7

4.6 na podstawie 7 recenzji klientów

6
0
0
1
0
Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 7

0

rewelacyjny dźwięk

WH-1000XM5 07.08.2022 Autor: Andrzej Księżopolski

Nie opanowałem jeszcze wszystkich funkcji. Ale intuicyjnie można się połapać.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WH-1000XM5

WH-1000XM5 01.08.2022 Autor: Qwerty1965

Słuchawki są super. Bardzo dobrze izolują od odgłosów otoczenia, dźwięk pierwsza klasa. Wykonanie wysokiej jakości.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ocena zdecydowanie laika muzycznego

WH-1000XM5 20.07.2022 Autor: Jsonstach123

Spełnia oczekiwania. Niestety widać palce i pot/ tłuszcz wszędzie gdzie na słuchawkach był kontakt

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Jest profesjonalnym produktem dla audiofila

WH-1000XM5 11.07.2022 Autor: Markus66

Długo zastanawiałem się nad wyborem słuchawek które spelniałałyby moje oczekiwania. Oglądałem testy oraz recenzje internecie. Jestem bardzo zadolony z wyboru i w pełni usatysfakcjonowany z jakości produktu. Lekkie i proste w obsłudze, bateria długo trzyma a jakość dźwięku poezja Polecam szczegolnie niezdecydowanym. Pozdrawiam i życzę miłego słuchania Marek

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Orkiestra na uszach

WH-1000XM5 22.06.2022 Autor: madeski

Dźwięk i redukcja otoczenia warta każdej ciężko zarobionej złotówki

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki z NC i Bluetooth

WH-1000XM5 18.06.2022 Autor: Dżordż audiofil

Kupiłem słuchawki z najlepszym NC i wyjątkowym Bluetooth. Dźwięk słuchawek jest referencyjny a jego jakość audiofilska.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Nie tego oczekiwałem.

WH-1000XM5 04.06.2022 Autor: MarixMyrthan

Zacznę od największej wady (dla mnie), po założeniu słuchawek, uruchomieniu ich doznałem największego rozczarowania. Mianowicie chodzi o funkcje Noise Cancelling. Coś tam wygłusza, ale według mnie na poprzednich wersjach (M1 i M3 nawet M4) działało to o wiele lepiej. Podczas słuchania muzyki przy wlaczonym NC większość dźwięków z zewnątrz po prostu "przebija sie do środka". Konstrukcja sprawia wrażenie delikatnej, słuchawki są lekkie. Przyjemnie nosi się je na głowie, ale noszenie na karku to już tragedia. Dla mnie dźwięk to kozak, słuchawki trafiają w mój gust bardziej bass-owego brzmienia. Dźwięk jest czysty, po prostu ideał. Co do pokrowca jest za duży, ale to ze względu na sposób składania słuchawek. W tej odsłonie nie ma NFC, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. Po włączeniu słuchawek momentalnie łączą się z telefonem przez bluetooth. Świetnie "zbierają" głos, nawet podczas wiatru. Używanie ich wraz z asystentem głosowym robi robotę. Co do użytych materiałów na nausznikach zostają odciski palców co nie wygląda za dobrze. Podsumowując, poza działaniem NC przy słuchaniu muzyki jestem zadowolony ze słuchawek. Lekkie, wygodne, dobre brzmienie, szybkie łączenie BT.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

10

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
08.06.2022

Witaj MarixMyrthan

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam z powodu doświadczonych niedogodności co do funkcji NC.

Poniżej przesyłam informacje pomocnicze:

https://bit.ly/3H1stzv

Jeśli będzie występować problem po poprawny połączeniu zalecamy poniższe kroki:

https://bit.ly/3xuITxi

Paula @Sony Support PL