17

4.3 na podstawie 17 recenzji klientów

9
5
2
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Recenzje klientów: 17

0

Czyta dużo plików ale !!!!!! brak gapless

BDP-S6700 27.09.2019 Autor: no gapless

Używam usb i sieci z laptopa , czyta dużo różnych plików w tym dsd ale brak gapless co jest irytujące bo mam dużo nagrań typu dark side of the moon i jak to słuchać z przerwami. Czy to taki duży problem poprawić soft. Jeszcze ta jedna dioda sygnalizacyjna , nie tędy droga do oszczędności

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Słaba

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo pozytywny.

BDP-S6700 16.08.2019 Autor: vandario

Jestem bardzo zadowolony i polecam go innym.Swietna jakość.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dużo funkcji łatwość opsługi

BDP-S6700 31.03.2019 Autor: kiniuz

produkt godny polecenia wszystko dała jak należ wady truność z nalezieniem blutooth

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprzęt bardzo fajny ale system operacyjny dno

BDP-S6700 30.01.2019 Autor: Z3us

Odtwarzacz chodzi całkiem żwawo, wszystko odtwarza, fajnie automatycznie włącza/wyłącza TV, to mi się podoba. Jestem raczej zadowolony z zakupu ale sprzęt ma parę wad, których nie powinien mieć. 1. Po uruchomieniu urządzenia, trzeba długo czekać aż połączy się z wifi, powinno to trwać o wiele szybciej lub przynajmniej nie wyświetlać takich szpetnych informacji z żółtym wykrzyknikiem, który kojarzy się z jakimś błędem. 2. Wygląd, działanie menu głównego jest z przed 5 lat, zalecałbym spojrzenie do konkurencji i pójście z trendami. Rozumiem konserwatyzm ale przyjemność obsługi względem konkurencji, kuleje. 3. Baaaardzo mało aplikacji, szczególnie na polski rynek i brak możliwości dogrania własnych. Netflix - fajnie, ale każdy chce mieć wybór. Na rynku jest też Showmax, HBO Go itd. Rozumiem, że mogą być umowy na wyłączność, ale jeśli da się furtkę bardziej zaawansowanemu użytkownikowi to już sam sobie poradzi i doinstaluje. A jak jest blokada to jest tylko frustracja i drugi raz takiego odtwarzacza (tylko z Netflixem) na pewno nie kupi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Nie spodziwałem się, że będzie takie fajne

BDP-S6700 09.12.2018 Autor: SAJMON777

Urządzenie proste w obsłudze, ze znaczną ilością ciekawych funkcji sieciowych np. Netflix i miracast.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

bt - PORAŻKA

BDP-S6700 30.09.2018 Autor: wojskow

Mylne ozbaczenie dotyczące technologii bluetooth. Wspierana jest tylko częściowo.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

1

6

Zgłoś naruszenie
0

dobry sprzęt

BDP-S6700 29.08.2018 Autor: gibson gg

dobry sprzęt,jakość,dźwięk na poziomie,filmy rewelacyjnie odtwarzane,żeby jeszcze dłużej wytrzymywał niż gwarancja obowiązuje

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw świetnych funkcji

BDP-S6700 29.06.2018 Autor: kazpol

Niestety nie można uwolnić się od blokady regionu, a ja dostałem w prezencie kilka DVD z USA.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Blueray

BDP-S6700 19.06.2018 Autor: Faneksony

Jak zawsze dopracowany produkt. każdy produkt firmy SONY jest wysokiej jakości.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

BDP-S6700 11.05.2018 Autor: Marsian

Świetna jakoś w stosunku do ceny. Polecam wszystkim.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Taki niewielki, a tyle potrafi!

BDP-S6700 02.05.2018 Autor: kitma1

Odtwarzacz jest rzeczywiście niewielki, a posiada bardzo wiele funkcji. Jeszcze nie wszystkie zostały przeze mnie wypróbowane. Estetycznie wykonane, niepozorne urządzenie, idealne dla posiadających mało miejsca na sprzęt osób.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Kompromis cena+jakość

BDP-S6700 21.04.2018 Autor: MCXL

Generalnie urządzenie spełnia moje oczekiwania. Interfejs pracuje sprawnie, można nawet korzystać z serwisu YouTube. Przydałby się drugi port USB umożliwiający podłączenie klawiatury lub myszy. Napęd powinien ciszej pracować, ale prawdopodobnie wynika to z gabarytów odtwarzacza. Jest niewielki i przez to praktycznie niewidoczny, dyskretne diody sygnalizujące stan pracy. Szybko wczytuje płyty. Mam okulary 3D i sprawdzałem opcję skalowania DVD - efekt dość ciekawy, można tak obejrzeć cały film. Szkoda, że nie można z poziomu użytkownika dopisać swojej zakładki (np. HBOGO). Wszystkie urządzenia audio - video mam spięte po kablu (Ethernet) z routerem. Modem działa sprawnie nawet na moim łączu (ADSL2+ do 10Mb/s - w praktyce 7MB/s max).

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Prezent dla wnuka odtwarzacz blu-rey

BDP-S6700 05.04.2018 Autor: adment

Sprzęt zajmuje mało miejsca, cicha praca napędu, łatwe poruszanie się po menu odtwarzacza,łatwa konfiguracja podłączenia do sieci

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

służy mi jako mini centrum audio-video

BDP-S6700 01.03.2018 Autor: tommzzzz

płyty, internet, usb, wi-fi, bluetooth, filmy DVD przeskalowane super

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo zadowalający sprzęt

BDP-S6700 15.01.2018 Autor: NoRweskiSpawa377

używam sprzęt od początku grudnia 2017. uważam,że trafny wybór, przede wszystkim , w porównaniu z moim starszym modelem (oczywiście SONY), sprzęt pokazał swój ''rozwój'' ;-) ma większą gamę funkcji, doskonała praca po WI-Fi, większa ilość odczytywanych kodeków, chociaż i tak nie wszystkie jeszcze ''trawi'', co mnie tu trochę rozczarowało.. małe wymiary, zgrabny i nie nahalny. nie żałuję zakupu, chociaż do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje, zdecydowanie polecam...

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony BDP-S6700

BDP-S6700 04.11.2017 Autor: Ryszard 2

Jako odtwarzacz DVD i Bluray nie mam zastrzeżeń ale jako odtwarzacz USB Firma Sony mogła by się lepiej postarać, bo jeżeli telewizory Sony Brawia potrafią wszystko czytać z pamięci USB to dlaczego tego odtwarzacz nie potrafi ? głównie chodzi o pliki MKV

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie
0

mały ale wariat

BDP-S6700 03.02.2017 Autor: jacek7824

Mały dość łatwa obsługa, bardzo dobra jakość obrazu i dźwięku. Dla mnie jest OK.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

12

0

Zgłoś naruszenie