12

4.8 na podstawie 12 recenzji klientów

10
2
0
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 12

0

Zastąpi SmartTV

BDP-S3700 05.03.2019 Autor: jerzymac

Ma takie funkcje jak sartTV. Prosty w obsłudze. Jakość doskonała.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest kompaktowy,mocno wypasiony

BDP-S3700 22.11.2018 Autor: ascota170

Odtwarzacz jest bardzo zgrabny,kompaktowy a zarazem bardzo wypasiony. Obsługa jest intuicyjna. Bardzo łatwo się obsługuje, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak na razie odtwarza wszystkie płyty które dotąd

BDP-S3700 21.11.2018 Autor: Hirek48

Pomimo, że kupiłem niecałe dwa tygodnie temu, jestem zadowolony z produktu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw wszystkich funkcji

BDP-S3700 26.08.2018 Autor: cezary15

jestem bardzo zadowolony z tego produktu polecam wszystkim

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem dobry, ale nie bardzo dobry.

BDP-S3700 30.06.2018 Autor: zdyboo

Odtwarzacz robi z ze zwykłego telewizora smart TV, choć w nieco ograniczonym zakresie. Kupiłem głównie ze względu na Netflix i w tym jest świetny. Niestety ilość aplikacji jest dosyć ograniczona, a z tych które są dostępne np. Spotify w ogóle nie uruchamia się. Dzięki smartfonowi Sony i duplikacji ekranu mogę też oglądać HBO GO i choć nie jest to rozwiązanie idealne dobrze, że jest bo próżno szukać tej aplikacji w Sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Odtwarzacz Blu-ray z funkcjami multimedialnymi.

BDP-S3700 10.04.2018 Autor: stnow

Jestem posiadaczem tego odtwarzacza od 3-ch miesięcy i jak dotąd jestem z niego bardzo zadowolony. Odtwarzacz świetnie czyta filmy z płyt blu-ray, DVD oraz muzykę z płyt CD. Odtwarza pliki z zewnętrznego dysku twardego.Posiada funkcje internetowe, między innymi udostępnia YouTube, Netflix i inne. Z internetem może łączyć się za pomocą Wi-Fi. Łączność przez Wi-Fi jest bardzo dobra.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada Wi-Fi i wiele portali internetowych. PoleC

BDP-S3700 10.02.2018 Autor: Telewizor

Dobre i solidne wykonanie produktów. Łatwość korzystania z pomocy przez internet i na forach internetowych

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry sprzęt

BDP-S3700 17.01.2018 Autor: mrboby

Odtwarzacz działa bardzo cicho, bez problemu rozpoznaje różne rodzaje plików. Zajmuje mało miejsca na półce. Współpracuje z TV przez HDMI.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Blu-ray Disc

BDP-S3700 29.09.2017 Autor: Kucu

Odtwarzacz kupiony we wrześniu br. Zastanawiałem się nad tym czy tak mały sprzęcik da radę, ale jest dobrze. Wbudowane WIFI to wielki plus, choć istnieje też możliwość podpięcia sieci kablem eternetowym. Na forach czytałem, że brak wyświetlacza to wielki minus - zastanawiam się czemu?, i tak używa się go podpiętego do TV. Jak dla mnie minusem jest jedynie obsługa dodatkowych aplikacji przy użyciu dołączonego pilota - przede wszystkim chodzi mi o wpisywanie nazw do wyszukiwarek, trwa to "wieki". Jednak to nie komputer tylko odtwarzacz filmów i to robi tak jak trzeba i to nawet z dysku USB.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

BDP-S3700 z wszystkimi potrzebnymi mi funkcjami

BDP-S3700 11.04.2017 Autor: rybak

Odtwarzacz stanowi doskonałe uzupełnienie brakujących funkcji w starszym modelu telewizora. Mogę odtwarzać z pamięci przenośnej filmy w różnych formatach, a dzięki Wi-Fi korzystać z internetu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały,lecz Wiele potrafi!!!

BDP-S3700 14.03.2017 Autor: 1321

Mały,lecz Wiele Potrafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość

BDP-S3700 09.02.2017 Autor: Janusz03

Polecam. Dobry jakoś za dobrą cenę fajne funkcje. Super.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie