29

4.7 na podstawie 29 recenzji klientów

22
5
2
0
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Recenzje klientów: 29

0

Duży przeskok z wh-ch700n

WH-XB900N 19.02.2021 Autor: Sucharek96

Bardzo cieszy mnie przesiadka na te słuchawki. O wiele wygodniejsze i przede wszystkim o wiele lepiej grające, w porównaniu do wh-ch700n. Rzeczy wiście czuć różnicę zarówno w głębi dźwięku, jak i w samym basie, który z drugiej strony nie dominuje przesadnie muzyki. Bardzo solidna i godna polecenia konstrukcja.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie słucha się w nich muzyki.

WH-XB900N 16.02.2021 Autor: SunOne

Wygodne i dobrze zrobione. Uwielbiam dzięki nim słuchać muzyki i rozmawiać przez telefon.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcje na bocznej słuchawce i te BASSy !!!!

WH-XB900N 05.01.2021 Autor: mirk00

Słuchawki bezprzewodowe SONY WH-XB900N Niebieskie. Najlepsze basowe brzmienie w tym przedziale cenowym. Słuchawki wykonane z mnóstwem funkcji do ustawienia w aplikacji na telefon. Tryb ambient sound bez konieczności zdejmowania słuchawek. Wystarczy dotknąć dłonią prawej słuchawki i można słyszeć otoczenie lub rozmawiać z kimś a muzyka przestaje grać. . Jestem bardzo zadowolony z zakupu.W tym przedziale cenowym-BEZKONKURENCYJNE !!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany prezent pod choinkę

WH-XB900N 05.01.2021 Autor: Maruder97

Słuchawki spełniają moje oczekiwania,brzmienie muzyki bardzo dobre,ergonomia i funkcjonalność.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki WH-XB900N

WH-XB900N 08.12.2020 Autor: Kajt

Zakup dokonany około 14 dni temu, jestem zadowolony. Jedyny problem to, że nie chcą się łączyć bezprzewodowo z zestawem Hi-Fi Yamaha. Za pomocą kabla bez problemu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

1

Zgłoś naruszenie
0

świetna jakość odtwarzania muzyki

WH-XB900N 04.12.2020 Autor: krzysglogow1

Bardzo dobry sprzęt w rozsądnej cenie, wspaniała jakość odtwarzanego dźwięku.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość dźwięku + porządny bass

WH-XB900N 03.12.2020 Autor: lukiboss

Mam od niecałego tygodnia, bateria trzyma bardzo dobrze, jakość dźwięku super. Dobra propozycja dla fanów ciepłego brzmienia i mocnego bassu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Oczekiwania spełnione :)

WH-XB900N 25.11.2020 Autor: Iwona 28

Słuchawki lekkie, łatwe w obsłudze, bateria bardzo wydajna. Spełniły moje oczekiwania. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobrze mi sie je nosi

WH-XB900N 23.11.2020 Autor: Grzes 73

jestem bardzo zadowolny korzystam je w domu. Msze sobie kupic jeszcze jedne do pracy

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Sluchawki sony

WH-XB900N 10.10.2020 Autor: Karchar

Barxzo dobry sprzet nie znalazlem powodu do niezadowolenia a wiele powodow do zachwytu

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealne słuchawki

WH-XB900N 09.10.2020 Autor: Iwues

Audio perfekcyjne, przenoszenie dźwięków na najwyższym poziomie, używam zamiennie do radiostacji ze słuchawkami Heil’a Pro 7. Nauszniki pozwalają na wielogodzinną pracę. Bateria bardzo długo działa ale również długo się ładuje (od zera do pełnego naładowania).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

99% satysfakcji :)

WH-XB900N 05.10.2020 Autor: maciej_svp

Jak dla mnie nie są tanie, ale faktycznie spełniają moje oczekiwania. Zapominam, że mam je na uszach - bez jakiejkolwiek przesady.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

spoko urządzenie

WH-XB900N 21.09.2020 Autor: ccenzura

Spełnia moje oczekiwania co do jakości dźwięku, natomiast ANC faktycznie nie jest tak dobre jak w wyższych modelach. Po pewnym czasie zaczął szwankować mi mikrofon. Niestety serwis gwarancyjny naprawił tylko chwilowo usterkę aktualizując oprogramowanie. Problem powrócił i znów zostanę bez narzędzia pracy na 3 tygodnie!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze słuchawki jakich używałem kiedykolwiek

WH-XB900N 22.08.2020 Autor: Nataniel

Używam słuchawek już 2 miesiące i jestem bardzo zadowolony, są świetne do słuchania muzyki w autobusie czy w pociągu, ale używanie ich w domu jest bardzo dobrym sposobem do relaksu i odpoczynku. (:

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały dzięk

WH-XB900N 06.08.2020 Autor: Blazejkant

Doskonale tłumi dźwięki z otoczenia, świetny bass i bardzo długi czas pracy bateri

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny słuchawki do codziennego użytku

WH-XB900N 10.07.2020 Autor: sajka21

Mam słuchawki od dwóch tygodni. Świetnie się sprawują w połączeniu z oficjalną aplikacją Sony na platformę Android. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony wh-xb900n

WH-XB900N 14.06.2020 Autor: Przemysław Lutek

Świetny czas pracy na jednym ładowaniu, bogatość funkcji. Jakość dźwięku rewelacja. Dobrze wydane pieniądze.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Trafiony zakup

WH-XB900N 09.06.2020 Autor: Kuba_

Używam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Solidnie wykonane, ale nie ciężkie. Plastik jest dobrej jakości i nie skrzypi przy zakładaniu/ściąganiu/regulacji słuchawek. Pałąk jest wygodny, choć mnie bardziej leży ciut szerszy (choćby taki jak w MDR-V55 lub MDR-XB950). Przyciski sterujące są ułożone w wygodnym miejscu i jeszcze mi się nie zdarzyło żebym przypadkowo, któryś wcisnął. Fajną sprawą jest dotykowy panel sterujący na prawej słuchawce. Skóra na nausznikach jest bardzo dobrej jakości, delikatna, nie męczy ucha i nie powoduje pocenia się skóry. Bardzo dobrze tłumi odgłosy z zewnątrz. Jakość dźwięku to rewelacja. Świetnie trafiły w mój gust. Słucham w nich muzyki, oglądam filmy, gram na konsoli. Do każdego z tych zadań spisują się doskonale. Bateria trzyma długo. Ładowałem je dopiero dwa razy (miesiąc użytkowania).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Solidne słuchawki po okazyjnej cenie

WH-XB900N 10.05.2020 Autor: KGA1

Nie zawiodłem się, działają bardzo dobrze. Instrukcja obsługi to nieporozumienie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko czego potrzeba w słuchawkach

WH-XB900N 23.04.2020 Autor: tycu

Przesiadam się na te słuchawki z modelu MDR-XB950B1 ponieważ tamte pękły. Najbardziej potrzebowałem tego basu, który był w poprzednich oraz noice canceling. Dostałem jedno i drugie, wraz z dotykowym panelem, który działa OK, czasami trzeba powtórzyć akcje. Noice canceling działa dobrze lecz szkoda, że do ANC wymagana jest aplikacja. Słuchawki są mega wygodne, dobrze leżą na głowie i nie brakuje im gąbki, nie spadają. Jeżeli chodzi o jakość dźwięku to mocno basowy jak to w serii XB, chociaż dla mnie zbyt mocne tony średnie, ale wiem że dla wielu ludzi dźwięk będzie odpowiedni. Bardzo denerwuje, że jeżeli chce podciągnąć bass do poziomu "EXTRA BASS" jestem skazany na SBC, ponieważ na aptX i LDAC korektor jest wyłączony, ale na SBC i tak jest świetnie. Na marginesie można dodać, że aplikacja nie jest najprostrza w obsłudze nawet dla osoby znającej język Angielksi. Podsumowując bardzo gorąco polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre słuchawki do smartfona, nie Windowsa

WH-XB900N 21.04.2020 Autor: akordeon5

Słuchawki oferują dobry noise canceling w przystępnej cenie. Dobrze trzymają się głowy i wygodnie na niej leżą. Po dłuższym czasie uszy odrobinę się grzeją, ale to typowe dla tego typu słuchawek. Cena przez jakość - bardzo dobrze, z tym że w mojej ocenie słuchawki mają jeden duży minus. Mianowicie, dołączony kabel audio nie jest wyposażony w mikrofon, co oznacza, że nie możemy z nich korzystać jako z zestawu słuchawkowego... chyba, że dokupimy kabel z mikrofonem. Nie było dla mnie zrozumiałe, dlaczego to produktu dobrej klasy nie zadbano o taki detal. Powyższe jest zwłaszcza frustrujące, że ograniczeniem kodeków Windowsa, jest to że słuchawki w połączeniu bluetooth do Windows działają albo jako słuchawki stereo oferujące dobrą jakość dźwięku bez mikrofonu albo jako zestaw słuchawkowy do rozmów (z obsługą mikrofonu) przy znacznym spadku jakości dźwięku. To rozwiązałoby podłączenie kabla, ale jak wyżej... Możecie więc zapomnieć o graniu i jednoczesnej komunikacji ze znajomymi, chyba że zdecydujecie się na dokupienie kabla, który powinien od początku być częścią zestawu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne brzmienie!!!!

WH-XB900N 04.04.2020 Autor: Cezarfirst

Słuchawki posiadam od 2 tygodni, jestem mega zadowolony, świetny odsłuch, fajnie przenoszą niskie częstotliwości, dodatkowa gwiazdka za szeroką gamę ustawień indywidualnych z poziomu aplikacji mobilnej. Polecam warte swojej ceny.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

super dźwięk i funkcje

WH-XB900N 01.03.2020 Autor: Tedd20

Kupiłem w jednodniowej promocji z rabatem 150zł. B. dobre wykonanie, jakość i funkcje. Super wyciszanie hałasu z zewnątrz i chwilowa dezaktywacja przez zbliżenie ręki gdy ktoś podchodzi i chce coś powiedzieć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Lekkie i komfortowe

WH-XB900N 28.02.2020 Autor: Mincel82

Szukałem słuchawek które miały zastąpić AKG518dj (kabel i jego długość już mnie dobijały) i dodatkowo współpracować z Fiio X1... Przyznam że nie planowałem nic powyżej 500 (kiedy dokonywałem zakupu buło wyraźnie powyżej 500zł) ale jak posłuchałem jak grają te słuchawki nie mogłem się oprzeć. Wiem że każdy ma inny gust co do tego jak powinny grać słuchawki ale te mi najbardziej odpowiadały (do mojego gustu). Dodatkowo na plus to że nie opierają się na uchu ale układają dokoła jest ich kolejną zaletą. Widząc je pierwszy raz myślałem że będą ciężkie, okazały się wyjątkowo lekkie jak na wrażenie wizualne jakie sprawiają. Ich czas pracy na baterii jest bardzo dobry. Kolejny plus to obsługa; są dwa przyciski ale jak nie skonfigurujemy drugiego to ogranicza się to tylko do włącznika i tyle w kwestii przycisków; cała pozostała obsługa to panel dotykowy na gesty umiejscowiony na prawej słuchawce (jest to super wygodne i poręczne rozwiązanie w porównaniu z małymi i dziwnie rozmieszczonymi przyciskami w większości słuchawek BT na rynku). Aktualnie użytkuję z Fiio M6 i graja rewelacyjnie. Dodatkowa konfiguracja słuchawek odbywa się za pomocą aplikacji w telefonie. Bardzo dobry zakup, mogę śmiało polecić!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Słaba redukcja hałasu, fatalne sterowanie

WH-XB900N 20.02.2020 Autor: KecajN

Słuchawki kupiłem ponad 2 miesiące temu do pracy na "open space". Lepiej izolują od dźwięków otoczenia, niż moje poprzednie, "zwykłe", ale to raczej zasługa dobrego przylegania ich do głowy niż redukcji szumu, która zupełnie rozczarowuje przy pracy wśród rozmów. Sterowanie panelem dotykowym to zupełnie nieporozumienie - funkcje są aktywowane przy przypadkowym dotknięciu słuchawek, za to zamierzoną akcję trzeba wielokrotnie ponawiać. Najbardziej w nich podoba mi się "basowe" brzmienie, dobrze pasujące do rockowej muzyki, której słucham.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Słaba

1

2

Zgłoś naruszenie
0

No jest pewien niesmak

WH-XB900N 30.12.2019 Autor: Danek28

Kupując te słuchawki za namową sprzedawcy i po odsłuchu w sklepie jestem zadowolony a nawet bardzo zadowolony z walorów dźwiękowych bas może jednak ciut za mocny ale ja taki lubię i jest ok, Na pomoc z aplikacji i korektor to raczej nie ma co liczyć zresztą nawet nie jest przetłumaczony na język polski. Ale pomijając to po założeniu słuchawek, odpaleniu muzy i wyjściu ze sklepu na dwór szok słuchawki z systemem ekstra wygłuszającym nie radzą sobie wcale z szumem wiatru - nic zero nul itd. muzyki cicho nie da się słuchać bo ci świszcze wiatr w słuchawkach jak w tanich badziewiach a nie w słuchawkach za kilka stów i to z systemem redukcji hałasu czy jakoś tam. Lipa żenada i porażka badziewie że aż mi słów zabrakło.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania

WH-XB900N 27.12.2019 Autor: suchinTM

Słuchawki w 100% spełniają moje oczekiwania. Bateria trzyma długo, dobrze leżą na głowie są estetyczne.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny zakup

WH-XB900N 07.12.2019 Autor: SonnySable

Wyczaiłem je na promocji i muszę przyznać, że był to świetny zakup. Jakość dźwięku jest genialna, bateria trzyma bardzo długo, bluetooth bardzo szybko się łączy

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony WH-XB900N najlepsze słuchawki

WH-XB900N 22.11.2019 Autor: Mterm1

Zakupiłem słuchawki Sony ze względu iż jakiś czas temu testowałem je w sklepie Euro RTV AGD. Przymierzałem się do nich z 2 miesiące. Mnóstwo przeczytanych recenzji. Słuchawki są rewelacyjne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie