12

4.4 na podstawie 12 recenzji klientów

8
3
0
0
1
Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 12

0

Bardzo dobre i poręczne

MDR-ZX330BT 05.07.2020 Autor: Tadabums

Przyjemny dźwięk, łatwe w obsłudze, lekkie i poręczne

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

słuchawki spełniają moje oczekiwania

MDR-ZX330BT 17.05.2020 Autor: 65rebel

słuchawki kupiłam na Allegro, miały dobre recenzje w swojej kategorii cenowej, dla mnie ważne było to, że są bezprzewodowe

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

MDR-ZX330BT 14.04.2020 Autor: granasw

Dostałem sprzęt w prezencie i bardzo się z niego cieszę. Jest świetny.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja słuchawek

MDR-ZX330BT 31.03.2020 Autor: radchu

Bardzo wygodne słuchawki. Długi czas pracy na baterii.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

nie są mi przydatne do połączeniaq z telewizowem

MDR-ZX330BT 03.07.2019 Autor: Władysław

Słuchawki zakupiłem w celu korzystania z nich w czasie oglądania telewizji. Jednak nie można ich sparować z telewizorem i w tej chwili są one dla mnie bezużyteczne. Posiadam telewizor Sony KDL 55W808C

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki

MDR-ZX330BT 16.11.2018 Autor: Gengar

Słuchawki są solidnie wykonane,w miarę lekkie i wygodne. Jakość dźwięku jak dla mnie jest świetna.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Żywotność to podstawa

MDR-ZX330BT 26.01.2018 Autor: Grigorij

Długo działająca bateria pozwala na słuchanie muzyki kilometrogodzinami, co sprawia dużą wygodę przy relaksie np oglądając film

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo komfortowe

MDR-ZX330BT 13.01.2018 Autor: Robertollini 78

Otrzymałem jako prezent, jestem ze słuchawek bardzo zadowolony, dobry i czysty dźwięk. Obsługa i dostęp do przycisków obsługujących słuchawki, dobry. Mam jedynie dwie uwagi, używam ich na siłowni i podczas biegania są słyszalne jakieś odgłosy moim zdaniem, pracują jakieś dwa elementy ze sobą. Dodatkowo maxymalna głośność jest dla mnie nie wystarczająca. Lubię słuchać bardzo głośno muzyki. Reszta Ok.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki soby

MDR-ZX330BT 29.12.2017 Autor: paolo43

Dobry produkt za tą cene,jakosc dźwięku nienaganna,szybko się łączą z urządzeniami

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobre słuchawki :-)

MDR-ZX330BT 27.11.2016 Autor: XelaR

Dobre słuchawki bezprzewodowe ;-) święta jakość dźwięku :-)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

11

2

Zgłoś naruszenie
0

Nie posiada żadnych ciekawych funkcji

MDR-ZX330BT 10.03.2016 Autor: Milosz_Mily

Kupiłem parę dni temu i jestem zły na siebie że dokonałem tego zakupu

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Słaba

3

39

Zgłoś naruszenie
0

Znakomita jakosc

MDR-ZX330BT 07.01.2016 Autor: Unowen

Znakomita jakosc za rozsadna cene. Dobrze wywazone basy. Jak dla mnie brak wad. Zdecydowanie polecam.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

25

3

Zgłoś naruszenie