200

4.5 na podstawie 200 recenzji klientów

147
29
12
8
4
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Doskonały dzwięk, fenomenalny ANC.

WH-1000XM3 24.07.2020 Autor: metasynapse

Mając na uwadze wcześniejsze doświadczenia z reprodukcją dźwięku w produktach konkurencyjnych podszedłem dość sceptycznie do słuchawek SONY, jakież było moje zdziwienie gdy po raz pierwszy założyłem słuchawki, włączyłem aktywną redukcję szumu i podpiałem się do DAC'a (kodek LDAC i aptX HD). Grają lepiej niż moje Sennheiser Momentus...(???!). Zostałem totalnie odcięty od świata zewnętrznego zanurzając się w bezmiarze płynącego dźwięku. Szczegółowość, brzmienie i doskonale wyważony bas sprawiły, że zakochałem się w osobowości tych słuchawek. Mają niepowtarzalny charakter brzmienia - nie da się tego porównać do żadnych słuchawek obecnych na rynku. Sztuką jest stworzyć tak doskonale reprodukowany dźwięk BEZPRZEWODOWO. Polecam! Pokazują na co je stać dopiero przy wykorzystaniu kodeka LDAC i aptX HD. Małe, piękne dzieło sztuki inżynieryjnej.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

14

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Dobre słuchawki ale łatwo mogłyby być doskonałe

WH-1000XM3 09.02.2020 Autor: DB1099

Słuchawki są bardzo dobre ale mają jedną istotną wadę: zaoszczędzono na materiale z którego wykonano nauszniki. Powinna istnieć wersja z nausznikami z prawdziwej skóry. Te śmierdzą plastikiem i obawiam się, że będą obłazić z wierzchniej warstwy tak jak się to działo z moimi poprzednimi słuchawkami Bose. Uważam też, że dobre samolotowe powinny mieć wewnątrz zintegrowany prosty odtwarzacz mp3 z miejscem na kartę pamięci. można by wówczas słuchać np książki w samolocie bez transmisji bezprzewodowej i bez kabla. Brakuje mi też opcji całkowitego wyłączenia Bluetooth'a. To zaoszczędziłoby akumulator. Nie mam i nie będę miał smartfona, używam ewentualnie smartwatcha z kartą sim ale nie ma aplikacji do obsługi słuchawek pod wear OS. Poradziłem sobie dzięki czytnikowi książek z androidem ale wolałbym nie nosić tego urządzenia ze sobą.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

7

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 201

0

Bardzo dobre

WH-1000XM3 25.09.2021 Autor: Dixi 2019

Kupiłem je ze względu na ponadczasowy, klasyczny wygląd oraz, aktywne wygłuszenie. Po ponad 4 miesiącach aktywnego korzystania z produktu mogę śmiało powiedzieć ze są warte każdej złotówki. Polecam każdemu komu zależy na świetnej jakości produktu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcj!!

WH-1000XM3 17.09.2021 Autor: Dejwid

Bardzo ciesz się z nabytego produktu, wlaszcza ze dość często słucham muzyki, a słuchawki idealnie umilają czas.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Michal198

WH-1000XM3 12.09.2021 Autor: Michał 198

Słuchawki grają ok tylko podczas jazdy pociągiem jak pociąg trzęsie wydają jakieś dziwne odgłosy. Kupiłem słuchawki dojazdy pociągiem a tu muzyki nie ma tylko dziwne odgłosy wtle. Słuchawki nie były tanie uważam je za zmarnowane pieniądze nie polecam.

Jakość dźwięku

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy zakup

WH-1000XM3 11.09.2021 Autor: rysiacz

Słuchawki bardzo dobrze grają. Są dobrze wykonane.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Są super lecz zawiodłem się odnośnie aplikacji.

WH-1000XM3 02.09.2021 Autor: Lukas1978

Słuchawki są warte swojej ceny i są naprawdę super, mimo tego że są bardzo dobre to nie zadbano o aplikację która ma wszystkie języki oprócz polskiego, jestem zawiedziony po zainstalowaniu aplikacji na telefonie bo to właśnie steruje wszystkim i ustawia, brak polskiego języka komunikatów głosowych w słuchawkach, to jest dramat że jest tak dużo języków a polskiego nie ma.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Genialne ANC

WH-1000XM3 15.08.2021 Autor: Zuraw

Zalety: świetnie wycisza uciążliwe hałasy (jazda pociągiem, lot samolotem, szum ulicy), świetna jakość dźwięku, długi czas pracy na baterii Wady: tylko jedno podpięte urządzenie po BT (albo telefon albo komputer), mikrofon marnie zbiera i rozmówcy się skarżą.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bateria chyba nigdy sie nie rozladuje!

WH-1000XM3 14.08.2021 Autor: Dema D

Jesli pracujesz w cafe albo w restauracji albo w gdzies w bardzo glosnym miejscu te sluchawki jest dla ciebie! Maja najlepsze usuniejcie szumu! Polecam)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko w jednym

WH-1000XM3 01.08.2021 Autor: Maikiel

Jeden z niewielu produktów na rynku oferujący dosłownie wszystko: -możliwość podpięcia kabelka audio -świetny ANC -łączność BT -bardzo wygodny panel dotykowy do sterowania muzyką -ambient sound, jazda na rowerze i słuchanie muzyki w końcu mogą iść w parze.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Good BUT broken firmware

WH-1000XM3 26.07.2021 Autor: Binolski92

Hello all, I m writing this to warn U about this headphones. The ANC out of the box is great but as soon as U will use NC Optimization the NC will be much worse with some background noice and there will be no option to go back. U can read about this more on reddit, to sum up - do not use mobile app at all / do not long press on anc button. Regards!

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super słuchawki

WH-1000XM3 25.07.2021 Autor: robaczek66

Bardzo dobre słuchawki, super bateria. Bardzo przydatne w samolocie

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Tandetny plastik i odrzucona gwarancja

WH-1000XM3 19.07.2021 Autor: noizo

Po dwóch miesiącach od zakupu pękł plastik trzymający mechanizm regulacji z prawej strony. Jeszcze po dwóch z lewej. Słuchawki używane w trybie wyłącznie domowym/biurowym. Sony odrzuciło gwarancję, bo to niby uszkodzenie mechaniczne. W życiu nic więcej nie kupię od tej firmy, bo serwis klientów posyła na drzewo. Dzwięk dobry, ale jakość wykonania mechanizmu regulacji rozmiaru żadna.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Obłędny dźwięk

WH-1000XM3 18.07.2021 Autor: awit62

Jak na słuchawki bezprzewodowe genialny dźwięk w całym paśmie. Korektorem dźwięku (w aplikacji na smartfon) można sobie ustawić brzmienie, jakie kto sobie wymarzy, łącznie z gigantycznym basem. Panel sterowania dotykowy rewelacyjny. Polecam każdemu w ciemno.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt,

WH-1000XM3 17.07.2021 Autor: piramida

Bardzo dobry system redukcji hałasu. Słuchawki lekkie i dobrze trzymające się na głowie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Idealne słuchawki.

WH-1000XM3 14.07.2021 Autor: Audiofil00

Głęboki i przyjemny dźwięk, ANC jak nigdzie indziej i jakie wygodne... po prostu bajka!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Ocena

WH-1000XM3 13.07.2021 Autor: Sołtys05

Ocena dobry bo brak połączeń z kilkoma urządzeniami. Reszta jak najbardziej na super plus

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewlacyjne ANC

WH-1000XM3 18.06.2021 Autor: kzm_neo

Kupełem miesią ctemu i wszystko działa jak powinno

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Przyjemna barwa dźwięku,, dobre funkcje redukujac,

WH-1000XM3 17.06.2021 Autor: Andrzej75

Kupiłem na lotnisku w Amsterdamie glownie uzywan w samolocie dla mnie rewelacja koniec szumu w uszach. POLECAM TE SŁUCHAWKI

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór

WH-1000XM3 07.06.2021 Autor: Gabriel_

Świetne słuchawki. Działają bardzo dobrze, bateria trzyma długo. Wygodnie się je nosi na uszach, a w przypadku częstych podróży etui fajnie się mieści w plecaku. Są to moje pierwsze słuchawki z ANC, także nie mam porównania, ale w moim odczuciu bardzo dobrze działa, W moim przypadku wytrzymały półtora roku niezwykle intensywnego użytkowania, po czym doznały awarii. Po zgłoszeniu problemu do producenta, zostały wymienione na nowe.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Absolutnie idealne dla neuroatypowych

WH-1000XM3 25.05.2021 Autor: angelikab55

Szukałam od jakiegoś czasu dobrych słuchawek wyciszających, które mogłabym nosić cały czas żeby odfiltrować większość przeszkadzających dźwięków. Wahałam się pomiędzy tymi słuchawkami a BOSE, i te okazały się idealnym trafem. Są bardzo wygodne, można bez problemu nosić je godzinami. Wyciszanie, nawet pasywne, jest na super poziomie. Jakość dźwięku też jest super. Bardzo wygodnie się je obsługuje dzięki matrycy dotykowej. Jakość mikrofonu jest genialna i można bez problemu rozmawiać nimi przez telefon. Plusem jest też możliwość dołączenia kabla w razie rozładowania słuchawek. Bateria trzyma bardzo dobrze. Absolutnie nie mam się do czego przyczepić, najlepsza inwestycja w moim życiu, bardzo warte wydanych pieniędzy.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre wyciszenie dźwięków z zewnątrz

WH-1000XM3 09.05.2021 Autor: tombar1331

Bardzo dobre brzmienie, wyciszenie dźwięków zewnętrznych oraz proste sterowanie dotykowe. Dobry zasięg i czas grania między ładowaniami

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjne słuchawki

WH-1000XM3 29.04.2021 Autor: Maciejasty

Słuchawki niemal doskonałe. Dźwięk rewelacyjny, choć trzeba w aplikacji znacznie obniżyć poziom basu, ale da się to zrobić, więc każdy znajdzie ustawienia zgodne ze swoimi preferencjami. System redukcji hałasu z otoczenia chyba najlepszy na rynku. Jedyny minus tych słuchawek to brak przycisku wyciszającego mikrofon co by się bardzo przydało podczas rozmów głosowych i wideokonferencji. Sprzęt bardzo wygodny, można w nich długo pracować i praktycznie nie czuje się ich na głowie, nic nie uwiera. Elegancki design.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup

WH-1000XM3 29.04.2021 Autor: JarZomB

Nie jestem jakimś znawcą, a kupiłem te słuchawki, bo mają bardzo dużo pozytywnych opinii. I jeżeli chodzi o dźwięk, to jest na prawdę dobrze. Redukcja szumów działa super. Jest jednak coś, co irytuje mnie bardzo ( zaznaczam, że nie tylko w tych słuchawkach miałem taki problem). Nauszniki są dość miękkie i płytkie. Szybko się ugniatają i moje ucho dotyka gąbeczki, co mnie bardzo denerwuje i zmusza do poprawiania słuchawek co chwilę. Dodatkowo, nie do końca jestem fanem tego typu nauszników, wolę materiałowe ( jeżeli można to tak napisać). Fajnie by było, jakby w tego typu słuchawkach dawano możliwość wyboru, lub dodawali zapasowe ( materiałowe) pady. Co do głębokości muszli i miejsca na uszy, to trzeba kombinować ( na YT jest trochę filmików odnośnie tego problemu). Pałąk od góry mnie nie uwiera, chyba, że rozsunę ( na regulacji) mniej i góra pałąka mocniej dociska do głowy. Wtedy trochę zaczyna być odczuwalny po jakimś czasie. Regulacja jednak jest na tyle duża, że większości osób powinno przypasować. Ja nie mam zbyt małej głowy, a mam jeszcze zapas. Podsumowując, dałem cztery gwiazdki, co nie znaczy, że te słuchawki są tylko dobre. Są bardzo dobre, ale nie mogę powiedzieć, że są doskonałe, właśnie ze względu na wygodę w noszeniu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt

WH-1000XM3 26.04.2021 Autor: Blazarekin

Doskonały dźwięk , możliwość personalizacji regulacji np.basów , świetnie izolują , ergonomia i wykonanie bez zarzutu , radość z użytkowania a to nie jedyne słuchawki w domu - np sennheisery motorolle , audictusy i Panasonic wszystkie na chodzie i używane ,te są jednak nieporównywalne , mistrzostwo. jedyne co mi brak to możliwość wyboru języka polskiego w oprogramowaniu w smartfonie .Tutaj Sony mogło by się wysilić , ja sobie daję radę w angielskojęzycznym interfejsie , ale dla niektórych może to być problem

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dźwięk i wyciszenie hałasu

WH-1000XM3 16.04.2021 Autor: Kamil1983

Mam od kilku miesięcy i jestem z nich b.zadowolony

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Basy! W ogóle jakość dzwięku !!!

WH-1000XM3 12.04.2021 Autor: dominczak

Jest tak że miałem kupić Senheisera, ale w sklepie typ mnie przekonał że w tych pieniądzach te słuchawki są dużo lepsze. I są ! Teraz jest tak że cała moja czwórka dzieci ukradkiem podbiera mi te słuchawki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Moje oczko na głowie.

WH-1000XM3 27.03.2021 Autor: Eliasz

Rewelacja! Długo się nie zastanawiałem nad zakupem lecz byłem nieco z tyłu jeżeli chodzi o słuchawki bezprzewodowe. A tu takie zaskoczenie, wow. Moje oczekiwania zostały zdemolowane przez jakość dźwięku płynącego z dobrego źródła. Nie znam się na profesjonalnych określeniach dotyczących technicznych zagadnień, ale mogę szczerze polecić tę słuchawki każdemu! Są wygodne, długo trzyma bateria, rewelacyjny dźwięk i łatwość obsługi. No i są ładne. Polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dźwięk

WH-1000XM3 24.03.2021 Autor: Oli 07

Świetny dźwięk, Bardzo dobra jakość, Super wygląd.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super słuchawki

WH-1000XM3 19.03.2021 Autor: Jonson74

Najważniejszy jest dźwięk i te słuchawki robią robotę .Jeśli szukasz produktu który przybliży Cię do jakości studyjnej to to jest dla Ciebie produkt

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały dźwięk i totalne wygłuszenie

WH-1000XM3 15.03.2021 Autor: LuckyLucy

Od dwóch miesięcy jestem posiadaczką tych wspaniałych słuchawek. Polecił mi je znajomy , który bardzo interesuje się sprzętem grającym i jestem nimi zachwycona. Dźwięk jest niesamowity, przestrzenny, przyjemny dla ucha i przy tym wygłuszenie sprawia, że można się odciąć od rzeczywistości podczas wszelkich domowych zajęć, np. odkurzanie. Te słuchawki to moja chwila relaksu. Polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie tak dobre jak myślisz

WH-1000XM3 09.03.2021 Autor: niveasoft

Mam je już 4 miesiące. Dźwięki maja niesamowite. Nie miałem lepszych słuchawek co nie znaczy, że nie chcę lepszych. Te po czasie ugniatają małżowiny. Uszy bolą nie od słuchania a od noszenia. Bateria to naprawdę wytrzymuje długo.... Całkowicie przereklamowany jest ten system 360 reality Audio. Jeśli ktoś chciałby je kupić nawet na próbę z tego powodu to odradzam. To są dobre słuchawki tylko do mnie nie pasują bo uwierają...to może też nie będą pasować do Ciebie. Sprzedam je jak znajdę lepsze.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

super

WH-1000XM3 08.03.2021 Autor: oloq

bezawaryjne, ANC doskonałe, bateria wytrzymała, jest OK

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki

WH-1000XM3 21.02.2021 Autor: Mariochal

Świetne słuchawki pod każdym względem. Polecam każdemu kto się zastanawia. Będzie Zadowolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Warte swojej ceny

WH-1000XM3 15.02.2021 Autor: BishopMartinez

Słuchawki można bardzo łatwo dostosować do bardzo różnych gustów muzycznych i odsłuchowych. Bardzo wygodne, pracuję w nich 8 godzin i wystarczy krótka przerwa abym znowu przez parę godzin nosić je na uszach. Sterowanie gestami działa dobrze, łączą się błyskawicznie po Bluetooth. Polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo solidny sprzęt pod każdym względem

WH-1000XM3 18.01.2021 Autor: grypsio

Bardzo solidny sprzęt pod każdym względem. Świetny ANC, dzwięk też, wykonanie na najwyższym poziomie

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super dźwięk

WH-1000XM3 11.01.2021 Autor: Mercik

Super dźwięk i dodatkowe funkcje redukcja szumów wbudowany mikrofon i zewnętrzny mikrofon do rozmowy

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre, wygodne słuchawki

WH-1000XM3 11.01.2021 Autor: Pjoter666

Używam od miesiąca, działają bez zarzutu. Jakość dźwięku jest dobra, mikrofon nie zbiera przesadnie dźwięku, ANC ratuje przy np. podróżach pociągiem czy praca biurko w biurko. Trzeba się przyzwyczaić do dotykowych przycisków, na szczęście działają całkiem dobrze. Zasięg jest niezły, wreszcie mogę chodzić po mieszkaniu będąc "na callu" :)

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry produkt

WH-1000XM3 06.01.2021 Autor: Tobiasz71

Słuchawki zostały zakupione na prezent dla córki. Jest bardzo zadowolona. Świetny dźwięk oraz wytłumienie zewnętrznych dźwięków

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja choć nie do końca

WH-1000XM3 02.01.2021 Autor: Tedybear

Witam. Odkąd pamiętam używałem słuchawek dousznych. Po niezastąpionych Creative EP 830 postanowiłem kupić nowe słuchawki. Przeczytałem wiele recenzji (w tym sponsorowanych), obejrzałem miliony filmów i tak naprawdę to Klawiter i Mieszko namówili mnie na słuchawki nauszne. Postanowiłem podejść do Sony Centre w Szczecinie i zobaczyć jak one grają szczególnie iż wiedziałem, że muszę ustawić kodeki Bluetooth na LDAC. Połączenie słuchawek z Samsungiem - żaden problem, ale problem nastąpił w kodekach. Nie wiedziałem jak wymusić na telefonie kodek LDAC bo wskakiwały mi tylko aptx. Panowie ze sklepu totalna ignorancja - szczerze powiedzieli, że nie mają pojęcia jak to zrobić. Dosłownie po 4h w sklepie (macie wygodne kanapy) pomógł mi koleś z Indii na YT, który łamanym angielskim wyjaśnił mi krok po kroku co mam zrobić by LDAC zadziałało. I działają !!! Słuchawki świetnie leżą, nawet po kilku godzinach nie czuć ich na głowie. Obicie skórzane na uszach jak i na środku dają poczucie komfortu. Bass miękki lecz bez przesady, środek rewelacyjny a wysokie tony to bajka. Muszę przyznać iż odkrywam muzykę i moje ulubione utwory na nowo. Redukcja szumów - działa rewelacyjnie i moim zdaniem wszelka konkurencja jest daleko w tyle. Jedziesz tramwajem, busem i słyszysz tylko muzykę. Rewelacyjne jest to iż jednym dotknięciem prawego panela wyciszasz muzę i mikrofony wpuszczają dźwięk zewnętrzny. Panel dotykowy - kwestia przyzwyczajenia ale działa i fajnie reaguje na dotyk. Choć nie zawsze działa to w pionie i poziomie albo to kwestia założenia słuchawek. Mam wrażenie iż aby zmienić utwór muszę "szurać" palcem od dołu ku górze mniej więcej pod kątem 45 stopni. Może to kwestia wprawy? Jedyny minus jaki mi się nasuwa od razu po przeczytaniu instrukcji to fakt iż słuchawki nie są wodoodporne. Jakby nie patrzeć człowiek się poci, z nieba pada deszcz i wydaje mi się iż takie drogie słuchawki powinny mieć IP68 czyli być wodoodporne i odporne na pot. Zdarzyło mi się iść do pracy kiedy było słońce ale w drodze powrotnej nie mogłem z nich korzystać bo z nieba leciał "kapuśniak" i już słuchawki lądowały w wodoodpornym plecaku. Kiszka jak za cenę prawie 1000pln. Reasumując - świetne słuchawki z których będziecie mega zadowoleni tylko pamiętajcie iż nie są wodoodporne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fantastyczny sprzęt

WH-1000XM3 30.12.2020 Autor: sebson

Długo czekałem, aż cena będzie w moim zasięgu. Sprzęt nie ma sobie równych. Idealna bateria, świetny dźwięk i funkcje. Gorąco polecam niezdecydowanym

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość

WH-1000XM3 30.12.2020 Autor: Emil_Hel

Słuchawki wyciszają świat dookoła kompletnie. Rozmawiając z kimś wystarczy przyłożyć dłoń do prawej słuchawki żeby słyszeć co osoba mówi. Nie trzeba ich zdejmować bateria starcza na zawsze i ładuje się szybko. Wygodne i wyglądne:) jedyne co im brakuje do perfekcji to panel dotykowy gdzie podnosząc ręce nad głowę Można niechcący przerzucić piosenkę bickiem:)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zajefajne

WH-1000XM3 26.12.2020 Autor: Babal

Cała rodzina zachwycona. no i co, że za krótka .......................

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki , Sony to jakość 1 klasa

WH-1000XM3 24.12.2020 Autor: Roki24

Polecam , polecam , polecam , polecam ,polecam polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dźwięk

WH-1000XM3 17.12.2020 Autor: kajTek808

Dobre słuchawki "z polecenia" .......................

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomity dźwięk i efekt 3D

WH-1000XM3 14.12.2020 Autor: Bernard25

Szukałem dobrych słuchawek bezprzewodowych i trafiłem na ten model Sony jest rewelacyjny Bardzo fajny dźwięk duża dynamika i efekty 360 stopni są wręcz rewelacyjne na tych słuchawkach słuchałem utworów 3D oraz 8 d wrażenia ze słuchania tych utworów są powalające znakomity zakup Polecam wszystkim to jedne z najlepszych słuchawek Jakie są na rynku a na pewno w tej cenie

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie grające słuchawki

WH-1000XM3 13.12.2020 Autor: Pio9

Zakup tych słuchawek za cenę 848 zł to okazja, której nie żałuję.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry ale mogłoby być lepiej

WH-1000XM3 09.12.2020 Autor: YrEwaSk

Użytkuję je od ponad tygodnia i w sumie myślałem, że bateria będzie trochę dłużej trzymać ale nie jest źle. Jeśli włącza się Noice Canceling to jakość trochę spada ale nie aż tak żeby to denerwowało. Skóra wydaje się trochę taka plastikowa, a gąbki są trochę twarde (w porównaniu z wh-xb900n). Jak za cenę (teraz to koło 800 zł) to bardzo dobra propozycja.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jacek

WH-1000XM3 08.12.2020 Autor: Jacektyru

Subiektywnie ..... dla mnie to poprostu świetne słuchawki jakość dźwięku, canceling rewelacyjny !

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super noise canceling

WH-1000XM3 07.12.2020 Autor: dionizos73

Naprawdę jest ok, połączenie aplikacja, dźwięk, wszystko ok. Żona ogląda horror a ja obok czytam w spokoju książkę słuchając cichutko muzyki i nic mi nie przeszkadza......ale - to kpina że słuchawki Sony w tej cenie nie łączą się z PS 4 przez bluetooth - przecież to ta sama firma. To kpina że nie można tak jak w innych firmach, dokupić dedykowanego kabla z mikrofonem. Jeszcze raz dodam - słuchawki działają świetnie i jestem bardzo zadowolony, ale te dwie rzeczy do poprawy. Pozdrawiam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WH-1000 XM3 vs XM2

WH-1000XM3 06.12.2020 Autor: Bowlingmaster

Piszę tę recenzję słuchawek WH-1000XM3 w odniesieniu do wersji XM2. Dla tych dla których ANC jest najważniejszą funkcją te słuchawki spiszą się doskonale. ANC jest lepsze niż w XM2. Dla tych, którzy stawiają na dźwięk, ten wybór nie będzie najlepszy. Te słuchawki grają odczuwalnie słabiej od XM2, dodatkowo jest więcej basu, czego fanem nie jestem. Fakt, że do słuchania muzyki mam inne słuchawki i takie też rozwiązanie polecam. Komfort jest podobny do XM2. W XM3 jest trochę większy nacisk na głowę, ale muszle są trochę większe. Głównie słucham audiobooki i trochę muzyki, sporo rozmawiałem przez te słuchawki i tu jest progres względem XM2. Wyraźnie da się odczuć, że lepsze ANC pogarsza jakość dźwięku. Przyznam jednak, że w podróży człowiek docenia tę izolację - i to jest doskonałe w tych słuchawkach oraz to, że są lekkie. Dodatkowo dobrze się składają i mają wygodne etui. Polecam, ale warto wcześniej ich posłuchać.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dźwięk i wygłuszenie. Fatalny mikrofon.

WH-1000XM3 06.12.2020 Autor: daftu

Słuchawki kupiłem ponad rok temu. Do tej pory uzywałem głownie do słuchania muzyki i oglądania filmow. Tutaj sprawdzają się swietnie. Niestety w ostatnich miesiącach ze względu na pracę zdalną cześciej zacząłem używać do telekonferencji - sparowane z MacBookiem. Tutaj słuchawki sprawują się gorzej. Mikrofon często nie zbiera wlasciwie głosu lub ucina fragmenty wypowiedzi. Użycie innych słuchawek (np. AirPods) rozwiązuje problem. I teraz najgorsze: słuchawki odesłałem wiec do serwisu, lecz ku mojemu zaskoczeniu otrzymałem odpowiedź, że używanie do telekonferencji jest drugorzędną funkcją i jest OFICJALNIE NIEWSPIERANE. Następnie słuchawki zostały odesłane. Co ciekawe, taka funkcjonalność jest opisana na oficjalnej stronie pomocy technicznej. Na nic się zdało posiadanie dodatkowego wsparcia premium na 5 lat bezpośrednio u Sony. Gdybym to wiedział, nie kupiłbym słuchawek w połowie bezużytecznych za przeszło 1000zl W ogólnym rozrachunku nie polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki do słuchania muzyki i pracy

WH-1000XM3 02.12.2020 Autor: Tremenes

Słuchawki kupiłem ponad miesiąc temu. Słuchawki sprawdzają się świetnie w pracy do rozmów, ale przede wszystkim podczas słuchania muzyki. Dźwięk, przestrzeń itp są bardzo dobre, fajnie działa funkcja 360 stopni w niektórych aplikacjach. Redukcja szumu działa bardzo dobrze. Zarówno pasywna jak i aktywna redukcja powoduje, że praca w skupieniu w open space lub w hałaśliwych przestrzeniach jest możliwa. Drobnym mankamentem jest słyszalny szum w trybie całkowitego wyciszenia lub focus on voice (re kalibracja nie pomaga), generowany przez ANC. Dużym minusem dla mnie, za który daje 3 gwiazdki za funkcjonalność, jest brak pełnej obsługi 2+ urządzeń BTH/BLE. Słuchawki Sony pomimo możliwość parowania z wieloma urządzeniami, nie dają możliwości podłączenia 2 urządzeń voice jednocześnie. Jedyna opcja obsługi wielu urządzeń to sparowania urządzenia Audio (muzyka) i innego jednego urządzenia voice/rozmowa. Uważam, że Sony powinno poprawić sterowniki (SW), o ile nie jest to ograniczenie hardwarowe, i umożliwić pełne podłączenie co najmniej 2 rządzeń i automatyczne przełączenie pomiędzy. Tańsza konkurencja oferuje możliwość podłączenia jednocześnie dwóch urządzeń, z których jedno jest voice/call + audio a drugie tylko voice/call (np. dwa telefony komórkowe, czy komórka i laptop), i słuchawki odpowiednio przełączając pomiędzy urządzeniami, kiedy przychodzi połączenie telefoniczne. Szkoda, że Sony zapomniało o taki use case.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór na idealny prezent

WH-1000XM3 22.11.2020 Autor: lukashenko

Długo szukałem idealnych słuchawek dla średnio zaawansowanego słuchacza. Sony WH-1000-XM3 to strzał w 10. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość dźwięku i redukcja hałasu

WH-1000XM3 22.11.2020 Autor: Yooras

Słuchawki w swojej klasie cenowej rewelacyjne. Nie przeprowadzałem testów odsłuchowych słuchawek innych producentów, ale porównałem je z tylko trochę tańszymi modelami Sony w sklepie (te same utwory odtwarzane przez ten sam wzmacniacz) i różnica jest bardzo wyraźna na korzyść XM3. Dźwięk jest świetny, basy imponujące ale nie rozwalają czaszki (można je zawsze podkręcić w aplikacji na smartfonie). Pozostałe pasma w mojej opinii brzmią świetnie - nareszcie wyraźnie słyszę teksty piosenek. Rożnica jakości przy odtwarzaniu przez BT i kabel dla mnie niezauważalna, odpowiednie kodeki robią swoje. Parowanie ze smartfonem, laptopem, zestawem głośnomówiącym (transmiter FM) w samochodzie, transceiverem podłączonym do telewizora - bezproblemowe. Zmiana źródła po jednorazowym sparowaniu automatyczna (wystarczy wyłączyć np. BT w laptopie i włączyć w smartfonie). Wisienką na torcie jest redukcja hałasu z możliwością regulacji skuteczności. Maksymalne wyciszenie powoduje praktycznie zupełną ciszę, docierają jedynie bardzo silne dźwięki. Po włączeniu funkcji Ambient Sound mamy "podsłuch" dźwięków otoczenia z możliwością sterowania intensywności, z automatycznym dostosowywaniem się do otoczenia i naszej aktywności. Co ważne, włączenie ANC nie zmienia zauważalnie jakości odtwarzania muzyki - ja nie słyszę różnicy. Sterowanie dotykowe gestami na prawej muszli wymaga przyzwyczajenia. Wielki plus to ściszenie muzyki i włączenie zewnętrznych mikrofonów po zakryciu dłonią prawej muszli - można rozmawiać nie zdejmując słuchawek. Jakość rozmów przez telefon bardzo dobra. Dedykowana aplikacja w smartfonie daje duże możliwości personifikacji ustawień, niestety zaawansowane ustawienia dot. jakości dźwięku (equalizer itp.) działają tylko dla słabszych kodeków z gorzą jakością dźwięku - lepiej używać ustawień systemowych smartfona. Słuchawki lekkie, wygodne, nie uciskają, ale też nie przesuwają się przy chodzeniu, czy obracaniu głowy - spokojnie można ich używać na spacerze. Jakość wykonania, wygląd, wyposażenie: komplet kabelków, przejściówka samolotowa, twardy futerał - bez zarzutu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

WH-1000XM3

WH-1000XM3 20.11.2020 Autor: Andrzej179

Słuchawki kupiłem dwa tygodnie temu. Trochę trzeba nabrać wprawy w ich obsłudze, ale to trwa chwilę. Następnie tylko korzystasz z przyjemności słuchania muzyki i prowadzenia rozmów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przydatne funkcje.

WH-1000XM3 17.11.2020 Autor: Slawek67

Ogólnie jestem zadowoliny,troche za małe pady(cisną w uszy)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Po trzech tygodniach do śmieci.

WH-1000XM3 14.11.2020 Autor: otwieraczdopiwa

Fantastycznie grające słuchawki. Szkoda, że definitywnie zepsuły się po trzech tygodniach. Jedyny plus to Autoryzowany Serwis szybko i bezboleśnie orzekł, że nadają się do śmieci i klientowi należy się zwrot pieniędzy / wymiana na nowe. Za to drugie podziękuje, wolę zwrot. Wg relacji innych posiadaczy problem jest powszechny. Legendarna jakość Sony.

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki

WH-1000XM3 11.11.2020 Autor: Jerr0s

Nabyłem miesiąc teku.Dźwięk czysty, tłumienie hałasów rewelacja,lekkie i nie trzeba często ładować.Zakup warty swoich pieniędzy polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry dźwięk

WH-1000XM3 09.11.2020

Dobrze gra. Dobrze tłumi. Wystarczająca bateria. Jest ok.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Odrobina luksusu dla emeryta

WH-1000XM3 26.10.2020 Autor: ams8

Oto niedawno zdobyłem się na odrobinę luksusu. Słuchawki WH-1000XM3 to jakość, estetyka, prostota. Idealnie wpasowują się w to, co kiedyś ktoś powiedział o potrawach: „Najlepsze są dania proste, na przykład kawior. Jakież to proste a jakie smaczne…”. Wiem, co to kawior, kiedyś próbowałem, ale jak smakuje to już nie pamiętam. Jestem emerytem i ze dwa lata nosiłem się z zamiarem kupna tych słuchawek. Przemiła obsługa jednego z super marketów na mój widok uśmiechała się; domyślam się, że po cichu wskazywali mnie dyskretnym ruchem głowy: o, znowu jest, kiedy w końcu kupi? Niedawno ten model staniał, bo pojawiła się nowa wersja (XM4), i chociaż dla kieszeni emeryta to spore szarpnięcie, jednak kupiłem, oczywiście XM3. Słuchawki te znałem z wielokrotnych prób w super markecie, ale dopiero w domu byłem w stanie docenić nie tylko wyciszanie hałasów (akurat w sąsiedztwie odbywała się pneumatyczno-młotkowa balkonowa symfoniada remontowa) ale i brzmienie. Jak na uszy 70-letniego tzw. audiofila (kiedyś spotkałem się z zabawnym i trafnym określeniem "audiofool") brzmienie jest zachwycające. Nie będę tu sypać oklepanymi określeniami, którymi zwykle szermują "audiofool"e. Po prostu w znanych mi utworach, które od lat stosuję jako testy sprzętów audio tzw. klasy „Hi-End”, nagle odkrywam i z łatwością lokalizuję dźwięki, których nie słyszałem wcześniej. Zawsze walczyłem o klarowność brzmienia, trudną czy wręcz nie możliwą do uzyskania w tonach średnich, nie tylko w wielkich głośnych fragmentach np. chóralnych, lecz także o dziwo w cichych subtelnych dźwiękach niektórych nokturnów Fryderyka Chopina. I w tym zakresie model WH-1000XM3 spisuje się znakomicie. No i te basy… Zasięg bezprzewodowy jak na moje potrzeby bardzo dobry. Pojemność akumulatorka wystarczająca. Świetnie są rozwiązane dotykowe funkcje takie jak mute, regulacja głośności, zmiana utworu. Wyciszanie świata zewnętrznego bardzo skuteczne lecz i niebezpieczne, bo raz znacznie nadwyrężyło nasz monolit małżeński. Po prostu nie usłyszałem, co Żona do mnie mówi. Od tego momentu NC załączam tylko w szczególnych przypadkach. Widzę tylko jedną wadę, która trochę mi się daje we znaki: pocenie się uszu, nawet w temperaturze pokojowej. W Internecie znalazłem słuchawki jakiejś firmy, które są tak skonstruowane, że można samemu zdemontować nauszniki i je wyprać. Nie używam funkcji związanych z aplikacją pozwalającą m.in. na precyzyjne dopasowanie do uszu i odsłuchiwanie muzycznych sampli 3D. Próbowałem, ale coś mi nie wyszło z instalacją czy też rejestracją, zbyt skomplikowane dla mnie. W zupełności wystarczają mi standardowe właściwości, bez wodotrysków.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

10

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki o bardzo dobrym brzmieniu

WH-1000XM3 25.10.2020 Autor: le109

Kupiłem miesiąc temu . Brzmienie bardzo dobre, bas głęboki. Dobra izolacja od dźwięków otoczenia nawet bez systemu redukcji hałasu. Parowanie z telefonem bez problemu. Długość użytkowania na jednym ładowaniu około 30 godz. Bardzo wygodne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Chyba najlepsze

WH-1000XM3 17.10.2020 Autor: wiech2904

To chyba najlepsze, najbardziej dopracowane słuchawki nauszne. Wygoda, jakość wykonania, współpraca z aplikacjami... cóż Sony jak za dawnych lat. Dotychczas Sennheiser Momentum 2 były dla mnie przykładem idealnego sprzętu do słuchania muzyki. Tu jednak przewaga LDAC z współpracą z Huawei P30Pro pokazuje jakość! Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne funkcje

WH-1000XM3 12.10.2020 Autor: klikier

ciesze się z zakupu doskonały wybór , funkcje bardzo przejrzyste

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

WH-1000XM3 21.09.2020 Autor: Graco

Słuchawki kupiłem rok temu. Działka bez zarzutu. Świetny dźwięk i bardzo dobra redukcja hałasów z zewnątrz. Łatwa konfiguracja oraz np. aktualizacja oprogramowania.Bardzo długi czas działania i co ważne na kablu również grają bardzo dobrze. Nie wiem jak będzie pracował nowy model ale te słuchawki są strzałem w dziesiątkę chociaż do tanich nie należały Polecam wszystkim

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Redukcja hałasu i jakość dzwieku

WH-1000XM3 10.09.2020 Autor: Irek123

Jakość dźwięku naprawdę super, używam tych słuchawek między innymi w samolocie gdzie świetnie redukują hałasy. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze słuchawki, jakie do tej pory miałem

WH-1000XM3 07.09.2020 Autor: koobiii

Świetny ANC - przy odkurzaniu sprawdzam ręką, czy odkurzacz działa, bo go nie słyszę. Kilka razy w ten sposób zostałem już też przestraszony przez domowników, bo nie słyszałem, jak wchodzą do mieszkania. Jakość dźwięku genialna, aplikacja towarzysząca z equalizerem i masą funkcji do zmiany dźwięku przestrzennego też działa świetnie. Poza tym dobrze wyglądają na głowie, a system składania działa gładziutko.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne, ale...

WH-1000XM3 05.09.2020 Autor: TwinGin

Kupiłem słuchawki w maju. Świetny dźwięk, wygodnie, bateria długo trzyma. Niestety po 3 miesiącach musiałem oddać je na gwarancje - dźwięk z lewej słuchawki zaczął trzeszczeć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre, ale nie do końca warte ceny

WH-1000XM3 23.08.2020 Autor: jo8wo

Plusy: - Świetne wytłumianie dźwięku - Dobra jakość muzyki - Przyzwoite wykonanie - Bardzo wygodne Minusy: - Wystarczy lekka mżawka i panele dotykowe wariują - odwrócone kanały w gnieździe jack - aby dźwięk brzmiał poprawnie trzeba korzystać z oryginalnego kabla - mikrofon nie działa po kablu - Mój egzemplarz po pół roku przestał działać i musiał iść do serwisu - Podczas rozmów ludzie często mi mówią, że słabo mnie słychać

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Port usb zepsuł się dokładnie po gwarancji

WH-1000XM3 22.08.2020 Autor: Radas

Ogólnie dobre, ale zepsuty port i koszt naprawy 300 zł trochę pozostawia niesmak.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja produktu

WH-1000XM3 19.08.2020 Autor: BeeSt

Słuchawki bardzo dobre warte swojej ceny. Dobrze wyciszają dźwięki otoczenia z puszczoną cichutko muzyką w tle, chociaż na początku trzeba się przyzwyczaić do uczucia w głowie i uszach. To co można byłoby ulepszyć to jakość rozmów przez mikrofon wbudowany.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

WH-1000XM3 16.08.2020

Bardzo dobre bardzo wygodne bardzo polecam wszystkim

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały dzwięk, fenomenalny ANC.

WH-1000XM3 24.07.2020 Autor: metasynapse

Mając na uwadze wcześniejsze doświadczenia z reprodukcją dźwięku w produktach konkurencyjnych podszedłem dość sceptycznie do słuchawek SONY, jakież było moje zdziwienie gdy po raz pierwszy założyłem słuchawki, włączyłem aktywną redukcję szumu i podpiałem się do DAC'a (kodek LDAC i aptX HD). Grają lepiej niż moje Sennheiser Momentus...(???!). Zostałem totalnie odcięty od świata zewnętrznego zanurzając się w bezmiarze płynącego dźwięku. Szczegółowość, brzmienie i doskonale wyważony bas sprawiły, że zakochałem się w osobowości tych słuchawek. Mają niepowtarzalny charakter brzmienia - nie da się tego porównać do żadnych słuchawek obecnych na rynku. Sztuką jest stworzyć tak doskonale reprodukowany dźwięk BEZPRZEWODOWO. Polecam! Pokazują na co je stać dopiero przy wykorzystaniu kodeka LDAC i aptX HD. Małe, piękne dzieło sztuki inżynieryjnej.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

14

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze słuchawki jakie w życiu miałem

WH-1000XM3 21.07.2020 Autor: Kordg

Słuchawki polecam szczególnie osobom podróżującym, które wymagają wysokiej jakości dźwięków. Sam używam ich do słuchania muzyki oraz grania na komputerze: w obu przypadkach sprawują się niesamowicie dobrze.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie