12

4.2 na podstawie 12 recenzji klientów

7
2
1
2
0
Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Opinia ogólna

Czarny 18.09.2015 Autor: Uśmiech

Spodziewałem się lepszego dźwięku głębszego. Słuchając muzyki mam wrażenie że słucham na małych głośnikach. Super działa NFC z telefonem sony zaś z systemem Windows Phone przerywa czasami muzyka. Dźwięk jest naprawdę czysty, super słychać gdy ogląda się film na Blu-ray lub z pliku *.mkv wysokiej rozdzielczości. Radio posiada RDS lecz nie jest wyświetlany na panelu tylko na TV. Nie ma możliwości ustawiania sopranów, średnich tonów i niski tonów. Są tylko gotowe zestaw np. CLEAR AUDIO, SOUND FIELD itd. Czasami zdarza się przy włączaniu że urządzenie się nie załączy, należy wyciągnąć wtyczkę z gniazdka i odczekać kilka sekund i ponownie podłączyć.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

8

1

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

bdv n9200w

Czarny 27.05.2016 Autor: edekzelian

Sprzet ładnie się prezentuje, za to juz drugi raz miał wizyte w serwisie. głośniki zniekształcają wysokie tony. do tego podczas wlaczania urzadzenia w trybie "szybkie wlaczanie" co jakis czas wydobywa sie skowyt z glosnika. w serwisie powioedzieli ze tak juz musi byc... w tej cenie polecam kupic zestaw ampli+glosniki. ja niesetety skuszony zostalem malymi gabarytami ze wzgledu na stae przeprowadzki.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

4

2

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 13

2 Modele

Modele

0

kiepskie menu, brak dzwieku

Czarny 09.10.2019 Autor: Lech22

przy podłączeniu do kina domowego zgodnie z rekomendowanym schematem dekodera telewizji satelitarnej nie odtwarza dźwięku, potrzeba przełączać kilkakrotnie pomiędzy wejściami i za którymś razem załapuje, totalna porażka

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Słaba

0

0

Zgłoś naruszenie
0

stylowy wygląd, łatwa obsługa, szerokie możliwości

Czarny 16.02.2019 Autor: dmz74

polecam, na razie krótko testuje ale wszystko śmiga OK

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia wszystkie moje potrzeby i oczekiwania

Czarny 23.10.2018 Autor: R0man153

Jestem niezmiernie zadowolony z zakupu produkt o wspaniałej jakości wykonania, ładnie się prezentujący w pokoju.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw posiada dużo bardzo przyjaznych funkcji.

Czarny 07.03.2018 Autor: mirosławz

Zestaw posiadam cztery miesiące. Bardzo łatwa obsługa pełne zadowolenie. Jedynym minusem jak dla mnie są kable do głośników tylnych, które zgodnie z opisem są bezprzewodowe.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Fajny, ale....

Czarny 26.07.2016 Autor: MAKDevil

Niestety jest to "ale"... Wiele plusów ale i minusy.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

3

7

Zgłoś naruszenie
0

bdv n9200w

Czarny 27.05.2016 Autor: edekzelian

Sprzet ładnie się prezentuje, za to juz drugi raz miał wizyte w serwisie. głośniki zniekształcają wysokie tony. do tego podczas wlaczania urzadzenia w trybie "szybkie wlaczanie" co jakis czas wydobywa sie skowyt z glosnika. w serwisie powioedzieli ze tak juz musi byc... w tej cenie polecam kupic zestaw ampli+glosniki. ja niesetety skuszony zostalem malymi gabarytami ze wzgledu na stae przeprowadzki.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

4

2

Zgłoś naruszenie
0

psuje się

Czarny 13.05.2016 Autor: transit

czasami zielony ekran lub gama kolorowych pikseli, czasami brak głosu lub sygnału video. muszę wyłączać i włączać ponownie. zazwyczaj pomaga ale czasem muszę to powtórzyć kilka razy żeby zadziałało. najpierw myślałem,że to dekoder, potem, że telewizor - aż po wyeliminowaniu telewizora i dekodera sprawdziłem bdv - i to był strzał w dziesiątkę

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do mieszkania

Czarny 23.04.2016 Autor: KamiSeba

Krótko i na temat. Posiadam zestaw kina domowego od jakiegoś miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Dźwięk super, opcja BT działa bez problemowo, podświetlenie LED fajny bajer - super się filmy wieczorem ogląda. Zestaw w mieszkaniu sprawdza się idealnie. POLECAM!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Opinia ogólna

Czarny 18.09.2015 Autor: Uśmiech

Spodziewałem się lepszego dźwięku głębszego. Słuchając muzyki mam wrażenie że słucham na małych głośnikach. Super działa NFC z telefonem sony zaś z systemem Windows Phone przerywa czasami muzyka. Dźwięk jest naprawdę czysty, super słychać gdy ogląda się film na Blu-ray lub z pliku *.mkv wysokiej rozdzielczości. Radio posiada RDS lecz nie jest wyświetlany na panelu tylko na TV. Nie ma możliwości ustawiania sopranów, średnich tonów i niski tonów. Są tylko gotowe zestaw np. CLEAR AUDIO, SOUND FIELD itd. Czasami zdarza się przy włączaniu że urządzenie się nie załączy, należy wyciągnąć wtyczkę z gniazdka i odczekać kilka sekund i ponownie podłączyć.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

8

1

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały zestaw kina domowego

Czarny 21.05.2015 Autor: Heniutek

Zestaw jest w moim posiadaniu około miesiąca i jak dotychczas jestem na etapie poznawania jego możlimożliwości. Jestem bardzo zadowolony z efektów, jakie dzięki zestawowi kina mogę doświadczyć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

5

Zgłoś naruszenie
0

Kino domowe BDV-N9200WL

Biały 02.05.2015 Autor: majky

Cieszę się , że po wielu miesiącach udało mi się kupić produkt tak pięknie wyglądający i odtwarzający .Bezprzewodowe funkcje są tak wygodne.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

5

Zgłoś naruszenie
0

Super dźwięk i system ambilight

Biały 30.09.2014 Autor: aleks13

Kupiłem ten zestaw na początku września. W pierwszych dniach użytkowania nieprzyjemny zgrzyt, bo po włączeniu powstały sprzężenia. Ale później już się nie powtórzyły. Ustało samoistnie. W tej klasie chyba jeden z lepszych dźwiękowo sprzętów. Dobre efekty dźwiękowe zarówno przy odsłuchu audio z płyt CD jak i w DTS. Rewelacyjnie brzmi przy oglądaniu filmów. No i efekty świetlne. Jeśli będziecie się zastanawiać, którą wersję wybrać: zwykłą, czy z systemem ambilight, to powiem, że wybór może być tylko jeden - na pewno nie będziecie żałować.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

23

3

Zgłoś naruszenie
0

Świetne możliwości

Biały 27.08.2014 Autor: K1mb0

Kupiłem ten zestaw około 3 tygodni temu . Mam telewizor takze Sony model W, swietnie to współgra ze soba , praktycznie jeden pilot . Dźwięk . No to szaleństwo jak na to moc. Rewelacja , szczególnie koncerty bluray , jesli chodzi o BT , z iphonem Działa idealnie. Dodał bym troche funkcji na wyświetlaczu typu , DTS lub DD bo nie wiadomo jaki jest odtwarzany. Poleceń produkt to średnich pokoi. Diody led dała super efekt , dopasowują sie do kolorów wyświetlanych na ekranie .

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

19

5

Zgłoś naruszenie