23

4.8 na podstawie 23 recenzji klientów

21
1
0
1
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 23

0

Produkt godny polecenia

WH-1000XM3 20.05.2019 Autor: pawelk

Używam słuchawek od około 2 tygodni, dopiero raz musiałem ładować. Czas pracy na baterii rewelacyjny. Wygoda użytkowania bardzo duża, choć konkurencyjny produkt od Bose jest minimalnie lepszy w tym względzie. System redukcji hałasu sprawdza się doskonale, szczególnie jeśli jesteś użytkownikiem komunikacji miejskiej (autobusy, przystanki). Dotykowy panel jest ok, kwestia przyzwyczajenia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekkie i świetnie grają.

WH-1000XM3 19.05.2019 Autor: rorier

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, chociaż trochę mi przeszkadza sposób przełączania trybu kiedy siedzę, stoję czy idę.Jednak ta sekunda przerwy w odtwarzaniu jest denerwująca. Na szczęście można tą funkcję wyłączyć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszystko jak w opisie

WH-1000XM3 16.05.2019 Autor: slawek2019

Słuchawki bez zarzutu - wszystko jak w opisie: czas działania, wytłumianie, oprogramowanie, jakość dźwięku, wygoda noszenia. Do tego kupione w sklepie SONY (Lublin, Plaza) taniej niż w marketach, plus znakomita obsługa. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - Słuchawki bezprzewodowe WH-1000XM3

WH-1000XM3 06.05.2019 Autor: wilkolak83

Moim zdaniem grają naprawdę dobrze. Fajnie odcinają słuchacza od dźwięków zewnętrznych. Ważą niewiele. Tylko nie wiem dlaczego czasami po zastopowaniu utworu słyszę dźwięki zewnętrzne pobierane przez mikrofony w słuchawkach a czasami nie. Wszystko działa na kodeku LDAC.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER SŁUCHAWKI

WH-1000XM3 02.05.2019 Autor: Strzałka

Przez 6 miesięcy szukałem słuchawek z redukcją szumów, doskonałym dźwiękiem i najlepszym przesyłem (bezstratnym - tj. aptx hd) Bose, AKG, Denon i inne. W mojej subiektywnej ocenie te wygrały. Słuchawki są świetne choć nie pozbawionej wad. Nie zawsze działa dotykowe sterowanie (czytał o tym na forach, ale i tak podjąłem decyzję o ich zakupie) Sprawdziłem i potwierdzam czasami zdarza się, że sterowanie nie działa lub działa błędnie. Pisze o wadach tylko dla tego, aby SONY miało możliwość wypuścić w przyszłości model jeszcze bardziej doskonały. Jednocześnie przydałby się design na miarę firmy Denon oraz trochę lepsze etui jak np. w modelu AKG n700nc, choć to kwestia gustu. Zakup uważam za udany, choć tak naprawdę w pełni obiektywną opinie należałoby napisać conajmniej po kilkunastu miesiącach użytkowania. POLECAM

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny dźwięk i wygląd!!!!

WH-1000XM3 18.04.2019 Autor: Vlalez

Bardzo zadowolony produktem. Jest super wygląd i dźwięk.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

6

2

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre w głośnym otoczeniu

WH-1000XM3 15.04.2019 Autor: Sharpman85

Dosyć długo szukałem słuchawek do wewnętrznego wyciszenia w głośnym otoczeniu oraz w małym domu i w końcu zdecydowałem się na te słuchawki z racji tego, że aktualnie są najlepsze w tłumieniu dźwięków. Nie słychac szumów lub innych dźwięków otoczenia, a gdy doda się do tego muzykę to prawie nic nie przeszkadza (w odległości 2 metrów telewizor było nieco słychać). Nie używam do rozmów telefonicznych, ale gdy raz rozmawiałem z osobą ich używającą było ją słychać ciszej niż zwykle, ale głos był bardziej wyrazsty i czysty, minusem były jednak dźwięki otoczenia. To, brak ładowarki siecowej oraz konieczność robienia przerw na ochłodzenie uszu przy długim noszeniu (ponad godzinę bez przerw) to jedyne minusy według mnie. Muzyka brzmi bardzo dobrze i wyraźnie. Wybrałem kolor szampański, nie żałuję :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki

WH-1000XM3 14.04.2019 Autor: Stanislaw53Ela

Kupiłem do wygodnego słuchania muzyki w dobrej jakości. Sprawdziły się w 100% Polecam produkt

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Straszna łączność Bluetooth

WH-1000XM3 14.04.2019 Autor: rcis

Jeżeli chcesz używać słuchawek z wieloma urządzeniami, nie kupuj. Konkurencja ma lepszą ofertę. Nie ma możliwości prostego przełączenia się pomiędzy np. komputerem i telefonem. Albo jeszcze raz parujesz, albo grzebiesz w konfiguracji aktualnie podłączonego urządzenia, żeby je odłączyć. Słuchawki po włączeniu zawsze się podłączają do ostatniego urządzeni. Teoretycznie można podłączyć słuchawki do komputera i dodatkowo równocześnie do telefonu, żeby odbierać połączenia. Z tym, że wtedy jakość dźwięku strasznie spada, połączenie z komputerem przerywa, słychać wyraźnie zakłócenia w sygnale bluetooth, ogółem słuchawki głupieją. Słowem, nie da się tego zrobić. Panel dotykowy to tez nieporozumienie. Strasznie mało responsywny. Często nie reaguje na „pacnięcia”, nawet te mocniejsze. Jakość tłumienia (NC) znośna, ale tutaj cudów nie można oczekiwać (we wszystkich słuchawkach). Jeżeli myślisz, że jak założysz słuchawki to nagle będzie błoga cisza, to się mylisz. Algorytm radzi sobie z wyciszaniem jednostajnego szumu, jak wiatraka klimatyzacji, silników samolotowych itd. (gadania ludzi nie wyciszy ;)) Jakość dźwięku znośna. Nie jest to niestety hi-fi (posiadam trochę wiedzy studyjnej). Jeżeli wyłączysz NC (tłumienie hałasu) lub zmniejszysz jego stopień, to słuchawki tracą w ogóle bas, jakość dźwięku drastycznie spada - do tego stopnia, że mogę się pokusić o stwierdzenie, że tanie „pchełki” z jarmarku lepiej grają (tylko jeżeli wyłączymy NC ;)). Ogólnie, będę trochę złośliwy, ale airpody mojej żony były lepszą inwestycją (także jeżeli chodzi o brzmienie) niż ten produkt Sony. Z plusów. Strasznie wygodne. Po 8h siedzenia w nich nie czuje zmęczenia. Czy bym jeszcze raz kupił. Zdecydowanie nie! Na pewno nie w ciemno opierając się tylko na informacjach z sieci. Sony musiało wydać masę kasy na afiliacje, skoro wszędzie ten produkt jest uznawany za najlepsze słuchawki z NC. Jeżeli jednak tak jest, to sprzęt konkurencji musi rozpadać się w rękach.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Faktycznie świetny dźwięk i redukcja hałasu

WH-1000XM3 04.04.2019 Autor: Andy88888

Słuchawki 1000XM2 były bardzo dobre. W tym modelu dźwięk jest równie udany, a redukcja hałasu perfekcyjna. W samolocie, lotnisku, pociągu - cudownie cicho w odniesieniu do zewnętrznych hałasów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt dla iPhone!

WH-1000XM3 28.03.2019 Autor: Niedowiar

Udało mi się je kupić 2 tygodnie temu i nie żałuje. Nie są tanie ale w zamian otrzymujesz sprzed świetnej jakości, dźwięk i funkcje wymiatają! Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawk SONY WH-1000XM3

WH-1000XM3 15.03.2019 Autor: Artur_Gliwice

Słuchawki kupiłem kilka tygodni temu, po długich poszukiwaniach i testowaniach w sklepach sntacinoarnych. Do wyboru konkretnie tych słuchawek przekonała mnie dobra opinia na internecie i to ze dobrze w czasie odsłuchu w sklepach dobrze leżały mi na głowie i ten dźwięk. Jedyna wada to ich cena, ale za dobry produkt trzeba zapłacić.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla mnie idealne

WH-1000XM3 14.03.2019 Autor: Lafnorf

Bardzo dobra jakość dźwięku, nie robią hałasu tylko pięknie grają.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki wysokiej klasy

WH-1000XM3 08.03.2019 Autor: Pborsow

Słuchawki wygodne bardzo ładne brzmienie dziwiekowe. Funkcja google asystenta bardzo dobra.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Było warto

WH-1000XM3 04.03.2019 Autor: Kamil b

na początek o wadach bo o dziwo są (naprawdę szczegóły które w żaden sposób nie dyskryminują tego sprzętu - po prostu czepialstwo z mojej strony): - gładzik wymaga przyzwyczajenia - BT paruje się z tylko jednym urządzeniem jednocześnie ale NFC do parowania działa bardzo sprawnie - konstrukcja jest zamknięta wiec raz na jakiś czas warto przewietrzyć uszy - problem we wszystkich słuchawkach zamkniętych - oczywiście cena ale po pierwszym użyciu w środowisku docelowym (open space korporacji) już wiedziałem za co zapłaciłem :) - za dużo zalet żeby komuś się chciało czytać Zalety: - działanie NC (po prostu bajka - nie przeszkadzają mi rozmowy osób gadających mi nad głową w pracy - w końcu można się skupić) - jakość dźwięku i dość soczysty bas (jest też wbudowany equalizer) - aplikacja do sterowania funkcjami - stonowany design (nie zwróciły nawet uwagi żony wiec nie dostałem po twarzy trudnym pytaniem "a ile za nie dałeś bo wyglądają na drogie") -> tu płacimy za technologie zaszytą w środku. - jakość materiałów -> wyglądają na trwałe - dopasowanie do głowy (testowałem również XM2 oraz QX 35 i w stosunku do poprzednika jest spory postęp, mam jednak wrażenie ze QC leżą delikatnie lepiej ale to już kwestia indywidualna) ogólnie nic nie uciska i można w nich spędzić długie godziny - poziom wygłuszenia można regulować co przydaje się jeżeli chcemy żeby cześć ćwieków wpadała do naszych uszów - czas pracy na baterii i szybkie ładowanie - ... Nie chce się rozpisywać ale jestem w tym sprzęcie zakochany. Nie testowałem ich jeszcze w samolocie ale to w jaki sposób działają na dość głośnym openspace raczej napawa mnie również optymizmem. Dzięki wygłuszeniu można się odciąć i skupić na pracy w pracy :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Muzyka nowego oblicza...

WH-1000XM3 10.02.2019 Autor: decuu1

Wyciszenie komfort oraz praca na baterii doskonała osobiście wolałbym tylko głośniejszy dźwięk

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko super, gdyby nie...

WH-1000XM3 26.01.2019 Autor: rok4

Kupiłem je tydzień temu. Są wygodne, znakomicie wygłuszają otoczenie. Nie do zera, do potrzebnego minimum. Jakość dźwięku chyba najlepsza wśród słuchawek bezprzewodowych (pomijam audiofilskie). Jakość materiałów ok, trochę się palcują, zwłaszcza panel dotykowy:/ Jednak są minusy, wg mnie dwa: 1. Jakość rozmów telefonicznych. Generalnie nie polecam wykonywać połączeń korzystając z tych słuchawek, jakość walkie-talkie. 2. Korzystanie przy ujemnych temperaturach. Trzeba być przygotowanym na dziwne reakcje słuchawek przy nagłym spadku temperatury, np. po wyjściu z domu zimą. NC nagle przestaje działać, słyszy się wszystko z zewnątrz, nie słyszy za to muzyki czy rozmówcy. Przestaje działać również panel dotykowy. Pomaga restart słuchawek. Najlepsze jest to, że Sony o tym wie i doradza właśnie kilkukrotny restart:)))

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3 17.01.2019 Autor: faithless1979

Porządnie wykonany sprzęt z dobrym dźwiękiem i fajnym wyglądem. Mnóstwo możliwości personalizacji urządzenia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw funkcji ponad_czasowy.

WH-1000XM3 04.01.2019 Autor: Janusz 2019

Za każdym razem gdy używam słuchawek, jestem pod wrażeniem funkcji i możliwości. Z czystym sumieniem polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Wh-1000xm3 Mega

WH-1000XM3 05.12.2018 Autor: CodeR

Słuchawki są poprostu super !!!!! Wykonanie dźwięk poprostu Mega.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwielbiam czysty dzwięk!!

WH-1000XM3 02.12.2018 Autor: stanwil

Będąc na lotnisku udało mi sie kupić następcę 100abn w bardzo atrakcyjnej cenie. Słuchawkami sony zaraziełem sie wąłsnie poprzez poprzedni model, jednka wyczytałem, ze najnowszy model jest o wiele przyjemniejszy w noszeniu. Zgadza sie, bardzo lekkie i nie męcza swoją obecnością. Uwielbiam słuchać muzykę a tym samym prowadzić rozmowy poprzez bezprzewodowe urzadzenia. Ten model jes tstrałem w 10!! polecam, równiez i z uwagi na noise canceling :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

4

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjne słuchawki

WH-1000XM3 19.10.2018 Autor: Artur44

Zakupiłem dzisiaj i nie moge zdjąć, rewelacja, zwłaszcza ANC.

Jakość dźwięku

Znakomita

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

4

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość

WH-1000XM3 30.09.2018 Autor: Paweł T

To już trzecia edycja super słuchawek od SONY. Każda kolejna wersja coś dodaje i coś poprawia w stosunku do poprzedniej. Tym razem słuchawki są ładniejsze od strony wizualnej i lżejsze. Świetnie leżą na głowie. Jeszcze lepiej tłumią zewnętrzne hałasy i doskonale brzmią. Bardziej wydajna bateria. Jednym zdaniem poprawiono ideał.

Jakość dźwięku

Znakomita

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie