37

4.6 na podstawie 37 recenzji klientów

26
8
2
1
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Najlepsze słychawki

WH-1000XM2 06.03.2018 Autor: wipi

Wspaniała redukcja szumów, świetna jakość dźwięku przy wsparciu najlepszych kodeków podczas słuchania bezprzewodowego. Bardzo wygodne, choć nieco uwierają po wielu godzinach słuchania ale kilkuminutowa przerwa wystarczy aby znowu wydały się wygodne. Za to bateria wystarcza na wyjątkowo długą pracę urządzenia. Mnóstwo dodatkowych i co ważne przydatnych funkcji.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Mega wyciszenie ale nie nadają się do rozmów

WH-1000XM2 05.07.2018 Autor: Wales666

Bardzo dobra jakość dźwięku i funkcja Noise Cancelling czyni je idealnym rozwiązaniem na podróże. Ale meeega minus za mikrofon - ludzie którzy ze mną rozmawiają skarżą się na ogromny hałas w tle, bardziej słychać otoczenie niż mnie. Także do słuchania jak najbardziej ale jeśli chcesz od czasu do czasu przez nie pogadać to nie polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 37

0

Super wyciszenie, doskonałe brzmienie

WH-1000XM2 08.07.2019 Autor: JarekT

Używam od pół roku. Grają cudownie. Świetnie wytłumiają otoczenie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki :D

WH-1000XM2 23.06.2019 Autor: Leszek Szczepański

Neutralna charakterystyka. Zamiast panelu dotykowego wolałbym fizyczne przyciski - nawet jak już przywykniesz to nie zawsze działa jak byś chciał. Nieidealne aktywne wyciszenie ale wciąż najwyższa pólka. Poza tym świetne! :) Nowszy model wygląda niestety gorzej lecz ma lepsze brzmienie basów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość w niezłej cenie

WH-1000XM2 04.02.2019 Autor: VanDerAshen

Słuchawki kupione w mocnej promocji. Jakość zgodna z oczekiwaniami.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomite!

WH-1000XM2 08.01.2019 Autor: Pixie65

Używam tych słuchawek zaledwie od kilkunastu dni ale od razu po ich uruchomieniu byłam zachwycona - piękne, głębokie brzmienie, aktywny system osłabiania zewnętrznych hałasów daje możliwość dostosowania ustawień do własnych preferencji i warunków otoczenia. Obsługa słuchawek jest bardzo intuicyjna i niezwykle wygodna - wystarczy kilka gestów aby ustawić głośność, odebrać połączenie telefoniczne czy wyciszyć dżwięki odtwarzanej muzyki aby porozmawiać z kimś bez zdejmowania słuchawek. Zachwyca mnie w tych słuchawkach wszystko, również dobry design a nawet... ich praktyczne opakowanie: oprócz podróżnego futerału mają solidne i eleganckie tekturowe pudełko do przechowywania na co dzień. Doskonałym uzupełnieniem jest aplikacja Sony Headphones Connect do pobrania za darmo, dająca jeszcze większe możliwości personalizacji ustawień. Jedynym minusem jest brak (w zestawie za spore pieniądze) oddzielnego nadajnika-odbiornika bluetooth umożliwiającego korzystanie ze starszych urządzeń TV lub audio, które nie mają tego modułu fabrycznie wbudowanego. Ja dokupiłam urządzenie MBL-HD Bluetooth 5.0 aptX HD i wszystko pięknie się łączy ze słuchawkami - zarówno telewizor Sony jak i wieża Yamaha.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ANC miażdży

WH-1000XM2 22.12.2018 Autor: Samot17777

Kupiłem jakoś miesiąc temu, wcześniej miałem porównanie bo znajomy miał 1 wersje. Przesiadłem się z bn770zx i różnica jest bardzo duża. Jedyny minus to trzeba się przyzwyczaić do dotykowego panelu i czasem przypadkiem coś się przełączy kiedy chce się podrapać, ale po kilku dniach w miarę naturalnie działa. ANC to jest główny powód zakupu tych słuchawek, dzięki temu byłem w stanie jechać z Katowic-Warszawy w pociągu koło płaczącego dziecka i nawet tego nie zauważałem :) Dźwięk na bardzo dobrej jakości, dodatkowo podoba mnie się to, że mogę wymuszać przełączenie urządzenia. Np. mam podłączone słuchawki na laptopie, a chce się podłączyć na telefonie, to nie muszę rozłączać na laptopie, tylko mogę za pomocą NFC wymusić zmianę na telefon. Dodatkowo w Polsce są jeszcze problemy z Google Assistance, ale mam nadzieje, że na najbliższych miesiącach się to rozwiąże.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niezastąpione w podróży.

WH-1000XM2 20.12.2018 Autor: WalTel

Skutecznie odcinają od otoczenia. Testowałem w samolocie i pociągu. Rewelacja

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania. Produkt premium.

WH-1000XM2 16.12.2018 Autor: Rozzavich

Zakupiony do pracy i podróżowania ze względu na ANC. Polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

wygoda, konnfort i rewelacyjny dźwięk

WH-1000XM2 12.12.2018 Autor: bacca

Słuchawki leżą idealnie. Pomimo że wydają się ciężkie w trakcie użytkowania jest niezauważalne. Aktywna redukcja szumów doskonale sprawdza się w różnych warunkach, pociąg, samolot, ale nawet w pieszych wycieczkach w ruchliwych miejscach. Produkt wart każdej wydanej złotówki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bezkonkurencyjne?

WH-1000XM2 05.12.2018 Autor: Sendil

Świetny dźwięk, potężne basy, dużo użytecznych funkcji. Bezkonkurencyjne tłumienie hałasu. Niemal perfekcyjny mikrofon i wysokiej jakości połączenie Bluetooth. Na pochwałę zasługuje też fakt, że słuchawki świetnie sobie radzą z głośną muzyką (jakość nie pogarsza się). Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny produkt

WH-1000XM2 11.11.2018 Autor: komano68

Doskonała jakość dzwięku, rewelacyjne wygłuszenie dzwięków zewnętrznych, bardzo przydatna funkcja wyciszania odtwarzanej muzyki jednym dotknięciem. Produkt zdecydowanie godny polecenia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonałe, świetnie wykonane, super możliwości.

WH-1000XM2 09.11.2018 Autor: eliza1710

Słuchawki spełniły wszystkie moje oczekiwania. Zakupione 3 miesiace temu - bezproblemowo i świetnie działają

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Perfection.

WH-1000XM2 09.09.2018 Autor: Dimiano

Marzyłem o te słuchawki przez jakiś rok, zobaczyłem okazje z rabatem o 700zł i zdecydowałem na zakup. Używam w pracy, bo open space jest fatalnym miejscem, a z mini jestem w ogóle sam oraz piękny dźwięk. Niestety, jeśli bateria jest rozładowana, to dźwięk jest okropny.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Złe wykonanie

WH-1000XM2 22.08.2018 Autor: Tomasz p

Jakość dźwięku adekwatna do ceny słuchawek - czyli dobra. Bardzo dobry czas pracy. Prosta obsługa. Wygodne przy długim używaniu.Bardzo skuteczna funkcja wyciszania dźwięków otoczenia. Program do obsługi mało przydatny. Brak możliwości podłączenia 2 urządzeń jednocześnie. Sterowanie dotykowe - może na reklamie dobrze wygląda, ale w praktyce zdecydowanie lepsze fizyczne przyciski - teraz albo zbyt wrażliwe, dotknięcie ramienia przy skręcie głowy z założonymi sluchawkami np. wyłącza odtwarzanie. A z drugiej strony jak nie chce funkcja działać, to pewnie trochę dziwnie to dla innych wygląda jak raz za razem głaskam jedną słuchawkę. Jednakże jedna wada zepsuła moją opinię o sluchawkach, i nie ukrywam, że również o firmie Sony, firmie jak dla mnie będącej synonimem najwyższej jakości produktów. Może to drobiazg ale dla mnie bardzo denerwujący. Chodzi o skrzypienie plastików pałąku po prawej stronie . Dźwięk super, wyciszenie otoczenia super, a przy ruchach głowy słychać skrzypienie plastików. Myślałem, że może to w miarę użytkowania przejdzie, jednakże raczej się nasila. Słuchawki niestety ale sprawiają przez to wrażenie taniego sprzętu albo już bardzo zużytego.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Jest OK ale ..

WH-1000XM2 19.08.2018 Autor: RedDevilx

Jeśli chodzi o jakość dźwięku to bardzo dobrze, funkcja ANC w pełni spełnia swoją rolę na najwyższym poziomie a teraz lista do czego mogę się przyczepić: 1. Jeśli chodzi o prowadzenie rozmów to ze względu na mikrofony które zbierają całe otoczenie nie da się prowadzić połączenia telefonicznego. Nasz rozmówca słyszy wszystko, nawet sąsiada z piątego piętra. Rozwiązaniem byłby mikrofon na kablu podłączony do gniazda słuchawkowego. 2. Parowanie poprzez bluetooth z kilkoma urządzeniami (na zmianę) to porażka, bardzo często mam taką sytuację, że muszę przełączyć się pomiędzy komputerem a telefonem lub tym samym komputerem tylko odpalam na nim dwa różne systemy. Słuchawki próbują się podłączyć i tyle. Pomaga jedynie usunięcie parowania i ponowne sparowanie. Ogólnie bardzo dobry sprzęt.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie
0

świetne słuchawki, warte każdej złotówki

WH-1000XM2 07.08.2018 Autor: Konradzio

Kupiłem dwa tygodnie temu i intensywnie użytkuję. Praca w czytelni stała się dzięki nim zupełnie inna, o wiele łatwiej się skupić. Nie żałuję ani jednej złotówki na nie przeznaczonej. Mogłyby być tylko drobinę bardziej wygodne - ale da się żyć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dźwięk bezprzewodowy i tłumienie hałasów

WH-1000XM2 29.07.2018 Autor: fijau

Dobrze tłumią dźwięki nawet pasywnie, bez włączonego aktywnego tłumienia hałasów. Przy włączonym robi się bardzo cicho. Jedyny problem to cichy biały szum, gdy się tę funkcję włączy. Ale słyszę go tylko bez muzyki i faktycznych hałasów na zewnątrz, a w takiej sytuacji w ogóle nie ma sensu jej włączać. Jakość dźwięku bardzo dobra. W moim przypadku wąskim gardłem ograniczającym jakość jest chyba Spotify. Dla porównania sprawdziłem na FLAC i efekty były podobne. Słuchałem na różnych ustawieniach Bluetooth z kodekami SBC, aptX, aptX HD, AAC i LDAC i szczerze mówiąc różnicę słyszę tylko przy SBC i AAC. Ten drugi może dlatego, że pozwala na włączenie dodatkowej funkcji. W porównaniu z Creative Aurvana Live! mam wrażenie, że wysokie tony brzmią trochę mniej czysto, ale może to kwestia equalizera albo fakt, że te są zamknięte, a Creative półotwarte. Zasięg Bluetooth w moim przypadku jest super. Nie miałem problemów chodząc po całym domu, w tym - innym piętrze. Jedyne momenty, gdy zdarzały się przerwy w sygnale, to gdy mając telefon w kieszeni schylałem się, co zapewne mogło blokować większość sygnału z telefonu. W okolicy zawsze działało w tym czasie kilka sieci Wi-Fi. Oczywiście to tylko mój przypadek i u innych mogą wystąpić problemy z zakłóceniami. Żywotność baterii musi być bardzo dobra. Po kilku dniach słuchania po kilka godzin wskaźnik baterii zszedł chyba do 70%, więc może być faktycznie obiecane 30-38 h. Jakość wykonania super. Sterowanie touchpadem super. Mam inny zestaw gamingowy z 6 przyciskami do sterowania i znalezienie właściwego jest udręką. W przypadku Sony nie trzeba nic szukać. Pozostałe dwa przyciski są wyraźnie oznaczone. Dodatkowo bardzo podobają mi się sygnały dźwiękowe 3 trybów pracy; intuicyjnie wiadomo który dźwięk sygnalizuje włączenie funkcji tłumienia, a który wyłączenie. W zestawie poręczna saszetka na słuchawki. Brakuje jej jednak 2 rzeczy: - dedykowanego miejsca na kabel audio, - przegroda w saszetce jest w złą stronę - obecnie po wyjęciu słuchawek trzeba je obrócić o 180 stopni, by założyć na głowę. Mój model przez pierwszych kilka dni miał wadę - w prawej słuchawce, przy włączonym aktywnym tłumieniu hałasu ów biały szum zamieniał się w ciche trzeszczenie, ze zmienną modulacją. Nie zdążyłem go jednak odesłać do serwisu, bo nagle objaw zniknął i od 2 tygodni nie wrócił.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie tłumi zewnętrzne dźwięki.

WH-1000XM2 26.07.2018 Autor: Paweł123

Gorąco polecam ten produkt. Jedyny manakament to przy korzystaniu ze słuchawek jako head-set'u do przeprowadzania rozmów on-line, słyszy się swój głos jak ze studni. Poza tym wszystko OK - świetna jakość wykonania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega wyciszenie ale nie nadają się do rozmów

WH-1000XM2 05.07.2018 Autor: Wales666

Bardzo dobra jakość dźwięku i funkcja Noise Cancelling czyni je idealnym rozwiązaniem na podróże. Ale meeega minus za mikrofon - ludzie którzy ze mną rozmawiają skarżą się na ogromny hałas w tle, bardziej słychać otoczenie niż mnie. Także do słuchania jak najbardziej ale jeśli chcesz od czasu do czasu przez nie pogadać to nie polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aktywny system tłumienia hałasu

WH-1000XM2 28.06.2018 Autor: Kk132

Wszystkie parametry na najwyższym poziomie. Jedyny minus dla ludzi z dużymi uszami słuchawki są za małe i nie obejmują w pełni ucha lub wprowadzają dyskonfort.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały z dużym minusem

WH-1000XM2 19.06.2018 Autor: klaper

Słuchawki - niemal doskonałe, ale...... Wydając na słuchawki bluetooth za takie pieniądze nie przeszło mi przez myśl, że nie będzie dołączony do nich JAKIKOLWIEK adapter bluetooth umożliwiający podłączenia je pod PC nie wyposażonego w tą funkcję. Dopiero tracąc parę zł i "wgryzając się" w temat dowiedziałem się, że aby te słuchawki działały równie dobrze po bluetooth jak "po kablu" trzeba wydać na dodatkowy adapter Apt-x (audio 16 bit) lub apt-x hd (audio 24 bit)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mieszane odczucia

WH-1000XM2 04.06.2018 Autor: arkanoid1

Z jednej strony super alternatywa dla QC35 pod względem funkcji w aplikacji i regulacji ciśnienia, z drugiej strony Bose pozwala na łatwe przełączanie się między urządzeniami i korzystanie z NC bez podłączenia BT (możliwość wyłączenia "auto power off" oraz komunikatów dźwiękowych). Fajnie gdyby udało się wprowadzić te funkcje z aktualizacją firmware. Jakość wykonania początkowo była ok, ale po tygodniu wyszło parę niemiłych aspektów. Pałąk zaczął "skrzypieć" przy rozszerzaniu (nakładaniu na głowę). Oby nie było to objawem wady pałąka z poprzedniej generacji czy skrzypienia gdy słuchawki są na głowie. W prawym nauszniku jest mniej pianki. Lewy nausznik nieprzyjemnie zmienia swoją pozycję - obraca się niespodziewanie, gwałtownie w osi pionowej. Najczęściej gdy wykonam nawet mały ruch szczęką. Przy tej cenie takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

3

4

Zgłoś naruszenie
0

Świetne

WH-1000XM2 03.06.2018 Autor: see_sharp

Posiadam je od jakiegoś miesiąca i nie zawiodłem się. Wcześniej kupiłem tańszy model, ale szybko zdecydowałem się dopłacić do noise cancellingu. Porównywałem jakość jego i dźwięku z innymi słuchawkami w podobnej cenie i Sony wypadły najlepiej pod oboma względami. Do wygody też nie mogę się przyczepić - tak miękkich nauszników jeszcze nie miałem na uszach. Jedynie jakość wykonania mogłaby być trochę lepsza (dużo tu jednak plastiku jak na te pieniądze). Jednak brzmienie, redukcja hałasów, liczba obsługiwanych kodeków i funkcji rekompensują to z nawiązką.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Równie pięknie wyglądają, co brzmią

WH-1000XM2 29.05.2018 Autor: Meloman77

Bardzo prosta, intuicyjna obsługa. Słuchawki dają głębokie, czyste brzmienie. Zaś znakomite, skuteczne wygłuszanie dźwięków zewnętrznych podnosi wrażenia akustyczne słuchanego materiału dźwiękowego.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacyjne eliminowanie hałasu

WH-1000XM2 27.05.2018 Autor: Olgierd0

Jak dla mnie rewelacyjne eliminowanie szumu/hałasu. Dodatkowo jak dla mnie (nie audiofila) bardzo fajna jakość ale przy AptX HD albo LDAC. Przy słabszych kodekach BT już wycięte jest trochę detali (ale to problem nadajnika a nie słuchawek). Choć SONY zaliczyło mega wpadkę z firmware 2.0.0 - okazało się że masowo psuje słuchawki i wstrzymali jak narazie całkowicie dystrybucję (to już kolejny tydzień).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealne rozwiązanie dla coraz głośniejszego świata

WH-1000XM2 30.04.2018 Autor: paulo242

Pierwszy raz mam okazję korzystać z słuchawek z opcją niwelowania hałasu i to jest strzał w 10. Nie ma znaczenia czy jest się na ulicy, w hipermarkecie, w samolocie - jest cisza i muzyka. Dźwięk jest soczysty, delikatny, taki jak powinien być.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetnie wygłuszone

WH-1000XM2 03.04.2018 Autor: postpress

System "odcinania" dźwięków z zewnątrz naprawdę działa rewelacyjnie. Polecam.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mają wszystko co potrzebne

WH-1000XM2 12.03.2018 Autor: Rysbron

Po zweryfikowaniu opinii na temat słuchawek nausznych i obsłuchaniu kilku sztuk, zdecydowałem się na te ze względu na jakość dźwięku i jakość wykonania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsze słychawki

WH-1000XM2 06.03.2018 Autor: wipi

Wspaniała redukcja szumów, świetna jakość dźwięku przy wsparciu najlepszych kodeków podczas słuchania bezprzewodowego. Bardzo wygodne, choć nieco uwierają po wielu godzinach słuchania ale kilkuminutowa przerwa wystarczy aby znowu wydały się wygodne. Za to bateria wystarcza na wyjątkowo długą pracę urządzenia. Mnóstwo dodatkowych i co ważne przydatnych funkcji.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

WH-1000XM2 19.02.2018 Autor: Macnokia

Zakupiłem słuchawki około dwóch tygodni temu, nie zauważyłem do tego czasu żadnych wad. Słuchawki szybko łączą się z smartfonem czy smartwatchem, grają czysto, mają mocny bas. Bardzo dobrze działa redukcja hałasu z zewnątrz i łatwo ją dostosować pod swoje wymagania

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

genialne!

WH-1000XM2 18.01.2018 Autor: bella83

Słuchawki są piękne (kolor piaskowy), dźwięk niesamowity, funkcja wyciszania dźwięków extra, szczególnie przydatna opcja przyłożenia ręki do prawej słuchawki żeby natychmiast usłyszeć otoczenie, aplikacja do obsługi bardzo przydatna, bardzo wygodne (można w nich nawet usnąć), nie cisną, nie odgniatają włosów, nie pocą się. Generalnie w tej chwili chyba najlepsze słuchawki na rynku w swej kategorii. Biją nawet BOSE.

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

2

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki z najwyższej półki

WH-1000XM2 04.01.2018 Autor: cleaner90

Słuchawki są godnym konkurentem w swojej klasie. Grają bardzo dobrze, wytłumianie dźwięków działa świetnie. Tylko trochę za mocno uciskają głowę.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

7

3

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja.

WH-1000XM2 02.01.2018 Autor: Myszofocza

Używam od ponad miesiąca. Słuchawki moim zdaniem warte swojej ceny. Bardzo wygodne, solidnie wykonane, perfekcyjny noise cancelling z możliwością regulacji, przy max wyciszeniu otoczenia słuchawki dosłownie otulają muzyką. Mega plus za możliwość szybkiego wyciszenia muzyki przez dotknięcie ręką i sterowanie gestami. Wybierałam pomiędzy Sony i Bose 35. Sony według mnie mają lepsze brzmienie (kwestia gustu) i są wygodniejsze chociaż trochę więcej ważą. Połączenie przez Bluetooth bez zarzutu (posiadam Samsunga S7). Solidny sztywny futerał z kablem i przejściówką do samolotu. Bajeru z wyrównywaniem ciśnienia jeszcze nie sprawdzałam ale to kwestia czasu. Z czystym sumieniem polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

20

3

Zgłoś naruszenie
0

Sony WH-1000XM2

WH-1000XM2 25.12.2017 Autor: Edmundo_Suarezz

Witam. Polecam słuchawki WH-1000XM2 - urządzenie posiada możliwość odtwarzania przeróżnych fornatow muzyki przez co jest najbardziej uniwersalne ale przy okazji konkurencyjne. Słucham muzyki średnio około 5-6godz. Dziennie i moim przypadku czyje konfort użytkowania. Efekt wyciszania tła jest bezkonkurencyjny. Odsłuchiwałem słuchawki BOSE ale nie miały takiego efektu. Jedyna rzeczą jaka zalecałbym poprawienie to tłumienie otoczenia przy rozmowach telefonicznych. - użytkowane w głównie w Open Space - praca - włączony tryb tłumienia otoczenia - czas pracy - średnio do 4 dzień - pełna wpółpracował z IOS na 7(+) - intuicyjne sterowania słuchawami na prawej „muszli”

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

14

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetne brzmienie, super wygląd.

WH-1000XM2 22.12.2017 Autor: soolek

Bose QC35,B&O H9 - wygrało Sony - optymalny dźwięk, wygląd, cena.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Fajny dźwięk i łatwość obsługi

WH-1000XM2 12.11.2017 Autor: arrrturrro

Wszystko Ok, z mp3 trochę za cicho ale to nie wina słuchawek , fajne opakowanie podróżne

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

9

Zgłoś naruszenie
0

Świetny NC

WH-1000XM2 11.10.2017 Autor: Kwiatek69

Doskonała jakość dźwięku i obłędny system wyciszenia dźwięków otoczenia.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

5

Zgłoś naruszenie
0

Genialny dźwięk I inteligentna redukcja hasasu

WH-1000XM2 10.10.2017 Autor: Łukasz T

Używam słuchawek od około 2 tygodni i mogę je śmiało polecić. Jakoś wykonania jest na bardzo wysokim poziomie. Używam je głównie z telefonem (Samsung Galaxy Note 8) do słuchania muzyki poza domem, ale i w domu też mi się zdarza oderwać od wszystkiego i pozostać tylko z muzyką. Generalnie jakość brzemia jest na bardzo wysokim poziomie i nie mam do czego się przyczepić jako normalny użytkownik. Nawet długo trwałe słuchanie muzyki jest bardzo konfortowe, słuchawki nie męczą mnie jak to miało miejsce w słuchawkach innego producenta. Redukcja hałasu to zupełnie inna bajka. Generalnie to moje pierwsze słuchawki z tą funkcją. Wcześniej miałem okazję przetestować starszy model Sony 1000xb gdzie redukcja również była bardzo dobra ale słuchawki trzeszczały na obudowie i jest do dosyć uciążliwe podczas ruchu. Tu na szczęście tego nie ma, wszystko jest dobrze dopasowane. Sama redukcja hałasu ma kilka profili które aktywują się w zależności od położenia /ruchu. Wystarczy kilka sekund aby tryb został zmieniony. Sama redukcja hałasu robi niesamowite wrażenie zwłaszcza w zatłoczonych miejscach lub komunikacji miejskiej. Praktycznie wycisza dźwięki zewnętrzne. Pozostawiając nas samych z ulubionym utworem. Jedynie do jakości rozmów podczas włączonej redukcji hałasu mam zastrzeżenia, czasem rozmówca skarży się że słabo mnie słychać lub jest nie wyraźnie. Możliwe że w innym trybie jest dobrze ale nie kupiłem słuchawek aby z redukcja hałasu aby z tej redukcji nie korzystać. Generalnie to jedyna wada jaka stwierdziłem po ok dwóch tygodniach. No i może wysoka cena. Jednak gdy ktoś zdecyduje się na zakup to ciężko będzie wrócić do poprzedniego modelu. Ja sobie nie wyobrażam kupiłem przez przypadek i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu kto ceni dobra jakość muzyki

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

15

1

Zgłoś naruszenie