13

4.0 na podstawie 13 recenzji klientów

7
3
1
0
2
Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Świetne słuchawki

MDR-ZX770BN 23.08.2017 Autor: JOK3R

Super słuchawki za dobrą cenę (kupione za granicą), świetnie redukują hałasy, a jeśli komuś przeszkadza podobno kiepskie tłumienie na ulicy, niech kupi douszne. Moim zdaniem zasługują na 5* przez świetne brzmienie, czystość grania zarówno przez bluetooth jak i przewodowo.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

sony słuchawki MDR-ZX770BN

MDR-ZX770BN 16.07.2018 Autor: carlos81kk

Noise control to fikcja masakra jakaś słuchawki ok ale przesada z jakością dno

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

3

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 13

0

sony słuchawki MDR-ZX770BN

MDR-ZX770BN 16.07.2018 Autor: carlos81kk

Noise control to fikcja masakra jakaś słuchawki ok ale przesada z jakością dno

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

3

Zgłoś naruszenie
0

lekkie rozczarowanie

MDR-ZX770BN 06.05.2018 Autor: NIczyporuk

słuchawki łatwe w obsłudze, bezproblemowo parują się z różnymi urządzeniami, wygodne. Ale, system tłumienia hałasu rozczarowujący, jakość dźwięku też nie porywa.

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Udany prezent

MDR-ZX770BN 20.03.2018 Autor: MariuszM

Dostałem w prezencie i to był "strzał w dziesiątkę" Nie męczą głowy i uszu. Dźwięk bardzo dobry i wytłumienie dźwięków zewnętrznych takież samo.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość połączona z komfortem użytkowania

MDR-ZX770BN 08.03.2018 Autor: Admirał

Ze słuchawek korzystam bardzo często, tak w domu jak i poza domem. Dają komfort słuchania muzyki czy audiobooków w każdym miejscu i z każdego urządzenia. Wygodne, dają świetną jakość dźwięku i łatwo łączą się z urządzeniami (telefon, laptop, etc.)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka jakość za dobrą cenę

MDR-ZX770BN 25.01.2018 Autor: Bzyw

Dobra jakość, wygodne, plus za wygląd, przyzwoita cena.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

2

Zgłoś naruszenie
0

znakomite słuchawki z wieloma przydatnymi funkcjam

MDR-ZX770BN 04.01.2018 Autor: grral

Kupiłem znakomite słuchawki i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Zakup w promocji.

MDR-ZX770BN 26.12.2017 Autor: tyfik48

Użytkuję od miesiąca, faktycznie można odizolować się od otoczenia.Jednak wysoka jakość tylko na przewodzie.Możliwość rozpoznania L-R po ciemku bardzo utrudniona.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Wygoda i funkcjonalność

MDR-ZX770BN 23.12.2017 Autor: Bart77

Dźwięk super. Polecam. W porównaniu do innych sluchawek można tylko polecić.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Nie dziala z PS4

MDR-ZX770BN 07.12.2017 Autor: krucyfix

Beznadziejnie! Sprzet nie dziala z PS4. Sony mistrzem antykompatybilnosci. Dodatkowo slaby zasieg. Nie moge wyjsc do pokoju obok.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

6

5

Zgłoś naruszenie
0

Lepsze niż oczekiwałem

MDR-ZX770BN 22.11.2017 Autor: Gygo

Polecam urzywam ich od 7 miesięcy i spełniają w pełni moje oczekiwania a nawet lepiej. Tłumienie dźwięku działa, a było to dla ma jako coś dodatkowego. Okazało się ze działa i to dobrze. Dobry dźwięk, długo wytrzymują po naładowaniu, do pełna ładują się w 2,5h.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

MDR-ZX770BN 11.11.2017 Autor: Padrek

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny :) Szczerze polecam :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki

MDR-ZX770BN 23.08.2017 Autor: JOK3R

Super słuchawki za dobrą cenę (kupione za granicą), świetnie redukują hałasy, a jeśli komuś przeszkadza podobno kiepskie tłumienie na ulicy, niech kupi douszne. Moim zdaniem zasługują na 5* przez świetne brzmienie, czystość grania zarówno przez bluetooth jak i przewodowo.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajne słuchawki

MDR-ZX770BN 04.01.2017 Autor: Kacper1999

Jakość dźwięku i wykonanie na najwyższym poziomie. Niestety cyfrowa eliminacja dźwięku nie spełnia oczekiwań

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie