12

4.0 na podstawie 12 recenzji klientów

6
3
1
1
1
Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 12

0

Dobry odtwarzacz

BDP-S1700 02.04.2022 Autor: Wacek12

Spełnia moje oczekiwania, jest łatwy w obsłudze, zajmuje mało miejsca.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

BDP-S1700 jest OK

BDP-S1700 29.03.2022 Autor: marszm19

Bardzo przydatne urządzenie w domu do czasu aż się nie zepsuje. Gniazda LAN (internet), HDMI (OTV), USB.

Wydajność

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
01.04.2022

Witaj marszm19!

Dziękujemy za nadesłaną opinię.
Jeśli masz jakiekolwiek problemy ze swoim urządzeniem, nie wahaj się skontaktować z naszym wsparciem technicznym w celu uzyskania pomocy: https://bit.ly/3uKhipk

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Świetnie odtwarza płyty DVD filmy, itd.

BDP-S1700 06.02.2022 Autor: MarekGo

Kupiłem przez internet na wyjątkowo korzystne raty.

Wydajność

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super produkt

BDP-S1700 13.12.2019 Autor: Ponny15

Dostałem w prezencie i jestem happy bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

BDP-S1700 24.12.2018 Autor: robertson1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Działa bardzo dobrze jak na swoje niewielkie wymiary i podstawowe funkcje. Tego i takich funkcji potrzeba w prostym odwarzaczu dvd, choć małym minusen dla niekturych urzytkownikó może być brak gniazd typu chincz

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetny odtwarzacz i nie tylko

BDP-S1700 08.12.2018 Autor: mars10

Możliwości tego odtwarzacza codziennie mnie zaskakują. Stary telewizor zmienił się w Smart TV, mam połączenie ze smartfonem i mogę oglądać YouTube na telewizorze. Warto było zakupić ten odtwarzacz!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest bardzo funkcjonalny

BDP-S1700 15.03.2018  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dokonałem właściwego wyboru kupując ten produkt. Jestem z niego bardzo zadowolony. Spełnia moje oczekiwania. Ładne małe i zgrabne pudełko.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Taki sobie

BDP-S1700 24.02.2017 Autor: TomekP Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Cieszę się średnio. Po prostu jest. Potrafi się zaciąć przy byle najdrobniejszej nieczystości, pomimo, że korzystam głównie z nowych płyt w wypożyczalni, a te są nieuszkodzone. Doskwiera brak wyświetlania czasu do zakończenia płyty.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

dobry wybór za rozsądną cenę

BDP-S1700 16.02.2017 Autor: Piotr1970 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Odtwarzacz ok - znakomita jakość obrazu i dźwięku po podłączeniu urządzenia przez hdmi i kabel spdif koaksjalny do telewizora i wzmacniacza. Sprzęt bez wodotrysków ale robi to co ma robić za przyzwoite pieniądze. Polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Solidny produkt

BDP-S1700 03.01.2017 Autor: kmk_3 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mały, niepozorny i lekki odtwarzacz, mający sporo funkcji. Dla osób posiadających zwykły TV HD lub Full HD - w zupełności wystarczy. Cena bardzo przystępna, odtwarzacz ma przewodowy dostęp do internetu, pozwalający na korzystanie z wbudowanych aplikacji oraz umożliwiający aktualizację oprogramowania. Jakość obrazu i dźwięku bardzo dobra jak na tę cenę.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wystarczający do codziennego użytku:)

BDP-S1700 29.10.2016 Autor: stsaper Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Wszystko jest ok:) Syn ogląda praktycznie codziennie jakieś bajki. Jak narazie, nie ma z odtwarzaczem żadnych problemów.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

mały i sprytny

BDP-S1700 12.08.2016 Autor: Ravener Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

super bluray. Po uruchomieniu i podpięciu do sieci internet od razu potrzebował aktualizacji. Obraz i dźwięk bez zarzutu zarówno dla DVD jak i Bluray

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie