33

4.1 na podstawie 33 recenzji klientów

19
8
1
0
5
Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Doskonały bass ,dobrze łączy się z bluetooth,

MDR-XB650BT 21.01.2019 Autor: kogu122 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

wszystko działa ok.Jestem zadowolony znajomi też podziwiali

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Produkt nie wytrzymuje ekspolatacji

MDR-XB650BT 24.09.2020 Autor: Jankoada

Niestety produkt wytrzymał jedynie 10 miesięcy poprawnego użytkowania przez osobę dorosłą. Ułamał się uchwyt pałąka i słuchawki są w zasadzie bezuzyteczne lub wymagają naprawy.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

23

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 33

0

Fantastyczne słuchawki!

MDR-XB650BT 13.04.2021 Autor: gabor_1310

Słuchawki te użytkuje od prawie 3,5 roku, jestem bardzo zadowolony. Bas, tak jak w nazwie, jest EXTRA, każdy niski ton jest słyszalny, ale to nie znaczy że pozostałe dźwięki nie są dobre - również jak w przypadku basu i wysokie oraz średnie dźwięki brzmią fantastycznie - bez najmniejszego zarzutu. Jeśli chodzi o łączenie słuchawek - połączyły się bez problemu z 3 telefonami (oczywiście z każdym osobno, nie w tym samym czasie) oraz z 1 laptopem - skrupulatne podążanie za instrukcją jest bardzo ważne przy parowaniu słuchawek z kolejnym urządzeniem! Sprawdzałem jak sprawują się w różnych okolicznościach: jeśli chodzi o słuchanie muzyki - perfekcyjnie działają, jeśli chodzi o tworzenie muzyki w różnego typu programach - również znakomicie, a jeśli chodzi o gry (ja grałem w CS:GO) to fakt, iż nie posiadają one dźwięku przestrzennego (jedynie stereo) nie przeszkadza, ponieważ twórcy gry o to zadbali; w innych grach na pewno sprawdzą się równie świetnie. Świetne jest to, że oprócz głośności kontrolowanej w telefonie czy innych urządzeniach, możemy zmieniać głośność przez słuchawki; po prawej stronie znajdują się wszystkie przyciski: do włączania/wyłączania, do regulacji głośności, do odbierania połączeń/ przewijania, stopowania i odtwarzania utworów. Ładowanie jest proste - kabel micro usb-usb jest w zestawie. Oprócz Bluetooth można połączyć słuchawki przez NFC. Jeżeli mówić o wyglądzie to ich design jest dosyć prosty, ale ładny (ja mam akurat granatowe, ale do wyboru mamy także czerń i czerwień). Są mięciutkie przyjemne poduszki, ale niestety mały otwór na ucho to mankament (jedyny), który sprawia że po ok. non-stop 2 godzinnym użytkowaniu uszy zaczynają lekko boleć - należy wtedy zrobić co najmniej 5 minutową przerwę od użytkowania. Samo użytkowanie i ułożenie na głowie jest rozwiązane klasyczną metodą wyciąganego na potrzebę pałąka (a raczej wysuwanego co powoduje jego wydłużenie przez co większa głowa będzie mogła z nich korzystać); mamy też nauszniki które obracają się o 90 stopni co pozwala na łatwiejsze schowanie; słuchawek nie można złożyć ale nie jest to problem. Na koniec trochę o mikrofonie. Na Messengerze byłem przez niego bardzo słabo słyszalny, głos przytłumiony, cichy, lekkie szumy. Jednak posiadam mikrofon zewnętrzny więc nie potrzebuje używać słuchawkowego mikrofonu. Ogółem słuchawki spisują się znakomicie, idealnie wręcz. Z przyjemnością i z całkowitym przekonaniem mogę polecić je każdemu kto szuka wysokiej jakości basu oraz nie przeciętnego designu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Brzmienie vs jakos wykonania

MDR-XB650BT 28.03.2021 Autor: KatGal Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Sluchawki kupilam w listopadzie, jako element „home office”. Od poczatku na glowie siedzialy nieco luzno, ale machnelam na to reka - przeciez w nich nie biegam. Jednak gdy podczas dopasowania sluchawek do glowy, po zaledwie 4 msc uzytkowania, pękł pałąk, a reklamacja zostala odrzucona, bylam nieco rozczarowana. Przegladajac Internet po zakupie zauwazylam, ze to dosc popularna usterka. Coz, madry Polak po szkodzie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Średnia

8

0

Zgłoś naruszenie
0

super

MDR-XB650BT 11.12.2020 Autor: andkus

kolejny produkt sony który gwarantuję najwyższą jakość dźwięku

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

swietny produkt

MDR-XB650BT 15.11.2020 Autor: Robert_1971 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

jest ok ...........................................................

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki

MDR-XB650BT 05.10.2020 Autor: zbieracz2000

Słuchawki kupiłem kilka dni temu. Są wygodne i posiadają świetną jakość dźwięku. Jedyny moim zadniem spory minus to brak złącza jack 3,5mm.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
07.10.2020

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Mamy nadzieję, iż słuchawki Sony dostarczą Państwu wielu niezapomnianych wrażeń audiofonicznych.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Produkt nie wytrzymuje ekspolatacji

MDR-XB650BT 24.09.2020 Autor: Jankoada

Niestety produkt wytrzymał jedynie 10 miesięcy poprawnego użytkowania przez osobę dorosłą. Ułamał się uchwyt pałąka i słuchawki są w zasadzie bezuzyteczne lub wymagają naprawy.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

23

0

Zgłoś naruszenie
0

Właśnie się same się uszkodziły

MDR-XB650BT 06.09.2020 Autor: Arek0908

Prawa muszla się odłamała! Jestem rozczarowany bo te słuchawki były drogie. To kolejny model który mi się uszkodził!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

21

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość lepsza od oczekiwań

MDR-XB650BT 08.06.2020 Autor: Adricz94

Od pewnego czasu korzystam z tych słuchawek i spisują się bardzo dobrze. Jakość dochodzącego dźwięku, jak i mikrofonu są na bardzo wysokim poziomie i jestem w stanie je podłączyć do większości moich urządzeń z Bluetoothem. Bateria bardzo długo wytrzymuje bez ładowania. Polecam zakup!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wada konstrukcyjna/materiałowa - rozpadają sie

MDR-XB650BT 13.03.2020 Autor: 1emem

Tak jak u wielu osób, także u mnie po ok. roku odpadła jedna słuchawka. I nie było tu użycia siły czy rzucania. Podobna usterka u wielu osób świadczy, że albo zawodzi konstrukcja albo materiał. Być może tylko w jakiejś partii produktu. Niestety Sony uparcie odrzuca reklamacje jednym zdaniem, że słuchawki nie kwalifikują się do naprawy gwarancyjnej. I proponują płatną naprawę za 160 PLN na koszty transportu. Nigdy więcej SONY.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dobra

77

1

Zgłoś naruszenie
0

Odpowiedni dla moich potrzeb

MDR-XB650BT 30.01.2020 Autor: henryand

Produkt zastąpił inny, mało użyteczny konkurencji na rynku polskim

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki.

MDR-XB650BT 02.01.2020 Autor: Elephant80 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam je prawie 2 lata. Cały czas działają bardzo dobrze. Pół roku temu rozkleiła się gąbką ale serwis wymienił na nową szybko i sprawnie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Słaba jakość

MDR-XB650BT 07.11.2019 Autor: SpeciON

Ewidentna wada konstrukcyjna, po około roku użytkowania odpadła jedna słuchawka natomiast druga dostała sporych luzów. Można znaleźć wiele przypadków na internecie tej wady jednak producent utrzymuje, że to wina użytkownika mimo idealnego stanu produktu. Produkt po "oględzinach" gwarancyjnych wrócił niezabezpieczony w uszkodzonym pudełku. Produkt może niewarty fortunę ale jednak oczekiwałem po tej marce odrobiny jakości.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

29

1

Zgłoś naruszenie
0

Nie polecam

MDR-XB650BT 31.10.2019 Autor: woocash

Urwana słuchawka po pół roku używania. Fizyczne uszkodzenie nie podlegające reklamacji. Wg mnie jest to wadliwa konstrukcja - tulejka łącząca słuchawkę ze stelażem ma średnicę 0,5 cm a w środku przebiega kabel, co powoduje, że ścianki rurki mają 1 mm! Zdjęcia nie trzeba dodawać, wystarczy wyszukać opinie w internecie.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

13

0

Zgłoś naruszenie
0

najlepsze słuchawki do 250zł

MDR-XB650BT 15.10.2019 Autor: szymon19991006 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

moja opinia o słuchawki Sony MDR-XB650BT. mają wyśmienity dźwięk i są bardzo komfortowe. fajne jest opakowanie w którym można przechowywać słuchawki. wyśmienitym pomysłem jest NFC w słuchawkach połączenie z telefonem zajmuje jakieś 3-5 sekund nawet kiedy słuchawki są wyłączone. moja opinia jest taka że warto kupić słuchawki MDR-XB650BT. polecam każdemu kto chce kupić słuchawki do 250 zł.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre slychawki w tym przedziale cenowym.

MDR-XB650BT 12.07.2019 Autor: Damianao Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Z powodu zlamania poprzednich sluchawek BT zmuszony bylem do zakupu jakis nowych, z racji pracy w jednym z elektromarketow mialem mozlieosc przetestowania wszystkich dostepnych sluchawek od najdrozszych do najtanszych i z powrotem. Ostateczny wybor padl na Sony 650bt.sluchawki wygodne, swietnie brzmia, wg mojen oceny w przedziale cenowym do 600 najlepiej. Sa glosne, bateria dziala realnie 30h. Minusy ktore sa moga byc zadnymi dla innych, ale dla mnie gdyby ich nie bylo-ideal. Czyli: troche slabo trzymaja sie glowy, przeszkadza to na silowni czasem zdarza sie ze zsuna sie gdy leze na laweczce np., podglasnianie-niestety powoduje odciecie od muzyki ktora gra sobie dalej, wystarczyloby delikatne bipniecie w tle oznsczajace max głosnosci. I trzy podczas ladowania nie mozna sluchac, wczesniej zdarzalo mi sie z poprzednimi sluchawkami w trakcie ogladania czegos na laptopie jednoczesnie je ladowac, tu nie da rady ale moc baterii sprawia ze jak dotad(zakup luty 19)nie zdarzylo sie bym musial w trakcie koszystania wszystko wylaczyc i czekac na podladowanie sprzetu. Wielu klientom od tego czasu polecilem i wszyscy byli zadowoleni. Ja rowniez goraco polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bateria trzyma bardzo długo

MDR-XB650BT 24.06.2019 Autor: Vickie123 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zalety produktu to na pewno bateria, wygląd, brak problemów z połączeniem Bluetooth i dźwięk

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

fajne słuchawki!

MDR-XB650BT 21.06.2019 Autor: Lilannah10 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo długo działająca bateria! Plus również za to, że słuchawki nie przepuszczają prawie wcale dźwięków ani na zewnątrz, ani do wewnątrz. Minus jedynie za to, że bardzo mocno ściskają uszy.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały na podróże!

MDR-XB650BT 01.06.2019 Autor: Szymalik Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Produkt jest wart swojej ceny. Posiada bardzo dobry bass, który schodzi nisko i dobry sopran który nie jest przesądzony, ale słyszalny. Co do zastrzeżeń to tylko lekko do średnich tonów. Są one zbyt sztuczne, ale nie są za głośne. Po ustawieniu w equalizer odpowiednich wartości, produkt dostaje kopa i gra bardzo dobrze. W porównaniu do JBL który ma dość mocny, ale sztucznie pobity bass, słuchawki grają o niebo lepiej. Mogę się tylko przyczepić do głośności samego urządzenia. Może to i rola wygrzania przetworników, bo teraz grają głośniej. Szkoda że nie są składane, ani nie mają wejścia jack. Pokusiłbym się Jeszce o NC ale i tak bardzo dobrze wytłumiają. Bardzo fajny produkt. Jak dla mnie nie ma za te cene konkurencji.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przyzwoite słuchawki.

MDR-XB650BT 19.05.2019 Autor: DannyZielZiel Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dobra jakość dźwięku, naprawdę solidny czas grania (po 2-3 dniach bateria schodzi na poziom "medium"), fajny bajer w postaci miłej Pani w słuchawkach mówiącej o stanie baterii, włączeniu, itp. (Moja ma na imię Rachel, Wam też polecam nadać jej jakieś - super zabawa). Jedyne co sprawia problem to to, że po dłuższym czasie użytkowania bez przerwy obciążają głowę, ale idzie się przyzwyczaić (rzadko odstawia jeszcze jakieś maniany z Bluetoothem - złośliwość rzeczy).

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały bass ,dobrze łączy się z bluetooth,

MDR-XB650BT 21.01.2019 Autor: kogu122 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

wszystko działa ok.Jestem zadowolony znajomi też podziwiali

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Słuchawki

MDR-XB650BT 03.11.2018 Autor: Zbigniew28 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem je 2 tygodnie temu.Jestem bardzo zadowolony.Dzwięg super.Korzystam z nich codziennie minimum 4godz.Trochę małe słuchawki ale to jedyny mankament.Łączy się z telefonem bardzo szybko.Polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada fajnie rozmieszczone przyciski

MDR-XB650BT 19.10.2018 Autor: Wojo1966 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem niecały miesiąc temu i jestem szczęśliwym użytkownikiem być może że są to pierwsze słuchawko bezprzewodowe

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobre słuchawki.

MDR-XB650BT 01.09.2018 Autor: Pablo01 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dobre słuchawki. Łatwo i szybko łączą się z telefonem (przez NFC - wystarczy dotknąć telefonu) lub komputerem. "Grają" dobrze, ale dla mnie dźwięk nie jest jednorodny, a niższe tony nie są czyste. Poza tym w moim egzemplarzu nauszniki skrzypią podczas chodzenia - słychać ocieranie metalu o metal.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki bezprzewodowe w dobrej cenie

MDR-XB650BT 18.07.2018 Autor: Odyseusz44 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Słuchawki mam już 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony. Grają świetnie, bateria trzyma około 30 godzin więc producent nie kłamie. Polecam!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Super słuchawki za rozsądną cenę

MDR-XB650BT 15.04.2018 Autor: DanielZg Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetna jakość dźwięku. Bardzo długi czas pracy akumulatora. Słuchawki bardzo wygodne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajne sluchawki

MDR-XB650BT 13.03.2018 Autor: Enjoy777 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam je od 3 tygodni i sprawdzaja sie swietnie. Glownie korzystam z nich po polaczeniu z telefonem. Telekonferencje i muzyka.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość dźwięku proporcjonalna do ceny.

MDR-XB650BT 10.03.2018 Autor: Bart21 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Produkt umożliwia długie odtwarzanie muzyki w dobrej jakości.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Swiwtny dźwięk

MDR-XB650BT 13.01.2018 Autor: Willerfb Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzio dobre słuchawki w tej cenie chociaz jak dla mnie za małe "nauszniki" wole wieksze

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

ok

MDR-XB650BT 06.01.2018 Autor: ulu4 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Za tą cenę warte kupna polecam!Trochę po dłuższym słuchaniu bolą uszka

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Brzmienie z wyższej półki w ekonomicznym wydaniu

MDR-XB650BT 01.04.2017 Autor: Tymi Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Znakomity stosunek jakości do ceny. Gorąco polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

To, czego szukałem

MDR-XB650BT 29.03.2017 Autor: MrMatt Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Przyznam szczerze, że przed zakupem tych słuchawek nie spodziewałem się aż tak pozytywnego wrażenia.. A jednak. Do tej pory jestem wręcz zaskoczony jak dobrze wykonany jest ten produkt, poczynając od materiałów, a kończąc na jakości oferowanego dźwięku. Na ogromny plus zasługuje fakt, że słuchawki posiadają certyfikat jakości aptX, co tak naprawdę jest jeszcze rzadkością w obecnie oferowanych słuchawkach na rynku. Sam zestaw leży bardzo dobrze na głowie, trzymanie jest prawidłowe, dźwięk czysty przy każdej częstotliwości, od basów po soprany. Czas pracy na baterii jest bardzo zbliżony do tego, o którym mówi producent, czyli 30 godzin. Brak wejścia 3,5 mm nie jest problemem, przy tak długo trzymającej baterii. Co do wygłuszenia też nie mam zastrzeżeń, jeżdżąc codziennie autobusem nie słychać dźwięków dochodzących z zewnątrz już przy 50% głośności. Wytłumienie słuchawek wykonane zostało bardzo należycie, co jest na pewno na plus, jeżeli chodzi o innych uczestników życia społecznego :) Podsumowując, szczerze polecam słuchawki każdemu, kto chce mieć naprawdę klarowny dźwięk, zamknięty w ładnej obudowie, z charakterystyczną dla Sony gładką stylistyką za odpowiednią cenę.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

3

Zgłoś naruszenie
0

W zupełności spełniło oczekiwania

MDR-XB650BT 27.01.2017  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Potrzebowałem zestawu słuchawek, które będą miały dobrą jakość dzwięku, mocne basy, solidne wykonanie, wygodę użytkownia, a przede wszystkim trwałą baterie. Słuchawki rzeczywiście wytrzymują deklarowane 30h! Zestaw bez problemu działa mi pod Linuxem i z telefonem. Na marginiesie wspomnę, że są bardzo lekkie :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobre słuchawki bezprzewodowe

MDR-XB650BT 29.12.2016 Autor: kardiamit Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Długo szukałam słuchawek dobrych dla mnie. Wymaganie mam duże, a wybór na rynku jest ogromny. Dlatego tak cięzko coś znaleźć. Wcześniej miałam też słuchawki tej firmy i pomimo iz były całkiem dobre, cisnęły mnie w uszy. Dlatego wybierając drugie, trafiałam nadal na Sony. Bass powalający. Słuchawki testuję codziennie, baterię ładuję raz w tygodniu. Wspaniały zakup.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

3

1

Zgłoś naruszenie