11

4.1 na podstawie 11 recenzji klientów

5
3
2
1
0
Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Świetne słuchawki!

Standardowy 04.05.2018 Autor: ArturThePlayer

Kupiłem jakiś czas temu te słuchawki i są to najlepsze słuchawki jakie do tej pory miałem. Końcówka którą się podłącza jest bardzo dobrze wykonana, nie na prosto jak w tanich słuchawkach innych firm, tylko pod odpowiednim kątem, dzięki czemu kabel nie będzie się zaginał. Kabel jest grubszy niż w innych tanich słuchawkach, dzięki czemu jest wytrzymalszy i będą dłużej działać. Jest taki ogranicznik, dzięki czemu kabel nie będzie się nie potrzebnie dalej rozwarstwiał. Jest też taki suwak - regulator, dzięki któremu można odpowednio sobie kabelek wyregulować. Nie umiem za dobrze tego opisać, lepiej więc zobaczyć je na żywo, czyli kupić. Mają oznaczenia która słuchawka jest lewa (L), a która prawa (R). Są też trzy pary w różnych rozmiarach silikonowych końcówek, które wkłada się do uszu. Świetnie wygłuszają otoczenie. Dźwięk jest bardzo fajny, z basem, czyli taki jak lubię najbardziej, dzięki czemu wszystko brzmi jeszcze lepiej. Są też bardzo ładne i wygodne. Zdecydowanie polecam zarówno te słuchawki, jak i firmę Sony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Kiepskie wykonanie

Standardowy 28.03.2017 Autor: NiTh

Były ok jak na swoją kategorię cenową, dopóki po kilku miesiącach jedna ze słuchawek przestała działać, choć o nie dbałem.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

9

4

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 11

2 Modele

Modele

0

Fajne słuchawki

Z mikrofonem 09.12.2020 Autor: gość123

Bardzo fajne słuchawki, ich zaletą jest to że są bardzo lekkie, dźwięk bardzo wyrazisty. Można odbierać połączenia dzięki mikrofonowi który jest na kablu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

słuchawki do telefonu

Z mikrofonem 01.12.2020 Autor: JanPaj

Służą mi od kilku dni i spełniają swoją funkcję. Polecam.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

Z mikrofonem 13.08.2020 Autor: szeregowiec101

Jakość dźwięku w słuchawkach bardzo dobra w połączeniu z DTS:X jest świetna jednak na minus jest wykonanie ponieważ po kilku miesiącach odsłoniły i naderwany się kabelki przy jacku przez co nie działa mi mikrofon i pilot sterowania.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada świetne funkcje

Z mikrofonem 05.12.2019 Autor: Leviathan

Korzystam z tego miesiąc i jestem prawie zadawolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega bass, duża wygoda i zawodność

Standardowy 30.09.2018 Autor: Beridok

Udało mi się je kupić prawie rok temu, wizytując w jednym z marketów, gdy poprzednie słuchawki się zepsuły :-) Miały obniżkę ceny, więc był to jeden z wyznaczników zakupu - drugim jest to, że jeden z członków rodziny ma smartfona z SONY i jego cechą charakterystyczną jest brak szumów, przy włączeniu muzyki/odtwarzania się dźwięków, ale wyciszeniu systemowo głośności do zera. Słuchawki [mam w białym kolorze] cechują się dość klasycznym wyglądem jak na słuchawki z "gumkami" - fajna jest mała wypukła kropeczka na lewej słuchawce, pozwalająca bez patrzenia określić do której małżowiny ją należy wsadzić. Chociaż kable wydają się by dość cienkie, zatem mocno podatne na zużycie. I prawdopodobnie przerwał mi się jeden kabelek, bo po 11 miesiącach używania jedna ze słuchawek przestała grać. Ale wcześniej była inna przypadłość, o której wiedziałem tuż po zakupie, czytając opinie na ceneo.pl a mianowicie chodzi o nagły spadek głośności po paru tygodniach używania... na co pomogło przebicie membrany... co oczywiście jest uszkodzeniem fizycznym, i do diabła z gwarancją wtedy... No cóż :) Ale inni tak zrobili i pomogło, a nie spodziewałem się, że słuchawki zepsują się po niecałym roku - chociaż i tak to jest dobry wynik, jak na tę niską dość cenę. Co do samego brzmienia, niestety dominuje bass, czego ja niezbyt lubię. Inne tony są w porządku. To są drugie "najlepsze" słuchawki jakie miałem pod tym kątem, a nigdy nie kupowałem za cenę większą niż 2 cyfrową, bo jak widać, nie warto skoro się to tak łatwo psuje. Sam jack, zgięty po 90 stopniami jest bardzo użyteczny w smartfonie jaki stosuję. Jeszcze uwaga, że takiego dokładnego modelu jak ja mam to tutaj nie wypisują, tylko jakieś podobne... no cóż, brawo SONY. Raczej nie podejmę zakupu produktów tej firmy, bo już po około pięciu tygodniach był pierwszy zawód...

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt ok

Z mikrofonem 11.09.2018 Autor: Dzazz

Słuchawki ok niezły dzwięk dobrze tez leża w uszach

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne słuchawki!

Standardowy 04.05.2018 Autor: ArturThePlayer

Kupiłem jakiś czas temu te słuchawki i są to najlepsze słuchawki jakie do tej pory miałem. Końcówka którą się podłącza jest bardzo dobrze wykonana, nie na prosto jak w tanich słuchawkach innych firm, tylko pod odpowiednim kątem, dzięki czemu kabel nie będzie się zaginał. Kabel jest grubszy niż w innych tanich słuchawkach, dzięki czemu jest wytrzymalszy i będą dłużej działać. Jest taki ogranicznik, dzięki czemu kabel nie będzie się nie potrzebnie dalej rozwarstwiał. Jest też taki suwak - regulator, dzięki któremu można odpowednio sobie kabelek wyregulować. Nie umiem za dobrze tego opisać, lepiej więc zobaczyć je na żywo, czyli kupić. Mają oznaczenia która słuchawka jest lewa (L), a która prawa (R). Są też trzy pary w różnych rozmiarach silikonowych końcówek, które wkłada się do uszu. Świetnie wygłuszają otoczenie. Dźwięk jest bardzo fajny, z basem, czyli taki jak lubię najbardziej, dzięki czemu wszystko brzmi jeszcze lepiej. Są też bardzo ładne i wygodne. Zdecydowanie polecam zarówno te słuchawki, jak i firmę Sony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość za niską cenę.

Standardowy 09.04.2017 Autor: Shaatzun

Bardzo fajne słuchawki. Niecspoziewałem się tak dobrego produktu w takiej cenie.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Kiepskie wykonanie

Standardowy 28.03.2017 Autor: NiTh

Były ok jak na swoją kategorię cenową, dopóki po kilku miesiącach jedna ze słuchawek przestała działać, choć o nie dbałem.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Znakomita

9

4

Zgłoś naruszenie
0

super słuchawki

Standardowy 17.03.2016 Autor: picia

zakupiłem je około dwa miesiące temu i sporo używam na spacerach i są super nieduże i super dzwięk jak na takie małe słuchaweczki super bas polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

4

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość za rozsądną cenę

Standardowy 09.01.2016 Autor: ViatorisT

Słuchawki kupiłem przy okazji zakupu soundbara.Okazało sie że są fajne dizajnersko,nieżle dopasowują się do ucha.

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

9

Zgłoś naruszenie