zestaw...super kino

HT-G700 05.10.2021 Autor: pogodny66 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam 66 lat i pierwszy raz mam w domu KINO . Dzięki temu zestawowi mam wrażenia dźwiękowe takie jak bym siedział w prawdziwym kinie. Warto go kupić

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

HT-G700 04.10.2021  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony sprzęt jest moich potrzeb w porządku

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny dźwięk, przydatne funkcje!

HT-G700 04.10.2021 Autor: Soprano24 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam sprzęt od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony! Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny sprzęt! Niesamowite odczucia!

HT-G700 04.10.2021 Autor: KarolinaT Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Rewelacyjny zakup! Polecam każdemu kto chce mieć świetny sprzęt w domu!

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada super funkcje, daje super dźwięk

HT-G700 03.10.2021 Autor: Ewelina jk Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiony razem z TV tworzą kino znakomite! Kino domowe, jestem bardzo zadowolona

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Soundbar

HT-G700 03.10.2021 Autor: Bob22021 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Od trzech tygodni posiadam TV i soundbar Sony .Sprzęt super się sprawuję a dźwięk daje po uszach.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Soundbar

HT-G700 30.09.2021 Autor: Andrzej2021 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wymarzony Soundbar zawsze chciałem mieć taki sprzęt. Jestem zachwycony dźwiękiem w takcie filmów akcji oraz odtwarzania muzyki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny sprzęt do mieszkań w blokach .

HT-G700 30.09.2021 Autor: pasjoz Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu . Polecam zdecydowanie .

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny Soundbar

HT-G700 30.09.2021 Autor: AdWo Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem go miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony. Dźwięk super

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super funkcje

HT-G700 29.09.2021 Autor: katya78

Jestem bardzo zadowolona, spełnia moje oczekiwania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość.

HT-G700 29.09.2021 Autor: Darma40 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Satysfakcja gwarantowana. Firma Sony mówi sama za siebie. Nowy nabytek jesteśmy zachwyceni. Profesjonalny tak jak oczekiwaliśmy.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

REWELACJA

HT-G700 29.09.2021 Autor: LUKA 77 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jako uzytkownicy jesteśmy bardzo zadowoleni biorąc pod uwage stosunek ceny do jakości ..sluchanie muzyki daje duzo przyjemności, dodatkowo możliwość podkręcenia niskich tonów rewelacja...

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość za dobrą cenę.

HT-G700 28.09.2021 Autor: ad4mir Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Udało mi się kupić w dobrej cenie dobry sprzęt . Jestem zadowolony. Spełnia moje oczekiwania.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry sprzęt

HT-G700 28.09.2021 Autor: Czarna Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobry sprzęt, świetnie słucha się muzyki, jakość ok

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

HT-G700 28.09.2021 Autor: Bart1986 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Cały sprzęt świetnie funkcjonuje. Brzmienie jest głębokie i wyraźne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dźwięk przestrzenny jak w kinie

HT-G700 28.09.2021 Autor: hebel55 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiliśmy tv sony 65'' bravia RX i soundbar ht-g700 , jak to pięknie pasuje . Obraz i dźwięk w najwyższej jakości . Przeżyłem to 25 lat temu jak kupiłem sony bravia i sony theater . Teraz bez kabli , rewelacja

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Piękny dzwięk

HT-G700 28.09.2021 Autor: Majak666 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Polecam ,doskonała jakość dźwięku.Jestem zadowolona z zakupu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre funkcje

HT-G700 28.09.2021 Autor: Mich007 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony z sprzętu odpowiada moim wymaganiom

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

HT-G700 28.09.2021 Autor: AZ10 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Doskonały wygląd . Super jakość dźwięku . Łatwa konfiguracji z TV Sony :-)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

JEST NIE DUZY I PRAKTYCZNY

HT-G700 27.09.2021 Autor: mordeczkaa

EKSTRA UZUPELNIENIE DO TELEWIZORA BRAVIA SONY OLED

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem bardzo zadowolony z dźwięku

HT-G700 27.09.2021 Autor: RipeMattress78676

Kupiłem produkt 3 dni temu i jestem bardzo zadowolony z dźwięku i funkcji

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
29.09.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż sprzęt Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audiofonicznych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Wspaniałe efekty dźwiękowe

HT-G700 27.09.2021 Autor: Lalamia Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolona z możliwości ustawień efektu dźwiękowego, szczególnie z trybu cinema i music

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

łączność bezprzewodowa

HT-G700 27.09.2021 Autor: wieple Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam soundbar włączony do współpracy z telewizorem, co podniosło jakość odbieranych audycji i efektów dźwi8ękowych filmów

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
29.09.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
@Paula
Zespół Sony Polska

0

Zestaw wielu funkcji.

HT-G700 26.09.2021 Autor: slonko12 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem około 2 tygodni korzystając z promocji od Sony. Cieszę się, bo efek dźwiękowy jest zadowalający, tak jak w nagłośnieniu kina domowego..Mniej urządzeń jest włączonych.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

HT-G700 25.09.2021 Autor: Golab82 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony z zakupu. Spełnia moje oczekiwania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super głos

HT-G700 25.09.2021 Autor: George155 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Użytkuję około dwóch tygodni,jestem zadowolony.Dzwięk mnie urzeka

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny odbiór muzyki

HT-G700 24.09.2021 Autor: alki3 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłam produkt około trzech tygodni temu. Świetnie słucha się muzyki. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ok

HT-G700 23.09.2021 Autor: mokilok2 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Ok bardzo ok spoko z tel. i nie tylko pasuje jest ok

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry sprzet

HT-G700 23.09.2021 Autor: Marcin509 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiłem niecały miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre brzmienie i bas

HT-G700 23.09.2021 Autor: Bobos22 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony z zakupu i efektów specjalnych..

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji!

HT-G700 23.09.2021  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Udało nam się kupić miesiąc temu i bardzo się z tego cieszymy.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

soundbar Sony

HT-G700 23.09.2021 Autor: noowo Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

bardzo dobry soundbar w swojej klasie i cenie, polecam

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super dźwięk

HT-G700 23.09.2021 Autor: Klasa7A Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Słuchając cicho nie słychać zestawu, ale w momencie podgłoszenia dźwięku jest super efekt. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne nagłośnienie

HT-G700 22.09.2021 Autor: fafa44 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Gorąco Polecam !

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada Dolby Atmos, czyste brzmienie !!!

HT-G700 22.09.2021 Autor: majktos0416 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem w zestawie z tv i jestem bardzo zadowolony. Polecam-:)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra promocja

HT-G700 21.09.2021 Autor: Carington Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupielm w promocji, nie żałuję, dobry zestaw audio.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
23.09.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Mamy nadzieję, iż odbiornik Sony dostarczy Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audio - wizualnych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska
@Paula

0

Posiada dobre funkcje.

HT-G700 21.09.2021 Autor: tedhar54

Piękny i estetyczny design, łatwość montażu, demontażu obsługi.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łączy się z TV zaraz po uruchomieniu

HT-G700 20.09.2021 Autor: DonLuca Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem zadowolony z produktu, który nabyłem, ponieważ spełnia moje wymagania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony najlepszy dla tv maniakow

HT-G700 20.09.2021 Autor: Ja 72 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam kilka sprzętów tej firmy są po prostu nie zawodne

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny spszent

HT-G700 20.09.2021 Autor: Belya87 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Super polecam, jestem zadowolony. Nie myślałem że bendzie tak fajnie grać

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony sounbar

HT-G700 20.09.2021 Autor: muchy 27 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Super, dolby atmos , solidne wykonanie, bezprzewodowe polaczenie

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To to na co czekałem

HT-G700 20.09.2021 Autor: TADEK65 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakup trafiony. Sprzęt jest super, godny polecenia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dobre dźwięki

HT-G700 19.09.2021 Autor: adam65tomek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jeżeli ktoś nie posiada systemu nagłośnienia typu kino lub wieża to bdb sprzęt do oglądania programów telewizyjnych , dobre dźwięki

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwielbiam markę Sony !

HT-G700 19.09.2021 Autor: Malwixoxo27 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jakiś czas temu zdecydowaliśmy się na remont domu, gdy remont był przy finishu stwierdziliśmy ze to moment na zakup telewizora do salonu. Odwiedziliśmy jeden ze sklepów z elektronika i wybraliśmy telewizor. Pan który nam pomagał w wyborze zaproponował nam do telewizora (Sony) soundbar HT-G700 i jesteśmy bardzo zadowoleni ! To była na prawdę dobra decyzja ! Dźwięk i jakość jest bardzo dobra, nie jesteśmy wymagający ale ten soundbar to coś wspaniałego. Filmy jak i seriale oglądane przy tym soundbarze to dodatkowa dawka emocji ! Polecamy każdemu !

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość

HT-G700 19.09.2021 Autor: jar123

Bardzo fajne odczucia audiowizualne, przyjemnie oglądać filmy z takim wspaniałym dźwiękiem.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wyróżniający głos

HT-G700 18.09.2021 Autor: Semi5

Polecam wszystkim soundbar HT-G700 głos jak na filmach w kinie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Soundbar z systemami Dolby Atmos® i DTS:X™ | HT-G7

HT-G700 17.09.2021 Autor: ŻUQ78 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Całkowicie spełnił moje oczekiwania. Polecam z całej pety!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zdaje swoje zastosowanie.

HT-G700 16.09.2021 Autor: ufiusz Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem mile zaskoczony z jakości tego produktu. Polecam zainteresowanym.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sandbar sony

HT-G700 15.09.2021 Autor: manius1966 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony produkt godny polecenia, zapraszam do zakupu

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie