42

4.7 na podstawie 42 recenzji klientów

33
6
1
2
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Rewelacyjna jakość

WH-1000XM3 30.09.2018 Autor: Paweł T

To już trzecia edycja super słuchawek od SONY. Każda kolejna wersja coś dodaje i coś poprawia w stosunku do poprzedniej. Tym razem słuchawki są ładniejsze od strony wizualnej i lżejsze. Świetnie leżą na głowie. Jeszcze lepiej tłumią zewnętrzne hałasy i doskonale brzmią. Bardziej wydajna bateria. Jednym zdaniem poprawiono ideał.

Jakość dźwięku

Znakomita

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

NIE RÓBCIE AKTUALIZACJI SOFTWARE

WH-1000XM3 05.09.2019 Autor: dario1207

W porównaniu do poprzedniego modelu (1000xm2 - używałem ok. roku) gorzej tłumią dźwięki otoczenia, jakość dźwięku też jest gorsza. Być może to wina softu - w sklepie na sofcie 1.0.8.grają lepiej niż moje na 4.1.1. : tzn.: więcej basu i lepszy NC. W porównaniu do poprzedniego modelu bardziej wygodne, jest więcej miejsca na małżowinę uszną.

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 48

0

Ekskluzywne wykonanie i brzmienie

WH-1000XM3 13.10.2019 Autor: Jacorf

Nic dodać nić ująć. Perfekcyjne, brzmienie wykonanie i wsparcie aplikacyjne. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny produkt wart swojej ceny

WH-1000XM3 09.10.2019 Autor: kucharro

Korzystam od 3 tygodni i zdecydowanie polecam. Wykonanie na najwyższym poziomie. Paruje się szybko za pomocą NFC. Muzyka gra czysto i przyjemnie, a dedykowana aplikacja posiada użyteczny equalizer. Obsługa kodeka LDAC, który w tym momencie jest w każdym telefonie z androidem daje wysoki bitrate. Wyciszenie dźwięku działa świetnie, tak samo jak ambient sound. Rozmówca po drugiej stronie słyszy mnie wyraźnie nawet mimo wiatru.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiadają świetny dźwięk

WH-1000XM3 06.10.2019 Autor: Prezess

Kupiłem kilka dni temu i jestem zadowolony Sony to genialna Firma.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre wyciszenie, nie uciskają, lekkie

WH-1000XM3 05.10.2019 Autor: Oskarkor

Dobrze leżą na głowie, nie uciskają, bardzo dobrze grają i wyciszają. Pierwsza para wh-1000xm3 jaką kupiłem miała wadę - było słychać szum w lewej słuchawce podczas włączonej funkcji NC, czyli tego na czym najbardziej mi zależało. Zdecydowałem się na wymianę, dostałem nowe od ręki i teraz mam idealną ciszę, działają perfekcyjnie. Jedyną wadą jaką mógłbym podać jest możliwość automatycznego łączenia jedynie z ostatnim urządzeniem z którym były połączone. Gdyby Sony w nowej wersji lub sofcie? tych słuchawek zwiększył tą liczbę do dwóch lub więcej urządzeń byłoby idealnie (: Jednak dużo ludzi używa jednej pary słuchawek do np. telefonu i komputera.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Król redukcji

WH-1000XM3 03.10.2019 Autor: pkgd

Przy zakupie takiego rodzaju słuchawek, każdy robi dokładny research, oraz zapoznaje się z plusami i minusami. Słuchawki Sony posiadam od ok. miesiąca. Jest to prawdziwy król redukcji hałasu, a podróż w nich czy to komunikacją czy samochodem jest nie od opisania. Czytałem i oglądałem dużo recenzji na temat tego że słuchawki BOSE są wygodniejsze od słuchawek Sony i przy długiej pracy w biurze słuchawki stają się mało komfortowe. Porównywałem je również w sklepie. Jedyny dyskomfort od długiego użytkowania jaki posiadam z xm3 to delikatny ucisk górnej części na głowie, jednak same słuchawki idealnie się dopasowują a materiał który na sobie posiadają jest idealny, przy normalnej temperaturze, nie jest w nich ciepło i nie odczułem potrzeby ich ściągania. Porównując do słuchawek BOSE, technologia, wykonanie, wygląd są zdecydowanie na plus dla sony. Jak najbardziej polecam zakup słuchawek!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki ze redukcją dźwięków z otoczenia

WH-1000XM3 03.10.2019 Autor: Voyager77

Kupiłem słuchawki WH-1000XM3 niecały miesiąc temu i to jest to o co mi chodziło - niezły dźwięk, wygodne i pozwalające odebrać telefon lub porozmawiać z kimś bez zdejmowania słuchawek. Rewelacyjna redukcja dźwięków z otoczenia - gdy to działa i wyłączysz dźwięk który słuchasz, to możesz mieć wrażenie, że ogłuchłeś :). Jedyna uwaga jest tylko taka, że być może wygodniej by było, aby obudowy głośników obracały się w drugą stronę - wygodniejsze odkładanie słuchawek głośnikami do dołu.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

super dźwięk ale koszmarna niewygoda

WH-1000XM3 06.09.2019 Autor: Dankaskjefbhilaerngf

Jestem pod wielkim wrażeniem jakości dźwięku w tych słuchawkach i zakochałam się w możliwości zabawy dźwiękiem poprzez equalizer i takie coś, co zmienia dźwięk, jakbym była w klubie. Niestety słuchawki mają małe muszle, przez co moje uszy dotykają ich wnętrza, czego nie mogłam znieść. Do tego materiał nieoddychający, uszy się pocą i męczą. Czułam ściskanie. Z wielkim bólem i smutkiem je zwróciłam. A i wkurzający i niepotrzebny panel dotykowy, który rozumie komendy po swojemu. Często wytrącałam się z hipnozy słuchania kawałka, bo nagle przeskakiwał do kolejnego, a chciałam tylko podgłośnić. Wkurzające. O wiele bardziej wolę przyciski w słuchawkach Bose.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

NIE RÓBCIE AKTUALIZACJI SOFTWARE

WH-1000XM3 05.09.2019 Autor: dario1207

W porównaniu do poprzedniego modelu (1000xm2 - używałem ok. roku) gorzej tłumią dźwięki otoczenia, jakość dźwięku też jest gorsza. Być może to wina softu - w sklepie na sofcie 1.0.8.grają lepiej niż moje na 4.1.1. : tzn.: więcej basu i lepszy NC. W porównaniu do poprzedniego modelu bardziej wygodne, jest więcej miejsca na małżowinę uszną.

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
0

XM3

WH-1000XM3 30.08.2019 Autor: J4zz

there is a shame to not be able to pair more than one device to these headphones

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udane słuchawki

WH-1000XM3 29.08.2019 Autor: Michał_wolny_nick

Bardzo dobre słuchawki. Wyciszanie dźwięków otoczenia działa bardzo dobrze. Przy wyłączonej muzyce jakieś dźwięki z zewnątrz się przedostają, ale po włączeniu muzyki nic nie przeszkadza. Słuchawki są wygodne i po dłuższym używaniu nie odczuwa się żadnego bólu ani ucisku. Jedyne, co może przeszkadzać, to grzanie się zasłoniętych uszu, le taka cena za odizolowanie od otoczenia. Dźwięk jest bardzo ładny, choć to oczywiście kwestia upodobań - bas jest głęboki i miękki. Nie jestem audiofilem - słucham szeroko rozumianej muzyki popularnej oraz audiobooków - do tego słuchawki nadają się znakomicie. Rozmowy telefonicznie przez BT też są OK, chociaż moi rozmówcy czasami narzekają na niską głośność tego co mówię. Bateria w słuchawkach jest niesamowita. trzeba ze 2h słuchać, żeby rozładować 10%. Wytrzymają każdą podróż. Wyposażenie jest bardzo dobre. Etui małe i poręczne. Wady: Nie łączą się automatycznie z telefonem, jeżeli wcześniej były podłączone do innego urządzenia (łączą się tylko z ostatnio połączonym urządzeniem). Mikrofon słuchawek nie działa przy połączeniu kablem - trzeba wyciągnąć telefon, żeby korzystać z mikrofonu telefonu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Drogie słuchawki

WH-1000XM3 30.07.2019 Autor: jacek15002900

OK najwygodniejsze jakie dotąd miałem. Wyglądają też na bardziej wytrzymałe od poprzednich.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy możliwy wybór!!!

WH-1000XM3 18.07.2019 Autor: Grasso25

Szukałem dobrych słuchawek na rynku i porównywałem sony z bose qc35ii oraz beats studio 3. Wszystkie w porównywalnych cenach. Jak dla mnie bose jest najwygodniejsze, ale sony i beats nie odstają daleko. Dźwięk? No właśnie, dlatego wybrałem sony! Myślałem, że bose mnie zaskoczy dźwiękiem to bo w koncu bose, ale sony dla mnie ma lepszy dźwięk i głębię basu nie mówiąc o ustawieniach w apce. Super jest panel dotykowy a wygłuszanie dźwięków z otoczenia jest mega! No i bateria, która trzyma naprawdę długo.Bardzo polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Niemal doskonale

WH-1000XM3 08.07.2019 Autor: MarioPlBe

Dzwiek, komfort i wzornictwo - swietne. Przelacznie urzadzen BT i panel dotykowy - do poprawki. Sluchawki mam podlaczone do urzedzenia wsperajacego LDAC i nie odczuwam potrzeby korygowania dzwieku, jednakze czasami zapada gleboka cisza w trakcie odtwarzania utworu - polaczenie BT przycina sie. Testowalem na FW 4.1.1 i po obnizeniu do wersji 2.0.0. Co do ANC, to mam wrazenie, ze jednak na FW 2.0.0 jest troszke lepiej.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

1

Zgłoś naruszenie
0

słuchawki bezprzewodowe WH-1000XM3

WH-1000XM3 08.07.2019 Autor: ABN AGATA

Spełnia moje oczekiwania. Cena adekwatna do jakości.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Nie ma lepszych słuchawek

WH-1000XM3 05.07.2019 Autor: Bod3k99

Mógłbym sie rozpisać co do tych słuchawek jakie są one genialne, ale po prostu powiem w wielkim skrócie Wytłumianie boskie dźwięk rewelacja wygodna super wygląd ekstra cena nie taka duża zakładasz te cudeńka i jesteś w zupełnie innym świecie z dala od wszystkiego po prostu jest inaczej !: ) mocne 10/10

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobre do biura

WH-1000XM3 05.07.2019 Autor: MHTP5

Bardzo dobry zakup. noise cancelling w połączeniu z dowolnym dźwiękiem (muzyka, white-noise, natura itp) świetnie izoluje od biurowego zgiełku - dużo lepsze skupienie i mniejsze zmęczenie po dniu pracy. Jakość dźwieku jest najlepsza jaką miałem do tej pory. To co bym dodał do tych słuchawek to możliwość szybkiego przełączenia między urządzeniami oraz zarządzanie ustawieniami z dedykowanej aplikacji na windows 10.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Fajny zakup

WH-1000XM3 04.07.2019 Autor: mirek61

Używam od miesiąca, fajny dźwięk, zadowalająca głośność, skuteczna redukcja hałasu (ale sprawdzona tylko w domu). Sterowanie gestami nie zawsze funkcjonuje jak spodziewa się użytkownik, jestem zwolennikiem tradycyjnego sterowania (ale wiedziałem na co się decyduję).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

SONY recenzja od serca

WH-1000XM3 04.07.2019 Autor: robert335

Słuchawki używam bardzo często. Poznałem zalety i wady. Zaczynamy. 1. Użytkowanie - są bardzo lekkie nie czuć ich ciężaru, docisk do głowy dość delikatny nie powoduje dyskomfortu. Można ich używać w długich odsłuchach, nie męczą. W ciepłe dni uszy się pocą. Po założeniu na głowę małżowiny spokojnie mieszczą się w padach. Wygoda i ergonomia oceniam bardzo wysoko. Miałem różne słuchawki i każde szybko męczyły, musiałem robić przerwy aby zwolnic ich ucisk w sony tego nie ma. 2. Obsługa - słuchawki z prawej stronie posiadają panel za pomocą którego można zarządzać i sterować dotykowo słuchaną muzyką. Odpowiedni ruch palcem powoduje pauzę, skok do przodu tyłu zmianę głośności można także zastopować słuchaną muzykę wyciszyć dźwięk przykładając cała dłoń do panelu. Po tej czynności można spokojnie rozmawiać z inną osobą. Działa to nieźle i jest wygodne ale zdarza się ze panel nie rozpozna ruchu palcem i trzeba go powtórzyć. 3. Jakość audio - na początku dużoooo basu, trochę to zniechęca. Brak średnicy i wysokich tonów. Nie cierpię korektorów dźwięku. Poprawianie muzyki za pomocą ustawień pop, rock, jazz w ogóle minie nie kręci. Ale SONY zrobiło to tak subtelnie, że byłem zdziwiony ile korekcja wnosi do poprawy dźwięku. Szybko znalazłem swoje stawienia, które aktywowały schowane średnie i wysokie tony. Aplikacja która to robi jest do ściągnięcia z gogle play. Za jej pomocą można także sterować odtwarzaczem, uaktywnić google asystenta, włączyć noise canceling i określić jego poziom i parę innych rzeczy łącznie z ustawieniem i dostosowaniem się ciśnienia do tego panującego w samolocie w zależności od wysokości. Jak to wszystko działa razem - rewelacyjnie. Noise canceling rządzi. Jego praca nie wpływa na jakość dźwięku jak to jest u rywali. Wycisza wszystko dookoła zapewniając dźwięk hi-fi w prawie kompletniej ciszy. Na początku pytałem sam siebie czy potrzebuje tego noise canceling, szybko zmieniłem zdanie podczas spaceru przy ulicy czy podmuchu silniejszego wiatru. Podsumowując - jakość audio bardzo wysoka ale należy pamiętać, że sony grają dźwiękiem w okolicy słuchawek za 600-800 zł resztę ceny należy odjąć ze względu na koszt włożenia do nich systemu noise canceling który w 2019 r jest najlepszy na naszej planecie.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetna muzyka

WH-1000XM3 26.06.2019 Autor: Ramirez41

Kupiłem słuchawki około miesiąca temu,bwczesjiej miałem także SONY i się nie zawiodłem, są rewelacyjne

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze słuchawki na podróż

WH-1000XM3 26.06.2019 Autor: sztobar

Wyciszenie w słuchawkach działa rewelacyjnie. Podczas lotu samolotem, jazdą pociągiem czy nawet komunikacją miejską kocham wsłuchiwanie się w muzykę bez hałasu otoczenia. Dotykowy panel w prawej słuchawce do przełączania piosenek i regulowania głośności to także fajny atut do którego błyskawicznie się przyzwyczaiłem. Jedynie mikrofon jest rozczarowujący, przy tej półce cenowej spodziewałem się, że on również będzie najwyższej jakości, a tymczasem ludzie z którymi przez nie rozmawiam narzekają na wygłuszony głos - a chodzi o rozmowę w biurze, w pokoju, tam gdzie nie ma hałasu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki, ale...

WH-1000XM3 23.06.2019 Autor: Rabla

Słuchawki używam od 3 tygodni. Grają bardzo dobrze, są wystarczająco lekkie, żeby nie przeszkadzały. Kiedy jest gorąco potrafią wywołać pocenie się wokół ucha. Co do poważniejszych usterek to prawa słuchawka na funkcji ANC i Noise Canceling potrafi wydawać irytujące dźwięki (szumy) zazwyczaj bez powodu, nagle i póki co nie wiem jak to naprawić (czasem wystarczy zmienić tryb, czasem trzeba włączyć i wyłączyć). Nie tego oczekiwałem od słuchawek tej klasy cenowej.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super tłumienie hałasów i świetny dźwięk

WH-1000XM3 16.06.2019 Autor: AP76

Pierwsze słuchawki które w 100% tłumią hałas w samolocie nawet nie słuchać zapowiedzi stuardess. Pełnia ciszy jak w zaciszu domowej sypialni. Jakość dźwięku wzorowa, super materiały oraz eleganckie etui. Czas pracy na bateriach 3 dni intensywnego używania. Cena wysoka ale i tak taniej i lepiej niż słynne Bose Quiet Comfort. Udało mi się kupić poniżej ceny rynkowej, dzięki promocji dla członków klubu Sony. Dodatkowo można dokupić rozszerzona gwarancje producenta na 3 lata, uwaga uwzględniająca uszkodzenia mechaniczne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość dźwięku, super noise cancellation

WH-1000XM3 10.06.2019 Autor: Szymon

Kupione w promocji, od razu z softem v 4, noise canceling swietny, z poczatku dziwne uczucie jakby utraty sluchu ale potem można zupelnie skupic sie na pracy przy ulubionej muzyce. Sluchawki graja fajnie ale co mnie dobilo nie maja zbyt wybiorczego, ostrego uderzajacego basu (przynajmniej w trybie uzycia LDAC czyli bez trybu podbicia basu, ktory włączony daje rade - za cene uzycia sta dardowego kodeka). Dol brzmi cieplo i szeroko. Gora jest ok, detale słyszalne dobrze ale moglo byc lepiej, jeszcze bardziej selektywnie. Srodek jest bardziej akcentowany z dołu, co mi sie akurat podoba. Cala charakterystyka slyszalna jako lekkie cieple V. Najlepsze do muzyki elektronicznej, dobre do klasycznej, potem rock i na koncu metal :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony 1000xm3 moja opinia

WH-1000XM3 09.06.2019 Autor: Martinxm3

Słuchawki dość ciepłe, materiały poduszek / gąbek ponizej poziomu cenowego, sztuczne powodujące pocenie uszu, gumowe. Co 10 minut trzeba wpuścić powietrze do uszu i wylac pot przy temp. otoczenia ok 18 st na powietrzu. Materiały poduszek są na poziomie sluchawek za 49zl. Jakość muzyki ok. Słuchawki grają konsumencko a nie hi-endowo. Instrumenty są zwarte, nie tworzą przestrzennej sceny. Mocne podbicie basów na zerowych ustawieniach. Niewygodne przełączanie pomiędzy urządzeniami. Etui sredniej jakości, zbierające wlosy i zanieczyszczenia. Etui jest odwrotnie zaprojektowane tak że przy otwieraniu kable wypadają. Bardzo dobre wyciszenie i sprawnie działające wykrywanie czynnosci. Jakość rozmów znośna. Sluchawki wymienie na nowy model najszybciej jak to bedzie mozliwe jezeli zoztaną poprawione materiały i parowanie.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega słuchawki

WH-1000XM3 04.06.2019 Autor: Satka

Kupione w promocyjnej cenie 1200zl. Nie żałuję ani złotówki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt godny polecenia

WH-1000XM3 20.05.2019 Autor: pawelk

Używam słuchawek od około 2 tygodni, dopiero raz musiałem ładować. Czas pracy na baterii rewelacyjny. Wygoda użytkowania bardzo duża, choć konkurencyjny produkt od Bose jest minimalnie lepszy w tym względzie. System redukcji hałasu sprawdza się doskonale, szczególnie jeśli jesteś użytkownikiem komunikacji miejskiej (autobusy, przystanki). Dotykowy panel jest ok, kwestia przyzwyczajenia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekkie i świetnie grają.

WH-1000XM3 19.05.2019 Autor: rorier

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, chociaż trochę mi przeszkadza sposób przełączania trybu kiedy siedzę, stoję czy idę.Jednak ta sekunda przerwy w odtwarzaniu jest denerwująca. Na szczęście można tą funkcję wyłączyć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszystko jak w opisie

WH-1000XM3 16.05.2019 Autor: slawek2019

Słuchawki bez zarzutu - wszystko jak w opisie: czas działania, wytłumianie, oprogramowanie, jakość dźwięku, wygoda noszenia. Do tego kupione w sklepie SONY (Lublin, Plaza) taniej niż w marketach, plus znakomita obsługa. Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - Słuchawki bezprzewodowe WH-1000XM3

WH-1000XM3 06.05.2019 Autor: wilkolak83

Moim zdaniem grają naprawdę dobrze. Fajnie odcinają słuchacza od dźwięków zewnętrznych. Ważą niewiele. Tylko nie wiem dlaczego czasami po zastopowaniu utworu słyszę dźwięki zewnętrzne pobierane przez mikrofony w słuchawkach a czasami nie. Wszystko działa na kodeku LDAC.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER SŁUCHAWKI

WH-1000XM3 02.05.2019 Autor: Strzałka

Przez 6 miesięcy szukałem słuchawek z redukcją szumów, doskonałym dźwiękiem i najlepszym przesyłem (bezstratnym - tj. aptx hd) Bose, AKG, Denon i inne. W mojej subiektywnej ocenie te wygrały. Słuchawki są świetne choć nie pozbawionej wad. Nie zawsze działa dotykowe sterowanie (czytał o tym na forach, ale i tak podjąłem decyzję o ich zakupie) Sprawdziłem i potwierdzam czasami zdarza się, że sterowanie nie działa lub działa błędnie. Pisze o wadach tylko dla tego, aby SONY miało możliwość wypuścić w przyszłości model jeszcze bardziej doskonały. Jednocześnie przydałby się design na miarę firmy Denon oraz trochę lepsze etui jak np. w modelu AKG n700nc, choć to kwestia gustu. Zakup uważam za udany, choć tak naprawdę w pełni obiektywną opinie należałoby napisać conajmniej po kilkunastu miesiącach użytkowania. POLECAM

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajny dźwięk i wygląd!!!!

WH-1000XM3 18.04.2019 Autor: Vlalez

Bardzo zadowolony produktem. Jest super wygląd i dźwięk.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

7

2

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre w głośnym otoczeniu

WH-1000XM3 15.04.2019 Autor: Sharpman85

Dosyć długo szukałem słuchawek do wewnętrznego wyciszenia w głośnym otoczeniu oraz w małym domu i w końcu zdecydowałem się na te słuchawki z racji tego, że aktualnie są najlepsze w tłumieniu dźwięków. Nie słychac szumów lub innych dźwięków otoczenia, a gdy doda się do tego muzykę to prawie nic nie przeszkadza (w odległości 2 metrów telewizor było nieco słychać). Nie używam do rozmów telefonicznych, ale gdy raz rozmawiałem z osobą ich używającą było ją słychać ciszej niż zwykle, ale głos był bardziej wyrazsty i czysty, minusem były jednak dźwięki otoczenia. To, brak ładowarki siecowej oraz konieczność robienia przerw na ochłodzenie uszu przy długim noszeniu (ponad godzinę bez przerw) to jedyne minusy według mnie. Muzyka brzmi bardzo dobrze i wyraźnie. Wybrałem kolor szampański, nie żałuję :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki

WH-1000XM3 14.04.2019 Autor: Stanislaw53Ela

Kupiłem do wygodnego słuchania muzyki w dobrej jakości. Sprawdziły się w 100% Polecam produkt

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Straszna łączność Bluetooth

WH-1000XM3 14.04.2019 Autor: rcis

Jeżeli chcesz używać słuchawek z wieloma urządzeniami, nie kupuj. Konkurencja ma lepszą ofertę. Nie ma możliwości prostego przełączenia się pomiędzy np. komputerem i telefonem. Albo jeszcze raz parujesz, albo grzebiesz w konfiguracji aktualnie podłączonego urządzenia, żeby je odłączyć. Słuchawki po włączeniu zawsze się podłączają do ostatniego urządzeni. Teoretycznie można podłączyć słuchawki do komputera i dodatkowo równocześnie do telefonu, żeby odbierać połączenia. Z tym, że wtedy jakość dźwięku strasznie spada, połączenie z komputerem przerywa, słychać wyraźnie zakłócenia w sygnale bluetooth, ogółem słuchawki głupieją. Słowem, nie da się tego zrobić. Panel dotykowy to tez nieporozumienie. Strasznie mało responsywny. Często nie reaguje na „pacnięcia”, nawet te mocniejsze. Jakość tłumienia (NC) znośna, ale tutaj cudów nie można oczekiwać (we wszystkich słuchawkach). Jeżeli myślisz, że jak założysz słuchawki to nagle będzie błoga cisza, to się mylisz. Algorytm radzi sobie z wyciszaniem jednostajnego szumu, jak wiatraka klimatyzacji, silników samolotowych itd. (gadania ludzi nie wyciszy ;)) Jakość dźwięku znośna. Nie jest to niestety hi-fi (posiadam trochę wiedzy studyjnej). Jeżeli wyłączysz NC (tłumienie hałasu) lub zmniejszysz jego stopień, to słuchawki tracą w ogóle bas, jakość dźwięku drastycznie spada - do tego stopnia, że mogę się pokusić o stwierdzenie, że tanie „pchełki” z jarmarku lepiej grają (tylko jeżeli wyłączymy NC ;)). Ogólnie, będę trochę złośliwy, ale airpody mojej żony były lepszą inwestycją (także jeżeli chodzi o brzmienie) niż ten produkt Sony. Z plusów. Strasznie wygodne. Po 8h siedzenia w nich nie czuje zmęczenia. Czy bym jeszcze raz kupił. Zdecydowanie nie! Na pewno nie w ciemno opierając się tylko na informacjach z sieci. Sony musiało wydać masę kasy na afiliacje, skoro wszędzie ten produkt jest uznawany za najlepsze słuchawki z NC. Jeżeli jednak tak jest, to sprzęt konkurencji musi rozpadać się w rękach.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Faktycznie świetny dźwięk i redukcja hałasu

WH-1000XM3 04.04.2019 Autor: Andy88888

Słuchawki 1000XM2 były bardzo dobre. W tym modelu dźwięk jest równie udany, a redukcja hałasu perfekcyjna. W samolocie, lotnisku, pociągu - cudownie cicho w odniesieniu do zewnętrznych hałasów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt dla iPhone!

WH-1000XM3 28.03.2019 Autor: Niedowiar

Udało mi się je kupić 2 tygodnie temu i nie żałuje. Nie są tanie ale w zamian otrzymujesz sprzed świetnej jakości, dźwięk i funkcje wymiatają! Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawk SONY WH-1000XM3

WH-1000XM3 15.03.2019 Autor: Artur_Gliwice

Słuchawki kupiłem kilka tygodni temu, po długich poszukiwaniach i testowaniach w sklepach sntacinoarnych. Do wyboru konkretnie tych słuchawek przekonała mnie dobra opinia na internecie i to ze dobrze w czasie odsłuchu w sklepach dobrze leżały mi na głowie i ten dźwięk. Jedyna wada to ich cena, ale za dobry produkt trzeba zapłacić.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla mnie idealne

WH-1000XM3 14.03.2019 Autor: Lafnorf

Bardzo dobra jakość dźwięku, nie robią hałasu tylko pięknie grają.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki wysokiej klasy

WH-1000XM3 08.03.2019 Autor: Pborsow

Słuchawki wygodne bardzo ładne brzmienie dziwiekowe. Funkcja google asystenta bardzo dobra.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Było warto

WH-1000XM3 04.03.2019 Autor: Kamil b

na początek o wadach bo o dziwo są (naprawdę szczegóły które w żaden sposób nie dyskryminują tego sprzętu - po prostu czepialstwo z mojej strony): - gładzik wymaga przyzwyczajenia - BT paruje się z tylko jednym urządzeniem jednocześnie ale NFC do parowania działa bardzo sprawnie - konstrukcja jest zamknięta wiec raz na jakiś czas warto przewietrzyć uszy - problem we wszystkich słuchawkach zamkniętych - oczywiście cena ale po pierwszym użyciu w środowisku docelowym (open space korporacji) już wiedziałem za co zapłaciłem :) - za dużo zalet żeby komuś się chciało czytać Zalety: - działanie NC (po prostu bajka - nie przeszkadzają mi rozmowy osób gadających mi nad głową w pracy - w końcu można się skupić) - jakość dźwięku i dość soczysty bas (jest też wbudowany equalizer) - aplikacja do sterowania funkcjami - stonowany design (nie zwróciły nawet uwagi żony wiec nie dostałem po twarzy trudnym pytaniem "a ile za nie dałeś bo wyglądają na drogie") -> tu płacimy za technologie zaszytą w środku. - jakość materiałów -> wyglądają na trwałe - dopasowanie do głowy (testowałem również XM2 oraz QX 35 i w stosunku do poprzednika jest spory postęp, mam jednak wrażenie ze QC leżą delikatnie lepiej ale to już kwestia indywidualna) ogólnie nic nie uciska i można w nich spędzić długie godziny - poziom wygłuszenia można regulować co przydaje się jeżeli chcemy żeby cześć ćwieków wpadała do naszych uszów - czas pracy na baterii i szybkie ładowanie - ... Nie chce się rozpisywać ale jestem w tym sprzęcie zakochany. Nie testowałem ich jeszcze w samolocie ale to w jaki sposób działają na dość głośnym openspace raczej napawa mnie również optymizmem. Dzięki wygłuszeniu można się odciąć i skupić na pracy w pracy :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Muzyka nowego oblicza...

WH-1000XM3 10.02.2019 Autor: decuu1

Wyciszenie komfort oraz praca na baterii doskonała osobiście wolałbym tylko głośniejszy dźwięk

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko super, gdyby nie...

WH-1000XM3 26.01.2019 Autor: rok4

Kupiłem je tydzień temu. Są wygodne, znakomicie wygłuszają otoczenie. Nie do zera, do potrzebnego minimum. Jakość dźwięku chyba najlepsza wśród słuchawek bezprzewodowych (pomijam audiofilskie). Jakość materiałów ok, trochę się palcują, zwłaszcza panel dotykowy:/ Jednak są minusy, wg mnie dwa: 1. Jakość rozmów telefonicznych. Generalnie nie polecam wykonywać połączeń korzystając z tych słuchawek, jakość walkie-talkie. 2. Korzystanie przy ujemnych temperaturach. Trzeba być przygotowanym na dziwne reakcje słuchawek przy nagłym spadku temperatury, np. po wyjściu z domu zimą. NC nagle przestaje działać, słyszy się wszystko z zewnątrz, nie słyszy za to muzyki czy rozmówcy. Przestaje działać również panel dotykowy. Pomaga restart słuchawek. Najlepsze jest to, że Sony o tym wie i doradza właśnie kilkukrotny restart:)))

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony WH-1000XM3

WH-1000XM3 17.01.2019 Autor: faithless1979

Porządnie wykonany sprzęt z dobrym dźwiękiem i fajnym wyglądem. Mnóstwo możliwości personalizacji urządzenia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw funkcji ponad_czasowy.

WH-1000XM3 04.01.2019 Autor: Janusz 2019

Za każdym razem gdy używam słuchawek, jestem pod wrażeniem funkcji i możliwości. Z czystym sumieniem polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Wh-1000xm3 Mega

WH-1000XM3 05.12.2018 Autor: CodeR

Słuchawki są poprostu super !!!!! Wykonanie dźwięk poprostu Mega.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Uwielbiam czysty dzwięk!!

WH-1000XM3 02.12.2018 Autor: stanwil

Będąc na lotnisku udało mi sie kupić następcę 100abn w bardzo atrakcyjnej cenie. Słuchawkami sony zaraziełem sie wąłsnie poprzez poprzedni model, jednka wyczytałem, ze najnowszy model jest o wiele przyjemniejszy w noszeniu. Zgadza sie, bardzo lekkie i nie męcza swoją obecnością. Uwielbiam słuchać muzykę a tym samym prowadzić rozmowy poprzez bezprzewodowe urzadzenia. Ten model jes tstrałem w 10!! polecam, równiez i z uwagi na noise canceling :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

4

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjne słuchawki

WH-1000XM3 19.10.2018 Autor: Artur44

Zakupiłem dzisiaj i nie moge zdjąć, rewelacja, zwłaszcza ANC.

Jakość dźwięku

Znakomita

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

4

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość

WH-1000XM3 30.09.2018 Autor: Paweł T

To już trzecia edycja super słuchawek od SONY. Każda kolejna wersja coś dodaje i coś poprawia w stosunku do poprzedniej. Tym razem słuchawki są ładniejsze od strony wizualnej i lżejsze. Świetnie leżą na głowie. Jeszcze lepiej tłumią zewnętrzne hałasy i doskonale brzmią. Bardziej wydajna bateria. Jednym zdaniem poprawiono ideał.

Jakość dźwięku

Znakomita

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie