11

4.6 na podstawie 11 recenzji klientów

7
4
0
0
0
Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 11

0

dobra kamera

Bez wbudowanej pamięci 10.07.2022 Autor: Ewa z Wrocławia

Już kilkanaście lat korzystam z kamer Sony (dla amatorów). Jednak nie da się oceny nie odnieść do poprzedniego produktu. Poprzednia HDR-TD10E byłą ciężka, ale wyświetlacz miała duży i obraz na nim był bardzo dobrej jakości. Nowo zakupiona jest lekka, ale wyświetlacz jest mały i nieporównanie gorszy od starego modelu. Natomiast jakość wyświetlacza jest istotna tylko w momencie przeglądania nagrań czy zdjęć (robię kamerą i filmy i zdjęcia). Ważniejszy jest efekt zgrany z kamery. Ta kamera jest lekka, opcja steadyShot powoduje, że obraz faktycznie jest dość stabilny, ma też pore przybliżenie. Kamera nie ma pamięci wewnętrznej, więc kupując ją trzeba od razu pamiętać o zakupie karty pamięci. Nie najlepiej radzi sobie w ciemnościach (poprzednia pozwalała robić filmy czy dobre zdjęcia w ciemnych pomieszczeniach). Ale za to szybko zapisuje robione zdjęcia, pewnie trochę kosztem jakości (poprzednia długo je zapisywała, a tu już chciało się zrobić kolejne). Ostatecznie jednak rozmiar i waga są dużym plusem.

Wydajność

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
13.07.2022

Witaj Ewa z Wrocławia!

Dziękujemy za nadesłaną opinię. Pragniemy zapewnić, że każdy feedback od klientów jest dla nas niezwykle ważny i brany pod uwagę w procesie udoskonalania produktów.

Pozdrawiam,
Amelia @Sony Support PL

0

Kapitalna stabilizacja

Bez wbudowanej pamięci 13.10.2021 Autor: Jahup

Kamerę posiadam już ponad rok. Spełniła ona moje oczekiwania. Świetna stabilizacja pozwala na pokazanie dużych zbliżeń, bez żadnych wstrzasów, mozna przesuwać kamerę w takim zbliżeniu, a obraz jest cały czas stabilny. Stabilizacja zdaje tez egzamin gdy kamerę montuję do uchwytu na kierownicę roweru, oczywiście nie nadaje się do jakichś ekstremalnych przejazdów, ale na normalnej drodze obraz jest dobry. Kamera bardzo dobrze zbiera dzwięk, zgodnie z ustawieniami użytkownika, zoom mikrofonu działa bardzo dobrze.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera Sony HDR CX 625 po miesiącu użytkowania

Bez wbudowanej pamięci 06.08.2020 Autor: Ricardo13 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobry sprzęt dla wymagającego amatora, lecz brak zabezpieczenia przed deszczem, kurzem i piaskiem

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra stabilizacja z mala niedoskonaloscia

Bez wbudowanej pamięci 26.09.2019 Autor: Felu

Bardzo dobrze radzi sobie ze slabym swiatlem - szum matrycy w normie dla takich urzadzen. Swietnie dziala stabilizacja obrazu zwlaszcza przy duzych zblizeniach mozna docenic jej prace, niestety przy nagraniach w ciszy nagrywa sie szum silnika/silnikow od stabilizacji. W sprzecie tej klasy i tego producenta jest to niemilym zaskoczeniem. Przydatny bylby rowniez jakis fizyczny przycisk do szybkiego przelaczania pomiedzy aparatem i kamera z zapamietaniem ostatnich ustawien dla jednego i drugiego trybu. Bardzo przydatny jest dodatkowy przycisk do robienia zdjec podczas filmowania.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla mnie rewelacyjna

Bez wbudowanej pamięci 29.06.2019 Autor: megidh Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamerę kupiłam rok temu i trochę już nia nakręciłam. To moja druga kamera hand. Posiadam także diwe kamry SAC. Mam więc porównanie. Kamerę CX625 kupiłam na posiadaną porzez nią stabilizację obrazu i ta stabilizacja naprawdę się sorawdza. Nagrany materiał nie pływa i jest stabilny. Nie ma więc koniczności używania dodatkowego stabilizatora, co nie jest zbyt wygodne.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

Bez wbudowanej pamięci 07.03.2019 Autor: 58OsA Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Całkiem dobry sprzęt. Jeśli chodzi o plusy to przede wszystkim kamera niewielkich rozmiarów i lekka. Dobra stabilizacja obrazu. Niezła jakość obrazu i bardzo dobry mikrofon. Długość pracy na baterii również zadowalająca. Jeśli chodzi o minusy to jakość zdjęć niestety już nie tak dobra (time lapse przy słabszym świetle wychodzą średnio). Ekran dotykowy działa trochę topornie. No i sam plastik z którego wykonana jest kamera, trochę skrzypi.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Małe rozmiary i bardzo dobra stabilizacja obrazu.

Bez wbudowanej pamięci 20.12.2018 Autor: semi Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Małe gabaryty kamery pozwalają mi ją zabierać na górskie szlaki. Bardzo dobra stabilizacja umożliwia filmowanie "z ręki" nawet podczas wspinaczki z zachowaniem stabilności nagrania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kolejna moja kamera Sony

Bez wbudowanej pamięci 02.01.2018 Autor: izulec Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Moja kolejna już kamera Sony HD (4 K to na razie bardzo wymagający standard, tylko dla zaawansowanych i zdeterminowanych posiadających super szybkie narzędzia do obóbki materiałów) fantastycznie stabilizuje obraz. Prosta w obsłudze. Do domowych i wyjazdowych amatorskich zastosowań zupełnie wystarczy.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sfilmuje każdą sytuację

Bez wbudowanej pamięci 01.12.2017 Autor: marek64 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

niezależnie od położenia i sytuacji sfilmowany obraz jest nieruchomy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup

Bez wbudowanej pamięci 22.11.2016 Autor: Soony Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera bardzo prosta w obsłudze. Nie posiada dodatkowych bajerów, które z reguły są zupełnie zbędne. Opinię piszę jako osoba wykorzystująca kamerę do użytku domowego. Filmy bardzo dobrej jakości. Duży plus za bardzo dobrą stabilizację obrazu. Można mieć zastrzeżenia do jakości nagrywanego dźwięku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

super

Bez wbudowanej pamięci 05.05.2016 Autor: mirm15 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem miesiąc temu, polecam i zachęcam do zakupu

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

4

Zgłoś naruszenie